nikon255 Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 No i zrobił się gnój w tym zacnym wątku. Leci z nami moderator? https://www.youtube....h?v=VZ49Wtk6pqI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Leci z nami moderator? A kto to jest ten moderator? Nigdy o nim nie słyszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 A kto to jest ten moderator? Nigdy o nim nie słyszałam. Mitek kiedyś jakąś zakładkę moderował, przynajmniej taki opis na forum kiedyś był. Teraz to chyba już nieaktualne. Na każdym forum jest ten sam problem, moderować czy nie moderować. Jak są moderatorzy to zaraz podnosi się wrzask o niesprawiedliwe moderowanie, ostrzeżenia, bany, kumoterstwo, etc. Z kolei jak nie ma moderacji to jest taki oto śmietnik jak ten wątek, założony jedynie po to, żeby sobie stroić niewybredne żarty z kol. Mitka. Tego typu wątki są żenujące, poniżej jakiegokolwiek poziomu i dziwię się ludziom, którzy biorą w nich udział, poklepując się po pleckach wraz z jego założycielem... Celowane w konkretną osobę wątki są jednym z największych możliwych naruszeń netykiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Umeczony gorska jazda spadam. Cdn. Ps. oszust ukryl sie pod kreska i mysli, ze go nie widac. ha ha Fredo co Ty się opierniczasz na rowerze, właśnie dzisiaj kończy się okno pogodowe na żleby w Olbrzymach, korzystaj :-) w górach pustki, jak w Arktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Fredo co Ty się opierniczasz na rowerze, właśnie dzisiaj kończy się okno pogodowe na żleby w Olbrzymach, korzystaj :-) w górach pustki, jak w Arktyce Nie wchodze. Do mnie prosze z nazwami geograficznymi, dopuszczam zwyczajowe np: Sokoliki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Nie wchodze. Do mnie prosze z nazwami geograficznymi, dopuszczam zwyczajowe np: Sokoliki. Ja wiem jedno: co bym nie napisał to Ty nie dopuszczasz. Opublikuj swój atlas geograficzny Sudetów, wtedy się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 A kto to jest ten moderator? Nigdy o nim nie słyszałam. Who the fuck is Alice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Mitek kiedyś jakąś zakładkę moderował, przynajmniej taki opis na forum kiedyś był. Teraz to chyba już nieaktualne. Na każdym forum jest ten sam problem, moderować czy nie moderować. Jak są moderatorzy to zaraz podnosi się wrzask o niesprawiedliwe moderowanie, ostrzeżenia, bany, kumoterstwo, etc. Z kolei jak nie ma moderacji to jest taki oto śmietnik jak ten wątek, założony jedynie po to, żeby sobie stroić niewybredne żarty z kol. Mitka. Tego typu wątki są żenujące, poniżej jakiegokolwiek poziomu i dziwię się ludziom, którzy biorą w nich udział, poklepując się po pleckach wraz z jego założycielem... Celowane w konkretną osobę wątki są jednym z największych możliwych naruszeń netykiety. Przecież można takiego wątku nie czytać, a tym bardziej w nim nie pisać, jak boli. Zawsze wolałem skiforum, brytana i jeszcze jeden portal offowy, którego nie wymienię z nazwy. W porównaniu z kawałkami z brytana tu na skiforum to wersal;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Przecież można takiego wątku nie czytać, a tym bardziej w nim nie pisać, jak boli. Zawsze wolałem skiforum, brytana i jeszcze jeden portal offowy, którego nie wymienię z nazwy. W porównaniu z kawałkami z brytana tu na skiforum to wersal;-) Ale szkoda moim zdaniem forum. Nawet jeśli Mitek budzi kontrowersje i jakaś część userów go nie lubi to naprawdę nie jest w dobrym tonie zakładanie takich wątków. To bardziej świadczy o twórcy a nie o osobie, którą w takim wątku obrabiają. Sądzę że powinniśmy wspólnie dbać o jakość forum, przede wszystkim w wymiarze relacji międzyludzkich. Wolę jak ludzie piszą nawet głupoty, ale nie znoszę jak doskakują do innych lecząc w ten sposób swoje kompleksy, fobie czy zabijając inne problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Moderacja a prawa obywatelskie - co wybrać, co wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Jestem na kilku forach w różnych tematach. Na skiforum jest najwiecej zacietrzewienia ( sąd sądem a sprawiedliwość jest po naszej stronie), obrzucania błotem, intryg, oczerniania i innych takich. A wystarczy moderator z karteczkami, jedna kartka = ostrzeżenie, druga kartka = dwu tygodniowy odpoczynek od forum, trzecia kartka = ban. Porządek będzie od zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Jestem na kilku forach w różnych tematach. Na skiforum jest najwiecej zacietrzewienia ( sąd sądem a sprawiedliwość jest po naszej stronie), obrzucania błotem, intryg, oczerniania i innych takich. A wystarczy moderator z karteczkami, jedna kartka = ostrzeżenie, druga kartka = dwu tygodniowy odpoczynek od forum, trzecia kartka = ban. Porządek będzie od zaraz. Grimson, są jeszcze o wiele gorsze fora, wierz mi. Wejdź choćby na takie https://www.audiostereo.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Grimson, są jeszcze o wiele gorsze fora, wierz mi. Wejdź choćby na takie https://www.audiostereo.pl/ Ja się szanuje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ja się szanuje :-) Masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ale szkoda moim zdaniem forum. Nawet jeśli Mitek budzi kontrowersje i jakaś część userów go nie lubi to naprawdę nie jest w dobrym tonie zakładanie takich wątków. To bardziej świadczy o twórcy a nie o osobie, którą w takim wątku obrabiają. Sądzę że powinniśmy wspólnie dbać o jakość forum, przede wszystkim w wymiarze relacji międzyludzkich. Wolę jak ludzie piszą nawet głupoty, ale nie znoszę jak doskakują do innych lecząc w ten sposób swoje kompleksy, fobie czy zabijając inne problemy. Uzdrowicielu forumowych tematow. Napisales temat w dobrych intencjach albo jakikolwiek? Ten temat mial dobre intencje. Przejrzyj go od poczatku i pomysl... Pierwszy zgrzyt popelnil kordiankw a ze byl delikatny to sie szybko zakonczyl. Nastepnie wtracil sie oszust kameleon i pod roznymi nickami rozpoczal rozpieprzanie tematu. Podobalo sie co? wtedy trzeba bylo reagowac ale jak czytac do oszustow mialesz/masz blizej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Mitek kiedyś jakąś zakładkę moderował, przynajmniej taki opis na forum kiedyś był. Teraz to chyba już nieaktualne. Na każdym forum jest ten sam problem, moderować czy nie moderować. Jak są moderatorzy to zaraz podnosi się wrzask o niesprawiedliwe moderowanie, ostrzeżenia, bany, kumoterstwo, etc. Z kolei jak nie ma moderacji to jest taki oto śmietnik jak ten wątek, założony jedynie po to, żeby sobie stroić niewybredne żarty z kol. Mitka. Tego typu wątki są żenujące, poniżej jakiegokolwiek poziomu i dziwię się ludziom, którzy biorą w nich udział, poklepując się po pleckach wraz z jego założycielem... Celowane w konkretną osobę wątki są jednym z największych możliwych naruszeń netykiety. Cześć Epizod moderatorski, o którym piszesz był związany z organizowanymi przeze mnie przez 4 czy 5 lat zawodami i imprezami w Czarnym Groniu. Nazywało się to Zawody SkiForum tylko i wyłącznie ze względu na fakt iż SkiForum było podstawową platformą informacyjną dotyczącą tematu oraz ówcześni właściciele fundowali trochę nagród. Tak naprawdę były to imprezy prywatne. W tym też okresie aby ułatwić mi opanowanie zapisów, publikowanie wyników itd. umożliwiono mi moderację jednego wątku dotyczącego tych zawodów i imprez im towarzyszących. I tyle. Wszyscy zresztą chyba wiedzą, że jestem zdecydowanym zwolennikiem braku wszelkiej moderacji. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 A mnie się podoba i o ile nie będzie nadużywane lub pisane w kontekście szyderstwa i oczywiście sam Mietek nie będzie miał nic przeciwko to jak najbardziej tak. Dla mnie oznacza to krótko, rzeczowo, fachowo i bardzo w temacie. Tak np w temacie dot. szurania (cokolwiek to oznacza) sam Mietek "poleciał mitkiem" w kontekście ślizg/ześlizg, nota bene sam twórca wątku też w tym temacie "poleciał mitkiem" rzeczowo tłumacząc czym jest pivot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Uzdrowicielu forumowych tematow. Napisales temat w dobrych intencjach albo jakikolwiek? Ten temat mial dobre intencje. Przejrzyj go od poczatku i pomysl... Pierwszy zgrzyt popelnil kordiankw a ze byl delikatny to sie szybko zakonczyl. Nastepnie wtracil sie oszust kameleon i pod roznymi nickami rozpoczal rozpieprzanie tematu. Podobalo sie co? wtedy trzeba bylo reagowac ale jak czytac do oszustow mialesz/masz blizej. Fred, to co wyczyniasz na tym forum woła o pomstę do nieba, wymiotować się chce. A podobno w realu jesteś normalnym facetem. Dobre intencje tego tematu?? Czy Tobie czasem sufit na głowę nie spadł, trawestując klasyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Poleciec mitkiem... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wkg Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Leci z nami moderator? A kto to jest ten moderator? Nigdy o nim nie słyszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 A kto to jest ten moderator? Nigdy o nim nie słyszałam. Mitek kiedyś jakąś zakładkę moderował, przynajmniej taki opis na forum kiedyś był. Teraz to chyba już nieaktualne. Na każdym forum jest ten sam problem, moderować czy nie moderować. Jak są moderatorzy to zaraz podnosi się wrzask o niesprawiedliwe moderowanie, ostrzeżenia, bany, kumoterstwo, etc. Z kolei jak nie ma moderacji to jest taki oto śmietnik jak ten wątek, założony jedynie po to, żeby sobie stroić niewybredne żarty z kol. Mitka. Tego typu wątki są żenujące, poniżej jakiegokolwiek poziomu i dziwię się ludziom, którzy biorą w nich udział, poklepując się po pleckach wraz z jego założycielem... Celowane w konkretną osobę wątki są jednym z największych możliwych naruszeń netykiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Umeczony gorska jazda spadam. Cdn. Ps. oszust ukryl sie pod kreska i mysli, ze go nie widac. ha ha Fredo co Ty się opierniczasz na rowerze, właśnie dzisiaj kończy się okno pogodowe na żleby w Olbrzymach, korzystaj :-) w górach pustki, jak w Arktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Fredo co Ty się opierniczasz na rowerze, właśnie dzisiaj kończy się okno pogodowe na żleby w Olbrzymach, korzystaj :-) w górach pustki, jak w Arktyce Nie wchodze. Do mnie prosze z nazwami geograficznymi, dopuszczam zwyczajowe np: Sokoliki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Nie wchodze. Do mnie prosze z nazwami geograficznymi, dopuszczam zwyczajowe np: Sokoliki. Ja wiem jedno: co bym nie napisał to Ty nie dopuszczasz. Opublikuj swój atlas geograficzny Sudetów, wtedy się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 A kto to jest ten moderator? Nigdy o nim nie słyszałam. Who the fuck is Alice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Mitek kiedyś jakąś zakładkę moderował, przynajmniej taki opis na forum kiedyś był. Teraz to chyba już nieaktualne. Na każdym forum jest ten sam problem, moderować czy nie moderować. Jak są moderatorzy to zaraz podnosi się wrzask o niesprawiedliwe moderowanie, ostrzeżenia, bany, kumoterstwo, etc. Z kolei jak nie ma moderacji to jest taki oto śmietnik jak ten wątek, założony jedynie po to, żeby sobie stroić niewybredne żarty z kol. Mitka. Tego typu wątki są żenujące, poniżej jakiegokolwiek poziomu i dziwię się ludziom, którzy biorą w nich udział, poklepując się po pleckach wraz z jego założycielem... Celowane w konkretną osobę wątki są jednym z największych możliwych naruszeń netykiety. Przecież można takiego wątku nie czytać, a tym bardziej w nim nie pisać, jak boli. Zawsze wolałem skiforum, brytana i jeszcze jeden portal offowy, którego nie wymienię z nazwy. W porównaniu z kawałkami z brytana tu na skiforum to wersal;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Przecież można takiego wątku nie czytać, a tym bardziej w nim nie pisać, jak boli. Zawsze wolałem skiforum, brytana i jeszcze jeden portal offowy, którego nie wymienię z nazwy. W porównaniu z kawałkami z brytana tu na skiforum to wersal;-) Ale szkoda moim zdaniem forum. Nawet jeśli Mitek budzi kontrowersje i jakaś część userów go nie lubi to naprawdę nie jest w dobrym tonie zakładanie takich wątków. To bardziej świadczy o twórcy a nie o osobie, którą w takim wątku obrabiają. Sądzę że powinniśmy wspólnie dbać o jakość forum, przede wszystkim w wymiarze relacji międzyludzkich. Wolę jak ludzie piszą nawet głupoty, ale nie znoszę jak doskakują do innych lecząc w ten sposób swoje kompleksy, fobie czy zabijając inne problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Moderacja a prawa obywatelskie - co wybrać, co wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Jestem na kilku forach w różnych tematach. Na skiforum jest najwiecej zacietrzewienia ( sąd sądem a sprawiedliwość jest po naszej stronie), obrzucania błotem, intryg, oczerniania i innych takich. A wystarczy moderator z karteczkami, jedna kartka = ostrzeżenie, druga kartka = dwu tygodniowy odpoczynek od forum, trzecia kartka = ban. Porządek będzie od zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Jestem na kilku forach w różnych tematach. Na skiforum jest najwiecej zacietrzewienia ( sąd sądem a sprawiedliwość jest po naszej stronie), obrzucania błotem, intryg, oczerniania i innych takich. A wystarczy moderator z karteczkami, jedna kartka = ostrzeżenie, druga kartka = dwu tygodniowy odpoczynek od forum, trzecia kartka = ban. Porządek będzie od zaraz. Grimson, są jeszcze o wiele gorsze fora, wierz mi. Wejdź choćby na takie https://www.audiostereo.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Grimson, są jeszcze o wiele gorsze fora, wierz mi. Wejdź choćby na takie https://www.audiostereo.pl/ Ja się szanuje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ja się szanuje :-) Masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ale szkoda moim zdaniem forum. Nawet jeśli Mitek budzi kontrowersje i jakaś część userów go nie lubi to naprawdę nie jest w dobrym tonie zakładanie takich wątków. To bardziej świadczy o twórcy a nie o osobie, którą w takim wątku obrabiają. Sądzę że powinniśmy wspólnie dbać o jakość forum, przede wszystkim w wymiarze relacji międzyludzkich. Wolę jak ludzie piszą nawet głupoty, ale nie znoszę jak doskakują do innych lecząc w ten sposób swoje kompleksy, fobie czy zabijając inne problemy. Uzdrowicielu forumowych tematow. Napisales temat w dobrych intencjach albo jakikolwiek? Ten temat mial dobre intencje. Przejrzyj go od poczatku i pomysl... Pierwszy zgrzyt popelnil kordiankw a ze byl delikatny to sie szybko zakonczyl. Nastepnie wtracil sie oszust kameleon i pod roznymi nickami rozpoczal rozpieprzanie tematu. Podobalo sie co? wtedy trzeba bylo reagowac ale jak czytac do oszustow mialesz/masz blizej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Mitek kiedyś jakąś zakładkę moderował, przynajmniej taki opis na forum kiedyś był. Teraz to chyba już nieaktualne. Na każdym forum jest ten sam problem, moderować czy nie moderować. Jak są moderatorzy to zaraz podnosi się wrzask o niesprawiedliwe moderowanie, ostrzeżenia, bany, kumoterstwo, etc. Z kolei jak nie ma moderacji to jest taki oto śmietnik jak ten wątek, założony jedynie po to, żeby sobie stroić niewybredne żarty z kol. Mitka. Tego typu wątki są żenujące, poniżej jakiegokolwiek poziomu i dziwię się ludziom, którzy biorą w nich udział, poklepując się po pleckach wraz z jego założycielem... Celowane w konkretną osobę wątki są jednym z największych możliwych naruszeń netykiety. Cześć Epizod moderatorski, o którym piszesz był związany z organizowanymi przeze mnie przez 4 czy 5 lat zawodami i imprezami w Czarnym Groniu. Nazywało się to Zawody SkiForum tylko i wyłącznie ze względu na fakt iż SkiForum było podstawową platformą informacyjną dotyczącą tematu oraz ówcześni właściciele fundowali trochę nagród. Tak naprawdę były to imprezy prywatne. W tym też okresie aby ułatwić mi opanowanie zapisów, publikowanie wyników itd. umożliwiono mi moderację jednego wątku dotyczącego tych zawodów i imprez im towarzyszących. I tyle. Wszyscy zresztą chyba wiedzą, że jestem zdecydowanym zwolennikiem braku wszelkiej moderacji. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 A mnie się podoba i o ile nie będzie nadużywane lub pisane w kontekście szyderstwa i oczywiście sam Mietek nie będzie miał nic przeciwko to jak najbardziej tak. Dla mnie oznacza to krótko, rzeczowo, fachowo i bardzo w temacie. Tak np w temacie dot. szurania (cokolwiek to oznacza) sam Mietek "poleciał mitkiem" w kontekście ślizg/ześlizg, nota bene sam twórca wątku też w tym temacie "poleciał mitkiem" rzeczowo tłumacząc czym jest pivot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Uzdrowicielu forumowych tematow. Napisales temat w dobrych intencjach albo jakikolwiek? Ten temat mial dobre intencje. Przejrzyj go od poczatku i pomysl... Pierwszy zgrzyt popelnil kordiankw a ze byl delikatny to sie szybko zakonczyl. Nastepnie wtracil sie oszust kameleon i pod roznymi nickami rozpoczal rozpieprzanie tematu. Podobalo sie co? wtedy trzeba bylo reagowac ale jak czytac do oszustow mialesz/masz blizej. Fred, to co wyczyniasz na tym forum woła o pomstę do nieba, wymiotować się chce. A podobno w realu jesteś normalnym facetem. Dobre intencje tego tematu?? Czy Tobie czasem sufit na głowę nie spadł, trawestując klasyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Poleciec mitkiem... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 A kto to jest ten moderator? Nigdy o nim nie słyszałam. Mitek kiedyś jakąś zakładkę moderował, przynajmniej taki opis na forum kiedyś był. Teraz to chyba już nieaktualne. Na każdym forum jest ten sam problem, moderować czy nie moderować. Jak są moderatorzy to zaraz podnosi się wrzask o niesprawiedliwe moderowanie, ostrzeżenia, bany, kumoterstwo, etc. Z kolei jak nie ma moderacji to jest taki oto śmietnik jak ten wątek, założony jedynie po to, żeby sobie stroić niewybredne żarty z kol. Mitka. Tego typu wątki są żenujące, poniżej jakiegokolwiek poziomu i dziwię się ludziom, którzy biorą w nich udział, poklepując się po pleckach wraz z jego założycielem... Celowane w konkretną osobę wątki są jednym z największych możliwych naruszeń netykiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Umeczony gorska jazda spadam. Cdn. Ps. oszust ukryl sie pod kreska i mysli, ze go nie widac. ha ha Fredo co Ty się opierniczasz na rowerze, właśnie dzisiaj kończy się okno pogodowe na żleby w Olbrzymach, korzystaj :-) w górach pustki, jak w Arktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Fredo co Ty się opierniczasz na rowerze, właśnie dzisiaj kończy się okno pogodowe na żleby w Olbrzymach, korzystaj :-) w górach pustki, jak w Arktyce Nie wchodze. Do mnie prosze z nazwami geograficznymi, dopuszczam zwyczajowe np: Sokoliki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Nie wchodze. Do mnie prosze z nazwami geograficznymi, dopuszczam zwyczajowe np: Sokoliki. Ja wiem jedno: co bym nie napisał to Ty nie dopuszczasz. Opublikuj swój atlas geograficzny Sudetów, wtedy się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 A kto to jest ten moderator? Nigdy o nim nie słyszałam. Who the fuck is Alice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Mitek kiedyś jakąś zakładkę moderował, przynajmniej taki opis na forum kiedyś był. Teraz to chyba już nieaktualne. Na każdym forum jest ten sam problem, moderować czy nie moderować. Jak są moderatorzy to zaraz podnosi się wrzask o niesprawiedliwe moderowanie, ostrzeżenia, bany, kumoterstwo, etc. Z kolei jak nie ma moderacji to jest taki oto śmietnik jak ten wątek, założony jedynie po to, żeby sobie stroić niewybredne żarty z kol. Mitka. Tego typu wątki są żenujące, poniżej jakiegokolwiek poziomu i dziwię się ludziom, którzy biorą w nich udział, poklepując się po pleckach wraz z jego założycielem... Celowane w konkretną osobę wątki są jednym z największych możliwych naruszeń netykiety. Przecież można takiego wątku nie czytać, a tym bardziej w nim nie pisać, jak boli. Zawsze wolałem skiforum, brytana i jeszcze jeden portal offowy, którego nie wymienię z nazwy. W porównaniu z kawałkami z brytana tu na skiforum to wersal;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Przecież można takiego wątku nie czytać, a tym bardziej w nim nie pisać, jak boli. Zawsze wolałem skiforum, brytana i jeszcze jeden portal offowy, którego nie wymienię z nazwy. W porównaniu z kawałkami z brytana tu na skiforum to wersal;-) Ale szkoda moim zdaniem forum. Nawet jeśli Mitek budzi kontrowersje i jakaś część userów go nie lubi to naprawdę nie jest w dobrym tonie zakładanie takich wątków. To bardziej świadczy o twórcy a nie o osobie, którą w takim wątku obrabiają. Sądzę że powinniśmy wspólnie dbać o jakość forum, przede wszystkim w wymiarze relacji międzyludzkich. Wolę jak ludzie piszą nawet głupoty, ale nie znoszę jak doskakują do innych lecząc w ten sposób swoje kompleksy, fobie czy zabijając inne problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Moderacja a prawa obywatelskie - co wybrać, co wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Jestem na kilku forach w różnych tematach. Na skiforum jest najwiecej zacietrzewienia ( sąd sądem a sprawiedliwość jest po naszej stronie), obrzucania błotem, intryg, oczerniania i innych takich. A wystarczy moderator z karteczkami, jedna kartka = ostrzeżenie, druga kartka = dwu tygodniowy odpoczynek od forum, trzecia kartka = ban. Porządek będzie od zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Jestem na kilku forach w różnych tematach. Na skiforum jest najwiecej zacietrzewienia ( sąd sądem a sprawiedliwość jest po naszej stronie), obrzucania błotem, intryg, oczerniania i innych takich. A wystarczy moderator z karteczkami, jedna kartka = ostrzeżenie, druga kartka = dwu tygodniowy odpoczynek od forum, trzecia kartka = ban. Porządek będzie od zaraz. Grimson, są jeszcze o wiele gorsze fora, wierz mi. Wejdź choćby na takie https://www.audiostereo.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Grimson, są jeszcze o wiele gorsze fora, wierz mi. Wejdź choćby na takie https://www.audiostereo.pl/ Ja się szanuje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ja się szanuje :-) Masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ale szkoda moim zdaniem forum. Nawet jeśli Mitek budzi kontrowersje i jakaś część userów go nie lubi to naprawdę nie jest w dobrym tonie zakładanie takich wątków. To bardziej świadczy o twórcy a nie o osobie, którą w takim wątku obrabiają. Sądzę że powinniśmy wspólnie dbać o jakość forum, przede wszystkim w wymiarze relacji międzyludzkich. Wolę jak ludzie piszą nawet głupoty, ale nie znoszę jak doskakują do innych lecząc w ten sposób swoje kompleksy, fobie czy zabijając inne problemy. Uzdrowicielu forumowych tematow. Napisales temat w dobrych intencjach albo jakikolwiek? Ten temat mial dobre intencje. Przejrzyj go od poczatku i pomysl... Pierwszy zgrzyt popelnil kordiankw a ze byl delikatny to sie szybko zakonczyl. Nastepnie wtracil sie oszust kameleon i pod roznymi nickami rozpoczal rozpieprzanie tematu. Podobalo sie co? wtedy trzeba bylo reagowac ale jak czytac do oszustow mialesz/masz blizej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Mitek kiedyś jakąś zakładkę moderował, przynajmniej taki opis na forum kiedyś był. Teraz to chyba już nieaktualne. Na każdym forum jest ten sam problem, moderować czy nie moderować. Jak są moderatorzy to zaraz podnosi się wrzask o niesprawiedliwe moderowanie, ostrzeżenia, bany, kumoterstwo, etc. Z kolei jak nie ma moderacji to jest taki oto śmietnik jak ten wątek, założony jedynie po to, żeby sobie stroić niewybredne żarty z kol. Mitka. Tego typu wątki są żenujące, poniżej jakiegokolwiek poziomu i dziwię się ludziom, którzy biorą w nich udział, poklepując się po pleckach wraz z jego założycielem... Celowane w konkretną osobę wątki są jednym z największych możliwych naruszeń netykiety. Cześć Epizod moderatorski, o którym piszesz był związany z organizowanymi przeze mnie przez 4 czy 5 lat zawodami i imprezami w Czarnym Groniu. Nazywało się to Zawody SkiForum tylko i wyłącznie ze względu na fakt iż SkiForum było podstawową platformą informacyjną dotyczącą tematu oraz ówcześni właściciele fundowali trochę nagród. Tak naprawdę były to imprezy prywatne. W tym też okresie aby ułatwić mi opanowanie zapisów, publikowanie wyników itd. umożliwiono mi moderację jednego wątku dotyczącego tych zawodów i imprez im towarzyszących. I tyle. Wszyscy zresztą chyba wiedzą, że jestem zdecydowanym zwolennikiem braku wszelkiej moderacji. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 A mnie się podoba i o ile nie będzie nadużywane lub pisane w kontekście szyderstwa i oczywiście sam Mietek nie będzie miał nic przeciwko to jak najbardziej tak. Dla mnie oznacza to krótko, rzeczowo, fachowo i bardzo w temacie. Tak np w temacie dot. szurania (cokolwiek to oznacza) sam Mietek "poleciał mitkiem" w kontekście ślizg/ześlizg, nota bene sam twórca wątku też w tym temacie "poleciał mitkiem" rzeczowo tłumacząc czym jest pivot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Uzdrowicielu forumowych tematow. Napisales temat w dobrych intencjach albo jakikolwiek? Ten temat mial dobre intencje. Przejrzyj go od poczatku i pomysl... Pierwszy zgrzyt popelnil kordiankw a ze byl delikatny to sie szybko zakonczyl. Nastepnie wtracil sie oszust kameleon i pod roznymi nickami rozpoczal rozpieprzanie tematu. Podobalo sie co? wtedy trzeba bylo reagowac ale jak czytac do oszustow mialesz/masz blizej. Fred, to co wyczyniasz na tym forum woła o pomstę do nieba, wymiotować się chce. A podobno w realu jesteś normalnym facetem. Dobre intencje tego tematu?? Czy Tobie czasem sufit na głowę nie spadł, trawestując klasyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Poleciec mitkiem... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Umeczony gorska jazda spadam. Cdn. Ps. oszust ukryl sie pod kreska i mysli, ze go nie widac. ha ha Fredo co Ty się opierniczasz na rowerze, właśnie dzisiaj kończy się okno pogodowe na żleby w Olbrzymach, korzystaj :-) w górach pustki, jak w Arktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Fredo co Ty się opierniczasz na rowerze, właśnie dzisiaj kończy się okno pogodowe na żleby w Olbrzymach, korzystaj :-) w górach pustki, jak w Arktyce Nie wchodze. Do mnie prosze z nazwami geograficznymi, dopuszczam zwyczajowe np: Sokoliki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Nie wchodze. Do mnie prosze z nazwami geograficznymi, dopuszczam zwyczajowe np: Sokoliki. Ja wiem jedno: co bym nie napisał to Ty nie dopuszczasz. Opublikuj swój atlas geograficzny Sudetów, wtedy się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 A kto to jest ten moderator? Nigdy o nim nie słyszałam. Who the fuck is Alice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Mitek kiedyś jakąś zakładkę moderował, przynajmniej taki opis na forum kiedyś był. Teraz to chyba już nieaktualne. Na każdym forum jest ten sam problem, moderować czy nie moderować. Jak są moderatorzy to zaraz podnosi się wrzask o niesprawiedliwe moderowanie, ostrzeżenia, bany, kumoterstwo, etc. Z kolei jak nie ma moderacji to jest taki oto śmietnik jak ten wątek, założony jedynie po to, żeby sobie stroić niewybredne żarty z kol. Mitka. Tego typu wątki są żenujące, poniżej jakiegokolwiek poziomu i dziwię się ludziom, którzy biorą w nich udział, poklepując się po pleckach wraz z jego założycielem... Celowane w konkretną osobę wątki są jednym z największych możliwych naruszeń netykiety. Przecież można takiego wątku nie czytać, a tym bardziej w nim nie pisać, jak boli. Zawsze wolałem skiforum, brytana i jeszcze jeden portal offowy, którego nie wymienię z nazwy. W porównaniu z kawałkami z brytana tu na skiforum to wersal;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Przecież można takiego wątku nie czytać, a tym bardziej w nim nie pisać, jak boli. Zawsze wolałem skiforum, brytana i jeszcze jeden portal offowy, którego nie wymienię z nazwy. W porównaniu z kawałkami z brytana tu na skiforum to wersal;-) Ale szkoda moim zdaniem forum. Nawet jeśli Mitek budzi kontrowersje i jakaś część userów go nie lubi to naprawdę nie jest w dobrym tonie zakładanie takich wątków. To bardziej świadczy o twórcy a nie o osobie, którą w takim wątku obrabiają. Sądzę że powinniśmy wspólnie dbać o jakość forum, przede wszystkim w wymiarze relacji międzyludzkich. Wolę jak ludzie piszą nawet głupoty, ale nie znoszę jak doskakują do innych lecząc w ten sposób swoje kompleksy, fobie czy zabijając inne problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Moderacja a prawa obywatelskie - co wybrać, co wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Jestem na kilku forach w różnych tematach. Na skiforum jest najwiecej zacietrzewienia ( sąd sądem a sprawiedliwość jest po naszej stronie), obrzucania błotem, intryg, oczerniania i innych takich. A wystarczy moderator z karteczkami, jedna kartka = ostrzeżenie, druga kartka = dwu tygodniowy odpoczynek od forum, trzecia kartka = ban. Porządek będzie od zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Jestem na kilku forach w różnych tematach. Na skiforum jest najwiecej zacietrzewienia ( sąd sądem a sprawiedliwość jest po naszej stronie), obrzucania błotem, intryg, oczerniania i innych takich. A wystarczy moderator z karteczkami, jedna kartka = ostrzeżenie, druga kartka = dwu tygodniowy odpoczynek od forum, trzecia kartka = ban. Porządek będzie od zaraz. Grimson, są jeszcze o wiele gorsze fora, wierz mi. Wejdź choćby na takie https://www.audiostereo.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Grimson, są jeszcze o wiele gorsze fora, wierz mi. Wejdź choćby na takie https://www.audiostereo.pl/ Ja się szanuje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ja się szanuje :-) Masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ale szkoda moim zdaniem forum. Nawet jeśli Mitek budzi kontrowersje i jakaś część userów go nie lubi to naprawdę nie jest w dobrym tonie zakładanie takich wątków. To bardziej świadczy o twórcy a nie o osobie, którą w takim wątku obrabiają. Sądzę że powinniśmy wspólnie dbać o jakość forum, przede wszystkim w wymiarze relacji międzyludzkich. Wolę jak ludzie piszą nawet głupoty, ale nie znoszę jak doskakują do innych lecząc w ten sposób swoje kompleksy, fobie czy zabijając inne problemy. Uzdrowicielu forumowych tematow. Napisales temat w dobrych intencjach albo jakikolwiek? Ten temat mial dobre intencje. Przejrzyj go od poczatku i pomysl... Pierwszy zgrzyt popelnil kordiankw a ze byl delikatny to sie szybko zakonczyl. Nastepnie wtracil sie oszust kameleon i pod roznymi nickami rozpoczal rozpieprzanie tematu. Podobalo sie co? wtedy trzeba bylo reagowac ale jak czytac do oszustow mialesz/masz blizej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Mitek kiedyś jakąś zakładkę moderował, przynajmniej taki opis na forum kiedyś był. Teraz to chyba już nieaktualne. Na każdym forum jest ten sam problem, moderować czy nie moderować. Jak są moderatorzy to zaraz podnosi się wrzask o niesprawiedliwe moderowanie, ostrzeżenia, bany, kumoterstwo, etc. Z kolei jak nie ma moderacji to jest taki oto śmietnik jak ten wątek, założony jedynie po to, żeby sobie stroić niewybredne żarty z kol. Mitka. Tego typu wątki są żenujące, poniżej jakiegokolwiek poziomu i dziwię się ludziom, którzy biorą w nich udział, poklepując się po pleckach wraz z jego założycielem... Celowane w konkretną osobę wątki są jednym z największych możliwych naruszeń netykiety. Cześć Epizod moderatorski, o którym piszesz był związany z organizowanymi przeze mnie przez 4 czy 5 lat zawodami i imprezami w Czarnym Groniu. Nazywało się to Zawody SkiForum tylko i wyłącznie ze względu na fakt iż SkiForum było podstawową platformą informacyjną dotyczącą tematu oraz ówcześni właściciele fundowali trochę nagród. Tak naprawdę były to imprezy prywatne. W tym też okresie aby ułatwić mi opanowanie zapisów, publikowanie wyników itd. umożliwiono mi moderację jednego wątku dotyczącego tych zawodów i imprez im towarzyszących. I tyle. Wszyscy zresztą chyba wiedzą, że jestem zdecydowanym zwolennikiem braku wszelkiej moderacji. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 A mnie się podoba i o ile nie będzie nadużywane lub pisane w kontekście szyderstwa i oczywiście sam Mietek nie będzie miał nic przeciwko to jak najbardziej tak. Dla mnie oznacza to krótko, rzeczowo, fachowo i bardzo w temacie. Tak np w temacie dot. szurania (cokolwiek to oznacza) sam Mietek "poleciał mitkiem" w kontekście ślizg/ześlizg, nota bene sam twórca wątku też w tym temacie "poleciał mitkiem" rzeczowo tłumacząc czym jest pivot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Uzdrowicielu forumowych tematow. Napisales temat w dobrych intencjach albo jakikolwiek? Ten temat mial dobre intencje. Przejrzyj go od poczatku i pomysl... Pierwszy zgrzyt popelnil kordiankw a ze byl delikatny to sie szybko zakonczyl. Nastepnie wtracil sie oszust kameleon i pod roznymi nickami rozpoczal rozpieprzanie tematu. Podobalo sie co? wtedy trzeba bylo reagowac ale jak czytac do oszustow mialesz/masz blizej. Fred, to co wyczyniasz na tym forum woła o pomstę do nieba, wymiotować się chce. A podobno w realu jesteś normalnym facetem. Dobre intencje tego tematu?? Czy Tobie czasem sufit na głowę nie spadł, trawestując klasyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Poleciec mitkiem... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
fredowski Napisano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Fredo co Ty się opierniczasz na rowerze, właśnie dzisiaj kończy się okno pogodowe na żleby w Olbrzymach, korzystaj :-) w górach pustki, jak w Arktyce Nie wchodze. Do mnie prosze z nazwami geograficznymi, dopuszczam zwyczajowe np: Sokoliki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Nie wchodze. Do mnie prosze z nazwami geograficznymi, dopuszczam zwyczajowe np: Sokoliki. Ja wiem jedno: co bym nie napisał to Ty nie dopuszczasz. Opublikuj swój atlas geograficzny Sudetów, wtedy się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 A kto to jest ten moderator? Nigdy o nim nie słyszałam. Who the fuck is Alice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Mitek kiedyś jakąś zakładkę moderował, przynajmniej taki opis na forum kiedyś był. Teraz to chyba już nieaktualne. Na każdym forum jest ten sam problem, moderować czy nie moderować. Jak są moderatorzy to zaraz podnosi się wrzask o niesprawiedliwe moderowanie, ostrzeżenia, bany, kumoterstwo, etc. Z kolei jak nie ma moderacji to jest taki oto śmietnik jak ten wątek, założony jedynie po to, żeby sobie stroić niewybredne żarty z kol. Mitka. Tego typu wątki są żenujące, poniżej jakiegokolwiek poziomu i dziwię się ludziom, którzy biorą w nich udział, poklepując się po pleckach wraz z jego założycielem... Celowane w konkretną osobę wątki są jednym z największych możliwych naruszeń netykiety. Przecież można takiego wątku nie czytać, a tym bardziej w nim nie pisać, jak boli. Zawsze wolałem skiforum, brytana i jeszcze jeden portal offowy, którego nie wymienię z nazwy. W porównaniu z kawałkami z brytana tu na skiforum to wersal;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Przecież można takiego wątku nie czytać, a tym bardziej w nim nie pisać, jak boli. Zawsze wolałem skiforum, brytana i jeszcze jeden portal offowy, którego nie wymienię z nazwy. W porównaniu z kawałkami z brytana tu na skiforum to wersal;-) Ale szkoda moim zdaniem forum. Nawet jeśli Mitek budzi kontrowersje i jakaś część userów go nie lubi to naprawdę nie jest w dobrym tonie zakładanie takich wątków. To bardziej świadczy o twórcy a nie o osobie, którą w takim wątku obrabiają. Sądzę że powinniśmy wspólnie dbać o jakość forum, przede wszystkim w wymiarze relacji międzyludzkich. Wolę jak ludzie piszą nawet głupoty, ale nie znoszę jak doskakują do innych lecząc w ten sposób swoje kompleksy, fobie czy zabijając inne problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Moderacja a prawa obywatelskie - co wybrać, co wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Jestem na kilku forach w różnych tematach. Na skiforum jest najwiecej zacietrzewienia ( sąd sądem a sprawiedliwość jest po naszej stronie), obrzucania błotem, intryg, oczerniania i innych takich. A wystarczy moderator z karteczkami, jedna kartka = ostrzeżenie, druga kartka = dwu tygodniowy odpoczynek od forum, trzecia kartka = ban. Porządek będzie od zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Jestem na kilku forach w różnych tematach. Na skiforum jest najwiecej zacietrzewienia ( sąd sądem a sprawiedliwość jest po naszej stronie), obrzucania błotem, intryg, oczerniania i innych takich. A wystarczy moderator z karteczkami, jedna kartka = ostrzeżenie, druga kartka = dwu tygodniowy odpoczynek od forum, trzecia kartka = ban. Porządek będzie od zaraz. Grimson, są jeszcze o wiele gorsze fora, wierz mi. Wejdź choćby na takie https://www.audiostereo.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Grimson, są jeszcze o wiele gorsze fora, wierz mi. Wejdź choćby na takie https://www.audiostereo.pl/ Ja się szanuje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ja się szanuje :-) Masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ale szkoda moim zdaniem forum. Nawet jeśli Mitek budzi kontrowersje i jakaś część userów go nie lubi to naprawdę nie jest w dobrym tonie zakładanie takich wątków. To bardziej świadczy o twórcy a nie o osobie, którą w takim wątku obrabiają. Sądzę że powinniśmy wspólnie dbać o jakość forum, przede wszystkim w wymiarze relacji międzyludzkich. Wolę jak ludzie piszą nawet głupoty, ale nie znoszę jak doskakują do innych lecząc w ten sposób swoje kompleksy, fobie czy zabijając inne problemy. Uzdrowicielu forumowych tematow. Napisales temat w dobrych intencjach albo jakikolwiek? Ten temat mial dobre intencje. Przejrzyj go od poczatku i pomysl... Pierwszy zgrzyt popelnil kordiankw a ze byl delikatny to sie szybko zakonczyl. Nastepnie wtracil sie oszust kameleon i pod roznymi nickami rozpoczal rozpieprzanie tematu. Podobalo sie co? wtedy trzeba bylo reagowac ale jak czytac do oszustow mialesz/masz blizej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Mitek kiedyś jakąś zakładkę moderował, przynajmniej taki opis na forum kiedyś był. Teraz to chyba już nieaktualne. Na każdym forum jest ten sam problem, moderować czy nie moderować. Jak są moderatorzy to zaraz podnosi się wrzask o niesprawiedliwe moderowanie, ostrzeżenia, bany, kumoterstwo, etc. Z kolei jak nie ma moderacji to jest taki oto śmietnik jak ten wątek, założony jedynie po to, żeby sobie stroić niewybredne żarty z kol. Mitka. Tego typu wątki są żenujące, poniżej jakiegokolwiek poziomu i dziwię się ludziom, którzy biorą w nich udział, poklepując się po pleckach wraz z jego założycielem... Celowane w konkretną osobę wątki są jednym z największych możliwych naruszeń netykiety. Cześć Epizod moderatorski, o którym piszesz był związany z organizowanymi przeze mnie przez 4 czy 5 lat zawodami i imprezami w Czarnym Groniu. Nazywało się to Zawody SkiForum tylko i wyłącznie ze względu na fakt iż SkiForum było podstawową platformą informacyjną dotyczącą tematu oraz ówcześni właściciele fundowali trochę nagród. Tak naprawdę były to imprezy prywatne. W tym też okresie aby ułatwić mi opanowanie zapisów, publikowanie wyników itd. umożliwiono mi moderację jednego wątku dotyczącego tych zawodów i imprez im towarzyszących. I tyle. Wszyscy zresztą chyba wiedzą, że jestem zdecydowanym zwolennikiem braku wszelkiej moderacji. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 A mnie się podoba i o ile nie będzie nadużywane lub pisane w kontekście szyderstwa i oczywiście sam Mietek nie będzie miał nic przeciwko to jak najbardziej tak. Dla mnie oznacza to krótko, rzeczowo, fachowo i bardzo w temacie. Tak np w temacie dot. szurania (cokolwiek to oznacza) sam Mietek "poleciał mitkiem" w kontekście ślizg/ześlizg, nota bene sam twórca wątku też w tym temacie "poleciał mitkiem" rzeczowo tłumacząc czym jest pivot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Uzdrowicielu forumowych tematow. Napisales temat w dobrych intencjach albo jakikolwiek? Ten temat mial dobre intencje. Przejrzyj go od poczatku i pomysl... Pierwszy zgrzyt popelnil kordiankw a ze byl delikatny to sie szybko zakonczyl. Nastepnie wtracil sie oszust kameleon i pod roznymi nickami rozpoczal rozpieprzanie tematu. Podobalo sie co? wtedy trzeba bylo reagowac ale jak czytac do oszustow mialesz/masz blizej. Fred, to co wyczyniasz na tym forum woła o pomstę do nieba, wymiotować się chce. A podobno w realu jesteś normalnym facetem. Dobre intencje tego tematu?? Czy Tobie czasem sufit na głowę nie spadł, trawestując klasyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Poleciec mitkiem... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 A kto to jest ten moderator? Nigdy o nim nie słyszałam. Who the fuck is Alice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Mitek kiedyś jakąś zakładkę moderował, przynajmniej taki opis na forum kiedyś był. Teraz to chyba już nieaktualne. Na każdym forum jest ten sam problem, moderować czy nie moderować. Jak są moderatorzy to zaraz podnosi się wrzask o niesprawiedliwe moderowanie, ostrzeżenia, bany, kumoterstwo, etc. Z kolei jak nie ma moderacji to jest taki oto śmietnik jak ten wątek, założony jedynie po to, żeby sobie stroić niewybredne żarty z kol. Mitka. Tego typu wątki są żenujące, poniżej jakiegokolwiek poziomu i dziwię się ludziom, którzy biorą w nich udział, poklepując się po pleckach wraz z jego założycielem... Celowane w konkretną osobę wątki są jednym z największych możliwych naruszeń netykiety. Przecież można takiego wątku nie czytać, a tym bardziej w nim nie pisać, jak boli. Zawsze wolałem skiforum, brytana i jeszcze jeden portal offowy, którego nie wymienię z nazwy. W porównaniu z kawałkami z brytana tu na skiforum to wersal;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Przecież można takiego wątku nie czytać, a tym bardziej w nim nie pisać, jak boli. Zawsze wolałem skiforum, brytana i jeszcze jeden portal offowy, którego nie wymienię z nazwy. W porównaniu z kawałkami z brytana tu na skiforum to wersal;-) Ale szkoda moim zdaniem forum. Nawet jeśli Mitek budzi kontrowersje i jakaś część userów go nie lubi to naprawdę nie jest w dobrym tonie zakładanie takich wątków. To bardziej świadczy o twórcy a nie o osobie, którą w takim wątku obrabiają. Sądzę że powinniśmy wspólnie dbać o jakość forum, przede wszystkim w wymiarze relacji międzyludzkich. Wolę jak ludzie piszą nawet głupoty, ale nie znoszę jak doskakują do innych lecząc w ten sposób swoje kompleksy, fobie czy zabijając inne problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Moderacja a prawa obywatelskie - co wybrać, co wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Jestem na kilku forach w różnych tematach. Na skiforum jest najwiecej zacietrzewienia ( sąd sądem a sprawiedliwość jest po naszej stronie), obrzucania błotem, intryg, oczerniania i innych takich. A wystarczy moderator z karteczkami, jedna kartka = ostrzeżenie, druga kartka = dwu tygodniowy odpoczynek od forum, trzecia kartka = ban. Porządek będzie od zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Jestem na kilku forach w różnych tematach. Na skiforum jest najwiecej zacietrzewienia ( sąd sądem a sprawiedliwość jest po naszej stronie), obrzucania błotem, intryg, oczerniania i innych takich. A wystarczy moderator z karteczkami, jedna kartka = ostrzeżenie, druga kartka = dwu tygodniowy odpoczynek od forum, trzecia kartka = ban. Porządek będzie od zaraz. Grimson, są jeszcze o wiele gorsze fora, wierz mi. Wejdź choćby na takie https://www.audiostereo.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Grimson, są jeszcze o wiele gorsze fora, wierz mi. Wejdź choćby na takie https://www.audiostereo.pl/ Ja się szanuje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ja się szanuje :-) Masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ale szkoda moim zdaniem forum. Nawet jeśli Mitek budzi kontrowersje i jakaś część userów go nie lubi to naprawdę nie jest w dobrym tonie zakładanie takich wątków. To bardziej świadczy o twórcy a nie o osobie, którą w takim wątku obrabiają. Sądzę że powinniśmy wspólnie dbać o jakość forum, przede wszystkim w wymiarze relacji międzyludzkich. Wolę jak ludzie piszą nawet głupoty, ale nie znoszę jak doskakują do innych lecząc w ten sposób swoje kompleksy, fobie czy zabijając inne problemy. Uzdrowicielu forumowych tematow. Napisales temat w dobrych intencjach albo jakikolwiek? Ten temat mial dobre intencje. Przejrzyj go od poczatku i pomysl... Pierwszy zgrzyt popelnil kordiankw a ze byl delikatny to sie szybko zakonczyl. Nastepnie wtracil sie oszust kameleon i pod roznymi nickami rozpoczal rozpieprzanie tematu. Podobalo sie co? wtedy trzeba bylo reagowac ale jak czytac do oszustow mialesz/masz blizej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Mitek kiedyś jakąś zakładkę moderował, przynajmniej taki opis na forum kiedyś był. Teraz to chyba już nieaktualne. Na każdym forum jest ten sam problem, moderować czy nie moderować. Jak są moderatorzy to zaraz podnosi się wrzask o niesprawiedliwe moderowanie, ostrzeżenia, bany, kumoterstwo, etc. Z kolei jak nie ma moderacji to jest taki oto śmietnik jak ten wątek, założony jedynie po to, żeby sobie stroić niewybredne żarty z kol. Mitka. Tego typu wątki są żenujące, poniżej jakiegokolwiek poziomu i dziwię się ludziom, którzy biorą w nich udział, poklepując się po pleckach wraz z jego założycielem... Celowane w konkretną osobę wątki są jednym z największych możliwych naruszeń netykiety. Cześć Epizod moderatorski, o którym piszesz był związany z organizowanymi przeze mnie przez 4 czy 5 lat zawodami i imprezami w Czarnym Groniu. Nazywało się to Zawody SkiForum tylko i wyłącznie ze względu na fakt iż SkiForum było podstawową platformą informacyjną dotyczącą tematu oraz ówcześni właściciele fundowali trochę nagród. Tak naprawdę były to imprezy prywatne. W tym też okresie aby ułatwić mi opanowanie zapisów, publikowanie wyników itd. umożliwiono mi moderację jednego wątku dotyczącego tych zawodów i imprez im towarzyszących. I tyle. Wszyscy zresztą chyba wiedzą, że jestem zdecydowanym zwolennikiem braku wszelkiej moderacji. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 A mnie się podoba i o ile nie będzie nadużywane lub pisane w kontekście szyderstwa i oczywiście sam Mietek nie będzie miał nic przeciwko to jak najbardziej tak. Dla mnie oznacza to krótko, rzeczowo, fachowo i bardzo w temacie. Tak np w temacie dot. szurania (cokolwiek to oznacza) sam Mietek "poleciał mitkiem" w kontekście ślizg/ześlizg, nota bene sam twórca wątku też w tym temacie "poleciał mitkiem" rzeczowo tłumacząc czym jest pivot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Uzdrowicielu forumowych tematow. Napisales temat w dobrych intencjach albo jakikolwiek? Ten temat mial dobre intencje. Przejrzyj go od poczatku i pomysl... Pierwszy zgrzyt popelnil kordiankw a ze byl delikatny to sie szybko zakonczyl. Nastepnie wtracil sie oszust kameleon i pod roznymi nickami rozpoczal rozpieprzanie tematu. Podobalo sie co? wtedy trzeba bylo reagowac ale jak czytac do oszustow mialesz/masz blizej. Fred, to co wyczyniasz na tym forum woła o pomstę do nieba, wymiotować się chce. A podobno w realu jesteś normalnym facetem. Dobre intencje tego tematu?? Czy Tobie czasem sufit na głowę nie spadł, trawestując klasyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Poleciec mitkiem... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
yoss Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Moderacja a prawa obywatelskie - co wybrać, co wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Jestem na kilku forach w różnych tematach. Na skiforum jest najwiecej zacietrzewienia ( sąd sądem a sprawiedliwość jest po naszej stronie), obrzucania błotem, intryg, oczerniania i innych takich. A wystarczy moderator z karteczkami, jedna kartka = ostrzeżenie, druga kartka = dwu tygodniowy odpoczynek od forum, trzecia kartka = ban. Porządek będzie od zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Jestem na kilku forach w różnych tematach. Na skiforum jest najwiecej zacietrzewienia ( sąd sądem a sprawiedliwość jest po naszej stronie), obrzucania błotem, intryg, oczerniania i innych takich. A wystarczy moderator z karteczkami, jedna kartka = ostrzeżenie, druga kartka = dwu tygodniowy odpoczynek od forum, trzecia kartka = ban. Porządek będzie od zaraz. Grimson, są jeszcze o wiele gorsze fora, wierz mi. Wejdź choćby na takie https://www.audiostereo.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Grimson, są jeszcze o wiele gorsze fora, wierz mi. Wejdź choćby na takie https://www.audiostereo.pl/ Ja się szanuje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ja się szanuje :-) Masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ale szkoda moim zdaniem forum. Nawet jeśli Mitek budzi kontrowersje i jakaś część userów go nie lubi to naprawdę nie jest w dobrym tonie zakładanie takich wątków. To bardziej świadczy o twórcy a nie o osobie, którą w takim wątku obrabiają. Sądzę że powinniśmy wspólnie dbać o jakość forum, przede wszystkim w wymiarze relacji międzyludzkich. Wolę jak ludzie piszą nawet głupoty, ale nie znoszę jak doskakują do innych lecząc w ten sposób swoje kompleksy, fobie czy zabijając inne problemy. Uzdrowicielu forumowych tematow. Napisales temat w dobrych intencjach albo jakikolwiek? Ten temat mial dobre intencje. Przejrzyj go od poczatku i pomysl... Pierwszy zgrzyt popelnil kordiankw a ze byl delikatny to sie szybko zakonczyl. Nastepnie wtracil sie oszust kameleon i pod roznymi nickami rozpoczal rozpieprzanie tematu. Podobalo sie co? wtedy trzeba bylo reagowac ale jak czytac do oszustow mialesz/masz blizej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Mitek kiedyś jakąś zakładkę moderował, przynajmniej taki opis na forum kiedyś był. Teraz to chyba już nieaktualne. Na każdym forum jest ten sam problem, moderować czy nie moderować. Jak są moderatorzy to zaraz podnosi się wrzask o niesprawiedliwe moderowanie, ostrzeżenia, bany, kumoterstwo, etc. Z kolei jak nie ma moderacji to jest taki oto śmietnik jak ten wątek, założony jedynie po to, żeby sobie stroić niewybredne żarty z kol. Mitka. Tego typu wątki są żenujące, poniżej jakiegokolwiek poziomu i dziwię się ludziom, którzy biorą w nich udział, poklepując się po pleckach wraz z jego założycielem... Celowane w konkretną osobę wątki są jednym z największych możliwych naruszeń netykiety. Cześć Epizod moderatorski, o którym piszesz był związany z organizowanymi przeze mnie przez 4 czy 5 lat zawodami i imprezami w Czarnym Groniu. Nazywało się to Zawody SkiForum tylko i wyłącznie ze względu na fakt iż SkiForum było podstawową platformą informacyjną dotyczącą tematu oraz ówcześni właściciele fundowali trochę nagród. Tak naprawdę były to imprezy prywatne. W tym też okresie aby ułatwić mi opanowanie zapisów, publikowanie wyników itd. umożliwiono mi moderację jednego wątku dotyczącego tych zawodów i imprez im towarzyszących. I tyle. Wszyscy zresztą chyba wiedzą, że jestem zdecydowanym zwolennikiem braku wszelkiej moderacji. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 A mnie się podoba i o ile nie będzie nadużywane lub pisane w kontekście szyderstwa i oczywiście sam Mietek nie będzie miał nic przeciwko to jak najbardziej tak. Dla mnie oznacza to krótko, rzeczowo, fachowo i bardzo w temacie. Tak np w temacie dot. szurania (cokolwiek to oznacza) sam Mietek "poleciał mitkiem" w kontekście ślizg/ześlizg, nota bene sam twórca wątku też w tym temacie "poleciał mitkiem" rzeczowo tłumacząc czym jest pivot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Uzdrowicielu forumowych tematow. Napisales temat w dobrych intencjach albo jakikolwiek? Ten temat mial dobre intencje. Przejrzyj go od poczatku i pomysl... Pierwszy zgrzyt popelnil kordiankw a ze byl delikatny to sie szybko zakonczyl. Nastepnie wtracil sie oszust kameleon i pod roznymi nickami rozpoczal rozpieprzanie tematu. Podobalo sie co? wtedy trzeba bylo reagowac ale jak czytac do oszustow mialesz/masz blizej. Fred, to co wyczyniasz na tym forum woła o pomstę do nieba, wymiotować się chce. A podobno w realu jesteś normalnym facetem. Dobre intencje tego tematu?? Czy Tobie czasem sufit na głowę nie spadł, trawestując klasyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Poleciec mitkiem...
fredowski Napisano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Grimson, są jeszcze o wiele gorsze fora, wierz mi. Wejdź choćby na takie https://www.audiostereo.pl/ Ja się szanuje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ja się szanuje :-) Masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ale szkoda moim zdaniem forum. Nawet jeśli Mitek budzi kontrowersje i jakaś część userów go nie lubi to naprawdę nie jest w dobrym tonie zakładanie takich wątków. To bardziej świadczy o twórcy a nie o osobie, którą w takim wątku obrabiają. Sądzę że powinniśmy wspólnie dbać o jakość forum, przede wszystkim w wymiarze relacji międzyludzkich. Wolę jak ludzie piszą nawet głupoty, ale nie znoszę jak doskakują do innych lecząc w ten sposób swoje kompleksy, fobie czy zabijając inne problemy. Uzdrowicielu forumowych tematow. Napisales temat w dobrych intencjach albo jakikolwiek? Ten temat mial dobre intencje. Przejrzyj go od poczatku i pomysl... Pierwszy zgrzyt popelnil kordiankw a ze byl delikatny to sie szybko zakonczyl. Nastepnie wtracil sie oszust kameleon i pod roznymi nickami rozpoczal rozpieprzanie tematu. Podobalo sie co? wtedy trzeba bylo reagowac ale jak czytac do oszustow mialesz/masz blizej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Mitek kiedyś jakąś zakładkę moderował, przynajmniej taki opis na forum kiedyś był. Teraz to chyba już nieaktualne. Na każdym forum jest ten sam problem, moderować czy nie moderować. Jak są moderatorzy to zaraz podnosi się wrzask o niesprawiedliwe moderowanie, ostrzeżenia, bany, kumoterstwo, etc. Z kolei jak nie ma moderacji to jest taki oto śmietnik jak ten wątek, założony jedynie po to, żeby sobie stroić niewybredne żarty z kol. Mitka. Tego typu wątki są żenujące, poniżej jakiegokolwiek poziomu i dziwię się ludziom, którzy biorą w nich udział, poklepując się po pleckach wraz z jego założycielem... Celowane w konkretną osobę wątki są jednym z największych możliwych naruszeń netykiety. Cześć Epizod moderatorski, o którym piszesz był związany z organizowanymi przeze mnie przez 4 czy 5 lat zawodami i imprezami w Czarnym Groniu. Nazywało się to Zawody SkiForum tylko i wyłącznie ze względu na fakt iż SkiForum było podstawową platformą informacyjną dotyczącą tematu oraz ówcześni właściciele fundowali trochę nagród. Tak naprawdę były to imprezy prywatne. W tym też okresie aby ułatwić mi opanowanie zapisów, publikowanie wyników itd. umożliwiono mi moderację jednego wątku dotyczącego tych zawodów i imprez im towarzyszących. I tyle. Wszyscy zresztą chyba wiedzą, że jestem zdecydowanym zwolennikiem braku wszelkiej moderacji. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 A mnie się podoba i o ile nie będzie nadużywane lub pisane w kontekście szyderstwa i oczywiście sam Mietek nie będzie miał nic przeciwko to jak najbardziej tak. Dla mnie oznacza to krótko, rzeczowo, fachowo i bardzo w temacie. Tak np w temacie dot. szurania (cokolwiek to oznacza) sam Mietek "poleciał mitkiem" w kontekście ślizg/ześlizg, nota bene sam twórca wątku też w tym temacie "poleciał mitkiem" rzeczowo tłumacząc czym jest pivot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Uzdrowicielu forumowych tematow. Napisales temat w dobrych intencjach albo jakikolwiek? Ten temat mial dobre intencje. Przejrzyj go od poczatku i pomysl... Pierwszy zgrzyt popelnil kordiankw a ze byl delikatny to sie szybko zakonczyl. Nastepnie wtracil sie oszust kameleon i pod roznymi nickami rozpoczal rozpieprzanie tematu. Podobalo sie co? wtedy trzeba bylo reagowac ale jak czytac do oszustow mialesz/masz blizej. Fred, to co wyczyniasz na tym forum woła o pomstę do nieba, wymiotować się chce. A podobno w realu jesteś normalnym facetem. Dobre intencje tego tematu?? Czy Tobie czasem sufit na głowę nie spadł, trawestując klasyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Poleciec mitkiem...
fredowski Napisano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ale szkoda moim zdaniem forum. Nawet jeśli Mitek budzi kontrowersje i jakaś część userów go nie lubi to naprawdę nie jest w dobrym tonie zakładanie takich wątków. To bardziej świadczy o twórcy a nie o osobie, którą w takim wątku obrabiają. Sądzę że powinniśmy wspólnie dbać o jakość forum, przede wszystkim w wymiarze relacji międzyludzkich. Wolę jak ludzie piszą nawet głupoty, ale nie znoszę jak doskakują do innych lecząc w ten sposób swoje kompleksy, fobie czy zabijając inne problemy. Uzdrowicielu forumowych tematow. Napisales temat w dobrych intencjach albo jakikolwiek? Ten temat mial dobre intencje. Przejrzyj go od poczatku i pomysl... Pierwszy zgrzyt popelnil kordiankw a ze byl delikatny to sie szybko zakonczyl. Nastepnie wtracil sie oszust kameleon i pod roznymi nickami rozpoczal rozpieprzanie tematu. Podobalo sie co? wtedy trzeba bylo reagowac ale jak czytac do oszustow mialesz/masz blizej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Mitek kiedyś jakąś zakładkę moderował, przynajmniej taki opis na forum kiedyś był. Teraz to chyba już nieaktualne. Na każdym forum jest ten sam problem, moderować czy nie moderować. Jak są moderatorzy to zaraz podnosi się wrzask o niesprawiedliwe moderowanie, ostrzeżenia, bany, kumoterstwo, etc. Z kolei jak nie ma moderacji to jest taki oto śmietnik jak ten wątek, założony jedynie po to, żeby sobie stroić niewybredne żarty z kol. Mitka. Tego typu wątki są żenujące, poniżej jakiegokolwiek poziomu i dziwię się ludziom, którzy biorą w nich udział, poklepując się po pleckach wraz z jego założycielem... Celowane w konkretną osobę wątki są jednym z największych możliwych naruszeń netykiety. Cześć Epizod moderatorski, o którym piszesz był związany z organizowanymi przeze mnie przez 4 czy 5 lat zawodami i imprezami w Czarnym Groniu. Nazywało się to Zawody SkiForum tylko i wyłącznie ze względu na fakt iż SkiForum było podstawową platformą informacyjną dotyczącą tematu oraz ówcześni właściciele fundowali trochę nagród. Tak naprawdę były to imprezy prywatne. W tym też okresie aby ułatwić mi opanowanie zapisów, publikowanie wyników itd. umożliwiono mi moderację jednego wątku dotyczącego tych zawodów i imprez im towarzyszących. I tyle. Wszyscy zresztą chyba wiedzą, że jestem zdecydowanym zwolennikiem braku wszelkiej moderacji. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 A mnie się podoba i o ile nie będzie nadużywane lub pisane w kontekście szyderstwa i oczywiście sam Mietek nie będzie miał nic przeciwko to jak najbardziej tak. Dla mnie oznacza to krótko, rzeczowo, fachowo i bardzo w temacie. Tak np w temacie dot. szurania (cokolwiek to oznacza) sam Mietek "poleciał mitkiem" w kontekście ślizg/ześlizg, nota bene sam twórca wątku też w tym temacie "poleciał mitkiem" rzeczowo tłumacząc czym jest pivot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Uzdrowicielu forumowych tematow. Napisales temat w dobrych intencjach albo jakikolwiek? Ten temat mial dobre intencje. Przejrzyj go od poczatku i pomysl... Pierwszy zgrzyt popelnil kordiankw a ze byl delikatny to sie szybko zakonczyl. Nastepnie wtracil sie oszust kameleon i pod roznymi nickami rozpoczal rozpieprzanie tematu. Podobalo sie co? wtedy trzeba bylo reagowac ale jak czytac do oszustow mialesz/masz blizej. Fred, to co wyczyniasz na tym forum woła o pomstę do nieba, wymiotować się chce. A podobno w realu jesteś normalnym facetem. Dobre intencje tego tematu?? Czy Tobie czasem sufit na głowę nie spadł, trawestując klasyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Adam ..DUCH Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 A mnie się podoba i o ile nie będzie nadużywane lub pisane w kontekście szyderstwa i oczywiście sam Mietek nie będzie miał nic przeciwko to jak najbardziej tak. Dla mnie oznacza to krótko, rzeczowo, fachowo i bardzo w temacie. Tak np w temacie dot. szurania (cokolwiek to oznacza) sam Mietek "poleciał mitkiem" w kontekście ślizg/ześlizg, nota bene sam twórca wątku też w tym temacie "poleciał mitkiem" rzeczowo tłumacząc czym jest pivot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Uzdrowicielu forumowych tematow. Napisales temat w dobrych intencjach albo jakikolwiek? Ten temat mial dobre intencje. Przejrzyj go od poczatku i pomysl... Pierwszy zgrzyt popelnil kordiankw a ze byl delikatny to sie szybko zakonczyl. Nastepnie wtracil sie oszust kameleon i pod roznymi nickami rozpoczal rozpieprzanie tematu. Podobalo sie co? wtedy trzeba bylo reagowac ale jak czytac do oszustow mialesz/masz blizej. Fred, to co wyczyniasz na tym forum woła o pomstę do nieba, wymiotować się chce. A podobno w realu jesteś normalnym facetem. Dobre intencje tego tematu?? Czy Tobie czasem sufit na głowę nie spadł, trawestując klasyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi