Joanna Sm Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Tak .... śledzę rodzinę żab w ogródku. Ale żeby nie było, że nic nie robię. Myślę o zacerowaniu wyżartych zabawek pieska i w tym celu zbieram fizelinę z pralki, bo mi się rozeszła. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nordic78 Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Już mówię . Nie otwieracie środka reklamówki, tylko... jej ucho. Od zewnętrznej strony. Ono zawsze jest niesymetryczne, na dodatek podwójne, więc otwiera się bez problemu. A za uchem otwiera się cała reklamówka. Taaa dam!reklamówka.png Patent the best .Zawsze miałem z tym problemy i dziś wypróbowałem . Sprawdza się .Dzięki Estka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek1980 Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Ja właśnie obejrzałem super film w narciarskim klimacie. Ktoś dzisiaj zamieścił link na Facebooku do fragmentu jak trenują na tyczkach w latach 60. I tak trafiłem na polski film z 1966. Tytuł: Ściana czarownic. Super oldschoolowy klimat narciarski. Fabuła lekka, łatwa i przyjemna ale ma swój urok i dla kogoś kto urodził się w 1980 roku, a na nartach jeździ dopiero od kilku lat fajne przybliżenie i spojrzenie na dawne narciarstwo. Film jest na CDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Ja właśnie obejrzałem super film w narciarskim klimacie. Ktoś dzisiaj zamieścił link na Facebooku do fragmentu jak trenują na tyczkach w latach 60. I tak trafiłem na polski film z 1966. Tytuł: Ściana czarownic. Super oldschoolowy klimat narciarski. Fabuła lekka, łatwa i przyjemna ale ma swój urok i dla kogoś kto urodził się w 1980 roku, a na nartach jeździ dopiero od kilku lat fajne przybliżenie i spojrzenie na dawne narciarstwo. Film jest na CDA. Hmmm... dobrze pamiętam ten film. Miałem wtedy 16 lat i już nieźle jeździłem na nartach. Pamiętam z jaką zazdrością patrzyłem na narty bohatera. Metalki, bo tak się o nich mówiło i każdy o nich marzył. A bohater (nie pamiętam imienia) mówił o nich pogardliwie, bo w stosunku do lepszych austriackich czy francuskich były pewnie dużo gorsze. Dużo wtedy jeździłem na Kasprowym i dobrze wiedziałem, że ta nowa super trasa to fikcja, nic takiego się tam nie dało wytyczyć, ale można było pomarzyć o prawdziwej, alpejskiej trasie w polskich Tatrach. Inny narciarski film z tamtego okresu, może ciut wcześniej, to był "Tony Sailer, czarna błyskawica". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Dla zabicia czasuhttps://www.redbull....komedie-na-zime A w klimacie z powyższych wpisów Na trudny czas najlepiej być w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Z mniej lekkich tematow warto zerknac na "Znicz olimpijski" o zakopianskich kurierach w 1940roku. Jest tam sporo jazdy na nartach w pieknych plenerach . Dziennych i nocnych, zarowno pojedynczej jak niemalze synchronicznej w wykonaniu zakopianskich instruktorow w roli patrolu strzelcow alpejskich. W filmie jest tez chyba niepobity dotad wyczyn kaskaderski -skok z wagonika kolejki na Kasprowy.... Prywatny akcent- w zimie 1968/9 w czasie krecenia bylem pierwszy raz w Zakopanem (mlodszy brat matki - wtedy aktor Teatru Starego w Krakowie - gral w filmie jednego z kurierow). Niestety na nartach pojezdzilem tam dopiero ponad 40 lat pozniej... ;-) https://m.cda.pl/video/5613495a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 26 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 I znowu piękny dzień. To pomaga. A to jeszcze bardziej. Już tam siedzę i mam miejsce przy oknie ! https://www.bing.com...ne&&FORM=VDVVXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Z mniej lekkich tematow warto zerknac na "Znicz olimpijski" o zakopianskich kurierach w 1940roku. Jest tam sporo jazdy na nartach w pieknych plenerach . Dziennych i nocnych, zarowno pojedynczej jak niemalze synchronicznej w wykonaniu zakopianskich instruktorow w roli patrolu strzelcow alpejskich. W filmie jest tez chyba niepobity dotad wyczyn kaskaderski -skok z wagonika kolejki na Kasprowy.... Prywatny akcent- w zimie 1968/9 w czasie krecenia bylem pierwszy raz w Zakopanem (mlodszy brat matki gral w filmie jednego z kurierow). Niestety na nartach pojezdzilem tam dopiero ponad 40 lat pozniej... ;-) https://m.cda.pl/video/5613495a Super film !!! Z hobbystycznego punktu widzenia sporo niedoróbek w wyposażeniu Grenschutzu/Gebirgsjager (polskie wiatrówki np) ale ogólnie dość dobrze. Temat szkolenia narciarzy przez Niemców w Zakopcu w czasie okupacji mnie bardzo interesuje. I ogólnie tematy pokrewne, kurierka, Goralenvolk, konspiracja wśród górali etc. Jakby ktoś miał takie materiały, linki to chętnie przyjmę. Temat interesuje mnie naukowo/historycznie oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 pomału głupieję. Uprałam zasłony i umyłam olbrzymie okno/drzwi na taras.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 pomału głupieję. Uprałam zasłony i umyłam olbrzymie okno/drzwi na taras.... Dobra robota, Majka. Teraz powieś. Zasłony te, znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Dobra robota, Majka. Teraz powieś. Zasłony te, znaczy. muszę zaprzęgnąć męża, to ciężka robota. Jak powiesi, to wszyscy będą go podziwiali. A na pewno potrzebuje tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Dobra robota, Majka. Teraz powieś. Zasłony te, znaczy. Cześć Jakie powieś. Teraz je ubrudź i później wypierz a następnie.... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 muszę zaprzęgnąć męża, to ciężka robota. Jak powiesi, to wszyscy będą go podziwiali. A na pewno potrzebuje tego Daj streaming z tego wydarzenia, będziemy dawać lajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Daj streaming z tego wydarzenia, będziemy dawać lajki. Jeszcze 3 tyg. kwarantanny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Jeszcze 3 tyg. kwarantanny! do świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 do świąt Nie kumasz. Podwyzszam, do Swiat Bozego Narodzenia. Na odludziu i bez internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Najlepsza mowa motywacyjna jaką słyszałem: https://youtu.be/X6CtyjWpOH0 A teraz biorę się za trening. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Trochę podłubałem - teraz wygodniej będzie się siedziało i pływało. Przed dłubaniem , Po dłubaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Wykorzystałem stary fundament po szklarni do budowy drewnianego tarasu, legary mam osadzone, wyślę później efekt końcowy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Zeby nie zwariowac w domu i naladowac bateryjki sloncem Rożnów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 dzisiaj do jechały do nas dzieci / dorosłe/ zrobiliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski. Super czyste niebo nad nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 dzisiaj do jechały do nas dzieci / dorosłe/ zrobiliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski. Super czyste niebo nad nami A prawo moralne wewnątrz was;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 dzisiaj do jechały do nas dzieci / dorosłe/ zrobiliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski. Super czyste niebo nad nami Hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Wczoraj błoto na motocyklu z rana, a po południu wędka. A pochwale się: 3 karpie, kilka małych leszczyków i bardzo dużo pięknej płoci, krasnopiórek. I to na wodach PZW (film "Fanatyk" dostępny na netflix ;-)). Wszystko wróciło do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Wczoraj błoto na motocyklu z rana, [..] Wszystko wróciło do wody. Mam nadzieje ze crosówka tez.. . :-);-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 2 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Żeby tylko i wyłącznie nie krakać: Jak spędzacie czas (jak go wykorzystujecie) w trakcie obecnej epidemii? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Dla zabicia czasuhttps://www.redbull....komedie-na-zime A w klimacie z powyższych wpisów Na trudny czas najlepiej być w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Z mniej lekkich tematow warto zerknac na "Znicz olimpijski" o zakopianskich kurierach w 1940roku. Jest tam sporo jazdy na nartach w pieknych plenerach . Dziennych i nocnych, zarowno pojedynczej jak niemalze synchronicznej w wykonaniu zakopianskich instruktorow w roli patrolu strzelcow alpejskich. W filmie jest tez chyba niepobity dotad wyczyn kaskaderski -skok z wagonika kolejki na Kasprowy.... Prywatny akcent- w zimie 1968/9 w czasie krecenia bylem pierwszy raz w Zakopanem (mlodszy brat matki - wtedy aktor Teatru Starego w Krakowie - gral w filmie jednego z kurierow). Niestety na nartach pojezdzilem tam dopiero ponad 40 lat pozniej... ;-) https://m.cda.pl/video/5613495a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 26 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 I znowu piękny dzień. To pomaga. A to jeszcze bardziej. Już tam siedzę i mam miejsce przy oknie ! https://www.bing.com...ne&&FORM=VDVVXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Z mniej lekkich tematow warto zerknac na "Znicz olimpijski" o zakopianskich kurierach w 1940roku. Jest tam sporo jazdy na nartach w pieknych plenerach . Dziennych i nocnych, zarowno pojedynczej jak niemalze synchronicznej w wykonaniu zakopianskich instruktorow w roli patrolu strzelcow alpejskich. W filmie jest tez chyba niepobity dotad wyczyn kaskaderski -skok z wagonika kolejki na Kasprowy.... Prywatny akcent- w zimie 1968/9 w czasie krecenia bylem pierwszy raz w Zakopanem (mlodszy brat matki gral w filmie jednego z kurierow). Niestety na nartach pojezdzilem tam dopiero ponad 40 lat pozniej... ;-) https://m.cda.pl/video/5613495a Super film !!! Z hobbystycznego punktu widzenia sporo niedoróbek w wyposażeniu Grenschutzu/Gebirgsjager (polskie wiatrówki np) ale ogólnie dość dobrze. Temat szkolenia narciarzy przez Niemców w Zakopcu w czasie okupacji mnie bardzo interesuje. I ogólnie tematy pokrewne, kurierka, Goralenvolk, konspiracja wśród górali etc. Jakby ktoś miał takie materiały, linki to chętnie przyjmę. Temat interesuje mnie naukowo/historycznie oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 pomału głupieję. Uprałam zasłony i umyłam olbrzymie okno/drzwi na taras.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 pomału głupieję. Uprałam zasłony i umyłam olbrzymie okno/drzwi na taras.... Dobra robota, Majka. Teraz powieś. Zasłony te, znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Dobra robota, Majka. Teraz powieś. Zasłony te, znaczy. muszę zaprzęgnąć męża, to ciężka robota. Jak powiesi, to wszyscy będą go podziwiali. A na pewno potrzebuje tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Dobra robota, Majka. Teraz powieś. Zasłony te, znaczy. Cześć Jakie powieś. Teraz je ubrudź i później wypierz a następnie.... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 muszę zaprzęgnąć męża, to ciężka robota. Jak powiesi, to wszyscy będą go podziwiali. A na pewno potrzebuje tego Daj streaming z tego wydarzenia, będziemy dawać lajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Daj streaming z tego wydarzenia, będziemy dawać lajki. Jeszcze 3 tyg. kwarantanny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Jeszcze 3 tyg. kwarantanny! do świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 do świąt Nie kumasz. Podwyzszam, do Swiat Bozego Narodzenia. Na odludziu i bez internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Najlepsza mowa motywacyjna jaką słyszałem: https://youtu.be/X6CtyjWpOH0 A teraz biorę się za trening. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Trochę podłubałem - teraz wygodniej będzie się siedziało i pływało. Przed dłubaniem , Po dłubaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Wykorzystałem stary fundament po szklarni do budowy drewnianego tarasu, legary mam osadzone, wyślę później efekt końcowy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Zeby nie zwariowac w domu i naladowac bateryjki sloncem Rożnów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 dzisiaj do jechały do nas dzieci / dorosłe/ zrobiliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski. Super czyste niebo nad nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 dzisiaj do jechały do nas dzieci / dorosłe/ zrobiliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski. Super czyste niebo nad nami A prawo moralne wewnątrz was;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 dzisiaj do jechały do nas dzieci / dorosłe/ zrobiliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski. Super czyste niebo nad nami Hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Wczoraj błoto na motocyklu z rana, a po południu wędka. A pochwale się: 3 karpie, kilka małych leszczyków i bardzo dużo pięknej płoci, krasnopiórek. I to na wodach PZW (film "Fanatyk" dostępny na netflix ;-)). Wszystko wróciło do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Wczoraj błoto na motocyklu z rana, [..] Wszystko wróciło do wody. Mam nadzieje ze crosówka tez.. . :-);-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 2 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Żeby tylko i wyłącznie nie krakać: Jak spędzacie czas (jak go wykorzystujecie) w trakcie obecnej epidemii? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 pomału głupieję. Uprałam zasłony i umyłam olbrzymie okno/drzwi na taras.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 pomału głupieję. Uprałam zasłony i umyłam olbrzymie okno/drzwi na taras.... Dobra robota, Majka. Teraz powieś. Zasłony te, znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Dobra robota, Majka. Teraz powieś. Zasłony te, znaczy. muszę zaprzęgnąć męża, to ciężka robota. Jak powiesi, to wszyscy będą go podziwiali. A na pewno potrzebuje tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Dobra robota, Majka. Teraz powieś. Zasłony te, znaczy. Cześć Jakie powieś. Teraz je ubrudź i później wypierz a następnie.... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 muszę zaprzęgnąć męża, to ciężka robota. Jak powiesi, to wszyscy będą go podziwiali. A na pewno potrzebuje tego Daj streaming z tego wydarzenia, będziemy dawać lajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Daj streaming z tego wydarzenia, będziemy dawać lajki. Jeszcze 3 tyg. kwarantanny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Jeszcze 3 tyg. kwarantanny! do świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 do świąt Nie kumasz. Podwyzszam, do Swiat Bozego Narodzenia. Na odludziu i bez internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Najlepsza mowa motywacyjna jaką słyszałem: https://youtu.be/X6CtyjWpOH0 A teraz biorę się za trening. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Trochę podłubałem - teraz wygodniej będzie się siedziało i pływało. Przed dłubaniem , Po dłubaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Wykorzystałem stary fundament po szklarni do budowy drewnianego tarasu, legary mam osadzone, wyślę później efekt końcowy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Zeby nie zwariowac w domu i naladowac bateryjki sloncem Rożnów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 dzisiaj do jechały do nas dzieci / dorosłe/ zrobiliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski. Super czyste niebo nad nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 dzisiaj do jechały do nas dzieci / dorosłe/ zrobiliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski. Super czyste niebo nad nami A prawo moralne wewnątrz was;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 dzisiaj do jechały do nas dzieci / dorosłe/ zrobiliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski. Super czyste niebo nad nami Hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Wczoraj błoto na motocyklu z rana, a po południu wędka. A pochwale się: 3 karpie, kilka małych leszczyków i bardzo dużo pięknej płoci, krasnopiórek. I to na wodach PZW (film "Fanatyk" dostępny na netflix ;-)). Wszystko wróciło do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Wczoraj błoto na motocyklu z rana, [..] Wszystko wróciło do wody. Mam nadzieje ze crosówka tez.. . :-);-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 2 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Żeby tylko i wyłącznie nie krakać: Jak spędzacie czas (jak go wykorzystujecie) w trakcie obecnej epidemii? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Dobra robota, Majka. Teraz powieś. Zasłony te, znaczy. muszę zaprzęgnąć męża, to ciężka robota. Jak powiesi, to wszyscy będą go podziwiali. A na pewno potrzebuje tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Dobra robota, Majka. Teraz powieś. Zasłony te, znaczy. Cześć Jakie powieś. Teraz je ubrudź i później wypierz a następnie.... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 muszę zaprzęgnąć męża, to ciężka robota. Jak powiesi, to wszyscy będą go podziwiali. A na pewno potrzebuje tego Daj streaming z tego wydarzenia, będziemy dawać lajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Daj streaming z tego wydarzenia, będziemy dawać lajki. Jeszcze 3 tyg. kwarantanny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Jeszcze 3 tyg. kwarantanny! do świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 do świąt Nie kumasz. Podwyzszam, do Swiat Bozego Narodzenia. Na odludziu i bez internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Najlepsza mowa motywacyjna jaką słyszałem: https://youtu.be/X6CtyjWpOH0 A teraz biorę się za trening. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Trochę podłubałem - teraz wygodniej będzie się siedziało i pływało. Przed dłubaniem , Po dłubaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Wykorzystałem stary fundament po szklarni do budowy drewnianego tarasu, legary mam osadzone, wyślę później efekt końcowy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Zeby nie zwariowac w domu i naladowac bateryjki sloncem Rożnów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 dzisiaj do jechały do nas dzieci / dorosłe/ zrobiliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski. Super czyste niebo nad nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 dzisiaj do jechały do nas dzieci / dorosłe/ zrobiliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski. Super czyste niebo nad nami A prawo moralne wewnątrz was;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 dzisiaj do jechały do nas dzieci / dorosłe/ zrobiliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski. Super czyste niebo nad nami Hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Wczoraj błoto na motocyklu z rana, a po południu wędka. A pochwale się: 3 karpie, kilka małych leszczyków i bardzo dużo pięknej płoci, krasnopiórek. I to na wodach PZW (film "Fanatyk" dostępny na netflix ;-)). Wszystko wróciło do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Wczoraj błoto na motocyklu z rana, [..] Wszystko wróciło do wody. Mam nadzieje ze crosówka tez.. . :-);-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 2 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Żeby tylko i wyłącznie nie krakać: Jak spędzacie czas (jak go wykorzystujecie) w trakcie obecnej epidemii? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Dobra robota, Majka. Teraz powieś. Zasłony te, znaczy. Cześć Jakie powieś. Teraz je ubrudź i później wypierz a następnie.... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 muszę zaprzęgnąć męża, to ciężka robota. Jak powiesi, to wszyscy będą go podziwiali. A na pewno potrzebuje tego Daj streaming z tego wydarzenia, będziemy dawać lajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Daj streaming z tego wydarzenia, będziemy dawać lajki. Jeszcze 3 tyg. kwarantanny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Jeszcze 3 tyg. kwarantanny! do świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 do świąt Nie kumasz. Podwyzszam, do Swiat Bozego Narodzenia. Na odludziu i bez internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Najlepsza mowa motywacyjna jaką słyszałem: https://youtu.be/X6CtyjWpOH0 A teraz biorę się za trening. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Trochę podłubałem - teraz wygodniej będzie się siedziało i pływało. Przed dłubaniem , Po dłubaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Wykorzystałem stary fundament po szklarni do budowy drewnianego tarasu, legary mam osadzone, wyślę później efekt końcowy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Zeby nie zwariowac w domu i naladowac bateryjki sloncem Rożnów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 dzisiaj do jechały do nas dzieci / dorosłe/ zrobiliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski. Super czyste niebo nad nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 dzisiaj do jechały do nas dzieci / dorosłe/ zrobiliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski. Super czyste niebo nad nami A prawo moralne wewnątrz was;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 dzisiaj do jechały do nas dzieci / dorosłe/ zrobiliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski. Super czyste niebo nad nami Hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Wczoraj błoto na motocyklu z rana, a po południu wędka. A pochwale się: 3 karpie, kilka małych leszczyków i bardzo dużo pięknej płoci, krasnopiórek. I to na wodach PZW (film "Fanatyk" dostępny na netflix ;-)). Wszystko wróciło do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Wczoraj błoto na motocyklu z rana, [..] Wszystko wróciło do wody. Mam nadzieje ze crosówka tez.. . :-);-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 2 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Żeby tylko i wyłącznie nie krakać: Jak spędzacie czas (jak go wykorzystujecie) w trakcie obecnej epidemii?
mario33 Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 muszę zaprzęgnąć męża, to ciężka robota. Jak powiesi, to wszyscy będą go podziwiali. A na pewno potrzebuje tego Daj streaming z tego wydarzenia, będziemy dawać lajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Daj streaming z tego wydarzenia, będziemy dawać lajki. Jeszcze 3 tyg. kwarantanny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Jeszcze 3 tyg. kwarantanny! do świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 do świąt Nie kumasz. Podwyzszam, do Swiat Bozego Narodzenia. Na odludziu i bez internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Najlepsza mowa motywacyjna jaką słyszałem: https://youtu.be/X6CtyjWpOH0 A teraz biorę się za trening. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Trochę podłubałem - teraz wygodniej będzie się siedziało i pływało. Przed dłubaniem , Po dłubaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Wykorzystałem stary fundament po szklarni do budowy drewnianego tarasu, legary mam osadzone, wyślę później efekt końcowy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Zeby nie zwariowac w domu i naladowac bateryjki sloncem Rożnów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 dzisiaj do jechały do nas dzieci / dorosłe/ zrobiliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski. Super czyste niebo nad nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 dzisiaj do jechały do nas dzieci / dorosłe/ zrobiliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski. Super czyste niebo nad nami A prawo moralne wewnątrz was;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 dzisiaj do jechały do nas dzieci / dorosłe/ zrobiliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski. Super czyste niebo nad nami Hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Wczoraj błoto na motocyklu z rana, a po południu wędka. A pochwale się: 3 karpie, kilka małych leszczyków i bardzo dużo pięknej płoci, krasnopiórek. I to na wodach PZW (film "Fanatyk" dostępny na netflix ;-)). Wszystko wróciło do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Wczoraj błoto na motocyklu z rana, [..] Wszystko wróciło do wody. Mam nadzieje ze crosówka tez.. . :-);-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 2 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Żeby tylko i wyłącznie nie krakać: Jak spędzacie czas (jak go wykorzystujecie) w trakcie obecnej epidemii?
fredowski Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Daj streaming z tego wydarzenia, będziemy dawać lajki. Jeszcze 3 tyg. kwarantanny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeus Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Jeszcze 3 tyg. kwarantanny! do świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 do świąt Nie kumasz. Podwyzszam, do Swiat Bozego Narodzenia. Na odludziu i bez internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Najlepsza mowa motywacyjna jaką słyszałem: https://youtu.be/X6CtyjWpOH0 A teraz biorę się za trening. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Trochę podłubałem - teraz wygodniej będzie się siedziało i pływało. Przed dłubaniem , Po dłubaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Wykorzystałem stary fundament po szklarni do budowy drewnianego tarasu, legary mam osadzone, wyślę później efekt końcowy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Zeby nie zwariowac w domu i naladowac bateryjki sloncem Rożnów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 dzisiaj do jechały do nas dzieci / dorosłe/ zrobiliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski. Super czyste niebo nad nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 dzisiaj do jechały do nas dzieci / dorosłe/ zrobiliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski. Super czyste niebo nad nami A prawo moralne wewnątrz was;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 dzisiaj do jechały do nas dzieci / dorosłe/ zrobiliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski. Super czyste niebo nad nami Hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Wczoraj błoto na motocyklu z rana, a po południu wędka. A pochwale się: 3 karpie, kilka małych leszczyków i bardzo dużo pięknej płoci, krasnopiórek. I to na wodach PZW (film "Fanatyk" dostępny na netflix ;-)). Wszystko wróciło do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Wczoraj błoto na motocyklu z rana, [..] Wszystko wróciło do wody. Mam nadzieje ze crosówka tez.. . :-);-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 2 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
fredowski Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 do świąt Nie kumasz. Podwyzszam, do Swiat Bozego Narodzenia. Na odludziu i bez internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Najlepsza mowa motywacyjna jaką słyszałem: https://youtu.be/X6CtyjWpOH0 A teraz biorę się za trening. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Trochę podłubałem - teraz wygodniej będzie się siedziało i pływało. Przed dłubaniem , Po dłubaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Wykorzystałem stary fundament po szklarni do budowy drewnianego tarasu, legary mam osadzone, wyślę później efekt końcowy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin TDM Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Zeby nie zwariowac w domu i naladowac bateryjki sloncem Rożnów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 dzisiaj do jechały do nas dzieci / dorosłe/ zrobiliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski. Super czyste niebo nad nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 dzisiaj do jechały do nas dzieci / dorosłe/ zrobiliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski. Super czyste niebo nad nami A prawo moralne wewnątrz was;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 dzisiaj do jechały do nas dzieci / dorosłe/ zrobiliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski. Super czyste niebo nad nami Hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Wczoraj błoto na motocyklu z rana, a po południu wędka. A pochwale się: 3 karpie, kilka małych leszczyków i bardzo dużo pięknej płoci, krasnopiórek. I to na wodach PZW (film "Fanatyk" dostępny na netflix ;-)). Wszystko wróciło do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Wczoraj błoto na motocyklu z rana, [..] Wszystko wróciło do wody. Mam nadzieje ze crosówka tez.. . :-);-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 2 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
mariusz-net Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Wczoraj błoto na motocyklu z rana, a po południu wędka. A pochwale się: 3 karpie, kilka małych leszczyków i bardzo dużo pięknej płoci, krasnopiórek. I to na wodach PZW (film "Fanatyk" dostępny na netflix ;-)). Wszystko wróciło do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Wczoraj błoto na motocyklu z rana, [..] Wszystko wróciło do wody. Mam nadzieje ze crosówka tez.. . :-);-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi