Alojz Napisano 2 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 Od jakiegoś czasu miałem "pomysła" by zrobić naszą polską płytę typu race, wg pomysłu mojego i kumpla.Dziś byłem zobaczyć wersję beta tej płyty, gdzie razem z przyjacielem (wykonawcą) przedyskutowaliśmy jeszcze pewne aspekty do poprawy ale udało się mi się zrobić fotki robocze.Płyta będzie całkowicie metalowa z stopu aluminiowego i elementami nierdzewnymi która będzie bardzo trwała. Kwestia malowania jest otwarta ale że jest pięknie wyfrezowana szkoda moim zdaniem psuć fakturę powierzchni farbą. Do płyty będą dołączane podkładki pod nią by na żądanie klienta zrobić odpowiednią wysokość lub będzie frezowana w całości z alu ( na życzenie ). Narzędzia do montażu wiązań i płyty będą sprzedawane razem z płytą (wiertło, gwintownik, szablon) jak i na życzenie polecane przez mnie wiązania (Marker). Cały set będzie można także zamówić z nowymi nartami i wiązaniem zmontowane pod zawodnika. Płyta będzie testowana z nowymi nartami pod względem reakcji na impulsy, zachowania się na bramkach a na testy będą prawdopodobnie na którymś z lodowców. Sprawa nart i płyty na razie jest jeszcze w ustaleniach ale już jest bliżej niż dalej. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 2 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 Fajny pomysł. Z tworzywa, też możesz wyfrezować, czy tylko alu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alojz Napisano 2 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 Fajny pomysł. Z tworzywa, też możesz wyfrezować, czy tylko alu? Właśnie nie chcę z tworzywa, w zamyśle jest wielokrotność użycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 2 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 To jest lite aluminium czy jakaś kratownica/profil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Alojz Napisano 2 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 To jest lite aluminium czy jakaś kratownica/profil ? Wstępnie tak, po przemyśleniach jest pełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 2 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 Wstępnie tak, po przemyśleniach jest pełna. Oj,chyba taką samą dorabialem sobie do 2 par nart.Ja pożyczyłem na wzór od niejakiego Bębenka z kadry,miał ją przy komórkach Elana.Ciekawe,jak sobie poradzisz z płaskimi otworami na śruby... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 2 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 Właśnie nie chcę z tworzywa, w zamyśle jest wielokrotność użycia. Ja wolę płytę z tworzywa. Jest lżejsza, mniej usztywnia nartę, lepiej tłumi drgania. Alu to nie moja liga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 3 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2020 Ja wolę płytę z tworzywa. Jest lżejsza, mniej usztywnia nartę, lepiej tłumi drgania. Alu to nie moja liga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Alojz Napisano 4 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2020 Ja wolę płytę z tworzywa. Jest lżejsza, mniej usztywnia nartę, lepiej tłumi drgania. Alu to nie moja liga. Którą z płyt alu testowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 4 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2020 W całości z alu nie testowałem, ale im solidniejszą miałem płytę tym było gorzej. Najlepsze dla mnie były dzielone, plastikowe płyty jak w starych komórkach Fischera. Oczywiście wartość naukowa testów żadna, bo narty też się zmieniały. Przemawia do mnie jednak fizyka i opinie Szymka Bębenka. To co w alu jest dla niego zaletą, dla mnie będzie wadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Alojz Napisano 9 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 W całości z alu nie testowałem, ale im solidniejszą miałem płytę tym było gorzej. Najlepsze dla mnie były dzielone, plastikowe płyty jak w starych komórkach Fischera. Oczywiście wartość naukowa testów żadna, bo narty też się zmieniały. Przemawia do mnie jednak fizyka i opinie Szymka Bębenka. To co w alu jest dla niego zaletą, dla mnie będzie wadą. Śpiący jeśli potrzebujesz na trening lub zawody takie płyty jak najbardziej ale do jazdy dowolnej...hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 9 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Na swoich nartach jeżdżę i treningi i jazdę dowolną. Jeśli jednak są warunki, to jest to niewielka różnica. Bez tyczek, staram się jechać tak samo jak na treningu. Nawet w nartach tylko na zawody, nie wykorzystałby jednak bardzo sztywnej płyty. Mam na to zbyt małą masę, siłę, jak i umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... Alojz Napisano 27 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Na swoich nartach jeżdżę i treningi i jazdę dowolną. Jeśli jednak są warunki, to jest to niewielka różnica. Bez tyczek, staram się jechać tak samo jak na treningu. Nawet w nartach tylko na zawody, nie wykorzystałby jednak bardzo sztywnej płyty. Mam na to zbyt małą masę, siłę, jak i umiejętności. 29 listopada będzie można pojeździć na na nowych nartach z dokręconą płytą i nowymi Markerami Xcell16, info dla zainteresowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu Płyta Alu typu race mojego pomysłu. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wort Napisano 2 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 To jest lite aluminium czy jakaś kratownica/profil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alojz Napisano 2 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 To jest lite aluminium czy jakaś kratownica/profil ? Wstępnie tak, po przemyśleniach jest pełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 2 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 Wstępnie tak, po przemyśleniach jest pełna. Oj,chyba taką samą dorabialem sobie do 2 par nart.Ja pożyczyłem na wzór od niejakiego Bębenka z kadry,miał ją przy komórkach Elana.Ciekawe,jak sobie poradzisz z płaskimi otworami na śruby... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 2 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 Właśnie nie chcę z tworzywa, w zamyśle jest wielokrotność użycia. Ja wolę płytę z tworzywa. Jest lżejsza, mniej usztywnia nartę, lepiej tłumi drgania. Alu to nie moja liga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 3 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2020 Ja wolę płytę z tworzywa. Jest lżejsza, mniej usztywnia nartę, lepiej tłumi drgania. Alu to nie moja liga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Alojz Napisano 4 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2020 Ja wolę płytę z tworzywa. Jest lżejsza, mniej usztywnia nartę, lepiej tłumi drgania. Alu to nie moja liga. Którą z płyt alu testowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 4 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2020 W całości z alu nie testowałem, ale im solidniejszą miałem płytę tym było gorzej. Najlepsze dla mnie były dzielone, plastikowe płyty jak w starych komórkach Fischera. Oczywiście wartość naukowa testów żadna, bo narty też się zmieniały. Przemawia do mnie jednak fizyka i opinie Szymka Bębenka. To co w alu jest dla niego zaletą, dla mnie będzie wadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Alojz Napisano 9 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 W całości z alu nie testowałem, ale im solidniejszą miałem płytę tym było gorzej. Najlepsze dla mnie były dzielone, plastikowe płyty jak w starych komórkach Fischera. Oczywiście wartość naukowa testów żadna, bo narty też się zmieniały. Przemawia do mnie jednak fizyka i opinie Szymka Bębenka. To co w alu jest dla niego zaletą, dla mnie będzie wadą. Śpiący jeśli potrzebujesz na trening lub zawody takie płyty jak najbardziej ale do jazdy dowolnej...hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 9 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Na swoich nartach jeżdżę i treningi i jazdę dowolną. Jeśli jednak są warunki, to jest to niewielka różnica. Bez tyczek, staram się jechać tak samo jak na treningu. Nawet w nartach tylko na zawody, nie wykorzystałby jednak bardzo sztywnej płyty. Mam na to zbyt małą masę, siłę, jak i umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... Alojz Napisano 27 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Na swoich nartach jeżdżę i treningi i jazdę dowolną. Jeśli jednak są warunki, to jest to niewielka różnica. Bez tyczek, staram się jechać tak samo jak na treningu. Nawet w nartach tylko na zawody, nie wykorzystałby jednak bardzo sztywnej płyty. Mam na to zbyt małą masę, siłę, jak i umiejętności. 29 listopada będzie można pojeździć na na nowych nartach z dokręconą płytą i nowymi Markerami Xcell16, info dla zainteresowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu Płyta Alu typu race mojego pomysłu. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
lski Napisano 2 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 Wstępnie tak, po przemyśleniach jest pełna. Oj,chyba taką samą dorabialem sobie do 2 par nart.Ja pożyczyłem na wzór od niejakiego Bębenka z kadry,miał ją przy komórkach Elana.Ciekawe,jak sobie poradzisz z płaskimi otworami na śruby... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 2 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 Właśnie nie chcę z tworzywa, w zamyśle jest wielokrotność użycia. Ja wolę płytę z tworzywa. Jest lżejsza, mniej usztywnia nartę, lepiej tłumi drgania. Alu to nie moja liga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 3 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2020 Ja wolę płytę z tworzywa. Jest lżejsza, mniej usztywnia nartę, lepiej tłumi drgania. Alu to nie moja liga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Alojz Napisano 4 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2020 Ja wolę płytę z tworzywa. Jest lżejsza, mniej usztywnia nartę, lepiej tłumi drgania. Alu to nie moja liga. Którą z płyt alu testowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 4 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2020 W całości z alu nie testowałem, ale im solidniejszą miałem płytę tym było gorzej. Najlepsze dla mnie były dzielone, plastikowe płyty jak w starych komórkach Fischera. Oczywiście wartość naukowa testów żadna, bo narty też się zmieniały. Przemawia do mnie jednak fizyka i opinie Szymka Bębenka. To co w alu jest dla niego zaletą, dla mnie będzie wadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Alojz Napisano 9 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 W całości z alu nie testowałem, ale im solidniejszą miałem płytę tym było gorzej. Najlepsze dla mnie były dzielone, plastikowe płyty jak w starych komórkach Fischera. Oczywiście wartość naukowa testów żadna, bo narty też się zmieniały. Przemawia do mnie jednak fizyka i opinie Szymka Bębenka. To co w alu jest dla niego zaletą, dla mnie będzie wadą. Śpiący jeśli potrzebujesz na trening lub zawody takie płyty jak najbardziej ale do jazdy dowolnej...hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 9 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Na swoich nartach jeżdżę i treningi i jazdę dowolną. Jeśli jednak są warunki, to jest to niewielka różnica. Bez tyczek, staram się jechać tak samo jak na treningu. Nawet w nartach tylko na zawody, nie wykorzystałby jednak bardzo sztywnej płyty. Mam na to zbyt małą masę, siłę, jak i umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... Alojz Napisano 27 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Na swoich nartach jeżdżę i treningi i jazdę dowolną. Jeśli jednak są warunki, to jest to niewielka różnica. Bez tyczek, staram się jechać tak samo jak na treningu. Nawet w nartach tylko na zawody, nie wykorzystałby jednak bardzo sztywnej płyty. Mam na to zbyt małą masę, siłę, jak i umiejętności. 29 listopada będzie można pojeździć na na nowych nartach z dokręconą płytą i nowymi Markerami Xcell16, info dla zainteresowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu Płyta Alu typu race mojego pomysłu. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Spiochu Napisano 2 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 Właśnie nie chcę z tworzywa, w zamyśle jest wielokrotność użycia. Ja wolę płytę z tworzywa. Jest lżejsza, mniej usztywnia nartę, lepiej tłumi drgania. Alu to nie moja liga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 3 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2020 Ja wolę płytę z tworzywa. Jest lżejsza, mniej usztywnia nartę, lepiej tłumi drgania. Alu to nie moja liga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Alojz Napisano 4 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2020 Ja wolę płytę z tworzywa. Jest lżejsza, mniej usztywnia nartę, lepiej tłumi drgania. Alu to nie moja liga. Którą z płyt alu testowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 4 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2020 W całości z alu nie testowałem, ale im solidniejszą miałem płytę tym było gorzej. Najlepsze dla mnie były dzielone, plastikowe płyty jak w starych komórkach Fischera. Oczywiście wartość naukowa testów żadna, bo narty też się zmieniały. Przemawia do mnie jednak fizyka i opinie Szymka Bębenka. To co w alu jest dla niego zaletą, dla mnie będzie wadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Alojz Napisano 9 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 W całości z alu nie testowałem, ale im solidniejszą miałem płytę tym było gorzej. Najlepsze dla mnie były dzielone, plastikowe płyty jak w starych komórkach Fischera. Oczywiście wartość naukowa testów żadna, bo narty też się zmieniały. Przemawia do mnie jednak fizyka i opinie Szymka Bębenka. To co w alu jest dla niego zaletą, dla mnie będzie wadą. Śpiący jeśli potrzebujesz na trening lub zawody takie płyty jak najbardziej ale do jazdy dowolnej...hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 9 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Na swoich nartach jeżdżę i treningi i jazdę dowolną. Jeśli jednak są warunki, to jest to niewielka różnica. Bez tyczek, staram się jechać tak samo jak na treningu. Nawet w nartach tylko na zawody, nie wykorzystałby jednak bardzo sztywnej płyty. Mam na to zbyt małą masę, siłę, jak i umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... Alojz Napisano 27 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Na swoich nartach jeżdżę i treningi i jazdę dowolną. Jeśli jednak są warunki, to jest to niewielka różnica. Bez tyczek, staram się jechać tak samo jak na treningu. Nawet w nartach tylko na zawody, nie wykorzystałby jednak bardzo sztywnej płyty. Mam na to zbyt małą masę, siłę, jak i umiejętności. 29 listopada będzie można pojeździć na na nowych nartach z dokręconą płytą i nowymi Markerami Xcell16, info dla zainteresowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu Płyta Alu typu race mojego pomysłu.
Alojz Napisano 4 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2020 Ja wolę płytę z tworzywa. Jest lżejsza, mniej usztywnia nartę, lepiej tłumi drgania. Alu to nie moja liga. Którą z płyt alu testowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 4 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2020 W całości z alu nie testowałem, ale im solidniejszą miałem płytę tym było gorzej. Najlepsze dla mnie były dzielone, plastikowe płyty jak w starych komórkach Fischera. Oczywiście wartość naukowa testów żadna, bo narty też się zmieniały. Przemawia do mnie jednak fizyka i opinie Szymka Bębenka. To co w alu jest dla niego zaletą, dla mnie będzie wadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Alojz Napisano 9 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 W całości z alu nie testowałem, ale im solidniejszą miałem płytę tym było gorzej. Najlepsze dla mnie były dzielone, plastikowe płyty jak w starych komórkach Fischera. Oczywiście wartość naukowa testów żadna, bo narty też się zmieniały. Przemawia do mnie jednak fizyka i opinie Szymka Bębenka. To co w alu jest dla niego zaletą, dla mnie będzie wadą. Śpiący jeśli potrzebujesz na trening lub zawody takie płyty jak najbardziej ale do jazdy dowolnej...hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 9 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Na swoich nartach jeżdżę i treningi i jazdę dowolną. Jeśli jednak są warunki, to jest to niewielka różnica. Bez tyczek, staram się jechać tak samo jak na treningu. Nawet w nartach tylko na zawody, nie wykorzystałby jednak bardzo sztywnej płyty. Mam na to zbyt małą masę, siłę, jak i umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... Alojz Napisano 27 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Na swoich nartach jeżdżę i treningi i jazdę dowolną. Jeśli jednak są warunki, to jest to niewielka różnica. Bez tyczek, staram się jechać tak samo jak na treningu. Nawet w nartach tylko na zawody, nie wykorzystałby jednak bardzo sztywnej płyty. Mam na to zbyt małą masę, siłę, jak i umiejętności. 29 listopada będzie można pojeździć na na nowych nartach z dokręconą płytą i nowymi Markerami Xcell16, info dla zainteresowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu Płyta Alu typu race mojego pomysłu.
Spiochu Napisano 4 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2020 W całości z alu nie testowałem, ale im solidniejszą miałem płytę tym było gorzej. Najlepsze dla mnie były dzielone, plastikowe płyty jak w starych komórkach Fischera. Oczywiście wartość naukowa testów żadna, bo narty też się zmieniały. Przemawia do mnie jednak fizyka i opinie Szymka Bębenka. To co w alu jest dla niego zaletą, dla mnie będzie wadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alojz Napisano 9 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 W całości z alu nie testowałem, ale im solidniejszą miałem płytę tym było gorzej. Najlepsze dla mnie były dzielone, plastikowe płyty jak w starych komórkach Fischera. Oczywiście wartość naukowa testów żadna, bo narty też się zmieniały. Przemawia do mnie jednak fizyka i opinie Szymka Bębenka. To co w alu jest dla niego zaletą, dla mnie będzie wadą. Śpiący jeśli potrzebujesz na trening lub zawody takie płyty jak najbardziej ale do jazdy dowolnej...hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 9 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Na swoich nartach jeżdżę i treningi i jazdę dowolną. Jeśli jednak są warunki, to jest to niewielka różnica. Bez tyczek, staram się jechać tak samo jak na treningu. Nawet w nartach tylko na zawody, nie wykorzystałby jednak bardzo sztywnej płyty. Mam na to zbyt małą masę, siłę, jak i umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... Alojz Napisano 27 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Na swoich nartach jeżdżę i treningi i jazdę dowolną. Jeśli jednak są warunki, to jest to niewielka różnica. Bez tyczek, staram się jechać tak samo jak na treningu. Nawet w nartach tylko na zawody, nie wykorzystałby jednak bardzo sztywnej płyty. Mam na to zbyt małą masę, siłę, jak i umiejętności. 29 listopada będzie można pojeździć na na nowych nartach z dokręconą płytą i nowymi Markerami Xcell16, info dla zainteresowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Spiochu Napisano 9 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Na swoich nartach jeżdżę i treningi i jazdę dowolną. Jeśli jednak są warunki, to jest to niewielka różnica. Bez tyczek, staram się jechać tak samo jak na treningu. Nawet w nartach tylko na zawody, nie wykorzystałby jednak bardzo sztywnej płyty. Mam na to zbyt małą masę, siłę, jak i umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alojz Napisano 27 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Na swoich nartach jeżdżę i treningi i jazdę dowolną. Jeśli jednak są warunki, to jest to niewielka różnica. Bez tyczek, staram się jechać tak samo jak na treningu. Nawet w nartach tylko na zawody, nie wykorzystałby jednak bardzo sztywnej płyty. Mam na to zbyt małą masę, siłę, jak i umiejętności. 29 listopada będzie można pojeździć na na nowych nartach z dokręconą płytą i nowymi Markerami Xcell16, info dla zainteresowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi