Harpia Napisano 28 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 Przewiduję szybki przeskok z niby pytań do pouczania przez @Tata_Asi Może się mylę ale przewiduję wkrętkę \ Gupa rżnąć trza umić Taka tam intuicja Zastrzegam!!! Zdarzało mi się mylić . Kto wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tata_Asi Napisano 28 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 To nie wkrętka. To skokowy wzrost poczucia własnych narciarskich umiejętności... Po całych 21 godzinach jazdy na nartach w tym roku. Godzinach, nie dniach! I właśnie z powodu choroby moich babeczek znowu nie Wyjechałem na trzy dni do Krynicy. Wiec z tego żalu mądrzę się. Znacznie powyżej mojej wiedzy i umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 28 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 Tutu rutu majty z drutu Dajmy czasowi czas Wszystko wyjaśni się samo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 1 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 No i wyjaśniło się szybciej niż myślałem Miałem wczoraj okazję pojeździć z Tatą_Asi. Mariusz okazał się o wiele, wiele lepszym narciarzem niż próbował sugerować swoimi pytaniami. Pomyliłem się jedynie z sugestią pouczania. Także .......przepraszam................wyczułem Cię natychmiast Do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek pw Napisano 1 Marca 2020 Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 I w takich sytuacjach jak zwykle przydaje się najbardziej znany cytat z Foresta Gumpa: "Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiesz, co ci się trafi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi