sese Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Ps. Chyba podzieliliśmy się opiniami. Sese jak czujesz niedosyt to proponuje na priva bo tu będzie otwieranie następnych wątków i nigdy nie skończymy :-) A ja mam już trochę dość = inne aktywności cierpią, a nie chce okazać Ci braku szacunku przez jednostronne ucięcie dyskusji. Ja nie czuje niedosytu. Poruszyłeś wątek reformy sądownictwa więc podałem fakty. Bez ocen. Bez opinii. Bez przedstawiania własnego zdania. Suche fakty. Nie mam potrzeby dowartościowywania się na forum. Zwłaszcza w tematach dotyczących Sądów czy wykładni Konstytucji. Cieszę się, że interesują Cię te kwestie. Cieszę się że czytasz, że szukasz informacji. Cieszę się, że poza stanowiskiem obecnego TK, znajdujesz opinie także byłych prezesów tego Trybunału. A jak jesteśmy przy osobach funkcyjnych, to warto poczytać życiorysy Przewodniczących KRS. Bardzo pouczająca lektura, mimo, że z wikipedii 1) Pan Sędzia Stanisław Dąbrowski - Przewodniczący KRS w latach 2006-2010 https://pl.wikipedia...ski_(1947–2014) 2) Pan Sędzia Antoni Górski - Przewodniczący KRS w latach 2010-2014 https://pl.wikipedia...Górski_(sędzia) 3) Pan Sędzia Roman Hauser - Przewodniczący KRS w latach 2014-2015 https://pl.wikipedia...ki/Roman_Hauser https://pl.wikipedia...usz_Zawistowski 5) Pan Sędzia Leszek Mazur - Przewodniczący obecnej KRS: https://pl.wikipedia.../Leszek_Mazur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 925 Dodano 4 l Ostatniej odpowiedzi 3 l Top użytkownicy w tym temacie 61 69 86 72 Popularne dni 17 Lip 57 7 Lis 56 8 Lis 52 6 Lis 40 Top użytkownicy w tym temacie Kuba99 61 odpowiedzi Mitek 69 odpowiedzi kordiankw 86 odpowiedzi star 72 odpowiedzi Popularne dni 17 Lip 2020 57 odpowiedzi 7 Lis 2020 56 odpowiedzi 8 Lis 2020 52 odpowiedzi 6 Lis 2020 40 odpowiedzi Popularne posty figozmakiem 8 Lipca 2020 Kolega Fredowski: „Figo odrzucam Twoje podziekowania. Zaprzestaj i walnij piescia(jezeli masz) w stol”. Jest to mój pierwszy explicite post-polityczny na Skiforum. Niechętnie odrywam się od przyr kordiankw 17 Listopada 2020 Chyba masz jakieś fiksacje oralne. To miłe, że podzieliłeś się z nami swoimi doświadczeniami towarzyszu. U ciebie chyba jednak z tym rozjaśnieniem mózgu nie zadziałało, być może połykanie było niepełn robertdr 21 Listopada 2020 yoss Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 podałem fakty. Bez ocen. Bez opinii. Bez przedstawiania własnego zdania. Suche fakty. Sorry, że się wcinam, ale już bardzo mało postów mi się wyświetla, dlatego wali po oczach. Mocno wierzę w to, że sędziowie byli, są i będą niezawiśli, niezależni, bezstronni, a przede wszystkim sprawiedliwi... Brzmi jak Twoje zdanie. Wojciech Łączewski - sam zrzekł się urzędu. Jeżeli popełnił przestępstwo (zawiadomienie o nie popełnionym przestępstwie, złożenie fałszywych zeznań) to powinien ponieść odpowiedzialność karną. Brzmi jak opinia. Obsadzenie składu TK przed końcem kadencji - tu sprawa jest oczywista. PO zrobiło bardzo źle. PiS jeszcze gorzej. I kolejna opinia. Dość kategoryczna nawet. Choć nieostra. Wydaje mi się, że Pan Marian Banaś jest nietykalny z innego powodu. I tak dalej … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Sorry, że się wcinam, ale już bardzo mało postów mi się wyświetla, dlatego wali po oczach. Nie rozumiem. Co to znaczy, że się mało postów wyświetla? A propos opinii. Każdy je ma i nawet jak się stara być obiektywnym i bezstronnym to b. trudno powiedzieć/napisać coś na gorące tematy nie "sprzedając" przy okazji swoich przekonań. Jak dla mnie posty sese w materii prawniczej są świetne, bo spokojne, stonowane i bogate w informacje. Ale ja nie o tym. W Belgii i we Francji, bo te kraje dobrze znam, w TV publicznej zatrudnia się dziennikarzy, co oczywiste, o różnych poglądach. Ale pod żadnym pozorem on nie ma prawa ich zdradzić prowadząc audycję, wywiad z politykiem czy przedstawiając jakiś fakt. Oglądający nie może się domyślić jakie poglądy prezentuje dany dziennikarz, nawet gdy wie o tym skądinąd. Pamiętam z pobytu we Francji wiele dyskusji prowadzonych poprzez dziennikarzy. Prawicowych czy lewicowych, o czym wiadomo było z prasy, a ściśle - z opinii innych. Naprawdę nie dało się ich zaklasyfikować do żadnej tendencji politycznej, nie mówiąc o partiach. Hmmm... nie będę ich z nikim porównywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Sorry, że się wcinam, ale już bardzo mało postów mi się wyświetla, dlatego wali po oczach. Doceniam kunszt cytowania. Wiem jak trudno jest zrobić wiele odrębnych cytatów z jednej osoby w jednym poście. Szacun. Mocno wierzę w to, że sędziowie byli, są i będą niezawiśli, niezależni, bezstronni, a przede wszystkim sprawiedliwi... Wiara to nie ocena. Nie wiem czy wszyscy sędziowie są niezawiśli, niezależni, bezstronni i sprawiedliwi... Ale mam taką nadzieje. Ty pewnie podobnie... Jeżeli popełnił przestępstwo (zawiadomienie o nie popełnionym przestępstwie, złożenie fałszywych zeznań) to powinien ponieść odpowiedzialność karną. Stwierdzenie, że przestępca powinien ponieść odpowiedzialność karną, nie jest opinią. Chyba, że jest... Uważasz inaczej? Tylko ja nie wiem tego czy Pan Wojciech Łączewski popełnił przestępstwo. Obsadzenie składu TK przed końcem kadencji - tu sprawa jest oczywista. PO zrobiło bardzo źle. PiS jeszcze gorzej. Faktem jest, że i PO i PiS obsadzili zajęte miejsca w TK. Drugie zdanie to faktycznie opinia, ocena. Mea culpa. Tylko, że innej oceny być nie może. Teraz dodam trzecie zdanie - W obliczu tego co zrobiła PO i PiS oraz przy uwzględnieniu treści wyroków TK wydanych w sprawach K 34/15 i K 35/15, a także mając na uwadze fakt nieodebrania do dziś ślubowania od trzech sędziów TK, osobiście nie widzę możliwości rozwiązania tej sytuacji. Na szczęście są mądrzejsi ode mnie. Wydaje mi się, że Pan Marian Banaś jest nietykalny z innego powodu. Faktem jest, że Pan Marian Banaś był Szefem KAS. Faktem jest, że Szef KAS ma dostęp do wszelkich dokumentów podatkowych oraz wszelkich rachunków bankowych. Zwrot "wydaje mi się" to opinia. Ponownie przepraszam. Miałem już napisać, że sędziowie nie mają haków na polityków, ale zalinkowany przeze mnie wywiad z Panem Wojciechem Łączewskim może sugerować coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Nie rozumiem. Co to znaczy, że się mało postów wyświetla? no chyba filtruje, banujac niektórych:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Nie rozumiem. Co to znaczy, że się mało postów wyświetla? Dzięki starannej selekcji, udało mi się wrócić na forum narciarskie, z okazjonalnymi wpisami na inne tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Dzięki starannej selekcji, udało mi się wrócić na forum narciarskie, z okazjonalnymi wpisami na inne tematy. Ale ciągle w ten sam sposób się wypowiadasz, o którym pisałem....ciągle dyskredytujesz ....łapiąc za słówka. Niby błyskotliwie i w punkt, a dla mnie jednak słabo, bo bardzo selektywnie. Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi. No i oczywiście reagujesz tylko wtedy kiedy przekazywane fakty w niekorzystny sposób dotyczą jedynie słusznej opcji. "Podziwiam" Twoje oddanie sprawie. Dla mnie @Sese to jeden z niewielu użytkowników tutaj, który pisze w bardzo wyważony sposób, bez zbędnych emocji, starając się rzetelnie przekazać fakty i informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Ale ciągle w ten sam sposób się wypowiadasz, o którym pisałem....ciągle dyskredytujesz ....łapiąc za słówka. Niby błyskotliwie i w punkt, a dla mnie jednak słabo, bo bardzo selektywnie. Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi. No i oczywiście reagujesz tylko wtedy kiedy przekazywane fakty w niekorzystny sposób dotyczą jedynie słusznej opcji. "Podziwiam" Twoje oddanie sprawie. Dla mnie @Sese to jeden z niewielu użytkowników tutaj, który pisze w bardzo wyważony sposób, bez zbędnych emocji, starając się rzetelnie przekazać fakty i informacje. Od "kolegi po fachu" wymagam więcej. Myślę, że się nie obraził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Myślę, że się nie obraził. Nie obraził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Nie rozumiem. Co to znaczy, że się mało postów wyświetla? większość userów dostała od niego bana, bo raczyli się z nim nie zgadzać, albo mu docinać. Nie jesteśmy godni, aby z nami dyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 większość userów dostała od niego bana, bo raczyli się z nim nie zgadzać, albo mu docinać. Nie jesteśmy godni, aby z nami dyskutować U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 większość userów dostała od niego bana, bo raczyli się z nim nie zgadzać, albo mu docinać. Nie jesteśmy godni, aby z nami dyskutować A może jest był/jest inny powód?https://en.m.wikiped...ological_safety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 A może jest był/jest inny powód?https://en.m.wikiped...ological_safety Chcesz powiedzieć, że Yoss się boi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Bartolomeus to trafnie podsumował: " Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi." I zawsze w "słusznej sprawie"- niby nic osobistego, niby obiektywnie. Przypomina mi to rzecznika rządu..................... którego pamiętam ze stanu wojennego. Odpowiadał komu chce i jak chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Bartolomeus to trafnie podsumował: " Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi." I zawsze w "słusznej sprawie"- niby nic osobistego, niby obiektywnie. Przypomina mi to rzecznika rządu..................... którego pamiętam ze stanu wojennego. Odpowiadał komu chce i jak chce. Bardzo trafnie, aczkolwiek miękko. Dla mnie recenzowany user to zwykły, ordynarny troll, który próbuje epatować swoją erudycją, ale tak naprawdę nie ma żadnej sensownej treści do przekazania. Falandyzacja prawa ale w bardzo słabym wydaniu. Pierwowzór prof. Falandysz przewraca się w grobie. Koniec na temat tego usera, bo nie jest wart aż takiej uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Bardzo trafnie, aczkolwiek miękko. Dla mnie recenzowany user to zwykły, ordynarny troll, który próbuje epatować swoją erudycją, ale tak naprawdę nie ma żadnej sensownej treści do przekazania. Falandyzacja prawa ale w bardzo słabym wydaniu. Pierwowzór prof. Falandysz przewraca się w grobie. Koniec na temat tego usera, bo nie jest wart aż takiej uwagi. Idealnie w punkt, wrodzona złośliwość i próba podskakiwania wyżej jak rozumu staje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Świetnie to ująłeś: Kłaniam się nisko: Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: sese, czapki z głów. Ująłeś temat bardzo precyzyjnie. Dziękuję: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: I następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Ja też nikogo nie banuję, a jedynie na posty niektórych nie odpowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Wyjątkowa osobowość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która miała okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która maiła okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . ...smacznego! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 ...smacznego! Troche nie podobny do gesi. Czy to nowe tradycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 24 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
yoss Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 podałem fakty. Bez ocen. Bez opinii. Bez przedstawiania własnego zdania. Suche fakty. Sorry, że się wcinam, ale już bardzo mało postów mi się wyświetla, dlatego wali po oczach. Mocno wierzę w to, że sędziowie byli, są i będą niezawiśli, niezależni, bezstronni, a przede wszystkim sprawiedliwi... Brzmi jak Twoje zdanie. Wojciech Łączewski - sam zrzekł się urzędu. Jeżeli popełnił przestępstwo (zawiadomienie o nie popełnionym przestępstwie, złożenie fałszywych zeznań) to powinien ponieść odpowiedzialność karną. Brzmi jak opinia. Obsadzenie składu TK przed końcem kadencji - tu sprawa jest oczywista. PO zrobiło bardzo źle. PiS jeszcze gorzej. I kolejna opinia. Dość kategoryczna nawet. Choć nieostra. Wydaje mi się, że Pan Marian Banaś jest nietykalny z innego powodu. I tak dalej … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Sorry, że się wcinam, ale już bardzo mało postów mi się wyświetla, dlatego wali po oczach. Nie rozumiem. Co to znaczy, że się mało postów wyświetla? A propos opinii. Każdy je ma i nawet jak się stara być obiektywnym i bezstronnym to b. trudno powiedzieć/napisać coś na gorące tematy nie "sprzedając" przy okazji swoich przekonań. Jak dla mnie posty sese w materii prawniczej są świetne, bo spokojne, stonowane i bogate w informacje. Ale ja nie o tym. W Belgii i we Francji, bo te kraje dobrze znam, w TV publicznej zatrudnia się dziennikarzy, co oczywiste, o różnych poglądach. Ale pod żadnym pozorem on nie ma prawa ich zdradzić prowadząc audycję, wywiad z politykiem czy przedstawiając jakiś fakt. Oglądający nie może się domyślić jakie poglądy prezentuje dany dziennikarz, nawet gdy wie o tym skądinąd. Pamiętam z pobytu we Francji wiele dyskusji prowadzonych poprzez dziennikarzy. Prawicowych czy lewicowych, o czym wiadomo było z prasy, a ściśle - z opinii innych. Naprawdę nie dało się ich zaklasyfikować do żadnej tendencji politycznej, nie mówiąc o partiach. Hmmm... nie będę ich z nikim porównywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Sorry, że się wcinam, ale już bardzo mało postów mi się wyświetla, dlatego wali po oczach. Doceniam kunszt cytowania. Wiem jak trudno jest zrobić wiele odrębnych cytatów z jednej osoby w jednym poście. Szacun. Mocno wierzę w to, że sędziowie byli, są i będą niezawiśli, niezależni, bezstronni, a przede wszystkim sprawiedliwi... Wiara to nie ocena. Nie wiem czy wszyscy sędziowie są niezawiśli, niezależni, bezstronni i sprawiedliwi... Ale mam taką nadzieje. Ty pewnie podobnie... Jeżeli popełnił przestępstwo (zawiadomienie o nie popełnionym przestępstwie, złożenie fałszywych zeznań) to powinien ponieść odpowiedzialność karną. Stwierdzenie, że przestępca powinien ponieść odpowiedzialność karną, nie jest opinią. Chyba, że jest... Uważasz inaczej? Tylko ja nie wiem tego czy Pan Wojciech Łączewski popełnił przestępstwo. Obsadzenie składu TK przed końcem kadencji - tu sprawa jest oczywista. PO zrobiło bardzo źle. PiS jeszcze gorzej. Faktem jest, że i PO i PiS obsadzili zajęte miejsca w TK. Drugie zdanie to faktycznie opinia, ocena. Mea culpa. Tylko, że innej oceny być nie może. Teraz dodam trzecie zdanie - W obliczu tego co zrobiła PO i PiS oraz przy uwzględnieniu treści wyroków TK wydanych w sprawach K 34/15 i K 35/15, a także mając na uwadze fakt nieodebrania do dziś ślubowania od trzech sędziów TK, osobiście nie widzę możliwości rozwiązania tej sytuacji. Na szczęście są mądrzejsi ode mnie. Wydaje mi się, że Pan Marian Banaś jest nietykalny z innego powodu. Faktem jest, że Pan Marian Banaś był Szefem KAS. Faktem jest, że Szef KAS ma dostęp do wszelkich dokumentów podatkowych oraz wszelkich rachunków bankowych. Zwrot "wydaje mi się" to opinia. Ponownie przepraszam. Miałem już napisać, że sędziowie nie mają haków na polityków, ale zalinkowany przeze mnie wywiad z Panem Wojciechem Łączewskim może sugerować coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Nie rozumiem. Co to znaczy, że się mało postów wyświetla? no chyba filtruje, banujac niektórych:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Nie rozumiem. Co to znaczy, że się mało postów wyświetla? Dzięki starannej selekcji, udało mi się wrócić na forum narciarskie, z okazjonalnymi wpisami na inne tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Dzięki starannej selekcji, udało mi się wrócić na forum narciarskie, z okazjonalnymi wpisami na inne tematy. Ale ciągle w ten sam sposób się wypowiadasz, o którym pisałem....ciągle dyskredytujesz ....łapiąc za słówka. Niby błyskotliwie i w punkt, a dla mnie jednak słabo, bo bardzo selektywnie. Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi. No i oczywiście reagujesz tylko wtedy kiedy przekazywane fakty w niekorzystny sposób dotyczą jedynie słusznej opcji. "Podziwiam" Twoje oddanie sprawie. Dla mnie @Sese to jeden z niewielu użytkowników tutaj, który pisze w bardzo wyważony sposób, bez zbędnych emocji, starając się rzetelnie przekazać fakty i informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Ale ciągle w ten sam sposób się wypowiadasz, o którym pisałem....ciągle dyskredytujesz ....łapiąc za słówka. Niby błyskotliwie i w punkt, a dla mnie jednak słabo, bo bardzo selektywnie. Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi. No i oczywiście reagujesz tylko wtedy kiedy przekazywane fakty w niekorzystny sposób dotyczą jedynie słusznej opcji. "Podziwiam" Twoje oddanie sprawie. Dla mnie @Sese to jeden z niewielu użytkowników tutaj, który pisze w bardzo wyważony sposób, bez zbędnych emocji, starając się rzetelnie przekazać fakty i informacje. Od "kolegi po fachu" wymagam więcej. Myślę, że się nie obraził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Myślę, że się nie obraził. Nie obraził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Nie rozumiem. Co to znaczy, że się mało postów wyświetla? większość userów dostała od niego bana, bo raczyli się z nim nie zgadzać, albo mu docinać. Nie jesteśmy godni, aby z nami dyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 większość userów dostała od niego bana, bo raczyli się z nim nie zgadzać, albo mu docinać. Nie jesteśmy godni, aby z nami dyskutować U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 większość userów dostała od niego bana, bo raczyli się z nim nie zgadzać, albo mu docinać. Nie jesteśmy godni, aby z nami dyskutować A może jest był/jest inny powód?https://en.m.wikiped...ological_safety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 A może jest był/jest inny powód?https://en.m.wikiped...ological_safety Chcesz powiedzieć, że Yoss się boi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Bartolomeus to trafnie podsumował: " Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi." I zawsze w "słusznej sprawie"- niby nic osobistego, niby obiektywnie. Przypomina mi to rzecznika rządu..................... którego pamiętam ze stanu wojennego. Odpowiadał komu chce i jak chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Bartolomeus to trafnie podsumował: " Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi." I zawsze w "słusznej sprawie"- niby nic osobistego, niby obiektywnie. Przypomina mi to rzecznika rządu..................... którego pamiętam ze stanu wojennego. Odpowiadał komu chce i jak chce. Bardzo trafnie, aczkolwiek miękko. Dla mnie recenzowany user to zwykły, ordynarny troll, który próbuje epatować swoją erudycją, ale tak naprawdę nie ma żadnej sensownej treści do przekazania. Falandyzacja prawa ale w bardzo słabym wydaniu. Pierwowzór prof. Falandysz przewraca się w grobie. Koniec na temat tego usera, bo nie jest wart aż takiej uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Bardzo trafnie, aczkolwiek miękko. Dla mnie recenzowany user to zwykły, ordynarny troll, który próbuje epatować swoją erudycją, ale tak naprawdę nie ma żadnej sensownej treści do przekazania. Falandyzacja prawa ale w bardzo słabym wydaniu. Pierwowzór prof. Falandysz przewraca się w grobie. Koniec na temat tego usera, bo nie jest wart aż takiej uwagi. Idealnie w punkt, wrodzona złośliwość i próba podskakiwania wyżej jak rozumu staje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Świetnie to ująłeś: Kłaniam się nisko: Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: sese, czapki z głów. Ująłeś temat bardzo precyzyjnie. Dziękuję: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: I następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Ja też nikogo nie banuję, a jedynie na posty niektórych nie odpowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Wyjątkowa osobowość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która miała okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która maiła okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . ...smacznego! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 ...smacznego! Troche nie podobny do gesi. Czy to nowe tradycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 24 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sese Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Sorry, że się wcinam, ale już bardzo mało postów mi się wyświetla, dlatego wali po oczach. Doceniam kunszt cytowania. Wiem jak trudno jest zrobić wiele odrębnych cytatów z jednej osoby w jednym poście. Szacun. Mocno wierzę w to, że sędziowie byli, są i będą niezawiśli, niezależni, bezstronni, a przede wszystkim sprawiedliwi... Wiara to nie ocena. Nie wiem czy wszyscy sędziowie są niezawiśli, niezależni, bezstronni i sprawiedliwi... Ale mam taką nadzieje. Ty pewnie podobnie... Jeżeli popełnił przestępstwo (zawiadomienie o nie popełnionym przestępstwie, złożenie fałszywych zeznań) to powinien ponieść odpowiedzialność karną. Stwierdzenie, że przestępca powinien ponieść odpowiedzialność karną, nie jest opinią. Chyba, że jest... Uważasz inaczej? Tylko ja nie wiem tego czy Pan Wojciech Łączewski popełnił przestępstwo. Obsadzenie składu TK przed końcem kadencji - tu sprawa jest oczywista. PO zrobiło bardzo źle. PiS jeszcze gorzej. Faktem jest, że i PO i PiS obsadzili zajęte miejsca w TK. Drugie zdanie to faktycznie opinia, ocena. Mea culpa. Tylko, że innej oceny być nie może. Teraz dodam trzecie zdanie - W obliczu tego co zrobiła PO i PiS oraz przy uwzględnieniu treści wyroków TK wydanych w sprawach K 34/15 i K 35/15, a także mając na uwadze fakt nieodebrania do dziś ślubowania od trzech sędziów TK, osobiście nie widzę możliwości rozwiązania tej sytuacji. Na szczęście są mądrzejsi ode mnie. Wydaje mi się, że Pan Marian Banaś jest nietykalny z innego powodu. Faktem jest, że Pan Marian Banaś był Szefem KAS. Faktem jest, że Szef KAS ma dostęp do wszelkich dokumentów podatkowych oraz wszelkich rachunków bankowych. Zwrot "wydaje mi się" to opinia. Ponownie przepraszam. Miałem już napisać, że sędziowie nie mają haków na polityków, ale zalinkowany przeze mnie wywiad z Panem Wojciechem Łączewskim może sugerować coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Nie rozumiem. Co to znaczy, że się mało postów wyświetla? no chyba filtruje, banujac niektórych:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Nie rozumiem. Co to znaczy, że się mało postów wyświetla? Dzięki starannej selekcji, udało mi się wrócić na forum narciarskie, z okazjonalnymi wpisami na inne tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Dzięki starannej selekcji, udało mi się wrócić na forum narciarskie, z okazjonalnymi wpisami na inne tematy. Ale ciągle w ten sam sposób się wypowiadasz, o którym pisałem....ciągle dyskredytujesz ....łapiąc za słówka. Niby błyskotliwie i w punkt, a dla mnie jednak słabo, bo bardzo selektywnie. Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi. No i oczywiście reagujesz tylko wtedy kiedy przekazywane fakty w niekorzystny sposób dotyczą jedynie słusznej opcji. "Podziwiam" Twoje oddanie sprawie. Dla mnie @Sese to jeden z niewielu użytkowników tutaj, który pisze w bardzo wyważony sposób, bez zbędnych emocji, starając się rzetelnie przekazać fakty i informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Ale ciągle w ten sam sposób się wypowiadasz, o którym pisałem....ciągle dyskredytujesz ....łapiąc za słówka. Niby błyskotliwie i w punkt, a dla mnie jednak słabo, bo bardzo selektywnie. Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi. No i oczywiście reagujesz tylko wtedy kiedy przekazywane fakty w niekorzystny sposób dotyczą jedynie słusznej opcji. "Podziwiam" Twoje oddanie sprawie. Dla mnie @Sese to jeden z niewielu użytkowników tutaj, który pisze w bardzo wyważony sposób, bez zbędnych emocji, starając się rzetelnie przekazać fakty i informacje. Od "kolegi po fachu" wymagam więcej. Myślę, że się nie obraził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Myślę, że się nie obraził. Nie obraził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Nie rozumiem. Co to znaczy, że się mało postów wyświetla? większość userów dostała od niego bana, bo raczyli się z nim nie zgadzać, albo mu docinać. Nie jesteśmy godni, aby z nami dyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 większość userów dostała od niego bana, bo raczyli się z nim nie zgadzać, albo mu docinać. Nie jesteśmy godni, aby z nami dyskutować U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 większość userów dostała od niego bana, bo raczyli się z nim nie zgadzać, albo mu docinać. Nie jesteśmy godni, aby z nami dyskutować A może jest był/jest inny powód?https://en.m.wikiped...ological_safety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 A może jest był/jest inny powód?https://en.m.wikiped...ological_safety Chcesz powiedzieć, że Yoss się boi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Bartolomeus to trafnie podsumował: " Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi." I zawsze w "słusznej sprawie"- niby nic osobistego, niby obiektywnie. Przypomina mi to rzecznika rządu..................... którego pamiętam ze stanu wojennego. Odpowiadał komu chce i jak chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Bartolomeus to trafnie podsumował: " Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi." I zawsze w "słusznej sprawie"- niby nic osobistego, niby obiektywnie. Przypomina mi to rzecznika rządu..................... którego pamiętam ze stanu wojennego. Odpowiadał komu chce i jak chce. Bardzo trafnie, aczkolwiek miękko. Dla mnie recenzowany user to zwykły, ordynarny troll, który próbuje epatować swoją erudycją, ale tak naprawdę nie ma żadnej sensownej treści do przekazania. Falandyzacja prawa ale w bardzo słabym wydaniu. Pierwowzór prof. Falandysz przewraca się w grobie. Koniec na temat tego usera, bo nie jest wart aż takiej uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Bardzo trafnie, aczkolwiek miękko. Dla mnie recenzowany user to zwykły, ordynarny troll, który próbuje epatować swoją erudycją, ale tak naprawdę nie ma żadnej sensownej treści do przekazania. Falandyzacja prawa ale w bardzo słabym wydaniu. Pierwowzór prof. Falandysz przewraca się w grobie. Koniec na temat tego usera, bo nie jest wart aż takiej uwagi. Idealnie w punkt, wrodzona złośliwość i próba podskakiwania wyżej jak rozumu staje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Świetnie to ująłeś: Kłaniam się nisko: Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: sese, czapki z głów. Ująłeś temat bardzo precyzyjnie. Dziękuję: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: I następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Ja też nikogo nie banuję, a jedynie na posty niektórych nie odpowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Wyjątkowa osobowość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która miała okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która maiła okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . ...smacznego! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 ...smacznego! Troche nie podobny do gesi. Czy to nowe tradycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 24 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Nie rozumiem. Co to znaczy, że się mało postów wyświetla? no chyba filtruje, banujac niektórych:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Nie rozumiem. Co to znaczy, że się mało postów wyświetla? Dzięki starannej selekcji, udało mi się wrócić na forum narciarskie, z okazjonalnymi wpisami na inne tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Dzięki starannej selekcji, udało mi się wrócić na forum narciarskie, z okazjonalnymi wpisami na inne tematy. Ale ciągle w ten sam sposób się wypowiadasz, o którym pisałem....ciągle dyskredytujesz ....łapiąc za słówka. Niby błyskotliwie i w punkt, a dla mnie jednak słabo, bo bardzo selektywnie. Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi. No i oczywiście reagujesz tylko wtedy kiedy przekazywane fakty w niekorzystny sposób dotyczą jedynie słusznej opcji. "Podziwiam" Twoje oddanie sprawie. Dla mnie @Sese to jeden z niewielu użytkowników tutaj, który pisze w bardzo wyważony sposób, bez zbędnych emocji, starając się rzetelnie przekazać fakty i informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Ale ciągle w ten sam sposób się wypowiadasz, o którym pisałem....ciągle dyskredytujesz ....łapiąc za słówka. Niby błyskotliwie i w punkt, a dla mnie jednak słabo, bo bardzo selektywnie. Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi. No i oczywiście reagujesz tylko wtedy kiedy przekazywane fakty w niekorzystny sposób dotyczą jedynie słusznej opcji. "Podziwiam" Twoje oddanie sprawie. Dla mnie @Sese to jeden z niewielu użytkowników tutaj, który pisze w bardzo wyważony sposób, bez zbędnych emocji, starając się rzetelnie przekazać fakty i informacje. Od "kolegi po fachu" wymagam więcej. Myślę, że się nie obraził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Myślę, że się nie obraził. Nie obraził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Nie rozumiem. Co to znaczy, że się mało postów wyświetla? większość userów dostała od niego bana, bo raczyli się z nim nie zgadzać, albo mu docinać. Nie jesteśmy godni, aby z nami dyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 większość userów dostała od niego bana, bo raczyli się z nim nie zgadzać, albo mu docinać. Nie jesteśmy godni, aby z nami dyskutować U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 większość userów dostała od niego bana, bo raczyli się z nim nie zgadzać, albo mu docinać. Nie jesteśmy godni, aby z nami dyskutować A może jest był/jest inny powód?https://en.m.wikiped...ological_safety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 A może jest był/jest inny powód?https://en.m.wikiped...ological_safety Chcesz powiedzieć, że Yoss się boi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Bartolomeus to trafnie podsumował: " Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi." I zawsze w "słusznej sprawie"- niby nic osobistego, niby obiektywnie. Przypomina mi to rzecznika rządu..................... którego pamiętam ze stanu wojennego. Odpowiadał komu chce i jak chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Bartolomeus to trafnie podsumował: " Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi." I zawsze w "słusznej sprawie"- niby nic osobistego, niby obiektywnie. Przypomina mi to rzecznika rządu..................... którego pamiętam ze stanu wojennego. Odpowiadał komu chce i jak chce. Bardzo trafnie, aczkolwiek miękko. Dla mnie recenzowany user to zwykły, ordynarny troll, który próbuje epatować swoją erudycją, ale tak naprawdę nie ma żadnej sensownej treści do przekazania. Falandyzacja prawa ale w bardzo słabym wydaniu. Pierwowzór prof. Falandysz przewraca się w grobie. Koniec na temat tego usera, bo nie jest wart aż takiej uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Bardzo trafnie, aczkolwiek miękko. Dla mnie recenzowany user to zwykły, ordynarny troll, który próbuje epatować swoją erudycją, ale tak naprawdę nie ma żadnej sensownej treści do przekazania. Falandyzacja prawa ale w bardzo słabym wydaniu. Pierwowzór prof. Falandysz przewraca się w grobie. Koniec na temat tego usera, bo nie jest wart aż takiej uwagi. Idealnie w punkt, wrodzona złośliwość i próba podskakiwania wyżej jak rozumu staje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Świetnie to ująłeś: Kłaniam się nisko: Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: sese, czapki z głów. Ująłeś temat bardzo precyzyjnie. Dziękuję: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: I następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Ja też nikogo nie banuję, a jedynie na posty niektórych nie odpowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Wyjątkowa osobowość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która miała okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która maiła okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . ...smacznego! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 ...smacznego! Troche nie podobny do gesi. Czy to nowe tradycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 24 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
yoss Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Nie rozumiem. Co to znaczy, że się mało postów wyświetla? Dzięki starannej selekcji, udało mi się wrócić na forum narciarskie, z okazjonalnymi wpisami na inne tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeus Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Dzięki starannej selekcji, udało mi się wrócić na forum narciarskie, z okazjonalnymi wpisami na inne tematy. Ale ciągle w ten sam sposób się wypowiadasz, o którym pisałem....ciągle dyskredytujesz ....łapiąc za słówka. Niby błyskotliwie i w punkt, a dla mnie jednak słabo, bo bardzo selektywnie. Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi. No i oczywiście reagujesz tylko wtedy kiedy przekazywane fakty w niekorzystny sposób dotyczą jedynie słusznej opcji. "Podziwiam" Twoje oddanie sprawie. Dla mnie @Sese to jeden z niewielu użytkowników tutaj, który pisze w bardzo wyważony sposób, bez zbędnych emocji, starając się rzetelnie przekazać fakty i informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Ale ciągle w ten sam sposób się wypowiadasz, o którym pisałem....ciągle dyskredytujesz ....łapiąc za słówka. Niby błyskotliwie i w punkt, a dla mnie jednak słabo, bo bardzo selektywnie. Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi. No i oczywiście reagujesz tylko wtedy kiedy przekazywane fakty w niekorzystny sposób dotyczą jedynie słusznej opcji. "Podziwiam" Twoje oddanie sprawie. Dla mnie @Sese to jeden z niewielu użytkowników tutaj, który pisze w bardzo wyważony sposób, bez zbędnych emocji, starając się rzetelnie przekazać fakty i informacje. Od "kolegi po fachu" wymagam więcej. Myślę, że się nie obraził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Myślę, że się nie obraził. Nie obraził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Nie rozumiem. Co to znaczy, że się mało postów wyświetla? większość userów dostała od niego bana, bo raczyli się z nim nie zgadzać, albo mu docinać. Nie jesteśmy godni, aby z nami dyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 większość userów dostała od niego bana, bo raczyli się z nim nie zgadzać, albo mu docinać. Nie jesteśmy godni, aby z nami dyskutować U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 większość userów dostała od niego bana, bo raczyli się z nim nie zgadzać, albo mu docinać. Nie jesteśmy godni, aby z nami dyskutować A może jest był/jest inny powód?https://en.m.wikiped...ological_safety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 A może jest był/jest inny powód?https://en.m.wikiped...ological_safety Chcesz powiedzieć, że Yoss się boi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Bartolomeus to trafnie podsumował: " Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi." I zawsze w "słusznej sprawie"- niby nic osobistego, niby obiektywnie. Przypomina mi to rzecznika rządu..................... którego pamiętam ze stanu wojennego. Odpowiadał komu chce i jak chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Bartolomeus to trafnie podsumował: " Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi." I zawsze w "słusznej sprawie"- niby nic osobistego, niby obiektywnie. Przypomina mi to rzecznika rządu..................... którego pamiętam ze stanu wojennego. Odpowiadał komu chce i jak chce. Bardzo trafnie, aczkolwiek miękko. Dla mnie recenzowany user to zwykły, ordynarny troll, który próbuje epatować swoją erudycją, ale tak naprawdę nie ma żadnej sensownej treści do przekazania. Falandyzacja prawa ale w bardzo słabym wydaniu. Pierwowzór prof. Falandysz przewraca się w grobie. Koniec na temat tego usera, bo nie jest wart aż takiej uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Bardzo trafnie, aczkolwiek miękko. Dla mnie recenzowany user to zwykły, ordynarny troll, który próbuje epatować swoją erudycją, ale tak naprawdę nie ma żadnej sensownej treści do przekazania. Falandyzacja prawa ale w bardzo słabym wydaniu. Pierwowzór prof. Falandysz przewraca się w grobie. Koniec na temat tego usera, bo nie jest wart aż takiej uwagi. Idealnie w punkt, wrodzona złośliwość i próba podskakiwania wyżej jak rozumu staje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Świetnie to ująłeś: Kłaniam się nisko: Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: sese, czapki z głów. Ująłeś temat bardzo precyzyjnie. Dziękuję: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: I następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Ja też nikogo nie banuję, a jedynie na posty niektórych nie odpowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Wyjątkowa osobowość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która miała okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która maiła okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . ...smacznego! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 ...smacznego! Troche nie podobny do gesi. Czy to nowe tradycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 24 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
yoss Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Ale ciągle w ten sam sposób się wypowiadasz, o którym pisałem....ciągle dyskredytujesz ....łapiąc za słówka. Niby błyskotliwie i w punkt, a dla mnie jednak słabo, bo bardzo selektywnie. Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi. No i oczywiście reagujesz tylko wtedy kiedy przekazywane fakty w niekorzystny sposób dotyczą jedynie słusznej opcji. "Podziwiam" Twoje oddanie sprawie. Dla mnie @Sese to jeden z niewielu użytkowników tutaj, który pisze w bardzo wyważony sposób, bez zbędnych emocji, starając się rzetelnie przekazać fakty i informacje. Od "kolegi po fachu" wymagam więcej. Myślę, że się nie obraził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Myślę, że się nie obraził. Nie obraził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Nie rozumiem. Co to znaczy, że się mało postów wyświetla? większość userów dostała od niego bana, bo raczyli się z nim nie zgadzać, albo mu docinać. Nie jesteśmy godni, aby z nami dyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 większość userów dostała od niego bana, bo raczyli się z nim nie zgadzać, albo mu docinać. Nie jesteśmy godni, aby z nami dyskutować U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 większość userów dostała od niego bana, bo raczyli się z nim nie zgadzać, albo mu docinać. Nie jesteśmy godni, aby z nami dyskutować A może jest był/jest inny powód?https://en.m.wikiped...ological_safety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 A może jest był/jest inny powód?https://en.m.wikiped...ological_safety Chcesz powiedzieć, że Yoss się boi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Bartolomeus to trafnie podsumował: " Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi." I zawsze w "słusznej sprawie"- niby nic osobistego, niby obiektywnie. Przypomina mi to rzecznika rządu..................... którego pamiętam ze stanu wojennego. Odpowiadał komu chce i jak chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Bartolomeus to trafnie podsumował: " Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi." I zawsze w "słusznej sprawie"- niby nic osobistego, niby obiektywnie. Przypomina mi to rzecznika rządu..................... którego pamiętam ze stanu wojennego. Odpowiadał komu chce i jak chce. Bardzo trafnie, aczkolwiek miękko. Dla mnie recenzowany user to zwykły, ordynarny troll, który próbuje epatować swoją erudycją, ale tak naprawdę nie ma żadnej sensownej treści do przekazania. Falandyzacja prawa ale w bardzo słabym wydaniu. Pierwowzór prof. Falandysz przewraca się w grobie. Koniec na temat tego usera, bo nie jest wart aż takiej uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Bardzo trafnie, aczkolwiek miękko. Dla mnie recenzowany user to zwykły, ordynarny troll, który próbuje epatować swoją erudycją, ale tak naprawdę nie ma żadnej sensownej treści do przekazania. Falandyzacja prawa ale w bardzo słabym wydaniu. Pierwowzór prof. Falandysz przewraca się w grobie. Koniec na temat tego usera, bo nie jest wart aż takiej uwagi. Idealnie w punkt, wrodzona złośliwość i próba podskakiwania wyżej jak rozumu staje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Świetnie to ująłeś: Kłaniam się nisko: Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: sese, czapki z głów. Ująłeś temat bardzo precyzyjnie. Dziękuję: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: I następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Ja też nikogo nie banuję, a jedynie na posty niektórych nie odpowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Wyjątkowa osobowość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która miała okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która maiła okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . ...smacznego! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 ...smacznego! Troche nie podobny do gesi. Czy to nowe tradycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 24 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Nie rozumiem. Co to znaczy, że się mało postów wyświetla? większość userów dostała od niego bana, bo raczyli się z nim nie zgadzać, albo mu docinać. Nie jesteśmy godni, aby z nami dyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 większość userów dostała od niego bana, bo raczyli się z nim nie zgadzać, albo mu docinać. Nie jesteśmy godni, aby z nami dyskutować U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 większość userów dostała od niego bana, bo raczyli się z nim nie zgadzać, albo mu docinać. Nie jesteśmy godni, aby z nami dyskutować A może jest był/jest inny powód?https://en.m.wikiped...ological_safety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 A może jest był/jest inny powód?https://en.m.wikiped...ological_safety Chcesz powiedzieć, że Yoss się boi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Bartolomeus to trafnie podsumował: " Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi." I zawsze w "słusznej sprawie"- niby nic osobistego, niby obiektywnie. Przypomina mi to rzecznika rządu..................... którego pamiętam ze stanu wojennego. Odpowiadał komu chce i jak chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Bartolomeus to trafnie podsumował: " Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi." I zawsze w "słusznej sprawie"- niby nic osobistego, niby obiektywnie. Przypomina mi to rzecznika rządu..................... którego pamiętam ze stanu wojennego. Odpowiadał komu chce i jak chce. Bardzo trafnie, aczkolwiek miękko. Dla mnie recenzowany user to zwykły, ordynarny troll, który próbuje epatować swoją erudycją, ale tak naprawdę nie ma żadnej sensownej treści do przekazania. Falandyzacja prawa ale w bardzo słabym wydaniu. Pierwowzór prof. Falandysz przewraca się w grobie. Koniec na temat tego usera, bo nie jest wart aż takiej uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Bardzo trafnie, aczkolwiek miękko. Dla mnie recenzowany user to zwykły, ordynarny troll, który próbuje epatować swoją erudycją, ale tak naprawdę nie ma żadnej sensownej treści do przekazania. Falandyzacja prawa ale w bardzo słabym wydaniu. Pierwowzór prof. Falandysz przewraca się w grobie. Koniec na temat tego usera, bo nie jest wart aż takiej uwagi. Idealnie w punkt, wrodzona złośliwość i próba podskakiwania wyżej jak rozumu staje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Świetnie to ująłeś: Kłaniam się nisko: Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: sese, czapki z głów. Ująłeś temat bardzo precyzyjnie. Dziękuję: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: I następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Ja też nikogo nie banuję, a jedynie na posty niektórych nie odpowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Wyjątkowa osobowość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która miała okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która maiła okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . ...smacznego! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 ...smacznego! Troche nie podobny do gesi. Czy to nowe tradycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 24 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomkly Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 większość userów dostała od niego bana, bo raczyli się z nim nie zgadzać, albo mu docinać. Nie jesteśmy godni, aby z nami dyskutować U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 większość userów dostała od niego bana, bo raczyli się z nim nie zgadzać, albo mu docinać. Nie jesteśmy godni, aby z nami dyskutować A może jest był/jest inny powód?https://en.m.wikiped...ological_safety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 A może jest był/jest inny powód?https://en.m.wikiped...ological_safety Chcesz powiedzieć, że Yoss się boi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Bartolomeus to trafnie podsumował: " Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi." I zawsze w "słusznej sprawie"- niby nic osobistego, niby obiektywnie. Przypomina mi to rzecznika rządu..................... którego pamiętam ze stanu wojennego. Odpowiadał komu chce i jak chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Bartolomeus to trafnie podsumował: " Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi." I zawsze w "słusznej sprawie"- niby nic osobistego, niby obiektywnie. Przypomina mi to rzecznika rządu..................... którego pamiętam ze stanu wojennego. Odpowiadał komu chce i jak chce. Bardzo trafnie, aczkolwiek miękko. Dla mnie recenzowany user to zwykły, ordynarny troll, który próbuje epatować swoją erudycją, ale tak naprawdę nie ma żadnej sensownej treści do przekazania. Falandyzacja prawa ale w bardzo słabym wydaniu. Pierwowzór prof. Falandysz przewraca się w grobie. Koniec na temat tego usera, bo nie jest wart aż takiej uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Bardzo trafnie, aczkolwiek miękko. Dla mnie recenzowany user to zwykły, ordynarny troll, który próbuje epatować swoją erudycją, ale tak naprawdę nie ma żadnej sensownej treści do przekazania. Falandyzacja prawa ale w bardzo słabym wydaniu. Pierwowzór prof. Falandysz przewraca się w grobie. Koniec na temat tego usera, bo nie jest wart aż takiej uwagi. Idealnie w punkt, wrodzona złośliwość i próba podskakiwania wyżej jak rozumu staje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Świetnie to ująłeś: Kłaniam się nisko: Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: sese, czapki z głów. Ująłeś temat bardzo precyzyjnie. Dziękuję: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: I następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Ja też nikogo nie banuję, a jedynie na posty niektórych nie odpowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Wyjątkowa osobowość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która miała okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która maiła okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . ...smacznego! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 ...smacznego! Troche nie podobny do gesi. Czy to nowe tradycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 24 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mariusz-net Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 większość userów dostała od niego bana, bo raczyli się z nim nie zgadzać, albo mu docinać. Nie jesteśmy godni, aby z nami dyskutować A może jest był/jest inny powód?https://en.m.wikiped...ological_safety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 A może jest był/jest inny powód?https://en.m.wikiped...ological_safety Chcesz powiedzieć, że Yoss się boi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Bartolomeus to trafnie podsumował: " Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi." I zawsze w "słusznej sprawie"- niby nic osobistego, niby obiektywnie. Przypomina mi to rzecznika rządu..................... którego pamiętam ze stanu wojennego. Odpowiadał komu chce i jak chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Bartolomeus to trafnie podsumował: " Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi." I zawsze w "słusznej sprawie"- niby nic osobistego, niby obiektywnie. Przypomina mi to rzecznika rządu..................... którego pamiętam ze stanu wojennego. Odpowiadał komu chce i jak chce. Bardzo trafnie, aczkolwiek miękko. Dla mnie recenzowany user to zwykły, ordynarny troll, który próbuje epatować swoją erudycją, ale tak naprawdę nie ma żadnej sensownej treści do przekazania. Falandyzacja prawa ale w bardzo słabym wydaniu. Pierwowzór prof. Falandysz przewraca się w grobie. Koniec na temat tego usera, bo nie jest wart aż takiej uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Bardzo trafnie, aczkolwiek miękko. Dla mnie recenzowany user to zwykły, ordynarny troll, który próbuje epatować swoją erudycją, ale tak naprawdę nie ma żadnej sensownej treści do przekazania. Falandyzacja prawa ale w bardzo słabym wydaniu. Pierwowzór prof. Falandysz przewraca się w grobie. Koniec na temat tego usera, bo nie jest wart aż takiej uwagi. Idealnie w punkt, wrodzona złośliwość i próba podskakiwania wyżej jak rozumu staje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Świetnie to ująłeś: Kłaniam się nisko: Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: sese, czapki z głów. Ująłeś temat bardzo precyzyjnie. Dziękuję: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: I następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Ja też nikogo nie banuję, a jedynie na posty niektórych nie odpowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Wyjątkowa osobowość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która miała okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która maiła okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . ...smacznego! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 ...smacznego! Troche nie podobny do gesi. Czy to nowe tradycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 24 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Bartolomeus to trafnie podsumował: " Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi." I zawsze w "słusznej sprawie"- niby nic osobistego, niby obiektywnie. Przypomina mi to rzecznika rządu..................... którego pamiętam ze stanu wojennego. Odpowiadał komu chce i jak chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Bartolomeus to trafnie podsumował: " Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi." I zawsze w "słusznej sprawie"- niby nic osobistego, niby obiektywnie. Przypomina mi to rzecznika rządu..................... którego pamiętam ze stanu wojennego. Odpowiadał komu chce i jak chce. Bardzo trafnie, aczkolwiek miękko. Dla mnie recenzowany user to zwykły, ordynarny troll, który próbuje epatować swoją erudycją, ale tak naprawdę nie ma żadnej sensownej treści do przekazania. Falandyzacja prawa ale w bardzo słabym wydaniu. Pierwowzór prof. Falandysz przewraca się w grobie. Koniec na temat tego usera, bo nie jest wart aż takiej uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Bardzo trafnie, aczkolwiek miękko. Dla mnie recenzowany user to zwykły, ordynarny troll, który próbuje epatować swoją erudycją, ale tak naprawdę nie ma żadnej sensownej treści do przekazania. Falandyzacja prawa ale w bardzo słabym wydaniu. Pierwowzór prof. Falandysz przewraca się w grobie. Koniec na temat tego usera, bo nie jest wart aż takiej uwagi. Idealnie w punkt, wrodzona złośliwość i próba podskakiwania wyżej jak rozumu staje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Świetnie to ująłeś: Kłaniam się nisko: Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: sese, czapki z głów. Ująłeś temat bardzo precyzyjnie. Dziękuję: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: I następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Ja też nikogo nie banuję, a jedynie na posty niektórych nie odpowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Wyjątkowa osobowość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która miała okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która maiła okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . ...smacznego! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 ...smacznego! Troche nie podobny do gesi. Czy to nowe tradycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 24 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Bartolomeus to trafnie podsumował: " Punktujesz tylko te osoby, które starają się w rzetelny i w miarę obiektywny sposób pokazać pewne fakty, przyczepiając się mało istotnych rzeczy by zdewaluować to co merytoryczne w wypowiedzi." I zawsze w "słusznej sprawie"- niby nic osobistego, niby obiektywnie. Przypomina mi to rzecznika rządu..................... którego pamiętam ze stanu wojennego. Odpowiadał komu chce i jak chce. Bardzo trafnie, aczkolwiek miękko. Dla mnie recenzowany user to zwykły, ordynarny troll, który próbuje epatować swoją erudycją, ale tak naprawdę nie ma żadnej sensownej treści do przekazania. Falandyzacja prawa ale w bardzo słabym wydaniu. Pierwowzór prof. Falandysz przewraca się w grobie. Koniec na temat tego usera, bo nie jest wart aż takiej uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Bardzo trafnie, aczkolwiek miękko. Dla mnie recenzowany user to zwykły, ordynarny troll, który próbuje epatować swoją erudycją, ale tak naprawdę nie ma żadnej sensownej treści do przekazania. Falandyzacja prawa ale w bardzo słabym wydaniu. Pierwowzór prof. Falandysz przewraca się w grobie. Koniec na temat tego usera, bo nie jest wart aż takiej uwagi. Idealnie w punkt, wrodzona złośliwość i próba podskakiwania wyżej jak rozumu staje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Świetnie to ująłeś: Kłaniam się nisko: Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: sese, czapki z głów. Ująłeś temat bardzo precyzyjnie. Dziękuję: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: I następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Ja też nikogo nie banuję, a jedynie na posty niektórych nie odpowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Wyjątkowa osobowość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która miała okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która maiła okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . ...smacznego! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 ...smacznego! Troche nie podobny do gesi. Czy to nowe tradycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 24 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Bardzo trafnie, aczkolwiek miękko. Dla mnie recenzowany user to zwykły, ordynarny troll, który próbuje epatować swoją erudycją, ale tak naprawdę nie ma żadnej sensownej treści do przekazania. Falandyzacja prawa ale w bardzo słabym wydaniu. Pierwowzór prof. Falandysz przewraca się w grobie. Koniec na temat tego usera, bo nie jest wart aż takiej uwagi. Idealnie w punkt, wrodzona złośliwość i próba podskakiwania wyżej jak rozumu staje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Świetnie to ująłeś: Kłaniam się nisko: Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: sese, czapki z głów. Ująłeś temat bardzo precyzyjnie. Dziękuję: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: I następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Ja też nikogo nie banuję, a jedynie na posty niektórych nie odpowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Wyjątkowa osobowość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która miała okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która maiła okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . ...smacznego! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 ...smacznego! Troche nie podobny do gesi. Czy to nowe tradycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 24 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020
Zibi28 Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 U mnie ma tzw. wirtualnego bana, to znaczy nie odpowiadam na jakikolwiek jego post, gdyż bardzo krytycznie oceniam jego próby legitymizacji rządów reżimu za pomocą rozmaitych ekwilibrystyk słownych. Dla mnie to ktoś w rodzaju Ziobry. Podobne wirtualne bany mają Darku, LudwiczekR, Gorillaracer, Mariusz-Net, Rega oraz Fredowski, to na razie są jedyni userzy, których wpisy konsekwentnie ignoruję. Świetnie to ująłeś: Kłaniam się nisko: Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: sese, czapki z głów. Ująłeś temat bardzo precyzyjnie. Dziękuję: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: I następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Ja też nikogo nie banuję, a jedynie na posty niektórych nie odpowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Wyjątkowa osobowość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która miała okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która maiła okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . ...smacznego! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 ...smacznego! Troche nie podobny do gesi. Czy to nowe tradycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 24 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Moje wybory 2020
yoss Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Tylko jestem ciekaw, czy robią to za darmo czy też im za to płacą: I następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Cześć Zasada jest taka: Ktoś musi być gorszy aby ktoś był lepszy. Można sobie założyć własną hierarchię wartości ludzi i ma się spokój. Ja nikogo nie wyłączam ani nie banuję, bo nie czuję się od nikogo lepszy, ale każdy ma prawo do własnej hierarchii i własnych odczuć. Pozdrowienia Ja też nikogo nie banuję, a jedynie na posty niektórych nie odpowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Wyjątkowa osobowość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która miała okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która maiła okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . ...smacznego! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 ...smacznego! Troche nie podobny do gesi. Czy to nowe tradycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 24 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Maciej S Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Harris! Wyjątkowa osobowość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która miała okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która maiła okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . ...smacznego! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 ...smacznego! Troche nie podobny do gesi. Czy to nowe tradycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 24 z 38 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Maciej S Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która miała okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Święta Niepodległości. Naprawdę jesteśmy niepodległym państwem co doskonale rozumiem jako osoba, która maiła okazję dorastać w takiej bardzo kulawej niepodległości. Jesteśmy niepodległym państwem i tylko od nas zależy jak ono będzie wyglądać. To zależy od naszych wyborów i mądrości. Mamy prawo głosowania- wyboru choć z przywileju dokonywania tych wyborów rezygnuje często prawie połowa. społeczeństwa. Rozumiem, że demokracja jest do bani, ale nie wymyślono nic lepszego. . ...smacznego! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 ...smacznego! Troche nie podobny do gesi. Czy to nowe tradycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi