sese Napisano 15 Września 2020 Udostępnij Napisano 15 Września 2020 Próbujecie koledzy ustawiać świat pod siebie. Tolerancja kończy się u was tam gdzie kończy się pojmowanie. Zazwyczaj wynika to ze strachu podszytego brakiem wiedzy. Mitku czasami muszą być zakazy i nakazy. I czasami musi je ustanowić oraz wyegzekwować ktoś mądrzejszy w imię jakiegoś dobra wyższego. W przypadku zoofilii i pedofilii tym dobrem wyższego rzędu jest dobro istot które pozostają bezbronne i same nie mogą skutecznie się przeciwstawić ewentualnej krzywdzie. Zwierzęta z oczywistych względów same się nie obronią. Małoletni też nie. W przypadku kazirodztwa pomiędzy dorosłymi osobami (w relacjach syn-matka, ojciec-córka, brat-siostra oraz w ewentualnych konfiguracjach LGBT) zachodzi natomiast niebezpieczeństwo obciążenia ich potomstwa chorobami i wadami genetycznymi. I to jest czysta wiedza medyczna. Zakazując kazirodztwa chronimy zatem społeczność przed powieleniem niepożądanych mutacji genów. Zresztą można spojrzeć w karty historii (zwłaszcza Imperium Brytyjskiego) żeby zobaczyć do czego może prowadzić nieskrępowane kazirodztwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hammerh34d Napisano 15 Września 2020 Udostępnij Napisano 15 Września 2020 Ale wiesz, że seks w większości przypadków mimo wszystko nie ma wśród ludzi na celu prokreacji? Nie, nie zgadzam się z tym panem, ale kaman... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 Września 2020 Udostępnij Napisano 15 Września 2020 Mitku czasami muszą być zakazy i nakazy. I czasami musi je ustanowić oraz wyegzekwować ktoś mądrzejszy w imię jakiegoś dobra wyższego. W przypadku zoofilii i pedofilii tym dobrem wyższym rzędu jest dobro istot które pozostają bezbronne i same nie mogą skutecznie się przeciwstawić ewentualnej krzywdzie. Zwierzęta z oczywistych względów same się nie obronią. Małoletni też nie. W przypadku kazirodztwa pomiędzy dorosłymi osobami (w relacjach syn-matka, ojciec-córka, brat-siostra oraz w ewentualnych konfiguracjach LGBT) zachodzi natomiast niebezpieczeństwo obciążenia ich potomstwa chorobami i wadami genetycznymi. I to jest czysta wiedza medyczna. Zakazując kazirodztwa chronimy zatem społeczność przed powieleniem niepożądanych mutacji genów. Zresztą można spojrzeć w karty historii (zwłaszcza Imperium Brytyjskiego) żeby zobaczyć do czego może prowadzić nieskrępowane kazirodztwo. Cześć Mówisz Seba o sprawach oczywistych a ja patrzę na to przez pryzmat pewnej idei. Uściślając: sprzeciw nie wynika z racjonalnej argumentacji, którą przytaczasz a ja znam i jest dla mnie oczywista ale z tego, że.. "to się w głowie nie mieści" - wiesz o co chodzi przecież. Dla mnie na przykład absolutnym wynaturzeniem są różnego rodzaju walki MMA i pokrewne i powinny zostać zakazane w imię ochrony zdrowia i życia osób nie do końca świadomych konsekwencji a mogących - w wypadku ciężkiej kontuzji - być obciążeniem dla społeczeństwa czyli mnie osobiście między innymi. I co z tego - nic. Ludzie to lubią a jest chore. Dajmy sobie więc spokój z tym co jest chore a co nie jest, co jest naturalne a co nie bo jakbyśmy chcieli szukać wzorów w naturze to znajdziemy praktycznie na każde zachowanie. Pozdrowienia PS A tak naprawdę to czy widzieliście jak w pięknym stylu nijaki Kamna wygrał dzisiejszy etap Touru? Bardzo pasjonujący i ciekawy etap. I to jest ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Ale czy to Duda wywołuje kłótnie i w nich uczestniczy? Wypowiada się chociażby w tej materii? To dla niego niewykonalne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 A powininno być. Kiedy sejm się zaczął sypać kiedyś tam, to Wałęsa miał jaja i rozwiązał problem. Ta obecna miernota siedzi teraz skulona pod biurkiem i modli się żeby nikt od niego nic nie chciał, bo może musiał by wtedy mieć jakąś własną opinię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Ale czy to Duda wywołuje kłótnie i w nich uczestniczy? Wypowiada się chociażby w tej materii? Duda się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Duda się nie liczy To jest oczywiste. Tak czy inaczej uważam, że dość szybko dojdą do porozumienia bo nikomu nie zależy na nowych wyborach, a PiS wyjdzie mocniejszy z tej pyskówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Maciej S Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Tym razem nie moje wybory tylko w USA. Patrząc na wyniki zliczonych głosów i ilość miejsc elektorskich w poszczególnych stanach wygląda na ty, że Trump zdecydowanie wygra. Tego stanu na tą chwilę nie widzę w polskich serwisach. Czegoś nie rozumiem: czy ja nie umiem czytać i analizować wyników, czy nie potrafią albo nie chcą,tego robić autorzy polskich serwisów. Trump zdecydowanie prowadzi w Pensylwanii i jest pozamiatane. Do tego NC i GA. Nie jestem fanem Trumpa i wcale mnie to nie cieszy ale tak odczytuje publikowane wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Wytlumaczeniem jest b duza penetracja mediow przez skrajnie demokratyczne frakcje (graniczace z lewica). co w sumie w tym kraju jest zupelnie dziwne - kraj ktory powastal na podst wolnej konkurencji itp. poza tym, demokraci mieli prawie 3 razy wiecej pieniedzy na kampanie, co sie przeklada na wplyw mediow….. zobaczymy w piatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 zobaczymy w piatek... Kuba, a jak sądzisz, kto wygra? Nie pytam na kogo głosowałeś, ale kogo typujesz na podstawie dotychczasowych danych? Np. ja wczoraj typowałem Bindena, dziś Trumpa. Idą równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Kuba, a jak sądzisz, kto wygra? Nie pytam na kogo głosowałeś, ale kogo typujesz na podstawie dotychczasowych danych? Np. ja wczoraj typowałem Bindena, dziś Trumpa. Idą równo.Niektóre Stany zmieniają kolor. Wisconsin i Michigan np. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Niektóre Stany zmieniają kolor. Wisconsin i Michigan np. Wiem, wiem. Interesują mnie te wybory, bo są najważniejsze w świecie. Na korzyść Bindena działają też niedoliczeni jeszcze wyborcy korespondencyjni. Ci zdecydowanie głosują na niego, a liczenie tych głosów trwa. I z ostatniej chwili notowanie bookmacherów. Widać jak się zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Zrobiło się ciekawie już nie twierdzę, że Trump ma pewna wygraną. Zwłaszcza jeżeli sprawdzi się to co pisze Senior: korespondencyjne głosy są liczona na końcu i tam będzie miał przewagę Biden. senior ma rację to najważniejsze wybory na świecie. NV, WI, AZ,M, teraz minimalna przewaga która daje zwycięstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pamiętajcie tylko, że liczą się głosy elektorskie. Hillary zdobyła dużo więcej głosów w sztukach, ale zadecydowali elektorzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pamiętajcie tylko, że liczą się głosy elektorskie. Hillary zdobyła dużo więcej głosów w sztukach, ale zadecydowali elektorzy Tak, ale zlicz te elektorskie na jasno niebiesko i bingo 270 jak oczko. A może się zmienić na korzyść Bidena. Czyli jasno czerwone staną się niebieskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Tak, ale zlicz te elektorskie na jasno niebiesko i bingo 270 jak oczko. A może się zmienić na korzyść Bidena. Czyli jasno czerwone staną się niebieskie. Mam nadzieję, że Biden wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Nasze indywidualne preferencje nie są tak ważne jak ważny jest ten wybór dla Polski. Trump byłby dla Polski lepszym wyborem. Ciekawy wywiad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 . Trup byłby dla Polski lepszym wyborem. Ale czyj trup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Ale czyj trup? Nieważne. Byle trup. Po trupach do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Ale czyj trup? Dziękuję. Poprawione Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Trump wczoraj wieczorem wygrał https://www.rte.ie/s...champions-semi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Nasze indywidualne preferencje nie są tak ważne jak ważny jest ten wybór dla Polski. Trump byłby dla Polski lepszym wyborem. Dla reżimu - owszem. Dla Polski nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Dla reżimu - owszem. Dla Polski nie. Cześć A Ty jesteś Polakiem z Polski? Bo ja już nie a już na pewno nie prawdziwym... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Z Polski jestem. Polakiem jestem. Czy prawdziwym? Zależy kto ocenia. Jak dla mnie prawdziwym, bo jedna z rzeczy ktora mnie najbardziej boli obecnie to to, że wstyd mi coraz częściej za niektórych Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Tymczasem brakuje Nevady i Michigan za 22 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Ale czy to Duda wywołuje kłótnie i w nich uczestniczy? Wypowiada się chociażby w tej materii? To dla niego niewykonalne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 A powininno być. Kiedy sejm się zaczął sypać kiedyś tam, to Wałęsa miał jaja i rozwiązał problem. Ta obecna miernota siedzi teraz skulona pod biurkiem i modli się żeby nikt od niego nic nie chciał, bo może musiał by wtedy mieć jakąś własną opinię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Ale czy to Duda wywołuje kłótnie i w nich uczestniczy? Wypowiada się chociażby w tej materii? Duda się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Duda się nie liczy To jest oczywiste. Tak czy inaczej uważam, że dość szybko dojdą do porozumienia bo nikomu nie zależy na nowych wyborach, a PiS wyjdzie mocniejszy z tej pyskówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Maciej S Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Tym razem nie moje wybory tylko w USA. Patrząc na wyniki zliczonych głosów i ilość miejsc elektorskich w poszczególnych stanach wygląda na ty, że Trump zdecydowanie wygra. Tego stanu na tą chwilę nie widzę w polskich serwisach. Czegoś nie rozumiem: czy ja nie umiem czytać i analizować wyników, czy nie potrafią albo nie chcą,tego robić autorzy polskich serwisów. Trump zdecydowanie prowadzi w Pensylwanii i jest pozamiatane. Do tego NC i GA. Nie jestem fanem Trumpa i wcale mnie to nie cieszy ale tak odczytuje publikowane wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Wytlumaczeniem jest b duza penetracja mediow przez skrajnie demokratyczne frakcje (graniczace z lewica). co w sumie w tym kraju jest zupelnie dziwne - kraj ktory powastal na podst wolnej konkurencji itp. poza tym, demokraci mieli prawie 3 razy wiecej pieniedzy na kampanie, co sie przeklada na wplyw mediow….. zobaczymy w piatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 zobaczymy w piatek... Kuba, a jak sądzisz, kto wygra? Nie pytam na kogo głosowałeś, ale kogo typujesz na podstawie dotychczasowych danych? Np. ja wczoraj typowałem Bindena, dziś Trumpa. Idą równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Kuba, a jak sądzisz, kto wygra? Nie pytam na kogo głosowałeś, ale kogo typujesz na podstawie dotychczasowych danych? Np. ja wczoraj typowałem Bindena, dziś Trumpa. Idą równo.Niektóre Stany zmieniają kolor. Wisconsin i Michigan np. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Niektóre Stany zmieniają kolor. Wisconsin i Michigan np. Wiem, wiem. Interesują mnie te wybory, bo są najważniejsze w świecie. Na korzyść Bindena działają też niedoliczeni jeszcze wyborcy korespondencyjni. Ci zdecydowanie głosują na niego, a liczenie tych głosów trwa. I z ostatniej chwili notowanie bookmacherów. Widać jak się zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Zrobiło się ciekawie już nie twierdzę, że Trump ma pewna wygraną. Zwłaszcza jeżeli sprawdzi się to co pisze Senior: korespondencyjne głosy są liczona na końcu i tam będzie miał przewagę Biden. senior ma rację to najważniejsze wybory na świecie. NV, WI, AZ,M, teraz minimalna przewaga która daje zwycięstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pamiętajcie tylko, że liczą się głosy elektorskie. Hillary zdobyła dużo więcej głosów w sztukach, ale zadecydowali elektorzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pamiętajcie tylko, że liczą się głosy elektorskie. Hillary zdobyła dużo więcej głosów w sztukach, ale zadecydowali elektorzy Tak, ale zlicz te elektorskie na jasno niebiesko i bingo 270 jak oczko. A może się zmienić na korzyść Bidena. Czyli jasno czerwone staną się niebieskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Tak, ale zlicz te elektorskie na jasno niebiesko i bingo 270 jak oczko. A może się zmienić na korzyść Bidena. Czyli jasno czerwone staną się niebieskie. Mam nadzieję, że Biden wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Nasze indywidualne preferencje nie są tak ważne jak ważny jest ten wybór dla Polski. Trump byłby dla Polski lepszym wyborem. Ciekawy wywiad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 . Trup byłby dla Polski lepszym wyborem. Ale czyj trup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Ale czyj trup? Nieważne. Byle trup. Po trupach do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Ale czyj trup? Dziękuję. Poprawione Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Trump wczoraj wieczorem wygrał https://www.rte.ie/s...champions-semi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Nasze indywidualne preferencje nie są tak ważne jak ważny jest ten wybór dla Polski. Trump byłby dla Polski lepszym wyborem. Dla reżimu - owszem. Dla Polski nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Dla reżimu - owszem. Dla Polski nie. Cześć A Ty jesteś Polakiem z Polski? Bo ja już nie a już na pewno nie prawdziwym... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Z Polski jestem. Polakiem jestem. Czy prawdziwym? Zależy kto ocenia. Jak dla mnie prawdziwym, bo jedna z rzeczy ktora mnie najbardziej boli obecnie to to, że wstyd mi coraz częściej za niektórych Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Tymczasem brakuje Nevady i Michigan za 22 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
hammerh34d Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 A powininno być. Kiedy sejm się zaczął sypać kiedyś tam, to Wałęsa miał jaja i rozwiązał problem. Ta obecna miernota siedzi teraz skulona pod biurkiem i modli się żeby nikt od niego nic nie chciał, bo może musiał by wtedy mieć jakąś własną opinię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Ale czy to Duda wywołuje kłótnie i w nich uczestniczy? Wypowiada się chociażby w tej materii? Duda się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Duda się nie liczy To jest oczywiste. Tak czy inaczej uważam, że dość szybko dojdą do porozumienia bo nikomu nie zależy na nowych wyborach, a PiS wyjdzie mocniejszy z tej pyskówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Maciej S Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Tym razem nie moje wybory tylko w USA. Patrząc na wyniki zliczonych głosów i ilość miejsc elektorskich w poszczególnych stanach wygląda na ty, że Trump zdecydowanie wygra. Tego stanu na tą chwilę nie widzę w polskich serwisach. Czegoś nie rozumiem: czy ja nie umiem czytać i analizować wyników, czy nie potrafią albo nie chcą,tego robić autorzy polskich serwisów. Trump zdecydowanie prowadzi w Pensylwanii i jest pozamiatane. Do tego NC i GA. Nie jestem fanem Trumpa i wcale mnie to nie cieszy ale tak odczytuje publikowane wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Wytlumaczeniem jest b duza penetracja mediow przez skrajnie demokratyczne frakcje (graniczace z lewica). co w sumie w tym kraju jest zupelnie dziwne - kraj ktory powastal na podst wolnej konkurencji itp. poza tym, demokraci mieli prawie 3 razy wiecej pieniedzy na kampanie, co sie przeklada na wplyw mediow….. zobaczymy w piatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 zobaczymy w piatek... Kuba, a jak sądzisz, kto wygra? Nie pytam na kogo głosowałeś, ale kogo typujesz na podstawie dotychczasowych danych? Np. ja wczoraj typowałem Bindena, dziś Trumpa. Idą równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Kuba, a jak sądzisz, kto wygra? Nie pytam na kogo głosowałeś, ale kogo typujesz na podstawie dotychczasowych danych? Np. ja wczoraj typowałem Bindena, dziś Trumpa. Idą równo.Niektóre Stany zmieniają kolor. Wisconsin i Michigan np. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Niektóre Stany zmieniają kolor. Wisconsin i Michigan np. Wiem, wiem. Interesują mnie te wybory, bo są najważniejsze w świecie. Na korzyść Bindena działają też niedoliczeni jeszcze wyborcy korespondencyjni. Ci zdecydowanie głosują na niego, a liczenie tych głosów trwa. I z ostatniej chwili notowanie bookmacherów. Widać jak się zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Zrobiło się ciekawie już nie twierdzę, że Trump ma pewna wygraną. Zwłaszcza jeżeli sprawdzi się to co pisze Senior: korespondencyjne głosy są liczona na końcu i tam będzie miał przewagę Biden. senior ma rację to najważniejsze wybory na świecie. NV, WI, AZ,M, teraz minimalna przewaga która daje zwycięstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pamiętajcie tylko, że liczą się głosy elektorskie. Hillary zdobyła dużo więcej głosów w sztukach, ale zadecydowali elektorzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pamiętajcie tylko, że liczą się głosy elektorskie. Hillary zdobyła dużo więcej głosów w sztukach, ale zadecydowali elektorzy Tak, ale zlicz te elektorskie na jasno niebiesko i bingo 270 jak oczko. A może się zmienić na korzyść Bidena. Czyli jasno czerwone staną się niebieskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Tak, ale zlicz te elektorskie na jasno niebiesko i bingo 270 jak oczko. A może się zmienić na korzyść Bidena. Czyli jasno czerwone staną się niebieskie. Mam nadzieję, że Biden wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Nasze indywidualne preferencje nie są tak ważne jak ważny jest ten wybór dla Polski. Trump byłby dla Polski lepszym wyborem. Ciekawy wywiad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 . Trup byłby dla Polski lepszym wyborem. Ale czyj trup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Ale czyj trup? Nieważne. Byle trup. Po trupach do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Ale czyj trup? Dziękuję. Poprawione Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Trump wczoraj wieczorem wygrał https://www.rte.ie/s...champions-semi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Nasze indywidualne preferencje nie są tak ważne jak ważny jest ten wybór dla Polski. Trump byłby dla Polski lepszym wyborem. Dla reżimu - owszem. Dla Polski nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Dla reżimu - owszem. Dla Polski nie. Cześć A Ty jesteś Polakiem z Polski? Bo ja już nie a już na pewno nie prawdziwym... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Z Polski jestem. Polakiem jestem. Czy prawdziwym? Zależy kto ocenia. Jak dla mnie prawdziwym, bo jedna z rzeczy ktora mnie najbardziej boli obecnie to to, że wstyd mi coraz częściej za niektórych Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Tymczasem brakuje Nevady i Michigan za 22 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Duda się nie liczy To jest oczywiste. Tak czy inaczej uważam, że dość szybko dojdą do porozumienia bo nikomu nie zależy na nowych wyborach, a PiS wyjdzie mocniejszy z tej pyskówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Maciej S Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Tym razem nie moje wybory tylko w USA. Patrząc na wyniki zliczonych głosów i ilość miejsc elektorskich w poszczególnych stanach wygląda na ty, że Trump zdecydowanie wygra. Tego stanu na tą chwilę nie widzę w polskich serwisach. Czegoś nie rozumiem: czy ja nie umiem czytać i analizować wyników, czy nie potrafią albo nie chcą,tego robić autorzy polskich serwisów. Trump zdecydowanie prowadzi w Pensylwanii i jest pozamiatane. Do tego NC i GA. Nie jestem fanem Trumpa i wcale mnie to nie cieszy ale tak odczytuje publikowane wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Wytlumaczeniem jest b duza penetracja mediow przez skrajnie demokratyczne frakcje (graniczace z lewica). co w sumie w tym kraju jest zupelnie dziwne - kraj ktory powastal na podst wolnej konkurencji itp. poza tym, demokraci mieli prawie 3 razy wiecej pieniedzy na kampanie, co sie przeklada na wplyw mediow….. zobaczymy w piatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 zobaczymy w piatek... Kuba, a jak sądzisz, kto wygra? Nie pytam na kogo głosowałeś, ale kogo typujesz na podstawie dotychczasowych danych? Np. ja wczoraj typowałem Bindena, dziś Trumpa. Idą równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Kuba, a jak sądzisz, kto wygra? Nie pytam na kogo głosowałeś, ale kogo typujesz na podstawie dotychczasowych danych? Np. ja wczoraj typowałem Bindena, dziś Trumpa. Idą równo.Niektóre Stany zmieniają kolor. Wisconsin i Michigan np. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Niektóre Stany zmieniają kolor. Wisconsin i Michigan np. Wiem, wiem. Interesują mnie te wybory, bo są najważniejsze w świecie. Na korzyść Bindena działają też niedoliczeni jeszcze wyborcy korespondencyjni. Ci zdecydowanie głosują na niego, a liczenie tych głosów trwa. I z ostatniej chwili notowanie bookmacherów. Widać jak się zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Zrobiło się ciekawie już nie twierdzę, że Trump ma pewna wygraną. Zwłaszcza jeżeli sprawdzi się to co pisze Senior: korespondencyjne głosy są liczona na końcu i tam będzie miał przewagę Biden. senior ma rację to najważniejsze wybory na świecie. NV, WI, AZ,M, teraz minimalna przewaga która daje zwycięstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pamiętajcie tylko, że liczą się głosy elektorskie. Hillary zdobyła dużo więcej głosów w sztukach, ale zadecydowali elektorzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pamiętajcie tylko, że liczą się głosy elektorskie. Hillary zdobyła dużo więcej głosów w sztukach, ale zadecydowali elektorzy Tak, ale zlicz te elektorskie na jasno niebiesko i bingo 270 jak oczko. A może się zmienić na korzyść Bidena. Czyli jasno czerwone staną się niebieskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Tak, ale zlicz te elektorskie na jasno niebiesko i bingo 270 jak oczko. A może się zmienić na korzyść Bidena. Czyli jasno czerwone staną się niebieskie. Mam nadzieję, że Biden wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Nasze indywidualne preferencje nie są tak ważne jak ważny jest ten wybór dla Polski. Trump byłby dla Polski lepszym wyborem. Ciekawy wywiad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 . Trup byłby dla Polski lepszym wyborem. Ale czyj trup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Ale czyj trup? Nieważne. Byle trup. Po trupach do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Ale czyj trup? Dziękuję. Poprawione Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Trump wczoraj wieczorem wygrał https://www.rte.ie/s...champions-semi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Nasze indywidualne preferencje nie są tak ważne jak ważny jest ten wybór dla Polski. Trump byłby dla Polski lepszym wyborem. Dla reżimu - owszem. Dla Polski nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Dla reżimu - owszem. Dla Polski nie. Cześć A Ty jesteś Polakiem z Polski? Bo ja już nie a już na pewno nie prawdziwym... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Z Polski jestem. Polakiem jestem. Czy prawdziwym? Zależy kto ocenia. Jak dla mnie prawdziwym, bo jedna z rzeczy ktora mnie najbardziej boli obecnie to to, że wstyd mi coraz częściej za niektórych Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Tymczasem brakuje Nevady i Michigan za 22 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Maciej S Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Tym razem nie moje wybory tylko w USA. Patrząc na wyniki zliczonych głosów i ilość miejsc elektorskich w poszczególnych stanach wygląda na ty, że Trump zdecydowanie wygra. Tego stanu na tą chwilę nie widzę w polskich serwisach. Czegoś nie rozumiem: czy ja nie umiem czytać i analizować wyników, czy nie potrafią albo nie chcą,tego robić autorzy polskich serwisów. Trump zdecydowanie prowadzi w Pensylwanii i jest pozamiatane. Do tego NC i GA. Nie jestem fanem Trumpa i wcale mnie to nie cieszy ale tak odczytuje publikowane wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Wytlumaczeniem jest b duza penetracja mediow przez skrajnie demokratyczne frakcje (graniczace z lewica). co w sumie w tym kraju jest zupelnie dziwne - kraj ktory powastal na podst wolnej konkurencji itp. poza tym, demokraci mieli prawie 3 razy wiecej pieniedzy na kampanie, co sie przeklada na wplyw mediow….. zobaczymy w piatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 zobaczymy w piatek... Kuba, a jak sądzisz, kto wygra? Nie pytam na kogo głosowałeś, ale kogo typujesz na podstawie dotychczasowych danych? Np. ja wczoraj typowałem Bindena, dziś Trumpa. Idą równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Kuba, a jak sądzisz, kto wygra? Nie pytam na kogo głosowałeś, ale kogo typujesz na podstawie dotychczasowych danych? Np. ja wczoraj typowałem Bindena, dziś Trumpa. Idą równo.Niektóre Stany zmieniają kolor. Wisconsin i Michigan np. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Niektóre Stany zmieniają kolor. Wisconsin i Michigan np. Wiem, wiem. Interesują mnie te wybory, bo są najważniejsze w świecie. Na korzyść Bindena działają też niedoliczeni jeszcze wyborcy korespondencyjni. Ci zdecydowanie głosują na niego, a liczenie tych głosów trwa. I z ostatniej chwili notowanie bookmacherów. Widać jak się zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Zrobiło się ciekawie już nie twierdzę, że Trump ma pewna wygraną. Zwłaszcza jeżeli sprawdzi się to co pisze Senior: korespondencyjne głosy są liczona na końcu i tam będzie miał przewagę Biden. senior ma rację to najważniejsze wybory na świecie. NV, WI, AZ,M, teraz minimalna przewaga która daje zwycięstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pamiętajcie tylko, że liczą się głosy elektorskie. Hillary zdobyła dużo więcej głosów w sztukach, ale zadecydowali elektorzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pamiętajcie tylko, że liczą się głosy elektorskie. Hillary zdobyła dużo więcej głosów w sztukach, ale zadecydowali elektorzy Tak, ale zlicz te elektorskie na jasno niebiesko i bingo 270 jak oczko. A może się zmienić na korzyść Bidena. Czyli jasno czerwone staną się niebieskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Tak, ale zlicz te elektorskie na jasno niebiesko i bingo 270 jak oczko. A może się zmienić na korzyść Bidena. Czyli jasno czerwone staną się niebieskie. Mam nadzieję, że Biden wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Nasze indywidualne preferencje nie są tak ważne jak ważny jest ten wybór dla Polski. Trump byłby dla Polski lepszym wyborem. Ciekawy wywiad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 . Trup byłby dla Polski lepszym wyborem. Ale czyj trup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Ale czyj trup? Nieważne. Byle trup. Po trupach do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Ale czyj trup? Dziękuję. Poprawione Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Trump wczoraj wieczorem wygrał https://www.rte.ie/s...champions-semi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Nasze indywidualne preferencje nie są tak ważne jak ważny jest ten wybór dla Polski. Trump byłby dla Polski lepszym wyborem. Dla reżimu - owszem. Dla Polski nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Dla reżimu - owszem. Dla Polski nie. Cześć A Ty jesteś Polakiem z Polski? Bo ja już nie a już na pewno nie prawdziwym... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Z Polski jestem. Polakiem jestem. Czy prawdziwym? Zależy kto ocenia. Jak dla mnie prawdziwym, bo jedna z rzeczy ktora mnie najbardziej boli obecnie to to, że wstyd mi coraz częściej za niektórych Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Tymczasem brakuje Nevady i Michigan za 22 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Kuba, a jak sądzisz, kto wygra? Nie pytam na kogo głosowałeś, ale kogo typujesz na podstawie dotychczasowych danych? Np. ja wczoraj typowałem Bindena, dziś Trumpa. Idą równo.Niektóre Stany zmieniają kolor. Wisconsin i Michigan np. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Niektóre Stany zmieniają kolor. Wisconsin i Michigan np. Wiem, wiem. Interesują mnie te wybory, bo są najważniejsze w świecie. Na korzyść Bindena działają też niedoliczeni jeszcze wyborcy korespondencyjni. Ci zdecydowanie głosują na niego, a liczenie tych głosów trwa. I z ostatniej chwili notowanie bookmacherów. Widać jak się zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Zrobiło się ciekawie już nie twierdzę, że Trump ma pewna wygraną. Zwłaszcza jeżeli sprawdzi się to co pisze Senior: korespondencyjne głosy są liczona na końcu i tam będzie miał przewagę Biden. senior ma rację to najważniejsze wybory na świecie. NV, WI, AZ,M, teraz minimalna przewaga która daje zwycięstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pamiętajcie tylko, że liczą się głosy elektorskie. Hillary zdobyła dużo więcej głosów w sztukach, ale zadecydowali elektorzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pamiętajcie tylko, że liczą się głosy elektorskie. Hillary zdobyła dużo więcej głosów w sztukach, ale zadecydowali elektorzy Tak, ale zlicz te elektorskie na jasno niebiesko i bingo 270 jak oczko. A może się zmienić na korzyść Bidena. Czyli jasno czerwone staną się niebieskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Tak, ale zlicz te elektorskie na jasno niebiesko i bingo 270 jak oczko. A może się zmienić na korzyść Bidena. Czyli jasno czerwone staną się niebieskie. Mam nadzieję, że Biden wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Nasze indywidualne preferencje nie są tak ważne jak ważny jest ten wybór dla Polski. Trump byłby dla Polski lepszym wyborem. Ciekawy wywiad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 . Trup byłby dla Polski lepszym wyborem. Ale czyj trup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Ale czyj trup? Nieważne. Byle trup. Po trupach do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Ale czyj trup? Dziękuję. Poprawione Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Trump wczoraj wieczorem wygrał https://www.rte.ie/s...champions-semi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Nasze indywidualne preferencje nie są tak ważne jak ważny jest ten wybór dla Polski. Trump byłby dla Polski lepszym wyborem. Dla reżimu - owszem. Dla Polski nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Dla reżimu - owszem. Dla Polski nie. Cześć A Ty jesteś Polakiem z Polski? Bo ja już nie a już na pewno nie prawdziwym... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Z Polski jestem. Polakiem jestem. Czy prawdziwym? Zależy kto ocenia. Jak dla mnie prawdziwym, bo jedna z rzeczy ktora mnie najbardziej boli obecnie to to, że wstyd mi coraz częściej za niektórych Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Tymczasem brakuje Nevady i Michigan za 22 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020
Maciej S Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Zrobiło się ciekawie już nie twierdzę, że Trump ma pewna wygraną. Zwłaszcza jeżeli sprawdzi się to co pisze Senior: korespondencyjne głosy są liczona na końcu i tam będzie miał przewagę Biden. senior ma rację to najważniejsze wybory na świecie. NV, WI, AZ,M, teraz minimalna przewaga która daje zwycięstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pamiętajcie tylko, że liczą się głosy elektorskie. Hillary zdobyła dużo więcej głosów w sztukach, ale zadecydowali elektorzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pamiętajcie tylko, że liczą się głosy elektorskie. Hillary zdobyła dużo więcej głosów w sztukach, ale zadecydowali elektorzy Tak, ale zlicz te elektorskie na jasno niebiesko i bingo 270 jak oczko. A może się zmienić na korzyść Bidena. Czyli jasno czerwone staną się niebieskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Tak, ale zlicz te elektorskie na jasno niebiesko i bingo 270 jak oczko. A może się zmienić na korzyść Bidena. Czyli jasno czerwone staną się niebieskie. Mam nadzieję, że Biden wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Nasze indywidualne preferencje nie są tak ważne jak ważny jest ten wybór dla Polski. Trump byłby dla Polski lepszym wyborem. Ciekawy wywiad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 . Trup byłby dla Polski lepszym wyborem. Ale czyj trup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Ale czyj trup? Nieważne. Byle trup. Po trupach do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Ale czyj trup? Dziękuję. Poprawione Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Trump wczoraj wieczorem wygrał https://www.rte.ie/s...champions-semi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Nasze indywidualne preferencje nie są tak ważne jak ważny jest ten wybór dla Polski. Trump byłby dla Polski lepszym wyborem. Dla reżimu - owszem. Dla Polski nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Dla reżimu - owszem. Dla Polski nie. Cześć A Ty jesteś Polakiem z Polski? Bo ja już nie a już na pewno nie prawdziwym... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Z Polski jestem. Polakiem jestem. Czy prawdziwym? Zależy kto ocenia. Jak dla mnie prawdziwym, bo jedna z rzeczy ktora mnie najbardziej boli obecnie to to, że wstyd mi coraz częściej za niektórych Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Tymczasem brakuje Nevady i Michigan za 22 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020
darku Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Nasze indywidualne preferencje nie są tak ważne jak ważny jest ten wybór dla Polski. Trump byłby dla Polski lepszym wyborem. Ciekawy wywiad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekMa Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 . Trup byłby dla Polski lepszym wyborem. Ale czyj trup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Ale czyj trup? Nieważne. Byle trup. Po trupach do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darku Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Ale czyj trup? Dziękuję. Poprawione Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Trump wczoraj wieczorem wygrał https://www.rte.ie/s...champions-semi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Nasze indywidualne preferencje nie są tak ważne jak ważny jest ten wybór dla Polski. Trump byłby dla Polski lepszym wyborem. Dla reżimu - owszem. Dla Polski nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Dla reżimu - owszem. Dla Polski nie. Cześć A Ty jesteś Polakiem z Polski? Bo ja już nie a już na pewno nie prawdziwym... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Z Polski jestem. Polakiem jestem. Czy prawdziwym? Zależy kto ocenia. Jak dla mnie prawdziwym, bo jedna z rzeczy ktora mnie najbardziej boli obecnie to to, że wstyd mi coraz częściej za niektórych Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Tymczasem brakuje Nevady i Michigan za 22 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
brachol Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Trump wczoraj wieczorem wygrał https://www.rte.ie/s...champions-semi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hammerh34d Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Nasze indywidualne preferencje nie są tak ważne jak ważny jest ten wybór dla Polski. Trump byłby dla Polski lepszym wyborem. Dla reżimu - owszem. Dla Polski nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Dla reżimu - owszem. Dla Polski nie. Cześć A Ty jesteś Polakiem z Polski? Bo ja już nie a już na pewno nie prawdziwym... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Z Polski jestem. Polakiem jestem. Czy prawdziwym? Zależy kto ocenia. Jak dla mnie prawdziwym, bo jedna z rzeczy ktora mnie najbardziej boli obecnie to to, że wstyd mi coraz częściej za niektórych Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Tymczasem brakuje Nevady i Michigan za 22 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
hammerh34d Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Z Polski jestem. Polakiem jestem. Czy prawdziwym? Zależy kto ocenia. Jak dla mnie prawdziwym, bo jedna z rzeczy ktora mnie najbardziej boli obecnie to to, że wstyd mi coraz częściej za niektórych Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Tymczasem brakuje Nevady i Michigan za 22 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi