Mitek Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Cześć, Pytanie do adresowane do rodziców, których dzieci używają rękawic Leki. Chcę zamówić mojemu 12 latkowi nowe rękawice, mierzenie jak wiadomo odpada. Patrzę na "tabelkę" z rozmiarówką Leki i widzę,że kierują się tam wiekiem i wypada mi, że na 12/13 lat wychodzi rozmiar 6. Patrzę teraz na jego rękawice Spydera i Zaniera a tam 6,5. Jak sie ta rozmiarówka Leki ma do rzeczywistosci? W ostateczności zamówię 2 rozmiary ale szczerze nawet nie wiem w które celować ♂6 czy 6,5 a może 7? Wydaje mi się, ze łapę ma normalną jak na swój wiek Oczywiście żartujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Cześć, Pytanie do adresowane do rodziców, których dzieci używają rękawic Leki. Chcę zamówić mojemu 12 latkowi nowe rękawice, mierzenie jak wiadomo odpada. Patrzę na "tabelkę" z rozmiarówką Leki i widzę,że kierują się tam wiekiem i wypada mi, że na 12/13 lat wychodzi rozmiar 6. Patrzę teraz na jego rękawice Spydera i Zaniera a tam 6,5. Jak sie ta rozmiarówka Leki ma do rzeczywistosci? W ostateczności zamówię 2 rozmiary ale szczerze nawet nie wiem w które celować ♂6 czy 6,5 a może 7? Wydaje mi się, ze łapę ma normalną jak na swój wiek Mieliśmy tu o tym dyskusję, poszukaj. Jak jeździ sportowo na bramkach to tak, w innych sytuacjach w życiu bym córce nie kupił. Ale jesteś dorosła/dorosły, zdecydujesz jak chcesz. ps: dorosłe rozmiary są dokładnie w punkt. Trzeba zmierzyć rękę i sprawdzić w tabeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mario33 Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Cześć, Pytanie do adresowane do rodziców, których dzieci używają rękawic Leki. Chcę zamówić mojemu 12 latkowi nowe rękawice, mierzenie jak wiadomo odpada. Patrzę na "tabelkę" z rozmiarówką Leki i widzę,że kierują się tam wiekiem i wypada mi, że na 12/13 lat wychodzi rozmiar 6. Patrzę teraz na jego rękawice Spydera i Zaniera a tam 6,5. Jak sie ta rozmiarówka Leki ma do rzeczywistosci? W ostateczności zamówię 2 rozmiary ale szczerze nawet nie wiem w które celować ♂6 czy 6,5 a może 7? Wydaje mi się, ze łapę ma normalną jak na swój wiek Mieliśmy tu o tym dyskusję, poszukaj. Jak jeździ sportowo na bramkach to tak, w innych sytuacjach w życiu bym córce nie kupił. Ale jesteś dorosła/dorosły, zdecydujesz jak chcesz. ps: dorosłe rozmiary są dokładnie w punkt. Trzeba zmierzyć rękę i sprawdzić w tabeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi