a_senior Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Telefon, samsung s10e. Nie wiem czy nie koloryzuje/poprawia ale nawet jak to robi to efekt mi się podoba :-) Dziś dodatkowo było dobre światło i widoczność. I racja: telefon zawsze pod ręką. One trochę podkręcają kolory, ale "idzie przeżyć". Porównywałem z dobrym kompaktem (Canon GX7), który nie podkręca kolorów, ale w sumie, w świetle dziennym, nawet w słabym oświetleniu, lepiej wychodzi mój Samsung S7. Canon jest lepszy przy bardzo słabym świetle i dużo lepiej filmuje. No i ma zoom optyczny 4x. Ale od dłuższego czasu już go nie używam. Porównywałem też mój S7 z S9 syna. Nie ma dużych różnic, choć S9 ciut lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 68 Dodano 4 l Ostatniej odpowiedzi 3 l Top użytkownicy w tym temacie 7 10 7 7 Popularne dni 18 Cze 16 31 Sty 12 19 Cze 12 17 Cze 8 Top użytkownicy w tym temacie a_senior 7 odpowiedzi Mitek 10 odpowiedzi mariusz-net 7 odpowiedzi star 7 odpowiedzi Popularne dni 18 Cze 2020 16 odpowiedzi 31 Sty 2021 12 odpowiedzi 19 Cze 2020 12 odpowiedzi 17 Cze 2020 8 odpowiedzi van basten Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 PIĘKNY WĄTEK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Mitek tutaj trafnie napisał: fajne miejscówki są fajne do momentu kiedy nie znają ich wszyscy. Podróżuję sobie kamperem tu i tam po Polsce i poznałem perę fajnych miejsc. Tymi znanymi podzielę się publicznie 1. Bieszczady parking "Park gwiezdnego nieba" - jedno z ciemniejszych miejsc w Polsce. Przy dobrej pogodzie zajebiaste widoki 2. Kaszuby - wdzydzki park krajobrazowy (cały) Wszystko dookoła jeziora Radolne "the best" 3. Półwysep sielanka - znajdziecie w necie Oczywiście trafią się fani Zenka i basów na maksa, jak ktoś będzie zainteresowany bardziej intymną miejscówką podam na priva. Ale z racji "intensywnej akcji propagandowej" rządzącej opcji nie za często się loguję, więc proszę o cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Mitek tutaj trafnie napisał: fajne miejscówki są fajne do momentu kiedy nie znają ich wszyscy. Podróżuję sobie kamperem tu i tam po Polsce i poznałem perę fajnych miejsc. Tymi znanymi podzielę się publicznie 1. Bieszczady parking "Park gwiezdnego nieba" - jedno z ciemniejszych miejsc w Polsce. Przy dobrej pogodzie zajebiaste widoki 2. Kaszuby - wdzydzki park krajobrazowy (cały) Wszystko dookoła jeziora Radolne "the best" 3. Półwysep sielanka - znajdziecie w necie Oczywiście trafią się fani Zenka i basów na maksa, jak ktoś będzie zainteresowany bardziej intymną miejscówką podam na priva. Ale z racji "intensywnej akcji propagandowej" rządzącej opcji nie za często się loguję, więc proszę o cierpliwość Cześć Pewną wykładnią "fajności" miejsca jest fakt czy da się tam dojechać samochodem - jeżeli tak jego atrakcyjność leci na łeb na szyje ze względów oczywistych. Dlatego też zwiedzanie z wody ma wielką zaletę, a jeszcze z w miarę trudnej wody... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... mariusz-net Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Spacer "w koło komina". Klucze, staw Zielony i Czerwony, Czubatka, pustynia, skałki. Może i już wstawiałem, nie pamiętam ale po prostu uwielbiam te miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... mariusz-net Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Żadne tajemne miejsce ale ładne: Hala Rysianka, Hala Lipowska ze Złatna huta. Widoki piękne (co chwila przystanek na zdjęcie). Pogody chyba lepszej nie można sobie było wymarzyć. Szkoda, że skiturów nie udało się nigdzie wypożyczyć... ale niektórym wystarczył worek z bluzą w środku ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 My dzisiaj na Babiej Górze, jak setki innych Polaków, bo tłum duży. Światło było niesamowite, kolory jak nigdy. Zima niesamowita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Na szlaku mało ludzi. Trochę przy schronisku ale bez przesady. I co najważniejsze: nie wiało ;-) A wiadomo, że najgorszy jest wiatr: https://youtu.be/Cxl5Szar8mM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 My dzisiaj na Babiej Górze, jak setki innych Polaków, bo tłum duży....... ech baba, ofiara własnej sławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 ech baba, ofiara własnej sławy.Ale to jest naprawdę wyjątkowe miejsce, zarówno latem jak i zimą. Latem piękny korytarz w kosówkach plus gołe skały, zimą kosówki pod śniegiem i niesamowite formacje śnieżne i lodowe. A widok na Tatry zawsze obłędny. Więc sława zasłużona. Głupio powiedzieć, ale byłem tam dopiero drugi raz i na pewno wrócę. Mariusz parkingi były zajęte oba, szlak z przełęczy mocno zatłoczony. Przy schronisku już było względnie luźno. Dużo więcej na szczycie. Z kolei szlak że schroniska na przełęcz Krowiarki już pusty. Brak wiatru dzisiaj to bonus, przy tym mrozie byłoby słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 A na Babiej mozna pojezdzic na Mtbk? (I w okolicy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Wrzucanie takich zdjęć jest torturą dla tych co mieszkają nad bajorem./Bałtykiem i jako takie mogą być w przyszłości karane ps Ja ciągle szukam tej rodziny co mieszka w pobliżu czynnych wyciągów. Sam się wyżywię, za nocleg zapłacę........... itd. Booking nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Booking działa, trzeba szukać miejscowej z adnotacja „właścicielem jest osoba prywatna”. Z autopsji wiem, ze działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Wrzucanie takich zdjęć jest torturą dla tych co mieszkają nad bajorem./Bałtykiem i jako takie mogą być w przyszłości karane ps Ja ciągle szukam tej rodziny co mieszka w pobliżu czynnych wyciągów. Sam się wyżywię, za nocleg zapłacę........... itd. Booking nie działa Byłem w zeszłym tygodniu służbowo nad tym Twoim bajorem, też miałem problem z noclegiem. Pierwszy raz w życiu byłem nad Bałtykiem zimą i powiem Ci, że jednak wolę mieszkać blisko gór. Ale spacer po zamarzniętym piasku był ciekawym doświadczeniem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Byłem w zeszłym tygodniu służbowo nad tym Twoim bajorem, też miałem problem z noclegiem. Pierwszy raz w życiu byłem nad Bałtykiem zimą i powiem Ci, że jednak wolę mieszkać blisko gór. Ale spacer po zamarzniętym piasku był ciekawym doświadczeniem. Sopot. Trzeba było do mnie do Władysławowa przyjechać. Masz kałużę z widokiem na Sopot i bajoro z drugiej strony Ja pamiętam nie tylko jak kałuża zamarzała ( to nie dawno), ale również Bałtyk i to na kilkanaście kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Sopot. Trzeba było do mnie do Władysławowa przyjechać. Masz kałużę z widokiem na Sopot i bajoro z drugiej strony Ja pamiętam nie tylko jak kałuża zamarzała ( to nie dawno), ale również Bałtyk i to na kilkanaście kilometrów. Pudło, to molo w Brzeźnie. Robotę miałem w Gdańsku, do Władysławowa trochę daleko, ale jak będę w pobliżu to się odezwę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 A na Babiej mozna pojezdzic na Mtbk? (I w okolicy)W okolicy na pewno. Na Mosornym Groniu są ścieżki DH. Sama Babia jest w parku narodowym, gdzie często niechętnie patrzą na rowerzystów. Choć dzisiaj gość zjeżdżał z góry po śniegu. Pod szczyt nie podjedziesz, natomiast do schroniska już się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Sopot. Trzeba było do mnie do Władysławowa przyjechać. Masz kałużę z widokiem na Sopot i bajoro z drugiej strony Ja pamiętam nie tylko jak kałuża zamarzała ( to nie dawno), ale również Bałtyk i to na kilkanaście kilometrów. Pewnie już około 15 lat temu byłem w zimie nad Bałtykiem w pracy i wtedy wrażenie zrobiło na mnie zamarznięte pofalowane morze. To było w okolicach Międzyzdrojów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Pewnie już około 15 lat temu byłem w zimie nad Bałtykiem w pracy i wtedy wrażenie zrobiło na mnie zamarznięte pofalowane morze. To było w okolicach Międzyzdrojów. Dzisiaj zatoka też zamarznięta. Słonko. Jest ładnie, ale ............nie ma wyciągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Tu byłem, czyli króciutkie relacje z wypadów po Polsce × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
van basten Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 PIĘKNY WĄTEK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Mitek tutaj trafnie napisał: fajne miejscówki są fajne do momentu kiedy nie znają ich wszyscy. Podróżuję sobie kamperem tu i tam po Polsce i poznałem perę fajnych miejsc. Tymi znanymi podzielę się publicznie 1. Bieszczady parking "Park gwiezdnego nieba" - jedno z ciemniejszych miejsc w Polsce. Przy dobrej pogodzie zajebiaste widoki 2. Kaszuby - wdzydzki park krajobrazowy (cały) Wszystko dookoła jeziora Radolne "the best" 3. Półwysep sielanka - znajdziecie w necie Oczywiście trafią się fani Zenka i basów na maksa, jak ktoś będzie zainteresowany bardziej intymną miejscówką podam na priva. Ale z racji "intensywnej akcji propagandowej" rządzącej opcji nie za często się loguję, więc proszę o cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Mitek tutaj trafnie napisał: fajne miejscówki są fajne do momentu kiedy nie znają ich wszyscy. Podróżuję sobie kamperem tu i tam po Polsce i poznałem perę fajnych miejsc. Tymi znanymi podzielę się publicznie 1. Bieszczady parking "Park gwiezdnego nieba" - jedno z ciemniejszych miejsc w Polsce. Przy dobrej pogodzie zajebiaste widoki 2. Kaszuby - wdzydzki park krajobrazowy (cały) Wszystko dookoła jeziora Radolne "the best" 3. Półwysep sielanka - znajdziecie w necie Oczywiście trafią się fani Zenka i basów na maksa, jak ktoś będzie zainteresowany bardziej intymną miejscówką podam na priva. Ale z racji "intensywnej akcji propagandowej" rządzącej opcji nie za często się loguję, więc proszę o cierpliwość Cześć Pewną wykładnią "fajności" miejsca jest fakt czy da się tam dojechać samochodem - jeżeli tak jego atrakcyjność leci na łeb na szyje ze względów oczywistych. Dlatego też zwiedzanie z wody ma wielką zaletę, a jeszcze z w miarę trudnej wody... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... mariusz-net Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Spacer "w koło komina". Klucze, staw Zielony i Czerwony, Czubatka, pustynia, skałki. Może i już wstawiałem, nie pamiętam ale po prostu uwielbiam te miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... mariusz-net Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Żadne tajemne miejsce ale ładne: Hala Rysianka, Hala Lipowska ze Złatna huta. Widoki piękne (co chwila przystanek na zdjęcie). Pogody chyba lepszej nie można sobie było wymarzyć. Szkoda, że skiturów nie udało się nigdzie wypożyczyć... ale niektórym wystarczył worek z bluzą w środku ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 My dzisiaj na Babiej Górze, jak setki innych Polaków, bo tłum duży. Światło było niesamowite, kolory jak nigdy. Zima niesamowita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Na szlaku mało ludzi. Trochę przy schronisku ale bez przesady. I co najważniejsze: nie wiało ;-) A wiadomo, że najgorszy jest wiatr: https://youtu.be/Cxl5Szar8mM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 My dzisiaj na Babiej Górze, jak setki innych Polaków, bo tłum duży....... ech baba, ofiara własnej sławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 ech baba, ofiara własnej sławy.Ale to jest naprawdę wyjątkowe miejsce, zarówno latem jak i zimą. Latem piękny korytarz w kosówkach plus gołe skały, zimą kosówki pod śniegiem i niesamowite formacje śnieżne i lodowe. A widok na Tatry zawsze obłędny. Więc sława zasłużona. Głupio powiedzieć, ale byłem tam dopiero drugi raz i na pewno wrócę. Mariusz parkingi były zajęte oba, szlak z przełęczy mocno zatłoczony. Przy schronisku już było względnie luźno. Dużo więcej na szczycie. Z kolei szlak że schroniska na przełęcz Krowiarki już pusty. Brak wiatru dzisiaj to bonus, przy tym mrozie byłoby słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 A na Babiej mozna pojezdzic na Mtbk? (I w okolicy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Wrzucanie takich zdjęć jest torturą dla tych co mieszkają nad bajorem./Bałtykiem i jako takie mogą być w przyszłości karane ps Ja ciągle szukam tej rodziny co mieszka w pobliżu czynnych wyciągów. Sam się wyżywię, za nocleg zapłacę........... itd. Booking nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Booking działa, trzeba szukać miejscowej z adnotacja „właścicielem jest osoba prywatna”. Z autopsji wiem, ze działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Wrzucanie takich zdjęć jest torturą dla tych co mieszkają nad bajorem./Bałtykiem i jako takie mogą być w przyszłości karane ps Ja ciągle szukam tej rodziny co mieszka w pobliżu czynnych wyciągów. Sam się wyżywię, za nocleg zapłacę........... itd. Booking nie działa Byłem w zeszłym tygodniu służbowo nad tym Twoim bajorem, też miałem problem z noclegiem. Pierwszy raz w życiu byłem nad Bałtykiem zimą i powiem Ci, że jednak wolę mieszkać blisko gór. Ale spacer po zamarzniętym piasku był ciekawym doświadczeniem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Byłem w zeszłym tygodniu służbowo nad tym Twoim bajorem, też miałem problem z noclegiem. Pierwszy raz w życiu byłem nad Bałtykiem zimą i powiem Ci, że jednak wolę mieszkać blisko gór. Ale spacer po zamarzniętym piasku był ciekawym doświadczeniem. Sopot. Trzeba było do mnie do Władysławowa przyjechać. Masz kałużę z widokiem na Sopot i bajoro z drugiej strony Ja pamiętam nie tylko jak kałuża zamarzała ( to nie dawno), ale również Bałtyk i to na kilkanaście kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Sopot. Trzeba było do mnie do Władysławowa przyjechać. Masz kałużę z widokiem na Sopot i bajoro z drugiej strony Ja pamiętam nie tylko jak kałuża zamarzała ( to nie dawno), ale również Bałtyk i to na kilkanaście kilometrów. Pudło, to molo w Brzeźnie. Robotę miałem w Gdańsku, do Władysławowa trochę daleko, ale jak będę w pobliżu to się odezwę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 A na Babiej mozna pojezdzic na Mtbk? (I w okolicy)W okolicy na pewno. Na Mosornym Groniu są ścieżki DH. Sama Babia jest w parku narodowym, gdzie często niechętnie patrzą na rowerzystów. Choć dzisiaj gość zjeżdżał z góry po śniegu. Pod szczyt nie podjedziesz, natomiast do schroniska już się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Sopot. Trzeba było do mnie do Władysławowa przyjechać. Masz kałużę z widokiem na Sopot i bajoro z drugiej strony Ja pamiętam nie tylko jak kałuża zamarzała ( to nie dawno), ale również Bałtyk i to na kilkanaście kilometrów. Pewnie już około 15 lat temu byłem w zimie nad Bałtykiem w pracy i wtedy wrażenie zrobiło na mnie zamarznięte pofalowane morze. To było w okolicach Międzyzdrojów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Pewnie już około 15 lat temu byłem w zimie nad Bałtykiem w pracy i wtedy wrażenie zrobiło na mnie zamarznięte pofalowane morze. To było w okolicach Międzyzdrojów. Dzisiaj zatoka też zamarznięta. Słonko. Jest ładnie, ale ............nie ma wyciągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Tu byłem, czyli króciutkie relacje z wypadów po Polsce × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mariusz-net Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Spacer "w koło komina". Klucze, staw Zielony i Czerwony, Czubatka, pustynia, skałki. Może i już wstawiałem, nie pamiętam ale po prostu uwielbiam te miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Żadne tajemne miejsce ale ładne: Hala Rysianka, Hala Lipowska ze Złatna huta. Widoki piękne (co chwila przystanek na zdjęcie). Pogody chyba lepszej nie można sobie było wymarzyć. Szkoda, że skiturów nie udało się nigdzie wypożyczyć... ale niektórym wystarczył worek z bluzą w środku ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 My dzisiaj na Babiej Górze, jak setki innych Polaków, bo tłum duży. Światło było niesamowite, kolory jak nigdy. Zima niesamowita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Na szlaku mało ludzi. Trochę przy schronisku ale bez przesady. I co najważniejsze: nie wiało ;-) A wiadomo, że najgorszy jest wiatr: https://youtu.be/Cxl5Szar8mM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazar Gabka Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 My dzisiaj na Babiej Górze, jak setki innych Polaków, bo tłum duży....... ech baba, ofiara własnej sławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 ech baba, ofiara własnej sławy.Ale to jest naprawdę wyjątkowe miejsce, zarówno latem jak i zimą. Latem piękny korytarz w kosówkach plus gołe skały, zimą kosówki pod śniegiem i niesamowite formacje śnieżne i lodowe. A widok na Tatry zawsze obłędny. Więc sława zasłużona. Głupio powiedzieć, ale byłem tam dopiero drugi raz i na pewno wrócę. Mariusz parkingi były zajęte oba, szlak z przełęczy mocno zatłoczony. Przy schronisku już było względnie luźno. Dużo więcej na szczycie. Z kolei szlak że schroniska na przełęcz Krowiarki już pusty. Brak wiatru dzisiaj to bonus, przy tym mrozie byłoby słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 A na Babiej mozna pojezdzic na Mtbk? (I w okolicy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Wrzucanie takich zdjęć jest torturą dla tych co mieszkają nad bajorem./Bałtykiem i jako takie mogą być w przyszłości karane ps Ja ciągle szukam tej rodziny co mieszka w pobliżu czynnych wyciągów. Sam się wyżywię, za nocleg zapłacę........... itd. Booking nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Booking działa, trzeba szukać miejscowej z adnotacja „właścicielem jest osoba prywatna”. Z autopsji wiem, ze działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Wrzucanie takich zdjęć jest torturą dla tych co mieszkają nad bajorem./Bałtykiem i jako takie mogą być w przyszłości karane ps Ja ciągle szukam tej rodziny co mieszka w pobliżu czynnych wyciągów. Sam się wyżywię, za nocleg zapłacę........... itd. Booking nie działa Byłem w zeszłym tygodniu służbowo nad tym Twoim bajorem, też miałem problem z noclegiem. Pierwszy raz w życiu byłem nad Bałtykiem zimą i powiem Ci, że jednak wolę mieszkać blisko gór. Ale spacer po zamarzniętym piasku był ciekawym doświadczeniem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Byłem w zeszłym tygodniu służbowo nad tym Twoim bajorem, też miałem problem z noclegiem. Pierwszy raz w życiu byłem nad Bałtykiem zimą i powiem Ci, że jednak wolę mieszkać blisko gór. Ale spacer po zamarzniętym piasku był ciekawym doświadczeniem. Sopot. Trzeba było do mnie do Władysławowa przyjechać. Masz kałużę z widokiem na Sopot i bajoro z drugiej strony Ja pamiętam nie tylko jak kałuża zamarzała ( to nie dawno), ale również Bałtyk i to na kilkanaście kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Sopot. Trzeba było do mnie do Władysławowa przyjechać. Masz kałużę z widokiem na Sopot i bajoro z drugiej strony Ja pamiętam nie tylko jak kałuża zamarzała ( to nie dawno), ale również Bałtyk i to na kilkanaście kilometrów. Pudło, to molo w Brzeźnie. Robotę miałem w Gdańsku, do Władysławowa trochę daleko, ale jak będę w pobliżu to się odezwę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 A na Babiej mozna pojezdzic na Mtbk? (I w okolicy)W okolicy na pewno. Na Mosornym Groniu są ścieżki DH. Sama Babia jest w parku narodowym, gdzie często niechętnie patrzą na rowerzystów. Choć dzisiaj gość zjeżdżał z góry po śniegu. Pod szczyt nie podjedziesz, natomiast do schroniska już się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Sopot. Trzeba było do mnie do Władysławowa przyjechać. Masz kałużę z widokiem na Sopot i bajoro z drugiej strony Ja pamiętam nie tylko jak kałuża zamarzała ( to nie dawno), ale również Bałtyk i to na kilkanaście kilometrów. Pewnie już około 15 lat temu byłem w zimie nad Bałtykiem w pracy i wtedy wrażenie zrobiło na mnie zamarznięte pofalowane morze. To było w okolicach Międzyzdrojów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Pewnie już około 15 lat temu byłem w zimie nad Bałtykiem w pracy i wtedy wrażenie zrobiło na mnie zamarznięte pofalowane morze. To było w okolicach Międzyzdrojów. Dzisiaj zatoka też zamarznięta. Słonko. Jest ładnie, ale ............nie ma wyciągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Tu byłem, czyli króciutkie relacje z wypadów po Polsce
Chertan Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 ech baba, ofiara własnej sławy.Ale to jest naprawdę wyjątkowe miejsce, zarówno latem jak i zimą. Latem piękny korytarz w kosówkach plus gołe skały, zimą kosówki pod śniegiem i niesamowite formacje śnieżne i lodowe. A widok na Tatry zawsze obłędny. Więc sława zasłużona. Głupio powiedzieć, ale byłem tam dopiero drugi raz i na pewno wrócę. Mariusz parkingi były zajęte oba, szlak z przełęczy mocno zatłoczony. Przy schronisku już było względnie luźno. Dużo więcej na szczycie. Z kolei szlak że schroniska na przełęcz Krowiarki już pusty. Brak wiatru dzisiaj to bonus, przy tym mrozie byłoby słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 A na Babiej mozna pojezdzic na Mtbk? (I w okolicy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Wrzucanie takich zdjęć jest torturą dla tych co mieszkają nad bajorem./Bałtykiem i jako takie mogą być w przyszłości karane ps Ja ciągle szukam tej rodziny co mieszka w pobliżu czynnych wyciągów. Sam się wyżywię, za nocleg zapłacę........... itd. Booking nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Booking działa, trzeba szukać miejscowej z adnotacja „właścicielem jest osoba prywatna”. Z autopsji wiem, ze działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Wrzucanie takich zdjęć jest torturą dla tych co mieszkają nad bajorem./Bałtykiem i jako takie mogą być w przyszłości karane ps Ja ciągle szukam tej rodziny co mieszka w pobliżu czynnych wyciągów. Sam się wyżywię, za nocleg zapłacę........... itd. Booking nie działa Byłem w zeszłym tygodniu służbowo nad tym Twoim bajorem, też miałem problem z noclegiem. Pierwszy raz w życiu byłem nad Bałtykiem zimą i powiem Ci, że jednak wolę mieszkać blisko gór. Ale spacer po zamarzniętym piasku był ciekawym doświadczeniem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Byłem w zeszłym tygodniu służbowo nad tym Twoim bajorem, też miałem problem z noclegiem. Pierwszy raz w życiu byłem nad Bałtykiem zimą i powiem Ci, że jednak wolę mieszkać blisko gór. Ale spacer po zamarzniętym piasku był ciekawym doświadczeniem. Sopot. Trzeba było do mnie do Władysławowa przyjechać. Masz kałużę z widokiem na Sopot i bajoro z drugiej strony Ja pamiętam nie tylko jak kałuża zamarzała ( to nie dawno), ale również Bałtyk i to na kilkanaście kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Sopot. Trzeba było do mnie do Władysławowa przyjechać. Masz kałużę z widokiem na Sopot i bajoro z drugiej strony Ja pamiętam nie tylko jak kałuża zamarzała ( to nie dawno), ale również Bałtyk i to na kilkanaście kilometrów. Pudło, to molo w Brzeźnie. Robotę miałem w Gdańsku, do Władysławowa trochę daleko, ale jak będę w pobliżu to się odezwę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 A na Babiej mozna pojezdzic na Mtbk? (I w okolicy)W okolicy na pewno. Na Mosornym Groniu są ścieżki DH. Sama Babia jest w parku narodowym, gdzie często niechętnie patrzą na rowerzystów. Choć dzisiaj gość zjeżdżał z góry po śniegu. Pod szczyt nie podjedziesz, natomiast do schroniska już się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Sopot. Trzeba było do mnie do Władysławowa przyjechać. Masz kałużę z widokiem na Sopot i bajoro z drugiej strony Ja pamiętam nie tylko jak kałuża zamarzała ( to nie dawno), ale również Bałtyk i to na kilkanaście kilometrów. Pewnie już około 15 lat temu byłem w zimie nad Bałtykiem w pracy i wtedy wrażenie zrobiło na mnie zamarznięte pofalowane morze. To było w okolicach Międzyzdrojów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Pewnie już około 15 lat temu byłem w zimie nad Bałtykiem w pracy i wtedy wrażenie zrobiło na mnie zamarznięte pofalowane morze. To było w okolicach Międzyzdrojów. Dzisiaj zatoka też zamarznięta. Słonko. Jest ładnie, ale ............nie ma wyciągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Tu byłem, czyli króciutkie relacje z wypadów po Polsce
bubol.T Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Sopot. Trzeba było do mnie do Władysławowa przyjechać. Masz kałużę z widokiem na Sopot i bajoro z drugiej strony Ja pamiętam nie tylko jak kałuża zamarzała ( to nie dawno), ale również Bałtyk i to na kilkanaście kilometrów. Pudło, to molo w Brzeźnie. Robotę miałem w Gdańsku, do Władysławowa trochę daleko, ale jak będę w pobliżu to się odezwę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 A na Babiej mozna pojezdzic na Mtbk? (I w okolicy)W okolicy na pewno. Na Mosornym Groniu są ścieżki DH. Sama Babia jest w parku narodowym, gdzie często niechętnie patrzą na rowerzystów. Choć dzisiaj gość zjeżdżał z góry po śniegu. Pod szczyt nie podjedziesz, natomiast do schroniska już się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Sopot. Trzeba było do mnie do Władysławowa przyjechać. Masz kałużę z widokiem na Sopot i bajoro z drugiej strony Ja pamiętam nie tylko jak kałuża zamarzała ( to nie dawno), ale również Bałtyk i to na kilkanaście kilometrów. Pewnie już około 15 lat temu byłem w zimie nad Bałtykiem w pracy i wtedy wrażenie zrobiło na mnie zamarznięte pofalowane morze. To było w okolicach Międzyzdrojów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Pewnie już około 15 lat temu byłem w zimie nad Bałtykiem w pracy i wtedy wrażenie zrobiło na mnie zamarznięte pofalowane morze. To było w okolicach Międzyzdrojów. Dzisiaj zatoka też zamarznięta. Słonko. Jest ładnie, ale ............nie ma wyciągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
robertdr Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Pewnie już około 15 lat temu byłem w zimie nad Bałtykiem w pracy i wtedy wrażenie zrobiło na mnie zamarznięte pofalowane morze. To było w okolicach Międzyzdrojów. Dzisiaj zatoka też zamarznięta. Słonko. Jest ładnie, ale ............nie ma wyciągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi