figozmakiem Napisano 21 Maja 2020 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Figo: Kto dziś na deskach? Mitek: Jestem Mitek Wciskam kitek. Figo: Znamy, wiemy - Mitek kitek. Coś o nartach? Mitek: Jeżdżę od czterdziestu lat. Ba, nawet od trzydziestu. Figo: Model? Mitek: F18. Figo: Antoni Macierewicz poleca raczej F16, zaś MON - F35. Mitek: Oj dana dana Walę w ryj cygana. Figo: Znać, że nie jesteś z Krakowa. U nas w Rio nie walą. A kijki, długie, krótkie? Mitek: Nordic fucking. Figo: Z duchem postępu. Zostawmy sprzęt, przejdźmy do ludzi. Na Skiforum, w ilości komentarzy bazgranych w poszukiwaniu utraconej arete, o palmę pierwszeństwa konkuruje z Tobą rajdowiec wieloboista Sstar. Mitek: Niepoważna wsteczna jazda Passerati Nazigwiazda. Figo: Zdarza się. Kobiety też coraz śmielej sobie poczynają; par exemplum Estka: Mitek: Estka pestka fluoreska Nie chce kotka woli pieska. Figo: Bel canto. Dr Robert, myrmekolog, swe największe odkrycie naukowe nazwał „wiosennym narciarzem”. Niemniej, nawet „wiosenny narciarz”, z „butem w butonierce” i makiem we włosach, czasem zimą zbłądzi na stok. Oto moja ostra jazda w Koninkach Tobołowie: Załącznik. Wedle skromnej opinii własnej, na plus odciążenie i jazda pod prąd. Mitek: Już na Figo się zaczajam Chociaż maku nie obczajam. Figo: Żegnam. *** Wpis jest wsparciem dla Kolegi Fredowskiego. *** Redo, daj spokój, "Trójka?" PRL, kolaboracja, gnuśność, "król jest nagi" i ogólnie tandeta muzyczno-werbalna. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 21 Maja 2020 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Ja pierdolę. Zabłądziłem w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Maja 2020 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Figo: Kto dziś na deskach?Mitek: Jestem Mitek Wciskam kitek.Figo: Znamy, wiemy - Mitek kitek. Coś o nartach?Mitek: Jeżdżę od czterdziestu lat. Ba, nawet od trzydziestu.Figo: Model?Mitek: F18.Figo: Antoni Macierewicz poleca raczej F16, zaś MON - F35.Mitek: Oj dana dana Walę w ryj cygana. Figo: Znać, że nie jesteś z Krakowa. U nas w Rio nie walą. A kijki, długie, krótkie?Mitek: Nordic fucking.Figo: Z duchem postępu. Zostawmy sprzęt, przejdźmy do ludzi. Na Skiforum, w ilości komentarzy bazgranych w poszukiwaniu utraconej arete, o palmę pierwszeństwa konkuruje z Tobą rajdowiec wieloboista Sstar.Mitek: Niepoważna wsteczna jazda Passerati Nazigwiazda.Nazi? Rozumiesz co piszesz? Filozofie równie marny jak matematyku nieporadny. Nikt nie konkuruje. Pasjonaci, nie pasjonisci. Ty tego nie rozumiesz, bo jak Darku włączasz się na czas wyborow, a wasze imię milion... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Nazi? Rozumiesz co piszesz? Filozofie równie marny jak matematyku nieporadny. Nikt nie konkuruje. Pasjonaci, nie pasjonisci. Ty tego nie rozumiesz, bo jak Darku włączasz się na czas wyborow, a wasze imię milion...Musisz trącać to coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Skoro teraz jest: Wywiad ze sławnym Mitkiem A wcześniej było: Drodzy, dzisiaj następuje drugi etap wygaszenia mojej aktywnej obecności na forum Jest to mój ostatni post, po którym przechodzę w tryb obserwatora Dziękuję za wszystkie dobre rady i uwagi, które dały mi mapę i kompas Dalej dam radę sam (bynajmniej nie chodzi, że bez instruktora) Będę Was czasem czytał (zwaszcza długie wpisy Kolegi Veterana), a przede wszystkim archiwum, jest sporo ciekawych rzeczy. Być może kiedyś, jeśli zajdzie taka potrzeba, coś napiszę, ale raczej priv do konkretnej osoby. (...) To pozwolę sobie zadać jedno, acz ważne pytanie: "jaka zaistniała potrzeba?" Czy to jest jedyna odpowiedź? (...) Post wsparcia dla Fredo (...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Figo: Kto dziś na deskach?Mitek: Jestem Mitek Wciskam kitek.Figo: Znamy, wiemy - Mitek kitek. Coś o nartach?Mitek: Jeżdżę od czterdziestu lat. Ba, nawet od trzydziestu.Figo: Model?Mitek: F18.Figo: Antoni Macierewicz poleca raczej F16, zaś MON - F35.Mitek: Oj dana dana Walę w ryj cygana. Figo: Znać, że nie jesteś z Krakowa. U nas w Rio nie walą. A kijki, długie, krótkie?Mitek: Nordic fucking.Figo: Z duchem postępu. Zostawmy sprzęt, przejdźmy do ludzi. Na Skiforum, w ilości komentarzy bazgranych w poszukiwaniu utraconej arete, o palmę pierwszeństwa konkuruje z Tobą rajdowiec wieloboista Sstar.Mitek: Niepoważna wsteczna jazda Passerati Nazigwiazda.Figo: Zdarza się. Kobiety też coraz śmielej sobie poczynają; par exemplum Estka:Mitek: Estka pestka fluoreska Nie chce kotka woli pieska.Figo: Bel canto. Dr Robert, myrmekolog, swe największe odkrycie naukowe nazwał „wiosennym narciarzem”. Niemniej, nawet „wiosenny narciarz”, z „butem w butonierce” i makiem we włosach, czasem zimą zbłądzi na stok. Oto moja ostra jazda w Koninkach Tobołowie:Załącznik.Wedle skromnej opinii własnej, na plus odciążenie i jazda pod prąd.Mitek: Już na Figo się zaczajam Chociaż maku nie obczajam.Figo: Żegnam.***Wpis jest wsparciem dla Kolegi Fredowskiego.***Redo,daj spokój, "Trójka?"PRL, kolaboracja, gnuśność, "król jest nagi" i ogólnie tandeta muzyczno-werbalna.Droga figo(wiesz, ze jestes dla mnie kobieta) nie lec na mnie, spoznilas sie kilkanascie lat. Nie ja ale Mitek potrzebuje wsparcia i nie obsmieszaj go. Przeczytaj dokladniej wpis nr. 59 tematu "Jak zostac gwiazda LP3". Oczekuje od was zdecydowanego dzialania. Pomoc otrzymasz od sese i innych drugoliniowych dzialaczy skiforumowych. W ostatecznosci moge sie nie chetnie przylaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Alfredzie. Wydaje mi się, że ani Mitek ani Ty nie potrzebujecie pomocy kogokolwiek. Oboje potraficie "sprawnie", "wdzięcznie" i "subtelnie" obrzucić błotem swoich interlokutorów. Nie każ mi cytować inwektyw i wyzwisk w Waszych wypowiedziach. A kto z Was wygrywa wojnę na "kur..", "ryje", "szmaty" i inne inwektywy to już nieistotne. Możecie sobie podać ręce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Sese nie cytowales mojego postu ale odniosles sie do tresci tz. wiesz o co chodzi. Splyciles go do do maxa a ja nawiazalem do rzeczy powaznych. Mitek poskarzyl sie, ze sa tu ludzie, ktorzy chca zniszczyc jego i jego rodzine i dlatego wyruszyl na swoja z nimi bez pardonowa wojne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Wyluzujcie poslady panowie. Widzę ze sezon ogórkowy w pełni i niektórym mocno się nudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Flaki z olejem znowu aktywne. A obiecywał zniknąć............ no cóż prawdomówny jak jego szefowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 24 Maja 2020 Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 Flaki z olejem znowu aktywne. A obiecywał zniknąć............ no cóż prawdomówny jak jego szefowie. Wygońcie stąd wszystkich myślących inaczej. Zostanie Was z pięciu i na tym"narciarskim: forum wolności, będziecie mogli sobie spokojnie dyskutować o dyktatorach, notariuszach, trójkach itd.wklejając coraz to fajniejsze memy. Tylko kogo wtedy będziecie nazywać ścierwem i politrukiem?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Maja 2020 Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 Nie zauwazyles ze te okreslenia juz sa zarezerwowane i zajete? Chyba że nastąpi kolejna zmiana i ożyje następne martwe konto..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 25 Maja 2020 Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Skoro teraz jest: A wcześniej było: To pozwolę sobie zadać jedno, acz ważne pytanie: "jaka zaistniała potrzeba?" Czy to jest jedyna odpowiedź? Mnie w sumie ten tytulowy tekst sie podoba - widac w nim dowcip, nie widze zadnej nagonki na nikogo…pokrecony jezyk stanowi o atrakcyjnosci tego tekstu : Passeratti Nazzigwiazda: ja to odebralem jako stwierdzenie : Passat jest symbolem Niemcow - czy wszyscy Niemcy to Nazis - to juz zupelnie inny rozdzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Maja 2020 Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Mnie w sumie ten tytulowy tekst sie podoba - widac w nim dowcip, nie widze zadnej nagonki na nikogo…pokrecony jezyk stanowi o atrakcyjnosci tego tekstu : Passeratti Nazzigwiazda: ja to odebralem jako stwierdzenie : Passat jest symbolem Niemcow - czy wszyscy Niemcy to Nazis - to juz zupelnie inny rozdzial Zle odebrales. Chodzi zapewne o moj nick, ale pochodzenie jego przekracza mozliwosci zrozumienia figizmakiem. Wspomnienie nazizmu w takim kontekscie marne. PS. a pisalem w wiekszosci o hyundaiu ktorym najwiecej jezdzilem. takze honda i skoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 26 Maja 2020 Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 Zle odebrales. Chodzi zapewne o moj nick, ale pochodzenie jego przekracza mozliwosci zrozumienia figizmakiem. Wspomnienie nazizmu w takim kontekscie marne. PS. a pisalem w wiekszosci o hyundaiu ktorym najwiecej jezdzilem. takze honda i skoda. myslisz, ze to odnosilo sie do SS na poczatku Twojego nick'a? - hmmmm….to w takim razie bylo by to chore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Wywiad ze sławnym Mitkiem × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
fredowski Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Figo: Kto dziś na deskach?Mitek: Jestem Mitek Wciskam kitek.Figo: Znamy, wiemy - Mitek kitek. Coś o nartach?Mitek: Jeżdżę od czterdziestu lat. Ba, nawet od trzydziestu.Figo: Model?Mitek: F18.Figo: Antoni Macierewicz poleca raczej F16, zaś MON - F35.Mitek: Oj dana dana Walę w ryj cygana. Figo: Znać, że nie jesteś z Krakowa. U nas w Rio nie walą. A kijki, długie, krótkie?Mitek: Nordic fucking.Figo: Z duchem postępu. Zostawmy sprzęt, przejdźmy do ludzi. Na Skiforum, w ilości komentarzy bazgranych w poszukiwaniu utraconej arete, o palmę pierwszeństwa konkuruje z Tobą rajdowiec wieloboista Sstar.Mitek: Niepoważna wsteczna jazda Passerati Nazigwiazda.Figo: Zdarza się. Kobiety też coraz śmielej sobie poczynają; par exemplum Estka:Mitek: Estka pestka fluoreska Nie chce kotka woli pieska.Figo: Bel canto. Dr Robert, myrmekolog, swe największe odkrycie naukowe nazwał „wiosennym narciarzem”. Niemniej, nawet „wiosenny narciarz”, z „butem w butonierce” i makiem we włosach, czasem zimą zbłądzi na stok. Oto moja ostra jazda w Koninkach Tobołowie:Załącznik.Wedle skromnej opinii własnej, na plus odciążenie i jazda pod prąd.Mitek: Już na Figo się zaczajam Chociaż maku nie obczajam.Figo: Żegnam.***Wpis jest wsparciem dla Kolegi Fredowskiego.***Redo,daj spokój, "Trójka?"PRL, kolaboracja, gnuśność, "król jest nagi" i ogólnie tandeta muzyczno-werbalna.Droga figo(wiesz, ze jestes dla mnie kobieta) nie lec na mnie, spoznilas sie kilkanascie lat. Nie ja ale Mitek potrzebuje wsparcia i nie obsmieszaj go. Przeczytaj dokladniej wpis nr. 59 tematu "Jak zostac gwiazda LP3". Oczekuje od was zdecydowanego dzialania. Pomoc otrzymasz od sese i innych drugoliniowych dzialaczy skiforumowych. W ostatecznosci moge sie nie chetnie przylaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Alfredzie. Wydaje mi się, że ani Mitek ani Ty nie potrzebujecie pomocy kogokolwiek. Oboje potraficie "sprawnie", "wdzięcznie" i "subtelnie" obrzucić błotem swoich interlokutorów. Nie każ mi cytować inwektyw i wyzwisk w Waszych wypowiedziach. A kto z Was wygrywa wojnę na "kur..", "ryje", "szmaty" i inne inwektywy to już nieistotne. Możecie sobie podać ręce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Sese nie cytowales mojego postu ale odniosles sie do tresci tz. wiesz o co chodzi. Splyciles go do do maxa a ja nawiazalem do rzeczy powaznych. Mitek poskarzyl sie, ze sa tu ludzie, ktorzy chca zniszczyc jego i jego rodzine i dlatego wyruszyl na swoja z nimi bez pardonowa wojne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Wyluzujcie poslady panowie. Widzę ze sezon ogórkowy w pełni i niektórym mocno się nudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Flaki z olejem znowu aktywne. A obiecywał zniknąć............ no cóż prawdomówny jak jego szefowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darku Napisano 24 Maja 2020 Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 Flaki z olejem znowu aktywne. A obiecywał zniknąć............ no cóż prawdomówny jak jego szefowie. Wygońcie stąd wszystkich myślących inaczej. Zostanie Was z pięciu i na tym"narciarskim: forum wolności, będziecie mogli sobie spokojnie dyskutować o dyktatorach, notariuszach, trójkach itd.wklejając coraz to fajniejsze memy. Tylko kogo wtedy będziecie nazywać ścierwem i politrukiem?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Maja 2020 Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 Nie zauwazyles ze te okreslenia juz sa zarezerwowane i zajete? Chyba że nastąpi kolejna zmiana i ożyje następne martwe konto..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 25 Maja 2020 Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Skoro teraz jest: A wcześniej było: To pozwolę sobie zadać jedno, acz ważne pytanie: "jaka zaistniała potrzeba?" Czy to jest jedyna odpowiedź? Mnie w sumie ten tytulowy tekst sie podoba - widac w nim dowcip, nie widze zadnej nagonki na nikogo…pokrecony jezyk stanowi o atrakcyjnosci tego tekstu : Passeratti Nazzigwiazda: ja to odebralem jako stwierdzenie : Passat jest symbolem Niemcow - czy wszyscy Niemcy to Nazis - to juz zupelnie inny rozdzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Maja 2020 Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Mnie w sumie ten tytulowy tekst sie podoba - widac w nim dowcip, nie widze zadnej nagonki na nikogo…pokrecony jezyk stanowi o atrakcyjnosci tego tekstu : Passeratti Nazzigwiazda: ja to odebralem jako stwierdzenie : Passat jest symbolem Niemcow - czy wszyscy Niemcy to Nazis - to juz zupelnie inny rozdzial Zle odebrales. Chodzi zapewne o moj nick, ale pochodzenie jego przekracza mozliwosci zrozumienia figizmakiem. Wspomnienie nazizmu w takim kontekscie marne. PS. a pisalem w wiekszosci o hyundaiu ktorym najwiecej jezdzilem. takze honda i skoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 26 Maja 2020 Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 Zle odebrales. Chodzi zapewne o moj nick, ale pochodzenie jego przekracza mozliwosci zrozumienia figizmakiem. Wspomnienie nazizmu w takim kontekscie marne. PS. a pisalem w wiekszosci o hyundaiu ktorym najwiecej jezdzilem. takze honda i skoda. myslisz, ze to odnosilo sie do SS na poczatku Twojego nick'a? - hmmmm….to w takim razie bylo by to chore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Wywiad ze sławnym Mitkiem
mig Napisano 24 Maja 2020 Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 Nie zauwazyles ze te okreslenia juz sa zarezerwowane i zajete? Chyba że nastąpi kolejna zmiana i ożyje następne martwe konto..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 25 Maja 2020 Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Skoro teraz jest: A wcześniej było: To pozwolę sobie zadać jedno, acz ważne pytanie: "jaka zaistniała potrzeba?" Czy to jest jedyna odpowiedź? Mnie w sumie ten tytulowy tekst sie podoba - widac w nim dowcip, nie widze zadnej nagonki na nikogo…pokrecony jezyk stanowi o atrakcyjnosci tego tekstu : Passeratti Nazzigwiazda: ja to odebralem jako stwierdzenie : Passat jest symbolem Niemcow - czy wszyscy Niemcy to Nazis - to juz zupelnie inny rozdzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Maja 2020 Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Mnie w sumie ten tytulowy tekst sie podoba - widac w nim dowcip, nie widze zadnej nagonki na nikogo…pokrecony jezyk stanowi o atrakcyjnosci tego tekstu : Passeratti Nazzigwiazda: ja to odebralem jako stwierdzenie : Passat jest symbolem Niemcow - czy wszyscy Niemcy to Nazis - to juz zupelnie inny rozdzial Zle odebrales. Chodzi zapewne o moj nick, ale pochodzenie jego przekracza mozliwosci zrozumienia figizmakiem. Wspomnienie nazizmu w takim kontekscie marne. PS. a pisalem w wiekszosci o hyundaiu ktorym najwiecej jezdzilem. takze honda i skoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 26 Maja 2020 Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 Zle odebrales. Chodzi zapewne o moj nick, ale pochodzenie jego przekracza mozliwosci zrozumienia figizmakiem. Wspomnienie nazizmu w takim kontekscie marne. PS. a pisalem w wiekszosci o hyundaiu ktorym najwiecej jezdzilem. takze honda i skoda. myslisz, ze to odnosilo sie do SS na poczatku Twojego nick'a? - hmmmm….to w takim razie bylo by to chore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Wywiad ze sławnym Mitkiem
star Napisano 25 Maja 2020 Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Mnie w sumie ten tytulowy tekst sie podoba - widac w nim dowcip, nie widze zadnej nagonki na nikogo…pokrecony jezyk stanowi o atrakcyjnosci tego tekstu : Passeratti Nazzigwiazda: ja to odebralem jako stwierdzenie : Passat jest symbolem Niemcow - czy wszyscy Niemcy to Nazis - to juz zupelnie inny rozdzial Zle odebrales. Chodzi zapewne o moj nick, ale pochodzenie jego przekracza mozliwosci zrozumienia figizmakiem. Wspomnienie nazizmu w takim kontekscie marne. PS. a pisalem w wiekszosci o hyundaiu ktorym najwiecej jezdzilem. takze honda i skoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 26 Maja 2020 Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 Zle odebrales. Chodzi zapewne o moj nick, ale pochodzenie jego przekracza mozliwosci zrozumienia figizmakiem. Wspomnienie nazizmu w takim kontekscie marne. PS. a pisalem w wiekszosci o hyundaiu ktorym najwiecej jezdzilem. takze honda i skoda. myslisz, ze to odnosilo sie do SS na poczatku Twojego nick'a? - hmmmm….to w takim razie bylo by to chore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
jan koval Napisano 26 Maja 2020 Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 Zle odebrales. Chodzi zapewne o moj nick, ale pochodzenie jego przekracza mozliwosci zrozumienia figizmakiem. Wspomnienie nazizmu w takim kontekscie marne. PS. a pisalem w wiekszosci o hyundaiu ktorym najwiecej jezdzilem. takze honda i skoda. myslisz, ze to odnosilo sie do SS na poczatku Twojego nick'a? - hmmmm….to w takim razie bylo by to chore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi