Mitek Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Krzysiek i tu się zgadzam w 100%. Nartywarszawa nie wiem jak teraz ale kiedyś ceny z kosmosu i podejście do klienta koszmar. Chłopaków z Airbike znam ludzie z pasją. Ale i tak u mnie na pierwszym miejscu od dawna Ski Park. Chociaż muszę pochwalić też Trojan Sport też mają dobre ceny i obsługa zawsze na wysokim poziomie Cześć Nie chodzę po takich sklepach to w ogóle nie wiem jak to wygląda. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 129 Dodano 4 l Ostatniej odpowiedzi 4 l Top użytkownicy w tym temacie 20 17 9 14 Popularne dni 3 Kwi 22 7 Kwi 18 26 Mar 13 4 Kwi 13 Top użytkownicy w tym temacie Mitek 20 odpowiedzi mario33 17 odpowiedzi quanto1 9 odpowiedzi star 14 odpowiedzi Popularne dni 3 Kwi 2020 22 odpowiedzi 7 Kwi 2020 18 odpowiedzi 26 Mar 2020 13 odpowiedzi 4 Kwi 2020 13 odpowiedzi Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 6 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi