jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Jak sobie radzicie w sensie utrzymania kondycji, przygotowywania sie do nastepnego sezonu narciarskiego lub po prostu, utrzymania normalnego poziomu wytrenowania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Od powrotu z nart (ostatni dzień - 13.03.) regularnie, prawie codziennie jeżdżę na rowerku, tak od 60 do 90 minut. No i oczywiście codzienna około 30 minutowa rozgrzewka (rozciąganie, przysiady itp...) na dzień dobry. Poza tym czekam na lepsze czasy... . Pozdrawiam serdecznie Janie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Od powrotu z nart (ostatni dzień - 13.03.) regularnie, prawie codziennie jeżdżę na rowerku, tak od 60 do 90 minut. No i oczywiście codzienna około 30 minutowa rozgrzewka (rozciąganie, przysiady itp...) na dzień dobry. Poza tym czekam na lepsze czasy... . Pozdrawiam serdecznie Janie. jw rowerek, czasem mnie najdzie na jakiś stretching, ale to takie wspomnienie yogi jedynie; wytrenowaniem bym tego nie nazwał, raczej utrzymaniem sprawności; no i spacer w odludnym miejscu pzdr serdecznie Jana i Dany'ego:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 prawie codziennie joga..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 3-4 razy w tygodniu rower lub Nordic walking z podbieganiem i potem siłownia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Cześć Codziennie jeżdżę do pracy na rowerze od mniej więcej dwóch lat i wirus nic w tej kwestii nie zmienił. Czasami przedłużam sobie powrót do domu o dodatkowe 15-25 km. W weekendy ostatnio nie jeżdżę za dużo bo aprowizujemy rodziców ale jak się znajda dwie godzinki to na 40-50km lubię pojechać z żoną Rybelkiem bo niestety kolegów z którymi można by pojechać nie mam. Niestety lasu teraz unikałem ze względu tłok jakiego wcześniej nigdy nie było ale teraz chyba powrócę na szlak, choć rower się wtedy niszczy niewspółmiernie do normalniej jazdy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Ostatnie 3 tygodnie to wiekszość popołudni + co drugi dzień i weekendy w Ustroniu.... W tym czasie powstała wiata garażowa- konstrukcja , dach, pokrycie; wymieniłem szafki i cały osprzet w łazience, naprawiłem anteny po huraganach w zimie; pocięcie 2 m3 drewna opalowego; teraz czas na kapitalkę tarasu - wymiana kilku desek i słupa, izolacja, nowe blachy, rynny i podłoga- będzie modrzew.... Dawno nie byłem tak wygimnastykowany...... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 3-4 razy w tygodniu rower lub Nordic walking z podbieganiem i potem siłownia. u nas sale i silownie zamkniete - wiec nie moge grac w siatkowke - o zgrozo, chyba zaczne biegac!!!!!!! Cześć Codziennie jeżdżę do pracy na rowerze od mniej więcej dwóch lat i wirus nic w tej kwestii nie zmienił. Czasami przedłużam sobie powrót do domu o dodatkowe 15-25 km. W weekendy ostatnio nie jeżdżę za dużo bo aprowizujemy rodziców ale jak się znajda dwie godzinki to na 40-50km lubię pojechać z żoną Rybelkiem bo niestety kolegów z którymi można by pojechać nie mam. Niestety lasu teraz unikałem ze względu tłok jakiego wcześniej nigdy nie było ale teraz chyba powrócę na szlak, choć rower się wtedy niszczy niewspółmiernie do normalniej jazdy. Pozdrowienia Rower sie niszczy na szlaku? moj work horse, po 4 sezonach (uzywany wylacznie w trudnym , kamienistym terenie z wielowma lotami przez kierownice) dopiero teraz powoli dojrzewa do wymiany lozysk w zawieszeniu (chyba bym nie wymienial jeszcze, ale Santa Cruz wymienia je za darmo, jezeli jestes oryginalnym nabywca), a przy okazji tez lozyska w headset wymienie oraz tylna przerzutke z linka (ale to juz moje widzimisie) Natomiast moj poprzedni rower, Kona Heihei ma calkowite wyjezdzone headset, a w zawieszeniu wszystko ok (ma chyba z 10 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Ostatnie 3 tygodnie to wiekszość popołudni + co drugi dzień i weekendy w Ustroniu.... W tym czasie powstała wiata garażowa- konstrukcja , dach, pokrycie; wymieniłem szafki i cały osprzet w łazience, naprawiłem anteny po huraganach w zimie; pocięcie 2 m3 drewna opalowego; teraz czas na kapitalkę tarasu - wymiana kilku desek i słupa, izolacja, nowe blachy, rynny i podłoga- będzie modrzew.... Dawno nie byłem tak wygimnastykowany...... ;-) BOHATER DOMU! i to wygimnastykowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 u nas sale i silownie zamkniete - wiec nie moge grac w siatkowke - o zgrozo, chyba zaczne biegac!!!!!!! Rower sie niszczy na szlaku? moj work horse, po 4 sezonach (uzywany wylacznie w trudnym , kamienistym terenie z wielowma lotami przez kierownice) dopiero teraz powoli dojrzewa do wymiany lozysk w zawieszeniu (chyba bym nie wymienial jeszcze, ale Santa Cruz wymienia je za darmo, jezeli jestes oryginalnym nabywca), a przy okazji tez lozyska w headset wymienie oraz tylna przerzutke z linka (ale to juz moje widzimisie) Natomiast moj poprzedni rower, Kona Heihei ma calkowite wyjezdzone headset, a w zawieszeniu wszystko ok (ma chyba z 10 lat) Cześć Po pierwsze - technika. Tak myślę. Jeżdżę na rowerze tak intensywniej i bardziej świadomie jakieś trzy lata i jeszcze sporo czasu pewnie minie nim będę umiał to robić (jeżeli w ogóle) dobrze. Błędy dotyczą nieumiejętnej zmiany biegów (zwłaszcza pod górę), za dużo siły, tam gdzie można coś zrobić technicznie, błędy w wyborze toru jazdy w trudnym terenie i dostosowania przełożeń itd. W uproszczeniu - katuję rower bo jestem leszczem. Po drugie to słaby rower, podstawowy model Scotta, raczej nie do jazdy ekstremalnej chyba, a że nowego sobie z pewnością nie kupię więc muszę dbać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 BOHATER DOMU! i to wygimnastykowany! Dziesięcioletnie zaleglości....... ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 u nas sale i silownie zamkniete - wiec nie moge grac w siatkowke - o zgrozo, chyba zaczne biegac!!!!!!! Rower sie niszczy na szlaku? moj work horse, po 4 sezonach (uzywany wylacznie w trudnym , kamienistym terenie z wielowma lotami przez kierownice) dopiero teraz powoli dojrzewa do wymiany lozysk w zawieszeniu (chyba bym nie wymienial jeszcze, ale Santa Cruz wymienia je za darmo, jezeli jestes oryginalnym nabywca), a przy okazji tez lozyska w headset wymienie oraz tylna przerzutke z linka (ale to juz moje widzimisie) Natomiast moj poprzedni rower, Kona Heihei ma calkowite wyjezdzone headset, a w zawieszeniu wszystko ok (ma chyba z 10 lat)Mam gym w domu całkiem przyzwoicie wyposażony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Dużo chodzę. Po 5-6 km dziennie, a czasem więcej. Trochę gimnastyki codziennej, ok. 15-20 min. Niestety na prawie dwa tygodnie musiałem odpuścić z powodu lumbago. Instalacja elektryczna w odziedziczonym mieszkaniu. I, co równie ważne, staram się za dużo nie jeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Mam gym w domu całkiem przyzwoicie wyposażony. ja nie mam - wole byc "wsrod ludzi"…. chociaz teraz kupilem ciezarki hantle itp i robie sobie stacyjki w game room…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 ja nie mam - wole byc "wsrod ludzi"…. chociaz teraz kupilem ciezarki hantle itp i robie sobie stacyjki w game room…. A ja mam hantle, sztangi, sztangielki, ale nie mam game room... jak żyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 A ja mam hantle, sztangi, sztangielki, ale nie mam game room... jak żyć ? podloga wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 podloga wystarczy Szkoda byłoby gresu, gdybym upuścił sztangielkę . Ale godzinę dziennie spędzam na materacu na podłodze i nie ograniczam się tylko do leżenia na nim . Dodatkowo codziennie 40 minut na rowerze stacjonarnym. Przy okazji zapytam specjalisty. Od operacji Achillesa w sobotę minie cztery tygodnie. Pani doktor wczoraj powiedziała mi, że na jakąkolwiek aktywność fizyczną jeszcze za wcześnie. Co najwyżej mogę ćwiczyć staw kolanowy i biodrowy. Żadnego napinania izometrycznego łydki, bo mogę uszkodzić jeszcze nie do końca zrośnięty Achilles. Nie przyznałem się, że od tygodnia już jeżdżę na rowerku, ale podczas jazdy mam wyizolowany Achilles, nie czuję żeby w trakcie kręcenia pedałami pracował, czy się usztywnial. Czy jest ryzyko, że zrobię sobie krzywdę jeżdżąc na rowerze, czy spokojnie mogę kręcić? Jakiś tydzień po operacji na śliskiej podłodze rozjechały mi się kule i musiałem podeprzeć się operowaną nogą, żeby się nie przewrócić. Poczułem ból w Achillesie, ale gdyby coś się stało to usłyszałbym trzask, gdyby miał się ponownie zerwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Szkoda byłoby gresu, gdybym upuścił sztangielkę . Ale godzinę dziennie spędzam na materacu na podłodze i nie ograniczam się tylko do leżenia na nim . Dodatkowo codziennie 40 minut na rowerze stacjonarnym. Przy okazji zapytam specjalisty. Od operacji Achillesa w sobotę minie cztery tygodnie. Pani doktor wczoraj powiedziała mi, że na jakąkolwiek aktywność fizyczną jeszcze za wcześnie. Co najwyżej mogę ćwiczyć staw kolanowy i biodrowy. Żadnego napinania izometrycznego łydki, bo mogę uszkodzić jeszcze nie do końca zrośnięty Achilles. Nie przyznałem się, że od tygodnia już jeżdżę na rowerku, ale podczas jazdy mam wyizolowany Achilles, nie czuję żeby w trakcie kręcenia pedałami pracował, czy się usztywnial. Czy jest ryzyko, że zrobię sobie krzywdę jeżdżąc na rowerze, czy spokojnie mogę kręcić? Jakiś tydzień po operacji na śliskiej podłodze rozjechały mi się kule i musiałem podeprzeć się operowaną nogą, żeby się nie przewrócić. Poczułem ból w Achillesie, ale gdyby coś się stało to usłyszałbym trzask, gdyby miał się ponownie zerwać? prosta odpowiedz: gdyby cos musialo sie stac, juz by sie stalo.Stale masz gips, tak? ja bym nie przekraczal oporu powyzej 1/4 wartosci w Twoim rowerze - lepiej dluzej i szybciej niz wolno z duzym oporem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 prosta odpowiedz: gdyby cos musialo sie stac, juz by sie stalo.Stale masz gips, tak? ja bym nie przekraczal oporu powyzej 1/4 wartosci w Twoim rowerze - lepiej dluzej i szybciej niz wolno z duzym oporemTak, noga jest w gipsie, co prawda wczoraj na zdjęcie reszty szwów zabrałem ze sobą aircast, ale pani doktor nie za bardzo chciała mi zamienić gips na orteze. Miałem też za niski klin do ortezy, więc sprawa zdjęcia gipsu stała się bezprzedmiotowa. Zaproponowała mi zamianę gipsu na aircast za tydzień, ale w związku z pandemią, nie chce mi się co tydzień jeździć do szpitala, gdzie w poczekalni tłoczy się masa ludzi. Za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu, więc jeden tydzień dłużej z gipsem mnie nie zbawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Tak, noga jest w gipsie, co prawda wczoraj na zdjęcie reszty szwów zabrałem ze sobą aircast, ale pani doktor nie za bardzo chciała mi zamienić gips na orteze. Miałem też za niski klin do ortezy, więc sprawa zdjęcia gipsu stała się bezprzedmiotowa. Zaproponowała mi zamianę gipsu na aircast za tydzień, ale w związku z pandemią, nie chce mi się co tydzień jeździć do szpitala, gdzie w poczekalni tłoczy się masa ludzi. Za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu, więc jeden tydzień dłużej z gipsem mnie nie zbawi. a gips masz zalozony w zgieciu podeszwowym czy pod katem prostym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Chyba muszę znowu zacząć wstawiać emotikony Koniecznie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Dzięki, nie wpadłem na to żeby wykorzystać suszarkę albo odkurzacz. Mam rainbow-a, żeby mi tylko nie wyciągnął waty spod gipsu , ma też funkcję pompowania, to ją wykorzystam. wyraznie napisalem podmuchaj, a nie …..wciagaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 wyraznie napisalem podmuchaj, a nie …..wciagaj Wiesz jaki jest power jak wciągnę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Wiesz jaki jest power jak wciągnę ? gdzie Ty tą rurę przykładasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A propos domowej siłowni, to firma Kelton ma całkiem fajny patent. Przykręca się do ściany szyny z hakami i na nie nakłada sprzęt. Np drążek, poręcze i jeszcze mam hak na worek. Są też wyciągi bloczkowe. Całkiem fajny sprzęt ma też Marbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park zachowanie sprawnosci fizyczneja COVID19 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
.Beata. Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Ostatnie 3 tygodnie to wiekszość popołudni + co drugi dzień i weekendy w Ustroniu.... W tym czasie powstała wiata garażowa- konstrukcja , dach, pokrycie; wymieniłem szafki i cały osprzet w łazience, naprawiłem anteny po huraganach w zimie; pocięcie 2 m3 drewna opalowego; teraz czas na kapitalkę tarasu - wymiana kilku desek i słupa, izolacja, nowe blachy, rynny i podłoga- będzie modrzew.... Dawno nie byłem tak wygimnastykowany...... ;-) BOHATER DOMU! i to wygimnastykowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 u nas sale i silownie zamkniete - wiec nie moge grac w siatkowke - o zgrozo, chyba zaczne biegac!!!!!!! Rower sie niszczy na szlaku? moj work horse, po 4 sezonach (uzywany wylacznie w trudnym , kamienistym terenie z wielowma lotami przez kierownice) dopiero teraz powoli dojrzewa do wymiany lozysk w zawieszeniu (chyba bym nie wymienial jeszcze, ale Santa Cruz wymienia je za darmo, jezeli jestes oryginalnym nabywca), a przy okazji tez lozyska w headset wymienie oraz tylna przerzutke z linka (ale to juz moje widzimisie) Natomiast moj poprzedni rower, Kona Heihei ma calkowite wyjezdzone headset, a w zawieszeniu wszystko ok (ma chyba z 10 lat) Cześć Po pierwsze - technika. Tak myślę. Jeżdżę na rowerze tak intensywniej i bardziej świadomie jakieś trzy lata i jeszcze sporo czasu pewnie minie nim będę umiał to robić (jeżeli w ogóle) dobrze. Błędy dotyczą nieumiejętnej zmiany biegów (zwłaszcza pod górę), za dużo siły, tam gdzie można coś zrobić technicznie, błędy w wyborze toru jazdy w trudnym terenie i dostosowania przełożeń itd. W uproszczeniu - katuję rower bo jestem leszczem. Po drugie to słaby rower, podstawowy model Scotta, raczej nie do jazdy ekstremalnej chyba, a że nowego sobie z pewnością nie kupię więc muszę dbać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 BOHATER DOMU! i to wygimnastykowany! Dziesięcioletnie zaleglości....... ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 u nas sale i silownie zamkniete - wiec nie moge grac w siatkowke - o zgrozo, chyba zaczne biegac!!!!!!! Rower sie niszczy na szlaku? moj work horse, po 4 sezonach (uzywany wylacznie w trudnym , kamienistym terenie z wielowma lotami przez kierownice) dopiero teraz powoli dojrzewa do wymiany lozysk w zawieszeniu (chyba bym nie wymienial jeszcze, ale Santa Cruz wymienia je za darmo, jezeli jestes oryginalnym nabywca), a przy okazji tez lozyska w headset wymienie oraz tylna przerzutke z linka (ale to juz moje widzimisie) Natomiast moj poprzedni rower, Kona Heihei ma calkowite wyjezdzone headset, a w zawieszeniu wszystko ok (ma chyba z 10 lat)Mam gym w domu całkiem przyzwoicie wyposażony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Dużo chodzę. Po 5-6 km dziennie, a czasem więcej. Trochę gimnastyki codziennej, ok. 15-20 min. Niestety na prawie dwa tygodnie musiałem odpuścić z powodu lumbago. Instalacja elektryczna w odziedziczonym mieszkaniu. I, co równie ważne, staram się za dużo nie jeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Mam gym w domu całkiem przyzwoicie wyposażony. ja nie mam - wole byc "wsrod ludzi"…. chociaz teraz kupilem ciezarki hantle itp i robie sobie stacyjki w game room…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 ja nie mam - wole byc "wsrod ludzi"…. chociaz teraz kupilem ciezarki hantle itp i robie sobie stacyjki w game room…. A ja mam hantle, sztangi, sztangielki, ale nie mam game room... jak żyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 A ja mam hantle, sztangi, sztangielki, ale nie mam game room... jak żyć ? podloga wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 podloga wystarczy Szkoda byłoby gresu, gdybym upuścił sztangielkę . Ale godzinę dziennie spędzam na materacu na podłodze i nie ograniczam się tylko do leżenia na nim . Dodatkowo codziennie 40 minut na rowerze stacjonarnym. Przy okazji zapytam specjalisty. Od operacji Achillesa w sobotę minie cztery tygodnie. Pani doktor wczoraj powiedziała mi, że na jakąkolwiek aktywność fizyczną jeszcze za wcześnie. Co najwyżej mogę ćwiczyć staw kolanowy i biodrowy. Żadnego napinania izometrycznego łydki, bo mogę uszkodzić jeszcze nie do końca zrośnięty Achilles. Nie przyznałem się, że od tygodnia już jeżdżę na rowerku, ale podczas jazdy mam wyizolowany Achilles, nie czuję żeby w trakcie kręcenia pedałami pracował, czy się usztywnial. Czy jest ryzyko, że zrobię sobie krzywdę jeżdżąc na rowerze, czy spokojnie mogę kręcić? Jakiś tydzień po operacji na śliskiej podłodze rozjechały mi się kule i musiałem podeprzeć się operowaną nogą, żeby się nie przewrócić. Poczułem ból w Achillesie, ale gdyby coś się stało to usłyszałbym trzask, gdyby miał się ponownie zerwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Szkoda byłoby gresu, gdybym upuścił sztangielkę . Ale godzinę dziennie spędzam na materacu na podłodze i nie ograniczam się tylko do leżenia na nim . Dodatkowo codziennie 40 minut na rowerze stacjonarnym. Przy okazji zapytam specjalisty. Od operacji Achillesa w sobotę minie cztery tygodnie. Pani doktor wczoraj powiedziała mi, że na jakąkolwiek aktywność fizyczną jeszcze za wcześnie. Co najwyżej mogę ćwiczyć staw kolanowy i biodrowy. Żadnego napinania izometrycznego łydki, bo mogę uszkodzić jeszcze nie do końca zrośnięty Achilles. Nie przyznałem się, że od tygodnia już jeżdżę na rowerku, ale podczas jazdy mam wyizolowany Achilles, nie czuję żeby w trakcie kręcenia pedałami pracował, czy się usztywnial. Czy jest ryzyko, że zrobię sobie krzywdę jeżdżąc na rowerze, czy spokojnie mogę kręcić? Jakiś tydzień po operacji na śliskiej podłodze rozjechały mi się kule i musiałem podeprzeć się operowaną nogą, żeby się nie przewrócić. Poczułem ból w Achillesie, ale gdyby coś się stało to usłyszałbym trzask, gdyby miał się ponownie zerwać? prosta odpowiedz: gdyby cos musialo sie stac, juz by sie stalo.Stale masz gips, tak? ja bym nie przekraczal oporu powyzej 1/4 wartosci w Twoim rowerze - lepiej dluzej i szybciej niz wolno z duzym oporem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 prosta odpowiedz: gdyby cos musialo sie stac, juz by sie stalo.Stale masz gips, tak? ja bym nie przekraczal oporu powyzej 1/4 wartosci w Twoim rowerze - lepiej dluzej i szybciej niz wolno z duzym oporemTak, noga jest w gipsie, co prawda wczoraj na zdjęcie reszty szwów zabrałem ze sobą aircast, ale pani doktor nie za bardzo chciała mi zamienić gips na orteze. Miałem też za niski klin do ortezy, więc sprawa zdjęcia gipsu stała się bezprzedmiotowa. Zaproponowała mi zamianę gipsu na aircast za tydzień, ale w związku z pandemią, nie chce mi się co tydzień jeździć do szpitala, gdzie w poczekalni tłoczy się masa ludzi. Za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu, więc jeden tydzień dłużej z gipsem mnie nie zbawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Tak, noga jest w gipsie, co prawda wczoraj na zdjęcie reszty szwów zabrałem ze sobą aircast, ale pani doktor nie za bardzo chciała mi zamienić gips na orteze. Miałem też za niski klin do ortezy, więc sprawa zdjęcia gipsu stała się bezprzedmiotowa. Zaproponowała mi zamianę gipsu na aircast za tydzień, ale w związku z pandemią, nie chce mi się co tydzień jeździć do szpitala, gdzie w poczekalni tłoczy się masa ludzi. Za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu, więc jeden tydzień dłużej z gipsem mnie nie zbawi. a gips masz zalozony w zgieciu podeszwowym czy pod katem prostym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Chyba muszę znowu zacząć wstawiać emotikony Koniecznie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Dzięki, nie wpadłem na to żeby wykorzystać suszarkę albo odkurzacz. Mam rainbow-a, żeby mi tylko nie wyciągnął waty spod gipsu , ma też funkcję pompowania, to ją wykorzystam. wyraznie napisalem podmuchaj, a nie …..wciagaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 wyraznie napisalem podmuchaj, a nie …..wciagaj Wiesz jaki jest power jak wciągnę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Wiesz jaki jest power jak wciągnę ? gdzie Ty tą rurę przykładasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A propos domowej siłowni, to firma Kelton ma całkiem fajny patent. Przykręca się do ściany szyny z hakami i na nie nakłada sprzęt. Np drążek, poręcze i jeszcze mam hak na worek. Są też wyciągi bloczkowe. Całkiem fajny sprzęt ma też Marbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park zachowanie sprawnosci fizyczneja COVID19 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 BOHATER DOMU! i to wygimnastykowany! Dziesięcioletnie zaleglości....... ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 u nas sale i silownie zamkniete - wiec nie moge grac w siatkowke - o zgrozo, chyba zaczne biegac!!!!!!! Rower sie niszczy na szlaku? moj work horse, po 4 sezonach (uzywany wylacznie w trudnym , kamienistym terenie z wielowma lotami przez kierownice) dopiero teraz powoli dojrzewa do wymiany lozysk w zawieszeniu (chyba bym nie wymienial jeszcze, ale Santa Cruz wymienia je za darmo, jezeli jestes oryginalnym nabywca), a przy okazji tez lozyska w headset wymienie oraz tylna przerzutke z linka (ale to juz moje widzimisie) Natomiast moj poprzedni rower, Kona Heihei ma calkowite wyjezdzone headset, a w zawieszeniu wszystko ok (ma chyba z 10 lat)Mam gym w domu całkiem przyzwoicie wyposażony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Dużo chodzę. Po 5-6 km dziennie, a czasem więcej. Trochę gimnastyki codziennej, ok. 15-20 min. Niestety na prawie dwa tygodnie musiałem odpuścić z powodu lumbago. Instalacja elektryczna w odziedziczonym mieszkaniu. I, co równie ważne, staram się za dużo nie jeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Mam gym w domu całkiem przyzwoicie wyposażony. ja nie mam - wole byc "wsrod ludzi"…. chociaz teraz kupilem ciezarki hantle itp i robie sobie stacyjki w game room…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 ja nie mam - wole byc "wsrod ludzi"…. chociaz teraz kupilem ciezarki hantle itp i robie sobie stacyjki w game room…. A ja mam hantle, sztangi, sztangielki, ale nie mam game room... jak żyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 A ja mam hantle, sztangi, sztangielki, ale nie mam game room... jak żyć ? podloga wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 podloga wystarczy Szkoda byłoby gresu, gdybym upuścił sztangielkę . Ale godzinę dziennie spędzam na materacu na podłodze i nie ograniczam się tylko do leżenia na nim . Dodatkowo codziennie 40 minut na rowerze stacjonarnym. Przy okazji zapytam specjalisty. Od operacji Achillesa w sobotę minie cztery tygodnie. Pani doktor wczoraj powiedziała mi, że na jakąkolwiek aktywność fizyczną jeszcze za wcześnie. Co najwyżej mogę ćwiczyć staw kolanowy i biodrowy. Żadnego napinania izometrycznego łydki, bo mogę uszkodzić jeszcze nie do końca zrośnięty Achilles. Nie przyznałem się, że od tygodnia już jeżdżę na rowerku, ale podczas jazdy mam wyizolowany Achilles, nie czuję żeby w trakcie kręcenia pedałami pracował, czy się usztywnial. Czy jest ryzyko, że zrobię sobie krzywdę jeżdżąc na rowerze, czy spokojnie mogę kręcić? Jakiś tydzień po operacji na śliskiej podłodze rozjechały mi się kule i musiałem podeprzeć się operowaną nogą, żeby się nie przewrócić. Poczułem ból w Achillesie, ale gdyby coś się stało to usłyszałbym trzask, gdyby miał się ponownie zerwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Szkoda byłoby gresu, gdybym upuścił sztangielkę . Ale godzinę dziennie spędzam na materacu na podłodze i nie ograniczam się tylko do leżenia na nim . Dodatkowo codziennie 40 minut na rowerze stacjonarnym. Przy okazji zapytam specjalisty. Od operacji Achillesa w sobotę minie cztery tygodnie. Pani doktor wczoraj powiedziała mi, że na jakąkolwiek aktywność fizyczną jeszcze za wcześnie. Co najwyżej mogę ćwiczyć staw kolanowy i biodrowy. Żadnego napinania izometrycznego łydki, bo mogę uszkodzić jeszcze nie do końca zrośnięty Achilles. Nie przyznałem się, że od tygodnia już jeżdżę na rowerku, ale podczas jazdy mam wyizolowany Achilles, nie czuję żeby w trakcie kręcenia pedałami pracował, czy się usztywnial. Czy jest ryzyko, że zrobię sobie krzywdę jeżdżąc na rowerze, czy spokojnie mogę kręcić? Jakiś tydzień po operacji na śliskiej podłodze rozjechały mi się kule i musiałem podeprzeć się operowaną nogą, żeby się nie przewrócić. Poczułem ból w Achillesie, ale gdyby coś się stało to usłyszałbym trzask, gdyby miał się ponownie zerwać? prosta odpowiedz: gdyby cos musialo sie stac, juz by sie stalo.Stale masz gips, tak? ja bym nie przekraczal oporu powyzej 1/4 wartosci w Twoim rowerze - lepiej dluzej i szybciej niz wolno z duzym oporem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 prosta odpowiedz: gdyby cos musialo sie stac, juz by sie stalo.Stale masz gips, tak? ja bym nie przekraczal oporu powyzej 1/4 wartosci w Twoim rowerze - lepiej dluzej i szybciej niz wolno z duzym oporemTak, noga jest w gipsie, co prawda wczoraj na zdjęcie reszty szwów zabrałem ze sobą aircast, ale pani doktor nie za bardzo chciała mi zamienić gips na orteze. Miałem też za niski klin do ortezy, więc sprawa zdjęcia gipsu stała się bezprzedmiotowa. Zaproponowała mi zamianę gipsu na aircast za tydzień, ale w związku z pandemią, nie chce mi się co tydzień jeździć do szpitala, gdzie w poczekalni tłoczy się masa ludzi. Za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu, więc jeden tydzień dłużej z gipsem mnie nie zbawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Tak, noga jest w gipsie, co prawda wczoraj na zdjęcie reszty szwów zabrałem ze sobą aircast, ale pani doktor nie za bardzo chciała mi zamienić gips na orteze. Miałem też za niski klin do ortezy, więc sprawa zdjęcia gipsu stała się bezprzedmiotowa. Zaproponowała mi zamianę gipsu na aircast za tydzień, ale w związku z pandemią, nie chce mi się co tydzień jeździć do szpitala, gdzie w poczekalni tłoczy się masa ludzi. Za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu, więc jeden tydzień dłużej z gipsem mnie nie zbawi. a gips masz zalozony w zgieciu podeszwowym czy pod katem prostym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Chyba muszę znowu zacząć wstawiać emotikony Koniecznie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Dzięki, nie wpadłem na to żeby wykorzystać suszarkę albo odkurzacz. Mam rainbow-a, żeby mi tylko nie wyciągnął waty spod gipsu , ma też funkcję pompowania, to ją wykorzystam. wyraznie napisalem podmuchaj, a nie …..wciagaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 wyraznie napisalem podmuchaj, a nie …..wciagaj Wiesz jaki jest power jak wciągnę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Wiesz jaki jest power jak wciągnę ? gdzie Ty tą rurę przykładasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A propos domowej siłowni, to firma Kelton ma całkiem fajny patent. Przykręca się do ściany szyny z hakami i na nie nakłada sprzęt. Np drążek, poręcze i jeszcze mam hak na worek. Są też wyciągi bloczkowe. Całkiem fajny sprzęt ma też Marbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park zachowanie sprawnosci fizyczneja COVID19 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Chertan Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 u nas sale i silownie zamkniete - wiec nie moge grac w siatkowke - o zgrozo, chyba zaczne biegac!!!!!!! Rower sie niszczy na szlaku? moj work horse, po 4 sezonach (uzywany wylacznie w trudnym , kamienistym terenie z wielowma lotami przez kierownice) dopiero teraz powoli dojrzewa do wymiany lozysk w zawieszeniu (chyba bym nie wymienial jeszcze, ale Santa Cruz wymienia je za darmo, jezeli jestes oryginalnym nabywca), a przy okazji tez lozyska w headset wymienie oraz tylna przerzutke z linka (ale to juz moje widzimisie) Natomiast moj poprzedni rower, Kona Heihei ma calkowite wyjezdzone headset, a w zawieszeniu wszystko ok (ma chyba z 10 lat)Mam gym w domu całkiem przyzwoicie wyposażony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Dużo chodzę. Po 5-6 km dziennie, a czasem więcej. Trochę gimnastyki codziennej, ok. 15-20 min. Niestety na prawie dwa tygodnie musiałem odpuścić z powodu lumbago. Instalacja elektryczna w odziedziczonym mieszkaniu. I, co równie ważne, staram się za dużo nie jeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Mam gym w domu całkiem przyzwoicie wyposażony. ja nie mam - wole byc "wsrod ludzi"…. chociaz teraz kupilem ciezarki hantle itp i robie sobie stacyjki w game room…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 ja nie mam - wole byc "wsrod ludzi"…. chociaz teraz kupilem ciezarki hantle itp i robie sobie stacyjki w game room…. A ja mam hantle, sztangi, sztangielki, ale nie mam game room... jak żyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 A ja mam hantle, sztangi, sztangielki, ale nie mam game room... jak żyć ? podloga wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 podloga wystarczy Szkoda byłoby gresu, gdybym upuścił sztangielkę . Ale godzinę dziennie spędzam na materacu na podłodze i nie ograniczam się tylko do leżenia na nim . Dodatkowo codziennie 40 minut na rowerze stacjonarnym. Przy okazji zapytam specjalisty. Od operacji Achillesa w sobotę minie cztery tygodnie. Pani doktor wczoraj powiedziała mi, że na jakąkolwiek aktywność fizyczną jeszcze za wcześnie. Co najwyżej mogę ćwiczyć staw kolanowy i biodrowy. Żadnego napinania izometrycznego łydki, bo mogę uszkodzić jeszcze nie do końca zrośnięty Achilles. Nie przyznałem się, że od tygodnia już jeżdżę na rowerku, ale podczas jazdy mam wyizolowany Achilles, nie czuję żeby w trakcie kręcenia pedałami pracował, czy się usztywnial. Czy jest ryzyko, że zrobię sobie krzywdę jeżdżąc na rowerze, czy spokojnie mogę kręcić? Jakiś tydzień po operacji na śliskiej podłodze rozjechały mi się kule i musiałem podeprzeć się operowaną nogą, żeby się nie przewrócić. Poczułem ból w Achillesie, ale gdyby coś się stało to usłyszałbym trzask, gdyby miał się ponownie zerwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Szkoda byłoby gresu, gdybym upuścił sztangielkę . Ale godzinę dziennie spędzam na materacu na podłodze i nie ograniczam się tylko do leżenia na nim . Dodatkowo codziennie 40 minut na rowerze stacjonarnym. Przy okazji zapytam specjalisty. Od operacji Achillesa w sobotę minie cztery tygodnie. Pani doktor wczoraj powiedziała mi, że na jakąkolwiek aktywność fizyczną jeszcze za wcześnie. Co najwyżej mogę ćwiczyć staw kolanowy i biodrowy. Żadnego napinania izometrycznego łydki, bo mogę uszkodzić jeszcze nie do końca zrośnięty Achilles. Nie przyznałem się, że od tygodnia już jeżdżę na rowerku, ale podczas jazdy mam wyizolowany Achilles, nie czuję żeby w trakcie kręcenia pedałami pracował, czy się usztywnial. Czy jest ryzyko, że zrobię sobie krzywdę jeżdżąc na rowerze, czy spokojnie mogę kręcić? Jakiś tydzień po operacji na śliskiej podłodze rozjechały mi się kule i musiałem podeprzeć się operowaną nogą, żeby się nie przewrócić. Poczułem ból w Achillesie, ale gdyby coś się stało to usłyszałbym trzask, gdyby miał się ponownie zerwać? prosta odpowiedz: gdyby cos musialo sie stac, juz by sie stalo.Stale masz gips, tak? ja bym nie przekraczal oporu powyzej 1/4 wartosci w Twoim rowerze - lepiej dluzej i szybciej niz wolno z duzym oporem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 prosta odpowiedz: gdyby cos musialo sie stac, juz by sie stalo.Stale masz gips, tak? ja bym nie przekraczal oporu powyzej 1/4 wartosci w Twoim rowerze - lepiej dluzej i szybciej niz wolno z duzym oporemTak, noga jest w gipsie, co prawda wczoraj na zdjęcie reszty szwów zabrałem ze sobą aircast, ale pani doktor nie za bardzo chciała mi zamienić gips na orteze. Miałem też za niski klin do ortezy, więc sprawa zdjęcia gipsu stała się bezprzedmiotowa. Zaproponowała mi zamianę gipsu na aircast za tydzień, ale w związku z pandemią, nie chce mi się co tydzień jeździć do szpitala, gdzie w poczekalni tłoczy się masa ludzi. Za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu, więc jeden tydzień dłużej z gipsem mnie nie zbawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Tak, noga jest w gipsie, co prawda wczoraj na zdjęcie reszty szwów zabrałem ze sobą aircast, ale pani doktor nie za bardzo chciała mi zamienić gips na orteze. Miałem też za niski klin do ortezy, więc sprawa zdjęcia gipsu stała się bezprzedmiotowa. Zaproponowała mi zamianę gipsu na aircast za tydzień, ale w związku z pandemią, nie chce mi się co tydzień jeździć do szpitala, gdzie w poczekalni tłoczy się masa ludzi. Za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu, więc jeden tydzień dłużej z gipsem mnie nie zbawi. a gips masz zalozony w zgieciu podeszwowym czy pod katem prostym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Chyba muszę znowu zacząć wstawiać emotikony Koniecznie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Dzięki, nie wpadłem na to żeby wykorzystać suszarkę albo odkurzacz. Mam rainbow-a, żeby mi tylko nie wyciągnął waty spod gipsu , ma też funkcję pompowania, to ją wykorzystam. wyraznie napisalem podmuchaj, a nie …..wciagaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 wyraznie napisalem podmuchaj, a nie …..wciagaj Wiesz jaki jest power jak wciągnę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Wiesz jaki jest power jak wciągnę ? gdzie Ty tą rurę przykładasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A propos domowej siłowni, to firma Kelton ma całkiem fajny patent. Przykręca się do ściany szyny z hakami i na nie nakłada sprzęt. Np drążek, poręcze i jeszcze mam hak na worek. Są też wyciągi bloczkowe. Całkiem fajny sprzęt ma też Marbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park zachowanie sprawnosci fizyczneja COVID19 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 ja nie mam - wole byc "wsrod ludzi"…. chociaz teraz kupilem ciezarki hantle itp i robie sobie stacyjki w game room…. A ja mam hantle, sztangi, sztangielki, ale nie mam game room... jak żyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 A ja mam hantle, sztangi, sztangielki, ale nie mam game room... jak żyć ? podloga wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 podloga wystarczy Szkoda byłoby gresu, gdybym upuścił sztangielkę . Ale godzinę dziennie spędzam na materacu na podłodze i nie ograniczam się tylko do leżenia na nim . Dodatkowo codziennie 40 minut na rowerze stacjonarnym. Przy okazji zapytam specjalisty. Od operacji Achillesa w sobotę minie cztery tygodnie. Pani doktor wczoraj powiedziała mi, że na jakąkolwiek aktywność fizyczną jeszcze za wcześnie. Co najwyżej mogę ćwiczyć staw kolanowy i biodrowy. Żadnego napinania izometrycznego łydki, bo mogę uszkodzić jeszcze nie do końca zrośnięty Achilles. Nie przyznałem się, że od tygodnia już jeżdżę na rowerku, ale podczas jazdy mam wyizolowany Achilles, nie czuję żeby w trakcie kręcenia pedałami pracował, czy się usztywnial. Czy jest ryzyko, że zrobię sobie krzywdę jeżdżąc na rowerze, czy spokojnie mogę kręcić? Jakiś tydzień po operacji na śliskiej podłodze rozjechały mi się kule i musiałem podeprzeć się operowaną nogą, żeby się nie przewrócić. Poczułem ból w Achillesie, ale gdyby coś się stało to usłyszałbym trzask, gdyby miał się ponownie zerwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Szkoda byłoby gresu, gdybym upuścił sztangielkę . Ale godzinę dziennie spędzam na materacu na podłodze i nie ograniczam się tylko do leżenia na nim . Dodatkowo codziennie 40 minut na rowerze stacjonarnym. Przy okazji zapytam specjalisty. Od operacji Achillesa w sobotę minie cztery tygodnie. Pani doktor wczoraj powiedziała mi, że na jakąkolwiek aktywność fizyczną jeszcze za wcześnie. Co najwyżej mogę ćwiczyć staw kolanowy i biodrowy. Żadnego napinania izometrycznego łydki, bo mogę uszkodzić jeszcze nie do końca zrośnięty Achilles. Nie przyznałem się, że od tygodnia już jeżdżę na rowerku, ale podczas jazdy mam wyizolowany Achilles, nie czuję żeby w trakcie kręcenia pedałami pracował, czy się usztywnial. Czy jest ryzyko, że zrobię sobie krzywdę jeżdżąc na rowerze, czy spokojnie mogę kręcić? Jakiś tydzień po operacji na śliskiej podłodze rozjechały mi się kule i musiałem podeprzeć się operowaną nogą, żeby się nie przewrócić. Poczułem ból w Achillesie, ale gdyby coś się stało to usłyszałbym trzask, gdyby miał się ponownie zerwać? prosta odpowiedz: gdyby cos musialo sie stac, juz by sie stalo.Stale masz gips, tak? ja bym nie przekraczal oporu powyzej 1/4 wartosci w Twoim rowerze - lepiej dluzej i szybciej niz wolno z duzym oporem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 prosta odpowiedz: gdyby cos musialo sie stac, juz by sie stalo.Stale masz gips, tak? ja bym nie przekraczal oporu powyzej 1/4 wartosci w Twoim rowerze - lepiej dluzej i szybciej niz wolno z duzym oporemTak, noga jest w gipsie, co prawda wczoraj na zdjęcie reszty szwów zabrałem ze sobą aircast, ale pani doktor nie za bardzo chciała mi zamienić gips na orteze. Miałem też za niski klin do ortezy, więc sprawa zdjęcia gipsu stała się bezprzedmiotowa. Zaproponowała mi zamianę gipsu na aircast za tydzień, ale w związku z pandemią, nie chce mi się co tydzień jeździć do szpitala, gdzie w poczekalni tłoczy się masa ludzi. Za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu, więc jeden tydzień dłużej z gipsem mnie nie zbawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Tak, noga jest w gipsie, co prawda wczoraj na zdjęcie reszty szwów zabrałem ze sobą aircast, ale pani doktor nie za bardzo chciała mi zamienić gips na orteze. Miałem też za niski klin do ortezy, więc sprawa zdjęcia gipsu stała się bezprzedmiotowa. Zaproponowała mi zamianę gipsu na aircast za tydzień, ale w związku z pandemią, nie chce mi się co tydzień jeździć do szpitala, gdzie w poczekalni tłoczy się masa ludzi. Za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu, więc jeden tydzień dłużej z gipsem mnie nie zbawi. a gips masz zalozony w zgieciu podeszwowym czy pod katem prostym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Chyba muszę znowu zacząć wstawiać emotikony Koniecznie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Dzięki, nie wpadłem na to żeby wykorzystać suszarkę albo odkurzacz. Mam rainbow-a, żeby mi tylko nie wyciągnął waty spod gipsu , ma też funkcję pompowania, to ją wykorzystam. wyraznie napisalem podmuchaj, a nie …..wciagaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 wyraznie napisalem podmuchaj, a nie …..wciagaj Wiesz jaki jest power jak wciągnę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Wiesz jaki jest power jak wciągnę ? gdzie Ty tą rurę przykładasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A propos domowej siłowni, to firma Kelton ma całkiem fajny patent. Przykręca się do ściany szyny z hakami i na nie nakłada sprzęt. Np drążek, poręcze i jeszcze mam hak na worek. Są też wyciągi bloczkowe. Całkiem fajny sprzęt ma też Marbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park zachowanie sprawnosci fizyczneja COVID19 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 podloga wystarczy Szkoda byłoby gresu, gdybym upuścił sztangielkę . Ale godzinę dziennie spędzam na materacu na podłodze i nie ograniczam się tylko do leżenia na nim . Dodatkowo codziennie 40 minut na rowerze stacjonarnym. Przy okazji zapytam specjalisty. Od operacji Achillesa w sobotę minie cztery tygodnie. Pani doktor wczoraj powiedziała mi, że na jakąkolwiek aktywność fizyczną jeszcze za wcześnie. Co najwyżej mogę ćwiczyć staw kolanowy i biodrowy. Żadnego napinania izometrycznego łydki, bo mogę uszkodzić jeszcze nie do końca zrośnięty Achilles. Nie przyznałem się, że od tygodnia już jeżdżę na rowerku, ale podczas jazdy mam wyizolowany Achilles, nie czuję żeby w trakcie kręcenia pedałami pracował, czy się usztywnial. Czy jest ryzyko, że zrobię sobie krzywdę jeżdżąc na rowerze, czy spokojnie mogę kręcić? Jakiś tydzień po operacji na śliskiej podłodze rozjechały mi się kule i musiałem podeprzeć się operowaną nogą, żeby się nie przewrócić. Poczułem ból w Achillesie, ale gdyby coś się stało to usłyszałbym trzask, gdyby miał się ponownie zerwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Szkoda byłoby gresu, gdybym upuścił sztangielkę . Ale godzinę dziennie spędzam na materacu na podłodze i nie ograniczam się tylko do leżenia na nim . Dodatkowo codziennie 40 minut na rowerze stacjonarnym. Przy okazji zapytam specjalisty. Od operacji Achillesa w sobotę minie cztery tygodnie. Pani doktor wczoraj powiedziała mi, że na jakąkolwiek aktywność fizyczną jeszcze za wcześnie. Co najwyżej mogę ćwiczyć staw kolanowy i biodrowy. Żadnego napinania izometrycznego łydki, bo mogę uszkodzić jeszcze nie do końca zrośnięty Achilles. Nie przyznałem się, że od tygodnia już jeżdżę na rowerku, ale podczas jazdy mam wyizolowany Achilles, nie czuję żeby w trakcie kręcenia pedałami pracował, czy się usztywnial. Czy jest ryzyko, że zrobię sobie krzywdę jeżdżąc na rowerze, czy spokojnie mogę kręcić? Jakiś tydzień po operacji na śliskiej podłodze rozjechały mi się kule i musiałem podeprzeć się operowaną nogą, żeby się nie przewrócić. Poczułem ból w Achillesie, ale gdyby coś się stało to usłyszałbym trzask, gdyby miał się ponownie zerwać? prosta odpowiedz: gdyby cos musialo sie stac, juz by sie stalo.Stale masz gips, tak? ja bym nie przekraczal oporu powyzej 1/4 wartosci w Twoim rowerze - lepiej dluzej i szybciej niz wolno z duzym oporem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 prosta odpowiedz: gdyby cos musialo sie stac, juz by sie stalo.Stale masz gips, tak? ja bym nie przekraczal oporu powyzej 1/4 wartosci w Twoim rowerze - lepiej dluzej i szybciej niz wolno z duzym oporemTak, noga jest w gipsie, co prawda wczoraj na zdjęcie reszty szwów zabrałem ze sobą aircast, ale pani doktor nie za bardzo chciała mi zamienić gips na orteze. Miałem też za niski klin do ortezy, więc sprawa zdjęcia gipsu stała się bezprzedmiotowa. Zaproponowała mi zamianę gipsu na aircast za tydzień, ale w związku z pandemią, nie chce mi się co tydzień jeździć do szpitala, gdzie w poczekalni tłoczy się masa ludzi. Za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu, więc jeden tydzień dłużej z gipsem mnie nie zbawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Tak, noga jest w gipsie, co prawda wczoraj na zdjęcie reszty szwów zabrałem ze sobą aircast, ale pani doktor nie za bardzo chciała mi zamienić gips na orteze. Miałem też za niski klin do ortezy, więc sprawa zdjęcia gipsu stała się bezprzedmiotowa. Zaproponowała mi zamianę gipsu na aircast za tydzień, ale w związku z pandemią, nie chce mi się co tydzień jeździć do szpitala, gdzie w poczekalni tłoczy się masa ludzi. Za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu, więc jeden tydzień dłużej z gipsem mnie nie zbawi. a gips masz zalozony w zgieciu podeszwowym czy pod katem prostym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Chyba muszę znowu zacząć wstawiać emotikony Koniecznie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Dzięki, nie wpadłem na to żeby wykorzystać suszarkę albo odkurzacz. Mam rainbow-a, żeby mi tylko nie wyciągnął waty spod gipsu , ma też funkcję pompowania, to ją wykorzystam. wyraznie napisalem podmuchaj, a nie …..wciagaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 wyraznie napisalem podmuchaj, a nie …..wciagaj Wiesz jaki jest power jak wciągnę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Wiesz jaki jest power jak wciągnę ? gdzie Ty tą rurę przykładasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A propos domowej siłowni, to firma Kelton ma całkiem fajny patent. Przykręca się do ściany szyny z hakami i na nie nakłada sprzęt. Np drążek, poręcze i jeszcze mam hak na worek. Są też wyciągi bloczkowe. Całkiem fajny sprzęt ma też Marbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park zachowanie sprawnosci fizyczneja COVID19 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 prosta odpowiedz: gdyby cos musialo sie stac, juz by sie stalo.Stale masz gips, tak? ja bym nie przekraczal oporu powyzej 1/4 wartosci w Twoim rowerze - lepiej dluzej i szybciej niz wolno z duzym oporemTak, noga jest w gipsie, co prawda wczoraj na zdjęcie reszty szwów zabrałem ze sobą aircast, ale pani doktor nie za bardzo chciała mi zamienić gips na orteze. Miałem też za niski klin do ortezy, więc sprawa zdjęcia gipsu stała się bezprzedmiotowa. Zaproponowała mi zamianę gipsu na aircast za tydzień, ale w związku z pandemią, nie chce mi się co tydzień jeździć do szpitala, gdzie w poczekalni tłoczy się masa ludzi. Za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu, więc jeden tydzień dłużej z gipsem mnie nie zbawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Tak, noga jest w gipsie, co prawda wczoraj na zdjęcie reszty szwów zabrałem ze sobą aircast, ale pani doktor nie za bardzo chciała mi zamienić gips na orteze. Miałem też za niski klin do ortezy, więc sprawa zdjęcia gipsu stała się bezprzedmiotowa. Zaproponowała mi zamianę gipsu na aircast za tydzień, ale w związku z pandemią, nie chce mi się co tydzień jeździć do szpitala, gdzie w poczekalni tłoczy się masa ludzi. Za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu, więc jeden tydzień dłużej z gipsem mnie nie zbawi. a gips masz zalozony w zgieciu podeszwowym czy pod katem prostym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Chyba muszę znowu zacząć wstawiać emotikony Koniecznie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Dzięki, nie wpadłem na to żeby wykorzystać suszarkę albo odkurzacz. Mam rainbow-a, żeby mi tylko nie wyciągnął waty spod gipsu , ma też funkcję pompowania, to ją wykorzystam. wyraznie napisalem podmuchaj, a nie …..wciagaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 wyraznie napisalem podmuchaj, a nie …..wciagaj Wiesz jaki jest power jak wciągnę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Wiesz jaki jest power jak wciągnę ? gdzie Ty tą rurę przykładasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A propos domowej siłowni, to firma Kelton ma całkiem fajny patent. Przykręca się do ściany szyny z hakami i na nie nakłada sprzęt. Np drążek, poręcze i jeszcze mam hak na worek. Są też wyciągi bloczkowe. Całkiem fajny sprzęt ma też Marbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park zachowanie sprawnosci fizyczneja COVID19
cyniczny Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Chyba muszę znowu zacząć wstawiać emotikony Koniecznie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Dzięki, nie wpadłem na to żeby wykorzystać suszarkę albo odkurzacz. Mam rainbow-a, żeby mi tylko nie wyciągnął waty spod gipsu , ma też funkcję pompowania, to ją wykorzystam. wyraznie napisalem podmuchaj, a nie …..wciagaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 wyraznie napisalem podmuchaj, a nie …..wciagaj Wiesz jaki jest power jak wciągnę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Wiesz jaki jest power jak wciągnę ? gdzie Ty tą rurę przykładasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A propos domowej siłowni, to firma Kelton ma całkiem fajny patent. Przykręca się do ściany szyny z hakami i na nie nakłada sprzęt. Np drążek, poręcze i jeszcze mam hak na worek. Są też wyciągi bloczkowe. Całkiem fajny sprzęt ma też Marbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park zachowanie sprawnosci fizyczneja COVID19
jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Dzięki, nie wpadłem na to żeby wykorzystać suszarkę albo odkurzacz. Mam rainbow-a, żeby mi tylko nie wyciągnął waty spod gipsu , ma też funkcję pompowania, to ją wykorzystam. wyraznie napisalem podmuchaj, a nie …..wciagaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 wyraznie napisalem podmuchaj, a nie …..wciagaj Wiesz jaki jest power jak wciągnę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Wiesz jaki jest power jak wciągnę ? gdzie Ty tą rurę przykładasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A propos domowej siłowni, to firma Kelton ma całkiem fajny patent. Przykręca się do ściany szyny z hakami i na nie nakłada sprzęt. Np drążek, poręcze i jeszcze mam hak na worek. Są też wyciągi bloczkowe. Całkiem fajny sprzęt ma też Marbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
kordiankw Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 wyraznie napisalem podmuchaj, a nie …..wciagaj Wiesz jaki jest power jak wciągnę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Wiesz jaki jest power jak wciągnę ? gdzie Ty tą rurę przykładasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A propos domowej siłowni, to firma Kelton ma całkiem fajny patent. Przykręca się do ściany szyny z hakami i na nie nakłada sprzęt. Np drążek, poręcze i jeszcze mam hak na worek. Są też wyciągi bloczkowe. Całkiem fajny sprzęt ma też Marbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Chertan Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A propos domowej siłowni, to firma Kelton ma całkiem fajny patent. Przykręca się do ściany szyny z hakami i na nie nakłada sprzęt. Np drążek, poręcze i jeszcze mam hak na worek. Są też wyciągi bloczkowe. Całkiem fajny sprzęt ma też Marbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi