surfer Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Cześć ponieważ zaczyna się lato, to czas ogarniać ponowny wyjazd (mam nadzieję, że CV go nie odwoła). W nadchodzącym sezonie (ale feryjnym, czyli 2021) najprawdopodobniej padnie na Livigno. Szukam ofert hotelowych z wyżywieniem HB. Szukając w necie nie trafiam na nic ciekawego (patrzę również na oferty letnie by móc ewentualnie zweryfikować propozycje). Może źle szukam ale nie potrafię niczego sensownego znaleźć. I nawet nie chodzi o cenę ale w ogóle o oferty. Chyba, że powodem jest CV i na razie hotelarze ostrożnie podchodzą do nowego otwarcia. Co do ceny, szukam czegoś dla rodziny 2+1 (12lat) w cenie do około 4tyś za tydzień (pobyt). Ponieważ będzie nas 3 rodziny o podobnej konfiguracji to szukam czegoś z większą ilością pokoi. No chyba, że są również apartamenty gdzie warto uderzyć za ciekawe pieniądze a żywić się poza mieszkaniem. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Naprawdę nie liczcie na to że Polakom pozwolą wjeżdżać do innych krajów. Obecnie my mamy otwarte granice ale np Czesi czy Słowacy dla nas nie. Mamy zero spadków a na jesień przyjdzie kolejna fala. Już nawet nie wspomnę że to chore ale prawda jest taka że Włosi już mogą my nie. Cóż życie. Trzeba sobie prawdę powiedzieć że sezon zimowy będzie zamknięty. Pajac już mówi o kolejnych obostrzeniach. Przestańcie żyć w niebie i wracamy na ziemię. Jesteśmy obecnie przechowalnią wirusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfer Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Naprawdę nie liczcie na to że Polakom pozwolą wjeżdżać do innych krajów. Obecnie my mamy otwarte granice ale np Czesi czy Słowacy dla nas nie. Mamy zero spadków a na jesień przyjdzie kolejna fala. Już nawet nie wspomnę że to chore ale prawda jest taka że Włosi już mogą my nie. Cóż życie. Trzeba sobie prawdę powiedzieć że sezon zimowy będzie zamknięty. Pajac już mówi o kolejnych obostrzeniach. Przestańcie żyć w niebie i wracamy na ziemię. Jesteśmy obecnie przechowalnią wirusa.Dziękuję za opinie, ale co ona wnosi do wątku? Przecież zrozumiałe, że epidemia wpływa na nasze i nie tylko, decyzję. A pytanie o ewentualne lokalizację jest jak najbardziej na miejscu. Do Czech możemy wyjechać o ile nie mieszkamy na Śląsku. Nie możemy lub jest obowiązkowa kwarantanna to Hiszpania, Wielka Brytania, Irlandia, Islandia, Norwegia, Rumunia, Słowenia, Białoruś, Mołdawia, Czarnogóra, Macedonia Północna, Malta, Węgry. Wjazd warunkowy, czyli albo deklaracja pobytu, brak oznak zakażenia lub cel inny niż turystyczny to Francja, Dania, Finlandia, Słowacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Dziękuję za opinie, ale co ona wnosi do wątku? Przecież zrozumiałe, że epidemia wpływa na nasze i nie tylko, decyzję. A pytanie o ewentualne lokalizację jest jak najbardziej na miejscu. Do Czech możemy wyjechać o ile nie mieszkamy na Śląsku. Nie możemy lub jest obowiązkowa kwarantanna to Hiszpania, Wielka Brytania, Irlandia, Islandia, Norwegia, Rumunia, Słowenia, Białoruś, Mołdawia, Czarnogóra, Macedonia Północna, Malta, Węgry. Wjazd warunkowy, czyli albo deklaracja pobytu, brak oznak zakażenia lub cel inny niż turystyczny to Francja, Dania, Finlandia, Słowacja A co na to booking.com? Poszukaj wątku na forum. Było o Livigno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfer Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 A co na to booking.com? Poszukaj wątku na forum. Było o Livigno.W sumie chyba tam nie szukałem głupi ja Przeglądałem forum i wzmianki były ale już wiekowe więc nijak mające się do dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 W sumie chyba tam nie szukałem głupi ja Przeglądałem forum i wzmianki były ale już wiekowe więc nijak mające się do dziś. Wątek stary, tłustyhttps://www.skiforum...livigno/page-28 Hotel Loredana? Booking.com pozwala filtrować. Jest mapa. Mają narzut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Naprawdę nie liczcie na to że Polakom pozwolą wjeżdżać do innych krajów. Obecnie my mamy otwarte granice ale np Czesi czy Słowacy dla nas nie. Mamy zero spadków a na jesień przyjdzie kolejna fala. Już nawet nie wspomnę że to chore ale prawda jest taka że Włosi już mogą my nie. Cóż życie. Trzeba sobie prawdę powiedzieć że sezon zimowy będzie zamknięty. Pajac już mówi o kolejnych obostrzeniach. Przestańcie żyć w niebie i wracamy na ziemię. Jesteśmy obecnie przechowalnią wirusa. Wielokrotnie zwracano Ci uwagę, korygowano Twoje posty, lub zgłaszano do admina (na skionline). Widać jednak, że nie dociera i nadal piszesz wymyślone bzdury i to nie o pogodzie a w istotnych, praktycznych tematach.W ten sposób celowo wprowadzasz w błąd wielu ludzi. Zwrócę się zatem do Ciebie w prostszy i być może bardziej zrozumiały sposób: Wypierdalaj gamoniu ze swoimi bzdurami !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Coś mi mówi, że na takie dictum w odpowiedzi dowiesz się, że masz depresję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Wielokrotnie zwracano Ci uwagę, korygowano Twoje posty, lub zgłaszano do admina (na skionline). Widać jednak, że nie dociera i nadal piszesz wymyślone bzdury i to nie o pogodzie a w istotnych, praktycznych tematach.W ten sposób celowo wprowadzasz w błąd wielu ludzi. Zwrócę się zatem do Ciebie w prostszy i być może bardziej zrozumiały sposób: Wypierdalaj gamoniu ze swoimi bzdurami !!! https://www.tokfm.pl...strzezenie.html Czesi - jak tam Śląsk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Coś mi mówi, że na takie dictum w odpowiedzi dowiesz się, że masz depresję Mój lekarz twierdzi, że nie mam Krótkie podsumowanie Nie interesuje mnie Twój pogląd na temat zarazy. Odnoszę się WYŁĄCZNIE do tego co zmyślasz, udając że to fakty. Akurat dr zgredek ze skionline dorównuje Ci w ilości takich głupot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Wątek stary, tłusty https://www.skiforum...livigno/page-28 Hotel Loredana? Booking.com pozwala filtrować. Jest mapa. Mają narzut.Tłusty wątek skończył się w 2017 ale może coś hotelowego tak wyszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 Mamy zero spadków a na jesień przyjdzie kolejna fala. Już nawet nie wspomnę że to chore ale prawda jest taka że Włosi już mogą my nie. Cóż życie. Trzeba sobie prawdę powiedzieć że sezon zimowy będzie zamknięty. Pajac już mówi o kolejnych obostrzeniach. Przestańcie żyć w niebie i wracamy na ziemię. Jesteśmy obecnie przechowalnią wirusa. Jeśli w prognozowaniu koronawirusa masz podobną skuteczność jak w pogodzie to nie ma czym się martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Cześć ponieważ zaczyna się lato, to czas ogarniać ponowny wyjazd (mam nadzieję, że CV go nie odwoła). W nadchodzącym sezonie (ale feryjnym, czyli 2021) najprawdopodobniej padnie na Livigno. Szukam ofert hotelowych z wyżywieniem HB. Szukając w necie nie trafiam na nic ciekawego (patrzę również na oferty letnie by móc ewentualnie zweryfikować propozycje). Może źle szukam ale nie potrafię niczego sensownego znaleźć. I nawet nie chodzi o cenę ale w ogóle o oferty. Chyba, że powodem jest CV i na razie hotelarze ostrożnie podchodzą do nowego otwarcia. Co do ceny, szukam czegoś dla rodziny 2+1 (12lat) w cenie do około 4tyś za tydzień (pobyt). Ponieważ będzie nas 3 rodziny o podobnej konfiguracji to szukam czegoś z większą ilością pokoi. No chyba, że są również apartamenty gdzie warto uderzyć za ciekawe pieniądze a żywić się poza mieszkaniem. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. za 4 tyś z wyżywieniem będzie trudno. Które ferie czyli jaki termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 24 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 za 4 tyś z wyżywieniem będzie trudno. Które ferie czyli jaki termin?Dlaczego będzie trudno? 2018 - 3 tys. San Martino do Costarozza 2019 - 3,5 tys Folgarida przy nartostradzie 2020 - 3,5 tys Malta Ciapela przy kolejce na Marmoladę Wszystko z wyżywieniem HB. Chyba że w Livigno jest dużo drożej? Termin pomiędzy 13-29 luty, tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Dlaczego będzie trudno? 2018 - 3 tys. San Martino do Costarozza 2019 - 3,5 tys Folgarida przy nartostradzie 2020 - 3,5 tys Malta Ciapela przy kolejce na Marmoladę Wszystko z wyżywieniem HB. Chyba że w Livigno jest dużo drożej? Termin pomiędzy 13-29 luty, tydzień. San Martino di Castrozza. Byłem latem, ale pamiętam;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Dlaczego będzie trudno? 2018 - 3 tys. San Martino do Costarozza 2019 - 3,5 tys Folgarida przy nartostradzie 2020 - 3,5 tys Malta Ciapela przy kolejce na Marmoladę Wszystko z wyżywieniem HB. Chyba że w Livigno jest dużo drożej? Termin pomiędzy 13-29 luty, tydzień. choćby dlatego, że Twój dzieciak ma 12 lat i będzie liczony w wielu hotelach jako dorosły. A może w ferie jeszcze będzie miał 11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 choćby dlatego, że Twój dzieciak ma 12 lat i będzie liczony w wielu hotelach jako dorosły. A może w ferie jeszcze będzie miał 11?Ale ja to wiem, już był liczony normalnie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Ale ja to wiem, już był liczony normalnie w tym roku. z tego co widzę hotele zaczynają się od 8tyś za rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 z tego co widzę hotele zaczynają się od 8tyś za rodzinęRozumiem że bez karnetów? Czyli to potwierdza moje spostrzeżenia z przeglądania dostępnych wyszukiwarek noclegowych. Wychodzi z tego że Livigno dostępne cenowo to tylko apartamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Rozumiem że bez karnetów? Czyli to potwierdza moje spostrzeżenia z przeglądania dostępnych wyszukiwarek noclegowych. Wychodzi z tego że Livigno dostępne cenowo to tylko apartamenty. bez. Ceny z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 No to chyba nie będzie Livigno. Za taką kasę to znajdę złote klamki gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 Cześć ponieważ zaczyna się lato, to czas ogarniać ponowny wyjazd (mam nadzieję, że CV go nie odwoła). W nadchodzącym sezonie (ale feryjnym, czyli 2021) najprawdopodobniej padnie na Livigno. Szukam ofert hotelowych z wyżywieniem HB. Szukając w necie nie trafiam na nic ciekawego (patrzę również na oferty letnie by móc ewentualnie zweryfikować propozycje). Może źle szukam ale nie potrafię niczego sensownego znaleźć. I nawet nie chodzi o cenę ale w ogóle o oferty. Chyba, że powodem jest CV i na razie hotelarze ostrożnie podchodzą do nowego otwarcia. Co do ceny, szukam czegoś dla rodziny 2+1 (12lat) w cenie do około 4tyś za tydzień (pobyt). Ponieważ będzie nas 3 rodziny o podobnej konfiguracji to szukam czegoś z większą ilością pokoi. No chyba, że są również apartamenty gdzie warto uderzyć za ciekawe pieniądze a żywić się poza mieszkaniem. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. sprawdź priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... surfer Napisano 15 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2020 Witajcie wszyscy. Temat ogarnięty, zamiast Livigno będzie Tonale, do tego zmieniliśmy termin na połowę stycznia. Dla zainteresowanych, hotel dla 3 osób (2 dorosłych, dziecko 11 lat) z HB i skipasem na rejon Tonale (100km) wyszedł mnie 6,5 tys. Dziękuję za wszystkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Czyli skipas na Adamello Ski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Czyli skipas na Adamello Ski?Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Livigno - hotele z HB × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Coś mi mówi, że na takie dictum w odpowiedzi dowiesz się, że masz depresję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Wielokrotnie zwracano Ci uwagę, korygowano Twoje posty, lub zgłaszano do admina (na skionline). Widać jednak, że nie dociera i nadal piszesz wymyślone bzdury i to nie o pogodzie a w istotnych, praktycznych tematach.W ten sposób celowo wprowadzasz w błąd wielu ludzi. Zwrócę się zatem do Ciebie w prostszy i być może bardziej zrozumiały sposób: Wypierdalaj gamoniu ze swoimi bzdurami !!! https://www.tokfm.pl...strzezenie.html Czesi - jak tam Śląsk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Coś mi mówi, że na takie dictum w odpowiedzi dowiesz się, że masz depresję Mój lekarz twierdzi, że nie mam Krótkie podsumowanie Nie interesuje mnie Twój pogląd na temat zarazy. Odnoszę się WYŁĄCZNIE do tego co zmyślasz, udając że to fakty. Akurat dr zgredek ze skionline dorównuje Ci w ilości takich głupot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfer Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Wątek stary, tłusty https://www.skiforum...livigno/page-28 Hotel Loredana? Booking.com pozwala filtrować. Jest mapa. Mają narzut.Tłusty wątek skończył się w 2017 ale może coś hotelowego tak wyszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 Mamy zero spadków a na jesień przyjdzie kolejna fala. Już nawet nie wspomnę że to chore ale prawda jest taka że Włosi już mogą my nie. Cóż życie. Trzeba sobie prawdę powiedzieć że sezon zimowy będzie zamknięty. Pajac już mówi o kolejnych obostrzeniach. Przestańcie żyć w niebie i wracamy na ziemię. Jesteśmy obecnie przechowalnią wirusa. Jeśli w prognozowaniu koronawirusa masz podobną skuteczność jak w pogodzie to nie ma czym się martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Cześć ponieważ zaczyna się lato, to czas ogarniać ponowny wyjazd (mam nadzieję, że CV go nie odwoła). W nadchodzącym sezonie (ale feryjnym, czyli 2021) najprawdopodobniej padnie na Livigno. Szukam ofert hotelowych z wyżywieniem HB. Szukając w necie nie trafiam na nic ciekawego (patrzę również na oferty letnie by móc ewentualnie zweryfikować propozycje). Może źle szukam ale nie potrafię niczego sensownego znaleźć. I nawet nie chodzi o cenę ale w ogóle o oferty. Chyba, że powodem jest CV i na razie hotelarze ostrożnie podchodzą do nowego otwarcia. Co do ceny, szukam czegoś dla rodziny 2+1 (12lat) w cenie do około 4tyś za tydzień (pobyt). Ponieważ będzie nas 3 rodziny o podobnej konfiguracji to szukam czegoś z większą ilością pokoi. No chyba, że są również apartamenty gdzie warto uderzyć za ciekawe pieniądze a żywić się poza mieszkaniem. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. za 4 tyś z wyżywieniem będzie trudno. Które ferie czyli jaki termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 24 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 za 4 tyś z wyżywieniem będzie trudno. Które ferie czyli jaki termin?Dlaczego będzie trudno? 2018 - 3 tys. San Martino do Costarozza 2019 - 3,5 tys Folgarida przy nartostradzie 2020 - 3,5 tys Malta Ciapela przy kolejce na Marmoladę Wszystko z wyżywieniem HB. Chyba że w Livigno jest dużo drożej? Termin pomiędzy 13-29 luty, tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Dlaczego będzie trudno? 2018 - 3 tys. San Martino do Costarozza 2019 - 3,5 tys Folgarida przy nartostradzie 2020 - 3,5 tys Malta Ciapela przy kolejce na Marmoladę Wszystko z wyżywieniem HB. Chyba że w Livigno jest dużo drożej? Termin pomiędzy 13-29 luty, tydzień. San Martino di Castrozza. Byłem latem, ale pamiętam;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Dlaczego będzie trudno? 2018 - 3 tys. San Martino do Costarozza 2019 - 3,5 tys Folgarida przy nartostradzie 2020 - 3,5 tys Malta Ciapela przy kolejce na Marmoladę Wszystko z wyżywieniem HB. Chyba że w Livigno jest dużo drożej? Termin pomiędzy 13-29 luty, tydzień. choćby dlatego, że Twój dzieciak ma 12 lat i będzie liczony w wielu hotelach jako dorosły. A może w ferie jeszcze będzie miał 11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 choćby dlatego, że Twój dzieciak ma 12 lat i będzie liczony w wielu hotelach jako dorosły. A może w ferie jeszcze będzie miał 11?Ale ja to wiem, już był liczony normalnie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Ale ja to wiem, już był liczony normalnie w tym roku. z tego co widzę hotele zaczynają się od 8tyś za rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 z tego co widzę hotele zaczynają się od 8tyś za rodzinęRozumiem że bez karnetów? Czyli to potwierdza moje spostrzeżenia z przeglądania dostępnych wyszukiwarek noclegowych. Wychodzi z tego że Livigno dostępne cenowo to tylko apartamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Rozumiem że bez karnetów? Czyli to potwierdza moje spostrzeżenia z przeglądania dostępnych wyszukiwarek noclegowych. Wychodzi z tego że Livigno dostępne cenowo to tylko apartamenty. bez. Ceny z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 No to chyba nie będzie Livigno. Za taką kasę to znajdę złote klamki gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 Cześć ponieważ zaczyna się lato, to czas ogarniać ponowny wyjazd (mam nadzieję, że CV go nie odwoła). W nadchodzącym sezonie (ale feryjnym, czyli 2021) najprawdopodobniej padnie na Livigno. Szukam ofert hotelowych z wyżywieniem HB. Szukając w necie nie trafiam na nic ciekawego (patrzę również na oferty letnie by móc ewentualnie zweryfikować propozycje). Może źle szukam ale nie potrafię niczego sensownego znaleźć. I nawet nie chodzi o cenę ale w ogóle o oferty. Chyba, że powodem jest CV i na razie hotelarze ostrożnie podchodzą do nowego otwarcia. Co do ceny, szukam czegoś dla rodziny 2+1 (12lat) w cenie do około 4tyś za tydzień (pobyt). Ponieważ będzie nas 3 rodziny o podobnej konfiguracji to szukam czegoś z większą ilością pokoi. No chyba, że są również apartamenty gdzie warto uderzyć za ciekawe pieniądze a żywić się poza mieszkaniem. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. sprawdź priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... surfer Napisano 15 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2020 Witajcie wszyscy. Temat ogarnięty, zamiast Livigno będzie Tonale, do tego zmieniliśmy termin na połowę stycznia. Dla zainteresowanych, hotel dla 3 osób (2 dorosłych, dziecko 11 lat) z HB i skipasem na rejon Tonale (100km) wyszedł mnie 6,5 tys. Dziękuję za wszystkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Czyli skipas na Adamello Ski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Czyli skipas na Adamello Ski?Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Livigno - hotele z HB × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Cześć ponieważ zaczyna się lato, to czas ogarniać ponowny wyjazd (mam nadzieję, że CV go nie odwoła). W nadchodzącym sezonie (ale feryjnym, czyli 2021) najprawdopodobniej padnie na Livigno. Szukam ofert hotelowych z wyżywieniem HB. Szukając w necie nie trafiam na nic ciekawego (patrzę również na oferty letnie by móc ewentualnie zweryfikować propozycje). Może źle szukam ale nie potrafię niczego sensownego znaleźć. I nawet nie chodzi o cenę ale w ogóle o oferty. Chyba, że powodem jest CV i na razie hotelarze ostrożnie podchodzą do nowego otwarcia. Co do ceny, szukam czegoś dla rodziny 2+1 (12lat) w cenie do około 4tyś za tydzień (pobyt). Ponieważ będzie nas 3 rodziny o podobnej konfiguracji to szukam czegoś z większą ilością pokoi. No chyba, że są również apartamenty gdzie warto uderzyć za ciekawe pieniądze a żywić się poza mieszkaniem. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. za 4 tyś z wyżywieniem będzie trudno. Które ferie czyli jaki termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 24 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 za 4 tyś z wyżywieniem będzie trudno. Które ferie czyli jaki termin?Dlaczego będzie trudno? 2018 - 3 tys. San Martino do Costarozza 2019 - 3,5 tys Folgarida przy nartostradzie 2020 - 3,5 tys Malta Ciapela przy kolejce na Marmoladę Wszystko z wyżywieniem HB. Chyba że w Livigno jest dużo drożej? Termin pomiędzy 13-29 luty, tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Dlaczego będzie trudno? 2018 - 3 tys. San Martino do Costarozza 2019 - 3,5 tys Folgarida przy nartostradzie 2020 - 3,5 tys Malta Ciapela przy kolejce na Marmoladę Wszystko z wyżywieniem HB. Chyba że w Livigno jest dużo drożej? Termin pomiędzy 13-29 luty, tydzień. San Martino di Castrozza. Byłem latem, ale pamiętam;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Dlaczego będzie trudno? 2018 - 3 tys. San Martino do Costarozza 2019 - 3,5 tys Folgarida przy nartostradzie 2020 - 3,5 tys Malta Ciapela przy kolejce na Marmoladę Wszystko z wyżywieniem HB. Chyba że w Livigno jest dużo drożej? Termin pomiędzy 13-29 luty, tydzień. choćby dlatego, że Twój dzieciak ma 12 lat i będzie liczony w wielu hotelach jako dorosły. A może w ferie jeszcze będzie miał 11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 choćby dlatego, że Twój dzieciak ma 12 lat i będzie liczony w wielu hotelach jako dorosły. A może w ferie jeszcze będzie miał 11?Ale ja to wiem, już był liczony normalnie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Ale ja to wiem, już był liczony normalnie w tym roku. z tego co widzę hotele zaczynają się od 8tyś za rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 z tego co widzę hotele zaczynają się od 8tyś za rodzinęRozumiem że bez karnetów? Czyli to potwierdza moje spostrzeżenia z przeglądania dostępnych wyszukiwarek noclegowych. Wychodzi z tego że Livigno dostępne cenowo to tylko apartamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Rozumiem że bez karnetów? Czyli to potwierdza moje spostrzeżenia z przeglądania dostępnych wyszukiwarek noclegowych. Wychodzi z tego że Livigno dostępne cenowo to tylko apartamenty. bez. Ceny z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 No to chyba nie będzie Livigno. Za taką kasę to znajdę złote klamki gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 Cześć ponieważ zaczyna się lato, to czas ogarniać ponowny wyjazd (mam nadzieję, że CV go nie odwoła). W nadchodzącym sezonie (ale feryjnym, czyli 2021) najprawdopodobniej padnie na Livigno. Szukam ofert hotelowych z wyżywieniem HB. Szukając w necie nie trafiam na nic ciekawego (patrzę również na oferty letnie by móc ewentualnie zweryfikować propozycje). Może źle szukam ale nie potrafię niczego sensownego znaleźć. I nawet nie chodzi o cenę ale w ogóle o oferty. Chyba, że powodem jest CV i na razie hotelarze ostrożnie podchodzą do nowego otwarcia. Co do ceny, szukam czegoś dla rodziny 2+1 (12lat) w cenie do około 4tyś za tydzień (pobyt). Ponieważ będzie nas 3 rodziny o podobnej konfiguracji to szukam czegoś z większą ilością pokoi. No chyba, że są również apartamenty gdzie warto uderzyć za ciekawe pieniądze a żywić się poza mieszkaniem. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. sprawdź priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... surfer Napisano 15 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2020 Witajcie wszyscy. Temat ogarnięty, zamiast Livigno będzie Tonale, do tego zmieniliśmy termin na połowę stycznia. Dla zainteresowanych, hotel dla 3 osób (2 dorosłych, dziecko 11 lat) z HB i skipasem na rejon Tonale (100km) wyszedł mnie 6,5 tys. Dziękuję za wszystkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Czyli skipas na Adamello Ski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Czyli skipas na Adamello Ski?Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Livigno - hotele z HB × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
surfer Napisano 24 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 za 4 tyś z wyżywieniem będzie trudno. Które ferie czyli jaki termin?Dlaczego będzie trudno? 2018 - 3 tys. San Martino do Costarozza 2019 - 3,5 tys Folgarida przy nartostradzie 2020 - 3,5 tys Malta Ciapela przy kolejce na Marmoladę Wszystko z wyżywieniem HB. Chyba że w Livigno jest dużo drożej? Termin pomiędzy 13-29 luty, tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Dlaczego będzie trudno? 2018 - 3 tys. San Martino do Costarozza 2019 - 3,5 tys Folgarida przy nartostradzie 2020 - 3,5 tys Malta Ciapela przy kolejce na Marmoladę Wszystko z wyżywieniem HB. Chyba że w Livigno jest dużo drożej? Termin pomiędzy 13-29 luty, tydzień. San Martino di Castrozza. Byłem latem, ale pamiętam;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Dlaczego będzie trudno? 2018 - 3 tys. San Martino do Costarozza 2019 - 3,5 tys Folgarida przy nartostradzie 2020 - 3,5 tys Malta Ciapela przy kolejce na Marmoladę Wszystko z wyżywieniem HB. Chyba że w Livigno jest dużo drożej? Termin pomiędzy 13-29 luty, tydzień. choćby dlatego, że Twój dzieciak ma 12 lat i będzie liczony w wielu hotelach jako dorosły. A może w ferie jeszcze będzie miał 11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 choćby dlatego, że Twój dzieciak ma 12 lat i będzie liczony w wielu hotelach jako dorosły. A może w ferie jeszcze będzie miał 11?Ale ja to wiem, już był liczony normalnie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Ale ja to wiem, już był liczony normalnie w tym roku. z tego co widzę hotele zaczynają się od 8tyś za rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 z tego co widzę hotele zaczynają się od 8tyś za rodzinęRozumiem że bez karnetów? Czyli to potwierdza moje spostrzeżenia z przeglądania dostępnych wyszukiwarek noclegowych. Wychodzi z tego że Livigno dostępne cenowo to tylko apartamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Rozumiem że bez karnetów? Czyli to potwierdza moje spostrzeżenia z przeglądania dostępnych wyszukiwarek noclegowych. Wychodzi z tego że Livigno dostępne cenowo to tylko apartamenty. bez. Ceny z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 No to chyba nie będzie Livigno. Za taką kasę to znajdę złote klamki gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 Cześć ponieważ zaczyna się lato, to czas ogarniać ponowny wyjazd (mam nadzieję, że CV go nie odwoła). W nadchodzącym sezonie (ale feryjnym, czyli 2021) najprawdopodobniej padnie na Livigno. Szukam ofert hotelowych z wyżywieniem HB. Szukając w necie nie trafiam na nic ciekawego (patrzę również na oferty letnie by móc ewentualnie zweryfikować propozycje). Może źle szukam ale nie potrafię niczego sensownego znaleźć. I nawet nie chodzi o cenę ale w ogóle o oferty. Chyba, że powodem jest CV i na razie hotelarze ostrożnie podchodzą do nowego otwarcia. Co do ceny, szukam czegoś dla rodziny 2+1 (12lat) w cenie do około 4tyś za tydzień (pobyt). Ponieważ będzie nas 3 rodziny o podobnej konfiguracji to szukam czegoś z większą ilością pokoi. No chyba, że są również apartamenty gdzie warto uderzyć za ciekawe pieniądze a żywić się poza mieszkaniem. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. sprawdź priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... surfer Napisano 15 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2020 Witajcie wszyscy. Temat ogarnięty, zamiast Livigno będzie Tonale, do tego zmieniliśmy termin na połowę stycznia. Dla zainteresowanych, hotel dla 3 osób (2 dorosłych, dziecko 11 lat) z HB i skipasem na rejon Tonale (100km) wyszedł mnie 6,5 tys. Dziękuję za wszystkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Czyli skipas na Adamello Ski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Czyli skipas na Adamello Ski?Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Livigno - hotele z HB × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Dlaczego będzie trudno? 2018 - 3 tys. San Martino do Costarozza 2019 - 3,5 tys Folgarida przy nartostradzie 2020 - 3,5 tys Malta Ciapela przy kolejce na Marmoladę Wszystko z wyżywieniem HB. Chyba że w Livigno jest dużo drożej? Termin pomiędzy 13-29 luty, tydzień. choćby dlatego, że Twój dzieciak ma 12 lat i będzie liczony w wielu hotelach jako dorosły. A może w ferie jeszcze będzie miał 11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 choćby dlatego, że Twój dzieciak ma 12 lat i będzie liczony w wielu hotelach jako dorosły. A może w ferie jeszcze będzie miał 11?Ale ja to wiem, już był liczony normalnie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Ale ja to wiem, już był liczony normalnie w tym roku. z tego co widzę hotele zaczynają się od 8tyś za rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 z tego co widzę hotele zaczynają się od 8tyś za rodzinęRozumiem że bez karnetów? Czyli to potwierdza moje spostrzeżenia z przeglądania dostępnych wyszukiwarek noclegowych. Wychodzi z tego że Livigno dostępne cenowo to tylko apartamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Rozumiem że bez karnetów? Czyli to potwierdza moje spostrzeżenia z przeglądania dostępnych wyszukiwarek noclegowych. Wychodzi z tego że Livigno dostępne cenowo to tylko apartamenty. bez. Ceny z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 No to chyba nie będzie Livigno. Za taką kasę to znajdę złote klamki gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 Cześć ponieważ zaczyna się lato, to czas ogarniać ponowny wyjazd (mam nadzieję, że CV go nie odwoła). W nadchodzącym sezonie (ale feryjnym, czyli 2021) najprawdopodobniej padnie na Livigno. Szukam ofert hotelowych z wyżywieniem HB. Szukając w necie nie trafiam na nic ciekawego (patrzę również na oferty letnie by móc ewentualnie zweryfikować propozycje). Może źle szukam ale nie potrafię niczego sensownego znaleźć. I nawet nie chodzi o cenę ale w ogóle o oferty. Chyba, że powodem jest CV i na razie hotelarze ostrożnie podchodzą do nowego otwarcia. Co do ceny, szukam czegoś dla rodziny 2+1 (12lat) w cenie do około 4tyś za tydzień (pobyt). Ponieważ będzie nas 3 rodziny o podobnej konfiguracji to szukam czegoś z większą ilością pokoi. No chyba, że są również apartamenty gdzie warto uderzyć za ciekawe pieniądze a żywić się poza mieszkaniem. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. sprawdź priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... surfer Napisano 15 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2020 Witajcie wszyscy. Temat ogarnięty, zamiast Livigno będzie Tonale, do tego zmieniliśmy termin na połowę stycznia. Dla zainteresowanych, hotel dla 3 osób (2 dorosłych, dziecko 11 lat) z HB i skipasem na rejon Tonale (100km) wyszedł mnie 6,5 tys. Dziękuję za wszystkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Czyli skipas na Adamello Ski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Czyli skipas na Adamello Ski?Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Livigno - hotele z HB
surfer Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 choćby dlatego, że Twój dzieciak ma 12 lat i będzie liczony w wielu hotelach jako dorosły. A może w ferie jeszcze będzie miał 11?Ale ja to wiem, już był liczony normalnie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Ale ja to wiem, już był liczony normalnie w tym roku. z tego co widzę hotele zaczynają się od 8tyś za rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 z tego co widzę hotele zaczynają się od 8tyś za rodzinęRozumiem że bez karnetów? Czyli to potwierdza moje spostrzeżenia z przeglądania dostępnych wyszukiwarek noclegowych. Wychodzi z tego że Livigno dostępne cenowo to tylko apartamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Rozumiem że bez karnetów? Czyli to potwierdza moje spostrzeżenia z przeglądania dostępnych wyszukiwarek noclegowych. Wychodzi z tego że Livigno dostępne cenowo to tylko apartamenty. bez. Ceny z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 No to chyba nie będzie Livigno. Za taką kasę to znajdę złote klamki gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 Cześć ponieważ zaczyna się lato, to czas ogarniać ponowny wyjazd (mam nadzieję, że CV go nie odwoła). W nadchodzącym sezonie (ale feryjnym, czyli 2021) najprawdopodobniej padnie na Livigno. Szukam ofert hotelowych z wyżywieniem HB. Szukając w necie nie trafiam na nic ciekawego (patrzę również na oferty letnie by móc ewentualnie zweryfikować propozycje). Może źle szukam ale nie potrafię niczego sensownego znaleźć. I nawet nie chodzi o cenę ale w ogóle o oferty. Chyba, że powodem jest CV i na razie hotelarze ostrożnie podchodzą do nowego otwarcia. Co do ceny, szukam czegoś dla rodziny 2+1 (12lat) w cenie do około 4tyś za tydzień (pobyt). Ponieważ będzie nas 3 rodziny o podobnej konfiguracji to szukam czegoś z większą ilością pokoi. No chyba, że są również apartamenty gdzie warto uderzyć za ciekawe pieniądze a żywić się poza mieszkaniem. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. sprawdź priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... surfer Napisano 15 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2020 Witajcie wszyscy. Temat ogarnięty, zamiast Livigno będzie Tonale, do tego zmieniliśmy termin na połowę stycznia. Dla zainteresowanych, hotel dla 3 osób (2 dorosłych, dziecko 11 lat) z HB i skipasem na rejon Tonale (100km) wyszedł mnie 6,5 tys. Dziękuję za wszystkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Czyli skipas na Adamello Ski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Czyli skipas na Adamello Ski?Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Livigno - hotele z HB
surfer Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 z tego co widzę hotele zaczynają się od 8tyś za rodzinęRozumiem że bez karnetów? Czyli to potwierdza moje spostrzeżenia z przeglądania dostępnych wyszukiwarek noclegowych. Wychodzi z tego że Livigno dostępne cenowo to tylko apartamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Rozumiem że bez karnetów? Czyli to potwierdza moje spostrzeżenia z przeglądania dostępnych wyszukiwarek noclegowych. Wychodzi z tego że Livigno dostępne cenowo to tylko apartamenty. bez. Ceny z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 No to chyba nie będzie Livigno. Za taką kasę to znajdę złote klamki gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 Cześć ponieważ zaczyna się lato, to czas ogarniać ponowny wyjazd (mam nadzieję, że CV go nie odwoła). W nadchodzącym sezonie (ale feryjnym, czyli 2021) najprawdopodobniej padnie na Livigno. Szukam ofert hotelowych z wyżywieniem HB. Szukając w necie nie trafiam na nic ciekawego (patrzę również na oferty letnie by móc ewentualnie zweryfikować propozycje). Może źle szukam ale nie potrafię niczego sensownego znaleźć. I nawet nie chodzi o cenę ale w ogóle o oferty. Chyba, że powodem jest CV i na razie hotelarze ostrożnie podchodzą do nowego otwarcia. Co do ceny, szukam czegoś dla rodziny 2+1 (12lat) w cenie do około 4tyś za tydzień (pobyt). Ponieważ będzie nas 3 rodziny o podobnej konfiguracji to szukam czegoś z większą ilością pokoi. No chyba, że są również apartamenty gdzie warto uderzyć za ciekawe pieniądze a żywić się poza mieszkaniem. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. sprawdź priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... surfer Napisano 15 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2020 Witajcie wszyscy. Temat ogarnięty, zamiast Livigno będzie Tonale, do tego zmieniliśmy termin na połowę stycznia. Dla zainteresowanych, hotel dla 3 osób (2 dorosłych, dziecko 11 lat) z HB i skipasem na rejon Tonale (100km) wyszedł mnie 6,5 tys. Dziękuję za wszystkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Czyli skipas na Adamello Ski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Czyli skipas na Adamello Ski?Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
surfer Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 No to chyba nie będzie Livigno. Za taką kasę to znajdę złote klamki gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 Cześć ponieważ zaczyna się lato, to czas ogarniać ponowny wyjazd (mam nadzieję, że CV go nie odwoła). W nadchodzącym sezonie (ale feryjnym, czyli 2021) najprawdopodobniej padnie na Livigno. Szukam ofert hotelowych z wyżywieniem HB. Szukając w necie nie trafiam na nic ciekawego (patrzę również na oferty letnie by móc ewentualnie zweryfikować propozycje). Może źle szukam ale nie potrafię niczego sensownego znaleźć. I nawet nie chodzi o cenę ale w ogóle o oferty. Chyba, że powodem jest CV i na razie hotelarze ostrożnie podchodzą do nowego otwarcia. Co do ceny, szukam czegoś dla rodziny 2+1 (12lat) w cenie do około 4tyś za tydzień (pobyt). Ponieważ będzie nas 3 rodziny o podobnej konfiguracji to szukam czegoś z większą ilością pokoi. No chyba, że są również apartamenty gdzie warto uderzyć za ciekawe pieniądze a żywić się poza mieszkaniem. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. sprawdź priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... surfer Napisano 15 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2020 Witajcie wszyscy. Temat ogarnięty, zamiast Livigno będzie Tonale, do tego zmieniliśmy termin na połowę stycznia. Dla zainteresowanych, hotel dla 3 osób (2 dorosłych, dziecko 11 lat) z HB i skipasem na rejon Tonale (100km) wyszedł mnie 6,5 tys. Dziękuję za wszystkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Czyli skipas na Adamello Ski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... surfer Napisano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Czyli skipas na Adamello Ski?Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
surfer Napisano 15 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2020 Witajcie wszyscy. Temat ogarnięty, zamiast Livigno będzie Tonale, do tego zmieniliśmy termin na połowę stycznia. Dla zainteresowanych, hotel dla 3 osób (2 dorosłych, dziecko 11 lat) z HB i skipasem na rejon Tonale (100km) wyszedł mnie 6,5 tys. Dziękuję za wszystkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Czyli skipas na Adamello Ski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfer Napisano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Czyli skipas na Adamello Ski?Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi