RobertK Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Nie zna się babów zupełnie na jeździe, wg naszego forum daję jej max 4 Na serio: skoro ciśnie na nartach z 20 lat, pewnie minimum 100 dni na śniegu w sezonie to nie może być lipy. Tu się kłania porównanie do kierowcy, co w miesiącu zrobi 500km vs zawodowy poskramiacz busa, co przejedzie w tygodniu 5 000km. to nie do końca trafne porównanie patrząc na zachowanie zawodowych kierowców na drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Tu się kłania porównanie do kierowcy, co w miesiącu zrobi 500km vs zawodowy poskramiacz busa, co przejedzie w tygodniu 5 000km. Ja odebrałem to zdanie grimsona jako opinie odnoszącą się do umiejętności technicznych, których trudno zawodowym kierowcom odmówić. Inną sprawą jest kultura jazdy, skłonność do ryzyka czy po prostu głupota. Z narciarzami może być podobnie, ktoś kto jeździ technicznie bardzo dobrze może być po prostu głupkiem czy chamem i jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Ja odebrałem to zdanie grimsona jako opinie odnoszącą się do umiejętności technicznych, których trudno zawodowym kierowcom odmówić. Inną sprawą jest kultura jazdy, skłonność do ryzyka czy po prostu głupota. Z narciarzami może być podobnie, ktoś kto jeździ technicznie bardzo dobrze może być po prostu głupkiem czy chamem i jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Cześć Oczywiście masz rację aczkolwiek pamiętam może dwa, trzy takie przypadki. Zazwyczaj jednak dobra czy bardzo dobra technika idą w parze z porządna taktyką i umiejętnością zachowania się na stoku a to wyklucza chamstwo czy głupotę. Takie mam spostrzeżenia ze stoku. Myślę, ze nie można w prosty sposób przekładać zachowań kierowców na narciarzy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 90% kierowców zawodowych jeździ nie naginając przepisów. Pozostale 10% to czarne owce, z narciarzami jest podobnie. Kilka razy goście ostro cisnacy na krawędziach przejechali jak torpedy niecałe pół metra ode mnie, wiec narciarze tez nie są krystalicznie czyści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Pozostale 10% to czarne owce, z narciarzami jest podobnie. Kilka razy goście ostro cisnacy na krawędziach przejechali jak torpedy niecałe pół metra ode mnie, wiec narciarze tez nie są krystalicznie czyści.No i co z tego, przejechali obok ponad 1m. Przestraszyles sie? Przeciez stales i byles dla nich drzewem/slupem. Dobrze, ze to nie byli krystalicznie czysci bo przejechali by obok 20 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 No i co z tego, przejechali obok ponad 1m. Przestraszyles sie? Przeciez stales i byles dla nich drzewem/slupem. Dobrze, ze to nie byli krystalicznie czysci bo przejechali by obok 20 cm. Moje niecałe pół metra vs Twoje ponad 1 m -> czytaj ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Ano to z tego, ze sa tak samo bezpieczni jak tirowiec piszacy sms. Tez nic sie nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Ano to z tego, ze sa tak samo bezpieczni jak tirowiec piszacy sms. Tez nic sie nie dzieje. ...do czasu, aż nie pojawi się zakręt;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 ...do czasu, aż nie pojawi się zakręt;-)Dokladnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Sms pisac, jednoczesnie jadac na nartach nie umiem i sie nie naucze. Badzcie spokojni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Sms pisac, jednoczesnie jadac na nartach nie umiem i sie nie naucze. Badzcie spokojni. ...ale tylko dlatego, że ręce masz zajęte kijami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 ...ale tylko dlatego, że ręce masz zajęte kijami. Wlasnie wsiadam na rower. Pod gore potrzebuje 2 rece z gory sprobuje cos napisac a raczej podpisac zdjecie Karkonoszy z cudowna zima. Na nartach latwiej(chyba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Sympatyczna narciarka, dwukrotna olimpijka, w prostych słowach opisuje różnicę między średnim, a zaawansowanym narciarzem. I wiecie, co mnie najbardziej zaskoczyło? Że ani razu nie wspomniała o rzeczach absolutnie kluczowych, takich jak kąt ostrzenia krawędzi, szerokość narty pod butem czy materiał z jakiego wykonany jest rdzeń. Hmmm... Bardzo chcę tobie podziękować za publikację tego materiału. Widzę że są jeszcze na tym forum osoby które potrafią dostrzec czym tak na prawdę jest jazda na nartach. Niestety jako faceci nigdy nie osiągniemy tego powabu, lekkości jaką mają kobiety. Całkiem niedawno na forum film z własnej jazdy udostępniła szevczi - i mimo błędów w technice obie Panie mają wspólny mianownik - gracja, powab, lekkość, swoboda i tego własnie sobie i innym narciarzom serdecznie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Ten film https://youtu.be/n793xhLFyBc - również jest tego dowodem. Uważam, że duchem idealnie wpisuje się w wątek i problemy w nim poruszone. Popraw link, bo nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Film również jest tego dowodem. Uważam, że duchem idealnie wpisuje się w wątek i problemy w nim poruszone. https://www.youtube....h?v=n793xhLFyBc Debra jest mega. 3 olimpijki na przejażdżce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Debra jest mega. 3 olimpijki na przejażdżce. Cześć Racja świetny filmik. Dawno, bardzo dawno nie spotkałem kogoś z kim można by w ten sposób pojeździć śmigami. Zazwyczaj z tym jest stosunkowo słabo a jak już nie jest słabo to w ogóle to ich nie bawi. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Znacznie fajniejsza jazda niz wycinanki skosnookich w zoltych spodniach....Uczmy sie radochy z jazdy na nartach a nie cyzelowania detalu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cześć Racja świetny filmik. Dawno, bardzo dawno nie spotkałem kogoś z kim można by w ten sposób pojeździć śmigami. Zazwyczaj z tym jest stosunkowo słabo a jak już nie jest słabo to w ogóle to ich nie bawi. Pozdrowienia ze mną, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 ze mną, zapraszam Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia trzeba mieć do innych spore zaufanie mogę wystawić męża, syna i oczywiście siebie. Jazdę synchroniczną mamy opanowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Różnica między średnim a zaawansowanym narciarzem × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wojtek pw Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Tu się kłania porównanie do kierowcy, co w miesiącu zrobi 500km vs zawodowy poskramiacz busa, co przejedzie w tygodniu 5 000km. Ja odebrałem to zdanie grimsona jako opinie odnoszącą się do umiejętności technicznych, których trudno zawodowym kierowcom odmówić. Inną sprawą jest kultura jazdy, skłonność do ryzyka czy po prostu głupota. Z narciarzami może być podobnie, ktoś kto jeździ technicznie bardzo dobrze może być po prostu głupkiem czy chamem i jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Ja odebrałem to zdanie grimsona jako opinie odnoszącą się do umiejętności technicznych, których trudno zawodowym kierowcom odmówić. Inną sprawą jest kultura jazdy, skłonność do ryzyka czy po prostu głupota. Z narciarzami może być podobnie, ktoś kto jeździ technicznie bardzo dobrze może być po prostu głupkiem czy chamem i jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Cześć Oczywiście masz rację aczkolwiek pamiętam może dwa, trzy takie przypadki. Zazwyczaj jednak dobra czy bardzo dobra technika idą w parze z porządna taktyką i umiejętnością zachowania się na stoku a to wyklucza chamstwo czy głupotę. Takie mam spostrzeżenia ze stoku. Myślę, ze nie można w prosty sposób przekładać zachowań kierowców na narciarzy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 90% kierowców zawodowych jeździ nie naginając przepisów. Pozostale 10% to czarne owce, z narciarzami jest podobnie. Kilka razy goście ostro cisnacy na krawędziach przejechali jak torpedy niecałe pół metra ode mnie, wiec narciarze tez nie są krystalicznie czyści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Pozostale 10% to czarne owce, z narciarzami jest podobnie. Kilka razy goście ostro cisnacy na krawędziach przejechali jak torpedy niecałe pół metra ode mnie, wiec narciarze tez nie są krystalicznie czyści.No i co z tego, przejechali obok ponad 1m. Przestraszyles sie? Przeciez stales i byles dla nich drzewem/slupem. Dobrze, ze to nie byli krystalicznie czysci bo przejechali by obok 20 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 No i co z tego, przejechali obok ponad 1m. Przestraszyles sie? Przeciez stales i byles dla nich drzewem/slupem. Dobrze, ze to nie byli krystalicznie czysci bo przejechali by obok 20 cm. Moje niecałe pół metra vs Twoje ponad 1 m -> czytaj ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Ano to z tego, ze sa tak samo bezpieczni jak tirowiec piszacy sms. Tez nic sie nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Ano to z tego, ze sa tak samo bezpieczni jak tirowiec piszacy sms. Tez nic sie nie dzieje. ...do czasu, aż nie pojawi się zakręt;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 ...do czasu, aż nie pojawi się zakręt;-)Dokladnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Sms pisac, jednoczesnie jadac na nartach nie umiem i sie nie naucze. Badzcie spokojni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Sms pisac, jednoczesnie jadac na nartach nie umiem i sie nie naucze. Badzcie spokojni. ...ale tylko dlatego, że ręce masz zajęte kijami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 ...ale tylko dlatego, że ręce masz zajęte kijami. Wlasnie wsiadam na rower. Pod gore potrzebuje 2 rece z gory sprobuje cos napisac a raczej podpisac zdjecie Karkonoszy z cudowna zima. Na nartach latwiej(chyba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Sympatyczna narciarka, dwukrotna olimpijka, w prostych słowach opisuje różnicę między średnim, a zaawansowanym narciarzem. I wiecie, co mnie najbardziej zaskoczyło? Że ani razu nie wspomniała o rzeczach absolutnie kluczowych, takich jak kąt ostrzenia krawędzi, szerokość narty pod butem czy materiał z jakiego wykonany jest rdzeń. Hmmm... Bardzo chcę tobie podziękować za publikację tego materiału. Widzę że są jeszcze na tym forum osoby które potrafią dostrzec czym tak na prawdę jest jazda na nartach. Niestety jako faceci nigdy nie osiągniemy tego powabu, lekkości jaką mają kobiety. Całkiem niedawno na forum film z własnej jazdy udostępniła szevczi - i mimo błędów w technice obie Panie mają wspólny mianownik - gracja, powab, lekkość, swoboda i tego własnie sobie i innym narciarzom serdecznie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Ten film https://youtu.be/n793xhLFyBc - również jest tego dowodem. Uważam, że duchem idealnie wpisuje się w wątek i problemy w nim poruszone. Popraw link, bo nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Film również jest tego dowodem. Uważam, że duchem idealnie wpisuje się w wątek i problemy w nim poruszone. https://www.youtube....h?v=n793xhLFyBc Debra jest mega. 3 olimpijki na przejażdżce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Debra jest mega. 3 olimpijki na przejażdżce. Cześć Racja świetny filmik. Dawno, bardzo dawno nie spotkałem kogoś z kim można by w ten sposób pojeździć śmigami. Zazwyczaj z tym jest stosunkowo słabo a jak już nie jest słabo to w ogóle to ich nie bawi. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Znacznie fajniejsza jazda niz wycinanki skosnookich w zoltych spodniach....Uczmy sie radochy z jazdy na nartach a nie cyzelowania detalu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cześć Racja świetny filmik. Dawno, bardzo dawno nie spotkałem kogoś z kim można by w ten sposób pojeździć śmigami. Zazwyczaj z tym jest stosunkowo słabo a jak już nie jest słabo to w ogóle to ich nie bawi. Pozdrowienia ze mną, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 ze mną, zapraszam Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia trzeba mieć do innych spore zaufanie mogę wystawić męża, syna i oczywiście siebie. Jazdę synchroniczną mamy opanowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Różnica między średnim a zaawansowanym narciarzem × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Ja odebrałem to zdanie grimsona jako opinie odnoszącą się do umiejętności technicznych, których trudno zawodowym kierowcom odmówić. Inną sprawą jest kultura jazdy, skłonność do ryzyka czy po prostu głupota. Z narciarzami może być podobnie, ktoś kto jeździ technicznie bardzo dobrze może być po prostu głupkiem czy chamem i jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Cześć Oczywiście masz rację aczkolwiek pamiętam może dwa, trzy takie przypadki. Zazwyczaj jednak dobra czy bardzo dobra technika idą w parze z porządna taktyką i umiejętnością zachowania się na stoku a to wyklucza chamstwo czy głupotę. Takie mam spostrzeżenia ze stoku. Myślę, ze nie można w prosty sposób przekładać zachowań kierowców na narciarzy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 90% kierowców zawodowych jeździ nie naginając przepisów. Pozostale 10% to czarne owce, z narciarzami jest podobnie. Kilka razy goście ostro cisnacy na krawędziach przejechali jak torpedy niecałe pół metra ode mnie, wiec narciarze tez nie są krystalicznie czyści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Pozostale 10% to czarne owce, z narciarzami jest podobnie. Kilka razy goście ostro cisnacy na krawędziach przejechali jak torpedy niecałe pół metra ode mnie, wiec narciarze tez nie są krystalicznie czyści.No i co z tego, przejechali obok ponad 1m. Przestraszyles sie? Przeciez stales i byles dla nich drzewem/slupem. Dobrze, ze to nie byli krystalicznie czysci bo przejechali by obok 20 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 No i co z tego, przejechali obok ponad 1m. Przestraszyles sie? Przeciez stales i byles dla nich drzewem/slupem. Dobrze, ze to nie byli krystalicznie czysci bo przejechali by obok 20 cm. Moje niecałe pół metra vs Twoje ponad 1 m -> czytaj ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Ano to z tego, ze sa tak samo bezpieczni jak tirowiec piszacy sms. Tez nic sie nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Ano to z tego, ze sa tak samo bezpieczni jak tirowiec piszacy sms. Tez nic sie nie dzieje. ...do czasu, aż nie pojawi się zakręt;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 ...do czasu, aż nie pojawi się zakręt;-)Dokladnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Sms pisac, jednoczesnie jadac na nartach nie umiem i sie nie naucze. Badzcie spokojni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Sms pisac, jednoczesnie jadac na nartach nie umiem i sie nie naucze. Badzcie spokojni. ...ale tylko dlatego, że ręce masz zajęte kijami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 ...ale tylko dlatego, że ręce masz zajęte kijami. Wlasnie wsiadam na rower. Pod gore potrzebuje 2 rece z gory sprobuje cos napisac a raczej podpisac zdjecie Karkonoszy z cudowna zima. Na nartach latwiej(chyba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Sympatyczna narciarka, dwukrotna olimpijka, w prostych słowach opisuje różnicę między średnim, a zaawansowanym narciarzem. I wiecie, co mnie najbardziej zaskoczyło? Że ani razu nie wspomniała o rzeczach absolutnie kluczowych, takich jak kąt ostrzenia krawędzi, szerokość narty pod butem czy materiał z jakiego wykonany jest rdzeń. Hmmm... Bardzo chcę tobie podziękować za publikację tego materiału. Widzę że są jeszcze na tym forum osoby które potrafią dostrzec czym tak na prawdę jest jazda na nartach. Niestety jako faceci nigdy nie osiągniemy tego powabu, lekkości jaką mają kobiety. Całkiem niedawno na forum film z własnej jazdy udostępniła szevczi - i mimo błędów w technice obie Panie mają wspólny mianownik - gracja, powab, lekkość, swoboda i tego własnie sobie i innym narciarzom serdecznie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Ten film https://youtu.be/n793xhLFyBc - również jest tego dowodem. Uważam, że duchem idealnie wpisuje się w wątek i problemy w nim poruszone. Popraw link, bo nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Film również jest tego dowodem. Uważam, że duchem idealnie wpisuje się w wątek i problemy w nim poruszone. https://www.youtube....h?v=n793xhLFyBc Debra jest mega. 3 olimpijki na przejażdżce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Debra jest mega. 3 olimpijki na przejażdżce. Cześć Racja świetny filmik. Dawno, bardzo dawno nie spotkałem kogoś z kim można by w ten sposób pojeździć śmigami. Zazwyczaj z tym jest stosunkowo słabo a jak już nie jest słabo to w ogóle to ich nie bawi. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Znacznie fajniejsza jazda niz wycinanki skosnookich w zoltych spodniach....Uczmy sie radochy z jazdy na nartach a nie cyzelowania detalu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cześć Racja świetny filmik. Dawno, bardzo dawno nie spotkałem kogoś z kim można by w ten sposób pojeździć śmigami. Zazwyczaj z tym jest stosunkowo słabo a jak już nie jest słabo to w ogóle to ich nie bawi. Pozdrowienia ze mną, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 ze mną, zapraszam Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia trzeba mieć do innych spore zaufanie mogę wystawić męża, syna i oczywiście siebie. Jazdę synchroniczną mamy opanowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Różnica między średnim a zaawansowanym narciarzem × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
grimson Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 90% kierowców zawodowych jeździ nie naginając przepisów. Pozostale 10% to czarne owce, z narciarzami jest podobnie. Kilka razy goście ostro cisnacy na krawędziach przejechali jak torpedy niecałe pół metra ode mnie, wiec narciarze tez nie są krystalicznie czyści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Pozostale 10% to czarne owce, z narciarzami jest podobnie. Kilka razy goście ostro cisnacy na krawędziach przejechali jak torpedy niecałe pół metra ode mnie, wiec narciarze tez nie są krystalicznie czyści.No i co z tego, przejechali obok ponad 1m. Przestraszyles sie? Przeciez stales i byles dla nich drzewem/slupem. Dobrze, ze to nie byli krystalicznie czysci bo przejechali by obok 20 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 No i co z tego, przejechali obok ponad 1m. Przestraszyles sie? Przeciez stales i byles dla nich drzewem/slupem. Dobrze, ze to nie byli krystalicznie czysci bo przejechali by obok 20 cm. Moje niecałe pół metra vs Twoje ponad 1 m -> czytaj ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Ano to z tego, ze sa tak samo bezpieczni jak tirowiec piszacy sms. Tez nic sie nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Ano to z tego, ze sa tak samo bezpieczni jak tirowiec piszacy sms. Tez nic sie nie dzieje. ...do czasu, aż nie pojawi się zakręt;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 ...do czasu, aż nie pojawi się zakręt;-)Dokladnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Sms pisac, jednoczesnie jadac na nartach nie umiem i sie nie naucze. Badzcie spokojni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Sms pisac, jednoczesnie jadac na nartach nie umiem i sie nie naucze. Badzcie spokojni. ...ale tylko dlatego, że ręce masz zajęte kijami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 ...ale tylko dlatego, że ręce masz zajęte kijami. Wlasnie wsiadam na rower. Pod gore potrzebuje 2 rece z gory sprobuje cos napisac a raczej podpisac zdjecie Karkonoszy z cudowna zima. Na nartach latwiej(chyba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Sympatyczna narciarka, dwukrotna olimpijka, w prostych słowach opisuje różnicę między średnim, a zaawansowanym narciarzem. I wiecie, co mnie najbardziej zaskoczyło? Że ani razu nie wspomniała o rzeczach absolutnie kluczowych, takich jak kąt ostrzenia krawędzi, szerokość narty pod butem czy materiał z jakiego wykonany jest rdzeń. Hmmm... Bardzo chcę tobie podziękować za publikację tego materiału. Widzę że są jeszcze na tym forum osoby które potrafią dostrzec czym tak na prawdę jest jazda na nartach. Niestety jako faceci nigdy nie osiągniemy tego powabu, lekkości jaką mają kobiety. Całkiem niedawno na forum film z własnej jazdy udostępniła szevczi - i mimo błędów w technice obie Panie mają wspólny mianownik - gracja, powab, lekkość, swoboda i tego własnie sobie i innym narciarzom serdecznie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Ten film https://youtu.be/n793xhLFyBc - również jest tego dowodem. Uważam, że duchem idealnie wpisuje się w wątek i problemy w nim poruszone. Popraw link, bo nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Film również jest tego dowodem. Uważam, że duchem idealnie wpisuje się w wątek i problemy w nim poruszone. https://www.youtube....h?v=n793xhLFyBc Debra jest mega. 3 olimpijki na przejażdżce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Debra jest mega. 3 olimpijki na przejażdżce. Cześć Racja świetny filmik. Dawno, bardzo dawno nie spotkałem kogoś z kim można by w ten sposób pojeździć śmigami. Zazwyczaj z tym jest stosunkowo słabo a jak już nie jest słabo to w ogóle to ich nie bawi. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Znacznie fajniejsza jazda niz wycinanki skosnookich w zoltych spodniach....Uczmy sie radochy z jazdy na nartach a nie cyzelowania detalu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cześć Racja świetny filmik. Dawno, bardzo dawno nie spotkałem kogoś z kim można by w ten sposób pojeździć śmigami. Zazwyczaj z tym jest stosunkowo słabo a jak już nie jest słabo to w ogóle to ich nie bawi. Pozdrowienia ze mną, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 ze mną, zapraszam Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia trzeba mieć do innych spore zaufanie mogę wystawić męża, syna i oczywiście siebie. Jazdę synchroniczną mamy opanowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Różnica między średnim a zaawansowanym narciarzem × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Ano to z tego, ze sa tak samo bezpieczni jak tirowiec piszacy sms. Tez nic sie nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Ano to z tego, ze sa tak samo bezpieczni jak tirowiec piszacy sms. Tez nic sie nie dzieje. ...do czasu, aż nie pojawi się zakręt;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 ...do czasu, aż nie pojawi się zakręt;-)Dokladnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Sms pisac, jednoczesnie jadac na nartach nie umiem i sie nie naucze. Badzcie spokojni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Sms pisac, jednoczesnie jadac na nartach nie umiem i sie nie naucze. Badzcie spokojni. ...ale tylko dlatego, że ręce masz zajęte kijami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 ...ale tylko dlatego, że ręce masz zajęte kijami. Wlasnie wsiadam na rower. Pod gore potrzebuje 2 rece z gory sprobuje cos napisac a raczej podpisac zdjecie Karkonoszy z cudowna zima. Na nartach latwiej(chyba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Sympatyczna narciarka, dwukrotna olimpijka, w prostych słowach opisuje różnicę między średnim, a zaawansowanym narciarzem. I wiecie, co mnie najbardziej zaskoczyło? Że ani razu nie wspomniała o rzeczach absolutnie kluczowych, takich jak kąt ostrzenia krawędzi, szerokość narty pod butem czy materiał z jakiego wykonany jest rdzeń. Hmmm... Bardzo chcę tobie podziękować za publikację tego materiału. Widzę że są jeszcze na tym forum osoby które potrafią dostrzec czym tak na prawdę jest jazda na nartach. Niestety jako faceci nigdy nie osiągniemy tego powabu, lekkości jaką mają kobiety. Całkiem niedawno na forum film z własnej jazdy udostępniła szevczi - i mimo błędów w technice obie Panie mają wspólny mianownik - gracja, powab, lekkość, swoboda i tego własnie sobie i innym narciarzom serdecznie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Ten film https://youtu.be/n793xhLFyBc - również jest tego dowodem. Uważam, że duchem idealnie wpisuje się w wątek i problemy w nim poruszone. Popraw link, bo nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Film również jest tego dowodem. Uważam, że duchem idealnie wpisuje się w wątek i problemy w nim poruszone. https://www.youtube....h?v=n793xhLFyBc Debra jest mega. 3 olimpijki na przejażdżce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Debra jest mega. 3 olimpijki na przejażdżce. Cześć Racja świetny filmik. Dawno, bardzo dawno nie spotkałem kogoś z kim można by w ten sposób pojeździć śmigami. Zazwyczaj z tym jest stosunkowo słabo a jak już nie jest słabo to w ogóle to ich nie bawi. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Znacznie fajniejsza jazda niz wycinanki skosnookich w zoltych spodniach....Uczmy sie radochy z jazdy na nartach a nie cyzelowania detalu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cześć Racja świetny filmik. Dawno, bardzo dawno nie spotkałem kogoś z kim można by w ten sposób pojeździć śmigami. Zazwyczaj z tym jest stosunkowo słabo a jak już nie jest słabo to w ogóle to ich nie bawi. Pozdrowienia ze mną, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 ze mną, zapraszam Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia trzeba mieć do innych spore zaufanie mogę wystawić męża, syna i oczywiście siebie. Jazdę synchroniczną mamy opanowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Różnica między średnim a zaawansowanym narciarzem × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 ...do czasu, aż nie pojawi się zakręt;-)Dokladnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Sms pisac, jednoczesnie jadac na nartach nie umiem i sie nie naucze. Badzcie spokojni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Sms pisac, jednoczesnie jadac na nartach nie umiem i sie nie naucze. Badzcie spokojni. ...ale tylko dlatego, że ręce masz zajęte kijami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 ...ale tylko dlatego, że ręce masz zajęte kijami. Wlasnie wsiadam na rower. Pod gore potrzebuje 2 rece z gory sprobuje cos napisac a raczej podpisac zdjecie Karkonoszy z cudowna zima. Na nartach latwiej(chyba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Sympatyczna narciarka, dwukrotna olimpijka, w prostych słowach opisuje różnicę między średnim, a zaawansowanym narciarzem. I wiecie, co mnie najbardziej zaskoczyło? Że ani razu nie wspomniała o rzeczach absolutnie kluczowych, takich jak kąt ostrzenia krawędzi, szerokość narty pod butem czy materiał z jakiego wykonany jest rdzeń. Hmmm... Bardzo chcę tobie podziękować za publikację tego materiału. Widzę że są jeszcze na tym forum osoby które potrafią dostrzec czym tak na prawdę jest jazda na nartach. Niestety jako faceci nigdy nie osiągniemy tego powabu, lekkości jaką mają kobiety. Całkiem niedawno na forum film z własnej jazdy udostępniła szevczi - i mimo błędów w technice obie Panie mają wspólny mianownik - gracja, powab, lekkość, swoboda i tego własnie sobie i innym narciarzom serdecznie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Ten film https://youtu.be/n793xhLFyBc - również jest tego dowodem. Uważam, że duchem idealnie wpisuje się w wątek i problemy w nim poruszone. Popraw link, bo nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Film również jest tego dowodem. Uważam, że duchem idealnie wpisuje się w wątek i problemy w nim poruszone. https://www.youtube....h?v=n793xhLFyBc Debra jest mega. 3 olimpijki na przejażdżce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Debra jest mega. 3 olimpijki na przejażdżce. Cześć Racja świetny filmik. Dawno, bardzo dawno nie spotkałem kogoś z kim można by w ten sposób pojeździć śmigami. Zazwyczaj z tym jest stosunkowo słabo a jak już nie jest słabo to w ogóle to ich nie bawi. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Znacznie fajniejsza jazda niz wycinanki skosnookich w zoltych spodniach....Uczmy sie radochy z jazdy na nartach a nie cyzelowania detalu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cześć Racja świetny filmik. Dawno, bardzo dawno nie spotkałem kogoś z kim można by w ten sposób pojeździć śmigami. Zazwyczaj z tym jest stosunkowo słabo a jak już nie jest słabo to w ogóle to ich nie bawi. Pozdrowienia ze mną, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 ze mną, zapraszam Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia trzeba mieć do innych spore zaufanie mogę wystawić męża, syna i oczywiście siebie. Jazdę synchroniczną mamy opanowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Różnica między średnim a zaawansowanym narciarzem × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
fredowski Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 ...ale tylko dlatego, że ręce masz zajęte kijami. Wlasnie wsiadam na rower. Pod gore potrzebuje 2 rece z gory sprobuje cos napisac a raczej podpisac zdjecie Karkonoszy z cudowna zima. Na nartach latwiej(chyba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Sympatyczna narciarka, dwukrotna olimpijka, w prostych słowach opisuje różnicę między średnim, a zaawansowanym narciarzem. I wiecie, co mnie najbardziej zaskoczyło? Że ani razu nie wspomniała o rzeczach absolutnie kluczowych, takich jak kąt ostrzenia krawędzi, szerokość narty pod butem czy materiał z jakiego wykonany jest rdzeń. Hmmm... Bardzo chcę tobie podziękować za publikację tego materiału. Widzę że są jeszcze na tym forum osoby które potrafią dostrzec czym tak na prawdę jest jazda na nartach. Niestety jako faceci nigdy nie osiągniemy tego powabu, lekkości jaką mają kobiety. Całkiem niedawno na forum film z własnej jazdy udostępniła szevczi - i mimo błędów w technice obie Panie mają wspólny mianownik - gracja, powab, lekkość, swoboda i tego własnie sobie i innym narciarzom serdecznie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Ten film https://youtu.be/n793xhLFyBc - również jest tego dowodem. Uważam, że duchem idealnie wpisuje się w wątek i problemy w nim poruszone. Popraw link, bo nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Film również jest tego dowodem. Uważam, że duchem idealnie wpisuje się w wątek i problemy w nim poruszone. https://www.youtube....h?v=n793xhLFyBc Debra jest mega. 3 olimpijki na przejażdżce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Debra jest mega. 3 olimpijki na przejażdżce. Cześć Racja świetny filmik. Dawno, bardzo dawno nie spotkałem kogoś z kim można by w ten sposób pojeździć śmigami. Zazwyczaj z tym jest stosunkowo słabo a jak już nie jest słabo to w ogóle to ich nie bawi. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Znacznie fajniejsza jazda niz wycinanki skosnookich w zoltych spodniach....Uczmy sie radochy z jazdy na nartach a nie cyzelowania detalu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cześć Racja świetny filmik. Dawno, bardzo dawno nie spotkałem kogoś z kim można by w ten sposób pojeździć śmigami. Zazwyczaj z tym jest stosunkowo słabo a jak już nie jest słabo to w ogóle to ich nie bawi. Pozdrowienia ze mną, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 ze mną, zapraszam Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia trzeba mieć do innych spore zaufanie mogę wystawić męża, syna i oczywiście siebie. Jazdę synchroniczną mamy opanowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Różnica między średnim a zaawansowanym narciarzem × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
martin TDM Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Ten film https://youtu.be/n793xhLFyBc - również jest tego dowodem. Uważam, że duchem idealnie wpisuje się w wątek i problemy w nim poruszone. Popraw link, bo nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Film również jest tego dowodem. Uważam, że duchem idealnie wpisuje się w wątek i problemy w nim poruszone. https://www.youtube....h?v=n793xhLFyBc Debra jest mega. 3 olimpijki na przejażdżce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Debra jest mega. 3 olimpijki na przejażdżce. Cześć Racja świetny filmik. Dawno, bardzo dawno nie spotkałem kogoś z kim można by w ten sposób pojeździć śmigami. Zazwyczaj z tym jest stosunkowo słabo a jak już nie jest słabo to w ogóle to ich nie bawi. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Znacznie fajniejsza jazda niz wycinanki skosnookich w zoltych spodniach....Uczmy sie radochy z jazdy na nartach a nie cyzelowania detalu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cześć Racja świetny filmik. Dawno, bardzo dawno nie spotkałem kogoś z kim można by w ten sposób pojeździć śmigami. Zazwyczaj z tym jest stosunkowo słabo a jak już nie jest słabo to w ogóle to ich nie bawi. Pozdrowienia ze mną, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 ze mną, zapraszam Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia trzeba mieć do innych spore zaufanie mogę wystawić męża, syna i oczywiście siebie. Jazdę synchroniczną mamy opanowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Różnica między średnim a zaawansowanym narciarzem × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
polm Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Film również jest tego dowodem. Uważam, że duchem idealnie wpisuje się w wątek i problemy w nim poruszone. https://www.youtube....h?v=n793xhLFyBc Debra jest mega. 3 olimpijki na przejażdżce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Debra jest mega. 3 olimpijki na przejażdżce. Cześć Racja świetny filmik. Dawno, bardzo dawno nie spotkałem kogoś z kim można by w ten sposób pojeździć śmigami. Zazwyczaj z tym jest stosunkowo słabo a jak już nie jest słabo to w ogóle to ich nie bawi. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Znacznie fajniejsza jazda niz wycinanki skosnookich w zoltych spodniach....Uczmy sie radochy z jazdy na nartach a nie cyzelowania detalu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cześć Racja świetny filmik. Dawno, bardzo dawno nie spotkałem kogoś z kim można by w ten sposób pojeździć śmigami. Zazwyczaj z tym jest stosunkowo słabo a jak już nie jest słabo to w ogóle to ich nie bawi. Pozdrowienia ze mną, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 ze mną, zapraszam Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia trzeba mieć do innych spore zaufanie mogę wystawić męża, syna i oczywiście siebie. Jazdę synchroniczną mamy opanowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Różnica między średnim a zaawansowanym narciarzem × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Debra jest mega. 3 olimpijki na przejażdżce. Cześć Racja świetny filmik. Dawno, bardzo dawno nie spotkałem kogoś z kim można by w ten sposób pojeździć śmigami. Zazwyczaj z tym jest stosunkowo słabo a jak już nie jest słabo to w ogóle to ich nie bawi. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Znacznie fajniejsza jazda niz wycinanki skosnookich w zoltych spodniach....Uczmy sie radochy z jazdy na nartach a nie cyzelowania detalu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cześć Racja świetny filmik. Dawno, bardzo dawno nie spotkałem kogoś z kim można by w ten sposób pojeździć śmigami. Zazwyczaj z tym jest stosunkowo słabo a jak już nie jest słabo to w ogóle to ich nie bawi. Pozdrowienia ze mną, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 ze mną, zapraszam Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia trzeba mieć do innych spore zaufanie mogę wystawić męża, syna i oczywiście siebie. Jazdę synchroniczną mamy opanowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Różnica między średnim a zaawansowanym narciarzem
mig Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Znacznie fajniejsza jazda niz wycinanki skosnookich w zoltych spodniach....Uczmy sie radochy z jazdy na nartach a nie cyzelowania detalu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cześć Racja świetny filmik. Dawno, bardzo dawno nie spotkałem kogoś z kim można by w ten sposób pojeździć śmigami. Zazwyczaj z tym jest stosunkowo słabo a jak już nie jest słabo to w ogóle to ich nie bawi. Pozdrowienia ze mną, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 ze mną, zapraszam Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia trzeba mieć do innych spore zaufanie mogę wystawić męża, syna i oczywiście siebie. Jazdę synchroniczną mamy opanowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Różnica między średnim a zaawansowanym narciarzem
Mitek Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 ze mną, zapraszam Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia trzeba mieć do innych spore zaufanie mogę wystawić męża, syna i oczywiście siebie. Jazdę synchroniczną mamy opanowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cześć Czarny Groń w przyszłym sezonie. Trzeba pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Marzy mi się przejazd w powiedzmy 25 osób w kwadracie 5x5 a jak się da to więcej. I w ogóle jazda synchroniczna w wiele osób. Wiesz jakie byłyby fajne filmiki... Pozdrowienia trzeba mieć do innych spore zaufanie mogę wystawić męża, syna i oczywiście siebie. Jazdę synchroniczną mamy opanowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi