robertdr Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Już myślałem, że po whisky schizujesz, ale sprawdzam i co.. no i Rega jeździ na nartach w pl... w trzech ośrodkach, zgadnijcie jakich? Sandomierz? Kurza Góra, a może Wierzyca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 99 Dodano 4 l Ostatniej odpowiedzi 4 l Top użytkownicy w tym temacie 13 23 20 12 Popularne dni 15 Kwi 61 11 Kwi 24 12 Kwi 14 16 Kwi 1 Top użytkownicy w tym temacie robertdr 13 odpowiedzi darku 23 odpowiedzi star 20 odpowiedzi Rega 12 odpowiedzi Popularne dni 15 Kwi 2020 61 odpowiedzi 11 Kwi 2020 24 odpowiedzi 12 Kwi 2020 14 odpowiedzi 16 Kwi 2020 1 odpowiedź Mitek Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Już myślałem, że po whisky schizujesz, ale sprawdzam i co.. no i Rega jeździ na nartach w pl... w trzech ośrodkach, zgadnijcie jakich? Cześć A jak sprawdzasz to masz może więcej danych na temat kolegi Rega. Najlepiej na priv. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Cześć Poza tym po zbadaniu i zewidencjonowaniu dowodów to po prostu zwykły złom. PozdroAle złom bardzo dobry np. na medaliki... kilka milionow da sie wytloczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Już myślałem, że po whisky schizujesz, ale sprawdzam i co.. no i Rega jeździ na nartach w pl... w trzech ośrodkach, zgadnijcie jakich? Odstaw to wahadełko do sprawdzania bo chyba się popsuło. Nawet ja bym tego nie zgadł. Jak bym nie kombinował to wychodzą mi tylko 2 ośrodki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Cześć A jak sprawdzasz to masz może więcej danych na temat kolegi Rega. Najlepiej na priv. Pozdrowienia Nie interesuj się tym za bardzo bo nigdy nie wiadomo na co można trafić. Jak powiada mądrość ludowa "Kto nie wie ten śpi w poduchach, a kto wie, tego wiodą w łańcuchach". Żeby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Nie interesuj się tym za bardzo bo nigdy nie wiadomo na co można trafić. Jak powiada mądrość ludowa "Kto nie wie ten śpi w poduchach, a kto wie, tego wiodą w łańcuchach". Żeby nie było. Bądź spokojny. Pisz jak najwięcej. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Bądź spokojny. Pisz jak najwięcej. Pozdrowienia Jak bym mógł być spokojnym, skoro już nie śpisz? Przecież chyba wiesz o tym doskonale, jak działasz na ludzi? Choćby przez grzeczność, muszę odczuwać jakiś niepokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Myślisz, że wtedy winny był Lech a nie Jarosław? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Odstaw to wahadełko do sprawdzania bo chyba się popsuło. Nawet ja bym tego nie zgadł. Jak bym nie kombinował to wychodzą mi tylko 2 ośrodki. Widzisz. Sam już nie pamiętasz co napisałeś na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Sandomierz? Kurza Góra, a może Wierzyca? To by było oryginalne. Ale nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Myślisz, że wtedy winny był Lech a nie Jarosław? Obaj. Ale zawsze rządził Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Dziś mija 10 rocznica tej narodowej tragedii , 10 lat temu byłem akurat w szpitalu kiedy dotarły do mnie te straszne wiadomości. Pamiętajmy o nich.... Dziękuję za ten post. Dawno tutaj nie zaglądałem, a ta wiadomość mnie do tego skłoniła. Wbrew pozorom to również temat narciarski, bo ... człowiek od razu widzi z kim chętnie by pojechał na jakiś zlot, a z nim niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jechałem wtedy w nocy na narty do Włoch, niemieckiego nie znam i nie bardzo wiedziałem dlaczego w każdych wiadomościach jest o polskim prezydencie. Dopiero jak dzieci zadzwoniły wszystko stało się jasne. Na parkingu wszyscy Polacy podchodzili do siebie i zszokowani wymieniali wiadomości, ale później zrobiono z tego religię i zaczęli zbijać kapitał polityczny, a to budzi moje obrzydzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Narty. Dawaj narty trollu Darku jest z Bełchatowa. Tego koło Kamieńska. Pewno nie raz z Regą jeździł, a dokładniej 2x? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 I narciarz zarazem! PS w tym wątku to rzadkość. Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Hmmm. ..odważnie. Czyli rozumiem, że w przypadku, kiedy jednak napiszę coś o nartach, wygram tym samym zakład, to mogę sobie z tego zestawu coś wybrać? Przyznaję - honorowo . Jak pewnie zauważyłeś moja oferta jest uboższa . Czego jednak nie robi się dla kolegów z forum - coś tam dopiszę. Czytaj ze zrozumieniem -gramy o twoje narty. Nic nie ryzykujesz;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Te elektrownia - dawaj narty, chyba że dobranockę oglądasz (bo przecież nie wraże fakty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku jest z Bełchatowa. Tego koło Kamieńska. Pewno nie raz z Regą jeździł, a dokładniej 2x? Ja to rzadko jeżdzę, więc może z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Czytaj ze zrozumieniem -gramy o twoje narty. Nic nie ryzykujesz;-) Ale wiesz na czym polega zakład? nawet nie honorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to rzadko jeżdzę, więc może z 1 Jak było? Którą trasą raz zjechałeś? Też tam z raz byłem więc kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Nie ma jak trafić na experta Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Ale nadal to forum narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Już myślałem, że po whisky schizujesz, ale sprawdzam i co.. no i Rega jeździ na nartach w pl... w trzech ośrodkach, zgadnijcie jakich? Cześć A jak sprawdzasz to masz może więcej danych na temat kolegi Rega. Najlepiej na priv. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Cześć Poza tym po zbadaniu i zewidencjonowaniu dowodów to po prostu zwykły złom. PozdroAle złom bardzo dobry np. na medaliki... kilka milionow da sie wytloczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Już myślałem, że po whisky schizujesz, ale sprawdzam i co.. no i Rega jeździ na nartach w pl... w trzech ośrodkach, zgadnijcie jakich? Odstaw to wahadełko do sprawdzania bo chyba się popsuło. Nawet ja bym tego nie zgadł. Jak bym nie kombinował to wychodzą mi tylko 2 ośrodki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Cześć A jak sprawdzasz to masz może więcej danych na temat kolegi Rega. Najlepiej na priv. Pozdrowienia Nie interesuj się tym za bardzo bo nigdy nie wiadomo na co można trafić. Jak powiada mądrość ludowa "Kto nie wie ten śpi w poduchach, a kto wie, tego wiodą w łańcuchach". Żeby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Nie interesuj się tym za bardzo bo nigdy nie wiadomo na co można trafić. Jak powiada mądrość ludowa "Kto nie wie ten śpi w poduchach, a kto wie, tego wiodą w łańcuchach". Żeby nie było. Bądź spokojny. Pisz jak najwięcej. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Bądź spokojny. Pisz jak najwięcej. Pozdrowienia Jak bym mógł być spokojnym, skoro już nie śpisz? Przecież chyba wiesz o tym doskonale, jak działasz na ludzi? Choćby przez grzeczność, muszę odczuwać jakiś niepokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Myślisz, że wtedy winny był Lech a nie Jarosław? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Odstaw to wahadełko do sprawdzania bo chyba się popsuło. Nawet ja bym tego nie zgadł. Jak bym nie kombinował to wychodzą mi tylko 2 ośrodki. Widzisz. Sam już nie pamiętasz co napisałeś na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Sandomierz? Kurza Góra, a może Wierzyca? To by było oryginalne. Ale nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Myślisz, że wtedy winny był Lech a nie Jarosław? Obaj. Ale zawsze rządził Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Dziś mija 10 rocznica tej narodowej tragedii , 10 lat temu byłem akurat w szpitalu kiedy dotarły do mnie te straszne wiadomości. Pamiętajmy o nich.... Dziękuję za ten post. Dawno tutaj nie zaglądałem, a ta wiadomość mnie do tego skłoniła. Wbrew pozorom to również temat narciarski, bo ... człowiek od razu widzi z kim chętnie by pojechał na jakiś zlot, a z nim niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jechałem wtedy w nocy na narty do Włoch, niemieckiego nie znam i nie bardzo wiedziałem dlaczego w każdych wiadomościach jest o polskim prezydencie. Dopiero jak dzieci zadzwoniły wszystko stało się jasne. Na parkingu wszyscy Polacy podchodzili do siebie i zszokowani wymieniali wiadomości, ale później zrobiono z tego religię i zaczęli zbijać kapitał polityczny, a to budzi moje obrzydzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Narty. Dawaj narty trollu Darku jest z Bełchatowa. Tego koło Kamieńska. Pewno nie raz z Regą jeździł, a dokładniej 2x? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 I narciarz zarazem! PS w tym wątku to rzadkość. Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Hmmm. ..odważnie. Czyli rozumiem, że w przypadku, kiedy jednak napiszę coś o nartach, wygram tym samym zakład, to mogę sobie z tego zestawu coś wybrać? Przyznaję - honorowo . Jak pewnie zauważyłeś moja oferta jest uboższa . Czego jednak nie robi się dla kolegów z forum - coś tam dopiszę. Czytaj ze zrozumieniem -gramy o twoje narty. Nic nie ryzykujesz;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Te elektrownia - dawaj narty, chyba że dobranockę oglądasz (bo przecież nie wraże fakty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku jest z Bełchatowa. Tego koło Kamieńska. Pewno nie raz z Regą jeździł, a dokładniej 2x? Ja to rzadko jeżdzę, więc może z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Czytaj ze zrozumieniem -gramy o twoje narty. Nic nie ryzykujesz;-) Ale wiesz na czym polega zakład? nawet nie honorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to rzadko jeżdzę, więc może z 1 Jak było? Którą trasą raz zjechałeś? Też tam z raz byłem więc kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Nie ma jak trafić na experta Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Ale nadal to forum narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Cześć Poza tym po zbadaniu i zewidencjonowaniu dowodów to po prostu zwykły złom. PozdroAle złom bardzo dobry np. na medaliki... kilka milionow da sie wytloczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Już myślałem, że po whisky schizujesz, ale sprawdzam i co.. no i Rega jeździ na nartach w pl... w trzech ośrodkach, zgadnijcie jakich? Odstaw to wahadełko do sprawdzania bo chyba się popsuło. Nawet ja bym tego nie zgadł. Jak bym nie kombinował to wychodzą mi tylko 2 ośrodki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Cześć A jak sprawdzasz to masz może więcej danych na temat kolegi Rega. Najlepiej na priv. Pozdrowienia Nie interesuj się tym za bardzo bo nigdy nie wiadomo na co można trafić. Jak powiada mądrość ludowa "Kto nie wie ten śpi w poduchach, a kto wie, tego wiodą w łańcuchach". Żeby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Nie interesuj się tym za bardzo bo nigdy nie wiadomo na co można trafić. Jak powiada mądrość ludowa "Kto nie wie ten śpi w poduchach, a kto wie, tego wiodą w łańcuchach". Żeby nie było. Bądź spokojny. Pisz jak najwięcej. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Bądź spokojny. Pisz jak najwięcej. Pozdrowienia Jak bym mógł być spokojnym, skoro już nie śpisz? Przecież chyba wiesz o tym doskonale, jak działasz na ludzi? Choćby przez grzeczność, muszę odczuwać jakiś niepokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Myślisz, że wtedy winny był Lech a nie Jarosław? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Odstaw to wahadełko do sprawdzania bo chyba się popsuło. Nawet ja bym tego nie zgadł. Jak bym nie kombinował to wychodzą mi tylko 2 ośrodki. Widzisz. Sam już nie pamiętasz co napisałeś na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Sandomierz? Kurza Góra, a może Wierzyca? To by było oryginalne. Ale nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Myślisz, że wtedy winny był Lech a nie Jarosław? Obaj. Ale zawsze rządził Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Dziś mija 10 rocznica tej narodowej tragedii , 10 lat temu byłem akurat w szpitalu kiedy dotarły do mnie te straszne wiadomości. Pamiętajmy o nich.... Dziękuję za ten post. Dawno tutaj nie zaglądałem, a ta wiadomość mnie do tego skłoniła. Wbrew pozorom to również temat narciarski, bo ... człowiek od razu widzi z kim chętnie by pojechał na jakiś zlot, a z nim niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jechałem wtedy w nocy na narty do Włoch, niemieckiego nie znam i nie bardzo wiedziałem dlaczego w każdych wiadomościach jest o polskim prezydencie. Dopiero jak dzieci zadzwoniły wszystko stało się jasne. Na parkingu wszyscy Polacy podchodzili do siebie i zszokowani wymieniali wiadomości, ale później zrobiono z tego religię i zaczęli zbijać kapitał polityczny, a to budzi moje obrzydzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Narty. Dawaj narty trollu Darku jest z Bełchatowa. Tego koło Kamieńska. Pewno nie raz z Regą jeździł, a dokładniej 2x? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 I narciarz zarazem! PS w tym wątku to rzadkość. Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Hmmm. ..odważnie. Czyli rozumiem, że w przypadku, kiedy jednak napiszę coś o nartach, wygram tym samym zakład, to mogę sobie z tego zestawu coś wybrać? Przyznaję - honorowo . Jak pewnie zauważyłeś moja oferta jest uboższa . Czego jednak nie robi się dla kolegów z forum - coś tam dopiszę. Czytaj ze zrozumieniem -gramy o twoje narty. Nic nie ryzykujesz;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Te elektrownia - dawaj narty, chyba że dobranockę oglądasz (bo przecież nie wraże fakty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku jest z Bełchatowa. Tego koło Kamieńska. Pewno nie raz z Regą jeździł, a dokładniej 2x? Ja to rzadko jeżdzę, więc może z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Czytaj ze zrozumieniem -gramy o twoje narty. Nic nie ryzykujesz;-) Ale wiesz na czym polega zakład? nawet nie honorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to rzadko jeżdzę, więc może z 1 Jak było? Którą trasą raz zjechałeś? Też tam z raz byłem więc kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Nie ma jak trafić na experta Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Ale nadal to forum narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Rega Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Cześć A jak sprawdzasz to masz może więcej danych na temat kolegi Rega. Najlepiej na priv. Pozdrowienia Nie interesuj się tym za bardzo bo nigdy nie wiadomo na co można trafić. Jak powiada mądrość ludowa "Kto nie wie ten śpi w poduchach, a kto wie, tego wiodą w łańcuchach". Żeby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Nie interesuj się tym za bardzo bo nigdy nie wiadomo na co można trafić. Jak powiada mądrość ludowa "Kto nie wie ten śpi w poduchach, a kto wie, tego wiodą w łańcuchach". Żeby nie było. Bądź spokojny. Pisz jak najwięcej. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Bądź spokojny. Pisz jak najwięcej. Pozdrowienia Jak bym mógł być spokojnym, skoro już nie śpisz? Przecież chyba wiesz o tym doskonale, jak działasz na ludzi? Choćby przez grzeczność, muszę odczuwać jakiś niepokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Myślisz, że wtedy winny był Lech a nie Jarosław? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Odstaw to wahadełko do sprawdzania bo chyba się popsuło. Nawet ja bym tego nie zgadł. Jak bym nie kombinował to wychodzą mi tylko 2 ośrodki. Widzisz. Sam już nie pamiętasz co napisałeś na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Sandomierz? Kurza Góra, a może Wierzyca? To by było oryginalne. Ale nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Myślisz, że wtedy winny był Lech a nie Jarosław? Obaj. Ale zawsze rządził Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Dziś mija 10 rocznica tej narodowej tragedii , 10 lat temu byłem akurat w szpitalu kiedy dotarły do mnie te straszne wiadomości. Pamiętajmy o nich.... Dziękuję za ten post. Dawno tutaj nie zaglądałem, a ta wiadomość mnie do tego skłoniła. Wbrew pozorom to również temat narciarski, bo ... człowiek od razu widzi z kim chętnie by pojechał na jakiś zlot, a z nim niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jechałem wtedy w nocy na narty do Włoch, niemieckiego nie znam i nie bardzo wiedziałem dlaczego w każdych wiadomościach jest o polskim prezydencie. Dopiero jak dzieci zadzwoniły wszystko stało się jasne. Na parkingu wszyscy Polacy podchodzili do siebie i zszokowani wymieniali wiadomości, ale później zrobiono z tego religię i zaczęli zbijać kapitał polityczny, a to budzi moje obrzydzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Narty. Dawaj narty trollu Darku jest z Bełchatowa. Tego koło Kamieńska. Pewno nie raz z Regą jeździł, a dokładniej 2x? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 I narciarz zarazem! PS w tym wątku to rzadkość. Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Hmmm. ..odważnie. Czyli rozumiem, że w przypadku, kiedy jednak napiszę coś o nartach, wygram tym samym zakład, to mogę sobie z tego zestawu coś wybrać? Przyznaję - honorowo . Jak pewnie zauważyłeś moja oferta jest uboższa . Czego jednak nie robi się dla kolegów z forum - coś tam dopiszę. Czytaj ze zrozumieniem -gramy o twoje narty. Nic nie ryzykujesz;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Te elektrownia - dawaj narty, chyba że dobranockę oglądasz (bo przecież nie wraże fakty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku jest z Bełchatowa. Tego koło Kamieńska. Pewno nie raz z Regą jeździł, a dokładniej 2x? Ja to rzadko jeżdzę, więc może z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Czytaj ze zrozumieniem -gramy o twoje narty. Nic nie ryzykujesz;-) Ale wiesz na czym polega zakład? nawet nie honorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to rzadko jeżdzę, więc może z 1 Jak było? Którą trasą raz zjechałeś? Też tam z raz byłem więc kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Nie ma jak trafić na experta Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Ale nadal to forum narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Nie interesuj się tym za bardzo bo nigdy nie wiadomo na co można trafić. Jak powiada mądrość ludowa "Kto nie wie ten śpi w poduchach, a kto wie, tego wiodą w łańcuchach". Żeby nie było. Bądź spokojny. Pisz jak najwięcej. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Bądź spokojny. Pisz jak najwięcej. Pozdrowienia Jak bym mógł być spokojnym, skoro już nie śpisz? Przecież chyba wiesz o tym doskonale, jak działasz na ludzi? Choćby przez grzeczność, muszę odczuwać jakiś niepokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Myślisz, że wtedy winny był Lech a nie Jarosław? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Odstaw to wahadełko do sprawdzania bo chyba się popsuło. Nawet ja bym tego nie zgadł. Jak bym nie kombinował to wychodzą mi tylko 2 ośrodki. Widzisz. Sam już nie pamiętasz co napisałeś na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Sandomierz? Kurza Góra, a może Wierzyca? To by było oryginalne. Ale nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Myślisz, że wtedy winny był Lech a nie Jarosław? Obaj. Ale zawsze rządził Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Dziś mija 10 rocznica tej narodowej tragedii , 10 lat temu byłem akurat w szpitalu kiedy dotarły do mnie te straszne wiadomości. Pamiętajmy o nich.... Dziękuję za ten post. Dawno tutaj nie zaglądałem, a ta wiadomość mnie do tego skłoniła. Wbrew pozorom to również temat narciarski, bo ... człowiek od razu widzi z kim chętnie by pojechał na jakiś zlot, a z nim niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jechałem wtedy w nocy na narty do Włoch, niemieckiego nie znam i nie bardzo wiedziałem dlaczego w każdych wiadomościach jest o polskim prezydencie. Dopiero jak dzieci zadzwoniły wszystko stało się jasne. Na parkingu wszyscy Polacy podchodzili do siebie i zszokowani wymieniali wiadomości, ale później zrobiono z tego religię i zaczęli zbijać kapitał polityczny, a to budzi moje obrzydzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Narty. Dawaj narty trollu Darku jest z Bełchatowa. Tego koło Kamieńska. Pewno nie raz z Regą jeździł, a dokładniej 2x? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 I narciarz zarazem! PS w tym wątku to rzadkość. Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Hmmm. ..odważnie. Czyli rozumiem, że w przypadku, kiedy jednak napiszę coś o nartach, wygram tym samym zakład, to mogę sobie z tego zestawu coś wybrać? Przyznaję - honorowo . Jak pewnie zauważyłeś moja oferta jest uboższa . Czego jednak nie robi się dla kolegów z forum - coś tam dopiszę. Czytaj ze zrozumieniem -gramy o twoje narty. Nic nie ryzykujesz;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Te elektrownia - dawaj narty, chyba że dobranockę oglądasz (bo przecież nie wraże fakty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku jest z Bełchatowa. Tego koło Kamieńska. Pewno nie raz z Regą jeździł, a dokładniej 2x? Ja to rzadko jeżdzę, więc może z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Czytaj ze zrozumieniem -gramy o twoje narty. Nic nie ryzykujesz;-) Ale wiesz na czym polega zakład? nawet nie honorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to rzadko jeżdzę, więc może z 1 Jak było? Którą trasą raz zjechałeś? Też tam z raz byłem więc kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Nie ma jak trafić na experta Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Ale nadal to forum narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Rega Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Bądź spokojny. Pisz jak najwięcej. Pozdrowienia Jak bym mógł być spokojnym, skoro już nie śpisz? Przecież chyba wiesz o tym doskonale, jak działasz na ludzi? Choćby przez grzeczność, muszę odczuwać jakiś niepokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Myślisz, że wtedy winny był Lech a nie Jarosław? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Odstaw to wahadełko do sprawdzania bo chyba się popsuło. Nawet ja bym tego nie zgadł. Jak bym nie kombinował to wychodzą mi tylko 2 ośrodki. Widzisz. Sam już nie pamiętasz co napisałeś na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Sandomierz? Kurza Góra, a może Wierzyca? To by było oryginalne. Ale nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Myślisz, że wtedy winny był Lech a nie Jarosław? Obaj. Ale zawsze rządził Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Dziś mija 10 rocznica tej narodowej tragedii , 10 lat temu byłem akurat w szpitalu kiedy dotarły do mnie te straszne wiadomości. Pamiętajmy o nich.... Dziękuję za ten post. Dawno tutaj nie zaglądałem, a ta wiadomość mnie do tego skłoniła. Wbrew pozorom to również temat narciarski, bo ... człowiek od razu widzi z kim chętnie by pojechał na jakiś zlot, a z nim niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jechałem wtedy w nocy na narty do Włoch, niemieckiego nie znam i nie bardzo wiedziałem dlaczego w każdych wiadomościach jest o polskim prezydencie. Dopiero jak dzieci zadzwoniły wszystko stało się jasne. Na parkingu wszyscy Polacy podchodzili do siebie i zszokowani wymieniali wiadomości, ale później zrobiono z tego religię i zaczęli zbijać kapitał polityczny, a to budzi moje obrzydzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Narty. Dawaj narty trollu Darku jest z Bełchatowa. Tego koło Kamieńska. Pewno nie raz z Regą jeździł, a dokładniej 2x? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 I narciarz zarazem! PS w tym wątku to rzadkość. Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Hmmm. ..odważnie. Czyli rozumiem, że w przypadku, kiedy jednak napiszę coś o nartach, wygram tym samym zakład, to mogę sobie z tego zestawu coś wybrać? Przyznaję - honorowo . Jak pewnie zauważyłeś moja oferta jest uboższa . Czego jednak nie robi się dla kolegów z forum - coś tam dopiszę. Czytaj ze zrozumieniem -gramy o twoje narty. Nic nie ryzykujesz;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Te elektrownia - dawaj narty, chyba że dobranockę oglądasz (bo przecież nie wraże fakty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku jest z Bełchatowa. Tego koło Kamieńska. Pewno nie raz z Regą jeździł, a dokładniej 2x? Ja to rzadko jeżdzę, więc może z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Czytaj ze zrozumieniem -gramy o twoje narty. Nic nie ryzykujesz;-) Ale wiesz na czym polega zakład? nawet nie honorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to rzadko jeżdzę, więc może z 1 Jak było? Którą trasą raz zjechałeś? Też tam z raz byłem więc kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Nie ma jak trafić na experta Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Ale nadal to forum narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
WojtekM Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Myślisz, że wtedy winny był Lech a nie Jarosław? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Odstaw to wahadełko do sprawdzania bo chyba się popsuło. Nawet ja bym tego nie zgadł. Jak bym nie kombinował to wychodzą mi tylko 2 ośrodki. Widzisz. Sam już nie pamiętasz co napisałeś na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Sandomierz? Kurza Góra, a może Wierzyca? To by było oryginalne. Ale nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Myślisz, że wtedy winny był Lech a nie Jarosław? Obaj. Ale zawsze rządził Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Dziś mija 10 rocznica tej narodowej tragedii , 10 lat temu byłem akurat w szpitalu kiedy dotarły do mnie te straszne wiadomości. Pamiętajmy o nich.... Dziękuję za ten post. Dawno tutaj nie zaglądałem, a ta wiadomość mnie do tego skłoniła. Wbrew pozorom to również temat narciarski, bo ... człowiek od razu widzi z kim chętnie by pojechał na jakiś zlot, a z nim niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jechałem wtedy w nocy na narty do Włoch, niemieckiego nie znam i nie bardzo wiedziałem dlaczego w każdych wiadomościach jest o polskim prezydencie. Dopiero jak dzieci zadzwoniły wszystko stało się jasne. Na parkingu wszyscy Polacy podchodzili do siebie i zszokowani wymieniali wiadomości, ale później zrobiono z tego religię i zaczęli zbijać kapitał polityczny, a to budzi moje obrzydzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Narty. Dawaj narty trollu Darku jest z Bełchatowa. Tego koło Kamieńska. Pewno nie raz z Regą jeździł, a dokładniej 2x? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 I narciarz zarazem! PS w tym wątku to rzadkość. Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Hmmm. ..odważnie. Czyli rozumiem, że w przypadku, kiedy jednak napiszę coś o nartach, wygram tym samym zakład, to mogę sobie z tego zestawu coś wybrać? Przyznaję - honorowo . Jak pewnie zauważyłeś moja oferta jest uboższa . Czego jednak nie robi się dla kolegów z forum - coś tam dopiszę. Czytaj ze zrozumieniem -gramy o twoje narty. Nic nie ryzykujesz;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Te elektrownia - dawaj narty, chyba że dobranockę oglądasz (bo przecież nie wraże fakty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku jest z Bełchatowa. Tego koło Kamieńska. Pewno nie raz z Regą jeździł, a dokładniej 2x? Ja to rzadko jeżdzę, więc może z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Czytaj ze zrozumieniem -gramy o twoje narty. Nic nie ryzykujesz;-) Ale wiesz na czym polega zakład? nawet nie honorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to rzadko jeżdzę, więc może z 1 Jak było? Którą trasą raz zjechałeś? Też tam z raz byłem więc kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Nie ma jak trafić na experta Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Ale nadal to forum narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Odstaw to wahadełko do sprawdzania bo chyba się popsuło. Nawet ja bym tego nie zgadł. Jak bym nie kombinował to wychodzą mi tylko 2 ośrodki. Widzisz. Sam już nie pamiętasz co napisałeś na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Sandomierz? Kurza Góra, a może Wierzyca? To by było oryginalne. Ale nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Myślisz, że wtedy winny był Lech a nie Jarosław? Obaj. Ale zawsze rządził Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Dziś mija 10 rocznica tej narodowej tragedii , 10 lat temu byłem akurat w szpitalu kiedy dotarły do mnie te straszne wiadomości. Pamiętajmy o nich.... Dziękuję za ten post. Dawno tutaj nie zaglądałem, a ta wiadomość mnie do tego skłoniła. Wbrew pozorom to również temat narciarski, bo ... człowiek od razu widzi z kim chętnie by pojechał na jakiś zlot, a z nim niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jechałem wtedy w nocy na narty do Włoch, niemieckiego nie znam i nie bardzo wiedziałem dlaczego w każdych wiadomościach jest o polskim prezydencie. Dopiero jak dzieci zadzwoniły wszystko stało się jasne. Na parkingu wszyscy Polacy podchodzili do siebie i zszokowani wymieniali wiadomości, ale później zrobiono z tego religię i zaczęli zbijać kapitał polityczny, a to budzi moje obrzydzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Narty. Dawaj narty trollu Darku jest z Bełchatowa. Tego koło Kamieńska. Pewno nie raz z Regą jeździł, a dokładniej 2x? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 I narciarz zarazem! PS w tym wątku to rzadkość. Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Hmmm. ..odważnie. Czyli rozumiem, że w przypadku, kiedy jednak napiszę coś o nartach, wygram tym samym zakład, to mogę sobie z tego zestawu coś wybrać? Przyznaję - honorowo . Jak pewnie zauważyłeś moja oferta jest uboższa . Czego jednak nie robi się dla kolegów z forum - coś tam dopiszę. Czytaj ze zrozumieniem -gramy o twoje narty. Nic nie ryzykujesz;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Te elektrownia - dawaj narty, chyba że dobranockę oglądasz (bo przecież nie wraże fakty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku jest z Bełchatowa. Tego koło Kamieńska. Pewno nie raz z Regą jeździł, a dokładniej 2x? Ja to rzadko jeżdzę, więc może z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Czytaj ze zrozumieniem -gramy o twoje narty. Nic nie ryzykujesz;-) Ale wiesz na czym polega zakład? nawet nie honorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to rzadko jeżdzę, więc może z 1 Jak było? Którą trasą raz zjechałeś? Też tam z raz byłem więc kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Nie ma jak trafić na experta Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Ale nadal to forum narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Dziś mija 10 rocznica tej narodowej tragedii , 10 lat temu byłem akurat w szpitalu kiedy dotarły do mnie te straszne wiadomości. Pamiętajmy o nich.... Dziękuję za ten post. Dawno tutaj nie zaglądałem, a ta wiadomość mnie do tego skłoniła. Wbrew pozorom to również temat narciarski, bo ... człowiek od razu widzi z kim chętnie by pojechał na jakiś zlot, a z nim niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jechałem wtedy w nocy na narty do Włoch, niemieckiego nie znam i nie bardzo wiedziałem dlaczego w każdych wiadomościach jest o polskim prezydencie. Dopiero jak dzieci zadzwoniły wszystko stało się jasne. Na parkingu wszyscy Polacy podchodzili do siebie i zszokowani wymieniali wiadomości, ale później zrobiono z tego religię i zaczęli zbijać kapitał polityczny, a to budzi moje obrzydzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Narty. Dawaj narty trollu Darku jest z Bełchatowa. Tego koło Kamieńska. Pewno nie raz z Regą jeździł, a dokładniej 2x? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 I narciarz zarazem! PS w tym wątku to rzadkość. Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Hmmm. ..odważnie. Czyli rozumiem, że w przypadku, kiedy jednak napiszę coś o nartach, wygram tym samym zakład, to mogę sobie z tego zestawu coś wybrać? Przyznaję - honorowo . Jak pewnie zauważyłeś moja oferta jest uboższa . Czego jednak nie robi się dla kolegów z forum - coś tam dopiszę. Czytaj ze zrozumieniem -gramy o twoje narty. Nic nie ryzykujesz;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Te elektrownia - dawaj narty, chyba że dobranockę oglądasz (bo przecież nie wraże fakty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku jest z Bełchatowa. Tego koło Kamieńska. Pewno nie raz z Regą jeździł, a dokładniej 2x? Ja to rzadko jeżdzę, więc może z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Czytaj ze zrozumieniem -gramy o twoje narty. Nic nie ryzykujesz;-) Ale wiesz na czym polega zakład? nawet nie honorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to rzadko jeżdzę, więc może z 1 Jak było? Którą trasą raz zjechałeś? Też tam z raz byłem więc kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Nie ma jak trafić na experta Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Ale nadal to forum narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jechałem wtedy w nocy na narty do Włoch, niemieckiego nie znam i nie bardzo wiedziałem dlaczego w każdych wiadomościach jest o polskim prezydencie. Dopiero jak dzieci zadzwoniły wszystko stało się jasne. Na parkingu wszyscy Polacy podchodzili do siebie i zszokowani wymieniali wiadomości, ale później zrobiono z tego religię i zaczęli zbijać kapitał polityczny, a to budzi moje obrzydzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Narty. Dawaj narty trollu Darku jest z Bełchatowa. Tego koło Kamieńska. Pewno nie raz z Regą jeździł, a dokładniej 2x? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 I narciarz zarazem! PS w tym wątku to rzadkość. Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Hmmm. ..odważnie. Czyli rozumiem, że w przypadku, kiedy jednak napiszę coś o nartach, wygram tym samym zakład, to mogę sobie z tego zestawu coś wybrać? Przyznaję - honorowo . Jak pewnie zauważyłeś moja oferta jest uboższa . Czego jednak nie robi się dla kolegów z forum - coś tam dopiszę. Czytaj ze zrozumieniem -gramy o twoje narty. Nic nie ryzykujesz;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Te elektrownia - dawaj narty, chyba że dobranockę oglądasz (bo przecież nie wraże fakty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku jest z Bełchatowa. Tego koło Kamieńska. Pewno nie raz z Regą jeździł, a dokładniej 2x? Ja to rzadko jeżdzę, więc może z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Czytaj ze zrozumieniem -gramy o twoje narty. Nic nie ryzykujesz;-) Ale wiesz na czym polega zakład? nawet nie honorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to rzadko jeżdzę, więc może z 1 Jak było? Którą trasą raz zjechałeś? Też tam z raz byłem więc kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Nie ma jak trafić na experta Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Ale nadal to forum narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Hmmm. ..odważnie. Czyli rozumiem, że w przypadku, kiedy jednak napiszę coś o nartach, wygram tym samym zakład, to mogę sobie z tego zestawu coś wybrać? Przyznaję - honorowo . Jak pewnie zauważyłeś moja oferta jest uboższa . Czego jednak nie robi się dla kolegów z forum - coś tam dopiszę. Czytaj ze zrozumieniem -gramy o twoje narty. Nic nie ryzykujesz;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Te elektrownia - dawaj narty, chyba że dobranockę oglądasz (bo przecież nie wraże fakty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Darku jest z Bełchatowa. Tego koło Kamieńska. Pewno nie raz z Regą jeździł, a dokładniej 2x? Ja to rzadko jeżdzę, więc może z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Czytaj ze zrozumieniem -gramy o twoje narty. Nic nie ryzykujesz;-) Ale wiesz na czym polega zakład? nawet nie honorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to rzadko jeżdzę, więc może z 1 Jak było? Którą trasą raz zjechałeś? Też tam z raz byłem więc kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Nie ma jak trafić na experta Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Ale nadal to forum narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej.
star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Czytaj ze zrozumieniem -gramy o twoje narty. Nic nie ryzykujesz;-) Ale wiesz na czym polega zakład? nawet nie honorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to rzadko jeżdzę, więc może z 1 Jak było? Którą trasą raz zjechałeś? Też tam z raz byłem więc kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Nie ma jak trafić na experta Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Ale nadal to forum narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park 10 rocznica Tragedii Smoleńskiej.
star Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to rzadko jeżdzę, więc może z 1 Jak było? Którą trasą raz zjechałeś? Też tam z raz byłem więc kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darku Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jasne, że się nie znasz. W Hyde Parku najlepsze narciarskie wątki. Nie ma jak trafić na experta Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Ale nadal to forum narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
robertdr Napisano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja to się nie znam, ale może dlatego ten wątek w tym miejscu: Off Topic → Hyde Park Ale nadal to forum narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi