bubol.T Napisano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2020 Nie było mnie jeszcze w tym fyrtlu. W Tatry chyba nigdy nie trafię. Odstrasza mnie i długość podróży (nie odległość) i wszechobecne tłumy. Wystarczy mi większe zagęszczenie ludzi na stokach. Pieniny chodzą mi po głowie od... nie pamiętam. - A nie mieć selfi z sosną się nie godzi. - A skoro Senior poleca i promuje swoje góry swoimi widoczkami ze swojej chałupki - to ja bardzo chętnie Żałuj, bo jest czego, nawet tego, że na selfie nie masz już szans, bo sosna od dawna połamana. Ja wiem swoje, wiem kiedy tam jechać i gdzie iść i jest bosko gdy przy porannej kawie oglądam mgłę płynąca nad Dunajcem, albo budza mnie dzwonki owiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2020 Żałuj, bo jest czego, nawet tego, że na selfie nie masz już szans, bo sosna od dawna połamana. Ja wiem swoje, wiem kiedy tam jechać i gdzie iść i jest bosko gdy przy porannej kawie oglądam mgłę płynąca nad Dunajcem, albo budza mnie dzwonki owiec. ...I takie klimaty są bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 jest bosko gdy przy porannej kawie oglądam mgłę płynąca nad Dunajcem, albo budza mnie dzwonki owiec. Mam tak codziennie, właśnie piję kawę i patrzę na zamglony Dunajec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Wczoraj i dzisiaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Cześć Michał, co to za port? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Publicznie?;-);-) Tak. Fajne miejsce. Marina Słodowo w Harszu nad Mamrami. Glowny port jest nowoczesny z różnymi bajerami i stacją ratownictwa wodnego. Na fotce jest stary kanał, używany teraz jako przystań rezydencka. Wpływa się tam niewidoczną z jeziora przecinką między trzcinami wprost do lasu, między drzewa. Do zabudowań jest > 400m wiec cisza tu i tylko zwierzaki przeróżne halasują. Kanał powstał przed 100 laty jako fragment gospodarstwa rybackiego Lenndorfow ze Sztynortu, odbudowany nieco przez obecnego właściciela... Warto poznać historię tych miejsc ale to za długie opowiadanie.... ;-). Trafić można tylko z gps bo i od jeziora i ladu miejsce jest niewidoczne. A i to trudne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Publicznie?;-);-) Tak. Fajne miejsce. Marina Słodowo w Harszu nad Mamrami. Glowny port jest nowoczesny z różnymi bajerami i stacją ratownictwa wodnego. Na fotce jest stary kanał, używany teraz jako przystań rezydencka. Wpływa się tam niewidoczną z jeziora przecinką między trzcinami wprost do lasu, między drzewa. Do zabudowań jest > 400m wiec cisza tu i tylko zwierzaki przeróżne halasują. Kanał powstał przed 100 laty jako fragment gospodarstwa rybackiego Lenndorfow ze Sztynortu, odbudowany nieco przez obecnego właściciela... Warto poznać historię tych miejsc ale to za długie opowiadanie.... ;-). Trafić można tylko z gps bo i od jeziora i ladu miejsce jest niewidoczne. A i to trudne.... Cześć No... masz rację, ale jak 400 m to raczej bezpiecznie. Przypomina port Goeringa dlatego zapytałem. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 A co to za Port? Nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 A co to za Port? Nie słyszałem Masz na priv. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Masz na priv. PozdroDzięki. Zawsze cos nowego. To jeszcze 2 foty ze Sklodowa. Jedyny parowiec na Mazurach. Rękodzieło własciciela portu... Naped to silnik parowy napędzany parą z kociolka na drewno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Publicznie?;-);-) Tak. Fajne miejsce. Marina Słodowo w Harszu nad Mamrami. Glowny port jest nowoczesny z różnymi bajerami i stacją ratownictwa wodnego. Na fotce jest stary kanał, używany teraz jako przystań rezydencka. Wpływa się tam niewidoczną z jeziora przecinką między trzcinami wprost do lasu, między drzewa. Do zabudowań jest > 400m wiec cisza tu i tylko zwierzaki przeróżne halasują. Kanał powstał przed 100 laty jako fragment gospodarstwa rybackiego Lenndorfow ze Sztynortu, odbudowany nieco przez obecnego właściciela... Warto poznać historię tych miejsc ale to za długie opowiadanie.... ;-). Trafić można tylko z gps bo i od jeziora i ladu miejsce jest niewidoczne. A i to trudne.... Michał, a nie Skłodowo przypadkiem ? Do kiedy będziesz się kręcił po okolicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Michał, a nie Skłodowo przypadkiem ? Do kiedy będziesz się kręcił po okolicy ?Tak. Sklodowo - Tak napisałem. Będę jeszcze kilka godzin... :-). Ale za miesiąc też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 A Mamry są piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Tak. Sklodowo - Tak napisałem. Będę jeszcze kilka godzin... :-). Ale za miesiąc też... My pewnie po 15 lipca na kilka dni w Trygorcie, ewentualnie później po 10 sierpnia. Muszę jeszcze jednak wszytko poukładać w robocie, więc terminy trochę mogą się zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... .Beata. Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Gdziekolwiek jestem, na jakimkolwiek miejscu na ziemi, ukrywam przed ludźmi przekonanie, że n i e j e s t e m s t ą d. Jakbym był posłany, żeby wchłonąć jak najwięcej barw, smaków, dźwięków, zapachów, doświadczyć wszystkiego, co jest udziałem człowieka, przemienić co doznane w czarodziejski rejestr i zanieść tam, skąd przyszedłem. Czesław Miłosz "Gdziekolwiek" Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Zalew Wolbrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Zalew Wolbrom20201021_174837.jpg ale że byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Zalew Wolbrom. Króciutka relacja z wypadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Zabawnie wyszło z tą "krótką relacją" :-) Zdjęcie z tel. wkleiło się przekrzywione... ale do puenty: Zalew Wolbrom odwiedziłem w wtorek i środę. Pogoda nie najlepsza (ale bez tragedii), nie weekend = nie ma ludzi (parking przy zalewie to spot dla wielbicieli motoryzacji) i wesel (sala weselna). W efekcie miejsce z średniego robi się piękne. Dodatkowym plusem błoto od strony Zabagnia (wtorek, dobrze, że byłem Vitarą żony :-) ) i szczupaki współpracowały (wtorek 3, środa 5 - wróciły do wody)... ale po prostu było ładnie. Ps. Nie kapuje po co ludzie jadą w takie miejsca i napieprzają muzyką (jakąkolwiek). . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 ........... Ps. Nie kapuje po co ludzie jadą w takie miejsca i napieprzają muzyką (jakąkolwiek). 20201021_174837.jpg. To z pewnością nie są ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... mariusz-net Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Okolice ruin zamku Udórz (w sumie to tylko 2 ścianki). Dużo wąskich, nieuczęszczanych dróg - dobre na rower... i nie tylko (błoto :-)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Cudne kolory, mamy okazję mieszkać w takim miejscu świata że co 3 miesiące obserwujemy wyraziste zmiany natury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Okolice ruin zamku Udórz (w sumie to tylko 2 ścianki). Piękne "kicze". Czym robione? Bo wygląda na coś lepszego niż telefon. BTW ja już robię tylko telefonem (Samsung S7). Brakuje trochę zoomu, filmiki są takie sobie, ale telefon jest cały czas pod ręką. W przeciwieństwie do aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 A to widoczki z naszego przedwieczornego spaceru. Oczywiście z Tatrami w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Piękne "kicze". Czym robione? Bo wygląda na coś lepszego niż telefon. BTW ja już robię tylko telefonem (Samsung S7). Brakuje trochę zoomu, filmiki są takie sobie, ale telefon jest cały czas pod ręką. W przeciwieństwie do aparatu. Telefon, samsung s10e. Nie wiem czy nie koloryzuje/poprawia ale nawet jak to robi to efekt mi się podoba :-) Dziś dodatkowo było dobre światło i widoczność. I racja: telefon zawsze pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Tu byłem, czyli króciutkie relacje z wypadów po Polsce × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Wczoraj i dzisiaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Cześć Michał, co to za port? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Publicznie?;-);-) Tak. Fajne miejsce. Marina Słodowo w Harszu nad Mamrami. Glowny port jest nowoczesny z różnymi bajerami i stacją ratownictwa wodnego. Na fotce jest stary kanał, używany teraz jako przystań rezydencka. Wpływa się tam niewidoczną z jeziora przecinką między trzcinami wprost do lasu, między drzewa. Do zabudowań jest > 400m wiec cisza tu i tylko zwierzaki przeróżne halasują. Kanał powstał przed 100 laty jako fragment gospodarstwa rybackiego Lenndorfow ze Sztynortu, odbudowany nieco przez obecnego właściciela... Warto poznać historię tych miejsc ale to za długie opowiadanie.... ;-). Trafić można tylko z gps bo i od jeziora i ladu miejsce jest niewidoczne. A i to trudne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Publicznie?;-);-) Tak. Fajne miejsce. Marina Słodowo w Harszu nad Mamrami. Glowny port jest nowoczesny z różnymi bajerami i stacją ratownictwa wodnego. Na fotce jest stary kanał, używany teraz jako przystań rezydencka. Wpływa się tam niewidoczną z jeziora przecinką między trzcinami wprost do lasu, między drzewa. Do zabudowań jest > 400m wiec cisza tu i tylko zwierzaki przeróżne halasują. Kanał powstał przed 100 laty jako fragment gospodarstwa rybackiego Lenndorfow ze Sztynortu, odbudowany nieco przez obecnego właściciela... Warto poznać historię tych miejsc ale to za długie opowiadanie.... ;-). Trafić można tylko z gps bo i od jeziora i ladu miejsce jest niewidoczne. A i to trudne.... Cześć No... masz rację, ale jak 400 m to raczej bezpiecznie. Przypomina port Goeringa dlatego zapytałem. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 A co to za Port? Nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 A co to za Port? Nie słyszałem Masz na priv. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Masz na priv. PozdroDzięki. Zawsze cos nowego. To jeszcze 2 foty ze Sklodowa. Jedyny parowiec na Mazurach. Rękodzieło własciciela portu... Naped to silnik parowy napędzany parą z kociolka na drewno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Publicznie?;-);-) Tak. Fajne miejsce. Marina Słodowo w Harszu nad Mamrami. Glowny port jest nowoczesny z różnymi bajerami i stacją ratownictwa wodnego. Na fotce jest stary kanał, używany teraz jako przystań rezydencka. Wpływa się tam niewidoczną z jeziora przecinką między trzcinami wprost do lasu, między drzewa. Do zabudowań jest > 400m wiec cisza tu i tylko zwierzaki przeróżne halasują. Kanał powstał przed 100 laty jako fragment gospodarstwa rybackiego Lenndorfow ze Sztynortu, odbudowany nieco przez obecnego właściciela... Warto poznać historię tych miejsc ale to za długie opowiadanie.... ;-). Trafić można tylko z gps bo i od jeziora i ladu miejsce jest niewidoczne. A i to trudne.... Michał, a nie Skłodowo przypadkiem ? Do kiedy będziesz się kręcił po okolicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Michał, a nie Skłodowo przypadkiem ? Do kiedy będziesz się kręcił po okolicy ?Tak. Sklodowo - Tak napisałem. Będę jeszcze kilka godzin... :-). Ale za miesiąc też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 A Mamry są piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Tak. Sklodowo - Tak napisałem. Będę jeszcze kilka godzin... :-). Ale za miesiąc też... My pewnie po 15 lipca na kilka dni w Trygorcie, ewentualnie później po 10 sierpnia. Muszę jeszcze jednak wszytko poukładać w robocie, więc terminy trochę mogą się zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... .Beata. Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Gdziekolwiek jestem, na jakimkolwiek miejscu na ziemi, ukrywam przed ludźmi przekonanie, że n i e j e s t e m s t ą d. Jakbym był posłany, żeby wchłonąć jak najwięcej barw, smaków, dźwięków, zapachów, doświadczyć wszystkiego, co jest udziałem człowieka, przemienić co doznane w czarodziejski rejestr i zanieść tam, skąd przyszedłem. Czesław Miłosz "Gdziekolwiek" Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Zalew Wolbrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Zalew Wolbrom20201021_174837.jpg ale że byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Zalew Wolbrom. Króciutka relacja z wypadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Zabawnie wyszło z tą "krótką relacją" :-) Zdjęcie z tel. wkleiło się przekrzywione... ale do puenty: Zalew Wolbrom odwiedziłem w wtorek i środę. Pogoda nie najlepsza (ale bez tragedii), nie weekend = nie ma ludzi (parking przy zalewie to spot dla wielbicieli motoryzacji) i wesel (sala weselna). W efekcie miejsce z średniego robi się piękne. Dodatkowym plusem błoto od strony Zabagnia (wtorek, dobrze, że byłem Vitarą żony :-) ) i szczupaki współpracowały (wtorek 3, środa 5 - wróciły do wody)... ale po prostu było ładnie. Ps. Nie kapuje po co ludzie jadą w takie miejsca i napieprzają muzyką (jakąkolwiek). . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 ........... Ps. Nie kapuje po co ludzie jadą w takie miejsca i napieprzają muzyką (jakąkolwiek). 20201021_174837.jpg. To z pewnością nie są ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... mariusz-net Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Okolice ruin zamku Udórz (w sumie to tylko 2 ścianki). Dużo wąskich, nieuczęszczanych dróg - dobre na rower... i nie tylko (błoto :-)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Cudne kolory, mamy okazję mieszkać w takim miejscu świata że co 3 miesiące obserwujemy wyraziste zmiany natury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Okolice ruin zamku Udórz (w sumie to tylko 2 ścianki). Piękne "kicze". Czym robione? Bo wygląda na coś lepszego niż telefon. BTW ja już robię tylko telefonem (Samsung S7). Brakuje trochę zoomu, filmiki są takie sobie, ale telefon jest cały czas pod ręką. W przeciwieństwie do aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 A to widoczki z naszego przedwieczornego spaceru. Oczywiście z Tatrami w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Piękne "kicze". Czym robione? Bo wygląda na coś lepszego niż telefon. BTW ja już robię tylko telefonem (Samsung S7). Brakuje trochę zoomu, filmiki są takie sobie, ale telefon jest cały czas pod ręką. W przeciwieństwie do aparatu. Telefon, samsung s10e. Nie wiem czy nie koloryzuje/poprawia ale nawet jak to robi to efekt mi się podoba :-) Dziś dodatkowo było dobre światło i widoczność. I racja: telefon zawsze pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Tu byłem, czyli króciutkie relacje z wypadów po Polsce × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 A co to za Port? Nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 A co to za Port? Nie słyszałem Masz na priv. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Masz na priv. PozdroDzięki. Zawsze cos nowego. To jeszcze 2 foty ze Sklodowa. Jedyny parowiec na Mazurach. Rękodzieło własciciela portu... Naped to silnik parowy napędzany parą z kociolka na drewno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Publicznie?;-);-) Tak. Fajne miejsce. Marina Słodowo w Harszu nad Mamrami. Glowny port jest nowoczesny z różnymi bajerami i stacją ratownictwa wodnego. Na fotce jest stary kanał, używany teraz jako przystań rezydencka. Wpływa się tam niewidoczną z jeziora przecinką między trzcinami wprost do lasu, między drzewa. Do zabudowań jest > 400m wiec cisza tu i tylko zwierzaki przeróżne halasują. Kanał powstał przed 100 laty jako fragment gospodarstwa rybackiego Lenndorfow ze Sztynortu, odbudowany nieco przez obecnego właściciela... Warto poznać historię tych miejsc ale to za długie opowiadanie.... ;-). Trafić można tylko z gps bo i od jeziora i ladu miejsce jest niewidoczne. A i to trudne.... Michał, a nie Skłodowo przypadkiem ? Do kiedy będziesz się kręcił po okolicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Michał, a nie Skłodowo przypadkiem ? Do kiedy będziesz się kręcił po okolicy ?Tak. Sklodowo - Tak napisałem. Będę jeszcze kilka godzin... :-). Ale za miesiąc też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 A Mamry są piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Tak. Sklodowo - Tak napisałem. Będę jeszcze kilka godzin... :-). Ale za miesiąc też... My pewnie po 15 lipca na kilka dni w Trygorcie, ewentualnie później po 10 sierpnia. Muszę jeszcze jednak wszytko poukładać w robocie, więc terminy trochę mogą się zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... .Beata. Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Gdziekolwiek jestem, na jakimkolwiek miejscu na ziemi, ukrywam przed ludźmi przekonanie, że n i e j e s t e m s t ą d. Jakbym był posłany, żeby wchłonąć jak najwięcej barw, smaków, dźwięków, zapachów, doświadczyć wszystkiego, co jest udziałem człowieka, przemienić co doznane w czarodziejski rejestr i zanieść tam, skąd przyszedłem. Czesław Miłosz "Gdziekolwiek" Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Zalew Wolbrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Zalew Wolbrom20201021_174837.jpg ale że byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Zalew Wolbrom. Króciutka relacja z wypadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Zabawnie wyszło z tą "krótką relacją" :-) Zdjęcie z tel. wkleiło się przekrzywione... ale do puenty: Zalew Wolbrom odwiedziłem w wtorek i środę. Pogoda nie najlepsza (ale bez tragedii), nie weekend = nie ma ludzi (parking przy zalewie to spot dla wielbicieli motoryzacji) i wesel (sala weselna). W efekcie miejsce z średniego robi się piękne. Dodatkowym plusem błoto od strony Zabagnia (wtorek, dobrze, że byłem Vitarą żony :-) ) i szczupaki współpracowały (wtorek 3, środa 5 - wróciły do wody)... ale po prostu było ładnie. Ps. Nie kapuje po co ludzie jadą w takie miejsca i napieprzają muzyką (jakąkolwiek). . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 ........... Ps. Nie kapuje po co ludzie jadą w takie miejsca i napieprzają muzyką (jakąkolwiek). 20201021_174837.jpg. To z pewnością nie są ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... mariusz-net Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Okolice ruin zamku Udórz (w sumie to tylko 2 ścianki). Dużo wąskich, nieuczęszczanych dróg - dobre na rower... i nie tylko (błoto :-)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Cudne kolory, mamy okazję mieszkać w takim miejscu świata że co 3 miesiące obserwujemy wyraziste zmiany natury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Okolice ruin zamku Udórz (w sumie to tylko 2 ścianki). Piękne "kicze". Czym robione? Bo wygląda na coś lepszego niż telefon. BTW ja już robię tylko telefonem (Samsung S7). Brakuje trochę zoomu, filmiki są takie sobie, ale telefon jest cały czas pod ręką. W przeciwieństwie do aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 A to widoczki z naszego przedwieczornego spaceru. Oczywiście z Tatrami w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Piękne "kicze". Czym robione? Bo wygląda na coś lepszego niż telefon. BTW ja już robię tylko telefonem (Samsung S7). Brakuje trochę zoomu, filmiki są takie sobie, ale telefon jest cały czas pod ręką. W przeciwieństwie do aparatu. Telefon, samsung s10e. Nie wiem czy nie koloryzuje/poprawia ale nawet jak to robi to efekt mi się podoba :-) Dziś dodatkowo było dobre światło i widoczność. I racja: telefon zawsze pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Tu byłem, czyli króciutkie relacje z wypadów po Polsce × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Masz na priv. PozdroDzięki. Zawsze cos nowego. To jeszcze 2 foty ze Sklodowa. Jedyny parowiec na Mazurach. Rękodzieło własciciela portu... Naped to silnik parowy napędzany parą z kociolka na drewno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Publicznie?;-);-) Tak. Fajne miejsce. Marina Słodowo w Harszu nad Mamrami. Glowny port jest nowoczesny z różnymi bajerami i stacją ratownictwa wodnego. Na fotce jest stary kanał, używany teraz jako przystań rezydencka. Wpływa się tam niewidoczną z jeziora przecinką między trzcinami wprost do lasu, między drzewa. Do zabudowań jest > 400m wiec cisza tu i tylko zwierzaki przeróżne halasują. Kanał powstał przed 100 laty jako fragment gospodarstwa rybackiego Lenndorfow ze Sztynortu, odbudowany nieco przez obecnego właściciela... Warto poznać historię tych miejsc ale to za długie opowiadanie.... ;-). Trafić można tylko z gps bo i od jeziora i ladu miejsce jest niewidoczne. A i to trudne.... Michał, a nie Skłodowo przypadkiem ? Do kiedy będziesz się kręcił po okolicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Michał, a nie Skłodowo przypadkiem ? Do kiedy będziesz się kręcił po okolicy ?Tak. Sklodowo - Tak napisałem. Będę jeszcze kilka godzin... :-). Ale za miesiąc też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 A Mamry są piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Tak. Sklodowo - Tak napisałem. Będę jeszcze kilka godzin... :-). Ale za miesiąc też... My pewnie po 15 lipca na kilka dni w Trygorcie, ewentualnie później po 10 sierpnia. Muszę jeszcze jednak wszytko poukładać w robocie, więc terminy trochę mogą się zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... .Beata. Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Gdziekolwiek jestem, na jakimkolwiek miejscu na ziemi, ukrywam przed ludźmi przekonanie, że n i e j e s t e m s t ą d. Jakbym był posłany, żeby wchłonąć jak najwięcej barw, smaków, dźwięków, zapachów, doświadczyć wszystkiego, co jest udziałem człowieka, przemienić co doznane w czarodziejski rejestr i zanieść tam, skąd przyszedłem. Czesław Miłosz "Gdziekolwiek" Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Zalew Wolbrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Zalew Wolbrom20201021_174837.jpg ale że byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Zalew Wolbrom. Króciutka relacja z wypadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Zabawnie wyszło z tą "krótką relacją" :-) Zdjęcie z tel. wkleiło się przekrzywione... ale do puenty: Zalew Wolbrom odwiedziłem w wtorek i środę. Pogoda nie najlepsza (ale bez tragedii), nie weekend = nie ma ludzi (parking przy zalewie to spot dla wielbicieli motoryzacji) i wesel (sala weselna). W efekcie miejsce z średniego robi się piękne. Dodatkowym plusem błoto od strony Zabagnia (wtorek, dobrze, że byłem Vitarą żony :-) ) i szczupaki współpracowały (wtorek 3, środa 5 - wróciły do wody)... ale po prostu było ładnie. Ps. Nie kapuje po co ludzie jadą w takie miejsca i napieprzają muzyką (jakąkolwiek). . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 ........... Ps. Nie kapuje po co ludzie jadą w takie miejsca i napieprzają muzyką (jakąkolwiek). 20201021_174837.jpg. To z pewnością nie są ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... mariusz-net Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Okolice ruin zamku Udórz (w sumie to tylko 2 ścianki). Dużo wąskich, nieuczęszczanych dróg - dobre na rower... i nie tylko (błoto :-)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Cudne kolory, mamy okazję mieszkać w takim miejscu świata że co 3 miesiące obserwujemy wyraziste zmiany natury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Okolice ruin zamku Udórz (w sumie to tylko 2 ścianki). Piękne "kicze". Czym robione? Bo wygląda na coś lepszego niż telefon. BTW ja już robię tylko telefonem (Samsung S7). Brakuje trochę zoomu, filmiki są takie sobie, ale telefon jest cały czas pod ręką. W przeciwieństwie do aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 A to widoczki z naszego przedwieczornego spaceru. Oczywiście z Tatrami w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Piękne "kicze". Czym robione? Bo wygląda na coś lepszego niż telefon. BTW ja już robię tylko telefonem (Samsung S7). Brakuje trochę zoomu, filmiki są takie sobie, ale telefon jest cały czas pod ręką. W przeciwieństwie do aparatu. Telefon, samsung s10e. Nie wiem czy nie koloryzuje/poprawia ale nawet jak to robi to efekt mi się podoba :-) Dziś dodatkowo było dobre światło i widoczność. I racja: telefon zawsze pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Tu byłem, czyli króciutkie relacje z wypadów po Polsce × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Michał, a nie Skłodowo przypadkiem ? Do kiedy będziesz się kręcił po okolicy ?Tak. Sklodowo - Tak napisałem. Będę jeszcze kilka godzin... :-). Ale za miesiąc też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 A Mamry są piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 Tak. Sklodowo - Tak napisałem. Będę jeszcze kilka godzin... :-). Ale za miesiąc też... My pewnie po 15 lipca na kilka dni w Trygorcie, ewentualnie później po 10 sierpnia. Muszę jeszcze jednak wszytko poukładać w robocie, więc terminy trochę mogą się zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... .Beata. Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Gdziekolwiek jestem, na jakimkolwiek miejscu na ziemi, ukrywam przed ludźmi przekonanie, że n i e j e s t e m s t ą d. Jakbym był posłany, żeby wchłonąć jak najwięcej barw, smaków, dźwięków, zapachów, doświadczyć wszystkiego, co jest udziałem człowieka, przemienić co doznane w czarodziejski rejestr i zanieść tam, skąd przyszedłem. Czesław Miłosz "Gdziekolwiek" Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Zalew Wolbrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Zalew Wolbrom20201021_174837.jpg ale że byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Zalew Wolbrom. Króciutka relacja z wypadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Zabawnie wyszło z tą "krótką relacją" :-) Zdjęcie z tel. wkleiło się przekrzywione... ale do puenty: Zalew Wolbrom odwiedziłem w wtorek i środę. Pogoda nie najlepsza (ale bez tragedii), nie weekend = nie ma ludzi (parking przy zalewie to spot dla wielbicieli motoryzacji) i wesel (sala weselna). W efekcie miejsce z średniego robi się piękne. Dodatkowym plusem błoto od strony Zabagnia (wtorek, dobrze, że byłem Vitarą żony :-) ) i szczupaki współpracowały (wtorek 3, środa 5 - wróciły do wody)... ale po prostu było ładnie. Ps. Nie kapuje po co ludzie jadą w takie miejsca i napieprzają muzyką (jakąkolwiek). . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 ........... Ps. Nie kapuje po co ludzie jadą w takie miejsca i napieprzają muzyką (jakąkolwiek). 20201021_174837.jpg. To z pewnością nie są ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... mariusz-net Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Okolice ruin zamku Udórz (w sumie to tylko 2 ścianki). Dużo wąskich, nieuczęszczanych dróg - dobre na rower... i nie tylko (błoto :-)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Cudne kolory, mamy okazję mieszkać w takim miejscu świata że co 3 miesiące obserwujemy wyraziste zmiany natury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Okolice ruin zamku Udórz (w sumie to tylko 2 ścianki). Piękne "kicze". Czym robione? Bo wygląda na coś lepszego niż telefon. BTW ja już robię tylko telefonem (Samsung S7). Brakuje trochę zoomu, filmiki są takie sobie, ale telefon jest cały czas pod ręką. W przeciwieństwie do aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 A to widoczki z naszego przedwieczornego spaceru. Oczywiście z Tatrami w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Piękne "kicze". Czym robione? Bo wygląda na coś lepszego niż telefon. BTW ja już robię tylko telefonem (Samsung S7). Brakuje trochę zoomu, filmiki są takie sobie, ale telefon jest cały czas pod ręką. W przeciwieństwie do aparatu. Telefon, samsung s10e. Nie wiem czy nie koloryzuje/poprawia ale nawet jak to robi to efekt mi się podoba :-) Dziś dodatkowo było dobre światło i widoczność. I racja: telefon zawsze pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Tu byłem, czyli króciutkie relacje z wypadów po Polsce
.Beata. Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Gdziekolwiek jestem, na jakimkolwiek miejscu na ziemi, ukrywam przed ludźmi przekonanie, że n i e j e s t e m s t ą d. Jakbym był posłany, żeby wchłonąć jak najwięcej barw, smaków, dźwięków, zapachów, doświadczyć wszystkiego, co jest udziałem człowieka, przemienić co doznane w czarodziejski rejestr i zanieść tam, skąd przyszedłem. Czesław Miłosz "Gdziekolwiek" Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 22 Października 2020 Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Zalew Wolbrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Zalew Wolbrom20201021_174837.jpg ale że byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Zalew Wolbrom. Króciutka relacja z wypadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Zabawnie wyszło z tą "krótką relacją" :-) Zdjęcie z tel. wkleiło się przekrzywione... ale do puenty: Zalew Wolbrom odwiedziłem w wtorek i środę. Pogoda nie najlepsza (ale bez tragedii), nie weekend = nie ma ludzi (parking przy zalewie to spot dla wielbicieli motoryzacji) i wesel (sala weselna). W efekcie miejsce z średniego robi się piękne. Dodatkowym plusem błoto od strony Zabagnia (wtorek, dobrze, że byłem Vitarą żony :-) ) i szczupaki współpracowały (wtorek 3, środa 5 - wróciły do wody)... ale po prostu było ładnie. Ps. Nie kapuje po co ludzie jadą w takie miejsca i napieprzają muzyką (jakąkolwiek). . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 ........... Ps. Nie kapuje po co ludzie jadą w takie miejsca i napieprzają muzyką (jakąkolwiek). 20201021_174837.jpg. To z pewnością nie są ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... mariusz-net Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Okolice ruin zamku Udórz (w sumie to tylko 2 ścianki). Dużo wąskich, nieuczęszczanych dróg - dobre na rower... i nie tylko (błoto :-)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Cudne kolory, mamy okazję mieszkać w takim miejscu świata że co 3 miesiące obserwujemy wyraziste zmiany natury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Okolice ruin zamku Udórz (w sumie to tylko 2 ścianki). Piękne "kicze". Czym robione? Bo wygląda na coś lepszego niż telefon. BTW ja już robię tylko telefonem (Samsung S7). Brakuje trochę zoomu, filmiki są takie sobie, ale telefon jest cały czas pod ręką. W przeciwieństwie do aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 A to widoczki z naszego przedwieczornego spaceru. Oczywiście z Tatrami w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Piękne "kicze". Czym robione? Bo wygląda na coś lepszego niż telefon. BTW ja już robię tylko telefonem (Samsung S7). Brakuje trochę zoomu, filmiki są takie sobie, ale telefon jest cały czas pod ręką. W przeciwieństwie do aparatu. Telefon, samsung s10e. Nie wiem czy nie koloryzuje/poprawia ale nawet jak to robi to efekt mi się podoba :-) Dziś dodatkowo było dobre światło i widoczność. I racja: telefon zawsze pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Tu byłem, czyli króciutkie relacje z wypadów po Polsce
mariusz-net Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Zabawnie wyszło z tą "krótką relacją" :-) Zdjęcie z tel. wkleiło się przekrzywione... ale do puenty: Zalew Wolbrom odwiedziłem w wtorek i środę. Pogoda nie najlepsza (ale bez tragedii), nie weekend = nie ma ludzi (parking przy zalewie to spot dla wielbicieli motoryzacji) i wesel (sala weselna). W efekcie miejsce z średniego robi się piękne. Dodatkowym plusem błoto od strony Zabagnia (wtorek, dobrze, że byłem Vitarą żony :-) ) i szczupaki współpracowały (wtorek 3, środa 5 - wróciły do wody)... ale po prostu było ładnie. Ps. Nie kapuje po co ludzie jadą w takie miejsca i napieprzają muzyką (jakąkolwiek). . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 ........... Ps. Nie kapuje po co ludzie jadą w takie miejsca i napieprzają muzyką (jakąkolwiek). 20201021_174837.jpg. To z pewnością nie są ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... mariusz-net Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Okolice ruin zamku Udórz (w sumie to tylko 2 ścianki). Dużo wąskich, nieuczęszczanych dróg - dobre na rower... i nie tylko (błoto :-)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Cudne kolory, mamy okazję mieszkać w takim miejscu świata że co 3 miesiące obserwujemy wyraziste zmiany natury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Okolice ruin zamku Udórz (w sumie to tylko 2 ścianki). Piękne "kicze". Czym robione? Bo wygląda na coś lepszego niż telefon. BTW ja już robię tylko telefonem (Samsung S7). Brakuje trochę zoomu, filmiki są takie sobie, ale telefon jest cały czas pod ręką. W przeciwieństwie do aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 A to widoczki z naszego przedwieczornego spaceru. Oczywiście z Tatrami w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Piękne "kicze". Czym robione? Bo wygląda na coś lepszego niż telefon. BTW ja już robię tylko telefonem (Samsung S7). Brakuje trochę zoomu, filmiki są takie sobie, ale telefon jest cały czas pod ręką. W przeciwieństwie do aparatu. Telefon, samsung s10e. Nie wiem czy nie koloryzuje/poprawia ale nawet jak to robi to efekt mi się podoba :-) Dziś dodatkowo było dobre światło i widoczność. I racja: telefon zawsze pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mariusz-net Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Okolice ruin zamku Udórz (w sumie to tylko 2 ścianki). Dużo wąskich, nieuczęszczanych dróg - dobre na rower... i nie tylko (błoto :-)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Cudne kolory, mamy okazję mieszkać w takim miejscu świata że co 3 miesiące obserwujemy wyraziste zmiany natury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Okolice ruin zamku Udórz (w sumie to tylko 2 ścianki). Piękne "kicze". Czym robione? Bo wygląda na coś lepszego niż telefon. BTW ja już robię tylko telefonem (Samsung S7). Brakuje trochę zoomu, filmiki są takie sobie, ale telefon jest cały czas pod ręką. W przeciwieństwie do aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 A to widoczki z naszego przedwieczornego spaceru. Oczywiście z Tatrami w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Piękne "kicze". Czym robione? Bo wygląda na coś lepszego niż telefon. BTW ja już robię tylko telefonem (Samsung S7). Brakuje trochę zoomu, filmiki są takie sobie, ale telefon jest cały czas pod ręką. W przeciwieństwie do aparatu. Telefon, samsung s10e. Nie wiem czy nie koloryzuje/poprawia ale nawet jak to robi to efekt mi się podoba :-) Dziś dodatkowo było dobre światło i widoczność. I racja: telefon zawsze pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
a_senior Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 A to widoczki z naszego przedwieczornego spaceru. Oczywiście z Tatrami w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Piękne "kicze". Czym robione? Bo wygląda na coś lepszego niż telefon. BTW ja już robię tylko telefonem (Samsung S7). Brakuje trochę zoomu, filmiki są takie sobie, ale telefon jest cały czas pod ręką. W przeciwieństwie do aparatu. Telefon, samsung s10e. Nie wiem czy nie koloryzuje/poprawia ale nawet jak to robi to efekt mi się podoba :-) Dziś dodatkowo było dobre światło i widoczność. I racja: telefon zawsze pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi