Rega Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Nie odbierz tego jako brak uprzejmości z mojej strony, ale może w takim razie nie warto zaglądać. Ależ to by było ostatnie co by mi przyszło na myśl, brak uprzejmości. Jestem pod wrażeniem twojej niezwykłej uprzejmości i elegancji. W sumie faktycznie nie warto. Ale co zrobić, jak już się zajrzało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 1,4tys. Dodano 4 l Ostatniej odpowiedzi 3 l Top użytkownicy w tym temacie 81 104 123 95 Popularne dni 10 Sty 53 25 Lis 52 31 Paź 51 23 Paź 43 Top użytkownicy w tym temacie kordiankw 81 odpowiedzi hammerh34d 104 odpowiedzi star 123 odpowiedzi Chertan 95 odpowiedzi Popularne dni 10 Sty 2021 53 odpowiedzi 25 Lis 2020 52 odpowiedzi 31 Paź 2020 51 odpowiedzi 23 Paź 2020 43 odpowiedzi Popularne posty Wujot 2 Października 2021 No rewelacja. Nasz wątek covidowy przetrwał do 56 strony! Straciliśmy niecałe 4%. Zapraszam do dyskusji albo jeszcze lepiej lektury przypominającej 🙂 🙂 🙂 Mitek 13 Grudnia 2020 Adam ..DUCH 3 Października 2021 Nie macie już dosyć....widać nudzi się. Rega Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Cmoknij berło Kaczafiego. A z tobą co się dzieje? Właściwie to o co ci chodzi? Chcesz mnie wciągnąć w jakieś dewiacje seksualne? Dzięki za propozycję ale wolę nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Widzę, że też zmierzyłeś się z siłami ochrony osobistej małego skurwysynka? Wspaniały polityk i wielka osobowość. A mnie wygląda na to, że zaginione respiratory od handlarza bronią się odnalazły i potrzebna eskorta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Widzę, że też zmierzyłeś się z siłami ochrony osobistej małego skurwysynka? Mitek, a jak tam wygląda sytuacja w Warszawie, skala protestów jest duża? W reżimowych mediach oczywiście cisza, a mainstream typu onet czy interia równie mało chętny do informowania, jakby im płacili za milczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Wspaniały polityk i wielka osobowość. A mnie wygląda na to, że zaginione respiratory od handlarza bronią się odnalazły i potrzebna eskorta. Adolf też miał niekwestionowaną osobowość i charyzmę wyjątkową, co nie zmienia faktu, że należało go jak najszybciej odstrzelić. Tu sytuacja jest identyczna. A teraz już za póxno bo by został męczennikiem dla kosmitów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Mitek, a jak tam wygląda sytuacja w Warszawie, skala protestów jest duża? W reżimowych mediach oczywiście cisza, a mainstream typu onet czy interia równie mało chętny do informowania, jakby im płacili za milczenie. Cześć Córa wróciła 5 minut temu bo poszła jeszcze z koleżankami w marszu, który trwa nadal. Policja skupiła się na ochronie domu karła i straciła kontrolę nad manifestacją w związku z tym ludzie idą między samochodami. Rejon Żoliborza od 19.00 do mniej więcej 20.30 był zablokowany. My doszliśmy w okolicę domu karła otoczonego przez podwójny kordon policji w umundurowaniu bojowym i przesłonięty szpalerem samochodów. W życiu nie widziałem czegoś takiego w sensie zmasowanie środków i sił. Tych policjantów to było mi po prostu żal - musiało im być wstyd. W trakcie demonstracji, gdzieś koło 20.00 chyba, kaczyńskiego wywieźli karetkami pogotowia do willi morawieckiego. Tam też pojechało, za parę minut, mniej więcej 20-25 bud pełnych policji, bo manifestanci postanowili się przemieścić tropem ścierwa. Ludzie spokojni, bardzo dużo młodzieży i młodych ludzi. Widać sporą determinację i wściekłość. Chyba mają rację, że zaczynają się bać, bo teraz to nie było sterowane przez delikatnych liberałów spotkanie, tylko po prostu spontaniczna reakcja - zerknij na TVN, pokazują dokładnie co i jak. Byliśmy tam z żoną i córka z koleżankami. Tak to wygląda. Amelka ocenia na kilkanaście tysięcy, wszyscy ludzie w maseczkach i starali się trzymać odległości. W pobliżu kordonów już raczej nie było to możliwe. Było trochę przepychanek ale policja bardzo spokojna na zasadzie ściany. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 . Sam jednak przyznasz, że fachowcy bardzo różnią się w materii CV19 i zaleceń co należy zrobić. Temat budzi wiele emocji, często nadmiernych. Do tego mocno wkroczyła polityka, bo rządzący boją się o ocenę elektoratu. Stąd często dziwne, nieracjonalne decyzje.. No właśnie nie przyznam, bo główne zalecenia osób znających się na chorobach zakaźnych, epidemiologii czy zdrowiu publicznym są mniej więcej spójne. Mogą się nieco różnić skalą ograniczeń publicznych, natomiast w stosunku do indywidualnych osób to są jednym murem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Pokaż mi inny kraj w Europie gdzie masz taką zwyżkęw porównaniu z wiosennym szczytem. To właśnie dowód skuteczności wiosennego lockdownu. Wtedy nie było żadnego szczytu. Dopiero teraz w Polsce jest pierwsza fala. Tyle tylko, że kupiony czas zmarnowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Pokaż mi inny kraj w Europie gdzie masz taką zwyżkęw porównaniu z wiosennym szczytem. Nie analizuję danych o zachorowaniach. Z informacji medialnych wynika, że problemy większe niż na wiosnę mają np Czesi, Belgowie u nas na pewno sporo przypadków śmiertelnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Duda na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Niech zje jabłko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 I lód w majtki - koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 24 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Cześć Córa wróciła 5 minut temu bo poszła jeszcze z koleżankami w marszu, który trwa nadal. Policja skupiła się na ochronie domu karła i straciła kontrolę nad manifestacją w związku z tym ludzie idą między samochodami. Rejon Żoliborza od 19.00 do mniej więcej 20.30 był zablokowany. My doszliśmy w okolicę domu karła otoczonego przez podwójny kordon policji w umundurowaniu bojowym i przesłonięty szpalerem samochodów. W życiu nie widziałem czegoś takiego w sensie zmasowanie środków i sił. Tych policjantów to było mi po prostu żal - musiało im być wstyd. W trakcie demonstracji, gdzieś koło 20.00 chyba, kaczyńskiego wywieźli karetkami pogotowia do willi morawieckiego. Tam też pojechało, za parę minut, mniej więcej 20-25 bud pełnych policji, bo manifestanci postanowili się przemieścić tropem ścierwa. Ludzie spokojni, bardzo dużo młodzieży i młodych ludzi. Widać sporą determinację i wściekłość. Chyba mają rację, że zaczynają się bać, bo teraz to nie było sterowane przez delikatnych liberałów spotkanie, tylko po prostu spontaniczna reakcja - zerknij na TVN, pokazują dokładnie co i jak. Byliśmy tam z żoną i córka z koleżankami. Tak to wygląda. Amelka ocenia na kilkanaście tysięcy, wszyscy ludzie w maseczkach i starali się trzymać odległości. W pobliżu kordonów już raczej nie było to możliwe. Było trochę przepychanek ale policja bardzo spokojna na zasadzie ściany. Pozdro To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK A moim zdaniem to po prostu kurewstwo za które należy wieszać na latarniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Testowania ciąg dalszy. Mobilny punkt czynny od godziny 8:00. Czekam w kolejce już ponad godzinę, za mną dwukilometrowa kolejka, przede mną jakieś 50 aut. Nic się nie rusza bo podobno brak połączenia z internetem. I taki Pinokio będzie pierdolil, że jesteśmy świetnie przygotowani do walki z pandemią, a cały świat nam zazdrości tego jak sobie z nią radzimy. Chyba tylko nomenklatura nie ma powodów do narzekań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Adolf też miał niekwestionowaną osobowość i charyzmę wyjątkową, co nie zmienia faktu, że należało go jak najszybciej odstrzelić. Tu sytuacja jest identyczna. A teraz już za póxno bo by został męczennikiem dla kosmitów. Pozdro Hehe chyba nie wyczułeś sarkazmu. Udało się wyjaśnić, dlaczego tyle policji w tamtym miejscu, to korpus ochrony seniorów, o którym mówił Morawiecki. Chroni seniora z Żoliborza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Nie analizuję danych o zachorowaniach. Aha. Czyli "nie wiem i mam w pompie więc się wypowiem"? Fakt, to najczęstsze podejście w Polsce obecnie, ale to nie znaczy że sensowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Aha. Czyli "nie wiem i mam w pompie więc się wypowiem"? Fakt, to najczęstsze podejście w Polsce obecnie, ale to nie znaczy że sensowne. Może źle się wyraziłem. Pisząc "nie analizuję" chodziło mi o to, że nie porównuję danych z różnych krajów gdzie bardziej przyrosło a gdzie mniej. Natomiast widzę, że we wszystkich krajach w Europie wzrost zachorowań wykrytych jest spory, nie tylko w PL. Oczywiste jest, że rząd nie przygotował się na ten wzrost co widać obecnie i dopiero teraz podejmowane są dość paniczne ruchy, żeby osłabić transmisję wirusa. PS. Czy dobrze mi się wydaje, że ostatnio przestano mówić o testowaniu jako skutecznej metodzie walki z transmisją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK Albo dla prawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Albo dla prawej stronyPrzez poprzednie 2 lata pierwszych rządów i poprzednie 5, JK skutecznie pacyfikowal co skrajniejsze pomysły religijno-obyczajowe, chowając je zapewne na ciężkie czasy. To że teraz je wyciągnął oznacza, że czas się bać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Wyjątek potwierdzający regułę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Czy dobrze mi się wydaje, że ostatnio przestano mówić o testowaniu jako skutecznej metodzie walki z transmisją? To że przestali mówić nie znaczy, że metoda nie obowiązuje. Ile razy można powtarzać to samo. Test jest podstawową metodą pozwalającą na izolację i kwarantannę celowanej grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 W sumie słusznie, ale jak się domyślam jednak niezbyt skutecznie. Cóż, w tym kraju nawet gaz jest do dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Ależ się muszą bać suwerena. Nowogrodzka jak twierdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Rega Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Cmoknij berło Kaczafiego. A z tobą co się dzieje? Właściwie to o co ci chodzi? Chcesz mnie wciągnąć w jakieś dewiacje seksualne? Dzięki za propozycję ale wolę nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Widzę, że też zmierzyłeś się z siłami ochrony osobistej małego skurwysynka? Wspaniały polityk i wielka osobowość. A mnie wygląda na to, że zaginione respiratory od handlarza bronią się odnalazły i potrzebna eskorta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Widzę, że też zmierzyłeś się z siłami ochrony osobistej małego skurwysynka? Mitek, a jak tam wygląda sytuacja w Warszawie, skala protestów jest duża? W reżimowych mediach oczywiście cisza, a mainstream typu onet czy interia równie mało chętny do informowania, jakby im płacili za milczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Wspaniały polityk i wielka osobowość. A mnie wygląda na to, że zaginione respiratory od handlarza bronią się odnalazły i potrzebna eskorta. Adolf też miał niekwestionowaną osobowość i charyzmę wyjątkową, co nie zmienia faktu, że należało go jak najszybciej odstrzelić. Tu sytuacja jest identyczna. A teraz już za póxno bo by został męczennikiem dla kosmitów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Mitek, a jak tam wygląda sytuacja w Warszawie, skala protestów jest duża? W reżimowych mediach oczywiście cisza, a mainstream typu onet czy interia równie mało chętny do informowania, jakby im płacili za milczenie. Cześć Córa wróciła 5 minut temu bo poszła jeszcze z koleżankami w marszu, który trwa nadal. Policja skupiła się na ochronie domu karła i straciła kontrolę nad manifestacją w związku z tym ludzie idą między samochodami. Rejon Żoliborza od 19.00 do mniej więcej 20.30 był zablokowany. My doszliśmy w okolicę domu karła otoczonego przez podwójny kordon policji w umundurowaniu bojowym i przesłonięty szpalerem samochodów. W życiu nie widziałem czegoś takiego w sensie zmasowanie środków i sił. Tych policjantów to było mi po prostu żal - musiało im być wstyd. W trakcie demonstracji, gdzieś koło 20.00 chyba, kaczyńskiego wywieźli karetkami pogotowia do willi morawieckiego. Tam też pojechało, za parę minut, mniej więcej 20-25 bud pełnych policji, bo manifestanci postanowili się przemieścić tropem ścierwa. Ludzie spokojni, bardzo dużo młodzieży i młodych ludzi. Widać sporą determinację i wściekłość. Chyba mają rację, że zaczynają się bać, bo teraz to nie było sterowane przez delikatnych liberałów spotkanie, tylko po prostu spontaniczna reakcja - zerknij na TVN, pokazują dokładnie co i jak. Byliśmy tam z żoną i córka z koleżankami. Tak to wygląda. Amelka ocenia na kilkanaście tysięcy, wszyscy ludzie w maseczkach i starali się trzymać odległości. W pobliżu kordonów już raczej nie było to możliwe. Było trochę przepychanek ale policja bardzo spokojna na zasadzie ściany. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 . Sam jednak przyznasz, że fachowcy bardzo różnią się w materii CV19 i zaleceń co należy zrobić. Temat budzi wiele emocji, często nadmiernych. Do tego mocno wkroczyła polityka, bo rządzący boją się o ocenę elektoratu. Stąd często dziwne, nieracjonalne decyzje.. No właśnie nie przyznam, bo główne zalecenia osób znających się na chorobach zakaźnych, epidemiologii czy zdrowiu publicznym są mniej więcej spójne. Mogą się nieco różnić skalą ograniczeń publicznych, natomiast w stosunku do indywidualnych osób to są jednym murem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Pokaż mi inny kraj w Europie gdzie masz taką zwyżkęw porównaniu z wiosennym szczytem. To właśnie dowód skuteczności wiosennego lockdownu. Wtedy nie było żadnego szczytu. Dopiero teraz w Polsce jest pierwsza fala. Tyle tylko, że kupiony czas zmarnowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Pokaż mi inny kraj w Europie gdzie masz taką zwyżkęw porównaniu z wiosennym szczytem. Nie analizuję danych o zachorowaniach. Z informacji medialnych wynika, że problemy większe niż na wiosnę mają np Czesi, Belgowie u nas na pewno sporo przypadków śmiertelnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Duda na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Niech zje jabłko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 I lód w majtki - koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 24 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Cześć Córa wróciła 5 minut temu bo poszła jeszcze z koleżankami w marszu, który trwa nadal. Policja skupiła się na ochronie domu karła i straciła kontrolę nad manifestacją w związku z tym ludzie idą między samochodami. Rejon Żoliborza od 19.00 do mniej więcej 20.30 był zablokowany. My doszliśmy w okolicę domu karła otoczonego przez podwójny kordon policji w umundurowaniu bojowym i przesłonięty szpalerem samochodów. W życiu nie widziałem czegoś takiego w sensie zmasowanie środków i sił. Tych policjantów to było mi po prostu żal - musiało im być wstyd. W trakcie demonstracji, gdzieś koło 20.00 chyba, kaczyńskiego wywieźli karetkami pogotowia do willi morawieckiego. Tam też pojechało, za parę minut, mniej więcej 20-25 bud pełnych policji, bo manifestanci postanowili się przemieścić tropem ścierwa. Ludzie spokojni, bardzo dużo młodzieży i młodych ludzi. Widać sporą determinację i wściekłość. Chyba mają rację, że zaczynają się bać, bo teraz to nie było sterowane przez delikatnych liberałów spotkanie, tylko po prostu spontaniczna reakcja - zerknij na TVN, pokazują dokładnie co i jak. Byliśmy tam z żoną i córka z koleżankami. Tak to wygląda. Amelka ocenia na kilkanaście tysięcy, wszyscy ludzie w maseczkach i starali się trzymać odległości. W pobliżu kordonów już raczej nie było to możliwe. Było trochę przepychanek ale policja bardzo spokojna na zasadzie ściany. Pozdro To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK A moim zdaniem to po prostu kurewstwo za które należy wieszać na latarniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Testowania ciąg dalszy. Mobilny punkt czynny od godziny 8:00. Czekam w kolejce już ponad godzinę, za mną dwukilometrowa kolejka, przede mną jakieś 50 aut. Nic się nie rusza bo podobno brak połączenia z internetem. I taki Pinokio będzie pierdolil, że jesteśmy świetnie przygotowani do walki z pandemią, a cały świat nam zazdrości tego jak sobie z nią radzimy. Chyba tylko nomenklatura nie ma powodów do narzekań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Adolf też miał niekwestionowaną osobowość i charyzmę wyjątkową, co nie zmienia faktu, że należało go jak najszybciej odstrzelić. Tu sytuacja jest identyczna. A teraz już za póxno bo by został męczennikiem dla kosmitów. Pozdro Hehe chyba nie wyczułeś sarkazmu. Udało się wyjaśnić, dlaczego tyle policji w tamtym miejscu, to korpus ochrony seniorów, o którym mówił Morawiecki. Chroni seniora z Żoliborza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Nie analizuję danych o zachorowaniach. Aha. Czyli "nie wiem i mam w pompie więc się wypowiem"? Fakt, to najczęstsze podejście w Polsce obecnie, ale to nie znaczy że sensowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Aha. Czyli "nie wiem i mam w pompie więc się wypowiem"? Fakt, to najczęstsze podejście w Polsce obecnie, ale to nie znaczy że sensowne. Może źle się wyraziłem. Pisząc "nie analizuję" chodziło mi o to, że nie porównuję danych z różnych krajów gdzie bardziej przyrosło a gdzie mniej. Natomiast widzę, że we wszystkich krajach w Europie wzrost zachorowań wykrytych jest spory, nie tylko w PL. Oczywiste jest, że rząd nie przygotował się na ten wzrost co widać obecnie i dopiero teraz podejmowane są dość paniczne ruchy, żeby osłabić transmisję wirusa. PS. Czy dobrze mi się wydaje, że ostatnio przestano mówić o testowaniu jako skutecznej metodzie walki z transmisją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK Albo dla prawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Albo dla prawej stronyPrzez poprzednie 2 lata pierwszych rządów i poprzednie 5, JK skutecznie pacyfikowal co skrajniejsze pomysły religijno-obyczajowe, chowając je zapewne na ciężkie czasy. To że teraz je wyciągnął oznacza, że czas się bać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Wyjątek potwierdzający regułę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Czy dobrze mi się wydaje, że ostatnio przestano mówić o testowaniu jako skutecznej metodzie walki z transmisją? To że przestali mówić nie znaczy, że metoda nie obowiązuje. Ile razy można powtarzać to samo. Test jest podstawową metodą pozwalającą na izolację i kwarantannę celowanej grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 W sumie słusznie, ale jak się domyślam jednak niezbyt skutecznie. Cóż, w tym kraju nawet gaz jest do dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Ależ się muszą bać suwerena. Nowogrodzka jak twierdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Widzę, że też zmierzyłeś się z siłami ochrony osobistej małego skurwysynka? Wspaniały polityk i wielka osobowość. A mnie wygląda na to, że zaginione respiratory od handlarza bronią się odnalazły i potrzebna eskorta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Widzę, że też zmierzyłeś się z siłami ochrony osobistej małego skurwysynka? Mitek, a jak tam wygląda sytuacja w Warszawie, skala protestów jest duża? W reżimowych mediach oczywiście cisza, a mainstream typu onet czy interia równie mało chętny do informowania, jakby im płacili za milczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Wspaniały polityk i wielka osobowość. A mnie wygląda na to, że zaginione respiratory od handlarza bronią się odnalazły i potrzebna eskorta. Adolf też miał niekwestionowaną osobowość i charyzmę wyjątkową, co nie zmienia faktu, że należało go jak najszybciej odstrzelić. Tu sytuacja jest identyczna. A teraz już za póxno bo by został męczennikiem dla kosmitów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Mitek, a jak tam wygląda sytuacja w Warszawie, skala protestów jest duża? W reżimowych mediach oczywiście cisza, a mainstream typu onet czy interia równie mało chętny do informowania, jakby im płacili za milczenie. Cześć Córa wróciła 5 minut temu bo poszła jeszcze z koleżankami w marszu, który trwa nadal. Policja skupiła się na ochronie domu karła i straciła kontrolę nad manifestacją w związku z tym ludzie idą między samochodami. Rejon Żoliborza od 19.00 do mniej więcej 20.30 był zablokowany. My doszliśmy w okolicę domu karła otoczonego przez podwójny kordon policji w umundurowaniu bojowym i przesłonięty szpalerem samochodów. W życiu nie widziałem czegoś takiego w sensie zmasowanie środków i sił. Tych policjantów to było mi po prostu żal - musiało im być wstyd. W trakcie demonstracji, gdzieś koło 20.00 chyba, kaczyńskiego wywieźli karetkami pogotowia do willi morawieckiego. Tam też pojechało, za parę minut, mniej więcej 20-25 bud pełnych policji, bo manifestanci postanowili się przemieścić tropem ścierwa. Ludzie spokojni, bardzo dużo młodzieży i młodych ludzi. Widać sporą determinację i wściekłość. Chyba mają rację, że zaczynają się bać, bo teraz to nie było sterowane przez delikatnych liberałów spotkanie, tylko po prostu spontaniczna reakcja - zerknij na TVN, pokazują dokładnie co i jak. Byliśmy tam z żoną i córka z koleżankami. Tak to wygląda. Amelka ocenia na kilkanaście tysięcy, wszyscy ludzie w maseczkach i starali się trzymać odległości. W pobliżu kordonów już raczej nie było to możliwe. Było trochę przepychanek ale policja bardzo spokojna na zasadzie ściany. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 . Sam jednak przyznasz, że fachowcy bardzo różnią się w materii CV19 i zaleceń co należy zrobić. Temat budzi wiele emocji, często nadmiernych. Do tego mocno wkroczyła polityka, bo rządzący boją się o ocenę elektoratu. Stąd często dziwne, nieracjonalne decyzje.. No właśnie nie przyznam, bo główne zalecenia osób znających się na chorobach zakaźnych, epidemiologii czy zdrowiu publicznym są mniej więcej spójne. Mogą się nieco różnić skalą ograniczeń publicznych, natomiast w stosunku do indywidualnych osób to są jednym murem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Pokaż mi inny kraj w Europie gdzie masz taką zwyżkęw porównaniu z wiosennym szczytem. To właśnie dowód skuteczności wiosennego lockdownu. Wtedy nie było żadnego szczytu. Dopiero teraz w Polsce jest pierwsza fala. Tyle tylko, że kupiony czas zmarnowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Pokaż mi inny kraj w Europie gdzie masz taką zwyżkęw porównaniu z wiosennym szczytem. Nie analizuję danych o zachorowaniach. Z informacji medialnych wynika, że problemy większe niż na wiosnę mają np Czesi, Belgowie u nas na pewno sporo przypadków śmiertelnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Duda na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Niech zje jabłko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 I lód w majtki - koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 24 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Cześć Córa wróciła 5 minut temu bo poszła jeszcze z koleżankami w marszu, który trwa nadal. Policja skupiła się na ochronie domu karła i straciła kontrolę nad manifestacją w związku z tym ludzie idą między samochodami. Rejon Żoliborza od 19.00 do mniej więcej 20.30 był zablokowany. My doszliśmy w okolicę domu karła otoczonego przez podwójny kordon policji w umundurowaniu bojowym i przesłonięty szpalerem samochodów. W życiu nie widziałem czegoś takiego w sensie zmasowanie środków i sił. Tych policjantów to było mi po prostu żal - musiało im być wstyd. W trakcie demonstracji, gdzieś koło 20.00 chyba, kaczyńskiego wywieźli karetkami pogotowia do willi morawieckiego. Tam też pojechało, za parę minut, mniej więcej 20-25 bud pełnych policji, bo manifestanci postanowili się przemieścić tropem ścierwa. Ludzie spokojni, bardzo dużo młodzieży i młodych ludzi. Widać sporą determinację i wściekłość. Chyba mają rację, że zaczynają się bać, bo teraz to nie było sterowane przez delikatnych liberałów spotkanie, tylko po prostu spontaniczna reakcja - zerknij na TVN, pokazują dokładnie co i jak. Byliśmy tam z żoną i córka z koleżankami. Tak to wygląda. Amelka ocenia na kilkanaście tysięcy, wszyscy ludzie w maseczkach i starali się trzymać odległości. W pobliżu kordonów już raczej nie było to możliwe. Było trochę przepychanek ale policja bardzo spokojna na zasadzie ściany. Pozdro To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK A moim zdaniem to po prostu kurewstwo za które należy wieszać na latarniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Testowania ciąg dalszy. Mobilny punkt czynny od godziny 8:00. Czekam w kolejce już ponad godzinę, za mną dwukilometrowa kolejka, przede mną jakieś 50 aut. Nic się nie rusza bo podobno brak połączenia z internetem. I taki Pinokio będzie pierdolil, że jesteśmy świetnie przygotowani do walki z pandemią, a cały świat nam zazdrości tego jak sobie z nią radzimy. Chyba tylko nomenklatura nie ma powodów do narzekań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Adolf też miał niekwestionowaną osobowość i charyzmę wyjątkową, co nie zmienia faktu, że należało go jak najszybciej odstrzelić. Tu sytuacja jest identyczna. A teraz już za póxno bo by został męczennikiem dla kosmitów. Pozdro Hehe chyba nie wyczułeś sarkazmu. Udało się wyjaśnić, dlaczego tyle policji w tamtym miejscu, to korpus ochrony seniorów, o którym mówił Morawiecki. Chroni seniora z Żoliborza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Nie analizuję danych o zachorowaniach. Aha. Czyli "nie wiem i mam w pompie więc się wypowiem"? Fakt, to najczęstsze podejście w Polsce obecnie, ale to nie znaczy że sensowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Aha. Czyli "nie wiem i mam w pompie więc się wypowiem"? Fakt, to najczęstsze podejście w Polsce obecnie, ale to nie znaczy że sensowne. Może źle się wyraziłem. Pisząc "nie analizuję" chodziło mi o to, że nie porównuję danych z różnych krajów gdzie bardziej przyrosło a gdzie mniej. Natomiast widzę, że we wszystkich krajach w Europie wzrost zachorowań wykrytych jest spory, nie tylko w PL. Oczywiste jest, że rząd nie przygotował się na ten wzrost co widać obecnie i dopiero teraz podejmowane są dość paniczne ruchy, żeby osłabić transmisję wirusa. PS. Czy dobrze mi się wydaje, że ostatnio przestano mówić o testowaniu jako skutecznej metodzie walki z transmisją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK Albo dla prawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Albo dla prawej stronyPrzez poprzednie 2 lata pierwszych rządów i poprzednie 5, JK skutecznie pacyfikowal co skrajniejsze pomysły religijno-obyczajowe, chowając je zapewne na ciężkie czasy. To że teraz je wyciągnął oznacza, że czas się bać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Wyjątek potwierdzający regułę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Czy dobrze mi się wydaje, że ostatnio przestano mówić o testowaniu jako skutecznej metodzie walki z transmisją? To że przestali mówić nie znaczy, że metoda nie obowiązuje. Ile razy można powtarzać to samo. Test jest podstawową metodą pozwalającą na izolację i kwarantannę celowanej grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 W sumie słusznie, ale jak się domyślam jednak niezbyt skutecznie. Cóż, w tym kraju nawet gaz jest do dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Ależ się muszą bać suwerena. Nowogrodzka jak twierdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
hammerh34d Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Wspaniały polityk i wielka osobowość. A mnie wygląda na to, że zaginione respiratory od handlarza bronią się odnalazły i potrzebna eskorta. Adolf też miał niekwestionowaną osobowość i charyzmę wyjątkową, co nie zmienia faktu, że należało go jak najszybciej odstrzelić. Tu sytuacja jest identyczna. A teraz już za póxno bo by został męczennikiem dla kosmitów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Mitek, a jak tam wygląda sytuacja w Warszawie, skala protestów jest duża? W reżimowych mediach oczywiście cisza, a mainstream typu onet czy interia równie mało chętny do informowania, jakby im płacili za milczenie. Cześć Córa wróciła 5 minut temu bo poszła jeszcze z koleżankami w marszu, który trwa nadal. Policja skupiła się na ochronie domu karła i straciła kontrolę nad manifestacją w związku z tym ludzie idą między samochodami. Rejon Żoliborza od 19.00 do mniej więcej 20.30 był zablokowany. My doszliśmy w okolicę domu karła otoczonego przez podwójny kordon policji w umundurowaniu bojowym i przesłonięty szpalerem samochodów. W życiu nie widziałem czegoś takiego w sensie zmasowanie środków i sił. Tych policjantów to było mi po prostu żal - musiało im być wstyd. W trakcie demonstracji, gdzieś koło 20.00 chyba, kaczyńskiego wywieźli karetkami pogotowia do willi morawieckiego. Tam też pojechało, za parę minut, mniej więcej 20-25 bud pełnych policji, bo manifestanci postanowili się przemieścić tropem ścierwa. Ludzie spokojni, bardzo dużo młodzieży i młodych ludzi. Widać sporą determinację i wściekłość. Chyba mają rację, że zaczynają się bać, bo teraz to nie było sterowane przez delikatnych liberałów spotkanie, tylko po prostu spontaniczna reakcja - zerknij na TVN, pokazują dokładnie co i jak. Byliśmy tam z żoną i córka z koleżankami. Tak to wygląda. Amelka ocenia na kilkanaście tysięcy, wszyscy ludzie w maseczkach i starali się trzymać odległości. W pobliżu kordonów już raczej nie było to możliwe. Było trochę przepychanek ale policja bardzo spokojna na zasadzie ściany. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 . Sam jednak przyznasz, że fachowcy bardzo różnią się w materii CV19 i zaleceń co należy zrobić. Temat budzi wiele emocji, często nadmiernych. Do tego mocno wkroczyła polityka, bo rządzący boją się o ocenę elektoratu. Stąd często dziwne, nieracjonalne decyzje.. No właśnie nie przyznam, bo główne zalecenia osób znających się na chorobach zakaźnych, epidemiologii czy zdrowiu publicznym są mniej więcej spójne. Mogą się nieco różnić skalą ograniczeń publicznych, natomiast w stosunku do indywidualnych osób to są jednym murem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Pokaż mi inny kraj w Europie gdzie masz taką zwyżkęw porównaniu z wiosennym szczytem. To właśnie dowód skuteczności wiosennego lockdownu. Wtedy nie było żadnego szczytu. Dopiero teraz w Polsce jest pierwsza fala. Tyle tylko, że kupiony czas zmarnowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Pokaż mi inny kraj w Europie gdzie masz taką zwyżkęw porównaniu z wiosennym szczytem. Nie analizuję danych o zachorowaniach. Z informacji medialnych wynika, że problemy większe niż na wiosnę mają np Czesi, Belgowie u nas na pewno sporo przypadków śmiertelnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Duda na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Niech zje jabłko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 I lód w majtki - koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 24 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Cześć Córa wróciła 5 minut temu bo poszła jeszcze z koleżankami w marszu, który trwa nadal. Policja skupiła się na ochronie domu karła i straciła kontrolę nad manifestacją w związku z tym ludzie idą między samochodami. Rejon Żoliborza od 19.00 do mniej więcej 20.30 był zablokowany. My doszliśmy w okolicę domu karła otoczonego przez podwójny kordon policji w umundurowaniu bojowym i przesłonięty szpalerem samochodów. W życiu nie widziałem czegoś takiego w sensie zmasowanie środków i sił. Tych policjantów to było mi po prostu żal - musiało im być wstyd. W trakcie demonstracji, gdzieś koło 20.00 chyba, kaczyńskiego wywieźli karetkami pogotowia do willi morawieckiego. Tam też pojechało, za parę minut, mniej więcej 20-25 bud pełnych policji, bo manifestanci postanowili się przemieścić tropem ścierwa. Ludzie spokojni, bardzo dużo młodzieży i młodych ludzi. Widać sporą determinację i wściekłość. Chyba mają rację, że zaczynają się bać, bo teraz to nie było sterowane przez delikatnych liberałów spotkanie, tylko po prostu spontaniczna reakcja - zerknij na TVN, pokazują dokładnie co i jak. Byliśmy tam z żoną i córka z koleżankami. Tak to wygląda. Amelka ocenia na kilkanaście tysięcy, wszyscy ludzie w maseczkach i starali się trzymać odległości. W pobliżu kordonów już raczej nie było to możliwe. Było trochę przepychanek ale policja bardzo spokojna na zasadzie ściany. Pozdro To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK A moim zdaniem to po prostu kurewstwo za które należy wieszać na latarniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Testowania ciąg dalszy. Mobilny punkt czynny od godziny 8:00. Czekam w kolejce już ponad godzinę, za mną dwukilometrowa kolejka, przede mną jakieś 50 aut. Nic się nie rusza bo podobno brak połączenia z internetem. I taki Pinokio będzie pierdolil, że jesteśmy świetnie przygotowani do walki z pandemią, a cały świat nam zazdrości tego jak sobie z nią radzimy. Chyba tylko nomenklatura nie ma powodów do narzekań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Adolf też miał niekwestionowaną osobowość i charyzmę wyjątkową, co nie zmienia faktu, że należało go jak najszybciej odstrzelić. Tu sytuacja jest identyczna. A teraz już za póxno bo by został męczennikiem dla kosmitów. Pozdro Hehe chyba nie wyczułeś sarkazmu. Udało się wyjaśnić, dlaczego tyle policji w tamtym miejscu, to korpus ochrony seniorów, o którym mówił Morawiecki. Chroni seniora z Żoliborza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Nie analizuję danych o zachorowaniach. Aha. Czyli "nie wiem i mam w pompie więc się wypowiem"? Fakt, to najczęstsze podejście w Polsce obecnie, ale to nie znaczy że sensowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Aha. Czyli "nie wiem i mam w pompie więc się wypowiem"? Fakt, to najczęstsze podejście w Polsce obecnie, ale to nie znaczy że sensowne. Może źle się wyraziłem. Pisząc "nie analizuję" chodziło mi o to, że nie porównuję danych z różnych krajów gdzie bardziej przyrosło a gdzie mniej. Natomiast widzę, że we wszystkich krajach w Europie wzrost zachorowań wykrytych jest spory, nie tylko w PL. Oczywiste jest, że rząd nie przygotował się na ten wzrost co widać obecnie i dopiero teraz podejmowane są dość paniczne ruchy, żeby osłabić transmisję wirusa. PS. Czy dobrze mi się wydaje, że ostatnio przestano mówić o testowaniu jako skutecznej metodzie walki z transmisją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK Albo dla prawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Albo dla prawej stronyPrzez poprzednie 2 lata pierwszych rządów i poprzednie 5, JK skutecznie pacyfikowal co skrajniejsze pomysły religijno-obyczajowe, chowając je zapewne na ciężkie czasy. To że teraz je wyciągnął oznacza, że czas się bać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Wyjątek potwierdzający regułę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Czy dobrze mi się wydaje, że ostatnio przestano mówić o testowaniu jako skutecznej metodzie walki z transmisją? To że przestali mówić nie znaczy, że metoda nie obowiązuje. Ile razy można powtarzać to samo. Test jest podstawową metodą pozwalającą na izolację i kwarantannę celowanej grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 W sumie słusznie, ale jak się domyślam jednak niezbyt skutecznie. Cóż, w tym kraju nawet gaz jest do dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Ależ się muszą bać suwerena. Nowogrodzka jak twierdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Mitek, a jak tam wygląda sytuacja w Warszawie, skala protestów jest duża? W reżimowych mediach oczywiście cisza, a mainstream typu onet czy interia równie mało chętny do informowania, jakby im płacili za milczenie. Cześć Córa wróciła 5 minut temu bo poszła jeszcze z koleżankami w marszu, który trwa nadal. Policja skupiła się na ochronie domu karła i straciła kontrolę nad manifestacją w związku z tym ludzie idą między samochodami. Rejon Żoliborza od 19.00 do mniej więcej 20.30 był zablokowany. My doszliśmy w okolicę domu karła otoczonego przez podwójny kordon policji w umundurowaniu bojowym i przesłonięty szpalerem samochodów. W życiu nie widziałem czegoś takiego w sensie zmasowanie środków i sił. Tych policjantów to było mi po prostu żal - musiało im być wstyd. W trakcie demonstracji, gdzieś koło 20.00 chyba, kaczyńskiego wywieźli karetkami pogotowia do willi morawieckiego. Tam też pojechało, za parę minut, mniej więcej 20-25 bud pełnych policji, bo manifestanci postanowili się przemieścić tropem ścierwa. Ludzie spokojni, bardzo dużo młodzieży i młodych ludzi. Widać sporą determinację i wściekłość. Chyba mają rację, że zaczynają się bać, bo teraz to nie było sterowane przez delikatnych liberałów spotkanie, tylko po prostu spontaniczna reakcja - zerknij na TVN, pokazują dokładnie co i jak. Byliśmy tam z żoną i córka z koleżankami. Tak to wygląda. Amelka ocenia na kilkanaście tysięcy, wszyscy ludzie w maseczkach i starali się trzymać odległości. W pobliżu kordonów już raczej nie było to możliwe. Było trochę przepychanek ale policja bardzo spokojna na zasadzie ściany. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 . Sam jednak przyznasz, że fachowcy bardzo różnią się w materii CV19 i zaleceń co należy zrobić. Temat budzi wiele emocji, często nadmiernych. Do tego mocno wkroczyła polityka, bo rządzący boją się o ocenę elektoratu. Stąd często dziwne, nieracjonalne decyzje.. No właśnie nie przyznam, bo główne zalecenia osób znających się na chorobach zakaźnych, epidemiologii czy zdrowiu publicznym są mniej więcej spójne. Mogą się nieco różnić skalą ograniczeń publicznych, natomiast w stosunku do indywidualnych osób to są jednym murem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Pokaż mi inny kraj w Europie gdzie masz taką zwyżkęw porównaniu z wiosennym szczytem. To właśnie dowód skuteczności wiosennego lockdownu. Wtedy nie było żadnego szczytu. Dopiero teraz w Polsce jest pierwsza fala. Tyle tylko, że kupiony czas zmarnowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Pokaż mi inny kraj w Europie gdzie masz taką zwyżkęw porównaniu z wiosennym szczytem. Nie analizuję danych o zachorowaniach. Z informacji medialnych wynika, że problemy większe niż na wiosnę mają np Czesi, Belgowie u nas na pewno sporo przypadków śmiertelnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Duda na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Niech zje jabłko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 I lód w majtki - koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 24 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Cześć Córa wróciła 5 minut temu bo poszła jeszcze z koleżankami w marszu, który trwa nadal. Policja skupiła się na ochronie domu karła i straciła kontrolę nad manifestacją w związku z tym ludzie idą między samochodami. Rejon Żoliborza od 19.00 do mniej więcej 20.30 był zablokowany. My doszliśmy w okolicę domu karła otoczonego przez podwójny kordon policji w umundurowaniu bojowym i przesłonięty szpalerem samochodów. W życiu nie widziałem czegoś takiego w sensie zmasowanie środków i sił. Tych policjantów to było mi po prostu żal - musiało im być wstyd. W trakcie demonstracji, gdzieś koło 20.00 chyba, kaczyńskiego wywieźli karetkami pogotowia do willi morawieckiego. Tam też pojechało, za parę minut, mniej więcej 20-25 bud pełnych policji, bo manifestanci postanowili się przemieścić tropem ścierwa. Ludzie spokojni, bardzo dużo młodzieży i młodych ludzi. Widać sporą determinację i wściekłość. Chyba mają rację, że zaczynają się bać, bo teraz to nie było sterowane przez delikatnych liberałów spotkanie, tylko po prostu spontaniczna reakcja - zerknij na TVN, pokazują dokładnie co i jak. Byliśmy tam z żoną i córka z koleżankami. Tak to wygląda. Amelka ocenia na kilkanaście tysięcy, wszyscy ludzie w maseczkach i starali się trzymać odległości. W pobliżu kordonów już raczej nie było to możliwe. Było trochę przepychanek ale policja bardzo spokojna na zasadzie ściany. Pozdro To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK A moim zdaniem to po prostu kurewstwo za które należy wieszać na latarniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Testowania ciąg dalszy. Mobilny punkt czynny od godziny 8:00. Czekam w kolejce już ponad godzinę, za mną dwukilometrowa kolejka, przede mną jakieś 50 aut. Nic się nie rusza bo podobno brak połączenia z internetem. I taki Pinokio będzie pierdolil, że jesteśmy świetnie przygotowani do walki z pandemią, a cały świat nam zazdrości tego jak sobie z nią radzimy. Chyba tylko nomenklatura nie ma powodów do narzekań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Adolf też miał niekwestionowaną osobowość i charyzmę wyjątkową, co nie zmienia faktu, że należało go jak najszybciej odstrzelić. Tu sytuacja jest identyczna. A teraz już za póxno bo by został męczennikiem dla kosmitów. Pozdro Hehe chyba nie wyczułeś sarkazmu. Udało się wyjaśnić, dlaczego tyle policji w tamtym miejscu, to korpus ochrony seniorów, o którym mówił Morawiecki. Chroni seniora z Żoliborza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Nie analizuję danych o zachorowaniach. Aha. Czyli "nie wiem i mam w pompie więc się wypowiem"? Fakt, to najczęstsze podejście w Polsce obecnie, ale to nie znaczy że sensowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Aha. Czyli "nie wiem i mam w pompie więc się wypowiem"? Fakt, to najczęstsze podejście w Polsce obecnie, ale to nie znaczy że sensowne. Może źle się wyraziłem. Pisząc "nie analizuję" chodziło mi o to, że nie porównuję danych z różnych krajów gdzie bardziej przyrosło a gdzie mniej. Natomiast widzę, że we wszystkich krajach w Europie wzrost zachorowań wykrytych jest spory, nie tylko w PL. Oczywiste jest, że rząd nie przygotował się na ten wzrost co widać obecnie i dopiero teraz podejmowane są dość paniczne ruchy, żeby osłabić transmisję wirusa. PS. Czy dobrze mi się wydaje, że ostatnio przestano mówić o testowaniu jako skutecznej metodzie walki z transmisją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK Albo dla prawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Albo dla prawej stronyPrzez poprzednie 2 lata pierwszych rządów i poprzednie 5, JK skutecznie pacyfikowal co skrajniejsze pomysły religijno-obyczajowe, chowając je zapewne na ciężkie czasy. To że teraz je wyciągnął oznacza, że czas się bać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Wyjątek potwierdzający regułę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Czy dobrze mi się wydaje, że ostatnio przestano mówić o testowaniu jako skutecznej metodzie walki z transmisją? To że przestali mówić nie znaczy, że metoda nie obowiązuje. Ile razy można powtarzać to samo. Test jest podstawową metodą pozwalającą na izolację i kwarantannę celowanej grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 W sumie słusznie, ale jak się domyślam jednak niezbyt skutecznie. Cóż, w tym kraju nawet gaz jest do dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Ależ się muszą bać suwerena. Nowogrodzka jak twierdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Chertan Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 . Sam jednak przyznasz, że fachowcy bardzo różnią się w materii CV19 i zaleceń co należy zrobić. Temat budzi wiele emocji, często nadmiernych. Do tego mocno wkroczyła polityka, bo rządzący boją się o ocenę elektoratu. Stąd często dziwne, nieracjonalne decyzje.. No właśnie nie przyznam, bo główne zalecenia osób znających się na chorobach zakaźnych, epidemiologii czy zdrowiu publicznym są mniej więcej spójne. Mogą się nieco różnić skalą ograniczeń publicznych, natomiast w stosunku do indywidualnych osób to są jednym murem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Pokaż mi inny kraj w Europie gdzie masz taką zwyżkęw porównaniu z wiosennym szczytem. To właśnie dowód skuteczności wiosennego lockdownu. Wtedy nie było żadnego szczytu. Dopiero teraz w Polsce jest pierwsza fala. Tyle tylko, że kupiony czas zmarnowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Pokaż mi inny kraj w Europie gdzie masz taką zwyżkęw porównaniu z wiosennym szczytem. Nie analizuję danych o zachorowaniach. Z informacji medialnych wynika, że problemy większe niż na wiosnę mają np Czesi, Belgowie u nas na pewno sporo przypadków śmiertelnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Duda na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Niech zje jabłko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 I lód w majtki - koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 24 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Cześć Córa wróciła 5 minut temu bo poszła jeszcze z koleżankami w marszu, który trwa nadal. Policja skupiła się na ochronie domu karła i straciła kontrolę nad manifestacją w związku z tym ludzie idą między samochodami. Rejon Żoliborza od 19.00 do mniej więcej 20.30 był zablokowany. My doszliśmy w okolicę domu karła otoczonego przez podwójny kordon policji w umundurowaniu bojowym i przesłonięty szpalerem samochodów. W życiu nie widziałem czegoś takiego w sensie zmasowanie środków i sił. Tych policjantów to było mi po prostu żal - musiało im być wstyd. W trakcie demonstracji, gdzieś koło 20.00 chyba, kaczyńskiego wywieźli karetkami pogotowia do willi morawieckiego. Tam też pojechało, za parę minut, mniej więcej 20-25 bud pełnych policji, bo manifestanci postanowili się przemieścić tropem ścierwa. Ludzie spokojni, bardzo dużo młodzieży i młodych ludzi. Widać sporą determinację i wściekłość. Chyba mają rację, że zaczynają się bać, bo teraz to nie było sterowane przez delikatnych liberałów spotkanie, tylko po prostu spontaniczna reakcja - zerknij na TVN, pokazują dokładnie co i jak. Byliśmy tam z żoną i córka z koleżankami. Tak to wygląda. Amelka ocenia na kilkanaście tysięcy, wszyscy ludzie w maseczkach i starali się trzymać odległości. W pobliżu kordonów już raczej nie było to możliwe. Było trochę przepychanek ale policja bardzo spokojna na zasadzie ściany. Pozdro To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK A moim zdaniem to po prostu kurewstwo za które należy wieszać na latarniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Testowania ciąg dalszy. Mobilny punkt czynny od godziny 8:00. Czekam w kolejce już ponad godzinę, za mną dwukilometrowa kolejka, przede mną jakieś 50 aut. Nic się nie rusza bo podobno brak połączenia z internetem. I taki Pinokio będzie pierdolil, że jesteśmy świetnie przygotowani do walki z pandemią, a cały świat nam zazdrości tego jak sobie z nią radzimy. Chyba tylko nomenklatura nie ma powodów do narzekań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Adolf też miał niekwestionowaną osobowość i charyzmę wyjątkową, co nie zmienia faktu, że należało go jak najszybciej odstrzelić. Tu sytuacja jest identyczna. A teraz już za póxno bo by został męczennikiem dla kosmitów. Pozdro Hehe chyba nie wyczułeś sarkazmu. Udało się wyjaśnić, dlaczego tyle policji w tamtym miejscu, to korpus ochrony seniorów, o którym mówił Morawiecki. Chroni seniora z Żoliborza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Nie analizuję danych o zachorowaniach. Aha. Czyli "nie wiem i mam w pompie więc się wypowiem"? Fakt, to najczęstsze podejście w Polsce obecnie, ale to nie znaczy że sensowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Aha. Czyli "nie wiem i mam w pompie więc się wypowiem"? Fakt, to najczęstsze podejście w Polsce obecnie, ale to nie znaczy że sensowne. Może źle się wyraziłem. Pisząc "nie analizuję" chodziło mi o to, że nie porównuję danych z różnych krajów gdzie bardziej przyrosło a gdzie mniej. Natomiast widzę, że we wszystkich krajach w Europie wzrost zachorowań wykrytych jest spory, nie tylko w PL. Oczywiste jest, że rząd nie przygotował się na ten wzrost co widać obecnie i dopiero teraz podejmowane są dość paniczne ruchy, żeby osłabić transmisję wirusa. PS. Czy dobrze mi się wydaje, że ostatnio przestano mówić o testowaniu jako skutecznej metodzie walki z transmisją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK Albo dla prawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Albo dla prawej stronyPrzez poprzednie 2 lata pierwszych rządów i poprzednie 5, JK skutecznie pacyfikowal co skrajniejsze pomysły religijno-obyczajowe, chowając je zapewne na ciężkie czasy. To że teraz je wyciągnął oznacza, że czas się bać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Wyjątek potwierdzający regułę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Czy dobrze mi się wydaje, że ostatnio przestano mówić o testowaniu jako skutecznej metodzie walki z transmisją? To że przestali mówić nie znaczy, że metoda nie obowiązuje. Ile razy można powtarzać to samo. Test jest podstawową metodą pozwalającą na izolację i kwarantannę celowanej grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 W sumie słusznie, ale jak się domyślam jednak niezbyt skutecznie. Cóż, w tym kraju nawet gaz jest do dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Ależ się muszą bać suwerena. Nowogrodzka jak twierdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Duda na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Niech zje jabłko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaka61 Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 I lód w majtki - koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 24 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Cześć Córa wróciła 5 minut temu bo poszła jeszcze z koleżankami w marszu, który trwa nadal. Policja skupiła się na ochronie domu karła i straciła kontrolę nad manifestacją w związku z tym ludzie idą między samochodami. Rejon Żoliborza od 19.00 do mniej więcej 20.30 był zablokowany. My doszliśmy w okolicę domu karła otoczonego przez podwójny kordon policji w umundurowaniu bojowym i przesłonięty szpalerem samochodów. W życiu nie widziałem czegoś takiego w sensie zmasowanie środków i sił. Tych policjantów to było mi po prostu żal - musiało im być wstyd. W trakcie demonstracji, gdzieś koło 20.00 chyba, kaczyńskiego wywieźli karetkami pogotowia do willi morawieckiego. Tam też pojechało, za parę minut, mniej więcej 20-25 bud pełnych policji, bo manifestanci postanowili się przemieścić tropem ścierwa. Ludzie spokojni, bardzo dużo młodzieży i młodych ludzi. Widać sporą determinację i wściekłość. Chyba mają rację, że zaczynają się bać, bo teraz to nie było sterowane przez delikatnych liberałów spotkanie, tylko po prostu spontaniczna reakcja - zerknij na TVN, pokazują dokładnie co i jak. Byliśmy tam z żoną i córka z koleżankami. Tak to wygląda. Amelka ocenia na kilkanaście tysięcy, wszyscy ludzie w maseczkach i starali się trzymać odległości. W pobliżu kordonów już raczej nie było to możliwe. Było trochę przepychanek ale policja bardzo spokojna na zasadzie ściany. Pozdro To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK A moim zdaniem to po prostu kurewstwo za które należy wieszać na latarniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Testowania ciąg dalszy. Mobilny punkt czynny od godziny 8:00. Czekam w kolejce już ponad godzinę, za mną dwukilometrowa kolejka, przede mną jakieś 50 aut. Nic się nie rusza bo podobno brak połączenia z internetem. I taki Pinokio będzie pierdolil, że jesteśmy świetnie przygotowani do walki z pandemią, a cały świat nam zazdrości tego jak sobie z nią radzimy. Chyba tylko nomenklatura nie ma powodów do narzekań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Adolf też miał niekwestionowaną osobowość i charyzmę wyjątkową, co nie zmienia faktu, że należało go jak najszybciej odstrzelić. Tu sytuacja jest identyczna. A teraz już za póxno bo by został męczennikiem dla kosmitów. Pozdro Hehe chyba nie wyczułeś sarkazmu. Udało się wyjaśnić, dlaczego tyle policji w tamtym miejscu, to korpus ochrony seniorów, o którym mówił Morawiecki. Chroni seniora z Żoliborza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Nie analizuję danych o zachorowaniach. Aha. Czyli "nie wiem i mam w pompie więc się wypowiem"? Fakt, to najczęstsze podejście w Polsce obecnie, ale to nie znaczy że sensowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Aha. Czyli "nie wiem i mam w pompie więc się wypowiem"? Fakt, to najczęstsze podejście w Polsce obecnie, ale to nie znaczy że sensowne. Może źle się wyraziłem. Pisząc "nie analizuję" chodziło mi o to, że nie porównuję danych z różnych krajów gdzie bardziej przyrosło a gdzie mniej. Natomiast widzę, że we wszystkich krajach w Europie wzrost zachorowań wykrytych jest spory, nie tylko w PL. Oczywiste jest, że rząd nie przygotował się na ten wzrost co widać obecnie i dopiero teraz podejmowane są dość paniczne ruchy, żeby osłabić transmisję wirusa. PS. Czy dobrze mi się wydaje, że ostatnio przestano mówić o testowaniu jako skutecznej metodzie walki z transmisją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK Albo dla prawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Albo dla prawej stronyPrzez poprzednie 2 lata pierwszych rządów i poprzednie 5, JK skutecznie pacyfikowal co skrajniejsze pomysły religijno-obyczajowe, chowając je zapewne na ciężkie czasy. To że teraz je wyciągnął oznacza, że czas się bać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Wyjątek potwierdzający regułę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Czy dobrze mi się wydaje, że ostatnio przestano mówić o testowaniu jako skutecznej metodzie walki z transmisją? To że przestali mówić nie znaczy, że metoda nie obowiązuje. Ile razy można powtarzać to samo. Test jest podstawową metodą pozwalającą na izolację i kwarantannę celowanej grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 W sumie słusznie, ale jak się domyślam jednak niezbyt skutecznie. Cóż, w tym kraju nawet gaz jest do dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Ależ się muszą bać suwerena. Nowogrodzka jak twierdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK A moim zdaniem to po prostu kurewstwo za które należy wieszać na latarniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Testowania ciąg dalszy. Mobilny punkt czynny od godziny 8:00. Czekam w kolejce już ponad godzinę, za mną dwukilometrowa kolejka, przede mną jakieś 50 aut. Nic się nie rusza bo podobno brak połączenia z internetem. I taki Pinokio będzie pierdolil, że jesteśmy świetnie przygotowani do walki z pandemią, a cały świat nam zazdrości tego jak sobie z nią radzimy. Chyba tylko nomenklatura nie ma powodów do narzekań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Adolf też miał niekwestionowaną osobowość i charyzmę wyjątkową, co nie zmienia faktu, że należało go jak najszybciej odstrzelić. Tu sytuacja jest identyczna. A teraz już za póxno bo by został męczennikiem dla kosmitów. Pozdro Hehe chyba nie wyczułeś sarkazmu. Udało się wyjaśnić, dlaczego tyle policji w tamtym miejscu, to korpus ochrony seniorów, o którym mówił Morawiecki. Chroni seniora z Żoliborza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Nie analizuję danych o zachorowaniach. Aha. Czyli "nie wiem i mam w pompie więc się wypowiem"? Fakt, to najczęstsze podejście w Polsce obecnie, ale to nie znaczy że sensowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Aha. Czyli "nie wiem i mam w pompie więc się wypowiem"? Fakt, to najczęstsze podejście w Polsce obecnie, ale to nie znaczy że sensowne. Może źle się wyraziłem. Pisząc "nie analizuję" chodziło mi o to, że nie porównuję danych z różnych krajów gdzie bardziej przyrosło a gdzie mniej. Natomiast widzę, że we wszystkich krajach w Europie wzrost zachorowań wykrytych jest spory, nie tylko w PL. Oczywiste jest, że rząd nie przygotował się na ten wzrost co widać obecnie i dopiero teraz podejmowane są dość paniczne ruchy, żeby osłabić transmisję wirusa. PS. Czy dobrze mi się wydaje, że ostatnio przestano mówić o testowaniu jako skutecznej metodzie walki z transmisją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK Albo dla prawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Albo dla prawej stronyPrzez poprzednie 2 lata pierwszych rządów i poprzednie 5, JK skutecznie pacyfikowal co skrajniejsze pomysły religijno-obyczajowe, chowając je zapewne na ciężkie czasy. To że teraz je wyciągnął oznacza, że czas się bać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Wyjątek potwierdzający regułę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Czy dobrze mi się wydaje, że ostatnio przestano mówić o testowaniu jako skutecznej metodzie walki z transmisją? To że przestali mówić nie znaczy, że metoda nie obowiązuje. Ile razy można powtarzać to samo. Test jest podstawową metodą pozwalającą na izolację i kwarantannę celowanej grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 W sumie słusznie, ale jak się domyślam jednak niezbyt skutecznie. Cóż, w tym kraju nawet gaz jest do dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Ależ się muszą bać suwerena. Nowogrodzka jak twierdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach
kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Testowania ciąg dalszy. Mobilny punkt czynny od godziny 8:00. Czekam w kolejce już ponad godzinę, za mną dwukilometrowa kolejka, przede mną jakieś 50 aut. Nic się nie rusza bo podobno brak połączenia z internetem. I taki Pinokio będzie pierdolil, że jesteśmy świetnie przygotowani do walki z pandemią, a cały świat nam zazdrości tego jak sobie z nią radzimy. Chyba tylko nomenklatura nie ma powodów do narzekań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Adolf też miał niekwestionowaną osobowość i charyzmę wyjątkową, co nie zmienia faktu, że należało go jak najszybciej odstrzelić. Tu sytuacja jest identyczna. A teraz już za póxno bo by został męczennikiem dla kosmitów. Pozdro Hehe chyba nie wyczułeś sarkazmu. Udało się wyjaśnić, dlaczego tyle policji w tamtym miejscu, to korpus ochrony seniorów, o którym mówił Morawiecki. Chroni seniora z Żoliborza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hammerh34d Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Nie analizuję danych o zachorowaniach. Aha. Czyli "nie wiem i mam w pompie więc się wypowiem"? Fakt, to najczęstsze podejście w Polsce obecnie, ale to nie znaczy że sensowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Aha. Czyli "nie wiem i mam w pompie więc się wypowiem"? Fakt, to najczęstsze podejście w Polsce obecnie, ale to nie znaczy że sensowne. Może źle się wyraziłem. Pisząc "nie analizuję" chodziło mi o to, że nie porównuję danych z różnych krajów gdzie bardziej przyrosło a gdzie mniej. Natomiast widzę, że we wszystkich krajach w Europie wzrost zachorowań wykrytych jest spory, nie tylko w PL. Oczywiste jest, że rząd nie przygotował się na ten wzrost co widać obecnie i dopiero teraz podejmowane są dość paniczne ruchy, żeby osłabić transmisję wirusa. PS. Czy dobrze mi się wydaje, że ostatnio przestano mówić o testowaniu jako skutecznej metodzie walki z transmisją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK Albo dla prawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Albo dla prawej stronyPrzez poprzednie 2 lata pierwszych rządów i poprzednie 5, JK skutecznie pacyfikowal co skrajniejsze pomysły religijno-obyczajowe, chowając je zapewne na ciężkie czasy. To że teraz je wyciągnął oznacza, że czas się bać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Wyjątek potwierdzający regułę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Czy dobrze mi się wydaje, że ostatnio przestano mówić o testowaniu jako skutecznej metodzie walki z transmisją? To że przestali mówić nie znaczy, że metoda nie obowiązuje. Ile razy można powtarzać to samo. Test jest podstawową metodą pozwalającą na izolację i kwarantannę celowanej grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 W sumie słusznie, ale jak się domyślam jednak niezbyt skutecznie. Cóż, w tym kraju nawet gaz jest do dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Ależ się muszą bać suwerena. Nowogrodzka jak twierdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park COVID 19 raczej nie rozejdzie się po kościach
brachol Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 To orzeczenie to łapówka dla kościoła by by pomógł utrzymać "piątkę dla zwierząt" na czym zalezy JK Albo dla prawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Albo dla prawej stronyPrzez poprzednie 2 lata pierwszych rządów i poprzednie 5, JK skutecznie pacyfikowal co skrajniejsze pomysły religijno-obyczajowe, chowając je zapewne na ciężkie czasy. To że teraz je wyciągnął oznacza, że czas się bać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Wyjątek potwierdzający regułę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Czy dobrze mi się wydaje, że ostatnio przestano mówić o testowaniu jako skutecznej metodzie walki z transmisją? To że przestali mówić nie znaczy, że metoda nie obowiązuje. Ile razy można powtarzać to samo. Test jest podstawową metodą pozwalającą na izolację i kwarantannę celowanej grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 W sumie słusznie, ale jak się domyślam jednak niezbyt skutecznie. Cóż, w tym kraju nawet gaz jest do dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Ależ się muszą bać suwerena. Nowogrodzka jak twierdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mig Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Albo dla prawej stronyPrzez poprzednie 2 lata pierwszych rządów i poprzednie 5, JK skutecznie pacyfikowal co skrajniejsze pomysły religijno-obyczajowe, chowając je zapewne na ciężkie czasy. To że teraz je wyciągnął oznacza, że czas się bać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hammerh34d Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Wyjątek potwierdzający regułę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Czy dobrze mi się wydaje, że ostatnio przestano mówić o testowaniu jako skutecznej metodzie walki z transmisją? To że przestali mówić nie znaczy, że metoda nie obowiązuje. Ile razy można powtarzać to samo. Test jest podstawową metodą pozwalającą na izolację i kwarantannę celowanej grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 W sumie słusznie, ale jak się domyślam jednak niezbyt skutecznie. Cóż, w tym kraju nawet gaz jest do dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Ależ się muszą bać suwerena. Nowogrodzka jak twierdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 56 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
kordiankw Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Ależ się muszą bać suwerena. Nowogrodzka jak twierdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi