milosz007 Napisano 27 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Cześć, Mam pytanie jak w tytule, wybieram się w Polsce na skitoury + zjazd gdzieś poza trasą, idziemy z przewodnikiem itp... W Polsce na nartach nie byłem dobre 15 lat, jak nie więcej, wcześniej nigdy jadąc w Polskę się nie ubezpieczałem, ale też nigdy nie jechałem na tego typu wyjazd w PL. Pytanie jakie ubezpieczenie powinien wykupić? Możecie polecić sprawdzonego ubezpieczyciela? Wiem, że TOPR i GOPR jako obywatel PL mam zagwarantowany, nie mniej jednak zależy mi na ubezpieczeniu które pokryje ewentualne koszty leczenia w razie wypadku, chodzi o zrobienie np. "więzadeł, artroskopii i podobnych operacji na które normalnie się czeka. Robiłem dwa razy kolano prywatnie i wiem jakie to są koszta, więc jeśli mogę tego uniknąć za parę zł to chętnie skorzystam. Jeśli temat już był to poproszę o link, niestety dla mnie opcja "szukania" na tym forum jest czarną magią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Charvel Napisano 27 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Posłuchaj sobie tego: https://nakreche.com...zenie-na-narty/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi