WojtekM Napisano 17 Maja 2020 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Dzisiaj obok Hirka Wrony do uciekinierów z Trójki dołączył Marcin Kydryński. W tych bolszewickich mediach nikt szanujący się nie chce już pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Dzisiaj obok Hirka Wrony do uciekinierów z Trójki dołączył Marcin Kydryński. W tych bolszewickich mediach nikt szanujący się nie chce już pracować. Jest tylu wybitnych absolwentów prestiżowej toruńskiej uczelni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 17 Maja 2020 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Jest tylu wybitnych absolwentów prestiżowej toruńskiej uczelni... Użyłem słów "szanujący się". Nie bez przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Maja 2020 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Dzisiaj obok Hirka Wrony do uciekinierów z Trójki dołączył Marcin Kydryński. W tych bolszewickich mediach nikt szanujący się nie chce już pracować. "Uciekinierzy" haha poprostu wylani na... Nie dokoncze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 17 Maja 2020 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Za kim czym harcerzyki poplakuja? Za Mannem, Niedzwieckim? Ich czas sie skonczyl i wynocha na niezasluzona emeryture. W trosce o sluchaczy dawno sami mieli sie usunac bo wiedzieli jaki syf w 3-ce swiadczyli. Harcerzyki to Ciebie "lajkują" ... Masz swoje rmfy i zetki słuchaj tam sobie... młodych Pamiętaj, że kiedyś Ty będziesz stary.... A przepraszam... już jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 17 Maja 2020 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Epitafium dla Trójki. Na antenie cichosza I w głośnikach cichosza nie ma Niedźwieckiegoi Kazik do kosza Tu cichosza tam cicho szaro brudno i drama nie ma Chojnackiego i nie ma już Manna. Bez pozwolenia Grzegorza Turnaua. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Pierdolisz to jest ich ustawka ....dobry milicjant i zły milicjant tak to można porównać. Jaki język takie i postrzeganie świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Uważasz że Kazik dał niemądrą interpretacje? Zgadzasz się z nimi !? Tak niestety. Rzadko, bo rzadko, ale mu się zdarza - tak jak w przypadku utworu o Gołocie. Teraz z kolei wielu mówi kompletne głupoty, jak choćby Dawid Podsiadło: 'piosenka powoduje powrót najgorszych komunistycznych praktyk, które znam tylko z książek i opowieści" Rozumiem te niedojrzałość, którą można tłumaczyć wiekiem, ale wygląda na to, że bardzo nieuważnie te książki czytał i słuchał tych opowieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Edit: nie, nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Tak niestety. Rzadko, bo rzadko, ale mu się zdarza - tak jak w przypadku utworu o Gołocie. Teraz z kolei wielu mówi kompletne głupoty, jak choćby Dawid Podsiadło: 'piosenka powoduje powrót najgorszych komunistycznych praktyk, które znam tylko z książek i opowieści" Rozumiem te niedojrzałość, którą można tłumaczyć wiekiem, ale wygląda na to, że bardzo nieuważnie te książki czytał i słuchał tych opowieści. Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zadam Ci jedno pytanie ...w Katastrofie Smoleńskiej zginęło 96 osób z różnych opcji, polityków i nie tylko...tego samego dnia zmarły też komuś osoby bliskie (dla nich to też był dramat)...więc wytłumacz mi dlaczego szeregowy poseł jednej partii mógł uczcić pamięć swoich bliskich, a inni ludzie nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zadam Ci jedno pytanie ...w Katastrofie Smoleńskiej zginęło 96 osób z różnych opcji, polityków i nie tylko...tego samego dnia zmarły też komuś osoby bliskie (dla nich to też był dramat)...więc wytłumacz mi dlaczego szeregowy poseł jednej partii mógł uczcić pamięć swoich bliskich, a inni ludzie nie ? Tak sobie czytam te wątki polityczne... brzmi znajomo: https://youtu.be/8Co9OFvaBpI Nawet o gender jest:https://youtu.be/LlZOPUbyB4I Sorry, tak się pośmiać/podzielić chciałem, nie przeszkadzajcie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zadam Ci jedno pytanie ...w Katastrofie Smoleńskiej zginęło 96 osób z różnych opcji, polityków i nie tylko...tego samego dnia zmarły też komuś osoby bliskie (dla nich to też był dramat)...więc wytłumacz mi dlaczego szeregowy poseł jednej partii mógł uczcić pamięć swoich bliskich, a inni ludzie nie ? Pytanie chyba nie do Darka, tylko do zarządów cmentarzy. W Krakowie, każdy mógł 10-tego kwietnia iść uczcić pamięć swoich bliskich. Krakowskie cmentarze, pewnie z obawy przed większą ilością potencjalnych odwiedzających, były zamknięte tylko od 11 do 13 kwietnia (Wielkanoc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Obawiam się że zarząd cmentarza miał tu [...] do gadania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Obawiam się że zarząd cmentarza miał tu [...] do gadania..... Zarząd komunalnych (mi.n. Powązki "wojskowe") podlega ratuszowi, także raczej miał. A Stare Powązki są pod zarządem parafii. Zakazu chodzenia na cmentarze nie było. Tak było 2 kwietnia: "Okazuje się, że w Warszawie na cmentarzach komunalnych nie ma zakazu odwiedzin. – Jeden z dyrektorów nekropolii wywiesił taki zakaz, ale się pośpieszył. Nie ma takich ograniczeń – zapewnia Karolina Gałecka, rzecznik stołecznego ratusza." https://www.rp.pl/Wa...zac-grobow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Ok. Czyli nie ma tematu. Kto wiedzial mogl wejść /wjechać. Zwykłe czepialstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Zarząd komunalnych (mi.n. Powązki "wojskowe") podlega ratuszowi, także raczej miał. A Stare Powązki są pod zarządem parafii. Zakazu chodzenia na cmentarze nie było. Tak było 2 kwietnia: "Okazuje się, że w Warszawie na cmentarzach komunalnych nie ma zakazu odwiedzin. – Jeden z dyrektorów nekropolii wywiesił taki zakaz, ale się pośpieszył. Nie ma takich ograniczeń – zapewnia Karolina Gałecka, rzecznik stołecznego ratusza." https://www.rp.pl/Wa...zac-grobow.html "Informujemy, że zgodnie z rozporządzeniem Rady Ministrów z 31 marca 2020 r. w sprawie ustanowienia określonych ograniczeń, nakazów i zakazów w związku z wystąpieniem stanu epidemii, od dnia 2 kwietnia do 11 kwietnia 2020 r. Cmentarz Powązkowski zostaje zamknięty dla osób odwiedzających groby. Pochówki zmarłych odbywają się bez zmian, z zachowaniem obowiązujących obecnie ograniczeń sanitarnych." – takie ograniczenia wprowadziła już 2 kwietnia Archidiecezja Warszawska. Ostatnio zakaz odwiedzin cmentarza został wydłużony do 26 kwietnia." https://www.dziennik...1000264463.html A tutaj możesz przeczytać W przypadku Cmentarza Powązkowskiego w Warszawie Archidiecezja Warszawska podjęła decyzję o zamknięciu go dla osób odwiedzających groby. Patryk Jaki na pytanie prowadzącego, dlaczego nie jesteśmy traktowani równo, odpowiedział: - A czy pana rodzina zginęła w katastrofie smoleńskiej? Czy był pan częścią oficjalnej delegacji państwowej? Dopytywany, czy Jarosław Kaczyński, który wchodzi z ochroniarzami na Cmentarz Powązkowski, jest częścią delegacji państwowej, Patryk Jaki powiedział: - To była część uroczystości państwowych związanych z katastrofą smoleńską. https://tvn24.pl/pol...mentuje-4554079 Więc jak widać cmentarz był dla innych zamknięty...a dla "delegacji" w tym wypadku złożonej z jednej osoby (pomijam ochraniarzy) został otwarty, jak nie widzisz w tym nierównego traktowania to już Twój problem... A o tym zaśpiewał właśnie Kazik....zresztą nie o tekście tu mówimy, a o nadgorliwości pewnego aparatczyka... Dla mnie p. @yoss dopuszczasz się wielu "niewinnych" manipulacji....i prezentujesz logikę typową dla PiSu...chyba dlatego nigdy się nie zrozumiemy Edit: nie, nie ma sensu. Masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 jak nie widzisz w tym nierównego traktowania to już Twój problem... Dobrze by było, gdybyś uważnie czytał moje wypowiedzi. Ja jedynie napisałem, gdzie można było upamiętnić swoich bliskich a także wskazałem, kto odpowiadał za zamykanie cmentarzy. A, że podstawa zamykania cmentarzy (podawana przez cmentarze) była nieprawdziwa, to zupełnie inna kwestia. A, że zachowanie Kaczyńskiego było nieodpowiednie i po prostu głupie, to jeszcze inna kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 W 1986r byłem na koncercie gdzie występowały: KULT, Kobranocka, VOO VOO. Pierwszy na scenę wszedł Kazik - popatrzył na balkon a tam TVP. Przez 5 minut powtarzał jedno słowo: "Wypierd...ć" i dopiero jak ekipa zwinęła kamery wszedł zespół i rozpoczął się koncert. Kazikowi nawet w tych trudnych czasach gdzie UB robiło co chciało (np. Popieluszko itd.) nie brakowało odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się, kto takich jak Ty wychowywał? Jakich miałeś rodziców i jakie wzorce, jakie środowisko: kolegów koleżanki, przyjaciół, że tak łatwo przychodzi Ci obrażanie innych?! Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Każdemu to, na co sobie zasłużył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Przytomny komentarz Brudzińskiego.Takimi postami obrażasz wielu forumowiczów i nie tylko, zaraz wyjaśnię jak to widzę są dwie opcje: 1: Jesteś głupi i wierzysz w to co piszesz, czytając Twoje wpisy nie sądzę że tak jest. 2: Raczej gorsza opcja masz nas wszystkich za idiotów! i myślisz że łykniemy to wszystko jak młody pelikan . Podobnie traktuje nas każda władza pis po i kto tam jeszcze. W całym zamieszaniu nie chodzi o Kazika o tekst tylko o świnie przy korycie które mogą zrobić co chcą , co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Orwell powinien złożyć pozew o plagiat, MINISTERSTWO PRAWDY i pisanie historii na nowo . A kolega twierdzi że Brudziński ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 https://youtu.be/8KPbJ0-DxTc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się, kto takich jak Ty wychowywał? Jakich miałeś rodziców i jakie wzorce, jakie środowisko: kolegów koleżanki, przyjaciół, że tak łatwo przychodzi Ci obrażanie innych?! Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. Pozdrawiam serdecznie O mojej wychowanie się martwić nie musisz, było dobre....staram się nie obrażać innych...ale nauczono mnie żeby głupotę nazywać po imieniu. Napisałeś: Tak niestety. Rzadko, bo rzadko, ale mu się zdarza - tak jak w przypadku utworu o Gołocie. Teraz z kolei wielu mówi kompletne głupoty, jak choćby Dawid Podsiadło: 'piosenka powoduje powrót najgorszych komunistycznych praktyk, które znam tylko z książek i opowieści" Rozumiem te niedojrzałość, którą można tłumaczyć wiekiem, ale wygląda na to, że bardzo nieuważnie te książki czytał i słuchał tych opowieści. A za komentarz niech posłużą Ci te (znajome) słowa: ... Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Różnica między Darku, a Yossem sprowadza się do tego jednego zdania: A, że zachowanie Kaczyńskiego było nieodpowiednie i po prostu głupie, to jeszcze inna kwestia. PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Myślałem, że wpis Brudznskiego jako komentarz jest wystarczająco w tej sytuacji zrozumiały Joachim Brudziński @jbrudzinski · 16 maj 2) .. ale zdejmowanie z @RadiowaTrojka informacji o wygranej #lpp3 piosenki Kazika (moimi zdaniem niesprawiedliwą w swej treści),jest albo przejawem głupoty albo czyjejś złej woli. W wolnym kraju artysta ma prawo do swojej artystycznej (czasami niemądrej) interpretacji zdarzeń. Czy mi się wydaje, czy zawiera się w nim krytyczna ocena 3PR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 7 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Mann i Gacek w tonacji... alternatywnej? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
WojtekM Napisano 17 Maja 2020 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Jest tylu wybitnych absolwentów prestiżowej toruńskiej uczelni... Użyłem słów "szanujący się". Nie bez przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 17 Maja 2020 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Dzisiaj obok Hirka Wrony do uciekinierów z Trójki dołączył Marcin Kydryński. W tych bolszewickich mediach nikt szanujący się nie chce już pracować. "Uciekinierzy" haha poprostu wylani na... Nie dokoncze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 17 Maja 2020 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Za kim czym harcerzyki poplakuja? Za Mannem, Niedzwieckim? Ich czas sie skonczyl i wynocha na niezasluzona emeryture. W trosce o sluchaczy dawno sami mieli sie usunac bo wiedzieli jaki syf w 3-ce swiadczyli. Harcerzyki to Ciebie "lajkują" ... Masz swoje rmfy i zetki słuchaj tam sobie... młodych Pamiętaj, że kiedyś Ty będziesz stary.... A przepraszam... już jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 17 Maja 2020 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Epitafium dla Trójki. Na antenie cichosza I w głośnikach cichosza nie ma Niedźwieckiegoi Kazik do kosza Tu cichosza tam cicho szaro brudno i drama nie ma Chojnackiego i nie ma już Manna. Bez pozwolenia Grzegorza Turnaua. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Pierdolisz to jest ich ustawka ....dobry milicjant i zły milicjant tak to można porównać. Jaki język takie i postrzeganie świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Uważasz że Kazik dał niemądrą interpretacje? Zgadzasz się z nimi !? Tak niestety. Rzadko, bo rzadko, ale mu się zdarza - tak jak w przypadku utworu o Gołocie. Teraz z kolei wielu mówi kompletne głupoty, jak choćby Dawid Podsiadło: 'piosenka powoduje powrót najgorszych komunistycznych praktyk, które znam tylko z książek i opowieści" Rozumiem te niedojrzałość, którą można tłumaczyć wiekiem, ale wygląda na to, że bardzo nieuważnie te książki czytał i słuchał tych opowieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Edit: nie, nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Tak niestety. Rzadko, bo rzadko, ale mu się zdarza - tak jak w przypadku utworu o Gołocie. Teraz z kolei wielu mówi kompletne głupoty, jak choćby Dawid Podsiadło: 'piosenka powoduje powrót najgorszych komunistycznych praktyk, które znam tylko z książek i opowieści" Rozumiem te niedojrzałość, którą można tłumaczyć wiekiem, ale wygląda na to, że bardzo nieuważnie te książki czytał i słuchał tych opowieści. Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zadam Ci jedno pytanie ...w Katastrofie Smoleńskiej zginęło 96 osób z różnych opcji, polityków i nie tylko...tego samego dnia zmarły też komuś osoby bliskie (dla nich to też był dramat)...więc wytłumacz mi dlaczego szeregowy poseł jednej partii mógł uczcić pamięć swoich bliskich, a inni ludzie nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zadam Ci jedno pytanie ...w Katastrofie Smoleńskiej zginęło 96 osób z różnych opcji, polityków i nie tylko...tego samego dnia zmarły też komuś osoby bliskie (dla nich to też był dramat)...więc wytłumacz mi dlaczego szeregowy poseł jednej partii mógł uczcić pamięć swoich bliskich, a inni ludzie nie ? Tak sobie czytam te wątki polityczne... brzmi znajomo: https://youtu.be/8Co9OFvaBpI Nawet o gender jest:https://youtu.be/LlZOPUbyB4I Sorry, tak się pośmiać/podzielić chciałem, nie przeszkadzajcie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zadam Ci jedno pytanie ...w Katastrofie Smoleńskiej zginęło 96 osób z różnych opcji, polityków i nie tylko...tego samego dnia zmarły też komuś osoby bliskie (dla nich to też był dramat)...więc wytłumacz mi dlaczego szeregowy poseł jednej partii mógł uczcić pamięć swoich bliskich, a inni ludzie nie ? Pytanie chyba nie do Darka, tylko do zarządów cmentarzy. W Krakowie, każdy mógł 10-tego kwietnia iść uczcić pamięć swoich bliskich. Krakowskie cmentarze, pewnie z obawy przed większą ilością potencjalnych odwiedzających, były zamknięte tylko od 11 do 13 kwietnia (Wielkanoc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Obawiam się że zarząd cmentarza miał tu [...] do gadania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Obawiam się że zarząd cmentarza miał tu [...] do gadania..... Zarząd komunalnych (mi.n. Powązki "wojskowe") podlega ratuszowi, także raczej miał. A Stare Powązki są pod zarządem parafii. Zakazu chodzenia na cmentarze nie było. Tak było 2 kwietnia: "Okazuje się, że w Warszawie na cmentarzach komunalnych nie ma zakazu odwiedzin. – Jeden z dyrektorów nekropolii wywiesił taki zakaz, ale się pośpieszył. Nie ma takich ograniczeń – zapewnia Karolina Gałecka, rzecznik stołecznego ratusza." https://www.rp.pl/Wa...zac-grobow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Ok. Czyli nie ma tematu. Kto wiedzial mogl wejść /wjechać. Zwykłe czepialstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Zarząd komunalnych (mi.n. Powązki "wojskowe") podlega ratuszowi, także raczej miał. A Stare Powązki są pod zarządem parafii. Zakazu chodzenia na cmentarze nie było. Tak było 2 kwietnia: "Okazuje się, że w Warszawie na cmentarzach komunalnych nie ma zakazu odwiedzin. – Jeden z dyrektorów nekropolii wywiesił taki zakaz, ale się pośpieszył. Nie ma takich ograniczeń – zapewnia Karolina Gałecka, rzecznik stołecznego ratusza." https://www.rp.pl/Wa...zac-grobow.html "Informujemy, że zgodnie z rozporządzeniem Rady Ministrów z 31 marca 2020 r. w sprawie ustanowienia określonych ograniczeń, nakazów i zakazów w związku z wystąpieniem stanu epidemii, od dnia 2 kwietnia do 11 kwietnia 2020 r. Cmentarz Powązkowski zostaje zamknięty dla osób odwiedzających groby. Pochówki zmarłych odbywają się bez zmian, z zachowaniem obowiązujących obecnie ograniczeń sanitarnych." – takie ograniczenia wprowadziła już 2 kwietnia Archidiecezja Warszawska. Ostatnio zakaz odwiedzin cmentarza został wydłużony do 26 kwietnia." https://www.dziennik...1000264463.html A tutaj możesz przeczytać W przypadku Cmentarza Powązkowskiego w Warszawie Archidiecezja Warszawska podjęła decyzję o zamknięciu go dla osób odwiedzających groby. Patryk Jaki na pytanie prowadzącego, dlaczego nie jesteśmy traktowani równo, odpowiedział: - A czy pana rodzina zginęła w katastrofie smoleńskiej? Czy był pan częścią oficjalnej delegacji państwowej? Dopytywany, czy Jarosław Kaczyński, który wchodzi z ochroniarzami na Cmentarz Powązkowski, jest częścią delegacji państwowej, Patryk Jaki powiedział: - To była część uroczystości państwowych związanych z katastrofą smoleńską. https://tvn24.pl/pol...mentuje-4554079 Więc jak widać cmentarz był dla innych zamknięty...a dla "delegacji" w tym wypadku złożonej z jednej osoby (pomijam ochraniarzy) został otwarty, jak nie widzisz w tym nierównego traktowania to już Twój problem... A o tym zaśpiewał właśnie Kazik....zresztą nie o tekście tu mówimy, a o nadgorliwości pewnego aparatczyka... Dla mnie p. @yoss dopuszczasz się wielu "niewinnych" manipulacji....i prezentujesz logikę typową dla PiSu...chyba dlatego nigdy się nie zrozumiemy Edit: nie, nie ma sensu. Masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 jak nie widzisz w tym nierównego traktowania to już Twój problem... Dobrze by było, gdybyś uważnie czytał moje wypowiedzi. Ja jedynie napisałem, gdzie można było upamiętnić swoich bliskich a także wskazałem, kto odpowiadał za zamykanie cmentarzy. A, że podstawa zamykania cmentarzy (podawana przez cmentarze) była nieprawdziwa, to zupełnie inna kwestia. A, że zachowanie Kaczyńskiego było nieodpowiednie i po prostu głupie, to jeszcze inna kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 W 1986r byłem na koncercie gdzie występowały: KULT, Kobranocka, VOO VOO. Pierwszy na scenę wszedł Kazik - popatrzył na balkon a tam TVP. Przez 5 minut powtarzał jedno słowo: "Wypierd...ć" i dopiero jak ekipa zwinęła kamery wszedł zespół i rozpoczął się koncert. Kazikowi nawet w tych trudnych czasach gdzie UB robiło co chciało (np. Popieluszko itd.) nie brakowało odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się, kto takich jak Ty wychowywał? Jakich miałeś rodziców i jakie wzorce, jakie środowisko: kolegów koleżanki, przyjaciół, że tak łatwo przychodzi Ci obrażanie innych?! Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Każdemu to, na co sobie zasłużył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Przytomny komentarz Brudzińskiego.Takimi postami obrażasz wielu forumowiczów i nie tylko, zaraz wyjaśnię jak to widzę są dwie opcje: 1: Jesteś głupi i wierzysz w to co piszesz, czytając Twoje wpisy nie sądzę że tak jest. 2: Raczej gorsza opcja masz nas wszystkich za idiotów! i myślisz że łykniemy to wszystko jak młody pelikan . Podobnie traktuje nas każda władza pis po i kto tam jeszcze. W całym zamieszaniu nie chodzi o Kazika o tekst tylko o świnie przy korycie które mogą zrobić co chcą , co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Orwell powinien złożyć pozew o plagiat, MINISTERSTWO PRAWDY i pisanie historii na nowo . A kolega twierdzi że Brudziński ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 https://youtu.be/8KPbJ0-DxTc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się, kto takich jak Ty wychowywał? Jakich miałeś rodziców i jakie wzorce, jakie środowisko: kolegów koleżanki, przyjaciół, że tak łatwo przychodzi Ci obrażanie innych?! Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. Pozdrawiam serdecznie O mojej wychowanie się martwić nie musisz, było dobre....staram się nie obrażać innych...ale nauczono mnie żeby głupotę nazywać po imieniu. Napisałeś: Tak niestety. Rzadko, bo rzadko, ale mu się zdarza - tak jak w przypadku utworu o Gołocie. Teraz z kolei wielu mówi kompletne głupoty, jak choćby Dawid Podsiadło: 'piosenka powoduje powrót najgorszych komunistycznych praktyk, które znam tylko z książek i opowieści" Rozumiem te niedojrzałość, którą można tłumaczyć wiekiem, ale wygląda na to, że bardzo nieuważnie te książki czytał i słuchał tych opowieści. A za komentarz niech posłużą Ci te (znajome) słowa: ... Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Różnica między Darku, a Yossem sprowadza się do tego jednego zdania: A, że zachowanie Kaczyńskiego było nieodpowiednie i po prostu głupie, to jeszcze inna kwestia. PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Myślałem, że wpis Brudznskiego jako komentarz jest wystarczająco w tej sytuacji zrozumiały Joachim Brudziński @jbrudzinski · 16 maj 2) .. ale zdejmowanie z @RadiowaTrojka informacji o wygranej #lpp3 piosenki Kazika (moimi zdaniem niesprawiedliwą w swej treści),jest albo przejawem głupoty albo czyjejś złej woli. W wolnym kraju artysta ma prawo do swojej artystycznej (czasami niemądrej) interpretacji zdarzeń. Czy mi się wydaje, czy zawiera się w nim krytyczna ocena 3PR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 7 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Mann i Gacek w tonacji... alternatywnej? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
fredowski Napisano 17 Maja 2020 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Dzisiaj obok Hirka Wrony do uciekinierów z Trójki dołączył Marcin Kydryński. W tych bolszewickich mediach nikt szanujący się nie chce już pracować. "Uciekinierzy" haha poprostu wylani na... Nie dokoncze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeus Napisano 17 Maja 2020 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Za kim czym harcerzyki poplakuja? Za Mannem, Niedzwieckim? Ich czas sie skonczyl i wynocha na niezasluzona emeryture. W trosce o sluchaczy dawno sami mieli sie usunac bo wiedzieli jaki syf w 3-ce swiadczyli. Harcerzyki to Ciebie "lajkują" ... Masz swoje rmfy i zetki słuchaj tam sobie... młodych Pamiętaj, że kiedyś Ty będziesz stary.... A przepraszam... już jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 17 Maja 2020 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Epitafium dla Trójki. Na antenie cichosza I w głośnikach cichosza nie ma Niedźwieckiegoi Kazik do kosza Tu cichosza tam cicho szaro brudno i drama nie ma Chojnackiego i nie ma już Manna. Bez pozwolenia Grzegorza Turnaua. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Pierdolisz to jest ich ustawka ....dobry milicjant i zły milicjant tak to można porównać. Jaki język takie i postrzeganie świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Uważasz że Kazik dał niemądrą interpretacje? Zgadzasz się z nimi !? Tak niestety. Rzadko, bo rzadko, ale mu się zdarza - tak jak w przypadku utworu o Gołocie. Teraz z kolei wielu mówi kompletne głupoty, jak choćby Dawid Podsiadło: 'piosenka powoduje powrót najgorszych komunistycznych praktyk, które znam tylko z książek i opowieści" Rozumiem te niedojrzałość, którą można tłumaczyć wiekiem, ale wygląda na to, że bardzo nieuważnie te książki czytał i słuchał tych opowieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Edit: nie, nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Tak niestety. Rzadko, bo rzadko, ale mu się zdarza - tak jak w przypadku utworu o Gołocie. Teraz z kolei wielu mówi kompletne głupoty, jak choćby Dawid Podsiadło: 'piosenka powoduje powrót najgorszych komunistycznych praktyk, które znam tylko z książek i opowieści" Rozumiem te niedojrzałość, którą można tłumaczyć wiekiem, ale wygląda na to, że bardzo nieuważnie te książki czytał i słuchał tych opowieści. Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zadam Ci jedno pytanie ...w Katastrofie Smoleńskiej zginęło 96 osób z różnych opcji, polityków i nie tylko...tego samego dnia zmarły też komuś osoby bliskie (dla nich to też był dramat)...więc wytłumacz mi dlaczego szeregowy poseł jednej partii mógł uczcić pamięć swoich bliskich, a inni ludzie nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zadam Ci jedno pytanie ...w Katastrofie Smoleńskiej zginęło 96 osób z różnych opcji, polityków i nie tylko...tego samego dnia zmarły też komuś osoby bliskie (dla nich to też był dramat)...więc wytłumacz mi dlaczego szeregowy poseł jednej partii mógł uczcić pamięć swoich bliskich, a inni ludzie nie ? Tak sobie czytam te wątki polityczne... brzmi znajomo: https://youtu.be/8Co9OFvaBpI Nawet o gender jest:https://youtu.be/LlZOPUbyB4I Sorry, tak się pośmiać/podzielić chciałem, nie przeszkadzajcie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zadam Ci jedno pytanie ...w Katastrofie Smoleńskiej zginęło 96 osób z różnych opcji, polityków i nie tylko...tego samego dnia zmarły też komuś osoby bliskie (dla nich to też był dramat)...więc wytłumacz mi dlaczego szeregowy poseł jednej partii mógł uczcić pamięć swoich bliskich, a inni ludzie nie ? Pytanie chyba nie do Darka, tylko do zarządów cmentarzy. W Krakowie, każdy mógł 10-tego kwietnia iść uczcić pamięć swoich bliskich. Krakowskie cmentarze, pewnie z obawy przed większą ilością potencjalnych odwiedzających, były zamknięte tylko od 11 do 13 kwietnia (Wielkanoc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Obawiam się że zarząd cmentarza miał tu [...] do gadania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Obawiam się że zarząd cmentarza miał tu [...] do gadania..... Zarząd komunalnych (mi.n. Powązki "wojskowe") podlega ratuszowi, także raczej miał. A Stare Powązki są pod zarządem parafii. Zakazu chodzenia na cmentarze nie było. Tak było 2 kwietnia: "Okazuje się, że w Warszawie na cmentarzach komunalnych nie ma zakazu odwiedzin. – Jeden z dyrektorów nekropolii wywiesił taki zakaz, ale się pośpieszył. Nie ma takich ograniczeń – zapewnia Karolina Gałecka, rzecznik stołecznego ratusza." https://www.rp.pl/Wa...zac-grobow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Ok. Czyli nie ma tematu. Kto wiedzial mogl wejść /wjechać. Zwykłe czepialstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Zarząd komunalnych (mi.n. Powązki "wojskowe") podlega ratuszowi, także raczej miał. A Stare Powązki są pod zarządem parafii. Zakazu chodzenia na cmentarze nie było. Tak było 2 kwietnia: "Okazuje się, że w Warszawie na cmentarzach komunalnych nie ma zakazu odwiedzin. – Jeden z dyrektorów nekropolii wywiesił taki zakaz, ale się pośpieszył. Nie ma takich ograniczeń – zapewnia Karolina Gałecka, rzecznik stołecznego ratusza." https://www.rp.pl/Wa...zac-grobow.html "Informujemy, że zgodnie z rozporządzeniem Rady Ministrów z 31 marca 2020 r. w sprawie ustanowienia określonych ograniczeń, nakazów i zakazów w związku z wystąpieniem stanu epidemii, od dnia 2 kwietnia do 11 kwietnia 2020 r. Cmentarz Powązkowski zostaje zamknięty dla osób odwiedzających groby. Pochówki zmarłych odbywają się bez zmian, z zachowaniem obowiązujących obecnie ograniczeń sanitarnych." – takie ograniczenia wprowadziła już 2 kwietnia Archidiecezja Warszawska. Ostatnio zakaz odwiedzin cmentarza został wydłużony do 26 kwietnia." https://www.dziennik...1000264463.html A tutaj możesz przeczytać W przypadku Cmentarza Powązkowskiego w Warszawie Archidiecezja Warszawska podjęła decyzję o zamknięciu go dla osób odwiedzających groby. Patryk Jaki na pytanie prowadzącego, dlaczego nie jesteśmy traktowani równo, odpowiedział: - A czy pana rodzina zginęła w katastrofie smoleńskiej? Czy był pan częścią oficjalnej delegacji państwowej? Dopytywany, czy Jarosław Kaczyński, który wchodzi z ochroniarzami na Cmentarz Powązkowski, jest częścią delegacji państwowej, Patryk Jaki powiedział: - To była część uroczystości państwowych związanych z katastrofą smoleńską. https://tvn24.pl/pol...mentuje-4554079 Więc jak widać cmentarz był dla innych zamknięty...a dla "delegacji" w tym wypadku złożonej z jednej osoby (pomijam ochraniarzy) został otwarty, jak nie widzisz w tym nierównego traktowania to już Twój problem... A o tym zaśpiewał właśnie Kazik....zresztą nie o tekście tu mówimy, a o nadgorliwości pewnego aparatczyka... Dla mnie p. @yoss dopuszczasz się wielu "niewinnych" manipulacji....i prezentujesz logikę typową dla PiSu...chyba dlatego nigdy się nie zrozumiemy Edit: nie, nie ma sensu. Masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 jak nie widzisz w tym nierównego traktowania to już Twój problem... Dobrze by było, gdybyś uważnie czytał moje wypowiedzi. Ja jedynie napisałem, gdzie można było upamiętnić swoich bliskich a także wskazałem, kto odpowiadał za zamykanie cmentarzy. A, że podstawa zamykania cmentarzy (podawana przez cmentarze) była nieprawdziwa, to zupełnie inna kwestia. A, że zachowanie Kaczyńskiego było nieodpowiednie i po prostu głupie, to jeszcze inna kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 W 1986r byłem na koncercie gdzie występowały: KULT, Kobranocka, VOO VOO. Pierwszy na scenę wszedł Kazik - popatrzył na balkon a tam TVP. Przez 5 minut powtarzał jedno słowo: "Wypierd...ć" i dopiero jak ekipa zwinęła kamery wszedł zespół i rozpoczął się koncert. Kazikowi nawet w tych trudnych czasach gdzie UB robiło co chciało (np. Popieluszko itd.) nie brakowało odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się, kto takich jak Ty wychowywał? Jakich miałeś rodziców i jakie wzorce, jakie środowisko: kolegów koleżanki, przyjaciół, że tak łatwo przychodzi Ci obrażanie innych?! Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Każdemu to, na co sobie zasłużył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Przytomny komentarz Brudzińskiego.Takimi postami obrażasz wielu forumowiczów i nie tylko, zaraz wyjaśnię jak to widzę są dwie opcje: 1: Jesteś głupi i wierzysz w to co piszesz, czytając Twoje wpisy nie sądzę że tak jest. 2: Raczej gorsza opcja masz nas wszystkich za idiotów! i myślisz że łykniemy to wszystko jak młody pelikan . Podobnie traktuje nas każda władza pis po i kto tam jeszcze. W całym zamieszaniu nie chodzi o Kazika o tekst tylko o świnie przy korycie które mogą zrobić co chcą , co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Orwell powinien złożyć pozew o plagiat, MINISTERSTWO PRAWDY i pisanie historii na nowo . A kolega twierdzi że Brudziński ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 https://youtu.be/8KPbJ0-DxTc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się, kto takich jak Ty wychowywał? Jakich miałeś rodziców i jakie wzorce, jakie środowisko: kolegów koleżanki, przyjaciół, że tak łatwo przychodzi Ci obrażanie innych?! Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. Pozdrawiam serdecznie O mojej wychowanie się martwić nie musisz, było dobre....staram się nie obrażać innych...ale nauczono mnie żeby głupotę nazywać po imieniu. Napisałeś: Tak niestety. Rzadko, bo rzadko, ale mu się zdarza - tak jak w przypadku utworu o Gołocie. Teraz z kolei wielu mówi kompletne głupoty, jak choćby Dawid Podsiadło: 'piosenka powoduje powrót najgorszych komunistycznych praktyk, które znam tylko z książek i opowieści" Rozumiem te niedojrzałość, którą można tłumaczyć wiekiem, ale wygląda na to, że bardzo nieuważnie te książki czytał i słuchał tych opowieści. A za komentarz niech posłużą Ci te (znajome) słowa: ... Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Różnica między Darku, a Yossem sprowadza się do tego jednego zdania: A, że zachowanie Kaczyńskiego było nieodpowiednie i po prostu głupie, to jeszcze inna kwestia. PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Myślałem, że wpis Brudznskiego jako komentarz jest wystarczająco w tej sytuacji zrozumiały Joachim Brudziński @jbrudzinski · 16 maj 2) .. ale zdejmowanie z @RadiowaTrojka informacji o wygranej #lpp3 piosenki Kazika (moimi zdaniem niesprawiedliwą w swej treści),jest albo przejawem głupoty albo czyjejś złej woli. W wolnym kraju artysta ma prawo do swojej artystycznej (czasami niemądrej) interpretacji zdarzeń. Czy mi się wydaje, czy zawiera się w nim krytyczna ocena 3PR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 7 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Mann i Gacek w tonacji... alternatywnej? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Maciej S Napisano 17 Maja 2020 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Epitafium dla Trójki. Na antenie cichosza I w głośnikach cichosza nie ma Niedźwieckiegoi Kazik do kosza Tu cichosza tam cicho szaro brudno i drama nie ma Chojnackiego i nie ma już Manna. Bez pozwolenia Grzegorza Turnaua. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darku Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Pierdolisz to jest ich ustawka ....dobry milicjant i zły milicjant tak to można porównać. Jaki język takie i postrzeganie świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Uważasz że Kazik dał niemądrą interpretacje? Zgadzasz się z nimi !? Tak niestety. Rzadko, bo rzadko, ale mu się zdarza - tak jak w przypadku utworu o Gołocie. Teraz z kolei wielu mówi kompletne głupoty, jak choćby Dawid Podsiadło: 'piosenka powoduje powrót najgorszych komunistycznych praktyk, które znam tylko z książek i opowieści" Rozumiem te niedojrzałość, którą można tłumaczyć wiekiem, ale wygląda na to, że bardzo nieuważnie te książki czytał i słuchał tych opowieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Edit: nie, nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Tak niestety. Rzadko, bo rzadko, ale mu się zdarza - tak jak w przypadku utworu o Gołocie. Teraz z kolei wielu mówi kompletne głupoty, jak choćby Dawid Podsiadło: 'piosenka powoduje powrót najgorszych komunistycznych praktyk, które znam tylko z książek i opowieści" Rozumiem te niedojrzałość, którą można tłumaczyć wiekiem, ale wygląda na to, że bardzo nieuważnie te książki czytał i słuchał tych opowieści. Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zadam Ci jedno pytanie ...w Katastrofie Smoleńskiej zginęło 96 osób z różnych opcji, polityków i nie tylko...tego samego dnia zmarły też komuś osoby bliskie (dla nich to też był dramat)...więc wytłumacz mi dlaczego szeregowy poseł jednej partii mógł uczcić pamięć swoich bliskich, a inni ludzie nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zadam Ci jedno pytanie ...w Katastrofie Smoleńskiej zginęło 96 osób z różnych opcji, polityków i nie tylko...tego samego dnia zmarły też komuś osoby bliskie (dla nich to też był dramat)...więc wytłumacz mi dlaczego szeregowy poseł jednej partii mógł uczcić pamięć swoich bliskich, a inni ludzie nie ? Tak sobie czytam te wątki polityczne... brzmi znajomo: https://youtu.be/8Co9OFvaBpI Nawet o gender jest:https://youtu.be/LlZOPUbyB4I Sorry, tak się pośmiać/podzielić chciałem, nie przeszkadzajcie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zadam Ci jedno pytanie ...w Katastrofie Smoleńskiej zginęło 96 osób z różnych opcji, polityków i nie tylko...tego samego dnia zmarły też komuś osoby bliskie (dla nich to też był dramat)...więc wytłumacz mi dlaczego szeregowy poseł jednej partii mógł uczcić pamięć swoich bliskich, a inni ludzie nie ? Pytanie chyba nie do Darka, tylko do zarządów cmentarzy. W Krakowie, każdy mógł 10-tego kwietnia iść uczcić pamięć swoich bliskich. Krakowskie cmentarze, pewnie z obawy przed większą ilością potencjalnych odwiedzających, były zamknięte tylko od 11 do 13 kwietnia (Wielkanoc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Obawiam się że zarząd cmentarza miał tu [...] do gadania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Obawiam się że zarząd cmentarza miał tu [...] do gadania..... Zarząd komunalnych (mi.n. Powązki "wojskowe") podlega ratuszowi, także raczej miał. A Stare Powązki są pod zarządem parafii. Zakazu chodzenia na cmentarze nie było. Tak było 2 kwietnia: "Okazuje się, że w Warszawie na cmentarzach komunalnych nie ma zakazu odwiedzin. – Jeden z dyrektorów nekropolii wywiesił taki zakaz, ale się pośpieszył. Nie ma takich ograniczeń – zapewnia Karolina Gałecka, rzecznik stołecznego ratusza." https://www.rp.pl/Wa...zac-grobow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Ok. Czyli nie ma tematu. Kto wiedzial mogl wejść /wjechać. Zwykłe czepialstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Zarząd komunalnych (mi.n. Powązki "wojskowe") podlega ratuszowi, także raczej miał. A Stare Powązki są pod zarządem parafii. Zakazu chodzenia na cmentarze nie było. Tak było 2 kwietnia: "Okazuje się, że w Warszawie na cmentarzach komunalnych nie ma zakazu odwiedzin. – Jeden z dyrektorów nekropolii wywiesił taki zakaz, ale się pośpieszył. Nie ma takich ograniczeń – zapewnia Karolina Gałecka, rzecznik stołecznego ratusza." https://www.rp.pl/Wa...zac-grobow.html "Informujemy, że zgodnie z rozporządzeniem Rady Ministrów z 31 marca 2020 r. w sprawie ustanowienia określonych ograniczeń, nakazów i zakazów w związku z wystąpieniem stanu epidemii, od dnia 2 kwietnia do 11 kwietnia 2020 r. Cmentarz Powązkowski zostaje zamknięty dla osób odwiedzających groby. Pochówki zmarłych odbywają się bez zmian, z zachowaniem obowiązujących obecnie ograniczeń sanitarnych." – takie ograniczenia wprowadziła już 2 kwietnia Archidiecezja Warszawska. Ostatnio zakaz odwiedzin cmentarza został wydłużony do 26 kwietnia." https://www.dziennik...1000264463.html A tutaj możesz przeczytać W przypadku Cmentarza Powązkowskiego w Warszawie Archidiecezja Warszawska podjęła decyzję o zamknięciu go dla osób odwiedzających groby. Patryk Jaki na pytanie prowadzącego, dlaczego nie jesteśmy traktowani równo, odpowiedział: - A czy pana rodzina zginęła w katastrofie smoleńskiej? Czy był pan częścią oficjalnej delegacji państwowej? Dopytywany, czy Jarosław Kaczyński, który wchodzi z ochroniarzami na Cmentarz Powązkowski, jest częścią delegacji państwowej, Patryk Jaki powiedział: - To była część uroczystości państwowych związanych z katastrofą smoleńską. https://tvn24.pl/pol...mentuje-4554079 Więc jak widać cmentarz był dla innych zamknięty...a dla "delegacji" w tym wypadku złożonej z jednej osoby (pomijam ochraniarzy) został otwarty, jak nie widzisz w tym nierównego traktowania to już Twój problem... A o tym zaśpiewał właśnie Kazik....zresztą nie o tekście tu mówimy, a o nadgorliwości pewnego aparatczyka... Dla mnie p. @yoss dopuszczasz się wielu "niewinnych" manipulacji....i prezentujesz logikę typową dla PiSu...chyba dlatego nigdy się nie zrozumiemy Edit: nie, nie ma sensu. Masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 jak nie widzisz w tym nierównego traktowania to już Twój problem... Dobrze by było, gdybyś uważnie czytał moje wypowiedzi. Ja jedynie napisałem, gdzie można było upamiętnić swoich bliskich a także wskazałem, kto odpowiadał za zamykanie cmentarzy. A, że podstawa zamykania cmentarzy (podawana przez cmentarze) była nieprawdziwa, to zupełnie inna kwestia. A, że zachowanie Kaczyńskiego było nieodpowiednie i po prostu głupie, to jeszcze inna kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 W 1986r byłem na koncercie gdzie występowały: KULT, Kobranocka, VOO VOO. Pierwszy na scenę wszedł Kazik - popatrzył na balkon a tam TVP. Przez 5 minut powtarzał jedno słowo: "Wypierd...ć" i dopiero jak ekipa zwinęła kamery wszedł zespół i rozpoczął się koncert. Kazikowi nawet w tych trudnych czasach gdzie UB robiło co chciało (np. Popieluszko itd.) nie brakowało odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się, kto takich jak Ty wychowywał? Jakich miałeś rodziców i jakie wzorce, jakie środowisko: kolegów koleżanki, przyjaciół, że tak łatwo przychodzi Ci obrażanie innych?! Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Każdemu to, na co sobie zasłużył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Przytomny komentarz Brudzińskiego.Takimi postami obrażasz wielu forumowiczów i nie tylko, zaraz wyjaśnię jak to widzę są dwie opcje: 1: Jesteś głupi i wierzysz w to co piszesz, czytając Twoje wpisy nie sądzę że tak jest. 2: Raczej gorsza opcja masz nas wszystkich za idiotów! i myślisz że łykniemy to wszystko jak młody pelikan . Podobnie traktuje nas każda władza pis po i kto tam jeszcze. W całym zamieszaniu nie chodzi o Kazika o tekst tylko o świnie przy korycie które mogą zrobić co chcą , co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Orwell powinien złożyć pozew o plagiat, MINISTERSTWO PRAWDY i pisanie historii na nowo . A kolega twierdzi że Brudziński ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 https://youtu.be/8KPbJ0-DxTc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się, kto takich jak Ty wychowywał? Jakich miałeś rodziców i jakie wzorce, jakie środowisko: kolegów koleżanki, przyjaciół, że tak łatwo przychodzi Ci obrażanie innych?! Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. Pozdrawiam serdecznie O mojej wychowanie się martwić nie musisz, było dobre....staram się nie obrażać innych...ale nauczono mnie żeby głupotę nazywać po imieniu. Napisałeś: Tak niestety. Rzadko, bo rzadko, ale mu się zdarza - tak jak w przypadku utworu o Gołocie. Teraz z kolei wielu mówi kompletne głupoty, jak choćby Dawid Podsiadło: 'piosenka powoduje powrót najgorszych komunistycznych praktyk, które znam tylko z książek i opowieści" Rozumiem te niedojrzałość, którą można tłumaczyć wiekiem, ale wygląda na to, że bardzo nieuważnie te książki czytał i słuchał tych opowieści. A za komentarz niech posłużą Ci te (znajome) słowa: ... Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Różnica między Darku, a Yossem sprowadza się do tego jednego zdania: A, że zachowanie Kaczyńskiego było nieodpowiednie i po prostu głupie, to jeszcze inna kwestia. PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Myślałem, że wpis Brudznskiego jako komentarz jest wystarczająco w tej sytuacji zrozumiały Joachim Brudziński @jbrudzinski · 16 maj 2) .. ale zdejmowanie z @RadiowaTrojka informacji o wygranej #lpp3 piosenki Kazika (moimi zdaniem niesprawiedliwą w swej treści),jest albo przejawem głupoty albo czyjejś złej woli. W wolnym kraju artysta ma prawo do swojej artystycznej (czasami niemądrej) interpretacji zdarzeń. Czy mi się wydaje, czy zawiera się w nim krytyczna ocena 3PR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 7 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Mann i Gacek w tonacji... alternatywnej? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
darku Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Uważasz że Kazik dał niemądrą interpretacje? Zgadzasz się z nimi !? Tak niestety. Rzadko, bo rzadko, ale mu się zdarza - tak jak w przypadku utworu o Gołocie. Teraz z kolei wielu mówi kompletne głupoty, jak choćby Dawid Podsiadło: 'piosenka powoduje powrót najgorszych komunistycznych praktyk, które znam tylko z książek i opowieści" Rozumiem te niedojrzałość, którą można tłumaczyć wiekiem, ale wygląda na to, że bardzo nieuważnie te książki czytał i słuchał tych opowieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Edit: nie, nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Tak niestety. Rzadko, bo rzadko, ale mu się zdarza - tak jak w przypadku utworu o Gołocie. Teraz z kolei wielu mówi kompletne głupoty, jak choćby Dawid Podsiadło: 'piosenka powoduje powrót najgorszych komunistycznych praktyk, które znam tylko z książek i opowieści" Rozumiem te niedojrzałość, którą można tłumaczyć wiekiem, ale wygląda na to, że bardzo nieuważnie te książki czytał i słuchał tych opowieści. Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zadam Ci jedno pytanie ...w Katastrofie Smoleńskiej zginęło 96 osób z różnych opcji, polityków i nie tylko...tego samego dnia zmarły też komuś osoby bliskie (dla nich to też był dramat)...więc wytłumacz mi dlaczego szeregowy poseł jednej partii mógł uczcić pamięć swoich bliskich, a inni ludzie nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zadam Ci jedno pytanie ...w Katastrofie Smoleńskiej zginęło 96 osób z różnych opcji, polityków i nie tylko...tego samego dnia zmarły też komuś osoby bliskie (dla nich to też był dramat)...więc wytłumacz mi dlaczego szeregowy poseł jednej partii mógł uczcić pamięć swoich bliskich, a inni ludzie nie ? Tak sobie czytam te wątki polityczne... brzmi znajomo: https://youtu.be/8Co9OFvaBpI Nawet o gender jest:https://youtu.be/LlZOPUbyB4I Sorry, tak się pośmiać/podzielić chciałem, nie przeszkadzajcie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zadam Ci jedno pytanie ...w Katastrofie Smoleńskiej zginęło 96 osób z różnych opcji, polityków i nie tylko...tego samego dnia zmarły też komuś osoby bliskie (dla nich to też był dramat)...więc wytłumacz mi dlaczego szeregowy poseł jednej partii mógł uczcić pamięć swoich bliskich, a inni ludzie nie ? Pytanie chyba nie do Darka, tylko do zarządów cmentarzy. W Krakowie, każdy mógł 10-tego kwietnia iść uczcić pamięć swoich bliskich. Krakowskie cmentarze, pewnie z obawy przed większą ilością potencjalnych odwiedzających, były zamknięte tylko od 11 do 13 kwietnia (Wielkanoc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Obawiam się że zarząd cmentarza miał tu [...] do gadania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Obawiam się że zarząd cmentarza miał tu [...] do gadania..... Zarząd komunalnych (mi.n. Powązki "wojskowe") podlega ratuszowi, także raczej miał. A Stare Powązki są pod zarządem parafii. Zakazu chodzenia na cmentarze nie było. Tak było 2 kwietnia: "Okazuje się, że w Warszawie na cmentarzach komunalnych nie ma zakazu odwiedzin. – Jeden z dyrektorów nekropolii wywiesił taki zakaz, ale się pośpieszył. Nie ma takich ograniczeń – zapewnia Karolina Gałecka, rzecznik stołecznego ratusza." https://www.rp.pl/Wa...zac-grobow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Ok. Czyli nie ma tematu. Kto wiedzial mogl wejść /wjechać. Zwykłe czepialstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Zarząd komunalnych (mi.n. Powązki "wojskowe") podlega ratuszowi, także raczej miał. A Stare Powązki są pod zarządem parafii. Zakazu chodzenia na cmentarze nie było. Tak było 2 kwietnia: "Okazuje się, że w Warszawie na cmentarzach komunalnych nie ma zakazu odwiedzin. – Jeden z dyrektorów nekropolii wywiesił taki zakaz, ale się pośpieszył. Nie ma takich ograniczeń – zapewnia Karolina Gałecka, rzecznik stołecznego ratusza." https://www.rp.pl/Wa...zac-grobow.html "Informujemy, że zgodnie z rozporządzeniem Rady Ministrów z 31 marca 2020 r. w sprawie ustanowienia określonych ograniczeń, nakazów i zakazów w związku z wystąpieniem stanu epidemii, od dnia 2 kwietnia do 11 kwietnia 2020 r. Cmentarz Powązkowski zostaje zamknięty dla osób odwiedzających groby. Pochówki zmarłych odbywają się bez zmian, z zachowaniem obowiązujących obecnie ograniczeń sanitarnych." – takie ograniczenia wprowadziła już 2 kwietnia Archidiecezja Warszawska. Ostatnio zakaz odwiedzin cmentarza został wydłużony do 26 kwietnia." https://www.dziennik...1000264463.html A tutaj możesz przeczytać W przypadku Cmentarza Powązkowskiego w Warszawie Archidiecezja Warszawska podjęła decyzję o zamknięciu go dla osób odwiedzających groby. Patryk Jaki na pytanie prowadzącego, dlaczego nie jesteśmy traktowani równo, odpowiedział: - A czy pana rodzina zginęła w katastrofie smoleńskiej? Czy był pan częścią oficjalnej delegacji państwowej? Dopytywany, czy Jarosław Kaczyński, który wchodzi z ochroniarzami na Cmentarz Powązkowski, jest częścią delegacji państwowej, Patryk Jaki powiedział: - To była część uroczystości państwowych związanych z katastrofą smoleńską. https://tvn24.pl/pol...mentuje-4554079 Więc jak widać cmentarz był dla innych zamknięty...a dla "delegacji" w tym wypadku złożonej z jednej osoby (pomijam ochraniarzy) został otwarty, jak nie widzisz w tym nierównego traktowania to już Twój problem... A o tym zaśpiewał właśnie Kazik....zresztą nie o tekście tu mówimy, a o nadgorliwości pewnego aparatczyka... Dla mnie p. @yoss dopuszczasz się wielu "niewinnych" manipulacji....i prezentujesz logikę typową dla PiSu...chyba dlatego nigdy się nie zrozumiemy Edit: nie, nie ma sensu. Masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 jak nie widzisz w tym nierównego traktowania to już Twój problem... Dobrze by było, gdybyś uważnie czytał moje wypowiedzi. Ja jedynie napisałem, gdzie można było upamiętnić swoich bliskich a także wskazałem, kto odpowiadał za zamykanie cmentarzy. A, że podstawa zamykania cmentarzy (podawana przez cmentarze) była nieprawdziwa, to zupełnie inna kwestia. A, że zachowanie Kaczyńskiego było nieodpowiednie i po prostu głupie, to jeszcze inna kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 W 1986r byłem na koncercie gdzie występowały: KULT, Kobranocka, VOO VOO. Pierwszy na scenę wszedł Kazik - popatrzył na balkon a tam TVP. Przez 5 minut powtarzał jedno słowo: "Wypierd...ć" i dopiero jak ekipa zwinęła kamery wszedł zespół i rozpoczął się koncert. Kazikowi nawet w tych trudnych czasach gdzie UB robiło co chciało (np. Popieluszko itd.) nie brakowało odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się, kto takich jak Ty wychowywał? Jakich miałeś rodziców i jakie wzorce, jakie środowisko: kolegów koleżanki, przyjaciół, że tak łatwo przychodzi Ci obrażanie innych?! Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Każdemu to, na co sobie zasłużył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Przytomny komentarz Brudzińskiego.Takimi postami obrażasz wielu forumowiczów i nie tylko, zaraz wyjaśnię jak to widzę są dwie opcje: 1: Jesteś głupi i wierzysz w to co piszesz, czytając Twoje wpisy nie sądzę że tak jest. 2: Raczej gorsza opcja masz nas wszystkich za idiotów! i myślisz że łykniemy to wszystko jak młody pelikan . Podobnie traktuje nas każda władza pis po i kto tam jeszcze. W całym zamieszaniu nie chodzi o Kazika o tekst tylko o świnie przy korycie które mogą zrobić co chcą , co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Orwell powinien złożyć pozew o plagiat, MINISTERSTWO PRAWDY i pisanie historii na nowo . A kolega twierdzi że Brudziński ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 https://youtu.be/8KPbJ0-DxTc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się, kto takich jak Ty wychowywał? Jakich miałeś rodziców i jakie wzorce, jakie środowisko: kolegów koleżanki, przyjaciół, że tak łatwo przychodzi Ci obrażanie innych?! Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. Pozdrawiam serdecznie O mojej wychowanie się martwić nie musisz, było dobre....staram się nie obrażać innych...ale nauczono mnie żeby głupotę nazywać po imieniu. Napisałeś: Tak niestety. Rzadko, bo rzadko, ale mu się zdarza - tak jak w przypadku utworu o Gołocie. Teraz z kolei wielu mówi kompletne głupoty, jak choćby Dawid Podsiadło: 'piosenka powoduje powrót najgorszych komunistycznych praktyk, które znam tylko z książek i opowieści" Rozumiem te niedojrzałość, którą można tłumaczyć wiekiem, ale wygląda na to, że bardzo nieuważnie te książki czytał i słuchał tych opowieści. A za komentarz niech posłużą Ci te (znajome) słowa: ... Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Różnica między Darku, a Yossem sprowadza się do tego jednego zdania: A, że zachowanie Kaczyńskiego było nieodpowiednie i po prostu głupie, to jeszcze inna kwestia. PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Myślałem, że wpis Brudznskiego jako komentarz jest wystarczająco w tej sytuacji zrozumiały Joachim Brudziński @jbrudzinski · 16 maj 2) .. ale zdejmowanie z @RadiowaTrojka informacji o wygranej #lpp3 piosenki Kazika (moimi zdaniem niesprawiedliwą w swej treści),jest albo przejawem głupoty albo czyjejś złej woli. W wolnym kraju artysta ma prawo do swojej artystycznej (czasami niemądrej) interpretacji zdarzeń. Czy mi się wydaje, czy zawiera się w nim krytyczna ocena 3PR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 7 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Mann i Gacek w tonacji... alternatywnej? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
hammerh34d Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Edit: nie, nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Tak niestety. Rzadko, bo rzadko, ale mu się zdarza - tak jak w przypadku utworu o Gołocie. Teraz z kolei wielu mówi kompletne głupoty, jak choćby Dawid Podsiadło: 'piosenka powoduje powrót najgorszych komunistycznych praktyk, które znam tylko z książek i opowieści" Rozumiem te niedojrzałość, którą można tłumaczyć wiekiem, ale wygląda na to, że bardzo nieuważnie te książki czytał i słuchał tych opowieści. Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zadam Ci jedno pytanie ...w Katastrofie Smoleńskiej zginęło 96 osób z różnych opcji, polityków i nie tylko...tego samego dnia zmarły też komuś osoby bliskie (dla nich to też był dramat)...więc wytłumacz mi dlaczego szeregowy poseł jednej partii mógł uczcić pamięć swoich bliskich, a inni ludzie nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zadam Ci jedno pytanie ...w Katastrofie Smoleńskiej zginęło 96 osób z różnych opcji, polityków i nie tylko...tego samego dnia zmarły też komuś osoby bliskie (dla nich to też był dramat)...więc wytłumacz mi dlaczego szeregowy poseł jednej partii mógł uczcić pamięć swoich bliskich, a inni ludzie nie ? Tak sobie czytam te wątki polityczne... brzmi znajomo: https://youtu.be/8Co9OFvaBpI Nawet o gender jest:https://youtu.be/LlZOPUbyB4I Sorry, tak się pośmiać/podzielić chciałem, nie przeszkadzajcie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zadam Ci jedno pytanie ...w Katastrofie Smoleńskiej zginęło 96 osób z różnych opcji, polityków i nie tylko...tego samego dnia zmarły też komuś osoby bliskie (dla nich to też był dramat)...więc wytłumacz mi dlaczego szeregowy poseł jednej partii mógł uczcić pamięć swoich bliskich, a inni ludzie nie ? Pytanie chyba nie do Darka, tylko do zarządów cmentarzy. W Krakowie, każdy mógł 10-tego kwietnia iść uczcić pamięć swoich bliskich. Krakowskie cmentarze, pewnie z obawy przed większą ilością potencjalnych odwiedzających, były zamknięte tylko od 11 do 13 kwietnia (Wielkanoc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Obawiam się że zarząd cmentarza miał tu [...] do gadania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Obawiam się że zarząd cmentarza miał tu [...] do gadania..... Zarząd komunalnych (mi.n. Powązki "wojskowe") podlega ratuszowi, także raczej miał. A Stare Powązki są pod zarządem parafii. Zakazu chodzenia na cmentarze nie było. Tak było 2 kwietnia: "Okazuje się, że w Warszawie na cmentarzach komunalnych nie ma zakazu odwiedzin. – Jeden z dyrektorów nekropolii wywiesił taki zakaz, ale się pośpieszył. Nie ma takich ograniczeń – zapewnia Karolina Gałecka, rzecznik stołecznego ratusza." https://www.rp.pl/Wa...zac-grobow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Ok. Czyli nie ma tematu. Kto wiedzial mogl wejść /wjechać. Zwykłe czepialstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Zarząd komunalnych (mi.n. Powązki "wojskowe") podlega ratuszowi, także raczej miał. A Stare Powązki są pod zarządem parafii. Zakazu chodzenia na cmentarze nie było. Tak było 2 kwietnia: "Okazuje się, że w Warszawie na cmentarzach komunalnych nie ma zakazu odwiedzin. – Jeden z dyrektorów nekropolii wywiesił taki zakaz, ale się pośpieszył. Nie ma takich ograniczeń – zapewnia Karolina Gałecka, rzecznik stołecznego ratusza." https://www.rp.pl/Wa...zac-grobow.html "Informujemy, że zgodnie z rozporządzeniem Rady Ministrów z 31 marca 2020 r. w sprawie ustanowienia określonych ograniczeń, nakazów i zakazów w związku z wystąpieniem stanu epidemii, od dnia 2 kwietnia do 11 kwietnia 2020 r. Cmentarz Powązkowski zostaje zamknięty dla osób odwiedzających groby. Pochówki zmarłych odbywają się bez zmian, z zachowaniem obowiązujących obecnie ograniczeń sanitarnych." – takie ograniczenia wprowadziła już 2 kwietnia Archidiecezja Warszawska. Ostatnio zakaz odwiedzin cmentarza został wydłużony do 26 kwietnia." https://www.dziennik...1000264463.html A tutaj możesz przeczytać W przypadku Cmentarza Powązkowskiego w Warszawie Archidiecezja Warszawska podjęła decyzję o zamknięciu go dla osób odwiedzających groby. Patryk Jaki na pytanie prowadzącego, dlaczego nie jesteśmy traktowani równo, odpowiedział: - A czy pana rodzina zginęła w katastrofie smoleńskiej? Czy był pan częścią oficjalnej delegacji państwowej? Dopytywany, czy Jarosław Kaczyński, który wchodzi z ochroniarzami na Cmentarz Powązkowski, jest częścią delegacji państwowej, Patryk Jaki powiedział: - To była część uroczystości państwowych związanych z katastrofą smoleńską. https://tvn24.pl/pol...mentuje-4554079 Więc jak widać cmentarz był dla innych zamknięty...a dla "delegacji" w tym wypadku złożonej z jednej osoby (pomijam ochraniarzy) został otwarty, jak nie widzisz w tym nierównego traktowania to już Twój problem... A o tym zaśpiewał właśnie Kazik....zresztą nie o tekście tu mówimy, a o nadgorliwości pewnego aparatczyka... Dla mnie p. @yoss dopuszczasz się wielu "niewinnych" manipulacji....i prezentujesz logikę typową dla PiSu...chyba dlatego nigdy się nie zrozumiemy Edit: nie, nie ma sensu. Masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 jak nie widzisz w tym nierównego traktowania to już Twój problem... Dobrze by było, gdybyś uważnie czytał moje wypowiedzi. Ja jedynie napisałem, gdzie można było upamiętnić swoich bliskich a także wskazałem, kto odpowiadał za zamykanie cmentarzy. A, że podstawa zamykania cmentarzy (podawana przez cmentarze) była nieprawdziwa, to zupełnie inna kwestia. A, że zachowanie Kaczyńskiego było nieodpowiednie i po prostu głupie, to jeszcze inna kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 W 1986r byłem na koncercie gdzie występowały: KULT, Kobranocka, VOO VOO. Pierwszy na scenę wszedł Kazik - popatrzył na balkon a tam TVP. Przez 5 minut powtarzał jedno słowo: "Wypierd...ć" i dopiero jak ekipa zwinęła kamery wszedł zespół i rozpoczął się koncert. Kazikowi nawet w tych trudnych czasach gdzie UB robiło co chciało (np. Popieluszko itd.) nie brakowało odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się, kto takich jak Ty wychowywał? Jakich miałeś rodziców i jakie wzorce, jakie środowisko: kolegów koleżanki, przyjaciół, że tak łatwo przychodzi Ci obrażanie innych?! Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Każdemu to, na co sobie zasłużył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Przytomny komentarz Brudzińskiego.Takimi postami obrażasz wielu forumowiczów i nie tylko, zaraz wyjaśnię jak to widzę są dwie opcje: 1: Jesteś głupi i wierzysz w to co piszesz, czytając Twoje wpisy nie sądzę że tak jest. 2: Raczej gorsza opcja masz nas wszystkich za idiotów! i myślisz że łykniemy to wszystko jak młody pelikan . Podobnie traktuje nas każda władza pis po i kto tam jeszcze. W całym zamieszaniu nie chodzi o Kazika o tekst tylko o świnie przy korycie które mogą zrobić co chcą , co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Orwell powinien złożyć pozew o plagiat, MINISTERSTWO PRAWDY i pisanie historii na nowo . A kolega twierdzi że Brudziński ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 https://youtu.be/8KPbJ0-DxTc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się, kto takich jak Ty wychowywał? Jakich miałeś rodziców i jakie wzorce, jakie środowisko: kolegów koleżanki, przyjaciół, że tak łatwo przychodzi Ci obrażanie innych?! Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. Pozdrawiam serdecznie O mojej wychowanie się martwić nie musisz, było dobre....staram się nie obrażać innych...ale nauczono mnie żeby głupotę nazywać po imieniu. Napisałeś: Tak niestety. Rzadko, bo rzadko, ale mu się zdarza - tak jak w przypadku utworu o Gołocie. Teraz z kolei wielu mówi kompletne głupoty, jak choćby Dawid Podsiadło: 'piosenka powoduje powrót najgorszych komunistycznych praktyk, które znam tylko z książek i opowieści" Rozumiem te niedojrzałość, którą można tłumaczyć wiekiem, ale wygląda na to, że bardzo nieuważnie te książki czytał i słuchał tych opowieści. A za komentarz niech posłużą Ci te (znajome) słowa: ... Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Różnica między Darku, a Yossem sprowadza się do tego jednego zdania: A, że zachowanie Kaczyńskiego było nieodpowiednie i po prostu głupie, to jeszcze inna kwestia. PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Myślałem, że wpis Brudznskiego jako komentarz jest wystarczająco w tej sytuacji zrozumiały Joachim Brudziński @jbrudzinski · 16 maj 2) .. ale zdejmowanie z @RadiowaTrojka informacji o wygranej #lpp3 piosenki Kazika (moimi zdaniem niesprawiedliwą w swej treści),jest albo przejawem głupoty albo czyjejś złej woli. W wolnym kraju artysta ma prawo do swojej artystycznej (czasami niemądrej) interpretacji zdarzeń. Czy mi się wydaje, czy zawiera się w nim krytyczna ocena 3PR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 7 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Mann i Gacek w tonacji... alternatywnej? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mariusz-net Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zadam Ci jedno pytanie ...w Katastrofie Smoleńskiej zginęło 96 osób z różnych opcji, polityków i nie tylko...tego samego dnia zmarły też komuś osoby bliskie (dla nich to też był dramat)...więc wytłumacz mi dlaczego szeregowy poseł jednej partii mógł uczcić pamięć swoich bliskich, a inni ludzie nie ? Tak sobie czytam te wątki polityczne... brzmi znajomo: https://youtu.be/8Co9OFvaBpI Nawet o gender jest:https://youtu.be/LlZOPUbyB4I Sorry, tak się pośmiać/podzielić chciałem, nie przeszkadzajcie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zadam Ci jedno pytanie ...w Katastrofie Smoleńskiej zginęło 96 osób z różnych opcji, polityków i nie tylko...tego samego dnia zmarły też komuś osoby bliskie (dla nich to też był dramat)...więc wytłumacz mi dlaczego szeregowy poseł jednej partii mógł uczcić pamięć swoich bliskich, a inni ludzie nie ? Pytanie chyba nie do Darka, tylko do zarządów cmentarzy. W Krakowie, każdy mógł 10-tego kwietnia iść uczcić pamięć swoich bliskich. Krakowskie cmentarze, pewnie z obawy przed większą ilością potencjalnych odwiedzających, były zamknięte tylko od 11 do 13 kwietnia (Wielkanoc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Obawiam się że zarząd cmentarza miał tu [...] do gadania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Obawiam się że zarząd cmentarza miał tu [...] do gadania..... Zarząd komunalnych (mi.n. Powązki "wojskowe") podlega ratuszowi, także raczej miał. A Stare Powązki są pod zarządem parafii. Zakazu chodzenia na cmentarze nie było. Tak było 2 kwietnia: "Okazuje się, że w Warszawie na cmentarzach komunalnych nie ma zakazu odwiedzin. – Jeden z dyrektorów nekropolii wywiesił taki zakaz, ale się pośpieszył. Nie ma takich ograniczeń – zapewnia Karolina Gałecka, rzecznik stołecznego ratusza." https://www.rp.pl/Wa...zac-grobow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Ok. Czyli nie ma tematu. Kto wiedzial mogl wejść /wjechać. Zwykłe czepialstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Zarząd komunalnych (mi.n. Powązki "wojskowe") podlega ratuszowi, także raczej miał. A Stare Powązki są pod zarządem parafii. Zakazu chodzenia na cmentarze nie było. Tak było 2 kwietnia: "Okazuje się, że w Warszawie na cmentarzach komunalnych nie ma zakazu odwiedzin. – Jeden z dyrektorów nekropolii wywiesił taki zakaz, ale się pośpieszył. Nie ma takich ograniczeń – zapewnia Karolina Gałecka, rzecznik stołecznego ratusza." https://www.rp.pl/Wa...zac-grobow.html "Informujemy, że zgodnie z rozporządzeniem Rady Ministrów z 31 marca 2020 r. w sprawie ustanowienia określonych ograniczeń, nakazów i zakazów w związku z wystąpieniem stanu epidemii, od dnia 2 kwietnia do 11 kwietnia 2020 r. Cmentarz Powązkowski zostaje zamknięty dla osób odwiedzających groby. Pochówki zmarłych odbywają się bez zmian, z zachowaniem obowiązujących obecnie ograniczeń sanitarnych." – takie ograniczenia wprowadziła już 2 kwietnia Archidiecezja Warszawska. Ostatnio zakaz odwiedzin cmentarza został wydłużony do 26 kwietnia." https://www.dziennik...1000264463.html A tutaj możesz przeczytać W przypadku Cmentarza Powązkowskiego w Warszawie Archidiecezja Warszawska podjęła decyzję o zamknięciu go dla osób odwiedzających groby. Patryk Jaki na pytanie prowadzącego, dlaczego nie jesteśmy traktowani równo, odpowiedział: - A czy pana rodzina zginęła w katastrofie smoleńskiej? Czy był pan częścią oficjalnej delegacji państwowej? Dopytywany, czy Jarosław Kaczyński, który wchodzi z ochroniarzami na Cmentarz Powązkowski, jest częścią delegacji państwowej, Patryk Jaki powiedział: - To była część uroczystości państwowych związanych z katastrofą smoleńską. https://tvn24.pl/pol...mentuje-4554079 Więc jak widać cmentarz był dla innych zamknięty...a dla "delegacji" w tym wypadku złożonej z jednej osoby (pomijam ochraniarzy) został otwarty, jak nie widzisz w tym nierównego traktowania to już Twój problem... A o tym zaśpiewał właśnie Kazik....zresztą nie o tekście tu mówimy, a o nadgorliwości pewnego aparatczyka... Dla mnie p. @yoss dopuszczasz się wielu "niewinnych" manipulacji....i prezentujesz logikę typową dla PiSu...chyba dlatego nigdy się nie zrozumiemy Edit: nie, nie ma sensu. Masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 jak nie widzisz w tym nierównego traktowania to już Twój problem... Dobrze by było, gdybyś uważnie czytał moje wypowiedzi. Ja jedynie napisałem, gdzie można było upamiętnić swoich bliskich a także wskazałem, kto odpowiadał za zamykanie cmentarzy. A, że podstawa zamykania cmentarzy (podawana przez cmentarze) była nieprawdziwa, to zupełnie inna kwestia. A, że zachowanie Kaczyńskiego było nieodpowiednie i po prostu głupie, to jeszcze inna kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 W 1986r byłem na koncercie gdzie występowały: KULT, Kobranocka, VOO VOO. Pierwszy na scenę wszedł Kazik - popatrzył na balkon a tam TVP. Przez 5 minut powtarzał jedno słowo: "Wypierd...ć" i dopiero jak ekipa zwinęła kamery wszedł zespół i rozpoczął się koncert. Kazikowi nawet w tych trudnych czasach gdzie UB robiło co chciało (np. Popieluszko itd.) nie brakowało odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się, kto takich jak Ty wychowywał? Jakich miałeś rodziców i jakie wzorce, jakie środowisko: kolegów koleżanki, przyjaciół, że tak łatwo przychodzi Ci obrażanie innych?! Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Każdemu to, na co sobie zasłużył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Przytomny komentarz Brudzińskiego.Takimi postami obrażasz wielu forumowiczów i nie tylko, zaraz wyjaśnię jak to widzę są dwie opcje: 1: Jesteś głupi i wierzysz w to co piszesz, czytając Twoje wpisy nie sądzę że tak jest. 2: Raczej gorsza opcja masz nas wszystkich za idiotów! i myślisz że łykniemy to wszystko jak młody pelikan . Podobnie traktuje nas każda władza pis po i kto tam jeszcze. W całym zamieszaniu nie chodzi o Kazika o tekst tylko o świnie przy korycie które mogą zrobić co chcą , co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Orwell powinien złożyć pozew o plagiat, MINISTERSTWO PRAWDY i pisanie historii na nowo . A kolega twierdzi że Brudziński ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 https://youtu.be/8KPbJ0-DxTc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się, kto takich jak Ty wychowywał? Jakich miałeś rodziców i jakie wzorce, jakie środowisko: kolegów koleżanki, przyjaciół, że tak łatwo przychodzi Ci obrażanie innych?! Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. Pozdrawiam serdecznie O mojej wychowanie się martwić nie musisz, było dobre....staram się nie obrażać innych...ale nauczono mnie żeby głupotę nazywać po imieniu. Napisałeś: Tak niestety. Rzadko, bo rzadko, ale mu się zdarza - tak jak w przypadku utworu o Gołocie. Teraz z kolei wielu mówi kompletne głupoty, jak choćby Dawid Podsiadło: 'piosenka powoduje powrót najgorszych komunistycznych praktyk, które znam tylko z książek i opowieści" Rozumiem te niedojrzałość, którą można tłumaczyć wiekiem, ale wygląda na to, że bardzo nieuważnie te książki czytał i słuchał tych opowieści. A za komentarz niech posłużą Ci te (znajome) słowa: ... Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Różnica między Darku, a Yossem sprowadza się do tego jednego zdania: A, że zachowanie Kaczyńskiego było nieodpowiednie i po prostu głupie, to jeszcze inna kwestia. PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Myślałem, że wpis Brudznskiego jako komentarz jest wystarczająco w tej sytuacji zrozumiały Joachim Brudziński @jbrudzinski · 16 maj 2) .. ale zdejmowanie z @RadiowaTrojka informacji o wygranej #lpp3 piosenki Kazika (moimi zdaniem niesprawiedliwą w swej treści),jest albo przejawem głupoty albo czyjejś złej woli. W wolnym kraju artysta ma prawo do swojej artystycznej (czasami niemądrej) interpretacji zdarzeń. Czy mi się wydaje, czy zawiera się w nim krytyczna ocena 3PR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 7 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Mann i Gacek w tonacji... alternatywnej? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Obawiam się że zarząd cmentarza miał tu [...] do gadania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Obawiam się że zarząd cmentarza miał tu [...] do gadania..... Zarząd komunalnych (mi.n. Powązki "wojskowe") podlega ratuszowi, także raczej miał. A Stare Powązki są pod zarządem parafii. Zakazu chodzenia na cmentarze nie było. Tak było 2 kwietnia: "Okazuje się, że w Warszawie na cmentarzach komunalnych nie ma zakazu odwiedzin. – Jeden z dyrektorów nekropolii wywiesił taki zakaz, ale się pośpieszył. Nie ma takich ograniczeń – zapewnia Karolina Gałecka, rzecznik stołecznego ratusza." https://www.rp.pl/Wa...zac-grobow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Ok. Czyli nie ma tematu. Kto wiedzial mogl wejść /wjechać. Zwykłe czepialstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Zarząd komunalnych (mi.n. Powązki "wojskowe") podlega ratuszowi, także raczej miał. A Stare Powązki są pod zarządem parafii. Zakazu chodzenia na cmentarze nie było. Tak było 2 kwietnia: "Okazuje się, że w Warszawie na cmentarzach komunalnych nie ma zakazu odwiedzin. – Jeden z dyrektorów nekropolii wywiesił taki zakaz, ale się pośpieszył. Nie ma takich ograniczeń – zapewnia Karolina Gałecka, rzecznik stołecznego ratusza." https://www.rp.pl/Wa...zac-grobow.html "Informujemy, że zgodnie z rozporządzeniem Rady Ministrów z 31 marca 2020 r. w sprawie ustanowienia określonych ograniczeń, nakazów i zakazów w związku z wystąpieniem stanu epidemii, od dnia 2 kwietnia do 11 kwietnia 2020 r. Cmentarz Powązkowski zostaje zamknięty dla osób odwiedzających groby. Pochówki zmarłych odbywają się bez zmian, z zachowaniem obowiązujących obecnie ograniczeń sanitarnych." – takie ograniczenia wprowadziła już 2 kwietnia Archidiecezja Warszawska. Ostatnio zakaz odwiedzin cmentarza został wydłużony do 26 kwietnia." https://www.dziennik...1000264463.html A tutaj możesz przeczytać W przypadku Cmentarza Powązkowskiego w Warszawie Archidiecezja Warszawska podjęła decyzję o zamknięciu go dla osób odwiedzających groby. Patryk Jaki na pytanie prowadzącego, dlaczego nie jesteśmy traktowani równo, odpowiedział: - A czy pana rodzina zginęła w katastrofie smoleńskiej? Czy był pan częścią oficjalnej delegacji państwowej? Dopytywany, czy Jarosław Kaczyński, który wchodzi z ochroniarzami na Cmentarz Powązkowski, jest częścią delegacji państwowej, Patryk Jaki powiedział: - To była część uroczystości państwowych związanych z katastrofą smoleńską. https://tvn24.pl/pol...mentuje-4554079 Więc jak widać cmentarz był dla innych zamknięty...a dla "delegacji" w tym wypadku złożonej z jednej osoby (pomijam ochraniarzy) został otwarty, jak nie widzisz w tym nierównego traktowania to już Twój problem... A o tym zaśpiewał właśnie Kazik....zresztą nie o tekście tu mówimy, a o nadgorliwości pewnego aparatczyka... Dla mnie p. @yoss dopuszczasz się wielu "niewinnych" manipulacji....i prezentujesz logikę typową dla PiSu...chyba dlatego nigdy się nie zrozumiemy Edit: nie, nie ma sensu. Masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 jak nie widzisz w tym nierównego traktowania to już Twój problem... Dobrze by było, gdybyś uważnie czytał moje wypowiedzi. Ja jedynie napisałem, gdzie można było upamiętnić swoich bliskich a także wskazałem, kto odpowiadał za zamykanie cmentarzy. A, że podstawa zamykania cmentarzy (podawana przez cmentarze) była nieprawdziwa, to zupełnie inna kwestia. A, że zachowanie Kaczyńskiego było nieodpowiednie i po prostu głupie, to jeszcze inna kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 W 1986r byłem na koncercie gdzie występowały: KULT, Kobranocka, VOO VOO. Pierwszy na scenę wszedł Kazik - popatrzył na balkon a tam TVP. Przez 5 minut powtarzał jedno słowo: "Wypierd...ć" i dopiero jak ekipa zwinęła kamery wszedł zespół i rozpoczął się koncert. Kazikowi nawet w tych trudnych czasach gdzie UB robiło co chciało (np. Popieluszko itd.) nie brakowało odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się, kto takich jak Ty wychowywał? Jakich miałeś rodziców i jakie wzorce, jakie środowisko: kolegów koleżanki, przyjaciół, że tak łatwo przychodzi Ci obrażanie innych?! Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Każdemu to, na co sobie zasłużył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Przytomny komentarz Brudzińskiego.Takimi postami obrażasz wielu forumowiczów i nie tylko, zaraz wyjaśnię jak to widzę są dwie opcje: 1: Jesteś głupi i wierzysz w to co piszesz, czytając Twoje wpisy nie sądzę że tak jest. 2: Raczej gorsza opcja masz nas wszystkich za idiotów! i myślisz że łykniemy to wszystko jak młody pelikan . Podobnie traktuje nas każda władza pis po i kto tam jeszcze. W całym zamieszaniu nie chodzi o Kazika o tekst tylko o świnie przy korycie które mogą zrobić co chcą , co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Orwell powinien złożyć pozew o plagiat, MINISTERSTWO PRAWDY i pisanie historii na nowo . A kolega twierdzi że Brudziński ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 https://youtu.be/8KPbJ0-DxTc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się, kto takich jak Ty wychowywał? Jakich miałeś rodziców i jakie wzorce, jakie środowisko: kolegów koleżanki, przyjaciół, że tak łatwo przychodzi Ci obrażanie innych?! Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. Pozdrawiam serdecznie O mojej wychowanie się martwić nie musisz, było dobre....staram się nie obrażać innych...ale nauczono mnie żeby głupotę nazywać po imieniu. Napisałeś: Tak niestety. Rzadko, bo rzadko, ale mu się zdarza - tak jak w przypadku utworu o Gołocie. Teraz z kolei wielu mówi kompletne głupoty, jak choćby Dawid Podsiadło: 'piosenka powoduje powrót najgorszych komunistycznych praktyk, które znam tylko z książek i opowieści" Rozumiem te niedojrzałość, którą można tłumaczyć wiekiem, ale wygląda na to, że bardzo nieuważnie te książki czytał i słuchał tych opowieści. A za komentarz niech posłużą Ci te (znajome) słowa: ... Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Różnica między Darku, a Yossem sprowadza się do tego jednego zdania: A, że zachowanie Kaczyńskiego było nieodpowiednie i po prostu głupie, to jeszcze inna kwestia. PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Myślałem, że wpis Brudznskiego jako komentarz jest wystarczająco w tej sytuacji zrozumiały Joachim Brudziński @jbrudzinski · 16 maj 2) .. ale zdejmowanie z @RadiowaTrojka informacji o wygranej #lpp3 piosenki Kazika (moimi zdaniem niesprawiedliwą w swej treści),jest albo przejawem głupoty albo czyjejś złej woli. W wolnym kraju artysta ma prawo do swojej artystycznej (czasami niemądrej) interpretacji zdarzeń. Czy mi się wydaje, czy zawiera się w nim krytyczna ocena 3PR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 7 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Mann i Gacek w tonacji... alternatywnej? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Ok. Czyli nie ma tematu. Kto wiedzial mogl wejść /wjechać. Zwykłe czepialstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Zarząd komunalnych (mi.n. Powązki "wojskowe") podlega ratuszowi, także raczej miał. A Stare Powązki są pod zarządem parafii. Zakazu chodzenia na cmentarze nie było. Tak było 2 kwietnia: "Okazuje się, że w Warszawie na cmentarzach komunalnych nie ma zakazu odwiedzin. – Jeden z dyrektorów nekropolii wywiesił taki zakaz, ale się pośpieszył. Nie ma takich ograniczeń – zapewnia Karolina Gałecka, rzecznik stołecznego ratusza." https://www.rp.pl/Wa...zac-grobow.html "Informujemy, że zgodnie z rozporządzeniem Rady Ministrów z 31 marca 2020 r. w sprawie ustanowienia określonych ograniczeń, nakazów i zakazów w związku z wystąpieniem stanu epidemii, od dnia 2 kwietnia do 11 kwietnia 2020 r. Cmentarz Powązkowski zostaje zamknięty dla osób odwiedzających groby. Pochówki zmarłych odbywają się bez zmian, z zachowaniem obowiązujących obecnie ograniczeń sanitarnych." – takie ograniczenia wprowadziła już 2 kwietnia Archidiecezja Warszawska. Ostatnio zakaz odwiedzin cmentarza został wydłużony do 26 kwietnia." https://www.dziennik...1000264463.html A tutaj możesz przeczytać W przypadku Cmentarza Powązkowskiego w Warszawie Archidiecezja Warszawska podjęła decyzję o zamknięciu go dla osób odwiedzających groby. Patryk Jaki na pytanie prowadzącego, dlaczego nie jesteśmy traktowani równo, odpowiedział: - A czy pana rodzina zginęła w katastrofie smoleńskiej? Czy był pan częścią oficjalnej delegacji państwowej? Dopytywany, czy Jarosław Kaczyński, który wchodzi z ochroniarzami na Cmentarz Powązkowski, jest częścią delegacji państwowej, Patryk Jaki powiedział: - To była część uroczystości państwowych związanych z katastrofą smoleńską. https://tvn24.pl/pol...mentuje-4554079 Więc jak widać cmentarz był dla innych zamknięty...a dla "delegacji" w tym wypadku złożonej z jednej osoby (pomijam ochraniarzy) został otwarty, jak nie widzisz w tym nierównego traktowania to już Twój problem... A o tym zaśpiewał właśnie Kazik....zresztą nie o tekście tu mówimy, a o nadgorliwości pewnego aparatczyka... Dla mnie p. @yoss dopuszczasz się wielu "niewinnych" manipulacji....i prezentujesz logikę typową dla PiSu...chyba dlatego nigdy się nie zrozumiemy Edit: nie, nie ma sensu. Masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 jak nie widzisz w tym nierównego traktowania to już Twój problem... Dobrze by było, gdybyś uważnie czytał moje wypowiedzi. Ja jedynie napisałem, gdzie można było upamiętnić swoich bliskich a także wskazałem, kto odpowiadał za zamykanie cmentarzy. A, że podstawa zamykania cmentarzy (podawana przez cmentarze) była nieprawdziwa, to zupełnie inna kwestia. A, że zachowanie Kaczyńskiego było nieodpowiednie i po prostu głupie, to jeszcze inna kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 W 1986r byłem na koncercie gdzie występowały: KULT, Kobranocka, VOO VOO. Pierwszy na scenę wszedł Kazik - popatrzył na balkon a tam TVP. Przez 5 minut powtarzał jedno słowo: "Wypierd...ć" i dopiero jak ekipa zwinęła kamery wszedł zespół i rozpoczął się koncert. Kazikowi nawet w tych trudnych czasach gdzie UB robiło co chciało (np. Popieluszko itd.) nie brakowało odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się, kto takich jak Ty wychowywał? Jakich miałeś rodziców i jakie wzorce, jakie środowisko: kolegów koleżanki, przyjaciół, że tak łatwo przychodzi Ci obrażanie innych?! Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Każdemu to, na co sobie zasłużył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Przytomny komentarz Brudzińskiego.Takimi postami obrażasz wielu forumowiczów i nie tylko, zaraz wyjaśnię jak to widzę są dwie opcje: 1: Jesteś głupi i wierzysz w to co piszesz, czytając Twoje wpisy nie sądzę że tak jest. 2: Raczej gorsza opcja masz nas wszystkich za idiotów! i myślisz że łykniemy to wszystko jak młody pelikan . Podobnie traktuje nas każda władza pis po i kto tam jeszcze. W całym zamieszaniu nie chodzi o Kazika o tekst tylko o świnie przy korycie które mogą zrobić co chcą , co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Orwell powinien złożyć pozew o plagiat, MINISTERSTWO PRAWDY i pisanie historii na nowo . A kolega twierdzi że Brudziński ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 https://youtu.be/8KPbJ0-DxTc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się, kto takich jak Ty wychowywał? Jakich miałeś rodziców i jakie wzorce, jakie środowisko: kolegów koleżanki, przyjaciół, że tak łatwo przychodzi Ci obrażanie innych?! Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. Pozdrawiam serdecznie O mojej wychowanie się martwić nie musisz, było dobre....staram się nie obrażać innych...ale nauczono mnie żeby głupotę nazywać po imieniu. Napisałeś: Tak niestety. Rzadko, bo rzadko, ale mu się zdarza - tak jak w przypadku utworu o Gołocie. Teraz z kolei wielu mówi kompletne głupoty, jak choćby Dawid Podsiadło: 'piosenka powoduje powrót najgorszych komunistycznych praktyk, które znam tylko z książek i opowieści" Rozumiem te niedojrzałość, którą można tłumaczyć wiekiem, ale wygląda na to, że bardzo nieuważnie te książki czytał i słuchał tych opowieści. A za komentarz niech posłużą Ci te (znajome) słowa: ... Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Różnica między Darku, a Yossem sprowadza się do tego jednego zdania: A, że zachowanie Kaczyńskiego było nieodpowiednie i po prostu głupie, to jeszcze inna kwestia. PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Myślałem, że wpis Brudznskiego jako komentarz jest wystarczająco w tej sytuacji zrozumiały Joachim Brudziński @jbrudzinski · 16 maj 2) .. ale zdejmowanie z @RadiowaTrojka informacji o wygranej #lpp3 piosenki Kazika (moimi zdaniem niesprawiedliwą w swej treści),jest albo przejawem głupoty albo czyjejś złej woli. W wolnym kraju artysta ma prawo do swojej artystycznej (czasami niemądrej) interpretacji zdarzeń. Czy mi się wydaje, czy zawiera się w nim krytyczna ocena 3PR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 7 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Mann i Gacek w tonacji... alternatywnej? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
yoss Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 jak nie widzisz w tym nierównego traktowania to już Twój problem... Dobrze by było, gdybyś uważnie czytał moje wypowiedzi. Ja jedynie napisałem, gdzie można było upamiętnić swoich bliskich a także wskazałem, kto odpowiadał za zamykanie cmentarzy. A, że podstawa zamykania cmentarzy (podawana przez cmentarze) była nieprawdziwa, to zupełnie inna kwestia. A, że zachowanie Kaczyńskiego było nieodpowiednie i po prostu głupie, to jeszcze inna kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 W 1986r byłem na koncercie gdzie występowały: KULT, Kobranocka, VOO VOO. Pierwszy na scenę wszedł Kazik - popatrzył na balkon a tam TVP. Przez 5 minut powtarzał jedno słowo: "Wypierd...ć" i dopiero jak ekipa zwinęła kamery wszedł zespół i rozpoczął się koncert. Kazikowi nawet w tych trudnych czasach gdzie UB robiło co chciało (np. Popieluszko itd.) nie brakowało odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się, kto takich jak Ty wychowywał? Jakich miałeś rodziców i jakie wzorce, jakie środowisko: kolegów koleżanki, przyjaciół, że tak łatwo przychodzi Ci obrażanie innych?! Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Każdemu to, na co sobie zasłużył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Przytomny komentarz Brudzińskiego.Takimi postami obrażasz wielu forumowiczów i nie tylko, zaraz wyjaśnię jak to widzę są dwie opcje: 1: Jesteś głupi i wierzysz w to co piszesz, czytając Twoje wpisy nie sądzę że tak jest. 2: Raczej gorsza opcja masz nas wszystkich za idiotów! i myślisz że łykniemy to wszystko jak młody pelikan . Podobnie traktuje nas każda władza pis po i kto tam jeszcze. W całym zamieszaniu nie chodzi o Kazika o tekst tylko o świnie przy korycie które mogą zrobić co chcą , co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Orwell powinien złożyć pozew o plagiat, MINISTERSTWO PRAWDY i pisanie historii na nowo . A kolega twierdzi że Brudziński ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 https://youtu.be/8KPbJ0-DxTc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się, kto takich jak Ty wychowywał? Jakich miałeś rodziców i jakie wzorce, jakie środowisko: kolegów koleżanki, przyjaciół, że tak łatwo przychodzi Ci obrażanie innych?! Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. Pozdrawiam serdecznie O mojej wychowanie się martwić nie musisz, było dobre....staram się nie obrażać innych...ale nauczono mnie żeby głupotę nazywać po imieniu. Napisałeś: Tak niestety. Rzadko, bo rzadko, ale mu się zdarza - tak jak w przypadku utworu o Gołocie. Teraz z kolei wielu mówi kompletne głupoty, jak choćby Dawid Podsiadło: 'piosenka powoduje powrót najgorszych komunistycznych praktyk, które znam tylko z książek i opowieści" Rozumiem te niedojrzałość, którą można tłumaczyć wiekiem, ale wygląda na to, że bardzo nieuważnie te książki czytał i słuchał tych opowieści. A za komentarz niech posłużą Ci te (znajome) słowa: ... Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Różnica między Darku, a Yossem sprowadza się do tego jednego zdania: A, że zachowanie Kaczyńskiego było nieodpowiednie i po prostu głupie, to jeszcze inna kwestia. PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Myślałem, że wpis Brudznskiego jako komentarz jest wystarczająco w tej sytuacji zrozumiały Joachim Brudziński @jbrudzinski · 16 maj 2) .. ale zdejmowanie z @RadiowaTrojka informacji o wygranej #lpp3 piosenki Kazika (moimi zdaniem niesprawiedliwą w swej treści),jest albo przejawem głupoty albo czyjejś złej woli. W wolnym kraju artysta ma prawo do swojej artystycznej (czasami niemądrej) interpretacji zdarzeń. Czy mi się wydaje, czy zawiera się w nim krytyczna ocena 3PR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 7 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Mann i Gacek w tonacji... alternatywnej? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bodex4 Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 W 1986r byłem na koncercie gdzie występowały: KULT, Kobranocka, VOO VOO. Pierwszy na scenę wszedł Kazik - popatrzył na balkon a tam TVP. Przez 5 minut powtarzał jedno słowo: "Wypierd...ć" i dopiero jak ekipa zwinęła kamery wszedł zespół i rozpoczął się koncert. Kazikowi nawet w tych trudnych czasach gdzie UB robiło co chciało (np. Popieluszko itd.) nie brakowało odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darku Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Wiesz z Twoją (nazwę to po imieniu) głupotą trudno dyskutować... Zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się, kto takich jak Ty wychowywał? Jakich miałeś rodziców i jakie wzorce, jakie środowisko: kolegów koleżanki, przyjaciół, że tak łatwo przychodzi Ci obrażanie innych?! Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Każdemu to, na co sobie zasłużył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Przytomny komentarz Brudzińskiego.Takimi postami obrażasz wielu forumowiczów i nie tylko, zaraz wyjaśnię jak to widzę są dwie opcje: 1: Jesteś głupi i wierzysz w to co piszesz, czytając Twoje wpisy nie sądzę że tak jest. 2: Raczej gorsza opcja masz nas wszystkich za idiotów! i myślisz że łykniemy to wszystko jak młody pelikan . Podobnie traktuje nas każda władza pis po i kto tam jeszcze. W całym zamieszaniu nie chodzi o Kazika o tekst tylko o świnie przy korycie które mogą zrobić co chcą , co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Orwell powinien złożyć pozew o plagiat, MINISTERSTWO PRAWDY i pisanie historii na nowo . A kolega twierdzi że Brudziński ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 https://youtu.be/8KPbJ0-DxTc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się, kto takich jak Ty wychowywał? Jakich miałeś rodziców i jakie wzorce, jakie środowisko: kolegów koleżanki, przyjaciół, że tak łatwo przychodzi Ci obrażanie innych?! Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. Pozdrawiam serdecznie O mojej wychowanie się martwić nie musisz, było dobre....staram się nie obrażać innych...ale nauczono mnie żeby głupotę nazywać po imieniu. Napisałeś: Tak niestety. Rzadko, bo rzadko, ale mu się zdarza - tak jak w przypadku utworu o Gołocie. Teraz z kolei wielu mówi kompletne głupoty, jak choćby Dawid Podsiadło: 'piosenka powoduje powrót najgorszych komunistycznych praktyk, które znam tylko z książek i opowieści" Rozumiem te niedojrzałość, którą można tłumaczyć wiekiem, ale wygląda na to, że bardzo nieuważnie te książki czytał i słuchał tych opowieści. A za komentarz niech posłużą Ci te (znajome) słowa: ... Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Różnica między Darku, a Yossem sprowadza się do tego jednego zdania: A, że zachowanie Kaczyńskiego było nieodpowiednie i po prostu głupie, to jeszcze inna kwestia. PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Myślałem, że wpis Brudznskiego jako komentarz jest wystarczająco w tej sytuacji zrozumiały Joachim Brudziński @jbrudzinski · 16 maj 2) .. ale zdejmowanie z @RadiowaTrojka informacji o wygranej #lpp3 piosenki Kazika (moimi zdaniem niesprawiedliwą w swej treści),jest albo przejawem głupoty albo czyjejś złej woli. W wolnym kraju artysta ma prawo do swojej artystycznej (czasami niemądrej) interpretacji zdarzeń. Czy mi się wydaje, czy zawiera się w nim krytyczna ocena 3PR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 7 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Mann i Gacek w tonacji... alternatywnej? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
hammerh34d Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Każdemu to, na co sobie zasłużył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Przytomny komentarz Brudzińskiego.Takimi postami obrażasz wielu forumowiczów i nie tylko, zaraz wyjaśnię jak to widzę są dwie opcje: 1: Jesteś głupi i wierzysz w to co piszesz, czytając Twoje wpisy nie sądzę że tak jest. 2: Raczej gorsza opcja masz nas wszystkich za idiotów! i myślisz że łykniemy to wszystko jak młody pelikan . Podobnie traktuje nas każda władza pis po i kto tam jeszcze. W całym zamieszaniu nie chodzi o Kazika o tekst tylko o świnie przy korycie które mogą zrobić co chcą , co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Orwell powinien złożyć pozew o plagiat, MINISTERSTWO PRAWDY i pisanie historii na nowo . A kolega twierdzi że Brudziński ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 https://youtu.be/8KPbJ0-DxTc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeus Napisano 18 Maja 2020 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się, kto takich jak Ty wychowywał? Jakich miałeś rodziców i jakie wzorce, jakie środowisko: kolegów koleżanki, przyjaciół, że tak łatwo przychodzi Ci obrażanie innych?! Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. Pozdrawiam serdecznie O mojej wychowanie się martwić nie musisz, było dobre....staram się nie obrażać innych...ale nauczono mnie żeby głupotę nazywać po imieniu. Napisałeś: Tak niestety. Rzadko, bo rzadko, ale mu się zdarza - tak jak w przypadku utworu o Gołocie. Teraz z kolei wielu mówi kompletne głupoty, jak choćby Dawid Podsiadło: 'piosenka powoduje powrót najgorszych komunistycznych praktyk, które znam tylko z książek i opowieści" Rozumiem te niedojrzałość, którą można tłumaczyć wiekiem, ale wygląda na to, że bardzo nieuważnie te książki czytał i słuchał tych opowieści. A za komentarz niech posłużą Ci te (znajome) słowa: ... Żadnych argumentów, żadnego poziomu dyskursu...co ja mówię - żadnego dyskursu,, jedynie obrażanie i deprecjonowanie. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Różnica między Darku, a Yossem sprowadza się do tego jednego zdania: A, że zachowanie Kaczyńskiego było nieodpowiednie i po prostu głupie, to jeszcze inna kwestia. PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Myślałem, że wpis Brudznskiego jako komentarz jest wystarczająco w tej sytuacji zrozumiały Joachim Brudziński @jbrudzinski · 16 maj 2) .. ale zdejmowanie z @RadiowaTrojka informacji o wygranej #lpp3 piosenki Kazika (moimi zdaniem niesprawiedliwą w swej treści),jest albo przejawem głupoty albo czyjejś złej woli. W wolnym kraju artysta ma prawo do swojej artystycznej (czasami niemądrej) interpretacji zdarzeń. Czy mi się wydaje, czy zawiera się w nim krytyczna ocena 3PR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 7 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Mann i Gacek w tonacji... alternatywnej?
star Napisano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Różnica między Darku, a Yossem sprowadza się do tego jednego zdania: A, że zachowanie Kaczyńskiego było nieodpowiednie i po prostu głupie, to jeszcze inna kwestia. PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darku Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 PS Darku też mógł po prostu przyznać, że z Kazikiem 3PR po prostu się wygłupił i już. A brnie jak władze tegoż radia. Myślałem, że wpis Brudznskiego jako komentarz jest wystarczająco w tej sytuacji zrozumiały Joachim Brudziński @jbrudzinski · 16 maj 2) .. ale zdejmowanie z @RadiowaTrojka informacji o wygranej #lpp3 piosenki Kazika (moimi zdaniem niesprawiedliwą w swej treści),jest albo przejawem głupoty albo czyjejś złej woli. W wolnym kraju artysta ma prawo do swojej artystycznej (czasami niemądrej) interpretacji zdarzeń. Czy mi się wydaje, czy zawiera się w nim krytyczna ocena 3PR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 7 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi