MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Chciałem się pochwalić tutejszej społeczności kilkoma zjazdami freeride w Sudetach. Nakręcone, jak nakręcone, ale coś tam widać. Niemniej kamerzyście jestem bardzo wdzięczny :-) Ze względów formalnych umieszczam na krótki czas, aby zainteresowani zobaczyli. Śpieszcie się :-) [adres] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Chciałem się pochwalić tutejszej społeczności kilkoma zjazdami freeride w Sudetach. Nakręcone, jak nakręcone, ale coś tam widać. Niemniej kamerzyście jestem bardzo wdzięczny :-) Ze względów formalnych umieszczam na krótki czas, aby zainteresowani zobaczyli. Śpieszcie się :-) mandacik będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 mandacik będzie? autodonos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Oj tam oj tam. Materiał kręcony w lutym 2020. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 mandacik będzie? game over :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 game over :-) za dawnych czasów, jako dzieciaki zbieraliśmy ręcznie jagody w kotle Szrenickim. Zostaliśmy złapani przez straż parku. Kazali nam wysypać jagody pieczołowicie zbierane przez pare godzin. Powiedziałam, że nie ma mowy i zaczęlismy je zjadać. Na to strażnik przez krótkofalówkę " osobnicy w szybkim tempie zjadają dowód przestępstwa".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 za dawnych czasów, jako dzieciaki zbieraliśmy ręcznie jagody w kotle Szrenickim. Coś wspominałaś że "Twój Tato był prezesem SITN". Można spytać z ciekawości w jakich czasach ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Coś wspominałaś że "Twój Tato był prezesem SITN". Można spytać z ciekawości w jakich czasach ? :-) nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy To pochwal się swoim Ojcem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 mandacik będzie? A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 To pochwal się swoim Ojcem :-) zawsze, z miłą chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 zawsze, z miłą chęcią Cudne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? zawsze, z miłą chęcią Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Szrenica, ściana, rok 1968 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Szrenica, ściana, rok 1968 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 mandacik będzie? autodonos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Oj tam oj tam. Materiał kręcony w lutym 2020. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 mandacik będzie? game over :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 game over :-) za dawnych czasów, jako dzieciaki zbieraliśmy ręcznie jagody w kotle Szrenickim. Zostaliśmy złapani przez straż parku. Kazali nam wysypać jagody pieczołowicie zbierane przez pare godzin. Powiedziałam, że nie ma mowy i zaczęlismy je zjadać. Na to strażnik przez krótkofalówkę " osobnicy w szybkim tempie zjadają dowód przestępstwa".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 za dawnych czasów, jako dzieciaki zbieraliśmy ręcznie jagody w kotle Szrenickim. Coś wspominałaś że "Twój Tato był prezesem SITN". Można spytać z ciekawości w jakich czasach ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Coś wspominałaś że "Twój Tato był prezesem SITN". Można spytać z ciekawości w jakich czasach ? :-) nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy To pochwal się swoim Ojcem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 mandacik będzie? A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 To pochwal się swoim Ojcem :-) zawsze, z miłą chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 zawsze, z miłą chęcią Cudne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? zawsze, z miłą chęcią Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Szrenica, ściana, rok 1968 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Szrenica, ściana, rok 1968 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
grimson Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Oj tam oj tam. Materiał kręcony w lutym 2020. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 mandacik będzie? game over :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 game over :-) za dawnych czasów, jako dzieciaki zbieraliśmy ręcznie jagody w kotle Szrenickim. Zostaliśmy złapani przez straż parku. Kazali nam wysypać jagody pieczołowicie zbierane przez pare godzin. Powiedziałam, że nie ma mowy i zaczęlismy je zjadać. Na to strażnik przez krótkofalówkę " osobnicy w szybkim tempie zjadają dowód przestępstwa".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 za dawnych czasów, jako dzieciaki zbieraliśmy ręcznie jagody w kotle Szrenickim. Coś wspominałaś że "Twój Tato był prezesem SITN". Można spytać z ciekawości w jakich czasach ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Coś wspominałaś że "Twój Tato był prezesem SITN". Można spytać z ciekawości w jakich czasach ? :-) nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy To pochwal się swoim Ojcem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 mandacik będzie? A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 To pochwal się swoim Ojcem :-) zawsze, z miłą chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 zawsze, z miłą chęcią Cudne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? zawsze, z miłą chęcią Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Szrenica, ściana, rok 1968 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Szrenica, ściana, rok 1968 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 game over :-) za dawnych czasów, jako dzieciaki zbieraliśmy ręcznie jagody w kotle Szrenickim. Zostaliśmy złapani przez straż parku. Kazali nam wysypać jagody pieczołowicie zbierane przez pare godzin. Powiedziałam, że nie ma mowy i zaczęlismy je zjadać. Na to strażnik przez krótkofalówkę " osobnicy w szybkim tempie zjadają dowód przestępstwa".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 za dawnych czasów, jako dzieciaki zbieraliśmy ręcznie jagody w kotle Szrenickim. Coś wspominałaś że "Twój Tato był prezesem SITN". Można spytać z ciekawości w jakich czasach ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Coś wspominałaś że "Twój Tato był prezesem SITN". Można spytać z ciekawości w jakich czasach ? :-) nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy To pochwal się swoim Ojcem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 mandacik będzie? A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 To pochwal się swoim Ojcem :-) zawsze, z miłą chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 zawsze, z miłą chęcią Cudne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? zawsze, z miłą chęcią Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Szrenica, ściana, rok 1968 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Szrenica, ściana, rok 1968 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 za dawnych czasów, jako dzieciaki zbieraliśmy ręcznie jagody w kotle Szrenickim. Coś wspominałaś że "Twój Tato był prezesem SITN". Można spytać z ciekawości w jakich czasach ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Coś wspominałaś że "Twój Tato był prezesem SITN". Można spytać z ciekawości w jakich czasach ? :-) nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy To pochwal się swoim Ojcem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 mandacik będzie? A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 To pochwal się swoim Ojcem :-) zawsze, z miłą chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 zawsze, z miłą chęcią Cudne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? zawsze, z miłą chęcią Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Szrenica, ściana, rok 1968 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Szrenica, ściana, rok 1968 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Coś wspominałaś że "Twój Tato był prezesem SITN". Można spytać z ciekawości w jakich czasach ? :-) nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy To pochwal się swoim Ojcem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 mandacik będzie? A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 To pochwal się swoim Ojcem :-) zawsze, z miłą chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 zawsze, z miłą chęcią Cudne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? zawsze, z miłą chęcią Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Szrenica, ściana, rok 1968 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Szrenica, ściana, rok 1968 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 nigdy nie był prezesem, ale za to miał jedną z pierwszych legitymacji instruktora wykładowcy To pochwal się swoim Ojcem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 mandacik będzie? A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 To pochwal się swoim Ojcem :-) zawsze, z miłą chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 zawsze, z miłą chęcią Cudne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? zawsze, z miłą chęcią Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Szrenica, ściana, rok 1968 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Szrenica, ściana, rok 1968 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 zawsze, z miłą chęcią Cudne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A jeśli chodzi o strażników, to raz dostałem ostrzeżenie. Dość łatwo podlozylismy się na Kopie w weekend. Ale szczyt zaliczyliśmy :-) Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? zawsze, z miłą chęcią Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Szrenica, ściana, rok 1968 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Szrenica, ściana, rok 1968 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Hmmm to na Kope nie wolno wchodzic? Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Szrenica, ściana, rok 1968 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Szrenica, ściana, rok 1968 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Gdzie bylo to zdjecie? (swietne!!) Szrenica, ściana, rok 1968 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Szrenica, ściana, rok 1968 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Szrenica, ściana, rok 1968 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sciana to w bok od krzesla, tu pod wyciagiem, lepiej jeszcze obok w druga strone, przynajmniej jak snieg swiezy, bo miekko. No ale okolica piekna. Jak i zdjecie. ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 ściana to cały ten stok, wtedy nie było ratraków wyznaczających granicę trasyJasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. Luty 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Jasne. Wtedy nie bylo mnie jeszcze na swiecie. DSC_4337.JPGDSC_4333.JPGDSC_4334.JPG Luty 2019. młody jesteś Ja te czasy dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Z 3 zdjec "sciane" pokazuje tylko zdjecie 1. Pod wyciagiem bylo malo jazdy bo las siegal wyzej. Dzis granica lasu sie obnizyla ale jednoczesnie gorna stacja zaburzyla jazde. Stary wyciag 1 osobowy prowadzil do pierwszych skalek szczytu Szrenicy. Las a nie ratraki wytyczaly "sciane". stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario
fredowski Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 stromy kawałek, czyli ściana nie miała lasu, rosła tam tylko kosówka. Przy dobrych zimach prawie cała kryła się pod śniegiem. Ja się wychowałam na ścianie Nie wiesz o czym pisac to napisz o czym wiesz(napewno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Sam szczyt jest poza szlakiem, zobacz sobie na mapie. naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Skromny freeride by Mario
MajkaW Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? w Parku Narodowym? - nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 naiwnie ale tez powaznie spytam: to jak jest snieg poza szlakiem to nie mozna na nim jezdzic??? no nie; sa wyznaczone pozaszlakowe trasy skitourowe; otyczkowane bedzie ich z piec w cz mario zwykle kaze innym jezdzic miedzy nimi, no chyba ze on sam jedzie, to wtedy zleby;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi