bolekpm Napisano 12 Marca 2020 Udostępnij Napisano 12 Marca 2020 K...wa , jest tu jakiś moderator ? To jest forum narciarskie a nie hazardowe Gdzie bany Tematy na forum narciarskim Przebiegi samochodów Jaki rower Kadencja na rowerze Z cyklu, jaki rower Jak zarbic na hazardzie O co tu chodzi ? Największe forum w Polsce i taka wioska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 K...wa , jest tu jakiś moderator ? To jest forum narciarskie a nie hazardowe Gdzie bany Tematy na forum narciarskim Przebiegi samochodów Jaki rower Kadencja na rowerze Z cyklu, jaki rower Jak zarbic na hazardzie O co tu chodzi ? Największe forum w Polsce i taka wioska Spokojnie, niedługo dostaniesz bana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Jak nie odpowiada to poszukaj dla siebie mniej "wiejskie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Mam propozycję dla wszystkich, którym nie podobają się tematy nienarciarskie na Forum. Piszcie w tematach narciarskich o swoim narciarstwie, a wówczas wątki niezwiązane z nartami będą tylko mało znaczącym dodatkiem, rozmyją się w masie waszych merytorycznych postów. Co jakiś czas jakiś „szeryf” wyraża święte oburzenie, ale w swoim dorobku na Forum, też nie ma się czym poszczycić. Ileż to razy można było przeczytać, że Forum umiera. Jak widać nadal żyje swoim życiem, wątki meandrują często w zaskakującym kierunku, ale to sprawia, że nie ma tu nudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Jezeli 99% wpisów dotyczy narciarstwa to jekieś pojedyncze tematy typu "Przebieg",itp. da sie przeżyć, a zresztą takie wątlki pojawiają się tylko jak nie ma śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Jezeli 99% wpisów dotyczy narciarstwa to jekieś pojedyncze tematy typu "Przebieg",itp. da sie przeżyć, a zresztą takie wątlki pojawiają się tylko jak nie ma śniegu Śnieg jest, ale jeździć się nie da. Ileż można pisać o wirtualnych nartach. A druga rzecz, narciarz też człowiek... uniwersalny. Wiele go interesuje, a nie ma czasu lub ochoty przechadzać się po innych tematycznych forach czy FB. Ciekaw jestem czy w przerwie na kawę (lub piwko) w trakcie narciarskiego dnia rozmawiasz z bliskimi, kolegami tylko o nartach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Ciekaw jestem czy w przerwie na kawę (lub piwko) w trakcie narciarskiego dnia rozmawiasz z bliskimi, kolegami tylko o nartach? Prawdziwy narciarz nie robi żadnych przerw! Nawet na siku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Śnieg jest, ale jeździć się nie da. Ileż można pisać o wirtualnych nartach. A druga rzecz, narciarz też człowiek... uniwersalny. Wiele go interesuje, a nie ma czasu lub ochoty przechadzać się po innych tematycznych forach czy FB. Ciekaw jestem czy w przerwie na kawę (lub piwko) w trakcie narciarskiego dnia rozmawiasz z bliskimi, kolegami tylko o nartach? Zawsze rozmawiam o tym jak to dobrze że wybrałem Ośrodek bo jest mało ludzi i chwale się żonie jak świetnie przeanalizowałem pogodę A właśnie ten 1% bardzo mnie cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Prawdziwy narciarz nie robi żadnych przerw! Nawet na siku. On tak, to rzecz jasna, ale ona musi. Tak już te kobiety mają. Za mały pęcherz, bo miejsce potrzebne na inne bardzo ważne elementy. Moje panie robią przerwy na siku ze trzy razy w trakcie jazdy na nartach. Ja prawie nigdy. Zawsze rozmawiam o tym jak to dobrze że wybrałem Ośrodek bo jest mało ludzi i chwale się żonie jak świetnie przeanalizowałem pogodę A właśnie ten 1% bardzo mnie cieszy. Ja najczęściej chwalę smak piwa, bo mi wyjątkowo smakuje w tych okolicznościach. Czasem omawiamy gdzie teraz pojedziemy, ale najczęściej rozmawiamy o tzw. DM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 K...wa , jest tu jakiś moderator ? To jest forum narciarskie a nie hazardowe Gdzie bany Tematy na forum narciarskim Przebiegi samochodów Jaki rower Kadencja na rowerze Z cyklu, jaki rower Jak zarbic na hazardzie O co tu chodzi ? Największe forum w Polsce i taka wioska Hmm ? ... Forum ma wiele działów, w nich różne tematy, w tematach dyskusje ewoluujące czasem w ciekawszą niż zamierzano stronę. Jeżeli otwierasz forum poprzez 'nową zawartość' to na własną prośbę widzisz mieszankę tematów popularnych w danej chwili. Chcesz tego uniknąć ? - otwieraj forum przez stronę główną a potem odwiedzaj tylko takie działy które Cię najbardziej interesują. Cechą skiforum jest brak nadmiernej aktywności moderatora i ten właśnie aspekt powoduje że jest "największym forum w Polsce'. Inne fora mają słabą frekwencję właśnie z powodu którego się domagasz. Kiedyś na "innym narciarskim forum" zamieściłem wpis który przez tamtejszego moderatora został pocięty i rozrzucony do 2 różnych tematów. Mój wpis stracił pierwotny sens, to spowodowało niezrozumienie jego przewodniej myśli, od tego momentu przestałem tam zaglądać. Możesz ew. zaoferować siebie jako moderatora aby zdyscyplinować forum, wtedy jak sądzę utraci swoją dotychczasową rangę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... clip1 Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 K...wa , jest tu jakiś moderator ? To jest forum narciarskie a nie hazardowe Gdzie bany Tematy na forum narciarskim Przebiegi samochodów Jaki rower Kadencja na rowerze Z cyklu, jaki rower Jak zarbic na hazardzie O co tu chodzi ? Największe forum w Polsce i taka wioska czy ten post to jeszcze tematyka narciarska czy już inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Coś Cię za często na to morze nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Leki super kijki. Szczególnie nad morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Leki super kijki. Szczególnie nad morze. Leki super. Szczególnie w czasie grypy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Coś Cię za często na to morze nosi. Panie lubią więc nie mam wyboru. Tym razem przy okazji narty kupiłem, więc korzyść obustronna. Pozdrowienia dla Jara i Deco;-) No i Jacka:-) Arek też pomógł. Tylko 3h z Łodzi. Tymczasem za foką goniłem. Ma odejście i dźwięk niezgorszy. PS fajny wątek, rozwojowy;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 On tak, to rzecz jasna, ale ona musi. Tak już te kobiety mają. Za mały pęcherz, bo miejsce potrzebne na inne bardzo ważne elementy. Moje panie robią przerwy na siku ze trzy razy w trakcie jazdy na nartach. Ja prawie nigdy. Sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowana. Bo prawdziwy narciarz sika, ale nie robi przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowana. Bo prawdziwy narciarz sika, ale nie robi przerwy. dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Membrana w pampersie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Raczej prędkość jazdy. Tak, jak w pociągach - podczas postoju zabrania się... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Gdzie jest moderator × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wojtek pw Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Jak nie odpowiada to poszukaj dla siebie mniej "wiejskie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Mam propozycję dla wszystkich, którym nie podobają się tematy nienarciarskie na Forum. Piszcie w tematach narciarskich o swoim narciarstwie, a wówczas wątki niezwiązane z nartami będą tylko mało znaczącym dodatkiem, rozmyją się w masie waszych merytorycznych postów. Co jakiś czas jakiś „szeryf” wyraża święte oburzenie, ale w swoim dorobku na Forum, też nie ma się czym poszczycić. Ileż to razy można było przeczytać, że Forum umiera. Jak widać nadal żyje swoim życiem, wątki meandrują często w zaskakującym kierunku, ale to sprawia, że nie ma tu nudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Jezeli 99% wpisów dotyczy narciarstwa to jekieś pojedyncze tematy typu "Przebieg",itp. da sie przeżyć, a zresztą takie wątlki pojawiają się tylko jak nie ma śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Jezeli 99% wpisów dotyczy narciarstwa to jekieś pojedyncze tematy typu "Przebieg",itp. da sie przeżyć, a zresztą takie wątlki pojawiają się tylko jak nie ma śniegu Śnieg jest, ale jeździć się nie da. Ileż można pisać o wirtualnych nartach. A druga rzecz, narciarz też człowiek... uniwersalny. Wiele go interesuje, a nie ma czasu lub ochoty przechadzać się po innych tematycznych forach czy FB. Ciekaw jestem czy w przerwie na kawę (lub piwko) w trakcie narciarskiego dnia rozmawiasz z bliskimi, kolegami tylko o nartach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Ciekaw jestem czy w przerwie na kawę (lub piwko) w trakcie narciarskiego dnia rozmawiasz z bliskimi, kolegami tylko o nartach? Prawdziwy narciarz nie robi żadnych przerw! Nawet na siku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Śnieg jest, ale jeździć się nie da. Ileż można pisać o wirtualnych nartach. A druga rzecz, narciarz też człowiek... uniwersalny. Wiele go interesuje, a nie ma czasu lub ochoty przechadzać się po innych tematycznych forach czy FB. Ciekaw jestem czy w przerwie na kawę (lub piwko) w trakcie narciarskiego dnia rozmawiasz z bliskimi, kolegami tylko o nartach? Zawsze rozmawiam o tym jak to dobrze że wybrałem Ośrodek bo jest mało ludzi i chwale się żonie jak świetnie przeanalizowałem pogodę A właśnie ten 1% bardzo mnie cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Prawdziwy narciarz nie robi żadnych przerw! Nawet na siku. On tak, to rzecz jasna, ale ona musi. Tak już te kobiety mają. Za mały pęcherz, bo miejsce potrzebne na inne bardzo ważne elementy. Moje panie robią przerwy na siku ze trzy razy w trakcie jazdy na nartach. Ja prawie nigdy. Zawsze rozmawiam o tym jak to dobrze że wybrałem Ośrodek bo jest mało ludzi i chwale się żonie jak świetnie przeanalizowałem pogodę A właśnie ten 1% bardzo mnie cieszy. Ja najczęściej chwalę smak piwa, bo mi wyjątkowo smakuje w tych okolicznościach. Czasem omawiamy gdzie teraz pojedziemy, ale najczęściej rozmawiamy o tzw. DM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 K...wa , jest tu jakiś moderator ? To jest forum narciarskie a nie hazardowe Gdzie bany Tematy na forum narciarskim Przebiegi samochodów Jaki rower Kadencja na rowerze Z cyklu, jaki rower Jak zarbic na hazardzie O co tu chodzi ? Największe forum w Polsce i taka wioska Hmm ? ... Forum ma wiele działów, w nich różne tematy, w tematach dyskusje ewoluujące czasem w ciekawszą niż zamierzano stronę. Jeżeli otwierasz forum poprzez 'nową zawartość' to na własną prośbę widzisz mieszankę tematów popularnych w danej chwili. Chcesz tego uniknąć ? - otwieraj forum przez stronę główną a potem odwiedzaj tylko takie działy które Cię najbardziej interesują. Cechą skiforum jest brak nadmiernej aktywności moderatora i ten właśnie aspekt powoduje że jest "największym forum w Polsce'. Inne fora mają słabą frekwencję właśnie z powodu którego się domagasz. Kiedyś na "innym narciarskim forum" zamieściłem wpis który przez tamtejszego moderatora został pocięty i rozrzucony do 2 różnych tematów. Mój wpis stracił pierwotny sens, to spowodowało niezrozumienie jego przewodniej myśli, od tego momentu przestałem tam zaglądać. Możesz ew. zaoferować siebie jako moderatora aby zdyscyplinować forum, wtedy jak sądzę utraci swoją dotychczasową rangę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... clip1 Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 K...wa , jest tu jakiś moderator ? To jest forum narciarskie a nie hazardowe Gdzie bany Tematy na forum narciarskim Przebiegi samochodów Jaki rower Kadencja na rowerze Z cyklu, jaki rower Jak zarbic na hazardzie O co tu chodzi ? Największe forum w Polsce i taka wioska czy ten post to jeszcze tematyka narciarska czy już inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Coś Cię za często na to morze nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Leki super kijki. Szczególnie nad morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Leki super kijki. Szczególnie nad morze. Leki super. Szczególnie w czasie grypy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Coś Cię za często na to morze nosi. Panie lubią więc nie mam wyboru. Tym razem przy okazji narty kupiłem, więc korzyść obustronna. Pozdrowienia dla Jara i Deco;-) No i Jacka:-) Arek też pomógł. Tylko 3h z Łodzi. Tymczasem za foką goniłem. Ma odejście i dźwięk niezgorszy. PS fajny wątek, rozwojowy;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 On tak, to rzecz jasna, ale ona musi. Tak już te kobiety mają. Za mały pęcherz, bo miejsce potrzebne na inne bardzo ważne elementy. Moje panie robią przerwy na siku ze trzy razy w trakcie jazdy na nartach. Ja prawie nigdy. Sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowana. Bo prawdziwy narciarz sika, ale nie robi przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowana. Bo prawdziwy narciarz sika, ale nie robi przerwy. dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Membrana w pampersie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Raczej prędkość jazdy. Tak, jak w pociągach - podczas postoju zabrania się... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Gdzie jest moderator × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Estka Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Ciekaw jestem czy w przerwie na kawę (lub piwko) w trakcie narciarskiego dnia rozmawiasz z bliskimi, kolegami tylko o nartach? Prawdziwy narciarz nie robi żadnych przerw! Nawet na siku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Śnieg jest, ale jeździć się nie da. Ileż można pisać o wirtualnych nartach. A druga rzecz, narciarz też człowiek... uniwersalny. Wiele go interesuje, a nie ma czasu lub ochoty przechadzać się po innych tematycznych forach czy FB. Ciekaw jestem czy w przerwie na kawę (lub piwko) w trakcie narciarskiego dnia rozmawiasz z bliskimi, kolegami tylko o nartach? Zawsze rozmawiam o tym jak to dobrze że wybrałem Ośrodek bo jest mało ludzi i chwale się żonie jak świetnie przeanalizowałem pogodę A właśnie ten 1% bardzo mnie cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Prawdziwy narciarz nie robi żadnych przerw! Nawet na siku. On tak, to rzecz jasna, ale ona musi. Tak już te kobiety mają. Za mały pęcherz, bo miejsce potrzebne na inne bardzo ważne elementy. Moje panie robią przerwy na siku ze trzy razy w trakcie jazdy na nartach. Ja prawie nigdy. Zawsze rozmawiam o tym jak to dobrze że wybrałem Ośrodek bo jest mało ludzi i chwale się żonie jak świetnie przeanalizowałem pogodę A właśnie ten 1% bardzo mnie cieszy. Ja najczęściej chwalę smak piwa, bo mi wyjątkowo smakuje w tych okolicznościach. Czasem omawiamy gdzie teraz pojedziemy, ale najczęściej rozmawiamy o tzw. DM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 K...wa , jest tu jakiś moderator ? To jest forum narciarskie a nie hazardowe Gdzie bany Tematy na forum narciarskim Przebiegi samochodów Jaki rower Kadencja na rowerze Z cyklu, jaki rower Jak zarbic na hazardzie O co tu chodzi ? Największe forum w Polsce i taka wioska Hmm ? ... Forum ma wiele działów, w nich różne tematy, w tematach dyskusje ewoluujące czasem w ciekawszą niż zamierzano stronę. Jeżeli otwierasz forum poprzez 'nową zawartość' to na własną prośbę widzisz mieszankę tematów popularnych w danej chwili. Chcesz tego uniknąć ? - otwieraj forum przez stronę główną a potem odwiedzaj tylko takie działy które Cię najbardziej interesują. Cechą skiforum jest brak nadmiernej aktywności moderatora i ten właśnie aspekt powoduje że jest "największym forum w Polsce'. Inne fora mają słabą frekwencję właśnie z powodu którego się domagasz. Kiedyś na "innym narciarskim forum" zamieściłem wpis który przez tamtejszego moderatora został pocięty i rozrzucony do 2 różnych tematów. Mój wpis stracił pierwotny sens, to spowodowało niezrozumienie jego przewodniej myśli, od tego momentu przestałem tam zaglądać. Możesz ew. zaoferować siebie jako moderatora aby zdyscyplinować forum, wtedy jak sądzę utraci swoją dotychczasową rangę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... clip1 Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 K...wa , jest tu jakiś moderator ? To jest forum narciarskie a nie hazardowe Gdzie bany Tematy na forum narciarskim Przebiegi samochodów Jaki rower Kadencja na rowerze Z cyklu, jaki rower Jak zarbic na hazardzie O co tu chodzi ? Największe forum w Polsce i taka wioska czy ten post to jeszcze tematyka narciarska czy już inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Coś Cię za często na to morze nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Leki super kijki. Szczególnie nad morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Leki super kijki. Szczególnie nad morze. Leki super. Szczególnie w czasie grypy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Coś Cię za często na to morze nosi. Panie lubią więc nie mam wyboru. Tym razem przy okazji narty kupiłem, więc korzyść obustronna. Pozdrowienia dla Jara i Deco;-) No i Jacka:-) Arek też pomógł. Tylko 3h z Łodzi. Tymczasem za foką goniłem. Ma odejście i dźwięk niezgorszy. PS fajny wątek, rozwojowy;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 On tak, to rzecz jasna, ale ona musi. Tak już te kobiety mają. Za mały pęcherz, bo miejsce potrzebne na inne bardzo ważne elementy. Moje panie robią przerwy na siku ze trzy razy w trakcie jazdy na nartach. Ja prawie nigdy. Sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowana. Bo prawdziwy narciarz sika, ale nie robi przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowana. Bo prawdziwy narciarz sika, ale nie robi przerwy. dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Membrana w pampersie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Raczej prędkość jazdy. Tak, jak w pociągach - podczas postoju zabrania się... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Gdzie jest moderator × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bodex4 Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Śnieg jest, ale jeździć się nie da. Ileż można pisać o wirtualnych nartach. A druga rzecz, narciarz też człowiek... uniwersalny. Wiele go interesuje, a nie ma czasu lub ochoty przechadzać się po innych tematycznych forach czy FB. Ciekaw jestem czy w przerwie na kawę (lub piwko) w trakcie narciarskiego dnia rozmawiasz z bliskimi, kolegami tylko o nartach? Zawsze rozmawiam o tym jak to dobrze że wybrałem Ośrodek bo jest mało ludzi i chwale się żonie jak świetnie przeanalizowałem pogodę A właśnie ten 1% bardzo mnie cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Prawdziwy narciarz nie robi żadnych przerw! Nawet na siku. On tak, to rzecz jasna, ale ona musi. Tak już te kobiety mają. Za mały pęcherz, bo miejsce potrzebne na inne bardzo ważne elementy. Moje panie robią przerwy na siku ze trzy razy w trakcie jazdy na nartach. Ja prawie nigdy. Zawsze rozmawiam o tym jak to dobrze że wybrałem Ośrodek bo jest mało ludzi i chwale się żonie jak świetnie przeanalizowałem pogodę A właśnie ten 1% bardzo mnie cieszy. Ja najczęściej chwalę smak piwa, bo mi wyjątkowo smakuje w tych okolicznościach. Czasem omawiamy gdzie teraz pojedziemy, ale najczęściej rozmawiamy o tzw. DM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 K...wa , jest tu jakiś moderator ? To jest forum narciarskie a nie hazardowe Gdzie bany Tematy na forum narciarskim Przebiegi samochodów Jaki rower Kadencja na rowerze Z cyklu, jaki rower Jak zarbic na hazardzie O co tu chodzi ? Największe forum w Polsce i taka wioska Hmm ? ... Forum ma wiele działów, w nich różne tematy, w tematach dyskusje ewoluujące czasem w ciekawszą niż zamierzano stronę. Jeżeli otwierasz forum poprzez 'nową zawartość' to na własną prośbę widzisz mieszankę tematów popularnych w danej chwili. Chcesz tego uniknąć ? - otwieraj forum przez stronę główną a potem odwiedzaj tylko takie działy które Cię najbardziej interesują. Cechą skiforum jest brak nadmiernej aktywności moderatora i ten właśnie aspekt powoduje że jest "największym forum w Polsce'. Inne fora mają słabą frekwencję właśnie z powodu którego się domagasz. Kiedyś na "innym narciarskim forum" zamieściłem wpis który przez tamtejszego moderatora został pocięty i rozrzucony do 2 różnych tematów. Mój wpis stracił pierwotny sens, to spowodowało niezrozumienie jego przewodniej myśli, od tego momentu przestałem tam zaglądać. Możesz ew. zaoferować siebie jako moderatora aby zdyscyplinować forum, wtedy jak sądzę utraci swoją dotychczasową rangę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... clip1 Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 K...wa , jest tu jakiś moderator ? To jest forum narciarskie a nie hazardowe Gdzie bany Tematy na forum narciarskim Przebiegi samochodów Jaki rower Kadencja na rowerze Z cyklu, jaki rower Jak zarbic na hazardzie O co tu chodzi ? Największe forum w Polsce i taka wioska czy ten post to jeszcze tematyka narciarska czy już inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Coś Cię za często na to morze nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Leki super kijki. Szczególnie nad morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Leki super kijki. Szczególnie nad morze. Leki super. Szczególnie w czasie grypy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Coś Cię za często na to morze nosi. Panie lubią więc nie mam wyboru. Tym razem przy okazji narty kupiłem, więc korzyść obustronna. Pozdrowienia dla Jara i Deco;-) No i Jacka:-) Arek też pomógł. Tylko 3h z Łodzi. Tymczasem za foką goniłem. Ma odejście i dźwięk niezgorszy. PS fajny wątek, rozwojowy;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 On tak, to rzecz jasna, ale ona musi. Tak już te kobiety mają. Za mały pęcherz, bo miejsce potrzebne na inne bardzo ważne elementy. Moje panie robią przerwy na siku ze trzy razy w trakcie jazdy na nartach. Ja prawie nigdy. Sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowana. Bo prawdziwy narciarz sika, ale nie robi przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowana. Bo prawdziwy narciarz sika, ale nie robi przerwy. dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Membrana w pampersie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Raczej prędkość jazdy. Tak, jak w pociągach - podczas postoju zabrania się... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Gdzie jest moderator × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
a_senior Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Prawdziwy narciarz nie robi żadnych przerw! Nawet na siku. On tak, to rzecz jasna, ale ona musi. Tak już te kobiety mają. Za mały pęcherz, bo miejsce potrzebne na inne bardzo ważne elementy. Moje panie robią przerwy na siku ze trzy razy w trakcie jazdy na nartach. Ja prawie nigdy. Zawsze rozmawiam o tym jak to dobrze że wybrałem Ośrodek bo jest mało ludzi i chwale się żonie jak świetnie przeanalizowałem pogodę A właśnie ten 1% bardzo mnie cieszy. Ja najczęściej chwalę smak piwa, bo mi wyjątkowo smakuje w tych okolicznościach. Czasem omawiamy gdzie teraz pojedziemy, ale najczęściej rozmawiamy o tzw. DM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 K...wa , jest tu jakiś moderator ? To jest forum narciarskie a nie hazardowe Gdzie bany Tematy na forum narciarskim Przebiegi samochodów Jaki rower Kadencja na rowerze Z cyklu, jaki rower Jak zarbic na hazardzie O co tu chodzi ? Największe forum w Polsce i taka wioska Hmm ? ... Forum ma wiele działów, w nich różne tematy, w tematach dyskusje ewoluujące czasem w ciekawszą niż zamierzano stronę. Jeżeli otwierasz forum poprzez 'nową zawartość' to na własną prośbę widzisz mieszankę tematów popularnych w danej chwili. Chcesz tego uniknąć ? - otwieraj forum przez stronę główną a potem odwiedzaj tylko takie działy które Cię najbardziej interesują. Cechą skiforum jest brak nadmiernej aktywności moderatora i ten właśnie aspekt powoduje że jest "największym forum w Polsce'. Inne fora mają słabą frekwencję właśnie z powodu którego się domagasz. Kiedyś na "innym narciarskim forum" zamieściłem wpis który przez tamtejszego moderatora został pocięty i rozrzucony do 2 różnych tematów. Mój wpis stracił pierwotny sens, to spowodowało niezrozumienie jego przewodniej myśli, od tego momentu przestałem tam zaglądać. Możesz ew. zaoferować siebie jako moderatora aby zdyscyplinować forum, wtedy jak sądzę utraci swoją dotychczasową rangę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... clip1 Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 K...wa , jest tu jakiś moderator ? To jest forum narciarskie a nie hazardowe Gdzie bany Tematy na forum narciarskim Przebiegi samochodów Jaki rower Kadencja na rowerze Z cyklu, jaki rower Jak zarbic na hazardzie O co tu chodzi ? Największe forum w Polsce i taka wioska czy ten post to jeszcze tematyka narciarska czy już inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Coś Cię za często na to morze nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Leki super kijki. Szczególnie nad morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Leki super kijki. Szczególnie nad morze. Leki super. Szczególnie w czasie grypy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Coś Cię za często na to morze nosi. Panie lubią więc nie mam wyboru. Tym razem przy okazji narty kupiłem, więc korzyść obustronna. Pozdrowienia dla Jara i Deco;-) No i Jacka:-) Arek też pomógł. Tylko 3h z Łodzi. Tymczasem za foką goniłem. Ma odejście i dźwięk niezgorszy. PS fajny wątek, rozwojowy;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 On tak, to rzecz jasna, ale ona musi. Tak już te kobiety mają. Za mały pęcherz, bo miejsce potrzebne na inne bardzo ważne elementy. Moje panie robią przerwy na siku ze trzy razy w trakcie jazdy na nartach. Ja prawie nigdy. Sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowana. Bo prawdziwy narciarz sika, ale nie robi przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowana. Bo prawdziwy narciarz sika, ale nie robi przerwy. dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Membrana w pampersie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Raczej prędkość jazdy. Tak, jak w pociągach - podczas postoju zabrania się... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Gdzie jest moderator × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mlodzio Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 K...wa , jest tu jakiś moderator ? To jest forum narciarskie a nie hazardowe Gdzie bany Tematy na forum narciarskim Przebiegi samochodów Jaki rower Kadencja na rowerze Z cyklu, jaki rower Jak zarbic na hazardzie O co tu chodzi ? Największe forum w Polsce i taka wioska Hmm ? ... Forum ma wiele działów, w nich różne tematy, w tematach dyskusje ewoluujące czasem w ciekawszą niż zamierzano stronę. Jeżeli otwierasz forum poprzez 'nową zawartość' to na własną prośbę widzisz mieszankę tematów popularnych w danej chwili. Chcesz tego uniknąć ? - otwieraj forum przez stronę główną a potem odwiedzaj tylko takie działy które Cię najbardziej interesują. Cechą skiforum jest brak nadmiernej aktywności moderatora i ten właśnie aspekt powoduje że jest "największym forum w Polsce'. Inne fora mają słabą frekwencję właśnie z powodu którego się domagasz. Kiedyś na "innym narciarskim forum" zamieściłem wpis który przez tamtejszego moderatora został pocięty i rozrzucony do 2 różnych tematów. Mój wpis stracił pierwotny sens, to spowodowało niezrozumienie jego przewodniej myśli, od tego momentu przestałem tam zaglądać. Możesz ew. zaoferować siebie jako moderatora aby zdyscyplinować forum, wtedy jak sądzę utraci swoją dotychczasową rangę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... clip1 Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 K...wa , jest tu jakiś moderator ? To jest forum narciarskie a nie hazardowe Gdzie bany Tematy na forum narciarskim Przebiegi samochodów Jaki rower Kadencja na rowerze Z cyklu, jaki rower Jak zarbic na hazardzie O co tu chodzi ? Największe forum w Polsce i taka wioska czy ten post to jeszcze tematyka narciarska czy już inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Coś Cię za często na to morze nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Leki super kijki. Szczególnie nad morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Leki super kijki. Szczególnie nad morze. Leki super. Szczególnie w czasie grypy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Coś Cię za często na to morze nosi. Panie lubią więc nie mam wyboru. Tym razem przy okazji narty kupiłem, więc korzyść obustronna. Pozdrowienia dla Jara i Deco;-) No i Jacka:-) Arek też pomógł. Tylko 3h z Łodzi. Tymczasem za foką goniłem. Ma odejście i dźwięk niezgorszy. PS fajny wątek, rozwojowy;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 On tak, to rzecz jasna, ale ona musi. Tak już te kobiety mają. Za mały pęcherz, bo miejsce potrzebne na inne bardzo ważne elementy. Moje panie robią przerwy na siku ze trzy razy w trakcie jazdy na nartach. Ja prawie nigdy. Sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowana. Bo prawdziwy narciarz sika, ale nie robi przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowana. Bo prawdziwy narciarz sika, ale nie robi przerwy. dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Membrana w pampersie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Raczej prędkość jazdy. Tak, jak w pociągach - podczas postoju zabrania się... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Gdzie jest moderator × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
clip1 Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 K...wa , jest tu jakiś moderator ? To jest forum narciarskie a nie hazardowe Gdzie bany Tematy na forum narciarskim Przebiegi samochodów Jaki rower Kadencja na rowerze Z cyklu, jaki rower Jak zarbic na hazardzie O co tu chodzi ? Największe forum w Polsce i taka wioska czy ten post to jeszcze tematyka narciarska czy już inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Coś Cię za często na to morze nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Leki super kijki. Szczególnie nad morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Leki super kijki. Szczególnie nad morze. Leki super. Szczególnie w czasie grypy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Coś Cię za często na to morze nosi. Panie lubią więc nie mam wyboru. Tym razem przy okazji narty kupiłem, więc korzyść obustronna. Pozdrowienia dla Jara i Deco;-) No i Jacka:-) Arek też pomógł. Tylko 3h z Łodzi. Tymczasem za foką goniłem. Ma odejście i dźwięk niezgorszy. PS fajny wątek, rozwojowy;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 On tak, to rzecz jasna, ale ona musi. Tak już te kobiety mają. Za mały pęcherz, bo miejsce potrzebne na inne bardzo ważne elementy. Moje panie robią przerwy na siku ze trzy razy w trakcie jazdy na nartach. Ja prawie nigdy. Sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowana. Bo prawdziwy narciarz sika, ale nie robi przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowana. Bo prawdziwy narciarz sika, ale nie robi przerwy. dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Membrana w pampersie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Raczej prędkość jazdy. Tak, jak w pociągach - podczas postoju zabrania się... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Gdzie jest moderator × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Coś Cię za często na to morze nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Leki super kijki. Szczególnie nad morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Leki super kijki. Szczególnie nad morze. Leki super. Szczególnie w czasie grypy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Coś Cię za często na to morze nosi. Panie lubią więc nie mam wyboru. Tym razem przy okazji narty kupiłem, więc korzyść obustronna. Pozdrowienia dla Jara i Deco;-) No i Jacka:-) Arek też pomógł. Tylko 3h z Łodzi. Tymczasem za foką goniłem. Ma odejście i dźwięk niezgorszy. PS fajny wątek, rozwojowy;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 On tak, to rzecz jasna, ale ona musi. Tak już te kobiety mają. Za mały pęcherz, bo miejsce potrzebne na inne bardzo ważne elementy. Moje panie robią przerwy na siku ze trzy razy w trakcie jazdy na nartach. Ja prawie nigdy. Sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowana. Bo prawdziwy narciarz sika, ale nie robi przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowana. Bo prawdziwy narciarz sika, ale nie robi przerwy. dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Membrana w pampersie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Raczej prędkość jazdy. Tak, jak w pociągach - podczas postoju zabrania się... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Gdzie jest moderator × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
AndRand Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Byłem nad morzem. Przywiozłem narty. I kijki. Leki. Leki super kijki. Szczególnie nad morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Leki super kijki. Szczególnie nad morze. Leki super. Szczególnie w czasie grypy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Coś Cię za często na to morze nosi. Panie lubią więc nie mam wyboru. Tym razem przy okazji narty kupiłem, więc korzyść obustronna. Pozdrowienia dla Jara i Deco;-) No i Jacka:-) Arek też pomógł. Tylko 3h z Łodzi. Tymczasem za foką goniłem. Ma odejście i dźwięk niezgorszy. PS fajny wątek, rozwojowy;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 On tak, to rzecz jasna, ale ona musi. Tak już te kobiety mają. Za mały pęcherz, bo miejsce potrzebne na inne bardzo ważne elementy. Moje panie robią przerwy na siku ze trzy razy w trakcie jazdy na nartach. Ja prawie nigdy. Sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowana. Bo prawdziwy narciarz sika, ale nie robi przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowana. Bo prawdziwy narciarz sika, ale nie robi przerwy. dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Membrana w pampersie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Raczej prędkość jazdy. Tak, jak w pociągach - podczas postoju zabrania się... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Gdzie jest moderator
star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Leki super kijki. Szczególnie nad morze. Leki super. Szczególnie w czasie grypy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Coś Cię za często na to morze nosi. Panie lubią więc nie mam wyboru. Tym razem przy okazji narty kupiłem, więc korzyść obustronna. Pozdrowienia dla Jara i Deco;-) No i Jacka:-) Arek też pomógł. Tylko 3h z Łodzi. Tymczasem za foką goniłem. Ma odejście i dźwięk niezgorszy. PS fajny wątek, rozwojowy;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 On tak, to rzecz jasna, ale ona musi. Tak już te kobiety mają. Za mały pęcherz, bo miejsce potrzebne na inne bardzo ważne elementy. Moje panie robią przerwy na siku ze trzy razy w trakcie jazdy na nartach. Ja prawie nigdy. Sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowana. Bo prawdziwy narciarz sika, ale nie robi przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowana. Bo prawdziwy narciarz sika, ale nie robi przerwy. dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Membrana w pampersie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Raczej prędkość jazdy. Tak, jak w pociągach - podczas postoju zabrania się... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic SkiForum.pl Gdzie jest moderator
mig Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowana. Bo prawdziwy narciarz sika, ale nie robi przerwy. dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Membrana w pampersie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Raczej prędkość jazdy. Tak, jak w pociągach - podczas postoju zabrania się... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Membrana w pampersie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 14 Marca 2020 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 dlatego jakośc membrany jest tak ważna? Raczej prędkość jazdy. Tak, jak w pociągach - podczas postoju zabrania się... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi