brachol Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Dokładnie tak OK dzięki w tym rejonie jeszcze nie byłem, a też szukam czegoś na początku stycznia, ale w apartamencie. Skipassy w dobrej cenie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 53 Dodano 4 l Ostatniej odpowiedzi 27 Wrz Top użytkownicy w tym temacie 5 7 18 5 Popularne dni 17 Wrz 16 22 Cze 11 16 Wrz 11 25 Cze 6 Top użytkownicy w tym temacie brachol 5 odpowiedzi Mitek 7 odpowiedzi surfer 18 odpowiedzi MajkaW 5 odpowiedzi Popularne dni 17 Wrz 2020 16 odpowiedzi 22 Cze 2020 11 odpowiedzi 16 Wrz 2020 11 odpowiedzi 25 Cze 2020 6 odpowiedzi surfer Napisano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Mnie interesowało wyżywienie, stąd hotel. Od kilku lat jeździmy z wyżywieniem i nie wychodzi to źle cenowo. Jasne że trochę drożej niż Apartament ale sumarycznie da się ogarnąć. Bez skipasów, hotel z wyżywieniem wyszedł nas około 4 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Ja przy wyżywieniu nie lubię tego, że zazwyczaj są ustalone godziny posiłków, a ja głodny robię się zazwyczaj przed ustaloną godziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Godziny są ok, śniadania zazwyczaj 7-10 obiadokolacja 18-20. Do tego w tym hotelu mamy wino no limit do kolacji więc wiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Cześć A co to jest HB? Kiedyś były takie fajki, chyba kubańskie... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Mitek, że się zainteresowałeś... Dobrze że lubię dowcipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Godziny są ok, śniadania zazwyczaj 7-10 obiadokolacja 18-20. Do tego w tym hotelu mamy wino no limit do kolacji więc wiesz.... rozumiem tych co wolą mieć jedzenie w hotelu, ale ja wolę albo coś samemu zrobić, albo poodwiedzać knajpy. Ale tak ogólnie cena atrakcyjna jak za spanie z jedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Cześć, rownież jak kolega wybieram się z rodzinką i również trudno mi coś znaleść, dopiero zaczynamy zimowe wyjazdy zagraniczne a widzę że robertdr ma coś w zanadrzu, mogę również prosić na priv. Będę dźwięczny. poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2020 brachol, po całym roku robienia jedzenia przez nasze piękniejsze połowy, chcemy (bo jedziemy większą ekipą) by tam odpoczywały od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 brachol, po całym roku robienia jedzenia przez nasze piękniejsze połowy, chcemy (bo jedziemy większą ekipą) by tam odpoczywały od tego. Dlatego na wjazdach ja często gotuję, albo ktoś z ekipy jak jedziemy w dwie rodziny. Mnie generalnie nie męczy gotowanie, ale tak jak pisałem rozumiem to i też znam sporo osób które na wyjazdach nie chcą, ani gotować ani sprzątać. Natomiast lubimy wszyscy z rodziny odwiedzać różne knajpy co jest utrudnione w przypadku wyżywienia w hotelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Natomiast lubimy wszyscy z rodziny odwiedzać różne knajpy co jest utrudnione w przypadku wyżywienia w hotelu. Nam to za bardzo nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Mitek, że się zainteresowałeś... Dobrze że lubię dowcipy Cześć Dzięki. No ale co to jest to HB? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Cześć Dzięki. No ale co to jest to HB? Pozdrowienia Symbol hemoglobiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Halucynacja... Hemoglobina... Dwutlenek węgla... Taka sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Twardość ołówka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Twardość ołówka.... HB – wyróżnik niemieckich tablic rejestracyjnych dla samochodów z Bremy i Bremerhaven (Hansestadt Bremen) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2020 MitekNo i co ja mam ci odpowiedzieć skoro dostałeś tyle wyjaśnień. A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje).A myślisz, że Mitek tego nie wiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Hb. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Mitek No i co ja mam ci odpowiedzieć skoro dostałeś tyle wyjaśnień. A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje). Dzięki. O to chodziło. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Jak w HB linku https://allegro.pl/o...syka-8412943904 Przebitka była najlepsza. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Jak w HB linku https://allegro.pl/o...syka-8412943904 Przebitka była najlepsza. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 A myślisz, że Mitek tego nie wiedział? Słowo honoru!...że nie!. Pozdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Słowo honoru!...że nie!. PozdoWiele razy Cię na tym forum czytałem więc parafrazując "nigdy nie jest za późno na wiedzę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Wiele razy Cię na tym forum czytałem więc parafrazując "nigdy nie jest za późno na wiedzę" Wiedzę dotyczącą czego... bo nie rozumiem. Co to jest HB? Pozdrowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Livigno - hotele z HB × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
surfer Napisano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Mnie interesowało wyżywienie, stąd hotel. Od kilku lat jeździmy z wyżywieniem i nie wychodzi to źle cenowo. Jasne że trochę drożej niż Apartament ale sumarycznie da się ogarnąć. Bez skipasów, hotel z wyżywieniem wyszedł nas około 4 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Ja przy wyżywieniu nie lubię tego, że zazwyczaj są ustalone godziny posiłków, a ja głodny robię się zazwyczaj przed ustaloną godziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfer Napisano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Godziny są ok, śniadania zazwyczaj 7-10 obiadokolacja 18-20. Do tego w tym hotelu mamy wino no limit do kolacji więc wiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Cześć A co to jest HB? Kiedyś były takie fajki, chyba kubańskie... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfer Napisano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Mitek, że się zainteresowałeś... Dobrze że lubię dowcipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Godziny są ok, śniadania zazwyczaj 7-10 obiadokolacja 18-20. Do tego w tym hotelu mamy wino no limit do kolacji więc wiesz.... rozumiem tych co wolą mieć jedzenie w hotelu, ale ja wolę albo coś samemu zrobić, albo poodwiedzać knajpy. Ale tak ogólnie cena atrakcyjna jak za spanie z jedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Cześć, rownież jak kolega wybieram się z rodzinką i również trudno mi coś znaleść, dopiero zaczynamy zimowe wyjazdy zagraniczne a widzę że robertdr ma coś w zanadrzu, mogę również prosić na priv. Będę dźwięczny. poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2020 brachol, po całym roku robienia jedzenia przez nasze piękniejsze połowy, chcemy (bo jedziemy większą ekipą) by tam odpoczywały od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 brachol, po całym roku robienia jedzenia przez nasze piękniejsze połowy, chcemy (bo jedziemy większą ekipą) by tam odpoczywały od tego. Dlatego na wjazdach ja często gotuję, albo ktoś z ekipy jak jedziemy w dwie rodziny. Mnie generalnie nie męczy gotowanie, ale tak jak pisałem rozumiem to i też znam sporo osób które na wyjazdach nie chcą, ani gotować ani sprzątać. Natomiast lubimy wszyscy z rodziny odwiedzać różne knajpy co jest utrudnione w przypadku wyżywienia w hotelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Natomiast lubimy wszyscy z rodziny odwiedzać różne knajpy co jest utrudnione w przypadku wyżywienia w hotelu. Nam to za bardzo nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Mitek, że się zainteresowałeś... Dobrze że lubię dowcipy Cześć Dzięki. No ale co to jest to HB? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Cześć Dzięki. No ale co to jest to HB? Pozdrowienia Symbol hemoglobiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Halucynacja... Hemoglobina... Dwutlenek węgla... Taka sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Twardość ołówka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Twardość ołówka.... HB – wyróżnik niemieckich tablic rejestracyjnych dla samochodów z Bremy i Bremerhaven (Hansestadt Bremen) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2020 MitekNo i co ja mam ci odpowiedzieć skoro dostałeś tyle wyjaśnień. A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje).A myślisz, że Mitek tego nie wiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Hb. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Mitek No i co ja mam ci odpowiedzieć skoro dostałeś tyle wyjaśnień. A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje). Dzięki. O to chodziło. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Jak w HB linku https://allegro.pl/o...syka-8412943904 Przebitka była najlepsza. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Jak w HB linku https://allegro.pl/o...syka-8412943904 Przebitka była najlepsza. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 A myślisz, że Mitek tego nie wiedział? Słowo honoru!...że nie!. Pozdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Słowo honoru!...że nie!. PozdoWiele razy Cię na tym forum czytałem więc parafrazując "nigdy nie jest za późno na wiedzę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Wiele razy Cię na tym forum czytałem więc parafrazując "nigdy nie jest za późno na wiedzę" Wiedzę dotyczącą czego... bo nie rozumiem. Co to jest HB? Pozdrowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Livigno - hotele z HB × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Cześć, rownież jak kolega wybieram się z rodzinką i również trudno mi coś znaleść, dopiero zaczynamy zimowe wyjazdy zagraniczne a widzę że robertdr ma coś w zanadrzu, mogę również prosić na priv. Będę dźwięczny. poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2020 brachol, po całym roku robienia jedzenia przez nasze piękniejsze połowy, chcemy (bo jedziemy większą ekipą) by tam odpoczywały od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 brachol, po całym roku robienia jedzenia przez nasze piękniejsze połowy, chcemy (bo jedziemy większą ekipą) by tam odpoczywały od tego. Dlatego na wjazdach ja często gotuję, albo ktoś z ekipy jak jedziemy w dwie rodziny. Mnie generalnie nie męczy gotowanie, ale tak jak pisałem rozumiem to i też znam sporo osób które na wyjazdach nie chcą, ani gotować ani sprzątać. Natomiast lubimy wszyscy z rodziny odwiedzać różne knajpy co jest utrudnione w przypadku wyżywienia w hotelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Natomiast lubimy wszyscy z rodziny odwiedzać różne knajpy co jest utrudnione w przypadku wyżywienia w hotelu. Nam to za bardzo nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Mitek, że się zainteresowałeś... Dobrze że lubię dowcipy Cześć Dzięki. No ale co to jest to HB? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Cześć Dzięki. No ale co to jest to HB? Pozdrowienia Symbol hemoglobiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Halucynacja... Hemoglobina... Dwutlenek węgla... Taka sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Twardość ołówka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Twardość ołówka.... HB – wyróżnik niemieckich tablic rejestracyjnych dla samochodów z Bremy i Bremerhaven (Hansestadt Bremen) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2020 MitekNo i co ja mam ci odpowiedzieć skoro dostałeś tyle wyjaśnień. A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje).A myślisz, że Mitek tego nie wiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Hb. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Mitek No i co ja mam ci odpowiedzieć skoro dostałeś tyle wyjaśnień. A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje). Dzięki. O to chodziło. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Jak w HB linku https://allegro.pl/o...syka-8412943904 Przebitka była najlepsza. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Jak w HB linku https://allegro.pl/o...syka-8412943904 Przebitka była najlepsza. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 A myślisz, że Mitek tego nie wiedział? Słowo honoru!...że nie!. Pozdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Słowo honoru!...że nie!. PozdoWiele razy Cię na tym forum czytałem więc parafrazując "nigdy nie jest za późno na wiedzę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Wiele razy Cię na tym forum czytałem więc parafrazując "nigdy nie jest za późno na wiedzę" Wiedzę dotyczącą czego... bo nie rozumiem. Co to jest HB? Pozdrowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Livigno - hotele z HB × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
surfer Napisano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2020 brachol, po całym roku robienia jedzenia przez nasze piękniejsze połowy, chcemy (bo jedziemy większą ekipą) by tam odpoczywały od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 brachol, po całym roku robienia jedzenia przez nasze piękniejsze połowy, chcemy (bo jedziemy większą ekipą) by tam odpoczywały od tego. Dlatego na wjazdach ja często gotuję, albo ktoś z ekipy jak jedziemy w dwie rodziny. Mnie generalnie nie męczy gotowanie, ale tak jak pisałem rozumiem to i też znam sporo osób które na wyjazdach nie chcą, ani gotować ani sprzątać. Natomiast lubimy wszyscy z rodziny odwiedzać różne knajpy co jest utrudnione w przypadku wyżywienia w hotelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Natomiast lubimy wszyscy z rodziny odwiedzać różne knajpy co jest utrudnione w przypadku wyżywienia w hotelu. Nam to za bardzo nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Mitek, że się zainteresowałeś... Dobrze że lubię dowcipy Cześć Dzięki. No ale co to jest to HB? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Cześć Dzięki. No ale co to jest to HB? Pozdrowienia Symbol hemoglobiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Halucynacja... Hemoglobina... Dwutlenek węgla... Taka sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Twardość ołówka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Twardość ołówka.... HB – wyróżnik niemieckich tablic rejestracyjnych dla samochodów z Bremy i Bremerhaven (Hansestadt Bremen) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2020 MitekNo i co ja mam ci odpowiedzieć skoro dostałeś tyle wyjaśnień. A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje).A myślisz, że Mitek tego nie wiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Hb. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Mitek No i co ja mam ci odpowiedzieć skoro dostałeś tyle wyjaśnień. A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje). Dzięki. O to chodziło. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Jak w HB linku https://allegro.pl/o...syka-8412943904 Przebitka była najlepsza. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Jak w HB linku https://allegro.pl/o...syka-8412943904 Przebitka była najlepsza. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 A myślisz, że Mitek tego nie wiedział? Słowo honoru!...że nie!. Pozdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Słowo honoru!...że nie!. PozdoWiele razy Cię na tym forum czytałem więc parafrazując "nigdy nie jest za późno na wiedzę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Wiele razy Cię na tym forum czytałem więc parafrazując "nigdy nie jest za późno na wiedzę" Wiedzę dotyczącą czego... bo nie rozumiem. Co to jest HB? Pozdrowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Livigno - hotele z HB × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
surfer Napisano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Natomiast lubimy wszyscy z rodziny odwiedzać różne knajpy co jest utrudnione w przypadku wyżywienia w hotelu. Nam to za bardzo nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Mitek, że się zainteresowałeś... Dobrze że lubię dowcipy Cześć Dzięki. No ale co to jest to HB? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Cześć Dzięki. No ale co to jest to HB? Pozdrowienia Symbol hemoglobiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Halucynacja... Hemoglobina... Dwutlenek węgla... Taka sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Twardość ołówka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Twardość ołówka.... HB – wyróżnik niemieckich tablic rejestracyjnych dla samochodów z Bremy i Bremerhaven (Hansestadt Bremen) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2020 MitekNo i co ja mam ci odpowiedzieć skoro dostałeś tyle wyjaśnień. A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje).A myślisz, że Mitek tego nie wiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Hb. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Mitek No i co ja mam ci odpowiedzieć skoro dostałeś tyle wyjaśnień. A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje). Dzięki. O to chodziło. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Jak w HB linku https://allegro.pl/o...syka-8412943904 Przebitka była najlepsza. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Jak w HB linku https://allegro.pl/o...syka-8412943904 Przebitka była najlepsza. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 A myślisz, że Mitek tego nie wiedział? Słowo honoru!...że nie!. Pozdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Słowo honoru!...że nie!. PozdoWiele razy Cię na tym forum czytałem więc parafrazując "nigdy nie jest za późno na wiedzę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Wiele razy Cię na tym forum czytałem więc parafrazując "nigdy nie jest za późno na wiedzę" Wiedzę dotyczącą czego... bo nie rozumiem. Co to jest HB? Pozdrowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Livigno - hotele z HB × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Cześć Dzięki. No ale co to jest to HB? Pozdrowienia Symbol hemoglobiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Halucynacja... Hemoglobina... Dwutlenek węgla... Taka sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Twardość ołówka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Twardość ołówka.... HB – wyróżnik niemieckich tablic rejestracyjnych dla samochodów z Bremy i Bremerhaven (Hansestadt Bremen) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2020 MitekNo i co ja mam ci odpowiedzieć skoro dostałeś tyle wyjaśnień. A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje).A myślisz, że Mitek tego nie wiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Hb. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Mitek No i co ja mam ci odpowiedzieć skoro dostałeś tyle wyjaśnień. A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje). Dzięki. O to chodziło. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Jak w HB linku https://allegro.pl/o...syka-8412943904 Przebitka była najlepsza. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Jak w HB linku https://allegro.pl/o...syka-8412943904 Przebitka była najlepsza. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 A myślisz, że Mitek tego nie wiedział? Słowo honoru!...że nie!. Pozdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Słowo honoru!...że nie!. PozdoWiele razy Cię na tym forum czytałem więc parafrazując "nigdy nie jest za późno na wiedzę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Wiele razy Cię na tym forum czytałem więc parafrazując "nigdy nie jest za późno na wiedzę" Wiedzę dotyczącą czego... bo nie rozumiem. Co to jest HB? Pozdrowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Livigno - hotele z HB × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Twardość ołówka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Twardość ołówka.... HB – wyróżnik niemieckich tablic rejestracyjnych dla samochodów z Bremy i Bremerhaven (Hansestadt Bremen) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2020 MitekNo i co ja mam ci odpowiedzieć skoro dostałeś tyle wyjaśnień. A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje).A myślisz, że Mitek tego nie wiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Hb. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Mitek No i co ja mam ci odpowiedzieć skoro dostałeś tyle wyjaśnień. A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje). Dzięki. O to chodziło. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Jak w HB linku https://allegro.pl/o...syka-8412943904 Przebitka była najlepsza. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Jak w HB linku https://allegro.pl/o...syka-8412943904 Przebitka była najlepsza. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 A myślisz, że Mitek tego nie wiedział? Słowo honoru!...że nie!. Pozdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Słowo honoru!...że nie!. PozdoWiele razy Cię na tym forum czytałem więc parafrazując "nigdy nie jest za późno na wiedzę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Wiele razy Cię na tym forum czytałem więc parafrazując "nigdy nie jest za późno na wiedzę" Wiedzę dotyczącą czego... bo nie rozumiem. Co to jest HB? Pozdrowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Livigno - hotele z HB × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
surfer Napisano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2020 MitekNo i co ja mam ci odpowiedzieć skoro dostałeś tyle wyjaśnień. A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje).A myślisz, że Mitek tego nie wiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Symbol hemoglobiny Hb. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Mitek No i co ja mam ci odpowiedzieć skoro dostałeś tyle wyjaśnień. A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje). Dzięki. O to chodziło. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Jak w HB linku https://allegro.pl/o...syka-8412943904 Przebitka była najlepsza. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Jak w HB linku https://allegro.pl/o...syka-8412943904 Przebitka była najlepsza. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 A myślisz, że Mitek tego nie wiedział? Słowo honoru!...że nie!. Pozdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Słowo honoru!...że nie!. PozdoWiele razy Cię na tym forum czytałem więc parafrazując "nigdy nie jest za późno na wiedzę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Wiele razy Cię na tym forum czytałem więc parafrazując "nigdy nie jest za późno na wiedzę" Wiedzę dotyczącą czego... bo nie rozumiem. Co to jest HB? Pozdrowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Livigno - hotele z HB
Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Mitek No i co ja mam ci odpowiedzieć skoro dostałeś tyle wyjaśnień. A trochę poważniej, oznacza niepełne wyżywienie, czyli half board, w skrócie HB (śniadanie i obiadokolacje). Dzięki. O to chodziło. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Jak w HB linku https://allegro.pl/o...syka-8412943904 Przebitka była najlepsza. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Jak w HB linku https://allegro.pl/o...syka-8412943904 Przebitka była najlepsza. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 A myślisz, że Mitek tego nie wiedział? Słowo honoru!...że nie!. Pozdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Słowo honoru!...że nie!. PozdoWiele razy Cię na tym forum czytałem więc parafrazując "nigdy nie jest za późno na wiedzę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Wiele razy Cię na tym forum czytałem więc parafrazując "nigdy nie jest za późno na wiedzę" Wiedzę dotyczącą czego... bo nie rozumiem. Co to jest HB? Pozdrowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Livigno - hotele z HB
TomeC Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Jak w HB linku https://allegro.pl/o...syka-8412943904 Przebitka była najlepsza. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomeC Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Jak w HB linku https://allegro.pl/o...syka-8412943904 Przebitka była najlepsza. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 A myślisz, że Mitek tego nie wiedział? Słowo honoru!...że nie!. Pozdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Słowo honoru!...że nie!. PozdoWiele razy Cię na tym forum czytałem więc parafrazując "nigdy nie jest za późno na wiedzę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Wiele razy Cię na tym forum czytałem więc parafrazując "nigdy nie jest za późno na wiedzę" Wiedzę dotyczącą czego... bo nie rozumiem. Co to jest HB? Pozdrowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
surfer Napisano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Słowo honoru!...że nie!. PozdoWiele razy Cię na tym forum czytałem więc parafrazując "nigdy nie jest za późno na wiedzę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Wiele razy Cię na tym forum czytałem więc parafrazując "nigdy nie jest za późno na wiedzę" Wiedzę dotyczącą czego... bo nie rozumiem. Co to jest HB? Pozdrowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi