MarioJ Napisano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2020 Na baterii 750 W i silniku brose na 2-3 stopniu wspomagania da się 3 razy podjechać wzdłuż pierwszej sekcji gondoli w Zillertal Arenie ( z 580 mnpm na 1310 ), czyli ponad 2 km przewyższenia. Można też np.przejechać w 5 godzin całe świeradowskie single ( 80 km ) , podczas , gdy mocniejsi ode mnue zrobili połowę z tego. Natomiast nie polecam elektryka do bikeparków , gdyż silniki nie wytrzymują takich wstrząsów... słynny specjalista się odezwał :-) dzięki mnie się też udało przejechać całe świeradowskie single w jeden dzień, ale fakt że zajęło mi to 9-10h na eco-bike, i rzeczywiście jak robię 1500m vertical po stromszych górach, to jadę to 7-8h, a na e-bike byłoby to po prostu szybciej czyli mówisz że ebike nie nadaje się na enduro po kamieniach i korzeniach, bo silnik padnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 59 Dodano 4 l Ostatniej odpowiedzi 4 l Top użytkownicy w tym temacie 6 5 7 6 Popularne dni 24 Maj 14 7 Cze 7 19 Maj 6 12 Maj 5 Top użytkownicy w tym temacie jan koval 6 odpowiedzi MarioJ 5 odpowiedzi Mitek 7 odpowiedzi mig 6 odpowiedzi Popularne dni 24 Maj 2020 14 odpowiedzi 7 Cze 2020 7 odpowiedzi 19 Maj 2020 6 odpowiedzi 12 Maj 2020 5 odpowiedzi JurekByd Napisano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2020 Chodzi bardziej o wstrząsy związane ze skokami - Val d'Isere wykończyło mi silnik - dobrze , że był jeszcze na gwarancji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2020 Chodzi bardziej o wstrząsy związane ze skokami - Val d'Isere wykończyło mi silnik - dobrze , że był jeszcze na gwarancji... w sumie jazda po kamlotach daje wiecej wstrzasow na minute… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Drutobrody Napisano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2020 Cześ Granicy nie ma. Albo kupujesz sobie rower albo spierdalasz na jezdnię tak jak wszystkie maszyny z silnikami. Pozdrowienia Nadal wyjmujesz bezpiecznik od ABSów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2020 Nadal wyjmujesz bezpiecznik od ABSów? a co to ma do tego , co napisal Mitek? natoiast wylaczyc ETC to , w pewnych warunkach, dobra strategia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... moruniek Napisano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2020 Dziś zaskoczyła mnie taka oto oferta, zmień swój rower w elektryka. Nie wiem co to za firma, jakiej jakości są to zestawy, natomiast skoro to sprzedają, ktoś musi to kupować. https://energy-bike....y-do-konwersji/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park E-bikes
JurekByd Napisano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2020 Chodzi bardziej o wstrząsy związane ze skokami - Val d'Isere wykończyło mi silnik - dobrze , że był jeszcze na gwarancji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2020 Chodzi bardziej o wstrząsy związane ze skokami - Val d'Isere wykończyło mi silnik - dobrze , że był jeszcze na gwarancji... w sumie jazda po kamlotach daje wiecej wstrzasow na minute… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Drutobrody Napisano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2020 Cześ Granicy nie ma. Albo kupujesz sobie rower albo spierdalasz na jezdnię tak jak wszystkie maszyny z silnikami. Pozdrowienia Nadal wyjmujesz bezpiecznik od ABSów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2020 Nadal wyjmujesz bezpiecznik od ABSów? a co to ma do tego , co napisal Mitek? natoiast wylaczyc ETC to , w pewnych warunkach, dobra strategia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... moruniek Napisano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2020 Dziś zaskoczyła mnie taka oto oferta, zmień swój rower w elektryka. Nie wiem co to za firma, jakiej jakości są to zestawy, natomiast skoro to sprzedają, ktoś musi to kupować. https://energy-bike....y-do-konwersji/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park E-bikes
Drutobrody Napisano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2020 Cześ Granicy nie ma. Albo kupujesz sobie rower albo spierdalasz na jezdnię tak jak wszystkie maszyny z silnikami. Pozdrowienia Nadal wyjmujesz bezpiecznik od ABSów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2020 Nadal wyjmujesz bezpiecznik od ABSów? a co to ma do tego , co napisal Mitek? natoiast wylaczyc ETC to , w pewnych warunkach, dobra strategia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... moruniek Napisano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2020 Dziś zaskoczyła mnie taka oto oferta, zmień swój rower w elektryka. Nie wiem co to za firma, jakiej jakości są to zestawy, natomiast skoro to sprzedają, ktoś musi to kupować. https://energy-bike....y-do-konwersji/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
jan koval Napisano 14 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2020 Nadal wyjmujesz bezpiecznik od ABSów? a co to ma do tego , co napisal Mitek? natoiast wylaczyc ETC to , w pewnych warunkach, dobra strategia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... moruniek Napisano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2020 Dziś zaskoczyła mnie taka oto oferta, zmień swój rower w elektryka. Nie wiem co to za firma, jakiej jakości są to zestawy, natomiast skoro to sprzedają, ktoś musi to kupować. https://energy-bike....y-do-konwersji/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
moruniek Napisano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2020 Dziś zaskoczyła mnie taka oto oferta, zmień swój rower w elektryka. Nie wiem co to za firma, jakiej jakości są to zestawy, natomiast skoro to sprzedają, ktoś musi to kupować. https://energy-bike....y-do-konwersji/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność