star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Tylko ja odnoszę się do postu, a nie człowieka. No to składnia brachu. Post nie ma okreslen, człowiek ma. Sugerujesz, że to jeden z postów chama, nie, że post był chamski. Makiawelizm post factum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 No to składnia brachu. Post nie ma okreslen, człowiek ma. Sugerujesz, że to jeden z postów chama, nie, że post był chamski. Makiawelizm post factum. Ale ja piszę, że robertdr jest inteligentny, wrażliwy, świetny narciarz, tylko te chamskie posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Ale ja piszę, że robertdr jest inteligentny, wrażliwy, świetny narciarz, tylko te chamskie posty. No to przeedytowałbym tak: Chamskie posty inteligentnego Roberta i git. PS zajrzyj do kadencji - zagadka. Robert no offense, to tylko składnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Odpuść sobie to grafomaństwo, chyba, że nie możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Odpuść sobie to grafomaństwo, chyba, że nie możesz. Lepsze grafomaństwo, niż polszczyzna obczyzna. Doucz się składni, dopiero potem pisz. PS znowu inwektywa ad personam, wpisu żadnego nie krytykujesz. Słabe to, zwyczajnie słabe. Boję się, że nie rozumiesz. A używasz słów obcych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Lepsze grafomaństwo, niż polszczyzna obczyzna. Doucz się składni, dopiero potem pisz. PS znowu inwektywa ad personam, wpisu żadnego nie krytykujesz. Słabe to, zwyczajnie słabe. Boję się, że nie rozumiesz. A używasz słów obcych. sstar chłopczyk wrzucił zdjęcie z letniego obozu, a ja opacznie zrozumiałem jego intencje. Cóż starość - wieczorem słabo kumam. Ciekaw jestem jakie patriotyczne piosenki tam śpiewali i czy im ktoś na polski przełożył. Nie wymagaj od niego elokwencji, nie wymagaj komentowania postów. Za wysoko, nie doskoczy. Sam przecież zaczął o wykształceniu i inteligencji. Znaczy się "mam kompleksik" bo wykształcenie nie bardzo, to uważam się za inteligentnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 sstar chłopczyk wrzucił zdjęcie z letniego obozu, a ja opacznie zrozumiałem jego intencje. Cóż starość - wieczorem słabo kumam. Ciekaw jestem jakie patriotyczne piosenki tam śpiewali i czy im ktoś na polski przełożył. Nie wymagaj od niego elokwencji, nie wymagaj komentowania postów. Za wysoko, nie doskoczy. Sam przecież zaczął o wykształceniu i inteligencji. Znaczy się "mam kompleksik" bo wykształcenie nie bardzo, to uważam się za inteligentnego. Zapomniałem napisać; z poczuciem humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 hmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Taki apel do lewaków; nie rżnijcie głupów! Wściekacie się bo symbol wam kojarzy się z hitlerowcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Rżnięcie głupa najlepiej wychodzi tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Taki apel do lewaków; nie rżnijcie głupów! Wściekacie się bo symbol wam kojarzy się z hitlerowcami. rozśmieszasz mnie młodzieńcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 kolejny ma dziś dyżur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie odpowiadajcie. Zniknie, bo karmi się tylko odpowiedziami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Popieram ten apel. Przykro czytać te żenujące posty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Popieram ten apel. Przykro czytać te żenujące posty, Samokrytyka może tylko cieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 kolejny ma dziś dyżur Nie sądzę, ten jest "ideowcem" któremu propaganda "odcisnęła piętno". To chyba on podesłał linka do filmu o Smoleńsku. Cały przekaz oczywiście zmanipulowany i z kłamstwami. Jak mu to wypunktowałem, to chyba nawet nie zareagował. Co mnie zresztą nie dziwi: Ale macie rację, nie warto go karmić, więc sorki za ten wpis: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie zarzekajcie się. Przecież widać, że wszyscy w PL lubią się napier...ć i wzajemnie napawać - jedni (wyimaginowaną) wyższością, drudzy (bezsensownym) uporem. Dobrze Wam idzie <popcorn> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie sądzę, ten jest "ideowcem" któremu propaganda "odcisnęła piętno". To chyba on podesłał linka do filmu o Smoleńsku. Cały przekaz oczywiście zmanipulowany i z kłamstwami. Jak mu to wypunktowałem, to chyba nawet nie zareagował. Co mnie zresztą nie dziwi: Ale macie rację, nie warto go karmić, więc sorki za ten wpis: Pozdrawiam świetnego narciarza i eksperta katastrof lotniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Czy można już imprezę odwołać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Czy można już imprezę odwołać ? Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. . Przykro czytać te żenujące posty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. . Przykro czytać te żenujące posty, Coś tam yntelygent pisał o mądrych vs inteligentnych. że niby ci pierwsi to pamięć RAM, a drudzy CPU i że dobrze mieć obie. Ciekawe co mają w głowach ci: https://demotywatory...rawdzono-wiedze Chyba sianko jak Miś uszatek A nie to są ci "patrioci " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Nie znam. Nigdy nie widziałem to nie obciąża mojego sumienia., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Jak rozumiem oburza was LGBT+ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Ale ja piszę, że robertdr jest inteligentny, wrażliwy, świetny narciarz, tylko te chamskie posty. No to przeedytowałbym tak: Chamskie posty inteligentnego Roberta i git. PS zajrzyj do kadencji - zagadka. Robert no offense, to tylko składnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Odpuść sobie to grafomaństwo, chyba, że nie możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Odpuść sobie to grafomaństwo, chyba, że nie możesz. Lepsze grafomaństwo, niż polszczyzna obczyzna. Doucz się składni, dopiero potem pisz. PS znowu inwektywa ad personam, wpisu żadnego nie krytykujesz. Słabe to, zwyczajnie słabe. Boję się, że nie rozumiesz. A używasz słów obcych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Lepsze grafomaństwo, niż polszczyzna obczyzna. Doucz się składni, dopiero potem pisz. PS znowu inwektywa ad personam, wpisu żadnego nie krytykujesz. Słabe to, zwyczajnie słabe. Boję się, że nie rozumiesz. A używasz słów obcych. sstar chłopczyk wrzucił zdjęcie z letniego obozu, a ja opacznie zrozumiałem jego intencje. Cóż starość - wieczorem słabo kumam. Ciekaw jestem jakie patriotyczne piosenki tam śpiewali i czy im ktoś na polski przełożył. Nie wymagaj od niego elokwencji, nie wymagaj komentowania postów. Za wysoko, nie doskoczy. Sam przecież zaczął o wykształceniu i inteligencji. Znaczy się "mam kompleksik" bo wykształcenie nie bardzo, to uważam się za inteligentnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 sstar chłopczyk wrzucił zdjęcie z letniego obozu, a ja opacznie zrozumiałem jego intencje. Cóż starość - wieczorem słabo kumam. Ciekaw jestem jakie patriotyczne piosenki tam śpiewali i czy im ktoś na polski przełożył. Nie wymagaj od niego elokwencji, nie wymagaj komentowania postów. Za wysoko, nie doskoczy. Sam przecież zaczął o wykształceniu i inteligencji. Znaczy się "mam kompleksik" bo wykształcenie nie bardzo, to uważam się za inteligentnego. Zapomniałem napisać; z poczuciem humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 hmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Taki apel do lewaków; nie rżnijcie głupów! Wściekacie się bo symbol wam kojarzy się z hitlerowcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Rżnięcie głupa najlepiej wychodzi tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Taki apel do lewaków; nie rżnijcie głupów! Wściekacie się bo symbol wam kojarzy się z hitlerowcami. rozśmieszasz mnie młodzieńcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 kolejny ma dziś dyżur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie odpowiadajcie. Zniknie, bo karmi się tylko odpowiedziami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Popieram ten apel. Przykro czytać te żenujące posty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Popieram ten apel. Przykro czytać te żenujące posty, Samokrytyka może tylko cieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 kolejny ma dziś dyżur Nie sądzę, ten jest "ideowcem" któremu propaganda "odcisnęła piętno". To chyba on podesłał linka do filmu o Smoleńsku. Cały przekaz oczywiście zmanipulowany i z kłamstwami. Jak mu to wypunktowałem, to chyba nawet nie zareagował. Co mnie zresztą nie dziwi: Ale macie rację, nie warto go karmić, więc sorki za ten wpis: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie zarzekajcie się. Przecież widać, że wszyscy w PL lubią się napier...ć i wzajemnie napawać - jedni (wyimaginowaną) wyższością, drudzy (bezsensownym) uporem. Dobrze Wam idzie <popcorn> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie sądzę, ten jest "ideowcem" któremu propaganda "odcisnęła piętno". To chyba on podesłał linka do filmu o Smoleńsku. Cały przekaz oczywiście zmanipulowany i z kłamstwami. Jak mu to wypunktowałem, to chyba nawet nie zareagował. Co mnie zresztą nie dziwi: Ale macie rację, nie warto go karmić, więc sorki za ten wpis: Pozdrawiam świetnego narciarza i eksperta katastrof lotniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Czy można już imprezę odwołać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Czy można już imprezę odwołać ? Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. . Przykro czytać te żenujące posty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. . Przykro czytać te żenujące posty, Coś tam yntelygent pisał o mądrych vs inteligentnych. że niby ci pierwsi to pamięć RAM, a drudzy CPU i że dobrze mieć obie. Ciekawe co mają w głowach ci: https://demotywatory...rawdzono-wiedze Chyba sianko jak Miś uszatek A nie to są ci "patrioci " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Nie znam. Nigdy nie widziałem to nie obciąża mojego sumienia., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Jak rozumiem oburza was LGBT+ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 sstar chłopczyk wrzucił zdjęcie z letniego obozu, a ja opacznie zrozumiałem jego intencje. Cóż starość - wieczorem słabo kumam. Ciekaw jestem jakie patriotyczne piosenki tam śpiewali i czy im ktoś na polski przełożył. Nie wymagaj od niego elokwencji, nie wymagaj komentowania postów. Za wysoko, nie doskoczy. Sam przecież zaczął o wykształceniu i inteligencji. Znaczy się "mam kompleksik" bo wykształcenie nie bardzo, to uważam się za inteligentnego. Zapomniałem napisać; z poczuciem humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 hmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Taki apel do lewaków; nie rżnijcie głupów! Wściekacie się bo symbol wam kojarzy się z hitlerowcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Rżnięcie głupa najlepiej wychodzi tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Taki apel do lewaków; nie rżnijcie głupów! Wściekacie się bo symbol wam kojarzy się z hitlerowcami. rozśmieszasz mnie młodzieńcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 kolejny ma dziś dyżur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie odpowiadajcie. Zniknie, bo karmi się tylko odpowiedziami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Popieram ten apel. Przykro czytać te żenujące posty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Popieram ten apel. Przykro czytać te żenujące posty, Samokrytyka może tylko cieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 kolejny ma dziś dyżur Nie sądzę, ten jest "ideowcem" któremu propaganda "odcisnęła piętno". To chyba on podesłał linka do filmu o Smoleńsku. Cały przekaz oczywiście zmanipulowany i z kłamstwami. Jak mu to wypunktowałem, to chyba nawet nie zareagował. Co mnie zresztą nie dziwi: Ale macie rację, nie warto go karmić, więc sorki za ten wpis: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie zarzekajcie się. Przecież widać, że wszyscy w PL lubią się napier...ć i wzajemnie napawać - jedni (wyimaginowaną) wyższością, drudzy (bezsensownym) uporem. Dobrze Wam idzie <popcorn> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie sądzę, ten jest "ideowcem" któremu propaganda "odcisnęła piętno". To chyba on podesłał linka do filmu o Smoleńsku. Cały przekaz oczywiście zmanipulowany i z kłamstwami. Jak mu to wypunktowałem, to chyba nawet nie zareagował. Co mnie zresztą nie dziwi: Ale macie rację, nie warto go karmić, więc sorki za ten wpis: Pozdrawiam świetnego narciarza i eksperta katastrof lotniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Czy można już imprezę odwołać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Czy można już imprezę odwołać ? Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. . Przykro czytać te żenujące posty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. . Przykro czytać te żenujące posty, Coś tam yntelygent pisał o mądrych vs inteligentnych. że niby ci pierwsi to pamięć RAM, a drudzy CPU i że dobrze mieć obie. Ciekawe co mają w głowach ci: https://demotywatory...rawdzono-wiedze Chyba sianko jak Miś uszatek A nie to są ci "patrioci " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Nie znam. Nigdy nie widziałem to nie obciąża mojego sumienia., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Jak rozumiem oburza was LGBT+ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 hmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Taki apel do lewaków; nie rżnijcie głupów! Wściekacie się bo symbol wam kojarzy się z hitlerowcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Rżnięcie głupa najlepiej wychodzi tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Taki apel do lewaków; nie rżnijcie głupów! Wściekacie się bo symbol wam kojarzy się z hitlerowcami. rozśmieszasz mnie młodzieńcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 kolejny ma dziś dyżur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie odpowiadajcie. Zniknie, bo karmi się tylko odpowiedziami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Popieram ten apel. Przykro czytać te żenujące posty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Popieram ten apel. Przykro czytać te żenujące posty, Samokrytyka może tylko cieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 kolejny ma dziś dyżur Nie sądzę, ten jest "ideowcem" któremu propaganda "odcisnęła piętno". To chyba on podesłał linka do filmu o Smoleńsku. Cały przekaz oczywiście zmanipulowany i z kłamstwami. Jak mu to wypunktowałem, to chyba nawet nie zareagował. Co mnie zresztą nie dziwi: Ale macie rację, nie warto go karmić, więc sorki za ten wpis: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie zarzekajcie się. Przecież widać, że wszyscy w PL lubią się napier...ć i wzajemnie napawać - jedni (wyimaginowaną) wyższością, drudzy (bezsensownym) uporem. Dobrze Wam idzie <popcorn> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie sądzę, ten jest "ideowcem" któremu propaganda "odcisnęła piętno". To chyba on podesłał linka do filmu o Smoleńsku. Cały przekaz oczywiście zmanipulowany i z kłamstwami. Jak mu to wypunktowałem, to chyba nawet nie zareagował. Co mnie zresztą nie dziwi: Ale macie rację, nie warto go karmić, więc sorki za ten wpis: Pozdrawiam świetnego narciarza i eksperta katastrof lotniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Czy można już imprezę odwołać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Czy można już imprezę odwołać ? Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. . Przykro czytać te żenujące posty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. . Przykro czytać te żenujące posty, Coś tam yntelygent pisał o mądrych vs inteligentnych. że niby ci pierwsi to pamięć RAM, a drudzy CPU i że dobrze mieć obie. Ciekawe co mają w głowach ci: https://demotywatory...rawdzono-wiedze Chyba sianko jak Miś uszatek A nie to są ci "patrioci " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Nie znam. Nigdy nie widziałem to nie obciąża mojego sumienia., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Jak rozumiem oburza was LGBT+ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Taki apel do lewaków; nie rżnijcie głupów! Wściekacie się bo symbol wam kojarzy się z hitlerowcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Rżnięcie głupa najlepiej wychodzi tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Taki apel do lewaków; nie rżnijcie głupów! Wściekacie się bo symbol wam kojarzy się z hitlerowcami. rozśmieszasz mnie młodzieńcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 kolejny ma dziś dyżur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie odpowiadajcie. Zniknie, bo karmi się tylko odpowiedziami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Popieram ten apel. Przykro czytać te żenujące posty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Popieram ten apel. Przykro czytać te żenujące posty, Samokrytyka może tylko cieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 kolejny ma dziś dyżur Nie sądzę, ten jest "ideowcem" któremu propaganda "odcisnęła piętno". To chyba on podesłał linka do filmu o Smoleńsku. Cały przekaz oczywiście zmanipulowany i z kłamstwami. Jak mu to wypunktowałem, to chyba nawet nie zareagował. Co mnie zresztą nie dziwi: Ale macie rację, nie warto go karmić, więc sorki za ten wpis: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie zarzekajcie się. Przecież widać, że wszyscy w PL lubią się napier...ć i wzajemnie napawać - jedni (wyimaginowaną) wyższością, drudzy (bezsensownym) uporem. Dobrze Wam idzie <popcorn> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie sądzę, ten jest "ideowcem" któremu propaganda "odcisnęła piętno". To chyba on podesłał linka do filmu o Smoleńsku. Cały przekaz oczywiście zmanipulowany i z kłamstwami. Jak mu to wypunktowałem, to chyba nawet nie zareagował. Co mnie zresztą nie dziwi: Ale macie rację, nie warto go karmić, więc sorki za ten wpis: Pozdrawiam świetnego narciarza i eksperta katastrof lotniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Czy można już imprezę odwołać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Czy można już imprezę odwołać ? Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. . Przykro czytać te żenujące posty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. . Przykro czytać te żenujące posty, Coś tam yntelygent pisał o mądrych vs inteligentnych. że niby ci pierwsi to pamięć RAM, a drudzy CPU i że dobrze mieć obie. Ciekawe co mają w głowach ci: https://demotywatory...rawdzono-wiedze Chyba sianko jak Miś uszatek A nie to są ci "patrioci " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Nie znam. Nigdy nie widziałem to nie obciąża mojego sumienia., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Jak rozumiem oburza was LGBT+ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Plywak Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 kolejny ma dziś dyżur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie odpowiadajcie. Zniknie, bo karmi się tylko odpowiedziami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Popieram ten apel. Przykro czytać te żenujące posty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Popieram ten apel. Przykro czytać te żenujące posty, Samokrytyka może tylko cieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi28 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 kolejny ma dziś dyżur Nie sądzę, ten jest "ideowcem" któremu propaganda "odcisnęła piętno". To chyba on podesłał linka do filmu o Smoleńsku. Cały przekaz oczywiście zmanipulowany i z kłamstwami. Jak mu to wypunktowałem, to chyba nawet nie zareagował. Co mnie zresztą nie dziwi: Ale macie rację, nie warto go karmić, więc sorki za ten wpis: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie zarzekajcie się. Przecież widać, że wszyscy w PL lubią się napier...ć i wzajemnie napawać - jedni (wyimaginowaną) wyższością, drudzy (bezsensownym) uporem. Dobrze Wam idzie <popcorn> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie sądzę, ten jest "ideowcem" któremu propaganda "odcisnęła piętno". To chyba on podesłał linka do filmu o Smoleńsku. Cały przekaz oczywiście zmanipulowany i z kłamstwami. Jak mu to wypunktowałem, to chyba nawet nie zareagował. Co mnie zresztą nie dziwi: Ale macie rację, nie warto go karmić, więc sorki za ten wpis: Pozdrawiam świetnego narciarza i eksperta katastrof lotniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Czy można już imprezę odwołać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Czy można już imprezę odwołać ? Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. . Przykro czytać te żenujące posty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. . Przykro czytać te żenujące posty, Coś tam yntelygent pisał o mądrych vs inteligentnych. że niby ci pierwsi to pamięć RAM, a drudzy CPU i że dobrze mieć obie. Ciekawe co mają w głowach ci: https://demotywatory...rawdzono-wiedze Chyba sianko jak Miś uszatek A nie to są ci "patrioci " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Nie znam. Nigdy nie widziałem to nie obciąża mojego sumienia., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Jak rozumiem oburza was LGBT+ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mario33 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie zarzekajcie się. Przecież widać, że wszyscy w PL lubią się napier...ć i wzajemnie napawać - jedni (wyimaginowaną) wyższością, drudzy (bezsensownym) uporem. Dobrze Wam idzie <popcorn> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie sądzę, ten jest "ideowcem" któremu propaganda "odcisnęła piętno". To chyba on podesłał linka do filmu o Smoleńsku. Cały przekaz oczywiście zmanipulowany i z kłamstwami. Jak mu to wypunktowałem, to chyba nawet nie zareagował. Co mnie zresztą nie dziwi: Ale macie rację, nie warto go karmić, więc sorki za ten wpis: Pozdrawiam świetnego narciarza i eksperta katastrof lotniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Czy można już imprezę odwołać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Czy można już imprezę odwołać ? Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. . Przykro czytać te żenujące posty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. . Przykro czytać te żenujące posty, Coś tam yntelygent pisał o mądrych vs inteligentnych. że niby ci pierwsi to pamięć RAM, a drudzy CPU i że dobrze mieć obie. Ciekawe co mają w głowach ci: https://demotywatory...rawdzono-wiedze Chyba sianko jak Miś uszatek A nie to są ci "patrioci " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Nie znam. Nigdy nie widziałem to nie obciąża mojego sumienia., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Jak rozumiem oburza was LGBT+ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Czy można już imprezę odwołać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Czy można już imprezę odwołać ? Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. . Przykro czytać te żenujące posty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. . Przykro czytać te żenujące posty, Coś tam yntelygent pisał o mądrych vs inteligentnych. że niby ci pierwsi to pamięć RAM, a drudzy CPU i że dobrze mieć obie. Ciekawe co mają w głowach ci: https://demotywatory...rawdzono-wiedze Chyba sianko jak Miś uszatek A nie to są ci "patrioci " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Nie znam. Nigdy nie widziałem to nie obciąża mojego sumienia., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Jak rozumiem oburza was LGBT+ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020
kordiankw Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. . Przykro czytać te żenujące posty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Szkoda, bo w Warszawie mógłby wszystko zorganizować pan Rafał Trzaskowski. . Przykro czytać te żenujące posty, Coś tam yntelygent pisał o mądrych vs inteligentnych. że niby ci pierwsi to pamięć RAM, a drudzy CPU i że dobrze mieć obie. Ciekawe co mają w głowach ci: https://demotywatory...rawdzono-wiedze Chyba sianko jak Miś uszatek A nie to są ci "patrioci " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Nie znam. Nigdy nie widziałem to nie obciąża mojego sumienia., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Jak rozumiem oburza was LGBT+ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020
Maciej S Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Nie znam. Nigdy nie widziałem to nie obciąża mojego sumienia., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Jak rozumiem oburza was LGBT+ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Kuba99 Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Harry Potter Komnata Tajemnic. Jak rozumiem oburza was LGBT+ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi