Mikoski Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Wujot, do moich ciuchów jak znalazł, także wiesz już komu oddać jak Ci się znudzą Na trasy te będą pasować ze strojem jak ulał Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Na trasy te będą pasować ze strojem jak ulał Tyle, że ta wersja rzaaaadkaaa... jak śnieg tej zimy Są tylko te w kolorze młodej rzekotki Kurcze, może to głupie, ale z wyposażenia narciarskiego nic nie mam zielonego... i chciałbym to utrzymać PS: Jak ktoś znajdzie kask o rozmiarze 63-64, w kolorze innym niż czarny, to biorę w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Nowe nie sa, ale ładne;-) https://nartykrakow....-cm-NR5241.html Tu nowe, ale stare https://www.nartywar...sl-2016-17.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Nowe nie sa, ale ładne;-) https://nartykrakow....-cm-NR5241.html Tu nowe, ale stare https://www.nartywar...sl-2016-17.html Jak Stockli to warto tu podpytać: https://nartywisla.pl/30--potestowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Tyle, że ta wersja rzaaaadkaaa... jak śnieg tej zimy Są tylko te w kolorze młodej rzekotki Kurcze, może to głupie, ale z wyposażenia narciarskiego nic nie mam zielonego... i chciałbym to utrzymać PS: Jak ktoś znajdzie kask o rozmiarze 63-64, w kolorze innym niż czarny, to biorę w ciemno. Cześć Porządny kask? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Cześć Porządny kask? pozdro Zdecydowanie porządny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Zdecydowanie porządny. OK. Jak zelżeje to Ci załatwię. Z rabatami nie powinien kosztować więcej niż 1000 max1200 pln. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 OK. Jak zelżeje to Ci załatwię. Z rabatami nie powinien kosztować więcej niż 1000 max1200 pln. Pozdro A to taki rejsingowy z twardymi uszkami? Bede wygladac jak zawodnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A to taki rejsingowy z twardymi uszkami? Bede wygladac jak zawodnik? A widziałeś inne porządne kaski??? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A widziałeś inne porządne kaski??? a można jakoś skierować, żeby poczytać np na necie o tym ? Jakiś katalog, strona ? Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 a można jakoś skierować, żeby poczytać np na necie o tym ? Jakiś katalog, strona ? Proszę. https://zdrowywysile...iarski-ranking/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 https://zdrowywysile...iarski-ranking/ Nie wygląda zbyt poważnie. Kask z przyłbicą nr 1! Lans, lans, lans...nie dotyczy okularników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Takie ? https://www.briko.co...ze=62&season=NN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 a można jakoś skierować, żeby poczytać np na necie o tym ? Jakiś katalog, strona ? Proszę. PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Nie wygląda zbyt poważnie. Kask z przyłbicą nr 1! Lans, lans, lans...nie dotyczy okularników. Żadnego kasku z tego rankingu bym na głowę raczej nie założył A jak widzę kask z szybą to mnie naciąga na wymioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Tyle, że ta wersja rzaaaadkaaa... jak śnieg tej zimy Są tylko te w kolorze młodej rzekotki Kurcze, może to głupie, ale z wyposażenia narciarskiego nic nie mam zielonego... i chciałbym to utrzymać PS: Jak ktoś znajdzie kask o rozmiarze 63-64, w kolorze innym niż czarny, to biorę w ciemno. Zobacz tu. https://ski24.pl/kas...-rozmiar-xl_xxl Tyle, że bez mierzenia, raczej kasku bym nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Żadnego kasku z tego rankingu bym na głowę raczej nie założył A jak widzę kask z szybą to mnie naciąga na wymioty Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. AE127663-0A02-48E1-B5B8-A83D9352499E.jpeg Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Uwazaj bo POC wychodzi stos maly - ich oznaczenie XL to zwykle innych "L" a ze ich kaski z pelnymi uszami sa doskonale dopasowane nie polecal bym ich kupna zanim nie wloysz tego na glowe…. osobiscie ego typowego POC z twardymi uszami zostawilem na tyczki, a na co dzien uzywam z miekkimi…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? W Kasinie widziałem kilka razy gościa w motocyklowym. Wyglądał na dobrze chroniący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Rzuciles dwie marki - Rossi i POC podajac przewage tej drugiej. Nie bylo tam slowa o kasku sportowym vs amatorskim dlatego nie bardzo rozumiem dlaczego teraz podajesz argument "sportowosci". Rossi czy POC tez robia kaski dla amatorow czytaj nie sportowcow. Mysle, ze po prostu warto zwrocic uwage, ze najbezpieczniejsze kaski to z reguly (nie wiem czy tak jest zawsze, ale logicznie myslac tak powinno byc) kaski dla zawodnikow, a czy to bedzie POC czy Rossi czy Atomic czy jakakolwiek inna firma to juz nie ma wiekszego znaczenia chyba, ze uzywane przez te firmy technologie mocno odbiegaja od siebie - nie jestem ekspertem wiec nie bede sie madrzyl @jan koval wymienia konkretne technologie i podaje konkretne liczby, wiec pewnie warto sie tez sugerowac oprocz sportowy/amatorski rodzajem technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Ktoras z tych technologii wypada lepiej czy obie podobnie? Ciekawy pomysl (obejrzalem sobie prezentacje ne YT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Tańsze nowe narty po sezonie 2019 / 20 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Nowe nie sa, ale ładne;-) https://nartykrakow....-cm-NR5241.html Tu nowe, ale stare https://www.nartywar...sl-2016-17.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Nowe nie sa, ale ładne;-) https://nartykrakow....-cm-NR5241.html Tu nowe, ale stare https://www.nartywar...sl-2016-17.html Jak Stockli to warto tu podpytać: https://nartywisla.pl/30--potestowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Tyle, że ta wersja rzaaaadkaaa... jak śnieg tej zimy Są tylko te w kolorze młodej rzekotki Kurcze, może to głupie, ale z wyposażenia narciarskiego nic nie mam zielonego... i chciałbym to utrzymać PS: Jak ktoś znajdzie kask o rozmiarze 63-64, w kolorze innym niż czarny, to biorę w ciemno. Cześć Porządny kask? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Cześć Porządny kask? pozdro Zdecydowanie porządny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Zdecydowanie porządny. OK. Jak zelżeje to Ci załatwię. Z rabatami nie powinien kosztować więcej niż 1000 max1200 pln. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 OK. Jak zelżeje to Ci załatwię. Z rabatami nie powinien kosztować więcej niż 1000 max1200 pln. Pozdro A to taki rejsingowy z twardymi uszkami? Bede wygladac jak zawodnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A to taki rejsingowy z twardymi uszkami? Bede wygladac jak zawodnik? A widziałeś inne porządne kaski??? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A widziałeś inne porządne kaski??? a można jakoś skierować, żeby poczytać np na necie o tym ? Jakiś katalog, strona ? Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 a można jakoś skierować, żeby poczytać np na necie o tym ? Jakiś katalog, strona ? Proszę. https://zdrowywysile...iarski-ranking/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 https://zdrowywysile...iarski-ranking/ Nie wygląda zbyt poważnie. Kask z przyłbicą nr 1! Lans, lans, lans...nie dotyczy okularników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Takie ? https://www.briko.co...ze=62&season=NN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 a można jakoś skierować, żeby poczytać np na necie o tym ? Jakiś katalog, strona ? Proszę. PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Nie wygląda zbyt poważnie. Kask z przyłbicą nr 1! Lans, lans, lans...nie dotyczy okularników. Żadnego kasku z tego rankingu bym na głowę raczej nie założył A jak widzę kask z szybą to mnie naciąga na wymioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Tyle, że ta wersja rzaaaadkaaa... jak śnieg tej zimy Są tylko te w kolorze młodej rzekotki Kurcze, może to głupie, ale z wyposażenia narciarskiego nic nie mam zielonego... i chciałbym to utrzymać PS: Jak ktoś znajdzie kask o rozmiarze 63-64, w kolorze innym niż czarny, to biorę w ciemno. Zobacz tu. https://ski24.pl/kas...-rozmiar-xl_xxl Tyle, że bez mierzenia, raczej kasku bym nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Żadnego kasku z tego rankingu bym na głowę raczej nie założył A jak widzę kask z szybą to mnie naciąga na wymioty Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. AE127663-0A02-48E1-B5B8-A83D9352499E.jpeg Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Uwazaj bo POC wychodzi stos maly - ich oznaczenie XL to zwykle innych "L" a ze ich kaski z pelnymi uszami sa doskonale dopasowane nie polecal bym ich kupna zanim nie wloysz tego na glowe…. osobiscie ego typowego POC z twardymi uszami zostawilem na tyczki, a na co dzien uzywam z miekkimi…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? W Kasinie widziałem kilka razy gościa w motocyklowym. Wyglądał na dobrze chroniący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Rzuciles dwie marki - Rossi i POC podajac przewage tej drugiej. Nie bylo tam slowa o kasku sportowym vs amatorskim dlatego nie bardzo rozumiem dlaczego teraz podajesz argument "sportowosci". Rossi czy POC tez robia kaski dla amatorow czytaj nie sportowcow. Mysle, ze po prostu warto zwrocic uwage, ze najbezpieczniejsze kaski to z reguly (nie wiem czy tak jest zawsze, ale logicznie myslac tak powinno byc) kaski dla zawodnikow, a czy to bedzie POC czy Rossi czy Atomic czy jakakolwiek inna firma to juz nie ma wiekszego znaczenia chyba, ze uzywane przez te firmy technologie mocno odbiegaja od siebie - nie jestem ekspertem wiec nie bede sie madrzyl @jan koval wymienia konkretne technologie i podaje konkretne liczby, wiec pewnie warto sie tez sugerowac oprocz sportowy/amatorski rodzajem technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Ktoras z tych technologii wypada lepiej czy obie podobnie? Ciekawy pomysl (obejrzalem sobie prezentacje ne YT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Tańsze nowe narty po sezonie 2019 / 20 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Tyle, że ta wersja rzaaaadkaaa... jak śnieg tej zimy Są tylko te w kolorze młodej rzekotki Kurcze, może to głupie, ale z wyposażenia narciarskiego nic nie mam zielonego... i chciałbym to utrzymać PS: Jak ktoś znajdzie kask o rozmiarze 63-64, w kolorze innym niż czarny, to biorę w ciemno. Cześć Porządny kask? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Cześć Porządny kask? pozdro Zdecydowanie porządny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Zdecydowanie porządny. OK. Jak zelżeje to Ci załatwię. Z rabatami nie powinien kosztować więcej niż 1000 max1200 pln. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 OK. Jak zelżeje to Ci załatwię. Z rabatami nie powinien kosztować więcej niż 1000 max1200 pln. Pozdro A to taki rejsingowy z twardymi uszkami? Bede wygladac jak zawodnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A to taki rejsingowy z twardymi uszkami? Bede wygladac jak zawodnik? A widziałeś inne porządne kaski??? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A widziałeś inne porządne kaski??? a można jakoś skierować, żeby poczytać np na necie o tym ? Jakiś katalog, strona ? Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 a można jakoś skierować, żeby poczytać np na necie o tym ? Jakiś katalog, strona ? Proszę. https://zdrowywysile...iarski-ranking/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 https://zdrowywysile...iarski-ranking/ Nie wygląda zbyt poważnie. Kask z przyłbicą nr 1! Lans, lans, lans...nie dotyczy okularników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Takie ? https://www.briko.co...ze=62&season=NN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 a można jakoś skierować, żeby poczytać np na necie o tym ? Jakiś katalog, strona ? Proszę. PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Nie wygląda zbyt poważnie. Kask z przyłbicą nr 1! Lans, lans, lans...nie dotyczy okularników. Żadnego kasku z tego rankingu bym na głowę raczej nie założył A jak widzę kask z szybą to mnie naciąga na wymioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Tyle, że ta wersja rzaaaadkaaa... jak śnieg tej zimy Są tylko te w kolorze młodej rzekotki Kurcze, może to głupie, ale z wyposażenia narciarskiego nic nie mam zielonego... i chciałbym to utrzymać PS: Jak ktoś znajdzie kask o rozmiarze 63-64, w kolorze innym niż czarny, to biorę w ciemno. Zobacz tu. https://ski24.pl/kas...-rozmiar-xl_xxl Tyle, że bez mierzenia, raczej kasku bym nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Żadnego kasku z tego rankingu bym na głowę raczej nie założył A jak widzę kask z szybą to mnie naciąga na wymioty Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. AE127663-0A02-48E1-B5B8-A83D9352499E.jpeg Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Uwazaj bo POC wychodzi stos maly - ich oznaczenie XL to zwykle innych "L" a ze ich kaski z pelnymi uszami sa doskonale dopasowane nie polecal bym ich kupna zanim nie wloysz tego na glowe…. osobiscie ego typowego POC z twardymi uszami zostawilem na tyczki, a na co dzien uzywam z miekkimi…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? W Kasinie widziałem kilka razy gościa w motocyklowym. Wyglądał na dobrze chroniący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Rzuciles dwie marki - Rossi i POC podajac przewage tej drugiej. Nie bylo tam slowa o kasku sportowym vs amatorskim dlatego nie bardzo rozumiem dlaczego teraz podajesz argument "sportowosci". Rossi czy POC tez robia kaski dla amatorow czytaj nie sportowcow. Mysle, ze po prostu warto zwrocic uwage, ze najbezpieczniejsze kaski to z reguly (nie wiem czy tak jest zawsze, ale logicznie myslac tak powinno byc) kaski dla zawodnikow, a czy to bedzie POC czy Rossi czy Atomic czy jakakolwiek inna firma to juz nie ma wiekszego znaczenia chyba, ze uzywane przez te firmy technologie mocno odbiegaja od siebie - nie jestem ekspertem wiec nie bede sie madrzyl @jan koval wymienia konkretne technologie i podaje konkretne liczby, wiec pewnie warto sie tez sugerowac oprocz sportowy/amatorski rodzajem technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Ktoras z tych technologii wypada lepiej czy obie podobnie? Ciekawy pomysl (obejrzalem sobie prezentacje ne YT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Tańsze nowe narty po sezonie 2019 / 20 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mario33 Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Cześć Porządny kask? pozdro Zdecydowanie porządny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Zdecydowanie porządny. OK. Jak zelżeje to Ci załatwię. Z rabatami nie powinien kosztować więcej niż 1000 max1200 pln. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 OK. Jak zelżeje to Ci załatwię. Z rabatami nie powinien kosztować więcej niż 1000 max1200 pln. Pozdro A to taki rejsingowy z twardymi uszkami? Bede wygladac jak zawodnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A to taki rejsingowy z twardymi uszkami? Bede wygladac jak zawodnik? A widziałeś inne porządne kaski??? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A widziałeś inne porządne kaski??? a można jakoś skierować, żeby poczytać np na necie o tym ? Jakiś katalog, strona ? Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 a można jakoś skierować, żeby poczytać np na necie o tym ? Jakiś katalog, strona ? Proszę. https://zdrowywysile...iarski-ranking/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 https://zdrowywysile...iarski-ranking/ Nie wygląda zbyt poważnie. Kask z przyłbicą nr 1! Lans, lans, lans...nie dotyczy okularników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Takie ? https://www.briko.co...ze=62&season=NN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 a można jakoś skierować, żeby poczytać np na necie o tym ? Jakiś katalog, strona ? Proszę. PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Nie wygląda zbyt poważnie. Kask z przyłbicą nr 1! Lans, lans, lans...nie dotyczy okularników. Żadnego kasku z tego rankingu bym na głowę raczej nie założył A jak widzę kask z szybą to mnie naciąga na wymioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Tyle, że ta wersja rzaaaadkaaa... jak śnieg tej zimy Są tylko te w kolorze młodej rzekotki Kurcze, może to głupie, ale z wyposażenia narciarskiego nic nie mam zielonego... i chciałbym to utrzymać PS: Jak ktoś znajdzie kask o rozmiarze 63-64, w kolorze innym niż czarny, to biorę w ciemno. Zobacz tu. https://ski24.pl/kas...-rozmiar-xl_xxl Tyle, że bez mierzenia, raczej kasku bym nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Żadnego kasku z tego rankingu bym na głowę raczej nie założył A jak widzę kask z szybą to mnie naciąga na wymioty Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. AE127663-0A02-48E1-B5B8-A83D9352499E.jpeg Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Uwazaj bo POC wychodzi stos maly - ich oznaczenie XL to zwykle innych "L" a ze ich kaski z pelnymi uszami sa doskonale dopasowane nie polecal bym ich kupna zanim nie wloysz tego na glowe…. osobiscie ego typowego POC z twardymi uszami zostawilem na tyczki, a na co dzien uzywam z miekkimi…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? W Kasinie widziałem kilka razy gościa w motocyklowym. Wyglądał na dobrze chroniący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Rzuciles dwie marki - Rossi i POC podajac przewage tej drugiej. Nie bylo tam slowa o kasku sportowym vs amatorskim dlatego nie bardzo rozumiem dlaczego teraz podajesz argument "sportowosci". Rossi czy POC tez robia kaski dla amatorow czytaj nie sportowcow. Mysle, ze po prostu warto zwrocic uwage, ze najbezpieczniejsze kaski to z reguly (nie wiem czy tak jest zawsze, ale logicznie myslac tak powinno byc) kaski dla zawodnikow, a czy to bedzie POC czy Rossi czy Atomic czy jakakolwiek inna firma to juz nie ma wiekszego znaczenia chyba, ze uzywane przez te firmy technologie mocno odbiegaja od siebie - nie jestem ekspertem wiec nie bede sie madrzyl @jan koval wymienia konkretne technologie i podaje konkretne liczby, wiec pewnie warto sie tez sugerowac oprocz sportowy/amatorski rodzajem technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Ktoras z tych technologii wypada lepiej czy obie podobnie? Ciekawy pomysl (obejrzalem sobie prezentacje ne YT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Tańsze nowe narty po sezonie 2019 / 20 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Zdecydowanie porządny. OK. Jak zelżeje to Ci załatwię. Z rabatami nie powinien kosztować więcej niż 1000 max1200 pln. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 OK. Jak zelżeje to Ci załatwię. Z rabatami nie powinien kosztować więcej niż 1000 max1200 pln. Pozdro A to taki rejsingowy z twardymi uszkami? Bede wygladac jak zawodnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A to taki rejsingowy z twardymi uszkami? Bede wygladac jak zawodnik? A widziałeś inne porządne kaski??? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A widziałeś inne porządne kaski??? a można jakoś skierować, żeby poczytać np na necie o tym ? Jakiś katalog, strona ? Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 a można jakoś skierować, żeby poczytać np na necie o tym ? Jakiś katalog, strona ? Proszę. https://zdrowywysile...iarski-ranking/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 https://zdrowywysile...iarski-ranking/ Nie wygląda zbyt poważnie. Kask z przyłbicą nr 1! Lans, lans, lans...nie dotyczy okularników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Takie ? https://www.briko.co...ze=62&season=NN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 a można jakoś skierować, żeby poczytać np na necie o tym ? Jakiś katalog, strona ? Proszę. PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Nie wygląda zbyt poważnie. Kask z przyłbicą nr 1! Lans, lans, lans...nie dotyczy okularników. Żadnego kasku z tego rankingu bym na głowę raczej nie założył A jak widzę kask z szybą to mnie naciąga na wymioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Tyle, że ta wersja rzaaaadkaaa... jak śnieg tej zimy Są tylko te w kolorze młodej rzekotki Kurcze, może to głupie, ale z wyposażenia narciarskiego nic nie mam zielonego... i chciałbym to utrzymać PS: Jak ktoś znajdzie kask o rozmiarze 63-64, w kolorze innym niż czarny, to biorę w ciemno. Zobacz tu. https://ski24.pl/kas...-rozmiar-xl_xxl Tyle, że bez mierzenia, raczej kasku bym nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Żadnego kasku z tego rankingu bym na głowę raczej nie założył A jak widzę kask z szybą to mnie naciąga na wymioty Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. AE127663-0A02-48E1-B5B8-A83D9352499E.jpeg Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Uwazaj bo POC wychodzi stos maly - ich oznaczenie XL to zwykle innych "L" a ze ich kaski z pelnymi uszami sa doskonale dopasowane nie polecal bym ich kupna zanim nie wloysz tego na glowe…. osobiscie ego typowego POC z twardymi uszami zostawilem na tyczki, a na co dzien uzywam z miekkimi…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? W Kasinie widziałem kilka razy gościa w motocyklowym. Wyglądał na dobrze chroniący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Rzuciles dwie marki - Rossi i POC podajac przewage tej drugiej. Nie bylo tam slowa o kasku sportowym vs amatorskim dlatego nie bardzo rozumiem dlaczego teraz podajesz argument "sportowosci". Rossi czy POC tez robia kaski dla amatorow czytaj nie sportowcow. Mysle, ze po prostu warto zwrocic uwage, ze najbezpieczniejsze kaski to z reguly (nie wiem czy tak jest zawsze, ale logicznie myslac tak powinno byc) kaski dla zawodnikow, a czy to bedzie POC czy Rossi czy Atomic czy jakakolwiek inna firma to juz nie ma wiekszego znaczenia chyba, ze uzywane przez te firmy technologie mocno odbiegaja od siebie - nie jestem ekspertem wiec nie bede sie madrzyl @jan koval wymienia konkretne technologie i podaje konkretne liczby, wiec pewnie warto sie tez sugerowac oprocz sportowy/amatorski rodzajem technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Ktoras z tych technologii wypada lepiej czy obie podobnie? Ciekawy pomysl (obejrzalem sobie prezentacje ne YT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Tańsze nowe narty po sezonie 2019 / 20 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
nikon255 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 OK. Jak zelżeje to Ci załatwię. Z rabatami nie powinien kosztować więcej niż 1000 max1200 pln. Pozdro A to taki rejsingowy z twardymi uszkami? Bede wygladac jak zawodnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A to taki rejsingowy z twardymi uszkami? Bede wygladac jak zawodnik? A widziałeś inne porządne kaski??? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A widziałeś inne porządne kaski??? a można jakoś skierować, żeby poczytać np na necie o tym ? Jakiś katalog, strona ? Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 a można jakoś skierować, żeby poczytać np na necie o tym ? Jakiś katalog, strona ? Proszę. https://zdrowywysile...iarski-ranking/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 https://zdrowywysile...iarski-ranking/ Nie wygląda zbyt poważnie. Kask z przyłbicą nr 1! Lans, lans, lans...nie dotyczy okularników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Takie ? https://www.briko.co...ze=62&season=NN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 a można jakoś skierować, żeby poczytać np na necie o tym ? Jakiś katalog, strona ? Proszę. PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Nie wygląda zbyt poważnie. Kask z przyłbicą nr 1! Lans, lans, lans...nie dotyczy okularników. Żadnego kasku z tego rankingu bym na głowę raczej nie założył A jak widzę kask z szybą to mnie naciąga na wymioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Tyle, że ta wersja rzaaaadkaaa... jak śnieg tej zimy Są tylko te w kolorze młodej rzekotki Kurcze, może to głupie, ale z wyposażenia narciarskiego nic nie mam zielonego... i chciałbym to utrzymać PS: Jak ktoś znajdzie kask o rozmiarze 63-64, w kolorze innym niż czarny, to biorę w ciemno. Zobacz tu. https://ski24.pl/kas...-rozmiar-xl_xxl Tyle, że bez mierzenia, raczej kasku bym nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Żadnego kasku z tego rankingu bym na głowę raczej nie założył A jak widzę kask z szybą to mnie naciąga na wymioty Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. AE127663-0A02-48E1-B5B8-A83D9352499E.jpeg Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Uwazaj bo POC wychodzi stos maly - ich oznaczenie XL to zwykle innych "L" a ze ich kaski z pelnymi uszami sa doskonale dopasowane nie polecal bym ich kupna zanim nie wloysz tego na glowe…. osobiscie ego typowego POC z twardymi uszami zostawilem na tyczki, a na co dzien uzywam z miekkimi…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? W Kasinie widziałem kilka razy gościa w motocyklowym. Wyglądał na dobrze chroniący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Rzuciles dwie marki - Rossi i POC podajac przewage tej drugiej. Nie bylo tam slowa o kasku sportowym vs amatorskim dlatego nie bardzo rozumiem dlaczego teraz podajesz argument "sportowosci". Rossi czy POC tez robia kaski dla amatorow czytaj nie sportowcow. Mysle, ze po prostu warto zwrocic uwage, ze najbezpieczniejsze kaski to z reguly (nie wiem czy tak jest zawsze, ale logicznie myslac tak powinno byc) kaski dla zawodnikow, a czy to bedzie POC czy Rossi czy Atomic czy jakakolwiek inna firma to juz nie ma wiekszego znaczenia chyba, ze uzywane przez te firmy technologie mocno odbiegaja od siebie - nie jestem ekspertem wiec nie bede sie madrzyl @jan koval wymienia konkretne technologie i podaje konkretne liczby, wiec pewnie warto sie tez sugerowac oprocz sportowy/amatorski rodzajem technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Ktoras z tych technologii wypada lepiej czy obie podobnie? Ciekawy pomysl (obejrzalem sobie prezentacje ne YT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Tańsze nowe narty po sezonie 2019 / 20 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mario33 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A widziałeś inne porządne kaski??? a można jakoś skierować, żeby poczytać np na necie o tym ? Jakiś katalog, strona ? Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 a można jakoś skierować, żeby poczytać np na necie o tym ? Jakiś katalog, strona ? Proszę. https://zdrowywysile...iarski-ranking/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 https://zdrowywysile...iarski-ranking/ Nie wygląda zbyt poważnie. Kask z przyłbicą nr 1! Lans, lans, lans...nie dotyczy okularników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Takie ? https://www.briko.co...ze=62&season=NN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 a można jakoś skierować, żeby poczytać np na necie o tym ? Jakiś katalog, strona ? Proszę. PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Nie wygląda zbyt poważnie. Kask z przyłbicą nr 1! Lans, lans, lans...nie dotyczy okularników. Żadnego kasku z tego rankingu bym na głowę raczej nie założył A jak widzę kask z szybą to mnie naciąga na wymioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Tyle, że ta wersja rzaaaadkaaa... jak śnieg tej zimy Są tylko te w kolorze młodej rzekotki Kurcze, może to głupie, ale z wyposażenia narciarskiego nic nie mam zielonego... i chciałbym to utrzymać PS: Jak ktoś znajdzie kask o rozmiarze 63-64, w kolorze innym niż czarny, to biorę w ciemno. Zobacz tu. https://ski24.pl/kas...-rozmiar-xl_xxl Tyle, że bez mierzenia, raczej kasku bym nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Żadnego kasku z tego rankingu bym na głowę raczej nie założył A jak widzę kask z szybą to mnie naciąga na wymioty Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. AE127663-0A02-48E1-B5B8-A83D9352499E.jpeg Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Uwazaj bo POC wychodzi stos maly - ich oznaczenie XL to zwykle innych "L" a ze ich kaski z pelnymi uszami sa doskonale dopasowane nie polecal bym ich kupna zanim nie wloysz tego na glowe…. osobiscie ego typowego POC z twardymi uszami zostawilem na tyczki, a na co dzien uzywam z miekkimi…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? W Kasinie widziałem kilka razy gościa w motocyklowym. Wyglądał na dobrze chroniący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Rzuciles dwie marki - Rossi i POC podajac przewage tej drugiej. Nie bylo tam slowa o kasku sportowym vs amatorskim dlatego nie bardzo rozumiem dlaczego teraz podajesz argument "sportowosci". Rossi czy POC tez robia kaski dla amatorow czytaj nie sportowcow. Mysle, ze po prostu warto zwrocic uwage, ze najbezpieczniejsze kaski to z reguly (nie wiem czy tak jest zawsze, ale logicznie myslac tak powinno byc) kaski dla zawodnikow, a czy to bedzie POC czy Rossi czy Atomic czy jakakolwiek inna firma to juz nie ma wiekszego znaczenia chyba, ze uzywane przez te firmy technologie mocno odbiegaja od siebie - nie jestem ekspertem wiec nie bede sie madrzyl @jan koval wymienia konkretne technologie i podaje konkretne liczby, wiec pewnie warto sie tez sugerowac oprocz sportowy/amatorski rodzajem technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Ktoras z tych technologii wypada lepiej czy obie podobnie? Ciekawy pomysl (obejrzalem sobie prezentacje ne YT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Tańsze nowe narty po sezonie 2019 / 20 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 a można jakoś skierować, żeby poczytać np na necie o tym ? Jakiś katalog, strona ? Proszę. https://zdrowywysile...iarski-ranking/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 https://zdrowywysile...iarski-ranking/ Nie wygląda zbyt poważnie. Kask z przyłbicą nr 1! Lans, lans, lans...nie dotyczy okularników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Takie ? https://www.briko.co...ze=62&season=NN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 a można jakoś skierować, żeby poczytać np na necie o tym ? Jakiś katalog, strona ? Proszę. PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Nie wygląda zbyt poważnie. Kask z przyłbicą nr 1! Lans, lans, lans...nie dotyczy okularników. Żadnego kasku z tego rankingu bym na głowę raczej nie założył A jak widzę kask z szybą to mnie naciąga na wymioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Tyle, że ta wersja rzaaaadkaaa... jak śnieg tej zimy Są tylko te w kolorze młodej rzekotki Kurcze, może to głupie, ale z wyposażenia narciarskiego nic nie mam zielonego... i chciałbym to utrzymać PS: Jak ktoś znajdzie kask o rozmiarze 63-64, w kolorze innym niż czarny, to biorę w ciemno. Zobacz tu. https://ski24.pl/kas...-rozmiar-xl_xxl Tyle, że bez mierzenia, raczej kasku bym nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Żadnego kasku z tego rankingu bym na głowę raczej nie założył A jak widzę kask z szybą to mnie naciąga na wymioty Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. AE127663-0A02-48E1-B5B8-A83D9352499E.jpeg Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Uwazaj bo POC wychodzi stos maly - ich oznaczenie XL to zwykle innych "L" a ze ich kaski z pelnymi uszami sa doskonale dopasowane nie polecal bym ich kupna zanim nie wloysz tego na glowe…. osobiscie ego typowego POC z twardymi uszami zostawilem na tyczki, a na co dzien uzywam z miekkimi…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? W Kasinie widziałem kilka razy gościa w motocyklowym. Wyglądał na dobrze chroniący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Rzuciles dwie marki - Rossi i POC podajac przewage tej drugiej. Nie bylo tam slowa o kasku sportowym vs amatorskim dlatego nie bardzo rozumiem dlaczego teraz podajesz argument "sportowosci". Rossi czy POC tez robia kaski dla amatorow czytaj nie sportowcow. Mysle, ze po prostu warto zwrocic uwage, ze najbezpieczniejsze kaski to z reguly (nie wiem czy tak jest zawsze, ale logicznie myslac tak powinno byc) kaski dla zawodnikow, a czy to bedzie POC czy Rossi czy Atomic czy jakakolwiek inna firma to juz nie ma wiekszego znaczenia chyba, ze uzywane przez te firmy technologie mocno odbiegaja od siebie - nie jestem ekspertem wiec nie bede sie madrzyl @jan koval wymienia konkretne technologie i podaje konkretne liczby, wiec pewnie warto sie tez sugerowac oprocz sportowy/amatorski rodzajem technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Ktoras z tych technologii wypada lepiej czy obie podobnie? Ciekawy pomysl (obejrzalem sobie prezentacje ne YT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Tańsze nowe narty po sezonie 2019 / 20 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mario33 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Takie ? https://www.briko.co...ze=62&season=NN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 a można jakoś skierować, żeby poczytać np na necie o tym ? Jakiś katalog, strona ? Proszę. PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Nie wygląda zbyt poważnie. Kask z przyłbicą nr 1! Lans, lans, lans...nie dotyczy okularników. Żadnego kasku z tego rankingu bym na głowę raczej nie założył A jak widzę kask z szybą to mnie naciąga na wymioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Tyle, że ta wersja rzaaaadkaaa... jak śnieg tej zimy Są tylko te w kolorze młodej rzekotki Kurcze, może to głupie, ale z wyposażenia narciarskiego nic nie mam zielonego... i chciałbym to utrzymać PS: Jak ktoś znajdzie kask o rozmiarze 63-64, w kolorze innym niż czarny, to biorę w ciemno. Zobacz tu. https://ski24.pl/kas...-rozmiar-xl_xxl Tyle, że bez mierzenia, raczej kasku bym nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Żadnego kasku z tego rankingu bym na głowę raczej nie założył A jak widzę kask z szybą to mnie naciąga na wymioty Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. AE127663-0A02-48E1-B5B8-A83D9352499E.jpeg Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Uwazaj bo POC wychodzi stos maly - ich oznaczenie XL to zwykle innych "L" a ze ich kaski z pelnymi uszami sa doskonale dopasowane nie polecal bym ich kupna zanim nie wloysz tego na glowe…. osobiscie ego typowego POC z twardymi uszami zostawilem na tyczki, a na co dzien uzywam z miekkimi…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? W Kasinie widziałem kilka razy gościa w motocyklowym. Wyglądał na dobrze chroniący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Rzuciles dwie marki - Rossi i POC podajac przewage tej drugiej. Nie bylo tam slowa o kasku sportowym vs amatorskim dlatego nie bardzo rozumiem dlaczego teraz podajesz argument "sportowosci". Rossi czy POC tez robia kaski dla amatorow czytaj nie sportowcow. Mysle, ze po prostu warto zwrocic uwage, ze najbezpieczniejsze kaski to z reguly (nie wiem czy tak jest zawsze, ale logicznie myslac tak powinno byc) kaski dla zawodnikow, a czy to bedzie POC czy Rossi czy Atomic czy jakakolwiek inna firma to juz nie ma wiekszego znaczenia chyba, ze uzywane przez te firmy technologie mocno odbiegaja od siebie - nie jestem ekspertem wiec nie bede sie madrzyl @jan koval wymienia konkretne technologie i podaje konkretne liczby, wiec pewnie warto sie tez sugerowac oprocz sportowy/amatorski rodzajem technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Ktoras z tych technologii wypada lepiej czy obie podobnie? Ciekawy pomysl (obejrzalem sobie prezentacje ne YT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Tańsze nowe narty po sezonie 2019 / 20 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
pawelb91 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Nie wygląda zbyt poważnie. Kask z przyłbicą nr 1! Lans, lans, lans...nie dotyczy okularników. Żadnego kasku z tego rankingu bym na głowę raczej nie założył A jak widzę kask z szybą to mnie naciąga na wymioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Tyle, że ta wersja rzaaaadkaaa... jak śnieg tej zimy Są tylko te w kolorze młodej rzekotki Kurcze, może to głupie, ale z wyposażenia narciarskiego nic nie mam zielonego... i chciałbym to utrzymać PS: Jak ktoś znajdzie kask o rozmiarze 63-64, w kolorze innym niż czarny, to biorę w ciemno. Zobacz tu. https://ski24.pl/kas...-rozmiar-xl_xxl Tyle, że bez mierzenia, raczej kasku bym nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Żadnego kasku z tego rankingu bym na głowę raczej nie założył A jak widzę kask z szybą to mnie naciąga na wymioty Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. AE127663-0A02-48E1-B5B8-A83D9352499E.jpeg Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Uwazaj bo POC wychodzi stos maly - ich oznaczenie XL to zwykle innych "L" a ze ich kaski z pelnymi uszami sa doskonale dopasowane nie polecal bym ich kupna zanim nie wloysz tego na glowe…. osobiscie ego typowego POC z twardymi uszami zostawilem na tyczki, a na co dzien uzywam z miekkimi…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? W Kasinie widziałem kilka razy gościa w motocyklowym. Wyglądał na dobrze chroniący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Rzuciles dwie marki - Rossi i POC podajac przewage tej drugiej. Nie bylo tam slowa o kasku sportowym vs amatorskim dlatego nie bardzo rozumiem dlaczego teraz podajesz argument "sportowosci". Rossi czy POC tez robia kaski dla amatorow czytaj nie sportowcow. Mysle, ze po prostu warto zwrocic uwage, ze najbezpieczniejsze kaski to z reguly (nie wiem czy tak jest zawsze, ale logicznie myslac tak powinno byc) kaski dla zawodnikow, a czy to bedzie POC czy Rossi czy Atomic czy jakakolwiek inna firma to juz nie ma wiekszego znaczenia chyba, ze uzywane przez te firmy technologie mocno odbiegaja od siebie - nie jestem ekspertem wiec nie bede sie madrzyl @jan koval wymienia konkretne technologie i podaje konkretne liczby, wiec pewnie warto sie tez sugerowac oprocz sportowy/amatorski rodzajem technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Ktoras z tych technologii wypada lepiej czy obie podobnie? Ciekawy pomysl (obejrzalem sobie prezentacje ne YT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Tańsze nowe narty po sezonie 2019 / 20 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Tyle, że ta wersja rzaaaadkaaa... jak śnieg tej zimy Są tylko te w kolorze młodej rzekotki Kurcze, może to głupie, ale z wyposażenia narciarskiego nic nie mam zielonego... i chciałbym to utrzymać PS: Jak ktoś znajdzie kask o rozmiarze 63-64, w kolorze innym niż czarny, to biorę w ciemno. Zobacz tu. https://ski24.pl/kas...-rozmiar-xl_xxl Tyle, że bez mierzenia, raczej kasku bym nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Żadnego kasku z tego rankingu bym na głowę raczej nie założył A jak widzę kask z szybą to mnie naciąga na wymioty Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. AE127663-0A02-48E1-B5B8-A83D9352499E.jpeg Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Uwazaj bo POC wychodzi stos maly - ich oznaczenie XL to zwykle innych "L" a ze ich kaski z pelnymi uszami sa doskonale dopasowane nie polecal bym ich kupna zanim nie wloysz tego na glowe…. osobiscie ego typowego POC z twardymi uszami zostawilem na tyczki, a na co dzien uzywam z miekkimi…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? W Kasinie widziałem kilka razy gościa w motocyklowym. Wyglądał na dobrze chroniący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Rzuciles dwie marki - Rossi i POC podajac przewage tej drugiej. Nie bylo tam slowa o kasku sportowym vs amatorskim dlatego nie bardzo rozumiem dlaczego teraz podajesz argument "sportowosci". Rossi czy POC tez robia kaski dla amatorow czytaj nie sportowcow. Mysle, ze po prostu warto zwrocic uwage, ze najbezpieczniejsze kaski to z reguly (nie wiem czy tak jest zawsze, ale logicznie myslac tak powinno byc) kaski dla zawodnikow, a czy to bedzie POC czy Rossi czy Atomic czy jakakolwiek inna firma to juz nie ma wiekszego znaczenia chyba, ze uzywane przez te firmy technologie mocno odbiegaja od siebie - nie jestem ekspertem wiec nie bede sie madrzyl @jan koval wymienia konkretne technologie i podaje konkretne liczby, wiec pewnie warto sie tez sugerowac oprocz sportowy/amatorski rodzajem technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Ktoras z tych technologii wypada lepiej czy obie podobnie? Ciekawy pomysl (obejrzalem sobie prezentacje ne YT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Tańsze nowe narty po sezonie 2019 / 20 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
FerraEnzo Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Żadnego kasku z tego rankingu bym na głowę raczej nie założył A jak widzę kask z szybą to mnie naciąga na wymioty Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. AE127663-0A02-48E1-B5B8-A83D9352499E.jpeg Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Uwazaj bo POC wychodzi stos maly - ich oznaczenie XL to zwykle innych "L" a ze ich kaski z pelnymi uszami sa doskonale dopasowane nie polecal bym ich kupna zanim nie wloysz tego na glowe…. osobiscie ego typowego POC z twardymi uszami zostawilem na tyczki, a na co dzien uzywam z miekkimi…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? W Kasinie widziałem kilka razy gościa w motocyklowym. Wyglądał na dobrze chroniący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Rzuciles dwie marki - Rossi i POC podajac przewage tej drugiej. Nie bylo tam slowa o kasku sportowym vs amatorskim dlatego nie bardzo rozumiem dlaczego teraz podajesz argument "sportowosci". Rossi czy POC tez robia kaski dla amatorow czytaj nie sportowcow. Mysle, ze po prostu warto zwrocic uwage, ze najbezpieczniejsze kaski to z reguly (nie wiem czy tak jest zawsze, ale logicznie myslac tak powinno byc) kaski dla zawodnikow, a czy to bedzie POC czy Rossi czy Atomic czy jakakolwiek inna firma to juz nie ma wiekszego znaczenia chyba, ze uzywane przez te firmy technologie mocno odbiegaja od siebie - nie jestem ekspertem wiec nie bede sie madrzyl @jan koval wymienia konkretne technologie i podaje konkretne liczby, wiec pewnie warto sie tez sugerowac oprocz sportowy/amatorski rodzajem technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Ktoras z tych technologii wypada lepiej czy obie podobnie? Ciekawy pomysl (obejrzalem sobie prezentacje ne YT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Tańsze nowe narty po sezonie 2019 / 20 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Też tak mam, ale wielu narciarzy chwali. Mi się nie podobają. @Mitek, jeśli to nie tajemnica to podeślij info jaki to kask polecasz Mario. Z czystej ciekawości, bo cena astronomiczna. Od kilku sezonów jeżdżę w twardym kasku head'a, który kosztował połowę tego. Wykonanie może nie jakieś super, ale ma wyjmowaną czapeczkę (można wyprać), możliwość montażu gardy i TRUPIĄ CZACHĘ! A wczoraj odebrałem taki, rower czystko rekreacyjnie to i kaaakaask budżetowy. AE127663-0A02-48E1-B5B8-A83D9352499E.jpeg Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Uwazaj bo POC wychodzi stos maly - ich oznaczenie XL to zwykle innych "L" a ze ich kaski z pelnymi uszami sa doskonale dopasowane nie polecal bym ich kupna zanim nie wloysz tego na glowe…. osobiscie ego typowego POC z twardymi uszami zostawilem na tyczki, a na co dzien uzywam z miekkimi…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? W Kasinie widziałem kilka razy gościa w motocyklowym. Wyglądał na dobrze chroniący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Rzuciles dwie marki - Rossi i POC podajac przewage tej drugiej. Nie bylo tam slowa o kasku sportowym vs amatorskim dlatego nie bardzo rozumiem dlaczego teraz podajesz argument "sportowosci". Rossi czy POC tez robia kaski dla amatorow czytaj nie sportowcow. Mysle, ze po prostu warto zwrocic uwage, ze najbezpieczniejsze kaski to z reguly (nie wiem czy tak jest zawsze, ale logicznie myslac tak powinno byc) kaski dla zawodnikow, a czy to bedzie POC czy Rossi czy Atomic czy jakakolwiek inna firma to juz nie ma wiekszego znaczenia chyba, ze uzywane przez te firmy technologie mocno odbiegaja od siebie - nie jestem ekspertem wiec nie bede sie madrzyl @jan koval wymienia konkretne technologie i podaje konkretne liczby, wiec pewnie warto sie tez sugerowac oprocz sportowy/amatorski rodzajem technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Ktoras z tych technologii wypada lepiej czy obie podobnie? Ciekawy pomysl (obejrzalem sobie prezentacje ne YT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Tańsze nowe narty po sezonie 2019 / 20 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Uwazaj bo POC wychodzi stos maly - ich oznaczenie XL to zwykle innych "L" a ze ich kaski z pelnymi uszami sa doskonale dopasowane nie polecal bym ich kupna zanim nie wloysz tego na glowe…. osobiscie ego typowego POC z twardymi uszami zostawilem na tyczki, a na co dzien uzywam z miekkimi…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? W Kasinie widziałem kilka razy gościa w motocyklowym. Wyglądał na dobrze chroniący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Rzuciles dwie marki - Rossi i POC podajac przewage tej drugiej. Nie bylo tam slowa o kasku sportowym vs amatorskim dlatego nie bardzo rozumiem dlaczego teraz podajesz argument "sportowosci". Rossi czy POC tez robia kaski dla amatorow czytaj nie sportowcow. Mysle, ze po prostu warto zwrocic uwage, ze najbezpieczniejsze kaski to z reguly (nie wiem czy tak jest zawsze, ale logicznie myslac tak powinno byc) kaski dla zawodnikow, a czy to bedzie POC czy Rossi czy Atomic czy jakakolwiek inna firma to juz nie ma wiekszego znaczenia chyba, ze uzywane przez te firmy technologie mocno odbiegaja od siebie - nie jestem ekspertem wiec nie bede sie madrzyl @jan koval wymienia konkretne technologie i podaje konkretne liczby, wiec pewnie warto sie tez sugerowac oprocz sportowy/amatorski rodzajem technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Ktoras z tych technologii wypada lepiej czy obie podobnie? Ciekawy pomysl (obejrzalem sobie prezentacje ne YT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Tańsze nowe narty po sezonie 2019 / 20 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Cześć Nie to, że polecam tylko może da się fajny kask załatwić. POC a może Rossignol ale POC zdecydowanie lepszy. Pozdrowienia Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? W Kasinie widziałem kilka razy gościa w motocyklowym. Wyglądał na dobrze chroniący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Rzuciles dwie marki - Rossi i POC podajac przewage tej drugiej. Nie bylo tam slowa o kasku sportowym vs amatorskim dlatego nie bardzo rozumiem dlaczego teraz podajesz argument "sportowosci". Rossi czy POC tez robia kaski dla amatorow czytaj nie sportowcow. Mysle, ze po prostu warto zwrocic uwage, ze najbezpieczniejsze kaski to z reguly (nie wiem czy tak jest zawsze, ale logicznie myslac tak powinno byc) kaski dla zawodnikow, a czy to bedzie POC czy Rossi czy Atomic czy jakakolwiek inna firma to juz nie ma wiekszego znaczenia chyba, ze uzywane przez te firmy technologie mocno odbiegaja od siebie - nie jestem ekspertem wiec nie bede sie madrzyl @jan koval wymienia konkretne technologie i podaje konkretne liczby, wiec pewnie warto sie tez sugerowac oprocz sportowy/amatorski rodzajem technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Ktoras z tych technologii wypada lepiej czy obie podobnie? Ciekawy pomysl (obejrzalem sobie prezentacje ne YT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Tańsze nowe narty po sezonie 2019 / 20 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? W Kasinie widziałem kilka razy gościa w motocyklowym. Wyglądał na dobrze chroniący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Rzuciles dwie marki - Rossi i POC podajac przewage tej drugiej. Nie bylo tam slowa o kasku sportowym vs amatorskim dlatego nie bardzo rozumiem dlaczego teraz podajesz argument "sportowosci". Rossi czy POC tez robia kaski dla amatorow czytaj nie sportowcow. Mysle, ze po prostu warto zwrocic uwage, ze najbezpieczniejsze kaski to z reguly (nie wiem czy tak jest zawsze, ale logicznie myslac tak powinno byc) kaski dla zawodnikow, a czy to bedzie POC czy Rossi czy Atomic czy jakakolwiek inna firma to juz nie ma wiekszego znaczenia chyba, ze uzywane przez te firmy technologie mocno odbiegaja od siebie - nie jestem ekspertem wiec nie bede sie madrzyl @jan koval wymienia konkretne technologie i podaje konkretne liczby, wiec pewnie warto sie tez sugerowac oprocz sportowy/amatorski rodzajem technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Ktoras z tych technologii wypada lepiej czy obie podobnie? Ciekawy pomysl (obejrzalem sobie prezentacje ne YT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Tańsze nowe narty po sezonie 2019 / 20 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Ale tez zdecydowanie drozszy. Pytanie czy naprawde zdecydowanie lepszy jesli chodzi o ochrone bani A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? W Kasinie widziałem kilka razy gościa w motocyklowym. Wyglądał na dobrze chroniący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Rzuciles dwie marki - Rossi i POC podajac przewage tej drugiej. Nie bylo tam slowa o kasku sportowym vs amatorskim dlatego nie bardzo rozumiem dlaczego teraz podajesz argument "sportowosci". Rossi czy POC tez robia kaski dla amatorow czytaj nie sportowcow. Mysle, ze po prostu warto zwrocic uwage, ze najbezpieczniejsze kaski to z reguly (nie wiem czy tak jest zawsze, ale logicznie myslac tak powinno byc) kaski dla zawodnikow, a czy to bedzie POC czy Rossi czy Atomic czy jakakolwiek inna firma to juz nie ma wiekszego znaczenia chyba, ze uzywane przez te firmy technologie mocno odbiegaja od siebie - nie jestem ekspertem wiec nie bede sie madrzyl @jan koval wymienia konkretne technologie i podaje konkretne liczby, wiec pewnie warto sie tez sugerowac oprocz sportowy/amatorski rodzajem technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Ktoras z tych technologii wypada lepiej czy obie podobnie? Ciekawy pomysl (obejrzalem sobie prezentacje ne YT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Tańsze nowe narty po sezonie 2019 / 20
yoss Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? W Kasinie widziałem kilka razy gościa w motocyklowym. Wyglądał na dobrze chroniący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Rzuciles dwie marki - Rossi i POC podajac przewage tej drugiej. Nie bylo tam slowa o kasku sportowym vs amatorskim dlatego nie bardzo rozumiem dlaczego teraz podajesz argument "sportowosci". Rossi czy POC tez robia kaski dla amatorow czytaj nie sportowcow. Mysle, ze po prostu warto zwrocic uwage, ze najbezpieczniejsze kaski to z reguly (nie wiem czy tak jest zawsze, ale logicznie myslac tak powinno byc) kaski dla zawodnikow, a czy to bedzie POC czy Rossi czy Atomic czy jakakolwiek inna firma to juz nie ma wiekszego znaczenia chyba, ze uzywane przez te firmy technologie mocno odbiegaja od siebie - nie jestem ekspertem wiec nie bede sie madrzyl @jan koval wymienia konkretne technologie i podaje konkretne liczby, wiec pewnie warto sie tez sugerowac oprocz sportowy/amatorski rodzajem technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Ktoras z tych technologii wypada lepiej czy obie podobnie? Ciekawy pomysl (obejrzalem sobie prezentacje ne YT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Tańsze nowe narty po sezonie 2019 / 20
martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 A jaki kask może lepiej chronić od kasku sportowego, że się tak zapytam? Rzuciles dwie marki - Rossi i POC podajac przewage tej drugiej. Nie bylo tam slowa o kasku sportowym vs amatorskim dlatego nie bardzo rozumiem dlaczego teraz podajesz argument "sportowosci". Rossi czy POC tez robia kaski dla amatorow czytaj nie sportowcow. Mysle, ze po prostu warto zwrocic uwage, ze najbezpieczniejsze kaski to z reguly (nie wiem czy tak jest zawsze, ale logicznie myslac tak powinno byc) kaski dla zawodnikow, a czy to bedzie POC czy Rossi czy Atomic czy jakakolwiek inna firma to juz nie ma wiekszego znaczenia chyba, ze uzywane przez te firmy technologie mocno odbiegaja od siebie - nie jestem ekspertem wiec nie bede sie madrzyl @jan koval wymienia konkretne technologie i podaje konkretne liczby, wiec pewnie warto sie tez sugerowac oprocz sportowy/amatorski rodzajem technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Ktoras z tych technologii wypada lepiej czy obie podobnie? Ciekawy pomysl (obejrzalem sobie prezentacje ne YT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
martin TDM Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 POC zwykle maja MIPS lub SPIN, ktore zmniejszaja sily przenoszone na czaszke 30-40%.. na szczescie sa tez inne firmy , ktore albo tez wkladaja te systemy, albo maja swoje , w zasadzie zerzniete z POC-a Ktoras z tych technologii wypada lepiej czy obie podobnie? Ciekawy pomysl (obejrzalem sobie prezentacje ne YT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi