MajkaW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Wydaje mi się, że to już musztarda po obiedzie. Moim zdaniem Duda bierze kolejne 5 lat bez walki. Cokolwiek powie opozycja i cokolwiek się wydarzy wirus i pandemia to przykryje. PIS chce, abyś doszedł do takiego wniosku. Ty i tysiące innych co normalnie nie głosowaliby na Dudę. To zatrzyma Was w domu i Duda wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 1tys. Dodano 4 l Ostatniej odpowiedzi 4 l Top użytkownicy w tym temacie 60 72 69 69 Popularne dni 9 Kwi 127 4 Kwi 60 27 Mar 51 17 Kwi 49 Top użytkownicy w tym temacie mig 60 odpowiedzi star 72 odpowiedzi tomkly 69 odpowiedzi Marcin33 69 odpowiedzi Popularne dni 9 Kwi 2020 127 odpowiedzi 4 Kwi 2020 60 odpowiedzi 27 Mar 2020 51 odpowiedzi 17 Kwi 2020 49 odpowiedzi Skyflyer Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 My tu gadu gadu, a w nocy przegłosowali zdalne głosowanie w wyborach. Chyba tylko wyjście na ulicę zostaje, mimo epidemii. Chodzi Ci chyba o korespondencyjne. Ale tylko dla wyborców Dudy (60+). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Oni nas pałą to my ich obuchem! Trzeba zebrać parę tyś MOCNO KASZLĄCYCH OSÓB, wchodzisz do lokalu wyborczego kaszlesz na wszystko i wszystkich mówisz że źle się czujesz lokal trzeba zamknąć i zdezynfekować. Życzliwi powinii od razu powiadamiać SANEPID. Jak otworzą lokal powtórka tylko trzeba kilka tyś patriotów co najmniej po jednym na lokal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 My tu gadu gadu, a w nocy przegłosowali zdalne głosowanie w wyborach. Chyba tylko wyjście na ulicę zostaje, mimo epidemii.W normalnych czasach ludzie zapewne wyszliby na ulice i miałbyś duże protesty w stolicy. A teraz? Ze względu na wirusa policja i wojsko wszystkich aresztuje a wyjątkowo upartym kula w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Po prostu trzeba wyjść z domu i iść zagłosować. Jeśli ktoś się boi to ubrać się w pelerynę, maskę gazową, etc. ale iść. Trudno, to zaczyna wyglądać jak początki kolejnej wojny o niepodległość. A więc niestety ofiary są potrzebne. Osobiście nie demonizowałbym też zagrożenia, jak się dobrze zabezpieczycie to mniej więcej takie jak w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Po prostu trzeba wyjść z domu i iść zagłosować. Jeśli ktoś się boi to ubrać się w pelerynę, maskę gazową, etc. ale iść. Trudno, to zaczyna wyglądać jak początki kolejnej wojny o niepodległość. A więc niestety ofiary są potrzebne. Osobiście nie demonizowałbym też zagrożenia, jak się dobrze zabezpieczycie to mniej więcej takie jak w sklepie. jest pytanie czy będzie obsada do komisji wyborczych i jak ta sprawa zostanie rozwiązana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 jest pytanie czy będzie obsada do komisji wyborczych i jak ta sprawa zostanie rozwiązana Jest wiele innych pytań. Co ciekawe dawny przyjaciel Kaczyńskiego Dorn wrzuca takie oto kukułcze jajka: https://www.fakt.pl/...rcc=ucs&utm_v=2 Faktycznie, widać tą samą mentalność trzeciego bliźniaka. Nieważne że bezprawnie ale skutecznie. Być może to jedyna metoda, nie wiem. W każdym razie widać do jakiej erozji norm prawnych w Polsce doszło. Cofnęliśmy się do sytuacji sprzed 1989r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ktoś się orientuje czy ta kwota przychodu przy zwolnieniu z ZUS (trzykrotność przeciętnego wynagrodzenia) samozatrudnionych to będzie za marzec czy za luty? Płacących ryczałt to też obejmuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Jest wiele innych pytań. Co ciekawe dawny przyjaciel Kaczyńskiego Dorn wrzuca takie oto kukułcze jajka: https://www.fakt.pl/...rcc=ucs&utm_v=2 Faktycznie, widać tą samą mentalność trzeciego bliźniaka. Nieważne że bezprawnie ale skutecznie. Być może to jedyna metoda, nie wiem. W każdym razie widać do jakiej erozji norm prawnych w Polsce doszło. Cofnęliśmy się do sytuacji sprzed 1989r. mi się wydaje, że jak wybory będą miały się odbyć to stan epidemii zostanie zniesiony i takie argumenty nie będą miały siły przebicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ktoś się orientuje czy ta kwota przychodu przy zwolnieniu z ZUS (trzykrotność przeciętnego wynagrodzenia) samozatrudnionych to będzie za marzec czy za luty? Płacących ryczałt to też obejmuje? za luty nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Jest wiele innych pytań. Co ciekawe dawny przyjaciel Kaczyńskiego Dorn wrzuca takie oto kukułcze jajka: https://www.fakt.pl/...rcc=ucs&utm_v=2 Faktycznie, widać tą samą mentalność trzeciego bliźniaka. Nieważne że bezprawnie ale skutecznie. Być może to jedyna metoda, nie wiem. W każdym razie widać do jakiej erozji norm prawnych w Polsce doszło. Cofnęliśmy się do sytuacji sprzed 1989r. A co ta gnida tam bałaka (nie mam dostępu do Faktu) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 A co ta gnida tam bałaka (nie mam dostępu do Faktu) ? szukała metod na wybory. Jeżeli miasta nie udostępnią lokali wyborczych to PIS zorganizuje je w kościołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 A co ta gnida tam bałaka (nie mam dostępu do Faktu) ? - Proponuję, by opozycja wspólnie zawiązała Konfederację dla Obrony Zdrowia Narodu Polskiego w ramach „prawa do oporu przeciwko tyranowi”. Zaapelowała do sędziów, by rezygnowali z zasiadania w okręgowych komisjach wyborczych. Komitety opozycyjnych wobec PiS kandydatów nie powinny zgłaszać kandydatów na członków obwodowych komisji wyborczych - wymienia jednym tchem Dorn. Były polityk dodaje, że kluczem do tego chytrego planu jest zaangażowanie samorządowców! - Wójtów, burmistrzów i prezydentów miast, którzy mają dwie kompetencje, w których są niezastąpieni: prowadzą rejestry i spisy wyborców, które udostępniają komisji, jak ich nie udostępnią, wyborów nie ma - mówi Dorn. Włodarzy namawia również do nieudostępniania lokali na siedziby obwodowych komisji wyborczych. Te mieszczą się głównie w szkołach, które są własnością gmin, więc zgodę muszą wydać ich władze. - Jak nie udostępnią lokali, wybory się nie odbędą - przekonuje. Pojawia się wtedy wprawdzie groźba odpowiedzialności karnej za nadużycie uprawnień, ale do zadań własnych gminy należy też ochrona zdrowia. - Jeśli prokuratura skieruje akt oskarżenia, linią obrony jest to, że mieliśmy sytuację epidemiczną, chroniłem zdrowie moich mieszkańców - podpowiada Dorn. - Nie taki pan Jaśkowiak (prezydent Poznania - przyp. JS) podejmie inicjatywę i zapowie na konferencji prasowej, że wpisów i lokali nie udostępni, bo ma obowiązek ochrony zdrowia mieszkańców - proponuje. - Wtedy Kaczyński z PiS-m, prezydentem, rządem, wszystkimi służbami, muszą się ugiąć, bo wyborów nie będzie - mówi nam Dorn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tak czy inaczej będziemy mieli w Polsce Włochy i Hiszpanie bo służba zdrowia jest kompletnie nieprzygotowana i niewydolna (porozmawiajcie z lekarzami i np. znajomymi jezeli pracują w NFZ). Władza tylko ogłupia naród stwierdzeniami: jako pierwsi w Europie, "tarcza" itp. Będzie najgorszy czas w Polsce od dziesiątek lat - bezrobocie, bunty, rozgoryczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Może trochę nie w tym miejscu, ale do humoru to niestety ciężko to zakwalifikować: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tak czy inaczej będziemy mieli w Polsce Włochy i Hiszpanie bo służba zdrowia jest kompletnie nieprzygotowana i niewydolna (porozmawiajcie z lekarzami i np. znajomymi jezeli pracują w NFZ). Władza tylko ogłupia naród stwierdzeniami: jako pierwsi w Europie, "tarcza" itp. Będzie najgorszy czas w Polsce od dziesiątek lat - bezrobocie, bunty, rozgoryczenie. Czyli u Hiszpanów i Włochów służba zdrowia jest na takim samym poziomie jak w pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 za luty nie wiem Czyli jak ktoś zaczął tracić dochód od marca to będzie mógł złożyć wniosek o umożenie tylko za kwiecień i maj? Czy w ogóle go to nie obejmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Zostaw jako lokatę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Hah..... stara monopolowka. Zalakowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Cena 1250 zł. Oby nie okazało się za chwilę, że to w promocji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Hah..... drara monopolowka. Zalakowana? Zalakowane jest ale czy to oryginał nie mam pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Magia liczb kreatywna statystyka. https://fakty.interi..._source=special Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 ...po takm sezonowaniu, musi być że zacny trunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ze szczególną dedykacją oraz pozdrowieniami dla kolegi yossa: https://fakty.interi...dny,nId,4408364 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 41 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Stan Wyjatkowy × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Skyflyer Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 My tu gadu gadu, a w nocy przegłosowali zdalne głosowanie w wyborach. Chyba tylko wyjście na ulicę zostaje, mimo epidemii. Chodzi Ci chyba o korespondencyjne. Ale tylko dla wyborców Dudy (60+). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Oni nas pałą to my ich obuchem! Trzeba zebrać parę tyś MOCNO KASZLĄCYCH OSÓB, wchodzisz do lokalu wyborczego kaszlesz na wszystko i wszystkich mówisz że źle się czujesz lokal trzeba zamknąć i zdezynfekować. Życzliwi powinii od razu powiadamiać SANEPID. Jak otworzą lokal powtórka tylko trzeba kilka tyś patriotów co najmniej po jednym na lokal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 My tu gadu gadu, a w nocy przegłosowali zdalne głosowanie w wyborach. Chyba tylko wyjście na ulicę zostaje, mimo epidemii.W normalnych czasach ludzie zapewne wyszliby na ulice i miałbyś duże protesty w stolicy. A teraz? Ze względu na wirusa policja i wojsko wszystkich aresztuje a wyjątkowo upartym kula w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Po prostu trzeba wyjść z domu i iść zagłosować. Jeśli ktoś się boi to ubrać się w pelerynę, maskę gazową, etc. ale iść. Trudno, to zaczyna wyglądać jak początki kolejnej wojny o niepodległość. A więc niestety ofiary są potrzebne. Osobiście nie demonizowałbym też zagrożenia, jak się dobrze zabezpieczycie to mniej więcej takie jak w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Po prostu trzeba wyjść z domu i iść zagłosować. Jeśli ktoś się boi to ubrać się w pelerynę, maskę gazową, etc. ale iść. Trudno, to zaczyna wyglądać jak początki kolejnej wojny o niepodległość. A więc niestety ofiary są potrzebne. Osobiście nie demonizowałbym też zagrożenia, jak się dobrze zabezpieczycie to mniej więcej takie jak w sklepie. jest pytanie czy będzie obsada do komisji wyborczych i jak ta sprawa zostanie rozwiązana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 jest pytanie czy będzie obsada do komisji wyborczych i jak ta sprawa zostanie rozwiązana Jest wiele innych pytań. Co ciekawe dawny przyjaciel Kaczyńskiego Dorn wrzuca takie oto kukułcze jajka: https://www.fakt.pl/...rcc=ucs&utm_v=2 Faktycznie, widać tą samą mentalność trzeciego bliźniaka. Nieważne że bezprawnie ale skutecznie. Być może to jedyna metoda, nie wiem. W każdym razie widać do jakiej erozji norm prawnych w Polsce doszło. Cofnęliśmy się do sytuacji sprzed 1989r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ktoś się orientuje czy ta kwota przychodu przy zwolnieniu z ZUS (trzykrotność przeciętnego wynagrodzenia) samozatrudnionych to będzie za marzec czy za luty? Płacących ryczałt to też obejmuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Jest wiele innych pytań. Co ciekawe dawny przyjaciel Kaczyńskiego Dorn wrzuca takie oto kukułcze jajka: https://www.fakt.pl/...rcc=ucs&utm_v=2 Faktycznie, widać tą samą mentalność trzeciego bliźniaka. Nieważne że bezprawnie ale skutecznie. Być może to jedyna metoda, nie wiem. W każdym razie widać do jakiej erozji norm prawnych w Polsce doszło. Cofnęliśmy się do sytuacji sprzed 1989r. mi się wydaje, że jak wybory będą miały się odbyć to stan epidemii zostanie zniesiony i takie argumenty nie będą miały siły przebicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ktoś się orientuje czy ta kwota przychodu przy zwolnieniu z ZUS (trzykrotność przeciętnego wynagrodzenia) samozatrudnionych to będzie za marzec czy za luty? Płacących ryczałt to też obejmuje? za luty nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Jest wiele innych pytań. Co ciekawe dawny przyjaciel Kaczyńskiego Dorn wrzuca takie oto kukułcze jajka: https://www.fakt.pl/...rcc=ucs&utm_v=2 Faktycznie, widać tą samą mentalność trzeciego bliźniaka. Nieważne że bezprawnie ale skutecznie. Być może to jedyna metoda, nie wiem. W każdym razie widać do jakiej erozji norm prawnych w Polsce doszło. Cofnęliśmy się do sytuacji sprzed 1989r. A co ta gnida tam bałaka (nie mam dostępu do Faktu) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 A co ta gnida tam bałaka (nie mam dostępu do Faktu) ? szukała metod na wybory. Jeżeli miasta nie udostępnią lokali wyborczych to PIS zorganizuje je w kościołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 A co ta gnida tam bałaka (nie mam dostępu do Faktu) ? - Proponuję, by opozycja wspólnie zawiązała Konfederację dla Obrony Zdrowia Narodu Polskiego w ramach „prawa do oporu przeciwko tyranowi”. Zaapelowała do sędziów, by rezygnowali z zasiadania w okręgowych komisjach wyborczych. Komitety opozycyjnych wobec PiS kandydatów nie powinny zgłaszać kandydatów na członków obwodowych komisji wyborczych - wymienia jednym tchem Dorn. Były polityk dodaje, że kluczem do tego chytrego planu jest zaangażowanie samorządowców! - Wójtów, burmistrzów i prezydentów miast, którzy mają dwie kompetencje, w których są niezastąpieni: prowadzą rejestry i spisy wyborców, które udostępniają komisji, jak ich nie udostępnią, wyborów nie ma - mówi Dorn. Włodarzy namawia również do nieudostępniania lokali na siedziby obwodowych komisji wyborczych. Te mieszczą się głównie w szkołach, które są własnością gmin, więc zgodę muszą wydać ich władze. - Jak nie udostępnią lokali, wybory się nie odbędą - przekonuje. Pojawia się wtedy wprawdzie groźba odpowiedzialności karnej za nadużycie uprawnień, ale do zadań własnych gminy należy też ochrona zdrowia. - Jeśli prokuratura skieruje akt oskarżenia, linią obrony jest to, że mieliśmy sytuację epidemiczną, chroniłem zdrowie moich mieszkańców - podpowiada Dorn. - Nie taki pan Jaśkowiak (prezydent Poznania - przyp. JS) podejmie inicjatywę i zapowie na konferencji prasowej, że wpisów i lokali nie udostępni, bo ma obowiązek ochrony zdrowia mieszkańców - proponuje. - Wtedy Kaczyński z PiS-m, prezydentem, rządem, wszystkimi służbami, muszą się ugiąć, bo wyborów nie będzie - mówi nam Dorn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tak czy inaczej będziemy mieli w Polsce Włochy i Hiszpanie bo służba zdrowia jest kompletnie nieprzygotowana i niewydolna (porozmawiajcie z lekarzami i np. znajomymi jezeli pracują w NFZ). Władza tylko ogłupia naród stwierdzeniami: jako pierwsi w Europie, "tarcza" itp. Będzie najgorszy czas w Polsce od dziesiątek lat - bezrobocie, bunty, rozgoryczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Może trochę nie w tym miejscu, ale do humoru to niestety ciężko to zakwalifikować: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tak czy inaczej będziemy mieli w Polsce Włochy i Hiszpanie bo służba zdrowia jest kompletnie nieprzygotowana i niewydolna (porozmawiajcie z lekarzami i np. znajomymi jezeli pracują w NFZ). Władza tylko ogłupia naród stwierdzeniami: jako pierwsi w Europie, "tarcza" itp. Będzie najgorszy czas w Polsce od dziesiątek lat - bezrobocie, bunty, rozgoryczenie. Czyli u Hiszpanów i Włochów służba zdrowia jest na takim samym poziomie jak w pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 za luty nie wiem Czyli jak ktoś zaczął tracić dochód od marca to będzie mógł złożyć wniosek o umożenie tylko za kwiecień i maj? Czy w ogóle go to nie obejmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Zostaw jako lokatę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Hah..... stara monopolowka. Zalakowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Cena 1250 zł. Oby nie okazało się za chwilę, że to w promocji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Hah..... drara monopolowka. Zalakowana? Zalakowane jest ale czy to oryginał nie mam pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Magia liczb kreatywna statystyka. https://fakty.interi..._source=special Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 ...po takm sezonowaniu, musi być że zacny trunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ze szczególną dedykacją oraz pozdrowieniami dla kolegi yossa: https://fakty.interi...dny,nId,4408364 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 41 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Stan Wyjatkowy × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Oni nas pałą to my ich obuchem! Trzeba zebrać parę tyś MOCNO KASZLĄCYCH OSÓB, wchodzisz do lokalu wyborczego kaszlesz na wszystko i wszystkich mówisz że źle się czujesz lokal trzeba zamknąć i zdezynfekować. Życzliwi powinii od razu powiadamiać SANEPID. Jak otworzą lokal powtórka tylko trzeba kilka tyś patriotów co najmniej po jednym na lokal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit1 Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 My tu gadu gadu, a w nocy przegłosowali zdalne głosowanie w wyborach. Chyba tylko wyjście na ulicę zostaje, mimo epidemii.W normalnych czasach ludzie zapewne wyszliby na ulice i miałbyś duże protesty w stolicy. A teraz? Ze względu na wirusa policja i wojsko wszystkich aresztuje a wyjątkowo upartym kula w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Po prostu trzeba wyjść z domu i iść zagłosować. Jeśli ktoś się boi to ubrać się w pelerynę, maskę gazową, etc. ale iść. Trudno, to zaczyna wyglądać jak początki kolejnej wojny o niepodległość. A więc niestety ofiary są potrzebne. Osobiście nie demonizowałbym też zagrożenia, jak się dobrze zabezpieczycie to mniej więcej takie jak w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Po prostu trzeba wyjść z domu i iść zagłosować. Jeśli ktoś się boi to ubrać się w pelerynę, maskę gazową, etc. ale iść. Trudno, to zaczyna wyglądać jak początki kolejnej wojny o niepodległość. A więc niestety ofiary są potrzebne. Osobiście nie demonizowałbym też zagrożenia, jak się dobrze zabezpieczycie to mniej więcej takie jak w sklepie. jest pytanie czy będzie obsada do komisji wyborczych i jak ta sprawa zostanie rozwiązana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 jest pytanie czy będzie obsada do komisji wyborczych i jak ta sprawa zostanie rozwiązana Jest wiele innych pytań. Co ciekawe dawny przyjaciel Kaczyńskiego Dorn wrzuca takie oto kukułcze jajka: https://www.fakt.pl/...rcc=ucs&utm_v=2 Faktycznie, widać tą samą mentalność trzeciego bliźniaka. Nieważne że bezprawnie ale skutecznie. Być może to jedyna metoda, nie wiem. W każdym razie widać do jakiej erozji norm prawnych w Polsce doszło. Cofnęliśmy się do sytuacji sprzed 1989r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ktoś się orientuje czy ta kwota przychodu przy zwolnieniu z ZUS (trzykrotność przeciętnego wynagrodzenia) samozatrudnionych to będzie za marzec czy za luty? Płacących ryczałt to też obejmuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Jest wiele innych pytań. Co ciekawe dawny przyjaciel Kaczyńskiego Dorn wrzuca takie oto kukułcze jajka: https://www.fakt.pl/...rcc=ucs&utm_v=2 Faktycznie, widać tą samą mentalność trzeciego bliźniaka. Nieważne że bezprawnie ale skutecznie. Być może to jedyna metoda, nie wiem. W każdym razie widać do jakiej erozji norm prawnych w Polsce doszło. Cofnęliśmy się do sytuacji sprzed 1989r. mi się wydaje, że jak wybory będą miały się odbyć to stan epidemii zostanie zniesiony i takie argumenty nie będą miały siły przebicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ktoś się orientuje czy ta kwota przychodu przy zwolnieniu z ZUS (trzykrotność przeciętnego wynagrodzenia) samozatrudnionych to będzie za marzec czy za luty? Płacących ryczałt to też obejmuje? za luty nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Jest wiele innych pytań. Co ciekawe dawny przyjaciel Kaczyńskiego Dorn wrzuca takie oto kukułcze jajka: https://www.fakt.pl/...rcc=ucs&utm_v=2 Faktycznie, widać tą samą mentalność trzeciego bliźniaka. Nieważne że bezprawnie ale skutecznie. Być może to jedyna metoda, nie wiem. W każdym razie widać do jakiej erozji norm prawnych w Polsce doszło. Cofnęliśmy się do sytuacji sprzed 1989r. A co ta gnida tam bałaka (nie mam dostępu do Faktu) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 A co ta gnida tam bałaka (nie mam dostępu do Faktu) ? szukała metod na wybory. Jeżeli miasta nie udostępnią lokali wyborczych to PIS zorganizuje je w kościołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 A co ta gnida tam bałaka (nie mam dostępu do Faktu) ? - Proponuję, by opozycja wspólnie zawiązała Konfederację dla Obrony Zdrowia Narodu Polskiego w ramach „prawa do oporu przeciwko tyranowi”. Zaapelowała do sędziów, by rezygnowali z zasiadania w okręgowych komisjach wyborczych. Komitety opozycyjnych wobec PiS kandydatów nie powinny zgłaszać kandydatów na członków obwodowych komisji wyborczych - wymienia jednym tchem Dorn. Były polityk dodaje, że kluczem do tego chytrego planu jest zaangażowanie samorządowców! - Wójtów, burmistrzów i prezydentów miast, którzy mają dwie kompetencje, w których są niezastąpieni: prowadzą rejestry i spisy wyborców, które udostępniają komisji, jak ich nie udostępnią, wyborów nie ma - mówi Dorn. Włodarzy namawia również do nieudostępniania lokali na siedziby obwodowych komisji wyborczych. Te mieszczą się głównie w szkołach, które są własnością gmin, więc zgodę muszą wydać ich władze. - Jak nie udostępnią lokali, wybory się nie odbędą - przekonuje. Pojawia się wtedy wprawdzie groźba odpowiedzialności karnej za nadużycie uprawnień, ale do zadań własnych gminy należy też ochrona zdrowia. - Jeśli prokuratura skieruje akt oskarżenia, linią obrony jest to, że mieliśmy sytuację epidemiczną, chroniłem zdrowie moich mieszkańców - podpowiada Dorn. - Nie taki pan Jaśkowiak (prezydent Poznania - przyp. JS) podejmie inicjatywę i zapowie na konferencji prasowej, że wpisów i lokali nie udostępni, bo ma obowiązek ochrony zdrowia mieszkańców - proponuje. - Wtedy Kaczyński z PiS-m, prezydentem, rządem, wszystkimi służbami, muszą się ugiąć, bo wyborów nie będzie - mówi nam Dorn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tak czy inaczej będziemy mieli w Polsce Włochy i Hiszpanie bo służba zdrowia jest kompletnie nieprzygotowana i niewydolna (porozmawiajcie z lekarzami i np. znajomymi jezeli pracują w NFZ). Władza tylko ogłupia naród stwierdzeniami: jako pierwsi w Europie, "tarcza" itp. Będzie najgorszy czas w Polsce od dziesiątek lat - bezrobocie, bunty, rozgoryczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Może trochę nie w tym miejscu, ale do humoru to niestety ciężko to zakwalifikować: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tak czy inaczej będziemy mieli w Polsce Włochy i Hiszpanie bo służba zdrowia jest kompletnie nieprzygotowana i niewydolna (porozmawiajcie z lekarzami i np. znajomymi jezeli pracują w NFZ). Władza tylko ogłupia naród stwierdzeniami: jako pierwsi w Europie, "tarcza" itp. Będzie najgorszy czas w Polsce od dziesiątek lat - bezrobocie, bunty, rozgoryczenie. Czyli u Hiszpanów i Włochów służba zdrowia jest na takim samym poziomie jak w pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 za luty nie wiem Czyli jak ktoś zaczął tracić dochód od marca to będzie mógł złożyć wniosek o umożenie tylko za kwiecień i maj? Czy w ogóle go to nie obejmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Zostaw jako lokatę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Hah..... stara monopolowka. Zalakowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Cena 1250 zł. Oby nie okazało się za chwilę, że to w promocji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Hah..... drara monopolowka. Zalakowana? Zalakowane jest ale czy to oryginał nie mam pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Magia liczb kreatywna statystyka. https://fakty.interi..._source=special Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 ...po takm sezonowaniu, musi być że zacny trunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ze szczególną dedykacją oraz pozdrowieniami dla kolegi yossa: https://fakty.interi...dny,nId,4408364 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 41 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Stan Wyjatkowy × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 jest pytanie czy będzie obsada do komisji wyborczych i jak ta sprawa zostanie rozwiązana Jest wiele innych pytań. Co ciekawe dawny przyjaciel Kaczyńskiego Dorn wrzuca takie oto kukułcze jajka: https://www.fakt.pl/...rcc=ucs&utm_v=2 Faktycznie, widać tą samą mentalność trzeciego bliźniaka. Nieważne że bezprawnie ale skutecznie. Być może to jedyna metoda, nie wiem. W każdym razie widać do jakiej erozji norm prawnych w Polsce doszło. Cofnęliśmy się do sytuacji sprzed 1989r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ktoś się orientuje czy ta kwota przychodu przy zwolnieniu z ZUS (trzykrotność przeciętnego wynagrodzenia) samozatrudnionych to będzie za marzec czy za luty? Płacących ryczałt to też obejmuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Jest wiele innych pytań. Co ciekawe dawny przyjaciel Kaczyńskiego Dorn wrzuca takie oto kukułcze jajka: https://www.fakt.pl/...rcc=ucs&utm_v=2 Faktycznie, widać tą samą mentalność trzeciego bliźniaka. Nieważne że bezprawnie ale skutecznie. Być może to jedyna metoda, nie wiem. W każdym razie widać do jakiej erozji norm prawnych w Polsce doszło. Cofnęliśmy się do sytuacji sprzed 1989r. mi się wydaje, że jak wybory będą miały się odbyć to stan epidemii zostanie zniesiony i takie argumenty nie będą miały siły przebicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ktoś się orientuje czy ta kwota przychodu przy zwolnieniu z ZUS (trzykrotność przeciętnego wynagrodzenia) samozatrudnionych to będzie za marzec czy za luty? Płacących ryczałt to też obejmuje? za luty nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Jest wiele innych pytań. Co ciekawe dawny przyjaciel Kaczyńskiego Dorn wrzuca takie oto kukułcze jajka: https://www.fakt.pl/...rcc=ucs&utm_v=2 Faktycznie, widać tą samą mentalność trzeciego bliźniaka. Nieważne że bezprawnie ale skutecznie. Być może to jedyna metoda, nie wiem. W każdym razie widać do jakiej erozji norm prawnych w Polsce doszło. Cofnęliśmy się do sytuacji sprzed 1989r. A co ta gnida tam bałaka (nie mam dostępu do Faktu) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 A co ta gnida tam bałaka (nie mam dostępu do Faktu) ? szukała metod na wybory. Jeżeli miasta nie udostępnią lokali wyborczych to PIS zorganizuje je w kościołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 A co ta gnida tam bałaka (nie mam dostępu do Faktu) ? - Proponuję, by opozycja wspólnie zawiązała Konfederację dla Obrony Zdrowia Narodu Polskiego w ramach „prawa do oporu przeciwko tyranowi”. Zaapelowała do sędziów, by rezygnowali z zasiadania w okręgowych komisjach wyborczych. Komitety opozycyjnych wobec PiS kandydatów nie powinny zgłaszać kandydatów na członków obwodowych komisji wyborczych - wymienia jednym tchem Dorn. Były polityk dodaje, że kluczem do tego chytrego planu jest zaangażowanie samorządowców! - Wójtów, burmistrzów i prezydentów miast, którzy mają dwie kompetencje, w których są niezastąpieni: prowadzą rejestry i spisy wyborców, które udostępniają komisji, jak ich nie udostępnią, wyborów nie ma - mówi Dorn. Włodarzy namawia również do nieudostępniania lokali na siedziby obwodowych komisji wyborczych. Te mieszczą się głównie w szkołach, które są własnością gmin, więc zgodę muszą wydać ich władze. - Jak nie udostępnią lokali, wybory się nie odbędą - przekonuje. Pojawia się wtedy wprawdzie groźba odpowiedzialności karnej za nadużycie uprawnień, ale do zadań własnych gminy należy też ochrona zdrowia. - Jeśli prokuratura skieruje akt oskarżenia, linią obrony jest to, że mieliśmy sytuację epidemiczną, chroniłem zdrowie moich mieszkańców - podpowiada Dorn. - Nie taki pan Jaśkowiak (prezydent Poznania - przyp. JS) podejmie inicjatywę i zapowie na konferencji prasowej, że wpisów i lokali nie udostępni, bo ma obowiązek ochrony zdrowia mieszkańców - proponuje. - Wtedy Kaczyński z PiS-m, prezydentem, rządem, wszystkimi służbami, muszą się ugiąć, bo wyborów nie będzie - mówi nam Dorn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tak czy inaczej będziemy mieli w Polsce Włochy i Hiszpanie bo służba zdrowia jest kompletnie nieprzygotowana i niewydolna (porozmawiajcie z lekarzami i np. znajomymi jezeli pracują w NFZ). Władza tylko ogłupia naród stwierdzeniami: jako pierwsi w Europie, "tarcza" itp. Będzie najgorszy czas w Polsce od dziesiątek lat - bezrobocie, bunty, rozgoryczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Może trochę nie w tym miejscu, ale do humoru to niestety ciężko to zakwalifikować: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tak czy inaczej będziemy mieli w Polsce Włochy i Hiszpanie bo służba zdrowia jest kompletnie nieprzygotowana i niewydolna (porozmawiajcie z lekarzami i np. znajomymi jezeli pracują w NFZ). Władza tylko ogłupia naród stwierdzeniami: jako pierwsi w Europie, "tarcza" itp. Będzie najgorszy czas w Polsce od dziesiątek lat - bezrobocie, bunty, rozgoryczenie. Czyli u Hiszpanów i Włochów służba zdrowia jest na takim samym poziomie jak w pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 za luty nie wiem Czyli jak ktoś zaczął tracić dochód od marca to będzie mógł złożyć wniosek o umożenie tylko za kwiecień i maj? Czy w ogóle go to nie obejmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Zostaw jako lokatę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Hah..... stara monopolowka. Zalakowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Cena 1250 zł. Oby nie okazało się za chwilę, że to w promocji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Hah..... drara monopolowka. Zalakowana? Zalakowane jest ale czy to oryginał nie mam pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Magia liczb kreatywna statystyka. https://fakty.interi..._source=special Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 ...po takm sezonowaniu, musi być że zacny trunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ze szczególną dedykacją oraz pozdrowieniami dla kolegi yossa: https://fakty.interi...dny,nId,4408364 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 41 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Stan Wyjatkowy × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ktoś się orientuje czy ta kwota przychodu przy zwolnieniu z ZUS (trzykrotność przeciętnego wynagrodzenia) samozatrudnionych to będzie za marzec czy za luty? Płacących ryczałt to też obejmuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Jest wiele innych pytań. Co ciekawe dawny przyjaciel Kaczyńskiego Dorn wrzuca takie oto kukułcze jajka: https://www.fakt.pl/...rcc=ucs&utm_v=2 Faktycznie, widać tą samą mentalność trzeciego bliźniaka. Nieważne że bezprawnie ale skutecznie. Być może to jedyna metoda, nie wiem. W każdym razie widać do jakiej erozji norm prawnych w Polsce doszło. Cofnęliśmy się do sytuacji sprzed 1989r. mi się wydaje, że jak wybory będą miały się odbyć to stan epidemii zostanie zniesiony i takie argumenty nie będą miały siły przebicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ktoś się orientuje czy ta kwota przychodu przy zwolnieniu z ZUS (trzykrotność przeciętnego wynagrodzenia) samozatrudnionych to będzie za marzec czy za luty? Płacących ryczałt to też obejmuje? za luty nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Jest wiele innych pytań. Co ciekawe dawny przyjaciel Kaczyńskiego Dorn wrzuca takie oto kukułcze jajka: https://www.fakt.pl/...rcc=ucs&utm_v=2 Faktycznie, widać tą samą mentalność trzeciego bliźniaka. Nieważne że bezprawnie ale skutecznie. Być może to jedyna metoda, nie wiem. W każdym razie widać do jakiej erozji norm prawnych w Polsce doszło. Cofnęliśmy się do sytuacji sprzed 1989r. A co ta gnida tam bałaka (nie mam dostępu do Faktu) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 A co ta gnida tam bałaka (nie mam dostępu do Faktu) ? szukała metod na wybory. Jeżeli miasta nie udostępnią lokali wyborczych to PIS zorganizuje je w kościołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 A co ta gnida tam bałaka (nie mam dostępu do Faktu) ? - Proponuję, by opozycja wspólnie zawiązała Konfederację dla Obrony Zdrowia Narodu Polskiego w ramach „prawa do oporu przeciwko tyranowi”. Zaapelowała do sędziów, by rezygnowali z zasiadania w okręgowych komisjach wyborczych. Komitety opozycyjnych wobec PiS kandydatów nie powinny zgłaszać kandydatów na członków obwodowych komisji wyborczych - wymienia jednym tchem Dorn. Były polityk dodaje, że kluczem do tego chytrego planu jest zaangażowanie samorządowców! - Wójtów, burmistrzów i prezydentów miast, którzy mają dwie kompetencje, w których są niezastąpieni: prowadzą rejestry i spisy wyborców, które udostępniają komisji, jak ich nie udostępnią, wyborów nie ma - mówi Dorn. Włodarzy namawia również do nieudostępniania lokali na siedziby obwodowych komisji wyborczych. Te mieszczą się głównie w szkołach, które są własnością gmin, więc zgodę muszą wydać ich władze. - Jak nie udostępnią lokali, wybory się nie odbędą - przekonuje. Pojawia się wtedy wprawdzie groźba odpowiedzialności karnej za nadużycie uprawnień, ale do zadań własnych gminy należy też ochrona zdrowia. - Jeśli prokuratura skieruje akt oskarżenia, linią obrony jest to, że mieliśmy sytuację epidemiczną, chroniłem zdrowie moich mieszkańców - podpowiada Dorn. - Nie taki pan Jaśkowiak (prezydent Poznania - przyp. JS) podejmie inicjatywę i zapowie na konferencji prasowej, że wpisów i lokali nie udostępni, bo ma obowiązek ochrony zdrowia mieszkańców - proponuje. - Wtedy Kaczyński z PiS-m, prezydentem, rządem, wszystkimi służbami, muszą się ugiąć, bo wyborów nie będzie - mówi nam Dorn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tak czy inaczej będziemy mieli w Polsce Włochy i Hiszpanie bo służba zdrowia jest kompletnie nieprzygotowana i niewydolna (porozmawiajcie z lekarzami i np. znajomymi jezeli pracują w NFZ). Władza tylko ogłupia naród stwierdzeniami: jako pierwsi w Europie, "tarcza" itp. Będzie najgorszy czas w Polsce od dziesiątek lat - bezrobocie, bunty, rozgoryczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Może trochę nie w tym miejscu, ale do humoru to niestety ciężko to zakwalifikować: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tak czy inaczej będziemy mieli w Polsce Włochy i Hiszpanie bo służba zdrowia jest kompletnie nieprzygotowana i niewydolna (porozmawiajcie z lekarzami i np. znajomymi jezeli pracują w NFZ). Władza tylko ogłupia naród stwierdzeniami: jako pierwsi w Europie, "tarcza" itp. Będzie najgorszy czas w Polsce od dziesiątek lat - bezrobocie, bunty, rozgoryczenie. Czyli u Hiszpanów i Włochów służba zdrowia jest na takim samym poziomie jak w pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 za luty nie wiem Czyli jak ktoś zaczął tracić dochód od marca to będzie mógł złożyć wniosek o umożenie tylko za kwiecień i maj? Czy w ogóle go to nie obejmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Zostaw jako lokatę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Hah..... stara monopolowka. Zalakowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Cena 1250 zł. Oby nie okazało się za chwilę, że to w promocji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Hah..... drara monopolowka. Zalakowana? Zalakowane jest ale czy to oryginał nie mam pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Magia liczb kreatywna statystyka. https://fakty.interi..._source=special Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 ...po takm sezonowaniu, musi być że zacny trunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ze szczególną dedykacją oraz pozdrowieniami dla kolegi yossa: https://fakty.interi...dny,nId,4408364 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 41 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Stan Wyjatkowy × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ktoś się orientuje czy ta kwota przychodu przy zwolnieniu z ZUS (trzykrotność przeciętnego wynagrodzenia) samozatrudnionych to będzie za marzec czy za luty? Płacących ryczałt to też obejmuje? za luty nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Jest wiele innych pytań. Co ciekawe dawny przyjaciel Kaczyńskiego Dorn wrzuca takie oto kukułcze jajka: https://www.fakt.pl/...rcc=ucs&utm_v=2 Faktycznie, widać tą samą mentalność trzeciego bliźniaka. Nieważne że bezprawnie ale skutecznie. Być może to jedyna metoda, nie wiem. W każdym razie widać do jakiej erozji norm prawnych w Polsce doszło. Cofnęliśmy się do sytuacji sprzed 1989r. A co ta gnida tam bałaka (nie mam dostępu do Faktu) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 A co ta gnida tam bałaka (nie mam dostępu do Faktu) ? szukała metod na wybory. Jeżeli miasta nie udostępnią lokali wyborczych to PIS zorganizuje je w kościołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 A co ta gnida tam bałaka (nie mam dostępu do Faktu) ? - Proponuję, by opozycja wspólnie zawiązała Konfederację dla Obrony Zdrowia Narodu Polskiego w ramach „prawa do oporu przeciwko tyranowi”. Zaapelowała do sędziów, by rezygnowali z zasiadania w okręgowych komisjach wyborczych. Komitety opozycyjnych wobec PiS kandydatów nie powinny zgłaszać kandydatów na członków obwodowych komisji wyborczych - wymienia jednym tchem Dorn. Były polityk dodaje, że kluczem do tego chytrego planu jest zaangażowanie samorządowców! - Wójtów, burmistrzów i prezydentów miast, którzy mają dwie kompetencje, w których są niezastąpieni: prowadzą rejestry i spisy wyborców, które udostępniają komisji, jak ich nie udostępnią, wyborów nie ma - mówi Dorn. Włodarzy namawia również do nieudostępniania lokali na siedziby obwodowych komisji wyborczych. Te mieszczą się głównie w szkołach, które są własnością gmin, więc zgodę muszą wydać ich władze. - Jak nie udostępnią lokali, wybory się nie odbędą - przekonuje. Pojawia się wtedy wprawdzie groźba odpowiedzialności karnej za nadużycie uprawnień, ale do zadań własnych gminy należy też ochrona zdrowia. - Jeśli prokuratura skieruje akt oskarżenia, linią obrony jest to, że mieliśmy sytuację epidemiczną, chroniłem zdrowie moich mieszkańców - podpowiada Dorn. - Nie taki pan Jaśkowiak (prezydent Poznania - przyp. JS) podejmie inicjatywę i zapowie na konferencji prasowej, że wpisów i lokali nie udostępni, bo ma obowiązek ochrony zdrowia mieszkańców - proponuje. - Wtedy Kaczyński z PiS-m, prezydentem, rządem, wszystkimi służbami, muszą się ugiąć, bo wyborów nie będzie - mówi nam Dorn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tak czy inaczej będziemy mieli w Polsce Włochy i Hiszpanie bo służba zdrowia jest kompletnie nieprzygotowana i niewydolna (porozmawiajcie z lekarzami i np. znajomymi jezeli pracują w NFZ). Władza tylko ogłupia naród stwierdzeniami: jako pierwsi w Europie, "tarcza" itp. Będzie najgorszy czas w Polsce od dziesiątek lat - bezrobocie, bunty, rozgoryczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Może trochę nie w tym miejscu, ale do humoru to niestety ciężko to zakwalifikować: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tak czy inaczej będziemy mieli w Polsce Włochy i Hiszpanie bo służba zdrowia jest kompletnie nieprzygotowana i niewydolna (porozmawiajcie z lekarzami i np. znajomymi jezeli pracują w NFZ). Władza tylko ogłupia naród stwierdzeniami: jako pierwsi w Europie, "tarcza" itp. Będzie najgorszy czas w Polsce od dziesiątek lat - bezrobocie, bunty, rozgoryczenie. Czyli u Hiszpanów i Włochów służba zdrowia jest na takim samym poziomie jak w pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 za luty nie wiem Czyli jak ktoś zaczął tracić dochód od marca to będzie mógł złożyć wniosek o umożenie tylko za kwiecień i maj? Czy w ogóle go to nie obejmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Zostaw jako lokatę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Hah..... stara monopolowka. Zalakowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Cena 1250 zł. Oby nie okazało się za chwilę, że to w promocji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Hah..... drara monopolowka. Zalakowana? Zalakowane jest ale czy to oryginał nie mam pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Magia liczb kreatywna statystyka. https://fakty.interi..._source=special Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 ...po takm sezonowaniu, musi być że zacny trunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ze szczególną dedykacją oraz pozdrowieniami dla kolegi yossa: https://fakty.interi...dny,nId,4408364 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 41 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Stan Wyjatkowy × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Dany de Vino Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Jest wiele innych pytań. Co ciekawe dawny przyjaciel Kaczyńskiego Dorn wrzuca takie oto kukułcze jajka: https://www.fakt.pl/...rcc=ucs&utm_v=2 Faktycznie, widać tą samą mentalność trzeciego bliźniaka. Nieważne że bezprawnie ale skutecznie. Być może to jedyna metoda, nie wiem. W każdym razie widać do jakiej erozji norm prawnych w Polsce doszło. Cofnęliśmy się do sytuacji sprzed 1989r. A co ta gnida tam bałaka (nie mam dostępu do Faktu) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 A co ta gnida tam bałaka (nie mam dostępu do Faktu) ? szukała metod na wybory. Jeżeli miasta nie udostępnią lokali wyborczych to PIS zorganizuje je w kościołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 A co ta gnida tam bałaka (nie mam dostępu do Faktu) ? - Proponuję, by opozycja wspólnie zawiązała Konfederację dla Obrony Zdrowia Narodu Polskiego w ramach „prawa do oporu przeciwko tyranowi”. Zaapelowała do sędziów, by rezygnowali z zasiadania w okręgowych komisjach wyborczych. Komitety opozycyjnych wobec PiS kandydatów nie powinny zgłaszać kandydatów na członków obwodowych komisji wyborczych - wymienia jednym tchem Dorn. Były polityk dodaje, że kluczem do tego chytrego planu jest zaangażowanie samorządowców! - Wójtów, burmistrzów i prezydentów miast, którzy mają dwie kompetencje, w których są niezastąpieni: prowadzą rejestry i spisy wyborców, które udostępniają komisji, jak ich nie udostępnią, wyborów nie ma - mówi Dorn. Włodarzy namawia również do nieudostępniania lokali na siedziby obwodowych komisji wyborczych. Te mieszczą się głównie w szkołach, które są własnością gmin, więc zgodę muszą wydać ich władze. - Jak nie udostępnią lokali, wybory się nie odbędą - przekonuje. Pojawia się wtedy wprawdzie groźba odpowiedzialności karnej za nadużycie uprawnień, ale do zadań własnych gminy należy też ochrona zdrowia. - Jeśli prokuratura skieruje akt oskarżenia, linią obrony jest to, że mieliśmy sytuację epidemiczną, chroniłem zdrowie moich mieszkańców - podpowiada Dorn. - Nie taki pan Jaśkowiak (prezydent Poznania - przyp. JS) podejmie inicjatywę i zapowie na konferencji prasowej, że wpisów i lokali nie udostępni, bo ma obowiązek ochrony zdrowia mieszkańców - proponuje. - Wtedy Kaczyński z PiS-m, prezydentem, rządem, wszystkimi służbami, muszą się ugiąć, bo wyborów nie będzie - mówi nam Dorn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tak czy inaczej będziemy mieli w Polsce Włochy i Hiszpanie bo służba zdrowia jest kompletnie nieprzygotowana i niewydolna (porozmawiajcie z lekarzami i np. znajomymi jezeli pracują w NFZ). Władza tylko ogłupia naród stwierdzeniami: jako pierwsi w Europie, "tarcza" itp. Będzie najgorszy czas w Polsce od dziesiątek lat - bezrobocie, bunty, rozgoryczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Może trochę nie w tym miejscu, ale do humoru to niestety ciężko to zakwalifikować: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tak czy inaczej będziemy mieli w Polsce Włochy i Hiszpanie bo służba zdrowia jest kompletnie nieprzygotowana i niewydolna (porozmawiajcie z lekarzami i np. znajomymi jezeli pracują w NFZ). Władza tylko ogłupia naród stwierdzeniami: jako pierwsi w Europie, "tarcza" itp. Będzie najgorszy czas w Polsce od dziesiątek lat - bezrobocie, bunty, rozgoryczenie. Czyli u Hiszpanów i Włochów służba zdrowia jest na takim samym poziomie jak w pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 za luty nie wiem Czyli jak ktoś zaczął tracić dochód od marca to będzie mógł złożyć wniosek o umożenie tylko za kwiecień i maj? Czy w ogóle go to nie obejmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Zostaw jako lokatę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Hah..... stara monopolowka. Zalakowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Cena 1250 zł. Oby nie okazało się za chwilę, że to w promocji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Hah..... drara monopolowka. Zalakowana? Zalakowane jest ale czy to oryginał nie mam pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Magia liczb kreatywna statystyka. https://fakty.interi..._source=special Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 ...po takm sezonowaniu, musi być że zacny trunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ze szczególną dedykacją oraz pozdrowieniami dla kolegi yossa: https://fakty.interi...dny,nId,4408364 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 41 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Stan Wyjatkowy × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 A co ta gnida tam bałaka (nie mam dostępu do Faktu) ? szukała metod na wybory. Jeżeli miasta nie udostępnią lokali wyborczych to PIS zorganizuje je w kościołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 A co ta gnida tam bałaka (nie mam dostępu do Faktu) ? - Proponuję, by opozycja wspólnie zawiązała Konfederację dla Obrony Zdrowia Narodu Polskiego w ramach „prawa do oporu przeciwko tyranowi”. Zaapelowała do sędziów, by rezygnowali z zasiadania w okręgowych komisjach wyborczych. Komitety opozycyjnych wobec PiS kandydatów nie powinny zgłaszać kandydatów na członków obwodowych komisji wyborczych - wymienia jednym tchem Dorn. Były polityk dodaje, że kluczem do tego chytrego planu jest zaangażowanie samorządowców! - Wójtów, burmistrzów i prezydentów miast, którzy mają dwie kompetencje, w których są niezastąpieni: prowadzą rejestry i spisy wyborców, które udostępniają komisji, jak ich nie udostępnią, wyborów nie ma - mówi Dorn. Włodarzy namawia również do nieudostępniania lokali na siedziby obwodowych komisji wyborczych. Te mieszczą się głównie w szkołach, które są własnością gmin, więc zgodę muszą wydać ich władze. - Jak nie udostępnią lokali, wybory się nie odbędą - przekonuje. Pojawia się wtedy wprawdzie groźba odpowiedzialności karnej za nadużycie uprawnień, ale do zadań własnych gminy należy też ochrona zdrowia. - Jeśli prokuratura skieruje akt oskarżenia, linią obrony jest to, że mieliśmy sytuację epidemiczną, chroniłem zdrowie moich mieszkańców - podpowiada Dorn. - Nie taki pan Jaśkowiak (prezydent Poznania - przyp. JS) podejmie inicjatywę i zapowie na konferencji prasowej, że wpisów i lokali nie udostępni, bo ma obowiązek ochrony zdrowia mieszkańców - proponuje. - Wtedy Kaczyński z PiS-m, prezydentem, rządem, wszystkimi służbami, muszą się ugiąć, bo wyborów nie będzie - mówi nam Dorn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tak czy inaczej będziemy mieli w Polsce Włochy i Hiszpanie bo służba zdrowia jest kompletnie nieprzygotowana i niewydolna (porozmawiajcie z lekarzami i np. znajomymi jezeli pracują w NFZ). Władza tylko ogłupia naród stwierdzeniami: jako pierwsi w Europie, "tarcza" itp. Będzie najgorszy czas w Polsce od dziesiątek lat - bezrobocie, bunty, rozgoryczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Może trochę nie w tym miejscu, ale do humoru to niestety ciężko to zakwalifikować: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tak czy inaczej będziemy mieli w Polsce Włochy i Hiszpanie bo służba zdrowia jest kompletnie nieprzygotowana i niewydolna (porozmawiajcie z lekarzami i np. znajomymi jezeli pracują w NFZ). Władza tylko ogłupia naród stwierdzeniami: jako pierwsi w Europie, "tarcza" itp. Będzie najgorszy czas w Polsce od dziesiątek lat - bezrobocie, bunty, rozgoryczenie. Czyli u Hiszpanów i Włochów służba zdrowia jest na takim samym poziomie jak w pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 za luty nie wiem Czyli jak ktoś zaczął tracić dochód od marca to będzie mógł złożyć wniosek o umożenie tylko za kwiecień i maj? Czy w ogóle go to nie obejmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Zostaw jako lokatę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Hah..... stara monopolowka. Zalakowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Cena 1250 zł. Oby nie okazało się za chwilę, że to w promocji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Hah..... drara monopolowka. Zalakowana? Zalakowane jest ale czy to oryginał nie mam pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Magia liczb kreatywna statystyka. https://fakty.interi..._source=special Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 ...po takm sezonowaniu, musi być że zacny trunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ze szczególną dedykacją oraz pozdrowieniami dla kolegi yossa: https://fakty.interi...dny,nId,4408364 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 41 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Stan Wyjatkowy
tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 A co ta gnida tam bałaka (nie mam dostępu do Faktu) ? - Proponuję, by opozycja wspólnie zawiązała Konfederację dla Obrony Zdrowia Narodu Polskiego w ramach „prawa do oporu przeciwko tyranowi”. Zaapelowała do sędziów, by rezygnowali z zasiadania w okręgowych komisjach wyborczych. Komitety opozycyjnych wobec PiS kandydatów nie powinny zgłaszać kandydatów na członków obwodowych komisji wyborczych - wymienia jednym tchem Dorn. Były polityk dodaje, że kluczem do tego chytrego planu jest zaangażowanie samorządowców! - Wójtów, burmistrzów i prezydentów miast, którzy mają dwie kompetencje, w których są niezastąpieni: prowadzą rejestry i spisy wyborców, które udostępniają komisji, jak ich nie udostępnią, wyborów nie ma - mówi Dorn. Włodarzy namawia również do nieudostępniania lokali na siedziby obwodowych komisji wyborczych. Te mieszczą się głównie w szkołach, które są własnością gmin, więc zgodę muszą wydać ich władze. - Jak nie udostępnią lokali, wybory się nie odbędą - przekonuje. Pojawia się wtedy wprawdzie groźba odpowiedzialności karnej za nadużycie uprawnień, ale do zadań własnych gminy należy też ochrona zdrowia. - Jeśli prokuratura skieruje akt oskarżenia, linią obrony jest to, że mieliśmy sytuację epidemiczną, chroniłem zdrowie moich mieszkańców - podpowiada Dorn. - Nie taki pan Jaśkowiak (prezydent Poznania - przyp. JS) podejmie inicjatywę i zapowie na konferencji prasowej, że wpisów i lokali nie udostępni, bo ma obowiązek ochrony zdrowia mieszkańców - proponuje. - Wtedy Kaczyński z PiS-m, prezydentem, rządem, wszystkimi służbami, muszą się ugiąć, bo wyborów nie będzie - mówi nam Dorn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tak czy inaczej będziemy mieli w Polsce Włochy i Hiszpanie bo służba zdrowia jest kompletnie nieprzygotowana i niewydolna (porozmawiajcie z lekarzami i np. znajomymi jezeli pracują w NFZ). Władza tylko ogłupia naród stwierdzeniami: jako pierwsi w Europie, "tarcza" itp. Będzie najgorszy czas w Polsce od dziesiątek lat - bezrobocie, bunty, rozgoryczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Może trochę nie w tym miejscu, ale do humoru to niestety ciężko to zakwalifikować: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tak czy inaczej będziemy mieli w Polsce Włochy i Hiszpanie bo służba zdrowia jest kompletnie nieprzygotowana i niewydolna (porozmawiajcie z lekarzami i np. znajomymi jezeli pracują w NFZ). Władza tylko ogłupia naród stwierdzeniami: jako pierwsi w Europie, "tarcza" itp. Będzie najgorszy czas w Polsce od dziesiątek lat - bezrobocie, bunty, rozgoryczenie. Czyli u Hiszpanów i Włochów służba zdrowia jest na takim samym poziomie jak w pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 za luty nie wiem Czyli jak ktoś zaczął tracić dochód od marca to będzie mógł złożyć wniosek o umożenie tylko za kwiecień i maj? Czy w ogóle go to nie obejmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Zostaw jako lokatę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Hah..... stara monopolowka. Zalakowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Cena 1250 zł. Oby nie okazało się za chwilę, że to w promocji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Hah..... drara monopolowka. Zalakowana? Zalakowane jest ale czy to oryginał nie mam pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Magia liczb kreatywna statystyka. https://fakty.interi..._source=special Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 ...po takm sezonowaniu, musi być że zacny trunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ze szczególną dedykacją oraz pozdrowieniami dla kolegi yossa: https://fakty.interi...dny,nId,4408364 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 41 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Stan Wyjatkowy
bodex4 Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tak czy inaczej będziemy mieli w Polsce Włochy i Hiszpanie bo służba zdrowia jest kompletnie nieprzygotowana i niewydolna (porozmawiajcie z lekarzami i np. znajomymi jezeli pracują w NFZ). Władza tylko ogłupia naród stwierdzeniami: jako pierwsi w Europie, "tarcza" itp. Będzie najgorszy czas w Polsce od dziesiątek lat - bezrobocie, bunty, rozgoryczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Może trochę nie w tym miejscu, ale do humoru to niestety ciężko to zakwalifikować: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tak czy inaczej będziemy mieli w Polsce Włochy i Hiszpanie bo służba zdrowia jest kompletnie nieprzygotowana i niewydolna (porozmawiajcie z lekarzami i np. znajomymi jezeli pracują w NFZ). Władza tylko ogłupia naród stwierdzeniami: jako pierwsi w Europie, "tarcza" itp. Będzie najgorszy czas w Polsce od dziesiątek lat - bezrobocie, bunty, rozgoryczenie. Czyli u Hiszpanów i Włochów służba zdrowia jest na takim samym poziomie jak w pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 za luty nie wiem Czyli jak ktoś zaczął tracić dochód od marca to będzie mógł złożyć wniosek o umożenie tylko za kwiecień i maj? Czy w ogóle go to nie obejmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Zostaw jako lokatę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Hah..... stara monopolowka. Zalakowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Cena 1250 zł. Oby nie okazało się za chwilę, że to w promocji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Hah..... drara monopolowka. Zalakowana? Zalakowane jest ale czy to oryginał nie mam pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Magia liczb kreatywna statystyka. https://fakty.interi..._source=special Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 ...po takm sezonowaniu, musi być że zacny trunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ze szczególną dedykacją oraz pozdrowieniami dla kolegi yossa: https://fakty.interi...dny,nId,4408364 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 41 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mitek Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Zostaw jako lokatę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Hah..... stara monopolowka. Zalakowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Cena 1250 zł. Oby nie okazało się za chwilę, że to w promocji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Hah..... drara monopolowka. Zalakowana? Zalakowane jest ale czy to oryginał nie mam pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Magia liczb kreatywna statystyka. https://fakty.interi..._source=special Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 ...po takm sezonowaniu, musi być że zacny trunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ze szczególną dedykacją oraz pozdrowieniami dla kolegi yossa: https://fakty.interi...dny,nId,4408364 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 41 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
mig Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Hah..... stara monopolowka. Zalakowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 U mnie w piwnicy coś takiego zostało po teściu , nie wiem do którego celu zużyć ? Cena 1250 zł. Oby nie okazało się za chwilę, że to w promocji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Hah..... drara monopolowka. Zalakowana? Zalakowane jest ale czy to oryginał nie mam pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Magia liczb kreatywna statystyka. https://fakty.interi..._source=special Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 ...po takm sezonowaniu, musi być że zacny trunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ze szczególną dedykacją oraz pozdrowieniami dla kolegi yossa: https://fakty.interi...dny,nId,4408364 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi