sese Napisano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Najlepiej jakby Fredo wrzucił filmik ze swojej jazdy w molltalerskich źlebach. Wszystko będzie widać, nic nie trzeba będzie objaśniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Moze sese 1-szy sledczy skiforum odpowie na pytanie :przejechal Jasko zleby, ktore sam wymalowal na czerwono? Rozwial by wtedy watpliwosci czytajacych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Ja tam nie wiem czy Jaśko jeździł w swoich źlebach, ani tego czy Ty jeździłeś w swoich... Widziałem Jaśkowe zdjęcia i filmiki z chopokowych źlebów, natomiast Ciebie widziałem poza trasą na żywo na Stubaiu. Mam swoje typy kto, gdzie i jak jeździł, ale na szczęście nie muszę ich upubliczniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Ja tam nie wiem czy Jaśko jeździł w swoich źlebach, ani tego czy Ty jeździłeś w swoich... Widziałem Jaśkowe zdjęcia i filmiki z chopokowych źlebów, natomiast Ciebie widziałem poza trasą na żywo na Stubaiu. Mam swoje typy kto, gdzie i jak jeździł, ale na szczęście nie muszę ich upubliczniać Pytanie bylo precyzyjne dotyczylo konkretnego czasu miejsca. Ty rozciagasz to na pol Europy i w czasie ostatniego 10-lecia. Slabe to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 17 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Pytanie bylo precyzyjne dotyczylo konkretnego czasu miejsca. Ty rozciagasz to na pol Europy i w czasie ostatniego 10-lecia. Slabe to. Qźva śledczy się znalazł... Co ty zwolennik jedynie słusznej władzy? Bo jak tak to ja przepraszam ale nie znam... nie widziałem... nic nie słyszałem... i w ogóle przepraszam panie prezesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 I co Jasiek, gorzej tu czy na SO ? :-) Ostatnio tutaj straszna żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 I co Jasiek, gorzej tu czy na SO ? :-) Ostatnio tutaj straszna żenada Tak. Głównie przez takie jak twój wpisy. PS. po co tu zagladasz jak na SO ci tak dobrze? Dla mnie dyskusja Freda z Jaśkiem o żlebie Scatmana bardzo ciekawa, dzięki chłopaki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 Lecz się stary i czytaj więcej książek, tam jest wiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 Lecz się stary i czytaj więcej książek, tam jest wiedza A ty przenieś się na stałe na cudowne i bezproblemowe SO, zamiast tutaj jątrzyć, w dodatku w fajnym narciarskim wątku, za co dla chłopaków szacun. PS z książek polecam ci Rashomona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2020 Dla mnie dyskusja Freda z Jaśkiem o żlebie Scatmana bardzo ciekawa, dzięki chłopaki:-) To nie byla rozmowa o zlebie Scatmana tylko o precyzyjnym ustaleniu punktu odniesienia. W gorach nie ma "no wiesz tam za gorka" tylko rozmowa musi dotyczyc miejsc w 100% znanych dyskutantom. Ty sstarze tak samo Mario jestescie wyjatkowo nie precyzyjni w okreslaniu miejsc, tras narciarskich itd.(dla dobra ludzkosci lepiej nie czytac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Jasiek. Napisano 17 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Pytanie bylo precyzyjne dotyczylo konkretnego czasu miejsca. Ty rozciagasz to na pol Europy i w czasie ostatniego 10-lecia. Slabe to. Qźva śledczy się znalazł... Co ty zwolennik jedynie słusznej władzy? Bo jak tak to ja przepraszam ale nie znam... nie widziałem... nic nie słyszałem... i w ogóle przepraszam panie prezesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 I co Jasiek, gorzej tu czy na SO ? :-) Ostatnio tutaj straszna żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 I co Jasiek, gorzej tu czy na SO ? :-) Ostatnio tutaj straszna żenada Tak. Głównie przez takie jak twój wpisy. PS. po co tu zagladasz jak na SO ci tak dobrze? Dla mnie dyskusja Freda z Jaśkiem o żlebie Scatmana bardzo ciekawa, dzięki chłopaki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 Lecz się stary i czytaj więcej książek, tam jest wiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 Lecz się stary i czytaj więcej książek, tam jest wiedza A ty przenieś się na stałe na cudowne i bezproblemowe SO, zamiast tutaj jątrzyć, w dodatku w fajnym narciarskim wątku, za co dla chłopaków szacun. PS z książek polecam ci Rashomona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2020 Dla mnie dyskusja Freda z Jaśkiem o żlebie Scatmana bardzo ciekawa, dzięki chłopaki:-) To nie byla rozmowa o zlebie Scatmana tylko o precyzyjnym ustaleniu punktu odniesienia. W gorach nie ma "no wiesz tam za gorka" tylko rozmowa musi dotyczyc miejsc w 100% znanych dyskutantom. Ty sstarze tak samo Mario jestescie wyjatkowo nie precyzyjni w okreslaniu miejsc, tras narciarskich itd.(dla dobra ludzkosci lepiej nie czytac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
MarioJ Napisano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 Lecz się stary i czytaj więcej książek, tam jest wiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 Lecz się stary i czytaj więcej książek, tam jest wiedza A ty przenieś się na stałe na cudowne i bezproblemowe SO, zamiast tutaj jątrzyć, w dodatku w fajnym narciarskim wątku, za co dla chłopaków szacun. PS z książek polecam ci Rashomona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2020 Dla mnie dyskusja Freda z Jaśkiem o żlebie Scatmana bardzo ciekawa, dzięki chłopaki:-) To nie byla rozmowa o zlebie Scatmana tylko o precyzyjnym ustaleniu punktu odniesienia. W gorach nie ma "no wiesz tam za gorka" tylko rozmowa musi dotyczyc miejsc w 100% znanych dyskutantom. Ty sstarze tak samo Mario jestescie wyjatkowo nie precyzyjni w okreslaniu miejsc, tras narciarskich itd.(dla dobra ludzkosci lepiej nie czytac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi