Jasiek. Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Jak sądzicie jest szansa na narty w długi weekend - "Boże Ciało"? otworzą granice? włączą lodowce? Ja planuję, chciałbym zamówić noclegi ale... nie mam legitymacji partyjnej i nie wiem czy zdejmą lejce? Ma ktoś jakieś info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Jak sądzicie jest szansa na narty w długi weekend - "Boże Ciało"? otworzą granice? włączą lodowce? Ja planuję, chciałbym zamówić noclegi ale... nie mam legitymacji partyjnej i nie wiem czy zdejmą lejce? Ma ktoś jakieś info? Gdyby wtedy i tam można było głosować to masz jak w banku;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Jak sądzicie jest szansa na narty w długi weekend - "Boże Ciało"? otworzą granice? włączą lodowce? Ja planuję, chciałbym zamówić noclegi ale... nie mam legitymacji partyjnej i nie wiem czy zdejmą lejce? Ma ktoś jakieś info? Moltek w czerwcu chyba ma przerwę, ale może przez ten przestój otworzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Moltek w czerwcu chyba ma przerwę, ale może przez ten przestój otworzą. Hintertux czeka choćby w lipcu czy sierpniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Hintertux czeka choćby w lipcu czy sierpniu. Jasiek, taj jak ja to "karneciarz" - w lipcu i sierpniu Moltek też już chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Jasiek, taj jak ja to "karneciarz" - w lipcu i sierpniu Moltek też już chodzi Wiem, wiem, że jak nie Chopok, to ew. Szczyrk czy Moltek. PS. Byłem tylko w Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Wiem, wiem, że jak nie Chopok, to ew. Szczyrk czy Moltek. PS. Byłem tylko w Szczyrku. Najgorsze narty w tym roku to Szczyrk. Byłem tam pierwszy raz po ponad 20 latach - deszcz, lód, kamienie. Zniszczyłem narty jak nigdy i dł€€€go mnie tam nie zobaczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Najgorsze narty w tym roku to Szczyrk. Byłem tam pierwszy raz po ponad 20 latach - deszcz, lód, kamienie. Zniszczyłem narty jak nigdy i dł€€€go mnie tam nie zobaczą. Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. To te kastle pechowe w Szczyrku, bo ja MXy zniszczyłem Najśmieszniejsze, że tydzień później (początek marca), jak byłem w ciepłym kolega trafił na ekstra pogodę i fajny śnieg. Ujeździł się na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Jasiek, taj jak ja to "karneciarz" - w lipcu i sierpniu Moltek też już chodzi Nie do końca... ale Molltek a jeszcze bardziej Anko siadł mi na maxa Wiem, wiem, że jak nie Chopok, to ew. Szczyrk czy Moltek. PS. Byłem tylko w Szczyrku. W Szczyrku w tym sezonie nie byłem... szkoda nóg zdecydowanie wolę Pilsko mimo tych orczyków. Ale trzeba przyznać, że sezonówka powoduje swego rodzaju przyzwyczajenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Nie do końca... IMG_20190602_142844.jpg IMG_20190602_112127.jpg IMG_20190602_142818.jpg ale Molltek a jeszcze bardziej Anko siadł mi na maxa W Szczyrku w tym sezonie nie byłem... szkoda nóg zdecydowanie wolę Pilsko mimo tych orczyków. Ale trzeba przyznać, że sezonówka powoduje swego rodzaju przyzwyczajenia... Też mi Ankogel bardziej przypasił pomimo tego spaceru przez ulicę. Za to na górze fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 No to mój Szczyrk. Foto. Mam. Tego dnia z lski ruszyliśmy dalej: Vipiteno San Candido Cortina d'Ampezzo. Kronplatz. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Też mi Ankogel bardziej przypasił pomimo tego spaceru przez ulicę. Za to na górze fajnie Napiszcie chlopaki cos o Moltku, Ankog(e)lu moze, wreszcie mozna o nartach:-) Mozecie odniesc do Hintertuxa czy Pitztala, tam bylem, cos pamietam. Moltek ciagle terra incognita. Pilsko tez. Kasprowy. Lomnica. PS. ta ostatnia letnia droga tylko, z Tery'ego. Takie must. Na przyszly sezon. Moltek moge odpuscic. Bardzo tez bym chcial w Bieszczady. Ale to juz skiturowo, no ale daleko. Moze jednak sie uda. Napiszcie cos. Moze foto? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Napiszcie chlopaki cos o Moltku, Ankog(e)lu moze, wreszcie mozna o nartach:-) Mozecie odniesc do Hintertuxa czy Pitztala, tam bylem, cos pamietam. Moltek ciagle terra incognita. Pilsko tez. Kasprowy. Lomnica. PS. ta ostatnia letnia droga tylko, z Tery'ego. Takie must. Na przyszly sezon. Moltek moge odpuscic. Bardzo tez bym chcial w Bieszczady. Ale to juz skiturowo, no ale daleko. Moze jednak sie uda. Napiszcie cos. Moze foto? Coś o Moltku to można by w 3 zdaniach nawet ale pokuszę się o więcej. Pierwszy wyjazd to weekend z 11 listopada. Przywitała nas paskudna pogoda z widocznością na 2-3 metry w której wariował błędnik. Dodatkowo byliśmy po całonocnej jeździe, ale jakoś zacząć trzeba było. Później pogoda "w kratkę" ale już nie tak źle i cały wyjazd uważam za udany jak na początek sezonu. Drugi wyjazd w weekend 3 króli i tu pogoda lepsza, ale śmiałem się, że Słowacy kupili sobie w Austrii taki Chopok z całą jego kapryśnością wiatrową, bo często tam wieje. Teraz infrastruktura: raczej leciwa, przeważają orczyki i w pierwszy weekend oszczędzali, bo otwarte były tylko 2 trasy, choć śniegu było sporo. Dwie wady: 1. Pierwszy wjazd jest kretem i jeśli czegoś zapomnij drugi raz nie wjedziesz. Czyli dobrze jest zabrać dużo i najwyżej zostawić (jak się nie boisz) wyżej. Nie ma też zjazdu do parkingu, więc wracasz w tłoku w krecie. Chyba, że wracasz wcześniej. 2. Codziennie trenują młodziki z kilku krajów i jak jest mało tras czynnych "zagarniają" połowę tylko dla siebie. Po reszcie tras też prują nie zważając na nic i nikogo. Widziałem 3 ładne dzwony, ale nikomu na szczęście nic się nie stało. Jak wszystko chodzi to da się pojeździć i trasy są różnorodne. Tu przewaga nad Tuxem. Ale tylko nad samą górą. Wolę Tuxa jako całość, ale sezonówka robi swoje Jeszcze dojazd. Raz mieszkałem dosyć daleko, za drugim w pierwszych domach za Moltkiem - ale to nadal kilka kilometrów krętej drogi, więc trochę trwa. Teraz Ankogel. Trochę późno otwierają, bo na święta, a śniegu było dużo - taka widać polityka. Sama góra ładna. Łysa w większości, co nie wszyscy lubią, ale trasy fajne. Niestety pomimo weekendu tuż po Sylwestrze i dużej ilości śniegu większość tras zamknięta. I trudno to wytłumaczyć wiatrem, bo chodziła gondola, a orczyki nie. Szkoda. Minus już opisałem wcześniej - zjeżdżając do samego dołu trzeba odpiąć narty, przejść przez drogę i dojść kilkadziesiąt metrów do gondoli. Dla tych co lubią przerwy (nasi znajomi mają małe dzieci) też kiepska wiadomość - infrastruktura barowa jak na Pilsku. Chyba od początku istnienia nic się nie zmieniło Podsumowując: za te pieniądze (sezonówka) 2-3 razy w sezonie moim zdaniem warto. Górki wyższe niż Chopok, śnieg w wielu miejscach naturalny, ceny noclegów porównywalne z Chopokiem i tańsze niż w Szpindlu. Pomijam noclegi "studenckie" bo już mi pesel odmawia Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R gondola Ankogel koniec dzionka Anko widok na krzesła (2 podwójne) trasa po prawej, a właściwie połowa stoku, bo resztę zajmują młodziki Reszta zdjęć niestety ze znajomymi - RODO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R W tym wątku pisałem jak wstawiać zdjęcia: https://www.skiforum...tkiem/?p=644880 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 W tym wątku pisałem jak wstawiać zdjęcia:https://www.skiforum...tkiem/?p=644880 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Zrobiłem jak napisałaś. Jeszcze się tego pouczę, bo zmniejsza mi zdjęcia i odwraca. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Możesz łatwiej. Zmień na pełną wersję. Dodaj załącznik. PS JPG może nie łykac, trza by jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. to juz na kompletnym glodzie chyba……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 to juz na kompletnym glodzie chyba……. Nie, na totalnym nasyceniu, jak u Witkacego;-) wiosna po 50 dniach na nartach i przed wyjazdem z lski do Wloch. Oprócz łącznika, a także zamkniętej trasy inne były ok. Wiosenne. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Molltkek latem wygląda tak (jak poniżej), nie jest to moja ulubiona góra zimą, aczkolwiek latem bywa całkiem dobrze przygotowany. Sporo też klubów trenuje. Zdjęcia z początku lipca, roku nie pomnę (chyba 2016). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Musisz sprawdzić warunki, czasem jest dobrze, a czasem jazda po wywianym śniegu i lodowym podkładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? narty 11-14 czerwiec...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Jak sądzicie jest szansa na narty w długi weekend - "Boże Ciało"? otworzą granice? włączą lodowce? Ja planuję, chciałbym zamówić noclegi ale... nie mam legitymacji partyjnej i nie wiem czy zdejmą lejce? Ma ktoś jakieś info? Moltek w czerwcu chyba ma przerwę, ale może przez ten przestój otworzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Moltek w czerwcu chyba ma przerwę, ale może przez ten przestój otworzą. Hintertux czeka choćby w lipcu czy sierpniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Hintertux czeka choćby w lipcu czy sierpniu. Jasiek, taj jak ja to "karneciarz" - w lipcu i sierpniu Moltek też już chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Jasiek, taj jak ja to "karneciarz" - w lipcu i sierpniu Moltek też już chodzi Wiem, wiem, że jak nie Chopok, to ew. Szczyrk czy Moltek. PS. Byłem tylko w Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Wiem, wiem, że jak nie Chopok, to ew. Szczyrk czy Moltek. PS. Byłem tylko w Szczyrku. Najgorsze narty w tym roku to Szczyrk. Byłem tam pierwszy raz po ponad 20 latach - deszcz, lód, kamienie. Zniszczyłem narty jak nigdy i dł€€€go mnie tam nie zobaczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Najgorsze narty w tym roku to Szczyrk. Byłem tam pierwszy raz po ponad 20 latach - deszcz, lód, kamienie. Zniszczyłem narty jak nigdy i dł€€€go mnie tam nie zobaczą. Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. To te kastle pechowe w Szczyrku, bo ja MXy zniszczyłem Najśmieszniejsze, że tydzień później (początek marca), jak byłem w ciepłym kolega trafił na ekstra pogodę i fajny śnieg. Ujeździł się na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Jasiek, taj jak ja to "karneciarz" - w lipcu i sierpniu Moltek też już chodzi Nie do końca... ale Molltek a jeszcze bardziej Anko siadł mi na maxa Wiem, wiem, że jak nie Chopok, to ew. Szczyrk czy Moltek. PS. Byłem tylko w Szczyrku. W Szczyrku w tym sezonie nie byłem... szkoda nóg zdecydowanie wolę Pilsko mimo tych orczyków. Ale trzeba przyznać, że sezonówka powoduje swego rodzaju przyzwyczajenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Nie do końca... IMG_20190602_142844.jpg IMG_20190602_112127.jpg IMG_20190602_142818.jpg ale Molltek a jeszcze bardziej Anko siadł mi na maxa W Szczyrku w tym sezonie nie byłem... szkoda nóg zdecydowanie wolę Pilsko mimo tych orczyków. Ale trzeba przyznać, że sezonówka powoduje swego rodzaju przyzwyczajenia... Też mi Ankogel bardziej przypasił pomimo tego spaceru przez ulicę. Za to na górze fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 No to mój Szczyrk. Foto. Mam. Tego dnia z lski ruszyliśmy dalej: Vipiteno San Candido Cortina d'Ampezzo. Kronplatz. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Też mi Ankogel bardziej przypasił pomimo tego spaceru przez ulicę. Za to na górze fajnie Napiszcie chlopaki cos o Moltku, Ankog(e)lu moze, wreszcie mozna o nartach:-) Mozecie odniesc do Hintertuxa czy Pitztala, tam bylem, cos pamietam. Moltek ciagle terra incognita. Pilsko tez. Kasprowy. Lomnica. PS. ta ostatnia letnia droga tylko, z Tery'ego. Takie must. Na przyszly sezon. Moltek moge odpuscic. Bardzo tez bym chcial w Bieszczady. Ale to juz skiturowo, no ale daleko. Moze jednak sie uda. Napiszcie cos. Moze foto? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Napiszcie chlopaki cos o Moltku, Ankog(e)lu moze, wreszcie mozna o nartach:-) Mozecie odniesc do Hintertuxa czy Pitztala, tam bylem, cos pamietam. Moltek ciagle terra incognita. Pilsko tez. Kasprowy. Lomnica. PS. ta ostatnia letnia droga tylko, z Tery'ego. Takie must. Na przyszly sezon. Moltek moge odpuscic. Bardzo tez bym chcial w Bieszczady. Ale to juz skiturowo, no ale daleko. Moze jednak sie uda. Napiszcie cos. Moze foto? Coś o Moltku to można by w 3 zdaniach nawet ale pokuszę się o więcej. Pierwszy wyjazd to weekend z 11 listopada. Przywitała nas paskudna pogoda z widocznością na 2-3 metry w której wariował błędnik. Dodatkowo byliśmy po całonocnej jeździe, ale jakoś zacząć trzeba było. Później pogoda "w kratkę" ale już nie tak źle i cały wyjazd uważam za udany jak na początek sezonu. Drugi wyjazd w weekend 3 króli i tu pogoda lepsza, ale śmiałem się, że Słowacy kupili sobie w Austrii taki Chopok z całą jego kapryśnością wiatrową, bo często tam wieje. Teraz infrastruktura: raczej leciwa, przeważają orczyki i w pierwszy weekend oszczędzali, bo otwarte były tylko 2 trasy, choć śniegu było sporo. Dwie wady: 1. Pierwszy wjazd jest kretem i jeśli czegoś zapomnij drugi raz nie wjedziesz. Czyli dobrze jest zabrać dużo i najwyżej zostawić (jak się nie boisz) wyżej. Nie ma też zjazdu do parkingu, więc wracasz w tłoku w krecie. Chyba, że wracasz wcześniej. 2. Codziennie trenują młodziki z kilku krajów i jak jest mało tras czynnych "zagarniają" połowę tylko dla siebie. Po reszcie tras też prują nie zważając na nic i nikogo. Widziałem 3 ładne dzwony, ale nikomu na szczęście nic się nie stało. Jak wszystko chodzi to da się pojeździć i trasy są różnorodne. Tu przewaga nad Tuxem. Ale tylko nad samą górą. Wolę Tuxa jako całość, ale sezonówka robi swoje Jeszcze dojazd. Raz mieszkałem dosyć daleko, za drugim w pierwszych domach za Moltkiem - ale to nadal kilka kilometrów krętej drogi, więc trochę trwa. Teraz Ankogel. Trochę późno otwierają, bo na święta, a śniegu było dużo - taka widać polityka. Sama góra ładna. Łysa w większości, co nie wszyscy lubią, ale trasy fajne. Niestety pomimo weekendu tuż po Sylwestrze i dużej ilości śniegu większość tras zamknięta. I trudno to wytłumaczyć wiatrem, bo chodziła gondola, a orczyki nie. Szkoda. Minus już opisałem wcześniej - zjeżdżając do samego dołu trzeba odpiąć narty, przejść przez drogę i dojść kilkadziesiąt metrów do gondoli. Dla tych co lubią przerwy (nasi znajomi mają małe dzieci) też kiepska wiadomość - infrastruktura barowa jak na Pilsku. Chyba od początku istnienia nic się nie zmieniło Podsumowując: za te pieniądze (sezonówka) 2-3 razy w sezonie moim zdaniem warto. Górki wyższe niż Chopok, śnieg w wielu miejscach naturalny, ceny noclegów porównywalne z Chopokiem i tańsze niż w Szpindlu. Pomijam noclegi "studenckie" bo już mi pesel odmawia Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R gondola Ankogel koniec dzionka Anko widok na krzesła (2 podwójne) trasa po prawej, a właściwie połowa stoku, bo resztę zajmują młodziki Reszta zdjęć niestety ze znajomymi - RODO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R W tym wątku pisałem jak wstawiać zdjęcia: https://www.skiforum...tkiem/?p=644880 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 W tym wątku pisałem jak wstawiać zdjęcia:https://www.skiforum...tkiem/?p=644880 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Zrobiłem jak napisałaś. Jeszcze się tego pouczę, bo zmniejsza mi zdjęcia i odwraca. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Możesz łatwiej. Zmień na pełną wersję. Dodaj załącznik. PS JPG może nie łykac, trza by jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. to juz na kompletnym glodzie chyba……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 to juz na kompletnym glodzie chyba……. Nie, na totalnym nasyceniu, jak u Witkacego;-) wiosna po 50 dniach na nartach i przed wyjazdem z lski do Wloch. Oprócz łącznika, a także zamkniętej trasy inne były ok. Wiosenne. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Molltkek latem wygląda tak (jak poniżej), nie jest to moja ulubiona góra zimą, aczkolwiek latem bywa całkiem dobrze przygotowany. Sporo też klubów trenuje. Zdjęcia z początku lipca, roku nie pomnę (chyba 2016). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Musisz sprawdzić warunki, czasem jest dobrze, a czasem jazda po wywianym śniegu i lodowym podkładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? narty 11-14 czerwiec...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Moltek w czerwcu chyba ma przerwę, ale może przez ten przestój otworzą. Hintertux czeka choćby w lipcu czy sierpniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Hintertux czeka choćby w lipcu czy sierpniu. Jasiek, taj jak ja to "karneciarz" - w lipcu i sierpniu Moltek też już chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Jasiek, taj jak ja to "karneciarz" - w lipcu i sierpniu Moltek też już chodzi Wiem, wiem, że jak nie Chopok, to ew. Szczyrk czy Moltek. PS. Byłem tylko w Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Wiem, wiem, że jak nie Chopok, to ew. Szczyrk czy Moltek. PS. Byłem tylko w Szczyrku. Najgorsze narty w tym roku to Szczyrk. Byłem tam pierwszy raz po ponad 20 latach - deszcz, lód, kamienie. Zniszczyłem narty jak nigdy i dł€€€go mnie tam nie zobaczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Najgorsze narty w tym roku to Szczyrk. Byłem tam pierwszy raz po ponad 20 latach - deszcz, lód, kamienie. Zniszczyłem narty jak nigdy i dł€€€go mnie tam nie zobaczą. Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. To te kastle pechowe w Szczyrku, bo ja MXy zniszczyłem Najśmieszniejsze, że tydzień później (początek marca), jak byłem w ciepłym kolega trafił na ekstra pogodę i fajny śnieg. Ujeździł się na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Jasiek, taj jak ja to "karneciarz" - w lipcu i sierpniu Moltek też już chodzi Nie do końca... ale Molltek a jeszcze bardziej Anko siadł mi na maxa Wiem, wiem, że jak nie Chopok, to ew. Szczyrk czy Moltek. PS. Byłem tylko w Szczyrku. W Szczyrku w tym sezonie nie byłem... szkoda nóg zdecydowanie wolę Pilsko mimo tych orczyków. Ale trzeba przyznać, że sezonówka powoduje swego rodzaju przyzwyczajenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Nie do końca... IMG_20190602_142844.jpg IMG_20190602_112127.jpg IMG_20190602_142818.jpg ale Molltek a jeszcze bardziej Anko siadł mi na maxa W Szczyrku w tym sezonie nie byłem... szkoda nóg zdecydowanie wolę Pilsko mimo tych orczyków. Ale trzeba przyznać, że sezonówka powoduje swego rodzaju przyzwyczajenia... Też mi Ankogel bardziej przypasił pomimo tego spaceru przez ulicę. Za to na górze fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 No to mój Szczyrk. Foto. Mam. Tego dnia z lski ruszyliśmy dalej: Vipiteno San Candido Cortina d'Ampezzo. Kronplatz. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Też mi Ankogel bardziej przypasił pomimo tego spaceru przez ulicę. Za to na górze fajnie Napiszcie chlopaki cos o Moltku, Ankog(e)lu moze, wreszcie mozna o nartach:-) Mozecie odniesc do Hintertuxa czy Pitztala, tam bylem, cos pamietam. Moltek ciagle terra incognita. Pilsko tez. Kasprowy. Lomnica. PS. ta ostatnia letnia droga tylko, z Tery'ego. Takie must. Na przyszly sezon. Moltek moge odpuscic. Bardzo tez bym chcial w Bieszczady. Ale to juz skiturowo, no ale daleko. Moze jednak sie uda. Napiszcie cos. Moze foto? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Napiszcie chlopaki cos o Moltku, Ankog(e)lu moze, wreszcie mozna o nartach:-) Mozecie odniesc do Hintertuxa czy Pitztala, tam bylem, cos pamietam. Moltek ciagle terra incognita. Pilsko tez. Kasprowy. Lomnica. PS. ta ostatnia letnia droga tylko, z Tery'ego. Takie must. Na przyszly sezon. Moltek moge odpuscic. Bardzo tez bym chcial w Bieszczady. Ale to juz skiturowo, no ale daleko. Moze jednak sie uda. Napiszcie cos. Moze foto? Coś o Moltku to można by w 3 zdaniach nawet ale pokuszę się o więcej. Pierwszy wyjazd to weekend z 11 listopada. Przywitała nas paskudna pogoda z widocznością na 2-3 metry w której wariował błędnik. Dodatkowo byliśmy po całonocnej jeździe, ale jakoś zacząć trzeba było. Później pogoda "w kratkę" ale już nie tak źle i cały wyjazd uważam za udany jak na początek sezonu. Drugi wyjazd w weekend 3 króli i tu pogoda lepsza, ale śmiałem się, że Słowacy kupili sobie w Austrii taki Chopok z całą jego kapryśnością wiatrową, bo często tam wieje. Teraz infrastruktura: raczej leciwa, przeważają orczyki i w pierwszy weekend oszczędzali, bo otwarte były tylko 2 trasy, choć śniegu było sporo. Dwie wady: 1. Pierwszy wjazd jest kretem i jeśli czegoś zapomnij drugi raz nie wjedziesz. Czyli dobrze jest zabrać dużo i najwyżej zostawić (jak się nie boisz) wyżej. Nie ma też zjazdu do parkingu, więc wracasz w tłoku w krecie. Chyba, że wracasz wcześniej. 2. Codziennie trenują młodziki z kilku krajów i jak jest mało tras czynnych "zagarniają" połowę tylko dla siebie. Po reszcie tras też prują nie zważając na nic i nikogo. Widziałem 3 ładne dzwony, ale nikomu na szczęście nic się nie stało. Jak wszystko chodzi to da się pojeździć i trasy są różnorodne. Tu przewaga nad Tuxem. Ale tylko nad samą górą. Wolę Tuxa jako całość, ale sezonówka robi swoje Jeszcze dojazd. Raz mieszkałem dosyć daleko, za drugim w pierwszych domach za Moltkiem - ale to nadal kilka kilometrów krętej drogi, więc trochę trwa. Teraz Ankogel. Trochę późno otwierają, bo na święta, a śniegu było dużo - taka widać polityka. Sama góra ładna. Łysa w większości, co nie wszyscy lubią, ale trasy fajne. Niestety pomimo weekendu tuż po Sylwestrze i dużej ilości śniegu większość tras zamknięta. I trudno to wytłumaczyć wiatrem, bo chodziła gondola, a orczyki nie. Szkoda. Minus już opisałem wcześniej - zjeżdżając do samego dołu trzeba odpiąć narty, przejść przez drogę i dojść kilkadziesiąt metrów do gondoli. Dla tych co lubią przerwy (nasi znajomi mają małe dzieci) też kiepska wiadomość - infrastruktura barowa jak na Pilsku. Chyba od początku istnienia nic się nie zmieniło Podsumowując: za te pieniądze (sezonówka) 2-3 razy w sezonie moim zdaniem warto. Górki wyższe niż Chopok, śnieg w wielu miejscach naturalny, ceny noclegów porównywalne z Chopokiem i tańsze niż w Szpindlu. Pomijam noclegi "studenckie" bo już mi pesel odmawia Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R gondola Ankogel koniec dzionka Anko widok na krzesła (2 podwójne) trasa po prawej, a właściwie połowa stoku, bo resztę zajmują młodziki Reszta zdjęć niestety ze znajomymi - RODO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R W tym wątku pisałem jak wstawiać zdjęcia: https://www.skiforum...tkiem/?p=644880 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 W tym wątku pisałem jak wstawiać zdjęcia:https://www.skiforum...tkiem/?p=644880 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Zrobiłem jak napisałaś. Jeszcze się tego pouczę, bo zmniejsza mi zdjęcia i odwraca. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Możesz łatwiej. Zmień na pełną wersję. Dodaj załącznik. PS JPG może nie łykac, trza by jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. to juz na kompletnym glodzie chyba……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 to juz na kompletnym glodzie chyba……. Nie, na totalnym nasyceniu, jak u Witkacego;-) wiosna po 50 dniach na nartach i przed wyjazdem z lski do Wloch. Oprócz łącznika, a także zamkniętej trasy inne były ok. Wiosenne. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Molltkek latem wygląda tak (jak poniżej), nie jest to moja ulubiona góra zimą, aczkolwiek latem bywa całkiem dobrze przygotowany. Sporo też klubów trenuje. Zdjęcia z początku lipca, roku nie pomnę (chyba 2016). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Musisz sprawdzić warunki, czasem jest dobrze, a czasem jazda po wywianym śniegu i lodowym podkładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? narty 11-14 czerwiec...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Hintertux czeka choćby w lipcu czy sierpniu. Jasiek, taj jak ja to "karneciarz" - w lipcu i sierpniu Moltek też już chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Jasiek, taj jak ja to "karneciarz" - w lipcu i sierpniu Moltek też już chodzi Wiem, wiem, że jak nie Chopok, to ew. Szczyrk czy Moltek. PS. Byłem tylko w Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Wiem, wiem, że jak nie Chopok, to ew. Szczyrk czy Moltek. PS. Byłem tylko w Szczyrku. Najgorsze narty w tym roku to Szczyrk. Byłem tam pierwszy raz po ponad 20 latach - deszcz, lód, kamienie. Zniszczyłem narty jak nigdy i dł€€€go mnie tam nie zobaczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Najgorsze narty w tym roku to Szczyrk. Byłem tam pierwszy raz po ponad 20 latach - deszcz, lód, kamienie. Zniszczyłem narty jak nigdy i dł€€€go mnie tam nie zobaczą. Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. To te kastle pechowe w Szczyrku, bo ja MXy zniszczyłem Najśmieszniejsze, że tydzień później (początek marca), jak byłem w ciepłym kolega trafił na ekstra pogodę i fajny śnieg. Ujeździł się na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Jasiek, taj jak ja to "karneciarz" - w lipcu i sierpniu Moltek też już chodzi Nie do końca... ale Molltek a jeszcze bardziej Anko siadł mi na maxa Wiem, wiem, że jak nie Chopok, to ew. Szczyrk czy Moltek. PS. Byłem tylko w Szczyrku. W Szczyrku w tym sezonie nie byłem... szkoda nóg zdecydowanie wolę Pilsko mimo tych orczyków. Ale trzeba przyznać, że sezonówka powoduje swego rodzaju przyzwyczajenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Nie do końca... IMG_20190602_142844.jpg IMG_20190602_112127.jpg IMG_20190602_142818.jpg ale Molltek a jeszcze bardziej Anko siadł mi na maxa W Szczyrku w tym sezonie nie byłem... szkoda nóg zdecydowanie wolę Pilsko mimo tych orczyków. Ale trzeba przyznać, że sezonówka powoduje swego rodzaju przyzwyczajenia... Też mi Ankogel bardziej przypasił pomimo tego spaceru przez ulicę. Za to na górze fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 No to mój Szczyrk. Foto. Mam. Tego dnia z lski ruszyliśmy dalej: Vipiteno San Candido Cortina d'Ampezzo. Kronplatz. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Też mi Ankogel bardziej przypasił pomimo tego spaceru przez ulicę. Za to na górze fajnie Napiszcie chlopaki cos o Moltku, Ankog(e)lu moze, wreszcie mozna o nartach:-) Mozecie odniesc do Hintertuxa czy Pitztala, tam bylem, cos pamietam. Moltek ciagle terra incognita. Pilsko tez. Kasprowy. Lomnica. PS. ta ostatnia letnia droga tylko, z Tery'ego. Takie must. Na przyszly sezon. Moltek moge odpuscic. Bardzo tez bym chcial w Bieszczady. Ale to juz skiturowo, no ale daleko. Moze jednak sie uda. Napiszcie cos. Moze foto? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Napiszcie chlopaki cos o Moltku, Ankog(e)lu moze, wreszcie mozna o nartach:-) Mozecie odniesc do Hintertuxa czy Pitztala, tam bylem, cos pamietam. Moltek ciagle terra incognita. Pilsko tez. Kasprowy. Lomnica. PS. ta ostatnia letnia droga tylko, z Tery'ego. Takie must. Na przyszly sezon. Moltek moge odpuscic. Bardzo tez bym chcial w Bieszczady. Ale to juz skiturowo, no ale daleko. Moze jednak sie uda. Napiszcie cos. Moze foto? Coś o Moltku to można by w 3 zdaniach nawet ale pokuszę się o więcej. Pierwszy wyjazd to weekend z 11 listopada. Przywitała nas paskudna pogoda z widocznością na 2-3 metry w której wariował błędnik. Dodatkowo byliśmy po całonocnej jeździe, ale jakoś zacząć trzeba było. Później pogoda "w kratkę" ale już nie tak źle i cały wyjazd uważam za udany jak na początek sezonu. Drugi wyjazd w weekend 3 króli i tu pogoda lepsza, ale śmiałem się, że Słowacy kupili sobie w Austrii taki Chopok z całą jego kapryśnością wiatrową, bo często tam wieje. Teraz infrastruktura: raczej leciwa, przeważają orczyki i w pierwszy weekend oszczędzali, bo otwarte były tylko 2 trasy, choć śniegu było sporo. Dwie wady: 1. Pierwszy wjazd jest kretem i jeśli czegoś zapomnij drugi raz nie wjedziesz. Czyli dobrze jest zabrać dużo i najwyżej zostawić (jak się nie boisz) wyżej. Nie ma też zjazdu do parkingu, więc wracasz w tłoku w krecie. Chyba, że wracasz wcześniej. 2. Codziennie trenują młodziki z kilku krajów i jak jest mało tras czynnych "zagarniają" połowę tylko dla siebie. Po reszcie tras też prują nie zważając na nic i nikogo. Widziałem 3 ładne dzwony, ale nikomu na szczęście nic się nie stało. Jak wszystko chodzi to da się pojeździć i trasy są różnorodne. Tu przewaga nad Tuxem. Ale tylko nad samą górą. Wolę Tuxa jako całość, ale sezonówka robi swoje Jeszcze dojazd. Raz mieszkałem dosyć daleko, za drugim w pierwszych domach za Moltkiem - ale to nadal kilka kilometrów krętej drogi, więc trochę trwa. Teraz Ankogel. Trochę późno otwierają, bo na święta, a śniegu było dużo - taka widać polityka. Sama góra ładna. Łysa w większości, co nie wszyscy lubią, ale trasy fajne. Niestety pomimo weekendu tuż po Sylwestrze i dużej ilości śniegu większość tras zamknięta. I trudno to wytłumaczyć wiatrem, bo chodziła gondola, a orczyki nie. Szkoda. Minus już opisałem wcześniej - zjeżdżając do samego dołu trzeba odpiąć narty, przejść przez drogę i dojść kilkadziesiąt metrów do gondoli. Dla tych co lubią przerwy (nasi znajomi mają małe dzieci) też kiepska wiadomość - infrastruktura barowa jak na Pilsku. Chyba od początku istnienia nic się nie zmieniło Podsumowując: za te pieniądze (sezonówka) 2-3 razy w sezonie moim zdaniem warto. Górki wyższe niż Chopok, śnieg w wielu miejscach naturalny, ceny noclegów porównywalne z Chopokiem i tańsze niż w Szpindlu. Pomijam noclegi "studenckie" bo już mi pesel odmawia Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R gondola Ankogel koniec dzionka Anko widok na krzesła (2 podwójne) trasa po prawej, a właściwie połowa stoku, bo resztę zajmują młodziki Reszta zdjęć niestety ze znajomymi - RODO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R W tym wątku pisałem jak wstawiać zdjęcia: https://www.skiforum...tkiem/?p=644880 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 W tym wątku pisałem jak wstawiać zdjęcia:https://www.skiforum...tkiem/?p=644880 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Zrobiłem jak napisałaś. Jeszcze się tego pouczę, bo zmniejsza mi zdjęcia i odwraca. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Możesz łatwiej. Zmień na pełną wersję. Dodaj załącznik. PS JPG może nie łykac, trza by jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. to juz na kompletnym glodzie chyba……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 to juz na kompletnym glodzie chyba……. Nie, na totalnym nasyceniu, jak u Witkacego;-) wiosna po 50 dniach na nartach i przed wyjazdem z lski do Wloch. Oprócz łącznika, a także zamkniętej trasy inne były ok. Wiosenne. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Molltkek latem wygląda tak (jak poniżej), nie jest to moja ulubiona góra zimą, aczkolwiek latem bywa całkiem dobrze przygotowany. Sporo też klubów trenuje. Zdjęcia z początku lipca, roku nie pomnę (chyba 2016). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Musisz sprawdzić warunki, czasem jest dobrze, a czasem jazda po wywianym śniegu i lodowym podkładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? narty 11-14 czerwiec...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Jasiek, taj jak ja to "karneciarz" - w lipcu i sierpniu Moltek też już chodzi Wiem, wiem, że jak nie Chopok, to ew. Szczyrk czy Moltek. PS. Byłem tylko w Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Wiem, wiem, że jak nie Chopok, to ew. Szczyrk czy Moltek. PS. Byłem tylko w Szczyrku. Najgorsze narty w tym roku to Szczyrk. Byłem tam pierwszy raz po ponad 20 latach - deszcz, lód, kamienie. Zniszczyłem narty jak nigdy i dł€€€go mnie tam nie zobaczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Najgorsze narty w tym roku to Szczyrk. Byłem tam pierwszy raz po ponad 20 latach - deszcz, lód, kamienie. Zniszczyłem narty jak nigdy i dł€€€go mnie tam nie zobaczą. Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. To te kastle pechowe w Szczyrku, bo ja MXy zniszczyłem Najśmieszniejsze, że tydzień później (początek marca), jak byłem w ciepłym kolega trafił na ekstra pogodę i fajny śnieg. Ujeździł się na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Jasiek, taj jak ja to "karneciarz" - w lipcu i sierpniu Moltek też już chodzi Nie do końca... ale Molltek a jeszcze bardziej Anko siadł mi na maxa Wiem, wiem, że jak nie Chopok, to ew. Szczyrk czy Moltek. PS. Byłem tylko w Szczyrku. W Szczyrku w tym sezonie nie byłem... szkoda nóg zdecydowanie wolę Pilsko mimo tych orczyków. Ale trzeba przyznać, że sezonówka powoduje swego rodzaju przyzwyczajenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Nie do końca... IMG_20190602_142844.jpg IMG_20190602_112127.jpg IMG_20190602_142818.jpg ale Molltek a jeszcze bardziej Anko siadł mi na maxa W Szczyrku w tym sezonie nie byłem... szkoda nóg zdecydowanie wolę Pilsko mimo tych orczyków. Ale trzeba przyznać, że sezonówka powoduje swego rodzaju przyzwyczajenia... Też mi Ankogel bardziej przypasił pomimo tego spaceru przez ulicę. Za to na górze fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 No to mój Szczyrk. Foto. Mam. Tego dnia z lski ruszyliśmy dalej: Vipiteno San Candido Cortina d'Ampezzo. Kronplatz. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Też mi Ankogel bardziej przypasił pomimo tego spaceru przez ulicę. Za to na górze fajnie Napiszcie chlopaki cos o Moltku, Ankog(e)lu moze, wreszcie mozna o nartach:-) Mozecie odniesc do Hintertuxa czy Pitztala, tam bylem, cos pamietam. Moltek ciagle terra incognita. Pilsko tez. Kasprowy. Lomnica. PS. ta ostatnia letnia droga tylko, z Tery'ego. Takie must. Na przyszly sezon. Moltek moge odpuscic. Bardzo tez bym chcial w Bieszczady. Ale to juz skiturowo, no ale daleko. Moze jednak sie uda. Napiszcie cos. Moze foto? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Napiszcie chlopaki cos o Moltku, Ankog(e)lu moze, wreszcie mozna o nartach:-) Mozecie odniesc do Hintertuxa czy Pitztala, tam bylem, cos pamietam. Moltek ciagle terra incognita. Pilsko tez. Kasprowy. Lomnica. PS. ta ostatnia letnia droga tylko, z Tery'ego. Takie must. Na przyszly sezon. Moltek moge odpuscic. Bardzo tez bym chcial w Bieszczady. Ale to juz skiturowo, no ale daleko. Moze jednak sie uda. Napiszcie cos. Moze foto? Coś o Moltku to można by w 3 zdaniach nawet ale pokuszę się o więcej. Pierwszy wyjazd to weekend z 11 listopada. Przywitała nas paskudna pogoda z widocznością na 2-3 metry w której wariował błędnik. Dodatkowo byliśmy po całonocnej jeździe, ale jakoś zacząć trzeba było. Później pogoda "w kratkę" ale już nie tak źle i cały wyjazd uważam za udany jak na początek sezonu. Drugi wyjazd w weekend 3 króli i tu pogoda lepsza, ale śmiałem się, że Słowacy kupili sobie w Austrii taki Chopok z całą jego kapryśnością wiatrową, bo często tam wieje. Teraz infrastruktura: raczej leciwa, przeważają orczyki i w pierwszy weekend oszczędzali, bo otwarte były tylko 2 trasy, choć śniegu było sporo. Dwie wady: 1. Pierwszy wjazd jest kretem i jeśli czegoś zapomnij drugi raz nie wjedziesz. Czyli dobrze jest zabrać dużo i najwyżej zostawić (jak się nie boisz) wyżej. Nie ma też zjazdu do parkingu, więc wracasz w tłoku w krecie. Chyba, że wracasz wcześniej. 2. Codziennie trenują młodziki z kilku krajów i jak jest mało tras czynnych "zagarniają" połowę tylko dla siebie. Po reszcie tras też prują nie zważając na nic i nikogo. Widziałem 3 ładne dzwony, ale nikomu na szczęście nic się nie stało. Jak wszystko chodzi to da się pojeździć i trasy są różnorodne. Tu przewaga nad Tuxem. Ale tylko nad samą górą. Wolę Tuxa jako całość, ale sezonówka robi swoje Jeszcze dojazd. Raz mieszkałem dosyć daleko, za drugim w pierwszych domach za Moltkiem - ale to nadal kilka kilometrów krętej drogi, więc trochę trwa. Teraz Ankogel. Trochę późno otwierają, bo na święta, a śniegu było dużo - taka widać polityka. Sama góra ładna. Łysa w większości, co nie wszyscy lubią, ale trasy fajne. Niestety pomimo weekendu tuż po Sylwestrze i dużej ilości śniegu większość tras zamknięta. I trudno to wytłumaczyć wiatrem, bo chodziła gondola, a orczyki nie. Szkoda. Minus już opisałem wcześniej - zjeżdżając do samego dołu trzeba odpiąć narty, przejść przez drogę i dojść kilkadziesiąt metrów do gondoli. Dla tych co lubią przerwy (nasi znajomi mają małe dzieci) też kiepska wiadomość - infrastruktura barowa jak na Pilsku. Chyba od początku istnienia nic się nie zmieniło Podsumowując: za te pieniądze (sezonówka) 2-3 razy w sezonie moim zdaniem warto. Górki wyższe niż Chopok, śnieg w wielu miejscach naturalny, ceny noclegów porównywalne z Chopokiem i tańsze niż w Szpindlu. Pomijam noclegi "studenckie" bo już mi pesel odmawia Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R gondola Ankogel koniec dzionka Anko widok na krzesła (2 podwójne) trasa po prawej, a właściwie połowa stoku, bo resztę zajmują młodziki Reszta zdjęć niestety ze znajomymi - RODO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R W tym wątku pisałem jak wstawiać zdjęcia: https://www.skiforum...tkiem/?p=644880 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 W tym wątku pisałem jak wstawiać zdjęcia:https://www.skiforum...tkiem/?p=644880 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Zrobiłem jak napisałaś. Jeszcze się tego pouczę, bo zmniejsza mi zdjęcia i odwraca. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Możesz łatwiej. Zmień na pełną wersję. Dodaj załącznik. PS JPG może nie łykac, trza by jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. to juz na kompletnym glodzie chyba……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 to juz na kompletnym glodzie chyba……. Nie, na totalnym nasyceniu, jak u Witkacego;-) wiosna po 50 dniach na nartach i przed wyjazdem z lski do Wloch. Oprócz łącznika, a także zamkniętej trasy inne były ok. Wiosenne. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Molltkek latem wygląda tak (jak poniżej), nie jest to moja ulubiona góra zimą, aczkolwiek latem bywa całkiem dobrze przygotowany. Sporo też klubów trenuje. Zdjęcia z początku lipca, roku nie pomnę (chyba 2016). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Musisz sprawdzić warunki, czasem jest dobrze, a czasem jazda po wywianym śniegu i lodowym podkładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? narty 11-14 czerwiec...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Wiem, wiem, że jak nie Chopok, to ew. Szczyrk czy Moltek. PS. Byłem tylko w Szczyrku. Najgorsze narty w tym roku to Szczyrk. Byłem tam pierwszy raz po ponad 20 latach - deszcz, lód, kamienie. Zniszczyłem narty jak nigdy i dł€€€go mnie tam nie zobaczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Najgorsze narty w tym roku to Szczyrk. Byłem tam pierwszy raz po ponad 20 latach - deszcz, lód, kamienie. Zniszczyłem narty jak nigdy i dł€€€go mnie tam nie zobaczą. Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. To te kastle pechowe w Szczyrku, bo ja MXy zniszczyłem Najśmieszniejsze, że tydzień później (początek marca), jak byłem w ciepłym kolega trafił na ekstra pogodę i fajny śnieg. Ujeździł się na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Jasiek, taj jak ja to "karneciarz" - w lipcu i sierpniu Moltek też już chodzi Nie do końca... ale Molltek a jeszcze bardziej Anko siadł mi na maxa Wiem, wiem, że jak nie Chopok, to ew. Szczyrk czy Moltek. PS. Byłem tylko w Szczyrku. W Szczyrku w tym sezonie nie byłem... szkoda nóg zdecydowanie wolę Pilsko mimo tych orczyków. Ale trzeba przyznać, że sezonówka powoduje swego rodzaju przyzwyczajenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Nie do końca... IMG_20190602_142844.jpg IMG_20190602_112127.jpg IMG_20190602_142818.jpg ale Molltek a jeszcze bardziej Anko siadł mi na maxa W Szczyrku w tym sezonie nie byłem... szkoda nóg zdecydowanie wolę Pilsko mimo tych orczyków. Ale trzeba przyznać, że sezonówka powoduje swego rodzaju przyzwyczajenia... Też mi Ankogel bardziej przypasił pomimo tego spaceru przez ulicę. Za to na górze fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 No to mój Szczyrk. Foto. Mam. Tego dnia z lski ruszyliśmy dalej: Vipiteno San Candido Cortina d'Ampezzo. Kronplatz. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Też mi Ankogel bardziej przypasił pomimo tego spaceru przez ulicę. Za to na górze fajnie Napiszcie chlopaki cos o Moltku, Ankog(e)lu moze, wreszcie mozna o nartach:-) Mozecie odniesc do Hintertuxa czy Pitztala, tam bylem, cos pamietam. Moltek ciagle terra incognita. Pilsko tez. Kasprowy. Lomnica. PS. ta ostatnia letnia droga tylko, z Tery'ego. Takie must. Na przyszly sezon. Moltek moge odpuscic. Bardzo tez bym chcial w Bieszczady. Ale to juz skiturowo, no ale daleko. Moze jednak sie uda. Napiszcie cos. Moze foto? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Napiszcie chlopaki cos o Moltku, Ankog(e)lu moze, wreszcie mozna o nartach:-) Mozecie odniesc do Hintertuxa czy Pitztala, tam bylem, cos pamietam. Moltek ciagle terra incognita. Pilsko tez. Kasprowy. Lomnica. PS. ta ostatnia letnia droga tylko, z Tery'ego. Takie must. Na przyszly sezon. Moltek moge odpuscic. Bardzo tez bym chcial w Bieszczady. Ale to juz skiturowo, no ale daleko. Moze jednak sie uda. Napiszcie cos. Moze foto? Coś o Moltku to można by w 3 zdaniach nawet ale pokuszę się o więcej. Pierwszy wyjazd to weekend z 11 listopada. Przywitała nas paskudna pogoda z widocznością na 2-3 metry w której wariował błędnik. Dodatkowo byliśmy po całonocnej jeździe, ale jakoś zacząć trzeba było. Później pogoda "w kratkę" ale już nie tak źle i cały wyjazd uważam za udany jak na początek sezonu. Drugi wyjazd w weekend 3 króli i tu pogoda lepsza, ale śmiałem się, że Słowacy kupili sobie w Austrii taki Chopok z całą jego kapryśnością wiatrową, bo często tam wieje. Teraz infrastruktura: raczej leciwa, przeważają orczyki i w pierwszy weekend oszczędzali, bo otwarte były tylko 2 trasy, choć śniegu było sporo. Dwie wady: 1. Pierwszy wjazd jest kretem i jeśli czegoś zapomnij drugi raz nie wjedziesz. Czyli dobrze jest zabrać dużo i najwyżej zostawić (jak się nie boisz) wyżej. Nie ma też zjazdu do parkingu, więc wracasz w tłoku w krecie. Chyba, że wracasz wcześniej. 2. Codziennie trenują młodziki z kilku krajów i jak jest mało tras czynnych "zagarniają" połowę tylko dla siebie. Po reszcie tras też prują nie zważając na nic i nikogo. Widziałem 3 ładne dzwony, ale nikomu na szczęście nic się nie stało. Jak wszystko chodzi to da się pojeździć i trasy są różnorodne. Tu przewaga nad Tuxem. Ale tylko nad samą górą. Wolę Tuxa jako całość, ale sezonówka robi swoje Jeszcze dojazd. Raz mieszkałem dosyć daleko, za drugim w pierwszych domach za Moltkiem - ale to nadal kilka kilometrów krętej drogi, więc trochę trwa. Teraz Ankogel. Trochę późno otwierają, bo na święta, a śniegu było dużo - taka widać polityka. Sama góra ładna. Łysa w większości, co nie wszyscy lubią, ale trasy fajne. Niestety pomimo weekendu tuż po Sylwestrze i dużej ilości śniegu większość tras zamknięta. I trudno to wytłumaczyć wiatrem, bo chodziła gondola, a orczyki nie. Szkoda. Minus już opisałem wcześniej - zjeżdżając do samego dołu trzeba odpiąć narty, przejść przez drogę i dojść kilkadziesiąt metrów do gondoli. Dla tych co lubią przerwy (nasi znajomi mają małe dzieci) też kiepska wiadomość - infrastruktura barowa jak na Pilsku. Chyba od początku istnienia nic się nie zmieniło Podsumowując: za te pieniądze (sezonówka) 2-3 razy w sezonie moim zdaniem warto. Górki wyższe niż Chopok, śnieg w wielu miejscach naturalny, ceny noclegów porównywalne z Chopokiem i tańsze niż w Szpindlu. Pomijam noclegi "studenckie" bo już mi pesel odmawia Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R gondola Ankogel koniec dzionka Anko widok na krzesła (2 podwójne) trasa po prawej, a właściwie połowa stoku, bo resztę zajmują młodziki Reszta zdjęć niestety ze znajomymi - RODO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R W tym wątku pisałem jak wstawiać zdjęcia: https://www.skiforum...tkiem/?p=644880 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 W tym wątku pisałem jak wstawiać zdjęcia:https://www.skiforum...tkiem/?p=644880 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Zrobiłem jak napisałaś. Jeszcze się tego pouczę, bo zmniejsza mi zdjęcia i odwraca. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Możesz łatwiej. Zmień na pełną wersję. Dodaj załącznik. PS JPG może nie łykac, trza by jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. to juz na kompletnym glodzie chyba……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 to juz na kompletnym glodzie chyba……. Nie, na totalnym nasyceniu, jak u Witkacego;-) wiosna po 50 dniach na nartach i przed wyjazdem z lski do Wloch. Oprócz łącznika, a także zamkniętej trasy inne były ok. Wiosenne. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Molltkek latem wygląda tak (jak poniżej), nie jest to moja ulubiona góra zimą, aczkolwiek latem bywa całkiem dobrze przygotowany. Sporo też klubów trenuje. Zdjęcia z początku lipca, roku nie pomnę (chyba 2016). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Musisz sprawdzić warunki, czasem jest dobrze, a czasem jazda po wywianym śniegu i lodowym podkładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? narty 11-14 czerwiec...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Najgorsze narty w tym roku to Szczyrk. Byłem tam pierwszy raz po ponad 20 latach - deszcz, lód, kamienie. Zniszczyłem narty jak nigdy i dł€€€go mnie tam nie zobaczą. Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. To te kastle pechowe w Szczyrku, bo ja MXy zniszczyłem Najśmieszniejsze, że tydzień później (początek marca), jak byłem w ciepłym kolega trafił na ekstra pogodę i fajny śnieg. Ujeździł się na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Jasiek, taj jak ja to "karneciarz" - w lipcu i sierpniu Moltek też już chodzi Nie do końca... ale Molltek a jeszcze bardziej Anko siadł mi na maxa Wiem, wiem, że jak nie Chopok, to ew. Szczyrk czy Moltek. PS. Byłem tylko w Szczyrku. W Szczyrku w tym sezonie nie byłem... szkoda nóg zdecydowanie wolę Pilsko mimo tych orczyków. Ale trzeba przyznać, że sezonówka powoduje swego rodzaju przyzwyczajenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Nie do końca... IMG_20190602_142844.jpg IMG_20190602_112127.jpg IMG_20190602_142818.jpg ale Molltek a jeszcze bardziej Anko siadł mi na maxa W Szczyrku w tym sezonie nie byłem... szkoda nóg zdecydowanie wolę Pilsko mimo tych orczyków. Ale trzeba przyznać, że sezonówka powoduje swego rodzaju przyzwyczajenia... Też mi Ankogel bardziej przypasił pomimo tego spaceru przez ulicę. Za to na górze fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 No to mój Szczyrk. Foto. Mam. Tego dnia z lski ruszyliśmy dalej: Vipiteno San Candido Cortina d'Ampezzo. Kronplatz. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Też mi Ankogel bardziej przypasił pomimo tego spaceru przez ulicę. Za to na górze fajnie Napiszcie chlopaki cos o Moltku, Ankog(e)lu moze, wreszcie mozna o nartach:-) Mozecie odniesc do Hintertuxa czy Pitztala, tam bylem, cos pamietam. Moltek ciagle terra incognita. Pilsko tez. Kasprowy. Lomnica. PS. ta ostatnia letnia droga tylko, z Tery'ego. Takie must. Na przyszly sezon. Moltek moge odpuscic. Bardzo tez bym chcial w Bieszczady. Ale to juz skiturowo, no ale daleko. Moze jednak sie uda. Napiszcie cos. Moze foto? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Napiszcie chlopaki cos o Moltku, Ankog(e)lu moze, wreszcie mozna o nartach:-) Mozecie odniesc do Hintertuxa czy Pitztala, tam bylem, cos pamietam. Moltek ciagle terra incognita. Pilsko tez. Kasprowy. Lomnica. PS. ta ostatnia letnia droga tylko, z Tery'ego. Takie must. Na przyszly sezon. Moltek moge odpuscic. Bardzo tez bym chcial w Bieszczady. Ale to juz skiturowo, no ale daleko. Moze jednak sie uda. Napiszcie cos. Moze foto? Coś o Moltku to można by w 3 zdaniach nawet ale pokuszę się o więcej. Pierwszy wyjazd to weekend z 11 listopada. Przywitała nas paskudna pogoda z widocznością na 2-3 metry w której wariował błędnik. Dodatkowo byliśmy po całonocnej jeździe, ale jakoś zacząć trzeba było. Później pogoda "w kratkę" ale już nie tak źle i cały wyjazd uważam za udany jak na początek sezonu. Drugi wyjazd w weekend 3 króli i tu pogoda lepsza, ale śmiałem się, że Słowacy kupili sobie w Austrii taki Chopok z całą jego kapryśnością wiatrową, bo często tam wieje. Teraz infrastruktura: raczej leciwa, przeważają orczyki i w pierwszy weekend oszczędzali, bo otwarte były tylko 2 trasy, choć śniegu było sporo. Dwie wady: 1. Pierwszy wjazd jest kretem i jeśli czegoś zapomnij drugi raz nie wjedziesz. Czyli dobrze jest zabrać dużo i najwyżej zostawić (jak się nie boisz) wyżej. Nie ma też zjazdu do parkingu, więc wracasz w tłoku w krecie. Chyba, że wracasz wcześniej. 2. Codziennie trenują młodziki z kilku krajów i jak jest mało tras czynnych "zagarniają" połowę tylko dla siebie. Po reszcie tras też prują nie zważając na nic i nikogo. Widziałem 3 ładne dzwony, ale nikomu na szczęście nic się nie stało. Jak wszystko chodzi to da się pojeździć i trasy są różnorodne. Tu przewaga nad Tuxem. Ale tylko nad samą górą. Wolę Tuxa jako całość, ale sezonówka robi swoje Jeszcze dojazd. Raz mieszkałem dosyć daleko, za drugim w pierwszych domach za Moltkiem - ale to nadal kilka kilometrów krętej drogi, więc trochę trwa. Teraz Ankogel. Trochę późno otwierają, bo na święta, a śniegu było dużo - taka widać polityka. Sama góra ładna. Łysa w większości, co nie wszyscy lubią, ale trasy fajne. Niestety pomimo weekendu tuż po Sylwestrze i dużej ilości śniegu większość tras zamknięta. I trudno to wytłumaczyć wiatrem, bo chodziła gondola, a orczyki nie. Szkoda. Minus już opisałem wcześniej - zjeżdżając do samego dołu trzeba odpiąć narty, przejść przez drogę i dojść kilkadziesiąt metrów do gondoli. Dla tych co lubią przerwy (nasi znajomi mają małe dzieci) też kiepska wiadomość - infrastruktura barowa jak na Pilsku. Chyba od początku istnienia nic się nie zmieniło Podsumowując: za te pieniądze (sezonówka) 2-3 razy w sezonie moim zdaniem warto. Górki wyższe niż Chopok, śnieg w wielu miejscach naturalny, ceny noclegów porównywalne z Chopokiem i tańsze niż w Szpindlu. Pomijam noclegi "studenckie" bo już mi pesel odmawia Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R gondola Ankogel koniec dzionka Anko widok na krzesła (2 podwójne) trasa po prawej, a właściwie połowa stoku, bo resztę zajmują młodziki Reszta zdjęć niestety ze znajomymi - RODO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R W tym wątku pisałem jak wstawiać zdjęcia: https://www.skiforum...tkiem/?p=644880 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 W tym wątku pisałem jak wstawiać zdjęcia:https://www.skiforum...tkiem/?p=644880 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Zrobiłem jak napisałaś. Jeszcze się tego pouczę, bo zmniejsza mi zdjęcia i odwraca. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Możesz łatwiej. Zmień na pełną wersję. Dodaj załącznik. PS JPG może nie łykac, trza by jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. to juz na kompletnym glodzie chyba……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 to juz na kompletnym glodzie chyba……. Nie, na totalnym nasyceniu, jak u Witkacego;-) wiosna po 50 dniach na nartach i przed wyjazdem z lski do Wloch. Oprócz łącznika, a także zamkniętej trasy inne były ok. Wiosenne. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Molltkek latem wygląda tak (jak poniżej), nie jest to moja ulubiona góra zimą, aczkolwiek latem bywa całkiem dobrze przygotowany. Sporo też klubów trenuje. Zdjęcia z początku lipca, roku nie pomnę (chyba 2016). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Musisz sprawdzić warunki, czasem jest dobrze, a czasem jazda po wywianym śniegu i lodowym podkładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? narty 11-14 czerwiec...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. To te kastle pechowe w Szczyrku, bo ja MXy zniszczyłem Najśmieszniejsze, że tydzień później (początek marca), jak byłem w ciepłym kolega trafił na ekstra pogodę i fajny śnieg. Ujeździł się na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Jasiek, taj jak ja to "karneciarz" - w lipcu i sierpniu Moltek też już chodzi Nie do końca... ale Molltek a jeszcze bardziej Anko siadł mi na maxa Wiem, wiem, że jak nie Chopok, to ew. Szczyrk czy Moltek. PS. Byłem tylko w Szczyrku. W Szczyrku w tym sezonie nie byłem... szkoda nóg zdecydowanie wolę Pilsko mimo tych orczyków. Ale trzeba przyznać, że sezonówka powoduje swego rodzaju przyzwyczajenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Nie do końca... IMG_20190602_142844.jpg IMG_20190602_112127.jpg IMG_20190602_142818.jpg ale Molltek a jeszcze bardziej Anko siadł mi na maxa W Szczyrku w tym sezonie nie byłem... szkoda nóg zdecydowanie wolę Pilsko mimo tych orczyków. Ale trzeba przyznać, że sezonówka powoduje swego rodzaju przyzwyczajenia... Też mi Ankogel bardziej przypasił pomimo tego spaceru przez ulicę. Za to na górze fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 No to mój Szczyrk. Foto. Mam. Tego dnia z lski ruszyliśmy dalej: Vipiteno San Candido Cortina d'Ampezzo. Kronplatz. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Też mi Ankogel bardziej przypasił pomimo tego spaceru przez ulicę. Za to na górze fajnie Napiszcie chlopaki cos o Moltku, Ankog(e)lu moze, wreszcie mozna o nartach:-) Mozecie odniesc do Hintertuxa czy Pitztala, tam bylem, cos pamietam. Moltek ciagle terra incognita. Pilsko tez. Kasprowy. Lomnica. PS. ta ostatnia letnia droga tylko, z Tery'ego. Takie must. Na przyszly sezon. Moltek moge odpuscic. Bardzo tez bym chcial w Bieszczady. Ale to juz skiturowo, no ale daleko. Moze jednak sie uda. Napiszcie cos. Moze foto? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Napiszcie chlopaki cos o Moltku, Ankog(e)lu moze, wreszcie mozna o nartach:-) Mozecie odniesc do Hintertuxa czy Pitztala, tam bylem, cos pamietam. Moltek ciagle terra incognita. Pilsko tez. Kasprowy. Lomnica. PS. ta ostatnia letnia droga tylko, z Tery'ego. Takie must. Na przyszly sezon. Moltek moge odpuscic. Bardzo tez bym chcial w Bieszczady. Ale to juz skiturowo, no ale daleko. Moze jednak sie uda. Napiszcie cos. Moze foto? Coś o Moltku to można by w 3 zdaniach nawet ale pokuszę się o więcej. Pierwszy wyjazd to weekend z 11 listopada. Przywitała nas paskudna pogoda z widocznością na 2-3 metry w której wariował błędnik. Dodatkowo byliśmy po całonocnej jeździe, ale jakoś zacząć trzeba było. Później pogoda "w kratkę" ale już nie tak źle i cały wyjazd uważam za udany jak na początek sezonu. Drugi wyjazd w weekend 3 króli i tu pogoda lepsza, ale śmiałem się, że Słowacy kupili sobie w Austrii taki Chopok z całą jego kapryśnością wiatrową, bo często tam wieje. Teraz infrastruktura: raczej leciwa, przeważają orczyki i w pierwszy weekend oszczędzali, bo otwarte były tylko 2 trasy, choć śniegu było sporo. Dwie wady: 1. Pierwszy wjazd jest kretem i jeśli czegoś zapomnij drugi raz nie wjedziesz. Czyli dobrze jest zabrać dużo i najwyżej zostawić (jak się nie boisz) wyżej. Nie ma też zjazdu do parkingu, więc wracasz w tłoku w krecie. Chyba, że wracasz wcześniej. 2. Codziennie trenują młodziki z kilku krajów i jak jest mało tras czynnych "zagarniają" połowę tylko dla siebie. Po reszcie tras też prują nie zważając na nic i nikogo. Widziałem 3 ładne dzwony, ale nikomu na szczęście nic się nie stało. Jak wszystko chodzi to da się pojeździć i trasy są różnorodne. Tu przewaga nad Tuxem. Ale tylko nad samą górą. Wolę Tuxa jako całość, ale sezonówka robi swoje Jeszcze dojazd. Raz mieszkałem dosyć daleko, za drugim w pierwszych domach za Moltkiem - ale to nadal kilka kilometrów krętej drogi, więc trochę trwa. Teraz Ankogel. Trochę późno otwierają, bo na święta, a śniegu było dużo - taka widać polityka. Sama góra ładna. Łysa w większości, co nie wszyscy lubią, ale trasy fajne. Niestety pomimo weekendu tuż po Sylwestrze i dużej ilości śniegu większość tras zamknięta. I trudno to wytłumaczyć wiatrem, bo chodziła gondola, a orczyki nie. Szkoda. Minus już opisałem wcześniej - zjeżdżając do samego dołu trzeba odpiąć narty, przejść przez drogę i dojść kilkadziesiąt metrów do gondoli. Dla tych co lubią przerwy (nasi znajomi mają małe dzieci) też kiepska wiadomość - infrastruktura barowa jak na Pilsku. Chyba od początku istnienia nic się nie zmieniło Podsumowując: za te pieniądze (sezonówka) 2-3 razy w sezonie moim zdaniem warto. Górki wyższe niż Chopok, śnieg w wielu miejscach naturalny, ceny noclegów porównywalne z Chopokiem i tańsze niż w Szpindlu. Pomijam noclegi "studenckie" bo już mi pesel odmawia Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R gondola Ankogel koniec dzionka Anko widok na krzesła (2 podwójne) trasa po prawej, a właściwie połowa stoku, bo resztę zajmują młodziki Reszta zdjęć niestety ze znajomymi - RODO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R W tym wątku pisałem jak wstawiać zdjęcia: https://www.skiforum...tkiem/?p=644880 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 W tym wątku pisałem jak wstawiać zdjęcia:https://www.skiforum...tkiem/?p=644880 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Zrobiłem jak napisałaś. Jeszcze się tego pouczę, bo zmniejsza mi zdjęcia i odwraca. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Możesz łatwiej. Zmień na pełną wersję. Dodaj załącznik. PS JPG może nie łykac, trza by jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. to juz na kompletnym glodzie chyba……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 to juz na kompletnym glodzie chyba……. Nie, na totalnym nasyceniu, jak u Witkacego;-) wiosna po 50 dniach na nartach i przed wyjazdem z lski do Wloch. Oprócz łącznika, a także zamkniętej trasy inne były ok. Wiosenne. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Molltkek latem wygląda tak (jak poniżej), nie jest to moja ulubiona góra zimą, aczkolwiek latem bywa całkiem dobrze przygotowany. Sporo też klubów trenuje. Zdjęcia z początku lipca, roku nie pomnę (chyba 2016). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Musisz sprawdzić warunki, czasem jest dobrze, a czasem jazda po wywianym śniegu i lodowym podkładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? narty 11-14 czerwiec...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Jasiek. Napisano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Jasiek, taj jak ja to "karneciarz" - w lipcu i sierpniu Moltek też już chodzi Nie do końca... ale Molltek a jeszcze bardziej Anko siadł mi na maxa Wiem, wiem, że jak nie Chopok, to ew. Szczyrk czy Moltek. PS. Byłem tylko w Szczyrku. W Szczyrku w tym sezonie nie byłem... szkoda nóg zdecydowanie wolę Pilsko mimo tych orczyków. Ale trzeba przyznać, że sezonówka powoduje swego rodzaju przyzwyczajenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Nie do końca... IMG_20190602_142844.jpg IMG_20190602_112127.jpg IMG_20190602_142818.jpg ale Molltek a jeszcze bardziej Anko siadł mi na maxa W Szczyrku w tym sezonie nie byłem... szkoda nóg zdecydowanie wolę Pilsko mimo tych orczyków. Ale trzeba przyznać, że sezonówka powoduje swego rodzaju przyzwyczajenia... Też mi Ankogel bardziej przypasił pomimo tego spaceru przez ulicę. Za to na górze fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 No to mój Szczyrk. Foto. Mam. Tego dnia z lski ruszyliśmy dalej: Vipiteno San Candido Cortina d'Ampezzo. Kronplatz. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Też mi Ankogel bardziej przypasił pomimo tego spaceru przez ulicę. Za to na górze fajnie Napiszcie chlopaki cos o Moltku, Ankog(e)lu moze, wreszcie mozna o nartach:-) Mozecie odniesc do Hintertuxa czy Pitztala, tam bylem, cos pamietam. Moltek ciagle terra incognita. Pilsko tez. Kasprowy. Lomnica. PS. ta ostatnia letnia droga tylko, z Tery'ego. Takie must. Na przyszly sezon. Moltek moge odpuscic. Bardzo tez bym chcial w Bieszczady. Ale to juz skiturowo, no ale daleko. Moze jednak sie uda. Napiszcie cos. Moze foto? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Napiszcie chlopaki cos o Moltku, Ankog(e)lu moze, wreszcie mozna o nartach:-) Mozecie odniesc do Hintertuxa czy Pitztala, tam bylem, cos pamietam. Moltek ciagle terra incognita. Pilsko tez. Kasprowy. Lomnica. PS. ta ostatnia letnia droga tylko, z Tery'ego. Takie must. Na przyszly sezon. Moltek moge odpuscic. Bardzo tez bym chcial w Bieszczady. Ale to juz skiturowo, no ale daleko. Moze jednak sie uda. Napiszcie cos. Moze foto? Coś o Moltku to można by w 3 zdaniach nawet ale pokuszę się o więcej. Pierwszy wyjazd to weekend z 11 listopada. Przywitała nas paskudna pogoda z widocznością na 2-3 metry w której wariował błędnik. Dodatkowo byliśmy po całonocnej jeździe, ale jakoś zacząć trzeba było. Później pogoda "w kratkę" ale już nie tak źle i cały wyjazd uważam za udany jak na początek sezonu. Drugi wyjazd w weekend 3 króli i tu pogoda lepsza, ale śmiałem się, że Słowacy kupili sobie w Austrii taki Chopok z całą jego kapryśnością wiatrową, bo często tam wieje. Teraz infrastruktura: raczej leciwa, przeważają orczyki i w pierwszy weekend oszczędzali, bo otwarte były tylko 2 trasy, choć śniegu było sporo. Dwie wady: 1. Pierwszy wjazd jest kretem i jeśli czegoś zapomnij drugi raz nie wjedziesz. Czyli dobrze jest zabrać dużo i najwyżej zostawić (jak się nie boisz) wyżej. Nie ma też zjazdu do parkingu, więc wracasz w tłoku w krecie. Chyba, że wracasz wcześniej. 2. Codziennie trenują młodziki z kilku krajów i jak jest mało tras czynnych "zagarniają" połowę tylko dla siebie. Po reszcie tras też prują nie zważając na nic i nikogo. Widziałem 3 ładne dzwony, ale nikomu na szczęście nic się nie stało. Jak wszystko chodzi to da się pojeździć i trasy są różnorodne. Tu przewaga nad Tuxem. Ale tylko nad samą górą. Wolę Tuxa jako całość, ale sezonówka robi swoje Jeszcze dojazd. Raz mieszkałem dosyć daleko, za drugim w pierwszych domach za Moltkiem - ale to nadal kilka kilometrów krętej drogi, więc trochę trwa. Teraz Ankogel. Trochę późno otwierają, bo na święta, a śniegu było dużo - taka widać polityka. Sama góra ładna. Łysa w większości, co nie wszyscy lubią, ale trasy fajne. Niestety pomimo weekendu tuż po Sylwestrze i dużej ilości śniegu większość tras zamknięta. I trudno to wytłumaczyć wiatrem, bo chodziła gondola, a orczyki nie. Szkoda. Minus już opisałem wcześniej - zjeżdżając do samego dołu trzeba odpiąć narty, przejść przez drogę i dojść kilkadziesiąt metrów do gondoli. Dla tych co lubią przerwy (nasi znajomi mają małe dzieci) też kiepska wiadomość - infrastruktura barowa jak na Pilsku. Chyba od początku istnienia nic się nie zmieniło Podsumowując: za te pieniądze (sezonówka) 2-3 razy w sezonie moim zdaniem warto. Górki wyższe niż Chopok, śnieg w wielu miejscach naturalny, ceny noclegów porównywalne z Chopokiem i tańsze niż w Szpindlu. Pomijam noclegi "studenckie" bo już mi pesel odmawia Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R gondola Ankogel koniec dzionka Anko widok na krzesła (2 podwójne) trasa po prawej, a właściwie połowa stoku, bo resztę zajmują młodziki Reszta zdjęć niestety ze znajomymi - RODO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R W tym wątku pisałem jak wstawiać zdjęcia: https://www.skiforum...tkiem/?p=644880 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 W tym wątku pisałem jak wstawiać zdjęcia:https://www.skiforum...tkiem/?p=644880 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Zrobiłem jak napisałaś. Jeszcze się tego pouczę, bo zmniejsza mi zdjęcia i odwraca. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Możesz łatwiej. Zmień na pełną wersję. Dodaj załącznik. PS JPG może nie łykac, trza by jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. to juz na kompletnym glodzie chyba……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 to juz na kompletnym glodzie chyba……. Nie, na totalnym nasyceniu, jak u Witkacego;-) wiosna po 50 dniach na nartach i przed wyjazdem z lski do Wloch. Oprócz łącznika, a także zamkniętej trasy inne były ok. Wiosenne. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Molltkek latem wygląda tak (jak poniżej), nie jest to moja ulubiona góra zimą, aczkolwiek latem bywa całkiem dobrze przygotowany. Sporo też klubów trenuje. Zdjęcia z początku lipca, roku nie pomnę (chyba 2016). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Musisz sprawdzić warunki, czasem jest dobrze, a czasem jazda po wywianym śniegu i lodowym podkładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? narty 11-14 czerwiec...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Nie do końca... IMG_20190602_142844.jpg IMG_20190602_112127.jpg IMG_20190602_142818.jpg ale Molltek a jeszcze bardziej Anko siadł mi na maxa W Szczyrku w tym sezonie nie byłem... szkoda nóg zdecydowanie wolę Pilsko mimo tych orczyków. Ale trzeba przyznać, że sezonówka powoduje swego rodzaju przyzwyczajenia... Też mi Ankogel bardziej przypasił pomimo tego spaceru przez ulicę. Za to na górze fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 No to mój Szczyrk. Foto. Mam. Tego dnia z lski ruszyliśmy dalej: Vipiteno San Candido Cortina d'Ampezzo. Kronplatz. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Też mi Ankogel bardziej przypasił pomimo tego spaceru przez ulicę. Za to na górze fajnie Napiszcie chlopaki cos o Moltku, Ankog(e)lu moze, wreszcie mozna o nartach:-) Mozecie odniesc do Hintertuxa czy Pitztala, tam bylem, cos pamietam. Moltek ciagle terra incognita. Pilsko tez. Kasprowy. Lomnica. PS. ta ostatnia letnia droga tylko, z Tery'ego. Takie must. Na przyszly sezon. Moltek moge odpuscic. Bardzo tez bym chcial w Bieszczady. Ale to juz skiturowo, no ale daleko. Moze jednak sie uda. Napiszcie cos. Moze foto? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Napiszcie chlopaki cos o Moltku, Ankog(e)lu moze, wreszcie mozna o nartach:-) Mozecie odniesc do Hintertuxa czy Pitztala, tam bylem, cos pamietam. Moltek ciagle terra incognita. Pilsko tez. Kasprowy. Lomnica. PS. ta ostatnia letnia droga tylko, z Tery'ego. Takie must. Na przyszly sezon. Moltek moge odpuscic. Bardzo tez bym chcial w Bieszczady. Ale to juz skiturowo, no ale daleko. Moze jednak sie uda. Napiszcie cos. Moze foto? Coś o Moltku to można by w 3 zdaniach nawet ale pokuszę się o więcej. Pierwszy wyjazd to weekend z 11 listopada. Przywitała nas paskudna pogoda z widocznością na 2-3 metry w której wariował błędnik. Dodatkowo byliśmy po całonocnej jeździe, ale jakoś zacząć trzeba było. Później pogoda "w kratkę" ale już nie tak źle i cały wyjazd uważam za udany jak na początek sezonu. Drugi wyjazd w weekend 3 króli i tu pogoda lepsza, ale śmiałem się, że Słowacy kupili sobie w Austrii taki Chopok z całą jego kapryśnością wiatrową, bo często tam wieje. Teraz infrastruktura: raczej leciwa, przeważają orczyki i w pierwszy weekend oszczędzali, bo otwarte były tylko 2 trasy, choć śniegu było sporo. Dwie wady: 1. Pierwszy wjazd jest kretem i jeśli czegoś zapomnij drugi raz nie wjedziesz. Czyli dobrze jest zabrać dużo i najwyżej zostawić (jak się nie boisz) wyżej. Nie ma też zjazdu do parkingu, więc wracasz w tłoku w krecie. Chyba, że wracasz wcześniej. 2. Codziennie trenują młodziki z kilku krajów i jak jest mało tras czynnych "zagarniają" połowę tylko dla siebie. Po reszcie tras też prują nie zważając na nic i nikogo. Widziałem 3 ładne dzwony, ale nikomu na szczęście nic się nie stało. Jak wszystko chodzi to da się pojeździć i trasy są różnorodne. Tu przewaga nad Tuxem. Ale tylko nad samą górą. Wolę Tuxa jako całość, ale sezonówka robi swoje Jeszcze dojazd. Raz mieszkałem dosyć daleko, za drugim w pierwszych domach za Moltkiem - ale to nadal kilka kilometrów krętej drogi, więc trochę trwa. Teraz Ankogel. Trochę późno otwierają, bo na święta, a śniegu było dużo - taka widać polityka. Sama góra ładna. Łysa w większości, co nie wszyscy lubią, ale trasy fajne. Niestety pomimo weekendu tuż po Sylwestrze i dużej ilości śniegu większość tras zamknięta. I trudno to wytłumaczyć wiatrem, bo chodziła gondola, a orczyki nie. Szkoda. Minus już opisałem wcześniej - zjeżdżając do samego dołu trzeba odpiąć narty, przejść przez drogę i dojść kilkadziesiąt metrów do gondoli. Dla tych co lubią przerwy (nasi znajomi mają małe dzieci) też kiepska wiadomość - infrastruktura barowa jak na Pilsku. Chyba od początku istnienia nic się nie zmieniło Podsumowując: za te pieniądze (sezonówka) 2-3 razy w sezonie moim zdaniem warto. Górki wyższe niż Chopok, śnieg w wielu miejscach naturalny, ceny noclegów porównywalne z Chopokiem i tańsze niż w Szpindlu. Pomijam noclegi "studenckie" bo już mi pesel odmawia Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R gondola Ankogel koniec dzionka Anko widok na krzesła (2 podwójne) trasa po prawej, a właściwie połowa stoku, bo resztę zajmują młodziki Reszta zdjęć niestety ze znajomymi - RODO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R W tym wątku pisałem jak wstawiać zdjęcia: https://www.skiforum...tkiem/?p=644880 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 W tym wątku pisałem jak wstawiać zdjęcia:https://www.skiforum...tkiem/?p=644880 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Zrobiłem jak napisałaś. Jeszcze się tego pouczę, bo zmniejsza mi zdjęcia i odwraca. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Możesz łatwiej. Zmień na pełną wersję. Dodaj załącznik. PS JPG może nie łykac, trza by jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. to juz na kompletnym glodzie chyba……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 to juz na kompletnym glodzie chyba……. Nie, na totalnym nasyceniu, jak u Witkacego;-) wiosna po 50 dniach na nartach i przed wyjazdem z lski do Wloch. Oprócz łącznika, a także zamkniętej trasy inne były ok. Wiosenne. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Molltkek latem wygląda tak (jak poniżej), nie jest to moja ulubiona góra zimą, aczkolwiek latem bywa całkiem dobrze przygotowany. Sporo też klubów trenuje. Zdjęcia z początku lipca, roku nie pomnę (chyba 2016). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Musisz sprawdzić warunki, czasem jest dobrze, a czasem jazda po wywianym śniegu i lodowym podkładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? narty 11-14 czerwiec...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 No to mój Szczyrk. Foto. Mam. Tego dnia z lski ruszyliśmy dalej: Vipiteno San Candido Cortina d'Ampezzo. Kronplatz. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Też mi Ankogel bardziej przypasił pomimo tego spaceru przez ulicę. Za to na górze fajnie Napiszcie chlopaki cos o Moltku, Ankog(e)lu moze, wreszcie mozna o nartach:-) Mozecie odniesc do Hintertuxa czy Pitztala, tam bylem, cos pamietam. Moltek ciagle terra incognita. Pilsko tez. Kasprowy. Lomnica. PS. ta ostatnia letnia droga tylko, z Tery'ego. Takie must. Na przyszly sezon. Moltek moge odpuscic. Bardzo tez bym chcial w Bieszczady. Ale to juz skiturowo, no ale daleko. Moze jednak sie uda. Napiszcie cos. Moze foto? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Napiszcie chlopaki cos o Moltku, Ankog(e)lu moze, wreszcie mozna o nartach:-) Mozecie odniesc do Hintertuxa czy Pitztala, tam bylem, cos pamietam. Moltek ciagle terra incognita. Pilsko tez. Kasprowy. Lomnica. PS. ta ostatnia letnia droga tylko, z Tery'ego. Takie must. Na przyszly sezon. Moltek moge odpuscic. Bardzo tez bym chcial w Bieszczady. Ale to juz skiturowo, no ale daleko. Moze jednak sie uda. Napiszcie cos. Moze foto? Coś o Moltku to można by w 3 zdaniach nawet ale pokuszę się o więcej. Pierwszy wyjazd to weekend z 11 listopada. Przywitała nas paskudna pogoda z widocznością na 2-3 metry w której wariował błędnik. Dodatkowo byliśmy po całonocnej jeździe, ale jakoś zacząć trzeba było. Później pogoda "w kratkę" ale już nie tak źle i cały wyjazd uważam za udany jak na początek sezonu. Drugi wyjazd w weekend 3 króli i tu pogoda lepsza, ale śmiałem się, że Słowacy kupili sobie w Austrii taki Chopok z całą jego kapryśnością wiatrową, bo często tam wieje. Teraz infrastruktura: raczej leciwa, przeważają orczyki i w pierwszy weekend oszczędzali, bo otwarte były tylko 2 trasy, choć śniegu było sporo. Dwie wady: 1. Pierwszy wjazd jest kretem i jeśli czegoś zapomnij drugi raz nie wjedziesz. Czyli dobrze jest zabrać dużo i najwyżej zostawić (jak się nie boisz) wyżej. Nie ma też zjazdu do parkingu, więc wracasz w tłoku w krecie. Chyba, że wracasz wcześniej. 2. Codziennie trenują młodziki z kilku krajów i jak jest mało tras czynnych "zagarniają" połowę tylko dla siebie. Po reszcie tras też prują nie zważając na nic i nikogo. Widziałem 3 ładne dzwony, ale nikomu na szczęście nic się nie stało. Jak wszystko chodzi to da się pojeździć i trasy są różnorodne. Tu przewaga nad Tuxem. Ale tylko nad samą górą. Wolę Tuxa jako całość, ale sezonówka robi swoje Jeszcze dojazd. Raz mieszkałem dosyć daleko, za drugim w pierwszych domach za Moltkiem - ale to nadal kilka kilometrów krętej drogi, więc trochę trwa. Teraz Ankogel. Trochę późno otwierają, bo na święta, a śniegu było dużo - taka widać polityka. Sama góra ładna. Łysa w większości, co nie wszyscy lubią, ale trasy fajne. Niestety pomimo weekendu tuż po Sylwestrze i dużej ilości śniegu większość tras zamknięta. I trudno to wytłumaczyć wiatrem, bo chodziła gondola, a orczyki nie. Szkoda. Minus już opisałem wcześniej - zjeżdżając do samego dołu trzeba odpiąć narty, przejść przez drogę i dojść kilkadziesiąt metrów do gondoli. Dla tych co lubią przerwy (nasi znajomi mają małe dzieci) też kiepska wiadomość - infrastruktura barowa jak na Pilsku. Chyba od początku istnienia nic się nie zmieniło Podsumowując: za te pieniądze (sezonówka) 2-3 razy w sezonie moim zdaniem warto. Górki wyższe niż Chopok, śnieg w wielu miejscach naturalny, ceny noclegów porównywalne z Chopokiem i tańsze niż w Szpindlu. Pomijam noclegi "studenckie" bo już mi pesel odmawia Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R gondola Ankogel koniec dzionka Anko widok na krzesła (2 podwójne) trasa po prawej, a właściwie połowa stoku, bo resztę zajmują młodziki Reszta zdjęć niestety ze znajomymi - RODO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R W tym wątku pisałem jak wstawiać zdjęcia: https://www.skiforum...tkiem/?p=644880 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 W tym wątku pisałem jak wstawiać zdjęcia:https://www.skiforum...tkiem/?p=644880 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Zrobiłem jak napisałaś. Jeszcze się tego pouczę, bo zmniejsza mi zdjęcia i odwraca. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Możesz łatwiej. Zmień na pełną wersję. Dodaj załącznik. PS JPG może nie łykac, trza by jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. to juz na kompletnym glodzie chyba……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 to juz na kompletnym glodzie chyba……. Nie, na totalnym nasyceniu, jak u Witkacego;-) wiosna po 50 dniach na nartach i przed wyjazdem z lski do Wloch. Oprócz łącznika, a także zamkniętej trasy inne były ok. Wiosenne. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Molltkek latem wygląda tak (jak poniżej), nie jest to moja ulubiona góra zimą, aczkolwiek latem bywa całkiem dobrze przygotowany. Sporo też klubów trenuje. Zdjęcia z początku lipca, roku nie pomnę (chyba 2016). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Musisz sprawdzić warunki, czasem jest dobrze, a czasem jazda po wywianym śniegu i lodowym podkładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? narty 11-14 czerwiec...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R W tym wątku pisałem jak wstawiać zdjęcia: https://www.skiforum...tkiem/?p=644880 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 W tym wątku pisałem jak wstawiać zdjęcia:https://www.skiforum...tkiem/?p=644880 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Zrobiłem jak napisałaś. Jeszcze się tego pouczę, bo zmniejsza mi zdjęcia i odwraca. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Możesz łatwiej. Zmień na pełną wersję. Dodaj załącznik. PS JPG może nie łykac, trza by jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. to juz na kompletnym glodzie chyba……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 to juz na kompletnym glodzie chyba……. Nie, na totalnym nasyceniu, jak u Witkacego;-) wiosna po 50 dniach na nartach i przed wyjazdem z lski do Wloch. Oprócz łącznika, a także zamkniętej trasy inne były ok. Wiosenne. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Molltkek latem wygląda tak (jak poniżej), nie jest to moja ulubiona góra zimą, aczkolwiek latem bywa całkiem dobrze przygotowany. Sporo też klubów trenuje. Zdjęcia z początku lipca, roku nie pomnę (chyba 2016). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Musisz sprawdzić warunki, czasem jest dobrze, a czasem jazda po wywianym śniegu i lodowym podkładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? narty 11-14 czerwiec...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 NIestety coś robię nie tak Kiedy wklejam mema z internetu (kopiuj grafikę) jest ok, kiedy z kompa nie wkleja bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Zrobiłem jak napisałaś. Jeszcze się tego pouczę, bo zmniejsza mi zdjęcia i odwraca. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Możesz łatwiej. Zmień na pełną wersję. Dodaj załącznik. PS JPG może nie łykac, trza by jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. to juz na kompletnym glodzie chyba……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 to juz na kompletnym glodzie chyba……. Nie, na totalnym nasyceniu, jak u Witkacego;-) wiosna po 50 dniach na nartach i przed wyjazdem z lski do Wloch. Oprócz łącznika, a także zamkniętej trasy inne były ok. Wiosenne. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Molltkek latem wygląda tak (jak poniżej), nie jest to moja ulubiona góra zimą, aczkolwiek latem bywa całkiem dobrze przygotowany. Sporo też klubów trenuje. Zdjęcia z początku lipca, roku nie pomnę (chyba 2016). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Musisz sprawdzić warunki, czasem jest dobrze, a czasem jazda po wywianym śniegu i lodowym podkładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? narty 11-14 czerwiec...?
robertdr Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 bo jpg z komputera nie ma adresu internetowego. Dlatego najpierw dołącz zdjęcie z kompa do galerii Zrobiłem jak napisałaś. Jeszcze się tego pouczę, bo zmniejsza mi zdjęcia i odwraca. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Możesz łatwiej. Zmień na pełną wersję. Dodaj załącznik. PS JPG może nie łykac, trza by jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. to juz na kompletnym glodzie chyba……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 to juz na kompletnym glodzie chyba……. Nie, na totalnym nasyceniu, jak u Witkacego;-) wiosna po 50 dniach na nartach i przed wyjazdem z lski do Wloch. Oprócz łącznika, a także zamkniętej trasy inne były ok. Wiosenne. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Molltkek latem wygląda tak (jak poniżej), nie jest to moja ulubiona góra zimą, aczkolwiek latem bywa całkiem dobrze przygotowany. Sporo też klubów trenuje. Zdjęcia z początku lipca, roku nie pomnę (chyba 2016). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Musisz sprawdzić warunki, czasem jest dobrze, a czasem jazda po wywianym śniegu i lodowym podkładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? narty 11-14 czerwiec...?
star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Zdjęć nie umiem wkleić. Mam je w telefonie i jak prześlę na pocztę zapisują się w JPG i nie chcą wkleić. Jak pomożecie to coś dorzucę. pozdrawiam R zaczynasz od założenia albumu w galerii forum, tam ściągasz zdjęcia ze swojego dysku. Zapisujesz. Potem pisząc post klikasz w "moje media" nastepnie "albumy", zaznaczasz zdjęcia i.... już Możesz łatwiej. Zmień na pełną wersję. Dodaj załącznik. PS JPG może nie łykac, trza by jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja byłem rok temu. W marcu, popołudniem. Bajka. Zjazd z jednego Skrzycznego do drugiego po kamieniach bo nie szło inaczej. Ale na miękko jakoś przeszedłem, no i miałem szutrówki, więc nie bardzo szkoda, Kastle BMX. Ale wiosenna jazda w pełnym słońcu miodzio. Jakąś zamkniętą 1 czy 2 wąziutko, ale poszło. Zaraz fotkę wrzucę, bo klimatyczna. to juz na kompletnym glodzie chyba……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 to juz na kompletnym glodzie chyba……. Nie, na totalnym nasyceniu, jak u Witkacego;-) wiosna po 50 dniach na nartach i przed wyjazdem z lski do Wloch. Oprócz łącznika, a także zamkniętej trasy inne były ok. Wiosenne. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Molltkek latem wygląda tak (jak poniżej), nie jest to moja ulubiona góra zimą, aczkolwiek latem bywa całkiem dobrze przygotowany. Sporo też klubów trenuje. Zdjęcia z początku lipca, roku nie pomnę (chyba 2016). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Musisz sprawdzić warunki, czasem jest dobrze, a czasem jazda po wywianym śniegu i lodowym podkładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 to juz na kompletnym glodzie chyba……. Nie, na totalnym nasyceniu, jak u Witkacego;-) wiosna po 50 dniach na nartach i przed wyjazdem z lski do Wloch. Oprócz łącznika, a także zamkniętej trasy inne były ok. Wiosenne. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Molltkek latem wygląda tak (jak poniżej), nie jest to moja ulubiona góra zimą, aczkolwiek latem bywa całkiem dobrze przygotowany. Sporo też klubów trenuje. Zdjęcia z początku lipca, roku nie pomnę (chyba 2016). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit1 Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ja chciałbym bardzo, żeby do końca Maja otwarto niektóre granice i umożliwiono ruch turystyczny, jeszcze nie odwołałem żadnych górskich wyjazdów na Czerwiec i Lipiec... Ja jeszcze słaby narciarz i obawiam się trochę Tuxa latem, ale skoro będę w pobliżu to może spróbuję. Musisz sprawdzić warunki, czasem jest dobrze, a czasem jazda po wywianym śniegu i lodowym podkładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi