LudwiczekR Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Ja jestem pewny, jakbyś miał jakieś wątpliwości i znam takich pewnych sporo, oj sporo. Pewny jesteś że się nie zarazisz - to widać niezła musisz spożywać szczepionkę co wieczór Tylko jej odpowiednie skuteczne stężenie ciężko osiągnąć w organizmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 379 Dodano 4 l Ostatniej odpowiedzi 4 l Top użytkownicy w tym temacie 28 25 21 42 Popularne dni 5 Kwi 73 17 Kwi 58 31 Mar 39 22 Kwi 22 Top użytkownicy w tym temacie robertdr 28 odpowiedzi Mitek 25 odpowiedzi bartolomeus 21 odpowiedzi tomkly 42 odpowiedzi Popularne dni 5 Kwi 2020 73 odpowiedzi 17 Kwi 2020 58 odpowiedzi 31 Mar 2020 39 odpowiedzi 22 Kwi 2020 22 odpowiedzi Mitek Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 584zł https://www.polityka...wirusa-w-polsce 310,64zł https://www.praxisdi...Right Sign.html Więcej mi się już ofert szukać nie chce. Pozdrawiam Bzdury. Możesz robić za 120.00 pln. Ciekawe czy kolega, który robił potwierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Pewny jesteś że się nie zarazisz - to widać niezła musisz spożywać szczepionkę co wieczór Tylko jej odpowiednie skuteczne stężenie ciężko osiągnąć w organizmie Myślę, to wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Gdybyś ty dziewczyno wiedziała co ONI zrobili z moimi rodzicami to byś prenumeratę o dyrektora zamówiła. Nie stawiaj sprawy na ostrzu noża-rozmawiaj.... Syndrom sztokholmski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Gdybyś ty dziewczyno wiedziała co ONI zrobili z moimi rodzicami to byś prenumeratę o dyrektora zamówiła. Nie stawiaj sprawy na ostrzu noża-rozmawiaj.... No ja jestem ciekaw co też się stało, kto i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Bzdury. Możesz robić za 120.00 pln. Ciekawe czy kolega, który robił potwierdzi. Inne testy. 100-120 zł - testy na przeciwciała. RT-PCR - takie ceny jak podał @LudwiczekR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Mam takie wrażenie, a nawet pewność, że więcej ludzi straci zdrowie, a część życie z powodu braku dostępu do służby zdrowia,niż z powodu samego wirusa. Daleko nie muszę szukać, żona problem z uchem, wizyta przez telefon, znajomy dna moczanowa, chodzi o kulach, wizyta przez telefon, ojciec duzo poważniejsze choroby, brak opieki i kontroli w poradni itd, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Pisałem o tym tutaj. A może nie tutaj?... Ale chyba tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Gdybyś ty dziewczyno wiedziała co ONI zrobili z moimi rodzicami to byś prenumeratę o dyrektora zamówiła. Nie stawiaj sprawy na ostrzu noża-rozmawiaj.... przepraszam, naprawdę. Ja sporo oberwałam i jak ktoś mi mówi, że "stałam tam gdzie stało ZOMO" - bo jestem danej osoby przeciwnikiem - to jest dla mnie skończony. Ojciec dyrektor - też nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Ale malkontent nie do wytrzymania... mało mało mało..... Slyszalem ze takie zony bywają.... tylko drugie żony. Te zawsze są droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Myślę, to wystarczy. Też mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Inne testy. 100-120 zł - testy na przeciwciała. RT-PCR - takie ceny jak podał @LudwiczekR A..a rozumiem inne testy. No tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Tatuś był protoplastą PiSu? Geny przekazane? Sądząc po twoim wieku to jeszcze UB czy może się mylę i już SB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 A tutaj warto się przyjrzeć jak protestować w dobie koronawirusa bo obawiam się, że na ulice trzeba będzie wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku dlaczego milczysz i nie chcesz odpowiedzieć na moje pytanie Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - Stąd piszę zdecydowanie mniej . I tego się trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Zaś mnie wywala z forum - zaczynam być wściekły. Myślałem że wiesz co znaczy to potoczne określenie. Zamrażalka sejmowa to potoczne określenie na celową zwłokę w procedowaniu ustawy przez tzw spychologię po różnych komisjach. Cytowałeś co chciałeś - wybiórczo tak żeby pasowało Tobie i chciałeś mnie ośmieszyć przy Twoich forumowych ziomkach ale Ci się niestety to nie udało Kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Nie doczekanie twoje. Szczekaj, szczekaj dalej. Prawda taka że wasza kandydatka ta w okularach intelektem Andrzejowi nawet do pięt nie sięga. Już pokazała swój poziom i jej pieski podczas obchodów 100-lecia zaślubin Polski z morzem jak na jej polecenie zagłuszali wypowiedź Prezydenta i go obrażali. A wasza kandydatka im gratulowała skandalicznego zachowania niczym bydło w chlewie. Ani Kidawa, ani tygrysek, ani ten siwiejący pedał, ani ten publicysta czy młokos Bosak szansy nie mają z Andrzejem. Po prostu do tej pory pogodzić nie potraficie się z demokratycznie wybraną władzą. A Kaczyńskiego możecie nie lubić jednak intelektu, strategii politycznej i charyzmy mu odmówić nie możecie. PIS i tylko PIS, a was na tym forum lewacka krew zalać może. Kuźwa! A było tak fajnie. Że też zawsze znajdzie się jakaś menda i zepsuje klimat. Co by się nie powiedziało krytycznie o pisie, to odpowiadasz cyt."a u was murzynów biją". Jesteś typowym przykładem wyznawcy pislamu. Z wyznawcą Al-Kaidy też nie da się dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Przebacz Ojcze Ludwiczkowi, bo nie wie co czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Zastanawia mnie że po długiej nieaktywności rok może więcej nagle się pojawiasz jak królik z kapelusza? Znika figo .... ludwiczek znika rego czy jakoś tak a tu ludwiczek.... przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Popieram, ignorujmy jego posty to się wyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku pytanie bardzo proste DLACZEGO STAŁEŚ SIĘ AKTYWNY NA FORUM WŁAŚNIE TERAZ....... Żeby prowadzić agitację polityczną. Zmieńmy płytę na inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Co sądzicie o zapowiedzianych na dzisiaj dalszych ograniczeniach wolności poruszania się? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 584zł https://www.polityka...wirusa-w-polsce 310,64zł https://www.praxisdi...Right Sign.html Więcej mi się już ofert szukać nie chce. Pozdrawiam Bzdury. Możesz robić za 120.00 pln. Ciekawe czy kolega, który robił potwierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Pewny jesteś że się nie zarazisz - to widać niezła musisz spożywać szczepionkę co wieczór Tylko jej odpowiednie skuteczne stężenie ciężko osiągnąć w organizmie Myślę, to wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Gdybyś ty dziewczyno wiedziała co ONI zrobili z moimi rodzicami to byś prenumeratę o dyrektora zamówiła. Nie stawiaj sprawy na ostrzu noża-rozmawiaj.... Syndrom sztokholmski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Gdybyś ty dziewczyno wiedziała co ONI zrobili z moimi rodzicami to byś prenumeratę o dyrektora zamówiła. Nie stawiaj sprawy na ostrzu noża-rozmawiaj.... No ja jestem ciekaw co też się stało, kto i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Bzdury. Możesz robić za 120.00 pln. Ciekawe czy kolega, który robił potwierdzi. Inne testy. 100-120 zł - testy na przeciwciała. RT-PCR - takie ceny jak podał @LudwiczekR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Mam takie wrażenie, a nawet pewność, że więcej ludzi straci zdrowie, a część życie z powodu braku dostępu do służby zdrowia,niż z powodu samego wirusa. Daleko nie muszę szukać, żona problem z uchem, wizyta przez telefon, znajomy dna moczanowa, chodzi o kulach, wizyta przez telefon, ojciec duzo poważniejsze choroby, brak opieki i kontroli w poradni itd, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Pisałem o tym tutaj. A może nie tutaj?... Ale chyba tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Gdybyś ty dziewczyno wiedziała co ONI zrobili z moimi rodzicami to byś prenumeratę o dyrektora zamówiła. Nie stawiaj sprawy na ostrzu noża-rozmawiaj.... przepraszam, naprawdę. Ja sporo oberwałam i jak ktoś mi mówi, że "stałam tam gdzie stało ZOMO" - bo jestem danej osoby przeciwnikiem - to jest dla mnie skończony. Ojciec dyrektor - też nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Ale malkontent nie do wytrzymania... mało mało mało..... Slyszalem ze takie zony bywają.... tylko drugie żony. Te zawsze są droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Myślę, to wystarczy. Też mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Inne testy. 100-120 zł - testy na przeciwciała. RT-PCR - takie ceny jak podał @LudwiczekR A..a rozumiem inne testy. No tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Tatuś był protoplastą PiSu? Geny przekazane? Sądząc po twoim wieku to jeszcze UB czy może się mylę i już SB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 A tutaj warto się przyjrzeć jak protestować w dobie koronawirusa bo obawiam się, że na ulice trzeba będzie wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku dlaczego milczysz i nie chcesz odpowiedzieć na moje pytanie Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - Stąd piszę zdecydowanie mniej . I tego się trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Zaś mnie wywala z forum - zaczynam być wściekły. Myślałem że wiesz co znaczy to potoczne określenie. Zamrażalka sejmowa to potoczne określenie na celową zwłokę w procedowaniu ustawy przez tzw spychologię po różnych komisjach. Cytowałeś co chciałeś - wybiórczo tak żeby pasowało Tobie i chciałeś mnie ośmieszyć przy Twoich forumowych ziomkach ale Ci się niestety to nie udało Kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Nie doczekanie twoje. Szczekaj, szczekaj dalej. Prawda taka że wasza kandydatka ta w okularach intelektem Andrzejowi nawet do pięt nie sięga. Już pokazała swój poziom i jej pieski podczas obchodów 100-lecia zaślubin Polski z morzem jak na jej polecenie zagłuszali wypowiedź Prezydenta i go obrażali. A wasza kandydatka im gratulowała skandalicznego zachowania niczym bydło w chlewie. Ani Kidawa, ani tygrysek, ani ten siwiejący pedał, ani ten publicysta czy młokos Bosak szansy nie mają z Andrzejem. Po prostu do tej pory pogodzić nie potraficie się z demokratycznie wybraną władzą. A Kaczyńskiego możecie nie lubić jednak intelektu, strategii politycznej i charyzmy mu odmówić nie możecie. PIS i tylko PIS, a was na tym forum lewacka krew zalać może. Kuźwa! A było tak fajnie. Że też zawsze znajdzie się jakaś menda i zepsuje klimat. Co by się nie powiedziało krytycznie o pisie, to odpowiadasz cyt."a u was murzynów biją". Jesteś typowym przykładem wyznawcy pislamu. Z wyznawcą Al-Kaidy też nie da się dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Przebacz Ojcze Ludwiczkowi, bo nie wie co czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Zastanawia mnie że po długiej nieaktywności rok może więcej nagle się pojawiasz jak królik z kapelusza? Znika figo .... ludwiczek znika rego czy jakoś tak a tu ludwiczek.... przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Popieram, ignorujmy jego posty to się wyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku pytanie bardzo proste DLACZEGO STAŁEŚ SIĘ AKTYWNY NA FORUM WŁAŚNIE TERAZ....... Żeby prowadzić agitację polityczną. Zmieńmy płytę na inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Co sądzicie o zapowiedzianych na dzisiaj dalszych ograniczeniach wolności poruszania się? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Pewny jesteś że się nie zarazisz - to widać niezła musisz spożywać szczepionkę co wieczór Tylko jej odpowiednie skuteczne stężenie ciężko osiągnąć w organizmie Myślę, to wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Gdybyś ty dziewczyno wiedziała co ONI zrobili z moimi rodzicami to byś prenumeratę o dyrektora zamówiła. Nie stawiaj sprawy na ostrzu noża-rozmawiaj.... Syndrom sztokholmski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Gdybyś ty dziewczyno wiedziała co ONI zrobili z moimi rodzicami to byś prenumeratę o dyrektora zamówiła. Nie stawiaj sprawy na ostrzu noża-rozmawiaj.... No ja jestem ciekaw co też się stało, kto i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Bzdury. Możesz robić za 120.00 pln. Ciekawe czy kolega, który robił potwierdzi. Inne testy. 100-120 zł - testy na przeciwciała. RT-PCR - takie ceny jak podał @LudwiczekR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Mam takie wrażenie, a nawet pewność, że więcej ludzi straci zdrowie, a część życie z powodu braku dostępu do służby zdrowia,niż z powodu samego wirusa. Daleko nie muszę szukać, żona problem z uchem, wizyta przez telefon, znajomy dna moczanowa, chodzi o kulach, wizyta przez telefon, ojciec duzo poważniejsze choroby, brak opieki i kontroli w poradni itd, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Pisałem o tym tutaj. A może nie tutaj?... Ale chyba tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Gdybyś ty dziewczyno wiedziała co ONI zrobili z moimi rodzicami to byś prenumeratę o dyrektora zamówiła. Nie stawiaj sprawy na ostrzu noża-rozmawiaj.... przepraszam, naprawdę. Ja sporo oberwałam i jak ktoś mi mówi, że "stałam tam gdzie stało ZOMO" - bo jestem danej osoby przeciwnikiem - to jest dla mnie skończony. Ojciec dyrektor - też nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Ale malkontent nie do wytrzymania... mało mało mało..... Slyszalem ze takie zony bywają.... tylko drugie żony. Te zawsze są droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Myślę, to wystarczy. Też mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Inne testy. 100-120 zł - testy na przeciwciała. RT-PCR - takie ceny jak podał @LudwiczekR A..a rozumiem inne testy. No tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Tatuś był protoplastą PiSu? Geny przekazane? Sądząc po twoim wieku to jeszcze UB czy może się mylę i już SB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 A tutaj warto się przyjrzeć jak protestować w dobie koronawirusa bo obawiam się, że na ulice trzeba będzie wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku dlaczego milczysz i nie chcesz odpowiedzieć na moje pytanie Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - Stąd piszę zdecydowanie mniej . I tego się trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Zaś mnie wywala z forum - zaczynam być wściekły. Myślałem że wiesz co znaczy to potoczne określenie. Zamrażalka sejmowa to potoczne określenie na celową zwłokę w procedowaniu ustawy przez tzw spychologię po różnych komisjach. Cytowałeś co chciałeś - wybiórczo tak żeby pasowało Tobie i chciałeś mnie ośmieszyć przy Twoich forumowych ziomkach ale Ci się niestety to nie udało Kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Nie doczekanie twoje. Szczekaj, szczekaj dalej. Prawda taka że wasza kandydatka ta w okularach intelektem Andrzejowi nawet do pięt nie sięga. Już pokazała swój poziom i jej pieski podczas obchodów 100-lecia zaślubin Polski z morzem jak na jej polecenie zagłuszali wypowiedź Prezydenta i go obrażali. A wasza kandydatka im gratulowała skandalicznego zachowania niczym bydło w chlewie. Ani Kidawa, ani tygrysek, ani ten siwiejący pedał, ani ten publicysta czy młokos Bosak szansy nie mają z Andrzejem. Po prostu do tej pory pogodzić nie potraficie się z demokratycznie wybraną władzą. A Kaczyńskiego możecie nie lubić jednak intelektu, strategii politycznej i charyzmy mu odmówić nie możecie. PIS i tylko PIS, a was na tym forum lewacka krew zalać może. Kuźwa! A było tak fajnie. Że też zawsze znajdzie się jakaś menda i zepsuje klimat. Co by się nie powiedziało krytycznie o pisie, to odpowiadasz cyt."a u was murzynów biją". Jesteś typowym przykładem wyznawcy pislamu. Z wyznawcą Al-Kaidy też nie da się dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Przebacz Ojcze Ludwiczkowi, bo nie wie co czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Zastanawia mnie że po długiej nieaktywności rok może więcej nagle się pojawiasz jak królik z kapelusza? Znika figo .... ludwiczek znika rego czy jakoś tak a tu ludwiczek.... przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Popieram, ignorujmy jego posty to się wyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku pytanie bardzo proste DLACZEGO STAŁEŚ SIĘ AKTYWNY NA FORUM WŁAŚNIE TERAZ....... Żeby prowadzić agitację polityczną. Zmieńmy płytę na inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Co sądzicie o zapowiedzianych na dzisiaj dalszych ograniczeniach wolności poruszania się? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomkly Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Gdybyś ty dziewczyno wiedziała co ONI zrobili z moimi rodzicami to byś prenumeratę o dyrektora zamówiła. Nie stawiaj sprawy na ostrzu noża-rozmawiaj.... Syndrom sztokholmski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Gdybyś ty dziewczyno wiedziała co ONI zrobili z moimi rodzicami to byś prenumeratę o dyrektora zamówiła. Nie stawiaj sprawy na ostrzu noża-rozmawiaj.... No ja jestem ciekaw co też się stało, kto i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Bzdury. Możesz robić za 120.00 pln. Ciekawe czy kolega, który robił potwierdzi. Inne testy. 100-120 zł - testy na przeciwciała. RT-PCR - takie ceny jak podał @LudwiczekR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Mam takie wrażenie, a nawet pewność, że więcej ludzi straci zdrowie, a część życie z powodu braku dostępu do służby zdrowia,niż z powodu samego wirusa. Daleko nie muszę szukać, żona problem z uchem, wizyta przez telefon, znajomy dna moczanowa, chodzi o kulach, wizyta przez telefon, ojciec duzo poważniejsze choroby, brak opieki i kontroli w poradni itd, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Pisałem o tym tutaj. A może nie tutaj?... Ale chyba tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Gdybyś ty dziewczyno wiedziała co ONI zrobili z moimi rodzicami to byś prenumeratę o dyrektora zamówiła. Nie stawiaj sprawy na ostrzu noża-rozmawiaj.... przepraszam, naprawdę. Ja sporo oberwałam i jak ktoś mi mówi, że "stałam tam gdzie stało ZOMO" - bo jestem danej osoby przeciwnikiem - to jest dla mnie skończony. Ojciec dyrektor - też nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Ale malkontent nie do wytrzymania... mało mało mało..... Slyszalem ze takie zony bywają.... tylko drugie żony. Te zawsze są droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Myślę, to wystarczy. Też mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Inne testy. 100-120 zł - testy na przeciwciała. RT-PCR - takie ceny jak podał @LudwiczekR A..a rozumiem inne testy. No tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Tatuś był protoplastą PiSu? Geny przekazane? Sądząc po twoim wieku to jeszcze UB czy może się mylę i już SB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 A tutaj warto się przyjrzeć jak protestować w dobie koronawirusa bo obawiam się, że na ulice trzeba będzie wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku dlaczego milczysz i nie chcesz odpowiedzieć na moje pytanie Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - Stąd piszę zdecydowanie mniej . I tego się trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Zaś mnie wywala z forum - zaczynam być wściekły. Myślałem że wiesz co znaczy to potoczne określenie. Zamrażalka sejmowa to potoczne określenie na celową zwłokę w procedowaniu ustawy przez tzw spychologię po różnych komisjach. Cytowałeś co chciałeś - wybiórczo tak żeby pasowało Tobie i chciałeś mnie ośmieszyć przy Twoich forumowych ziomkach ale Ci się niestety to nie udało Kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Nie doczekanie twoje. Szczekaj, szczekaj dalej. Prawda taka że wasza kandydatka ta w okularach intelektem Andrzejowi nawet do pięt nie sięga. Już pokazała swój poziom i jej pieski podczas obchodów 100-lecia zaślubin Polski z morzem jak na jej polecenie zagłuszali wypowiedź Prezydenta i go obrażali. A wasza kandydatka im gratulowała skandalicznego zachowania niczym bydło w chlewie. Ani Kidawa, ani tygrysek, ani ten siwiejący pedał, ani ten publicysta czy młokos Bosak szansy nie mają z Andrzejem. Po prostu do tej pory pogodzić nie potraficie się z demokratycznie wybraną władzą. A Kaczyńskiego możecie nie lubić jednak intelektu, strategii politycznej i charyzmy mu odmówić nie możecie. PIS i tylko PIS, a was na tym forum lewacka krew zalać może. Kuźwa! A było tak fajnie. Że też zawsze znajdzie się jakaś menda i zepsuje klimat. Co by się nie powiedziało krytycznie o pisie, to odpowiadasz cyt."a u was murzynów biją". Jesteś typowym przykładem wyznawcy pislamu. Z wyznawcą Al-Kaidy też nie da się dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Przebacz Ojcze Ludwiczkowi, bo nie wie co czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Zastanawia mnie że po długiej nieaktywności rok może więcej nagle się pojawiasz jak królik z kapelusza? Znika figo .... ludwiczek znika rego czy jakoś tak a tu ludwiczek.... przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Popieram, ignorujmy jego posty to się wyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku pytanie bardzo proste DLACZEGO STAŁEŚ SIĘ AKTYWNY NA FORUM WŁAŚNIE TERAZ....... Żeby prowadzić agitację polityczną. Zmieńmy płytę na inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Co sądzicie o zapowiedzianych na dzisiaj dalszych ograniczeniach wolności poruszania się? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Gdybyś ty dziewczyno wiedziała co ONI zrobili z moimi rodzicami to byś prenumeratę o dyrektora zamówiła. Nie stawiaj sprawy na ostrzu noża-rozmawiaj.... No ja jestem ciekaw co też się stało, kto i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Bzdury. Możesz robić za 120.00 pln. Ciekawe czy kolega, który robił potwierdzi. Inne testy. 100-120 zł - testy na przeciwciała. RT-PCR - takie ceny jak podał @LudwiczekR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Mam takie wrażenie, a nawet pewność, że więcej ludzi straci zdrowie, a część życie z powodu braku dostępu do służby zdrowia,niż z powodu samego wirusa. Daleko nie muszę szukać, żona problem z uchem, wizyta przez telefon, znajomy dna moczanowa, chodzi o kulach, wizyta przez telefon, ojciec duzo poważniejsze choroby, brak opieki i kontroli w poradni itd, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Pisałem o tym tutaj. A może nie tutaj?... Ale chyba tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Gdybyś ty dziewczyno wiedziała co ONI zrobili z moimi rodzicami to byś prenumeratę o dyrektora zamówiła. Nie stawiaj sprawy na ostrzu noża-rozmawiaj.... przepraszam, naprawdę. Ja sporo oberwałam i jak ktoś mi mówi, że "stałam tam gdzie stało ZOMO" - bo jestem danej osoby przeciwnikiem - to jest dla mnie skończony. Ojciec dyrektor - też nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Ale malkontent nie do wytrzymania... mało mało mało..... Slyszalem ze takie zony bywają.... tylko drugie żony. Te zawsze są droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Myślę, to wystarczy. Też mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Inne testy. 100-120 zł - testy na przeciwciała. RT-PCR - takie ceny jak podał @LudwiczekR A..a rozumiem inne testy. No tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Tatuś był protoplastą PiSu? Geny przekazane? Sądząc po twoim wieku to jeszcze UB czy może się mylę i już SB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 A tutaj warto się przyjrzeć jak protestować w dobie koronawirusa bo obawiam się, że na ulice trzeba będzie wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku dlaczego milczysz i nie chcesz odpowiedzieć na moje pytanie Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - Stąd piszę zdecydowanie mniej . I tego się trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Zaś mnie wywala z forum - zaczynam być wściekły. Myślałem że wiesz co znaczy to potoczne określenie. Zamrażalka sejmowa to potoczne określenie na celową zwłokę w procedowaniu ustawy przez tzw spychologię po różnych komisjach. Cytowałeś co chciałeś - wybiórczo tak żeby pasowało Tobie i chciałeś mnie ośmieszyć przy Twoich forumowych ziomkach ale Ci się niestety to nie udało Kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Nie doczekanie twoje. Szczekaj, szczekaj dalej. Prawda taka że wasza kandydatka ta w okularach intelektem Andrzejowi nawet do pięt nie sięga. Już pokazała swój poziom i jej pieski podczas obchodów 100-lecia zaślubin Polski z morzem jak na jej polecenie zagłuszali wypowiedź Prezydenta i go obrażali. A wasza kandydatka im gratulowała skandalicznego zachowania niczym bydło w chlewie. Ani Kidawa, ani tygrysek, ani ten siwiejący pedał, ani ten publicysta czy młokos Bosak szansy nie mają z Andrzejem. Po prostu do tej pory pogodzić nie potraficie się z demokratycznie wybraną władzą. A Kaczyńskiego możecie nie lubić jednak intelektu, strategii politycznej i charyzmy mu odmówić nie możecie. PIS i tylko PIS, a was na tym forum lewacka krew zalać może. Kuźwa! A było tak fajnie. Że też zawsze znajdzie się jakaś menda i zepsuje klimat. Co by się nie powiedziało krytycznie o pisie, to odpowiadasz cyt."a u was murzynów biją". Jesteś typowym przykładem wyznawcy pislamu. Z wyznawcą Al-Kaidy też nie da się dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Przebacz Ojcze Ludwiczkowi, bo nie wie co czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Zastanawia mnie że po długiej nieaktywności rok może więcej nagle się pojawiasz jak królik z kapelusza? Znika figo .... ludwiczek znika rego czy jakoś tak a tu ludwiczek.... przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Popieram, ignorujmy jego posty to się wyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku pytanie bardzo proste DLACZEGO STAŁEŚ SIĘ AKTYWNY NA FORUM WŁAŚNIE TERAZ....... Żeby prowadzić agitację polityczną. Zmieńmy płytę na inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Co sądzicie o zapowiedzianych na dzisiaj dalszych ograniczeniach wolności poruszania się? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
yoss Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Bzdury. Możesz robić za 120.00 pln. Ciekawe czy kolega, który robił potwierdzi. Inne testy. 100-120 zł - testy na przeciwciała. RT-PCR - takie ceny jak podał @LudwiczekR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Mam takie wrażenie, a nawet pewność, że więcej ludzi straci zdrowie, a część życie z powodu braku dostępu do służby zdrowia,niż z powodu samego wirusa. Daleko nie muszę szukać, żona problem z uchem, wizyta przez telefon, znajomy dna moczanowa, chodzi o kulach, wizyta przez telefon, ojciec duzo poważniejsze choroby, brak opieki i kontroli w poradni itd, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Pisałem o tym tutaj. A może nie tutaj?... Ale chyba tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Gdybyś ty dziewczyno wiedziała co ONI zrobili z moimi rodzicami to byś prenumeratę o dyrektora zamówiła. Nie stawiaj sprawy na ostrzu noża-rozmawiaj.... przepraszam, naprawdę. Ja sporo oberwałam i jak ktoś mi mówi, że "stałam tam gdzie stało ZOMO" - bo jestem danej osoby przeciwnikiem - to jest dla mnie skończony. Ojciec dyrektor - też nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Ale malkontent nie do wytrzymania... mało mało mało..... Slyszalem ze takie zony bywają.... tylko drugie żony. Te zawsze są droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Myślę, to wystarczy. Też mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Inne testy. 100-120 zł - testy na przeciwciała. RT-PCR - takie ceny jak podał @LudwiczekR A..a rozumiem inne testy. No tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Tatuś był protoplastą PiSu? Geny przekazane? Sądząc po twoim wieku to jeszcze UB czy może się mylę i już SB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 A tutaj warto się przyjrzeć jak protestować w dobie koronawirusa bo obawiam się, że na ulice trzeba będzie wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku dlaczego milczysz i nie chcesz odpowiedzieć na moje pytanie Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - Stąd piszę zdecydowanie mniej . I tego się trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Zaś mnie wywala z forum - zaczynam być wściekły. Myślałem że wiesz co znaczy to potoczne określenie. Zamrażalka sejmowa to potoczne określenie na celową zwłokę w procedowaniu ustawy przez tzw spychologię po różnych komisjach. Cytowałeś co chciałeś - wybiórczo tak żeby pasowało Tobie i chciałeś mnie ośmieszyć przy Twoich forumowych ziomkach ale Ci się niestety to nie udało Kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Nie doczekanie twoje. Szczekaj, szczekaj dalej. Prawda taka że wasza kandydatka ta w okularach intelektem Andrzejowi nawet do pięt nie sięga. Już pokazała swój poziom i jej pieski podczas obchodów 100-lecia zaślubin Polski z morzem jak na jej polecenie zagłuszali wypowiedź Prezydenta i go obrażali. A wasza kandydatka im gratulowała skandalicznego zachowania niczym bydło w chlewie. Ani Kidawa, ani tygrysek, ani ten siwiejący pedał, ani ten publicysta czy młokos Bosak szansy nie mają z Andrzejem. Po prostu do tej pory pogodzić nie potraficie się z demokratycznie wybraną władzą. A Kaczyńskiego możecie nie lubić jednak intelektu, strategii politycznej i charyzmy mu odmówić nie możecie. PIS i tylko PIS, a was na tym forum lewacka krew zalać może. Kuźwa! A było tak fajnie. Że też zawsze znajdzie się jakaś menda i zepsuje klimat. Co by się nie powiedziało krytycznie o pisie, to odpowiadasz cyt."a u was murzynów biją". Jesteś typowym przykładem wyznawcy pislamu. Z wyznawcą Al-Kaidy też nie da się dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Przebacz Ojcze Ludwiczkowi, bo nie wie co czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Zastanawia mnie że po długiej nieaktywności rok może więcej nagle się pojawiasz jak królik z kapelusza? Znika figo .... ludwiczek znika rego czy jakoś tak a tu ludwiczek.... przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Popieram, ignorujmy jego posty to się wyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku pytanie bardzo proste DLACZEGO STAŁEŚ SIĘ AKTYWNY NA FORUM WŁAŚNIE TERAZ....... Żeby prowadzić agitację polityczną. Zmieńmy płytę na inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Co sądzicie o zapowiedzianych na dzisiaj dalszych ograniczeniach wolności poruszania się? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bubol.T Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Mam takie wrażenie, a nawet pewność, że więcej ludzi straci zdrowie, a część życie z powodu braku dostępu do służby zdrowia,niż z powodu samego wirusa. Daleko nie muszę szukać, żona problem z uchem, wizyta przez telefon, znajomy dna moczanowa, chodzi o kulach, wizyta przez telefon, ojciec duzo poważniejsze choroby, brak opieki i kontroli w poradni itd, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hammerh34d Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Pisałem o tym tutaj. A może nie tutaj?... Ale chyba tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Gdybyś ty dziewczyno wiedziała co ONI zrobili z moimi rodzicami to byś prenumeratę o dyrektora zamówiła. Nie stawiaj sprawy na ostrzu noża-rozmawiaj.... przepraszam, naprawdę. Ja sporo oberwałam i jak ktoś mi mówi, że "stałam tam gdzie stało ZOMO" - bo jestem danej osoby przeciwnikiem - to jest dla mnie skończony. Ojciec dyrektor - też nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Ale malkontent nie do wytrzymania... mało mało mało..... Slyszalem ze takie zony bywają.... tylko drugie żony. Te zawsze są droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Myślę, to wystarczy. Też mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Inne testy. 100-120 zł - testy na przeciwciała. RT-PCR - takie ceny jak podał @LudwiczekR A..a rozumiem inne testy. No tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Tatuś był protoplastą PiSu? Geny przekazane? Sądząc po twoim wieku to jeszcze UB czy może się mylę i już SB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 A tutaj warto się przyjrzeć jak protestować w dobie koronawirusa bo obawiam się, że na ulice trzeba będzie wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku dlaczego milczysz i nie chcesz odpowiedzieć na moje pytanie Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - Stąd piszę zdecydowanie mniej . I tego się trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Zaś mnie wywala z forum - zaczynam być wściekły. Myślałem że wiesz co znaczy to potoczne określenie. Zamrażalka sejmowa to potoczne określenie na celową zwłokę w procedowaniu ustawy przez tzw spychologię po różnych komisjach. Cytowałeś co chciałeś - wybiórczo tak żeby pasowało Tobie i chciałeś mnie ośmieszyć przy Twoich forumowych ziomkach ale Ci się niestety to nie udało Kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Nie doczekanie twoje. Szczekaj, szczekaj dalej. Prawda taka że wasza kandydatka ta w okularach intelektem Andrzejowi nawet do pięt nie sięga. Już pokazała swój poziom i jej pieski podczas obchodów 100-lecia zaślubin Polski z morzem jak na jej polecenie zagłuszali wypowiedź Prezydenta i go obrażali. A wasza kandydatka im gratulowała skandalicznego zachowania niczym bydło w chlewie. Ani Kidawa, ani tygrysek, ani ten siwiejący pedał, ani ten publicysta czy młokos Bosak szansy nie mają z Andrzejem. Po prostu do tej pory pogodzić nie potraficie się z demokratycznie wybraną władzą. A Kaczyńskiego możecie nie lubić jednak intelektu, strategii politycznej i charyzmy mu odmówić nie możecie. PIS i tylko PIS, a was na tym forum lewacka krew zalać może. Kuźwa! A było tak fajnie. Że też zawsze znajdzie się jakaś menda i zepsuje klimat. Co by się nie powiedziało krytycznie o pisie, to odpowiadasz cyt."a u was murzynów biją". Jesteś typowym przykładem wyznawcy pislamu. Z wyznawcą Al-Kaidy też nie da się dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Przebacz Ojcze Ludwiczkowi, bo nie wie co czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Zastanawia mnie że po długiej nieaktywności rok może więcej nagle się pojawiasz jak królik z kapelusza? Znika figo .... ludwiczek znika rego czy jakoś tak a tu ludwiczek.... przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Popieram, ignorujmy jego posty to się wyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku pytanie bardzo proste DLACZEGO STAŁEŚ SIĘ AKTYWNY NA FORUM WŁAŚNIE TERAZ....... Żeby prowadzić agitację polityczną. Zmieńmy płytę na inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Co sądzicie o zapowiedzianych na dzisiaj dalszych ograniczeniach wolności poruszania się? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Ale malkontent nie do wytrzymania... mało mało mało..... Slyszalem ze takie zony bywają.... tylko drugie żony. Te zawsze są droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Myślę, to wystarczy. Też mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Inne testy. 100-120 zł - testy na przeciwciała. RT-PCR - takie ceny jak podał @LudwiczekR A..a rozumiem inne testy. No tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Tatuś był protoplastą PiSu? Geny przekazane? Sądząc po twoim wieku to jeszcze UB czy może się mylę i już SB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 A tutaj warto się przyjrzeć jak protestować w dobie koronawirusa bo obawiam się, że na ulice trzeba będzie wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku dlaczego milczysz i nie chcesz odpowiedzieć na moje pytanie Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - Stąd piszę zdecydowanie mniej . I tego się trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Zaś mnie wywala z forum - zaczynam być wściekły. Myślałem że wiesz co znaczy to potoczne określenie. Zamrażalka sejmowa to potoczne określenie na celową zwłokę w procedowaniu ustawy przez tzw spychologię po różnych komisjach. Cytowałeś co chciałeś - wybiórczo tak żeby pasowało Tobie i chciałeś mnie ośmieszyć przy Twoich forumowych ziomkach ale Ci się niestety to nie udało Kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Nie doczekanie twoje. Szczekaj, szczekaj dalej. Prawda taka że wasza kandydatka ta w okularach intelektem Andrzejowi nawet do pięt nie sięga. Już pokazała swój poziom i jej pieski podczas obchodów 100-lecia zaślubin Polski z morzem jak na jej polecenie zagłuszali wypowiedź Prezydenta i go obrażali. A wasza kandydatka im gratulowała skandalicznego zachowania niczym bydło w chlewie. Ani Kidawa, ani tygrysek, ani ten siwiejący pedał, ani ten publicysta czy młokos Bosak szansy nie mają z Andrzejem. Po prostu do tej pory pogodzić nie potraficie się z demokratycznie wybraną władzą. A Kaczyńskiego możecie nie lubić jednak intelektu, strategii politycznej i charyzmy mu odmówić nie możecie. PIS i tylko PIS, a was na tym forum lewacka krew zalać może. Kuźwa! A było tak fajnie. Że też zawsze znajdzie się jakaś menda i zepsuje klimat. Co by się nie powiedziało krytycznie o pisie, to odpowiadasz cyt."a u was murzynów biją". Jesteś typowym przykładem wyznawcy pislamu. Z wyznawcą Al-Kaidy też nie da się dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Przebacz Ojcze Ludwiczkowi, bo nie wie co czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Zastanawia mnie że po długiej nieaktywności rok może więcej nagle się pojawiasz jak królik z kapelusza? Znika figo .... ludwiczek znika rego czy jakoś tak a tu ludwiczek.... przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Popieram, ignorujmy jego posty to się wyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku pytanie bardzo proste DLACZEGO STAŁEŚ SIĘ AKTYWNY NA FORUM WŁAŚNIE TERAZ....... Żeby prowadzić agitację polityczną. Zmieńmy płytę na inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Co sądzicie o zapowiedzianych na dzisiaj dalszych ograniczeniach wolności poruszania się? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
LudwiczekR Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Myślę, to wystarczy. Też mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Inne testy. 100-120 zł - testy na przeciwciała. RT-PCR - takie ceny jak podał @LudwiczekR A..a rozumiem inne testy. No tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Tatuś był protoplastą PiSu? Geny przekazane? Sądząc po twoim wieku to jeszcze UB czy może się mylę i już SB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 A tutaj warto się przyjrzeć jak protestować w dobie koronawirusa bo obawiam się, że na ulice trzeba będzie wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku dlaczego milczysz i nie chcesz odpowiedzieć na moje pytanie Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - Stąd piszę zdecydowanie mniej . I tego się trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Zaś mnie wywala z forum - zaczynam być wściekły. Myślałem że wiesz co znaczy to potoczne określenie. Zamrażalka sejmowa to potoczne określenie na celową zwłokę w procedowaniu ustawy przez tzw spychologię po różnych komisjach. Cytowałeś co chciałeś - wybiórczo tak żeby pasowało Tobie i chciałeś mnie ośmieszyć przy Twoich forumowych ziomkach ale Ci się niestety to nie udało Kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Nie doczekanie twoje. Szczekaj, szczekaj dalej. Prawda taka że wasza kandydatka ta w okularach intelektem Andrzejowi nawet do pięt nie sięga. Już pokazała swój poziom i jej pieski podczas obchodów 100-lecia zaślubin Polski z morzem jak na jej polecenie zagłuszali wypowiedź Prezydenta i go obrażali. A wasza kandydatka im gratulowała skandalicznego zachowania niczym bydło w chlewie. Ani Kidawa, ani tygrysek, ani ten siwiejący pedał, ani ten publicysta czy młokos Bosak szansy nie mają z Andrzejem. Po prostu do tej pory pogodzić nie potraficie się z demokratycznie wybraną władzą. A Kaczyńskiego możecie nie lubić jednak intelektu, strategii politycznej i charyzmy mu odmówić nie możecie. PIS i tylko PIS, a was na tym forum lewacka krew zalać może. Kuźwa! A było tak fajnie. Że też zawsze znajdzie się jakaś menda i zepsuje klimat. Co by się nie powiedziało krytycznie o pisie, to odpowiadasz cyt."a u was murzynów biją". Jesteś typowym przykładem wyznawcy pislamu. Z wyznawcą Al-Kaidy też nie da się dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Przebacz Ojcze Ludwiczkowi, bo nie wie co czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Zastanawia mnie że po długiej nieaktywności rok może więcej nagle się pojawiasz jak królik z kapelusza? Znika figo .... ludwiczek znika rego czy jakoś tak a tu ludwiczek.... przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Popieram, ignorujmy jego posty to się wyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku pytanie bardzo proste DLACZEGO STAŁEŚ SIĘ AKTYWNY NA FORUM WŁAŚNIE TERAZ....... Żeby prowadzić agitację polityczną. Zmieńmy płytę na inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Co sądzicie o zapowiedzianych na dzisiaj dalszych ograniczeniach wolności poruszania się? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Inne testy. 100-120 zł - testy na przeciwciała. RT-PCR - takie ceny jak podał @LudwiczekR A..a rozumiem inne testy. No tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Tatuś był protoplastą PiSu? Geny przekazane? Sądząc po twoim wieku to jeszcze UB czy może się mylę i już SB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 A tutaj warto się przyjrzeć jak protestować w dobie koronawirusa bo obawiam się, że na ulice trzeba będzie wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku dlaczego milczysz i nie chcesz odpowiedzieć na moje pytanie Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - Stąd piszę zdecydowanie mniej . I tego się trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Zaś mnie wywala z forum - zaczynam być wściekły. Myślałem że wiesz co znaczy to potoczne określenie. Zamrażalka sejmowa to potoczne określenie na celową zwłokę w procedowaniu ustawy przez tzw spychologię po różnych komisjach. Cytowałeś co chciałeś - wybiórczo tak żeby pasowało Tobie i chciałeś mnie ośmieszyć przy Twoich forumowych ziomkach ale Ci się niestety to nie udało Kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Nie doczekanie twoje. Szczekaj, szczekaj dalej. Prawda taka że wasza kandydatka ta w okularach intelektem Andrzejowi nawet do pięt nie sięga. Już pokazała swój poziom i jej pieski podczas obchodów 100-lecia zaślubin Polski z morzem jak na jej polecenie zagłuszali wypowiedź Prezydenta i go obrażali. A wasza kandydatka im gratulowała skandalicznego zachowania niczym bydło w chlewie. Ani Kidawa, ani tygrysek, ani ten siwiejący pedał, ani ten publicysta czy młokos Bosak szansy nie mają z Andrzejem. Po prostu do tej pory pogodzić nie potraficie się z demokratycznie wybraną władzą. A Kaczyńskiego możecie nie lubić jednak intelektu, strategii politycznej i charyzmy mu odmówić nie możecie. PIS i tylko PIS, a was na tym forum lewacka krew zalać może. Kuźwa! A było tak fajnie. Że też zawsze znajdzie się jakaś menda i zepsuje klimat. Co by się nie powiedziało krytycznie o pisie, to odpowiadasz cyt."a u was murzynów biją". Jesteś typowym przykładem wyznawcy pislamu. Z wyznawcą Al-Kaidy też nie da się dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Przebacz Ojcze Ludwiczkowi, bo nie wie co czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Zastanawia mnie że po długiej nieaktywności rok może więcej nagle się pojawiasz jak królik z kapelusza? Znika figo .... ludwiczek znika rego czy jakoś tak a tu ludwiczek.... przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Popieram, ignorujmy jego posty to się wyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku pytanie bardzo proste DLACZEGO STAŁEŚ SIĘ AKTYWNY NA FORUM WŁAŚNIE TERAZ....... Żeby prowadzić agitację polityczną. Zmieńmy płytę na inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Co sądzicie o zapowiedzianych na dzisiaj dalszych ograniczeniach wolności poruszania się? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Tatuś był protoplastą PiSu? Geny przekazane? Sądząc po twoim wieku to jeszcze UB czy może się mylę i już SB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 A tutaj warto się przyjrzeć jak protestować w dobie koronawirusa bo obawiam się, że na ulice trzeba będzie wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku dlaczego milczysz i nie chcesz odpowiedzieć na moje pytanie Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - Stąd piszę zdecydowanie mniej . I tego się trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Zaś mnie wywala z forum - zaczynam być wściekły. Myślałem że wiesz co znaczy to potoczne określenie. Zamrażalka sejmowa to potoczne określenie na celową zwłokę w procedowaniu ustawy przez tzw spychologię po różnych komisjach. Cytowałeś co chciałeś - wybiórczo tak żeby pasowało Tobie i chciałeś mnie ośmieszyć przy Twoich forumowych ziomkach ale Ci się niestety to nie udało Kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Nie doczekanie twoje. Szczekaj, szczekaj dalej. Prawda taka że wasza kandydatka ta w okularach intelektem Andrzejowi nawet do pięt nie sięga. Już pokazała swój poziom i jej pieski podczas obchodów 100-lecia zaślubin Polski z morzem jak na jej polecenie zagłuszali wypowiedź Prezydenta i go obrażali. A wasza kandydatka im gratulowała skandalicznego zachowania niczym bydło w chlewie. Ani Kidawa, ani tygrysek, ani ten siwiejący pedał, ani ten publicysta czy młokos Bosak szansy nie mają z Andrzejem. Po prostu do tej pory pogodzić nie potraficie się z demokratycznie wybraną władzą. A Kaczyńskiego możecie nie lubić jednak intelektu, strategii politycznej i charyzmy mu odmówić nie możecie. PIS i tylko PIS, a was na tym forum lewacka krew zalać może. Kuźwa! A było tak fajnie. Że też zawsze znajdzie się jakaś menda i zepsuje klimat. Co by się nie powiedziało krytycznie o pisie, to odpowiadasz cyt."a u was murzynów biją". Jesteś typowym przykładem wyznawcy pislamu. Z wyznawcą Al-Kaidy też nie da się dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Przebacz Ojcze Ludwiczkowi, bo nie wie co czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Zastanawia mnie że po długiej nieaktywności rok może więcej nagle się pojawiasz jak królik z kapelusza? Znika figo .... ludwiczek znika rego czy jakoś tak a tu ludwiczek.... przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Popieram, ignorujmy jego posty to się wyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku pytanie bardzo proste DLACZEGO STAŁEŚ SIĘ AKTYWNY NA FORUM WŁAŚNIE TERAZ....... Żeby prowadzić agitację polityczną. Zmieńmy płytę na inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Co sądzicie o zapowiedzianych na dzisiaj dalszych ograniczeniach wolności poruszania się? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 A tutaj warto się przyjrzeć jak protestować w dobie koronawirusa bo obawiam się, że na ulice trzeba będzie wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku dlaczego milczysz i nie chcesz odpowiedzieć na moje pytanie Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - Stąd piszę zdecydowanie mniej . I tego się trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Zaś mnie wywala z forum - zaczynam być wściekły. Myślałem że wiesz co znaczy to potoczne określenie. Zamrażalka sejmowa to potoczne określenie na celową zwłokę w procedowaniu ustawy przez tzw spychologię po różnych komisjach. Cytowałeś co chciałeś - wybiórczo tak żeby pasowało Tobie i chciałeś mnie ośmieszyć przy Twoich forumowych ziomkach ale Ci się niestety to nie udało Kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Nie doczekanie twoje. Szczekaj, szczekaj dalej. Prawda taka że wasza kandydatka ta w okularach intelektem Andrzejowi nawet do pięt nie sięga. Już pokazała swój poziom i jej pieski podczas obchodów 100-lecia zaślubin Polski z morzem jak na jej polecenie zagłuszali wypowiedź Prezydenta i go obrażali. A wasza kandydatka im gratulowała skandalicznego zachowania niczym bydło w chlewie. Ani Kidawa, ani tygrysek, ani ten siwiejący pedał, ani ten publicysta czy młokos Bosak szansy nie mają z Andrzejem. Po prostu do tej pory pogodzić nie potraficie się z demokratycznie wybraną władzą. A Kaczyńskiego możecie nie lubić jednak intelektu, strategii politycznej i charyzmy mu odmówić nie możecie. PIS i tylko PIS, a was na tym forum lewacka krew zalać może. Kuźwa! A było tak fajnie. Że też zawsze znajdzie się jakaś menda i zepsuje klimat. Co by się nie powiedziało krytycznie o pisie, to odpowiadasz cyt."a u was murzynów biją". Jesteś typowym przykładem wyznawcy pislamu. Z wyznawcą Al-Kaidy też nie da się dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Przebacz Ojcze Ludwiczkowi, bo nie wie co czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Zastanawia mnie że po długiej nieaktywności rok może więcej nagle się pojawiasz jak królik z kapelusza? Znika figo .... ludwiczek znika rego czy jakoś tak a tu ludwiczek.... przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Popieram, ignorujmy jego posty to się wyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku pytanie bardzo proste DLACZEGO STAŁEŚ SIĘ AKTYWNY NA FORUM WŁAŚNIE TERAZ....... Żeby prowadzić agitację polityczną. Zmieńmy płytę na inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Co sądzicie o zapowiedzianych na dzisiaj dalszych ograniczeniach wolności poruszania się? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - Stąd piszę zdecydowanie mniej . I tego się trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Zaś mnie wywala z forum - zaczynam być wściekły. Myślałem że wiesz co znaczy to potoczne określenie. Zamrażalka sejmowa to potoczne określenie na celową zwłokę w procedowaniu ustawy przez tzw spychologię po różnych komisjach. Cytowałeś co chciałeś - wybiórczo tak żeby pasowało Tobie i chciałeś mnie ośmieszyć przy Twoich forumowych ziomkach ale Ci się niestety to nie udało Kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Nie doczekanie twoje. Szczekaj, szczekaj dalej. Prawda taka że wasza kandydatka ta w okularach intelektem Andrzejowi nawet do pięt nie sięga. Już pokazała swój poziom i jej pieski podczas obchodów 100-lecia zaślubin Polski z morzem jak na jej polecenie zagłuszali wypowiedź Prezydenta i go obrażali. A wasza kandydatka im gratulowała skandalicznego zachowania niczym bydło w chlewie. Ani Kidawa, ani tygrysek, ani ten siwiejący pedał, ani ten publicysta czy młokos Bosak szansy nie mają z Andrzejem. Po prostu do tej pory pogodzić nie potraficie się z demokratycznie wybraną władzą. A Kaczyńskiego możecie nie lubić jednak intelektu, strategii politycznej i charyzmy mu odmówić nie możecie. PIS i tylko PIS, a was na tym forum lewacka krew zalać może. Kuźwa! A było tak fajnie. Że też zawsze znajdzie się jakaś menda i zepsuje klimat. Co by się nie powiedziało krytycznie o pisie, to odpowiadasz cyt."a u was murzynów biją". Jesteś typowym przykładem wyznawcy pislamu. Z wyznawcą Al-Kaidy też nie da się dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Przebacz Ojcze Ludwiczkowi, bo nie wie co czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Zastanawia mnie że po długiej nieaktywności rok może więcej nagle się pojawiasz jak królik z kapelusza? Znika figo .... ludwiczek znika rego czy jakoś tak a tu ludwiczek.... przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Popieram, ignorujmy jego posty to się wyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku pytanie bardzo proste DLACZEGO STAŁEŚ SIĘ AKTYWNY NA FORUM WŁAŚNIE TERAZ....... Żeby prowadzić agitację polityczną. Zmieńmy płytę na inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Co sądzicie o zapowiedzianych na dzisiaj dalszych ograniczeniach wolności poruszania się? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
LudwiczekR Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Co chciałem to zacytowałem. A wytłumacz mi co to ta zamrażalca. Gdzie oni was werbują? Zaś mnie wywala z forum - zaczynam być wściekły. Myślałem że wiesz co znaczy to potoczne określenie. Zamrażalka sejmowa to potoczne określenie na celową zwłokę w procedowaniu ustawy przez tzw spychologię po różnych komisjach. Cytowałeś co chciałeś - wybiórczo tak żeby pasowało Tobie i chciałeś mnie ośmieszyć przy Twoich forumowych ziomkach ale Ci się niestety to nie udało Kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Nie doczekanie twoje. Szczekaj, szczekaj dalej. Prawda taka że wasza kandydatka ta w okularach intelektem Andrzejowi nawet do pięt nie sięga. Już pokazała swój poziom i jej pieski podczas obchodów 100-lecia zaślubin Polski z morzem jak na jej polecenie zagłuszali wypowiedź Prezydenta i go obrażali. A wasza kandydatka im gratulowała skandalicznego zachowania niczym bydło w chlewie. Ani Kidawa, ani tygrysek, ani ten siwiejący pedał, ani ten publicysta czy młokos Bosak szansy nie mają z Andrzejem. Po prostu do tej pory pogodzić nie potraficie się z demokratycznie wybraną władzą. A Kaczyńskiego możecie nie lubić jednak intelektu, strategii politycznej i charyzmy mu odmówić nie możecie. PIS i tylko PIS, a was na tym forum lewacka krew zalać może. Kuźwa! A było tak fajnie. Że też zawsze znajdzie się jakaś menda i zepsuje klimat. Co by się nie powiedziało krytycznie o pisie, to odpowiadasz cyt."a u was murzynów biją". Jesteś typowym przykładem wyznawcy pislamu. Z wyznawcą Al-Kaidy też nie da się dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Przebacz Ojcze Ludwiczkowi, bo nie wie co czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Zastanawia mnie że po długiej nieaktywności rok może więcej nagle się pojawiasz jak królik z kapelusza? Znika figo .... ludwiczek znika rego czy jakoś tak a tu ludwiczek.... przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Popieram, ignorujmy jego posty to się wyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku pytanie bardzo proste DLACZEGO STAŁEŚ SIĘ AKTYWNY NA FORUM WŁAŚNIE TERAZ....... Żeby prowadzić agitację polityczną. Zmieńmy płytę na inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Co sądzicie o zapowiedzianych na dzisiaj dalszych ograniczeniach wolności poruszania się?
Valdi55 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Nie doczekanie twoje. Szczekaj, szczekaj dalej. Prawda taka że wasza kandydatka ta w okularach intelektem Andrzejowi nawet do pięt nie sięga. Już pokazała swój poziom i jej pieski podczas obchodów 100-lecia zaślubin Polski z morzem jak na jej polecenie zagłuszali wypowiedź Prezydenta i go obrażali. A wasza kandydatka im gratulowała skandalicznego zachowania niczym bydło w chlewie. Ani Kidawa, ani tygrysek, ani ten siwiejący pedał, ani ten publicysta czy młokos Bosak szansy nie mają z Andrzejem. Po prostu do tej pory pogodzić nie potraficie się z demokratycznie wybraną władzą. A Kaczyńskiego możecie nie lubić jednak intelektu, strategii politycznej i charyzmy mu odmówić nie możecie. PIS i tylko PIS, a was na tym forum lewacka krew zalać może. Kuźwa! A było tak fajnie. Że też zawsze znajdzie się jakaś menda i zepsuje klimat. Co by się nie powiedziało krytycznie o pisie, to odpowiadasz cyt."a u was murzynów biją". Jesteś typowym przykładem wyznawcy pislamu. Z wyznawcą Al-Kaidy też nie da się dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Przebacz Ojcze Ludwiczkowi, bo nie wie co czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Zastanawia mnie że po długiej nieaktywności rok może więcej nagle się pojawiasz jak królik z kapelusza? Znika figo .... ludwiczek znika rego czy jakoś tak a tu ludwiczek.... przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Popieram, ignorujmy jego posty to się wyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku pytanie bardzo proste DLACZEGO STAŁEŚ SIĘ AKTYWNY NA FORUM WŁAŚNIE TERAZ....... Żeby prowadzić agitację polityczną. Zmieńmy płytę na inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Co sądzicie o zapowiedzianych na dzisiaj dalszych ograniczeniach wolności poruszania się?
bartolomeus Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Wybacz. Nie pomożemy. Nawet komputer ma cię dość. A może internet od platformersów kupiłeś? Nieładnie Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Przebacz Ojcze Ludwiczkowi, bo nie wie co czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Zastanawia mnie że po długiej nieaktywności rok może więcej nagle się pojawiasz jak królik z kapelusza? Znika figo .... ludwiczek znika rego czy jakoś tak a tu ludwiczek.... przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Popieram, ignorujmy jego posty to się wyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku pytanie bardzo proste DLACZEGO STAŁEŚ SIĘ AKTYWNY NA FORUM WŁAŚNIE TERAZ....... Żeby prowadzić agitację polityczną. Zmieńmy płytę na inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Kordianku wszystko się zgadza ale zapomniałeś jeszcze zacytować mój post nr 1037 na stronie 52 tegoż tematu: - post w załączniku I właśnie sedno sprawy PIS był by IDEALNYM ugrupowaniem politycznym gdy by tak jeszcze prócz dobrej polityki jaką prowadzi i świetnych rządów na pierwszym planie stawiał prawo Boże które mówi: Nie zabijaj. A im jakoś nie śpieszno zaostrzyć ustawę antyaborcyjną w kwestii zakazu mordowania chorych (nie z ich winy) dzieci w łonach matek i zamiast szybkim głosowaniem przegłosować większością sejmową jaką mają tą ustawę to ona ląduje w sejmowej zamrażalce - komisji zdrowia. A w tym czasie w imieniu prawa setki dzieci jest zabijana w łonach wyrodnych matek np dlatego że wykryto na badaniu prenatalnym zespół Downa. Także jak napisałem wybaczam im i mają u mnie szansę na poprawę. I oczywiście będę na Nich głosował. Pozdrawiam Przebacz Ojcze Ludwiczkowi, bo nie wie co czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Bo mam do licha duże problemy techniczne z tym forum - występują jakieś błędy - zrzut w załączniku. Po zalogowaniu się i napisaniu posta jak wysyłam to mnie wywala z forum. I od początku muszę powtarzać tą zabawę, a napisany post stracony. Obecnie przewiduję że mnie wywali z forum i napisany post kopiuję, i jak nie mogę wysłać to zaś się loguję, wkleję to co napisałem w poprzednim logowaniu i szybko wysyłam. Zdarza się że kolejny raz mnie wywala z forum. Stąd piszę zdecydowanie mniej i na najciekawsze tematy. Może pomożesz co się dzieje? Czyściłem komputer i nadal to samo. Chyba ktoś mi konto na tym forum niszczy. Zastanawia mnie że po długiej nieaktywności rok może więcej nagle się pojawiasz jak królik z kapelusza? Znika figo .... ludwiczek znika rego czy jakoś tak a tu ludwiczek.... przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Panowie, Panie ...olejcie tego @LudwiczkaR bo karmicie go tylko...a zachowujecie się jakbyście mieli nadzieję, że on cokolwiek zrozumie...a on nic nie zrozumie...głową muru nie przebijecie ....a dyskusja z nim to tylko coś o co mu chodzi....bo rozmywa bieżący temat, prowokuje by sprowadzić dyskusję do zwykłej pyskówki....i osiąga zamierzony cel...zniechęca innych do czytania tego wątku ...a o to mu chodzi...nie zapominajcie, że w jedności siła...a on swoimi durnymi wywodami stara się ją rozbić i mu się to udaje. Popieram, ignorujmy jego posty to się wyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku pytanie bardzo proste DLACZEGO STAŁEŚ SIĘ AKTYWNY NA FORUM WŁAŚNIE TERAZ....... Żeby prowadzić agitację polityczną. Zmieńmy płytę na inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 13 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Ziemowit1 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ludwiczku pytanie bardzo proste DLACZEGO STAŁEŚ SIĘ AKTYWNY NA FORUM WŁAŚNIE TERAZ....... Żeby prowadzić agitację polityczną. Zmieńmy płytę na inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi