wbialek Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 No i mam - wymarzone nowe Blizzardy - oddałem dziś na montaż wiązań do serwisu, a tam dowiedziałem się, że są skręcone w śmigło (złożone stykają się w trzech punktach (dokładnie to na odcinku z jednej strony i w jednym punkcie z drugiej) i brakuje koło 3mm do płaskości (nie chodzi o camber i rocker). Serwisant (bardzo doświadczony) mówi, że w wąskich i twardych nartach to by był problem, a w all mountain to może nie być wyraźne. Ma ktoś z tym doświadczenie? Mogę zwrócić, ale tak chciałem pojeździć w ten weekend Nie wiem jak osadzić film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 Wymień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wbialek Napisano 4 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 Wymień Tylko zwrot - to była ostatnia para. Cena dobra, ale nie jest to przecena czy narta sprzedana jako niepełnowartościowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 No i mam - wymarzone nowe Blizzardy - oddałem dziś na montaż wiązań do serwisu, a tam dowiedziałem się, że są skręcone w śmigło (złożone stykają się w trzech punktach (dokładnie to na odcinku z jednej strony i w jednym punkcie z drugiej) i brakuje koło 3mm do płaskości (nie chodzi o camber i rocker). Serwisant (bardzo doświadczony) mówi, że w wąskich i twardych nartach to by był problem, a w all mountain to może nie być wyraźne. Ma ktoś z tym doświadczenie? Mogę zwrócić, ale tak chciałem pojeździć w ten weekend Nie wiem jak osadzić film Przyjedź w niedzielę do Szpindla, pożyczę któreś z moich .... i pojeździsz. Bo na tych to chyba polatasz, qrde. Zwracaj , to oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 No i mam - wymarzone nowe Blizzardy - oddałem dziś na montaż wiązań do serwisu, a tam dowiedziałem się, że są skręcone w śmigło (złożone stykają się w trzech punktach (dokładnie to na odcinku z jednej strony i w jednym punkcie z drugiej) i brakuje koło 3mm do płaskości (nie chodzi o camber i rocker). Serwisant (bardzo doświadczony) mówi, że w wąskich i twardych nartach to by był problem, a w all mountain to może nie być wyraźne. Ma ktoś z tym doświadczenie? Mogę zwrócić, ale tak chciałem pojeździć w ten weekend Nie wiem jak osadzić film Cześć Podobno jesteś doświadczonym narciarzem a pytasz o taką rzecz??? Przecież to oczywiste, że narta jest do wyrzucenia. Zwróć czym prędzej i poszukaj porządnej narty. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 Nie wiem jak osadzić film Mozesz wrzucic na jakis dysk sieciowy np. google drive (jesli masz konto na gmail to masz tez z automatu dostep do dysku google) i udostepnic linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 Nie wiem jak osadzić film Problemem były dwie spacje na końcu linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 I podziękuj serwisantowi, że zanim wiercił , najpierw sprawdził ... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu Śmigło - narta jest skręcona
Kaem Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 No i mam - wymarzone nowe Blizzardy - oddałem dziś na montaż wiązań do serwisu, a tam dowiedziałem się, że są skręcone w śmigło (złożone stykają się w trzech punktach (dokładnie to na odcinku z jednej strony i w jednym punkcie z drugiej) i brakuje koło 3mm do płaskości (nie chodzi o camber i rocker). Serwisant (bardzo doświadczony) mówi, że w wąskich i twardych nartach to by był problem, a w all mountain to może nie być wyraźne. Ma ktoś z tym doświadczenie? Mogę zwrócić, ale tak chciałem pojeździć w ten weekend Nie wiem jak osadzić film Przyjedź w niedzielę do Szpindla, pożyczę któreś z moich .... i pojeździsz. Bo na tych to chyba polatasz, qrde. Zwracaj , to oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 No i mam - wymarzone nowe Blizzardy - oddałem dziś na montaż wiązań do serwisu, a tam dowiedziałem się, że są skręcone w śmigło (złożone stykają się w trzech punktach (dokładnie to na odcinku z jednej strony i w jednym punkcie z drugiej) i brakuje koło 3mm do płaskości (nie chodzi o camber i rocker). Serwisant (bardzo doświadczony) mówi, że w wąskich i twardych nartach to by był problem, a w all mountain to może nie być wyraźne. Ma ktoś z tym doświadczenie? Mogę zwrócić, ale tak chciałem pojeździć w ten weekend Nie wiem jak osadzić film Cześć Podobno jesteś doświadczonym narciarzem a pytasz o taką rzecz??? Przecież to oczywiste, że narta jest do wyrzucenia. Zwróć czym prędzej i poszukaj porządnej narty. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 Nie wiem jak osadzić film Mozesz wrzucic na jakis dysk sieciowy np. google drive (jesli masz konto na gmail to masz tez z automatu dostep do dysku google) i udostepnic linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 Nie wiem jak osadzić film Problemem były dwie spacje na końcu linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 I podziękuj serwisantowi, że zanim wiercił , najpierw sprawdził ... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu Śmigło - narta jest skręcona
Mitek Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 No i mam - wymarzone nowe Blizzardy - oddałem dziś na montaż wiązań do serwisu, a tam dowiedziałem się, że są skręcone w śmigło (złożone stykają się w trzech punktach (dokładnie to na odcinku z jednej strony i w jednym punkcie z drugiej) i brakuje koło 3mm do płaskości (nie chodzi o camber i rocker). Serwisant (bardzo doświadczony) mówi, że w wąskich i twardych nartach to by był problem, a w all mountain to może nie być wyraźne. Ma ktoś z tym doświadczenie? Mogę zwrócić, ale tak chciałem pojeździć w ten weekend Nie wiem jak osadzić film Cześć Podobno jesteś doświadczonym narciarzem a pytasz o taką rzecz??? Przecież to oczywiste, że narta jest do wyrzucenia. Zwróć czym prędzej i poszukaj porządnej narty. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 Nie wiem jak osadzić film Mozesz wrzucic na jakis dysk sieciowy np. google drive (jesli masz konto na gmail to masz tez z automatu dostep do dysku google) i udostepnic linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 Nie wiem jak osadzić film Problemem były dwie spacje na końcu linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 I podziękuj serwisantowi, że zanim wiercił , najpierw sprawdził ... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
martin TDM Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 Nie wiem jak osadzić film Mozesz wrzucic na jakis dysk sieciowy np. google drive (jesli masz konto na gmail to masz tez z automatu dostep do dysku google) i udostepnic linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 Nie wiem jak osadzić film Problemem były dwie spacje na końcu linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 I podziękuj serwisantowi, że zanim wiercił , najpierw sprawdził ... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Bacek Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 Nie wiem jak osadzić film Problemem były dwie spacje na końcu linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 I podziękuj serwisantowi, że zanim wiercił , najpierw sprawdził ... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność