robert10sz Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Nie będzie tak źle, ta górka też ma swój mikroklimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 dzisiaj na wieczornej jeździe karnety tańsze - 40 zł (18.00-22.00). Warunki bardzo dobre, miejscami wyłazi trochę lodu. Widać, że zmienia się powoli polityka, bo kiedy tylko zaczęła się robić mała kolejka do głównego orczyka, zaraz właczyli tależyk. Czas oczekiwania max 2 minuty. Da się dojechać na nartach do parkingów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Byłem wczoraj na Lysej Górze, brakowało nam tylko koszyczka z kanapkami. Stok idealny, ludzi w sam raz, Łysa "pojezdzi" jeszcze tydzień. To chyba najdłuższy sezon w historii tej górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Niestety mniej coraz to prawdziwych pasjonatów: http://www.aesculap.com.pl/ (*) Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzf Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Niestety, takie właśnie jest zycie Niestety mniej coraz to prawdziwych pasjonatów: http://www.aesculap.com.pl/ (*) Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick_mk Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 ktoś wie jak sytuacja na ŁYSEJ i kiedy zamierzają wystartować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 ktoś wie jak sytuacja na ŁYSEJ i kiedy zamierzają wystartować ? zaczęli śnieżyć, ale pogoda pomagała tylko przez chwilę http://pogoda-lysa-gora.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Szkoda, że takich pasjonatów jest coraz mniej: http://pogoda-lysa-g...-pogodowe.html I pomyśleć, że nowy zarząd rozstał się z Panem Michałem... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Zobaczcie jak Pan Michał Rażniewski przyjechał rowerem na narty na Łysą Górę https://www.youtube....QhT3kaxlIs#t=97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Fantastyczny człowiek.... Matuzalem z generacji która - niestety - chyba pomału odchodzi .... Chapeau bas, Panie Michale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... MarioJ Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Był ktoś może dzisiaj w Dziwiszowie ? Warunki się znacząco polepszyły po opadach śniegu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Był ktoś może dzisiaj w Dziwiszowie ? Warunki się znacząco polepszyły po opadach śniegu ? Być nie byłem.ale tu masz zdjęcia z początku stycznia:http://www.aesculap....l/blog/01012015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Być nie byłem.ale tu masz zdjęcia z początku stycznia:http://www.aesculap....l/blog/01012015 zdjęcia są z czwartku, w środę tam byłem i było świetnie, ale w piątek padał deszcz, a w sobot/niedziele śnieg i ciekaw jestem czy przywróciło to dobry stan stoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 zdjęcia są z czwartku, w środę tam byłem i było świetnie, ale w piątek padał deszcz, a w sobot/niedziele śnieg i ciekaw jestem czy przywróciło to dobry stan stoków Może jutro coś zaktualizują...sam bym się wybrał może we wtorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Może jutro coś zaktualizują...sam bym się wybrał może we wtorek? ja się wybieram tam jutro z córką, ma padać śnieg w ciągu dnia, ale trudno, będziemy walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 ja się wybieram tam jutro z córką, ma padać śnieg w ciągu dnia, ale trudno, będziemy walczyć to przyjemności i skrobnij cos po przyjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Warunki śniegowe super. Cały dzień sypało. Myślę że spadło do 20 cm nowego. Pogodowo ciężko bo jeszcze zawiewalo często mocniej. Ludzi mało jeździło się w koło. Max 2-3 minuty stania. Jutro powinna być bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Warunki śniegowe super. Cały dzień sypało. Myślę że spadło do 20 cm nowego. Pogodowo ciężko bo jeszcze zawiewalo często mocniej. Ludzi mało jeździło się w koło. Max 2-3 minuty stania. Jutro powinna być bajka. Ja jednak chyba się nie wybiorę.Znajomy nie chcę jechać,a samemu mi się nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Jakby ktoś się wybierał drogą Wrocław - Łysa Góra, to można jechać przez Jawor, Świerzawa. Przed Jaworem jest most w remoncie w miejscowości Luboradz, o czym informują znaki na drodze 345. Można jednak jechać drogą 363 na Jawor i objechać remontowany most krótko przez Marcinowice-Targoszyn i powrót na 363. W Świerzawie też jest jakiś most w remoncie i są znaki zakaz ruchu, ale obecnie przekreślone i most przejezdny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... MarioJ Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Z fejsa. Świętujemy z Kobietami z okazji ich święta! W dniu 8 marca 2015 karnet dzienny dla każdej Pani w cenie 10 zł. Dodatkowo wśród Pań, które odwiedzą Łysą Górę w weekend, wykonają swoje zdjęcie z elementem charakterystycznym dla SKI ARAENA ŁYSA GÓRA i prześlą zdjęcie na adres [email protected] wraz ze zgodą na publikację zdjęcia na naszej stronie internetowej i profilu Facebook, rozlosujemy 3 SUPER KARNETY na przyszły sezon oraz dla każdej autorki zdjęcia nagroda niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Z fejsa. Świętujemy z Kobietami z okazji ich święta! W dniu 8 marca 2015 karnet dzienny dla każdej Pani w cenie 10 zł. Dodatkowo wśród Pań, które odwiedzą Łysą Górę w weekend, wykonają swoje zdjęcie z elementem charakterystycznym dla SKI ARAENA ŁYSA GÓRA i prześlą zdjęcie na adres [email protected] wraz ze zgodą na publikację zdjęcia na naszej stronie internetowej i profilu Facebook, rozlosujemy 3 SUPER KARNETY na przyszły sezon oraz dla każdej autorki zdjęcia nagroda niespodzianka. To biere miotłę i lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Śnieg na łysej widziałam, byli też narciarze, sama nie jeździłam bo sabat miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... Kaem Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Byłem w niedzielę, trzy dni temu. Moje (niestety ) pierwsze nartowanie w tym sezonie ........ kwadratowo, na okrągło i w ogółe ddddooooppppppppppppa .. znaczy , chyba. A poza tym: - cudna słoneczna pogoda i lekki mróz - bajka - doskonale przygotowane trasy ( 2 x1000 m długości, łatwe stanowczo ) - na stokach mimo sporej ilości aut na parkingu nie było tłoczno - dobra praca wyciągów ( z malutkią przerwą orczyka) , czas oczekiwania około 6-8 minut - dwa fajne barki z dobrymi cenami Byłem w Dziwiszowie po raz pierwszy. Mój towarzysz po instruktorskiej lekcji odpuścił pług i nawet zaczął równolegle skręcać!!!! Moja lepsza połówka cała zakręcona, bo stok fajny, łatwy i dobrze zrobiony i pogoda cudna!! Ja też kontent jestem - kolega zrobił zacne postępy, Kobieta życia szczęśliwa no i okoliczności przyrody cudne !! Ps. Miałem okazję poznać i wymienić kilka słów z Panem Michałem Rażniewskim - jestem bardzo bardzo happy! Szkoda, że Tacy ludzie są odsuwani na margines ,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Aha...zapomniałem, ze będę tam znów z tą samą ekipą w sobotę tzn. 23 bm. Jakby ktoś z forum był, to dajcie znać na priva, odezwę się i może wypijemy wspólnie kawę czy czekoladkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Kaem, dnia 20 Sty 2016 - 23:37, napisał: Aha...zapomniałem, ze będę tam znów z tą samą ekipą w sobotę tzn. 23 bm. Jakby ktoś z forum był, to dajcie znać na priva, odezwę się i może wypijemy wspólnie kawę czy czekoladkę??? ciekaw jestem czy nie będziesz miał tłoku w sobotę. Osobiście mam ogromny sentyment do tego miejsca, a i jazdę na krawędzi da się tam świetnie ćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Łysa Góra - Dziwiszów × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
radcom Napisano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Szkoda, że takich pasjonatów jest coraz mniej: http://pogoda-lysa-g...-pogodowe.html I pomyśleć, że nowy zarząd rozstał się z Panem Michałem... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Zobaczcie jak Pan Michał Rażniewski przyjechał rowerem na narty na Łysą Górę https://www.youtube....QhT3kaxlIs#t=97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Fantastyczny człowiek.... Matuzalem z generacji która - niestety - chyba pomału odchodzi .... Chapeau bas, Panie Michale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Był ktoś może dzisiaj w Dziwiszowie ? Warunki się znacząco polepszyły po opadach śniegu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nordic78 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Był ktoś może dzisiaj w Dziwiszowie ? Warunki się znacząco polepszyły po opadach śniegu ? Być nie byłem.ale tu masz zdjęcia z początku stycznia:http://www.aesculap....l/blog/01012015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Być nie byłem.ale tu masz zdjęcia z początku stycznia:http://www.aesculap....l/blog/01012015 zdjęcia są z czwartku, w środę tam byłem i było świetnie, ale w piątek padał deszcz, a w sobot/niedziele śnieg i ciekaw jestem czy przywróciło to dobry stan stoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 zdjęcia są z czwartku, w środę tam byłem i było świetnie, ale w piątek padał deszcz, a w sobot/niedziele śnieg i ciekaw jestem czy przywróciło to dobry stan stoków Może jutro coś zaktualizują...sam bym się wybrał może we wtorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Może jutro coś zaktualizują...sam bym się wybrał może we wtorek? ja się wybieram tam jutro z córką, ma padać śnieg w ciągu dnia, ale trudno, będziemy walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 ja się wybieram tam jutro z córką, ma padać śnieg w ciągu dnia, ale trudno, będziemy walczyć to przyjemności i skrobnij cos po przyjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Warunki śniegowe super. Cały dzień sypało. Myślę że spadło do 20 cm nowego. Pogodowo ciężko bo jeszcze zawiewalo często mocniej. Ludzi mało jeździło się w koło. Max 2-3 minuty stania. Jutro powinna być bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Warunki śniegowe super. Cały dzień sypało. Myślę że spadło do 20 cm nowego. Pogodowo ciężko bo jeszcze zawiewalo często mocniej. Ludzi mało jeździło się w koło. Max 2-3 minuty stania. Jutro powinna być bajka. Ja jednak chyba się nie wybiorę.Znajomy nie chcę jechać,a samemu mi się nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Jakby ktoś się wybierał drogą Wrocław - Łysa Góra, to można jechać przez Jawor, Świerzawa. Przed Jaworem jest most w remoncie w miejscowości Luboradz, o czym informują znaki na drodze 345. Można jednak jechać drogą 363 na Jawor i objechać remontowany most krótko przez Marcinowice-Targoszyn i powrót na 363. W Świerzawie też jest jakiś most w remoncie i są znaki zakaz ruchu, ale obecnie przekreślone i most przejezdny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... MarioJ Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Z fejsa. Świętujemy z Kobietami z okazji ich święta! W dniu 8 marca 2015 karnet dzienny dla każdej Pani w cenie 10 zł. Dodatkowo wśród Pań, które odwiedzą Łysą Górę w weekend, wykonają swoje zdjęcie z elementem charakterystycznym dla SKI ARAENA ŁYSA GÓRA i prześlą zdjęcie na adres [email protected] wraz ze zgodą na publikację zdjęcia na naszej stronie internetowej i profilu Facebook, rozlosujemy 3 SUPER KARNETY na przyszły sezon oraz dla każdej autorki zdjęcia nagroda niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Z fejsa. Świętujemy z Kobietami z okazji ich święta! W dniu 8 marca 2015 karnet dzienny dla każdej Pani w cenie 10 zł. Dodatkowo wśród Pań, które odwiedzą Łysą Górę w weekend, wykonają swoje zdjęcie z elementem charakterystycznym dla SKI ARAENA ŁYSA GÓRA i prześlą zdjęcie na adres [email protected] wraz ze zgodą na publikację zdjęcia na naszej stronie internetowej i profilu Facebook, rozlosujemy 3 SUPER KARNETY na przyszły sezon oraz dla każdej autorki zdjęcia nagroda niespodzianka. To biere miotłę i lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Śnieg na łysej widziałam, byli też narciarze, sama nie jeździłam bo sabat miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... Kaem Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Byłem w niedzielę, trzy dni temu. Moje (niestety ) pierwsze nartowanie w tym sezonie ........ kwadratowo, na okrągło i w ogółe ddddooooppppppppppppa .. znaczy , chyba. A poza tym: - cudna słoneczna pogoda i lekki mróz - bajka - doskonale przygotowane trasy ( 2 x1000 m długości, łatwe stanowczo ) - na stokach mimo sporej ilości aut na parkingu nie było tłoczno - dobra praca wyciągów ( z malutkią przerwą orczyka) , czas oczekiwania około 6-8 minut - dwa fajne barki z dobrymi cenami Byłem w Dziwiszowie po raz pierwszy. Mój towarzysz po instruktorskiej lekcji odpuścił pług i nawet zaczął równolegle skręcać!!!! Moja lepsza połówka cała zakręcona, bo stok fajny, łatwy i dobrze zrobiony i pogoda cudna!! Ja też kontent jestem - kolega zrobił zacne postępy, Kobieta życia szczęśliwa no i okoliczności przyrody cudne !! Ps. Miałem okazję poznać i wymienić kilka słów z Panem Michałem Rażniewskim - jestem bardzo bardzo happy! Szkoda, że Tacy ludzie są odsuwani na margines ,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Aha...zapomniałem, ze będę tam znów z tą samą ekipą w sobotę tzn. 23 bm. Jakby ktoś z forum był, to dajcie znać na priva, odezwę się i może wypijemy wspólnie kawę czy czekoladkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Kaem, dnia 20 Sty 2016 - 23:37, napisał: Aha...zapomniałem, ze będę tam znów z tą samą ekipą w sobotę tzn. 23 bm. Jakby ktoś z forum był, to dajcie znać na priva, odezwę się i może wypijemy wspólnie kawę czy czekoladkę??? ciekaw jestem czy nie będziesz miał tłoku w sobotę. Osobiście mam ogromny sentyment do tego miejsca, a i jazdę na krawędzi da się tam świetnie ćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Łysa Góra - Dziwiszów × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Być nie byłem.ale tu masz zdjęcia z początku stycznia:http://www.aesculap....l/blog/01012015 zdjęcia są z czwartku, w środę tam byłem i było świetnie, ale w piątek padał deszcz, a w sobot/niedziele śnieg i ciekaw jestem czy przywróciło to dobry stan stoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 zdjęcia są z czwartku, w środę tam byłem i było świetnie, ale w piątek padał deszcz, a w sobot/niedziele śnieg i ciekaw jestem czy przywróciło to dobry stan stoków Może jutro coś zaktualizują...sam bym się wybrał może we wtorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Może jutro coś zaktualizują...sam bym się wybrał może we wtorek? ja się wybieram tam jutro z córką, ma padać śnieg w ciągu dnia, ale trudno, będziemy walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 ja się wybieram tam jutro z córką, ma padać śnieg w ciągu dnia, ale trudno, będziemy walczyć to przyjemności i skrobnij cos po przyjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Warunki śniegowe super. Cały dzień sypało. Myślę że spadło do 20 cm nowego. Pogodowo ciężko bo jeszcze zawiewalo często mocniej. Ludzi mało jeździło się w koło. Max 2-3 minuty stania. Jutro powinna być bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Warunki śniegowe super. Cały dzień sypało. Myślę że spadło do 20 cm nowego. Pogodowo ciężko bo jeszcze zawiewalo często mocniej. Ludzi mało jeździło się w koło. Max 2-3 minuty stania. Jutro powinna być bajka. Ja jednak chyba się nie wybiorę.Znajomy nie chcę jechać,a samemu mi się nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Jakby ktoś się wybierał drogą Wrocław - Łysa Góra, to można jechać przez Jawor, Świerzawa. Przed Jaworem jest most w remoncie w miejscowości Luboradz, o czym informują znaki na drodze 345. Można jednak jechać drogą 363 na Jawor i objechać remontowany most krótko przez Marcinowice-Targoszyn i powrót na 363. W Świerzawie też jest jakiś most w remoncie i są znaki zakaz ruchu, ale obecnie przekreślone i most przejezdny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... MarioJ Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Z fejsa. Świętujemy z Kobietami z okazji ich święta! W dniu 8 marca 2015 karnet dzienny dla każdej Pani w cenie 10 zł. Dodatkowo wśród Pań, które odwiedzą Łysą Górę w weekend, wykonają swoje zdjęcie z elementem charakterystycznym dla SKI ARAENA ŁYSA GÓRA i prześlą zdjęcie na adres [email protected] wraz ze zgodą na publikację zdjęcia na naszej stronie internetowej i profilu Facebook, rozlosujemy 3 SUPER KARNETY na przyszły sezon oraz dla każdej autorki zdjęcia nagroda niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Z fejsa. Świętujemy z Kobietami z okazji ich święta! W dniu 8 marca 2015 karnet dzienny dla każdej Pani w cenie 10 zł. Dodatkowo wśród Pań, które odwiedzą Łysą Górę w weekend, wykonają swoje zdjęcie z elementem charakterystycznym dla SKI ARAENA ŁYSA GÓRA i prześlą zdjęcie na adres [email protected] wraz ze zgodą na publikację zdjęcia na naszej stronie internetowej i profilu Facebook, rozlosujemy 3 SUPER KARNETY na przyszły sezon oraz dla każdej autorki zdjęcia nagroda niespodzianka. To biere miotłę i lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Śnieg na łysej widziałam, byli też narciarze, sama nie jeździłam bo sabat miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... Kaem Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Byłem w niedzielę, trzy dni temu. Moje (niestety ) pierwsze nartowanie w tym sezonie ........ kwadratowo, na okrągło i w ogółe ddddooooppppppppppppa .. znaczy , chyba. A poza tym: - cudna słoneczna pogoda i lekki mróz - bajka - doskonale przygotowane trasy ( 2 x1000 m długości, łatwe stanowczo ) - na stokach mimo sporej ilości aut na parkingu nie było tłoczno - dobra praca wyciągów ( z malutkią przerwą orczyka) , czas oczekiwania około 6-8 minut - dwa fajne barki z dobrymi cenami Byłem w Dziwiszowie po raz pierwszy. Mój towarzysz po instruktorskiej lekcji odpuścił pług i nawet zaczął równolegle skręcać!!!! Moja lepsza połówka cała zakręcona, bo stok fajny, łatwy i dobrze zrobiony i pogoda cudna!! Ja też kontent jestem - kolega zrobił zacne postępy, Kobieta życia szczęśliwa no i okoliczności przyrody cudne !! Ps. Miałem okazję poznać i wymienić kilka słów z Panem Michałem Rażniewskim - jestem bardzo bardzo happy! Szkoda, że Tacy ludzie są odsuwani na margines ,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Aha...zapomniałem, ze będę tam znów z tą samą ekipą w sobotę tzn. 23 bm. Jakby ktoś z forum był, to dajcie znać na priva, odezwę się i może wypijemy wspólnie kawę czy czekoladkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Kaem, dnia 20 Sty 2016 - 23:37, napisał: Aha...zapomniałem, ze będę tam znów z tą samą ekipą w sobotę tzn. 23 bm. Jakby ktoś z forum był, to dajcie znać na priva, odezwę się i może wypijemy wspólnie kawę czy czekoladkę??? ciekaw jestem czy nie będziesz miał tłoku w sobotę. Osobiście mam ogromny sentyment do tego miejsca, a i jazdę na krawędzi da się tam świetnie ćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Łysa Góra - Dziwiszów × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Nordic78 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 zdjęcia są z czwartku, w środę tam byłem i było świetnie, ale w piątek padał deszcz, a w sobot/niedziele śnieg i ciekaw jestem czy przywróciło to dobry stan stoków Może jutro coś zaktualizują...sam bym się wybrał może we wtorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Może jutro coś zaktualizują...sam bym się wybrał może we wtorek? ja się wybieram tam jutro z córką, ma padać śnieg w ciągu dnia, ale trudno, będziemy walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 ja się wybieram tam jutro z córką, ma padać śnieg w ciągu dnia, ale trudno, będziemy walczyć to przyjemności i skrobnij cos po przyjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Warunki śniegowe super. Cały dzień sypało. Myślę że spadło do 20 cm nowego. Pogodowo ciężko bo jeszcze zawiewalo często mocniej. Ludzi mało jeździło się w koło. Max 2-3 minuty stania. Jutro powinna być bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Warunki śniegowe super. Cały dzień sypało. Myślę że spadło do 20 cm nowego. Pogodowo ciężko bo jeszcze zawiewalo często mocniej. Ludzi mało jeździło się w koło. Max 2-3 minuty stania. Jutro powinna być bajka. Ja jednak chyba się nie wybiorę.Znajomy nie chcę jechać,a samemu mi się nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Jakby ktoś się wybierał drogą Wrocław - Łysa Góra, to można jechać przez Jawor, Świerzawa. Przed Jaworem jest most w remoncie w miejscowości Luboradz, o czym informują znaki na drodze 345. Można jednak jechać drogą 363 na Jawor i objechać remontowany most krótko przez Marcinowice-Targoszyn i powrót na 363. W Świerzawie też jest jakiś most w remoncie i są znaki zakaz ruchu, ale obecnie przekreślone i most przejezdny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... MarioJ Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Z fejsa. Świętujemy z Kobietami z okazji ich święta! W dniu 8 marca 2015 karnet dzienny dla każdej Pani w cenie 10 zł. Dodatkowo wśród Pań, które odwiedzą Łysą Górę w weekend, wykonają swoje zdjęcie z elementem charakterystycznym dla SKI ARAENA ŁYSA GÓRA i prześlą zdjęcie na adres [email protected] wraz ze zgodą na publikację zdjęcia na naszej stronie internetowej i profilu Facebook, rozlosujemy 3 SUPER KARNETY na przyszły sezon oraz dla każdej autorki zdjęcia nagroda niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Z fejsa. Świętujemy z Kobietami z okazji ich święta! W dniu 8 marca 2015 karnet dzienny dla każdej Pani w cenie 10 zł. Dodatkowo wśród Pań, które odwiedzą Łysą Górę w weekend, wykonają swoje zdjęcie z elementem charakterystycznym dla SKI ARAENA ŁYSA GÓRA i prześlą zdjęcie na adres [email protected] wraz ze zgodą na publikację zdjęcia na naszej stronie internetowej i profilu Facebook, rozlosujemy 3 SUPER KARNETY na przyszły sezon oraz dla każdej autorki zdjęcia nagroda niespodzianka. To biere miotłę i lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Śnieg na łysej widziałam, byli też narciarze, sama nie jeździłam bo sabat miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... Kaem Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Byłem w niedzielę, trzy dni temu. Moje (niestety ) pierwsze nartowanie w tym sezonie ........ kwadratowo, na okrągło i w ogółe ddddooooppppppppppppa .. znaczy , chyba. A poza tym: - cudna słoneczna pogoda i lekki mróz - bajka - doskonale przygotowane trasy ( 2 x1000 m długości, łatwe stanowczo ) - na stokach mimo sporej ilości aut na parkingu nie było tłoczno - dobra praca wyciągów ( z malutkią przerwą orczyka) , czas oczekiwania około 6-8 minut - dwa fajne barki z dobrymi cenami Byłem w Dziwiszowie po raz pierwszy. Mój towarzysz po instruktorskiej lekcji odpuścił pług i nawet zaczął równolegle skręcać!!!! Moja lepsza połówka cała zakręcona, bo stok fajny, łatwy i dobrze zrobiony i pogoda cudna!! Ja też kontent jestem - kolega zrobił zacne postępy, Kobieta życia szczęśliwa no i okoliczności przyrody cudne !! Ps. Miałem okazję poznać i wymienić kilka słów z Panem Michałem Rażniewskim - jestem bardzo bardzo happy! Szkoda, że Tacy ludzie są odsuwani na margines ,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Aha...zapomniałem, ze będę tam znów z tą samą ekipą w sobotę tzn. 23 bm. Jakby ktoś z forum był, to dajcie znać na priva, odezwę się i może wypijemy wspólnie kawę czy czekoladkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Kaem, dnia 20 Sty 2016 - 23:37, napisał: Aha...zapomniałem, ze będę tam znów z tą samą ekipą w sobotę tzn. 23 bm. Jakby ktoś z forum był, to dajcie znać na priva, odezwę się i może wypijemy wspólnie kawę czy czekoladkę??? ciekaw jestem czy nie będziesz miał tłoku w sobotę. Osobiście mam ogromny sentyment do tego miejsca, a i jazdę na krawędzi da się tam świetnie ćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Łysa Góra - Dziwiszów × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Może jutro coś zaktualizują...sam bym się wybrał może we wtorek? ja się wybieram tam jutro z córką, ma padać śnieg w ciągu dnia, ale trudno, będziemy walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 ja się wybieram tam jutro z córką, ma padać śnieg w ciągu dnia, ale trudno, będziemy walczyć to przyjemności i skrobnij cos po przyjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Warunki śniegowe super. Cały dzień sypało. Myślę że spadło do 20 cm nowego. Pogodowo ciężko bo jeszcze zawiewalo często mocniej. Ludzi mało jeździło się w koło. Max 2-3 minuty stania. Jutro powinna być bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Warunki śniegowe super. Cały dzień sypało. Myślę że spadło do 20 cm nowego. Pogodowo ciężko bo jeszcze zawiewalo często mocniej. Ludzi mało jeździło się w koło. Max 2-3 minuty stania. Jutro powinna być bajka. Ja jednak chyba się nie wybiorę.Znajomy nie chcę jechać,a samemu mi się nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Jakby ktoś się wybierał drogą Wrocław - Łysa Góra, to można jechać przez Jawor, Świerzawa. Przed Jaworem jest most w remoncie w miejscowości Luboradz, o czym informują znaki na drodze 345. Można jednak jechać drogą 363 na Jawor i objechać remontowany most krótko przez Marcinowice-Targoszyn i powrót na 363. W Świerzawie też jest jakiś most w remoncie i są znaki zakaz ruchu, ale obecnie przekreślone i most przejezdny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... MarioJ Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Z fejsa. Świętujemy z Kobietami z okazji ich święta! W dniu 8 marca 2015 karnet dzienny dla każdej Pani w cenie 10 zł. Dodatkowo wśród Pań, które odwiedzą Łysą Górę w weekend, wykonają swoje zdjęcie z elementem charakterystycznym dla SKI ARAENA ŁYSA GÓRA i prześlą zdjęcie na adres [email protected] wraz ze zgodą na publikację zdjęcia na naszej stronie internetowej i profilu Facebook, rozlosujemy 3 SUPER KARNETY na przyszły sezon oraz dla każdej autorki zdjęcia nagroda niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Z fejsa. Świętujemy z Kobietami z okazji ich święta! W dniu 8 marca 2015 karnet dzienny dla każdej Pani w cenie 10 zł. Dodatkowo wśród Pań, które odwiedzą Łysą Górę w weekend, wykonają swoje zdjęcie z elementem charakterystycznym dla SKI ARAENA ŁYSA GÓRA i prześlą zdjęcie na adres [email protected] wraz ze zgodą na publikację zdjęcia na naszej stronie internetowej i profilu Facebook, rozlosujemy 3 SUPER KARNETY na przyszły sezon oraz dla każdej autorki zdjęcia nagroda niespodzianka. To biere miotłę i lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Śnieg na łysej widziałam, byli też narciarze, sama nie jeździłam bo sabat miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... Kaem Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Byłem w niedzielę, trzy dni temu. Moje (niestety ) pierwsze nartowanie w tym sezonie ........ kwadratowo, na okrągło i w ogółe ddddooooppppppppppppa .. znaczy , chyba. A poza tym: - cudna słoneczna pogoda i lekki mróz - bajka - doskonale przygotowane trasy ( 2 x1000 m długości, łatwe stanowczo ) - na stokach mimo sporej ilości aut na parkingu nie było tłoczno - dobra praca wyciągów ( z malutkią przerwą orczyka) , czas oczekiwania około 6-8 minut - dwa fajne barki z dobrymi cenami Byłem w Dziwiszowie po raz pierwszy. Mój towarzysz po instruktorskiej lekcji odpuścił pług i nawet zaczął równolegle skręcać!!!! Moja lepsza połówka cała zakręcona, bo stok fajny, łatwy i dobrze zrobiony i pogoda cudna!! Ja też kontent jestem - kolega zrobił zacne postępy, Kobieta życia szczęśliwa no i okoliczności przyrody cudne !! Ps. Miałem okazję poznać i wymienić kilka słów z Panem Michałem Rażniewskim - jestem bardzo bardzo happy! Szkoda, że Tacy ludzie są odsuwani na margines ,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Aha...zapomniałem, ze będę tam znów z tą samą ekipą w sobotę tzn. 23 bm. Jakby ktoś z forum był, to dajcie znać na priva, odezwę się i może wypijemy wspólnie kawę czy czekoladkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Kaem, dnia 20 Sty 2016 - 23:37, napisał: Aha...zapomniałem, ze będę tam znów z tą samą ekipą w sobotę tzn. 23 bm. Jakby ktoś z forum był, to dajcie znać na priva, odezwę się i może wypijemy wspólnie kawę czy czekoladkę??? ciekaw jestem czy nie będziesz miał tłoku w sobotę. Osobiście mam ogromny sentyment do tego miejsca, a i jazdę na krawędzi da się tam świetnie ćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Łysa Góra - Dziwiszów
Nordic78 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 ja się wybieram tam jutro z córką, ma padać śnieg w ciągu dnia, ale trudno, będziemy walczyć to przyjemności i skrobnij cos po przyjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Warunki śniegowe super. Cały dzień sypało. Myślę że spadło do 20 cm nowego. Pogodowo ciężko bo jeszcze zawiewalo często mocniej. Ludzi mało jeździło się w koło. Max 2-3 minuty stania. Jutro powinna być bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Warunki śniegowe super. Cały dzień sypało. Myślę że spadło do 20 cm nowego. Pogodowo ciężko bo jeszcze zawiewalo często mocniej. Ludzi mało jeździło się w koło. Max 2-3 minuty stania. Jutro powinna być bajka. Ja jednak chyba się nie wybiorę.Znajomy nie chcę jechać,a samemu mi się nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Jakby ktoś się wybierał drogą Wrocław - Łysa Góra, to można jechać przez Jawor, Świerzawa. Przed Jaworem jest most w remoncie w miejscowości Luboradz, o czym informują znaki na drodze 345. Można jednak jechać drogą 363 na Jawor i objechać remontowany most krótko przez Marcinowice-Targoszyn i powrót na 363. W Świerzawie też jest jakiś most w remoncie i są znaki zakaz ruchu, ale obecnie przekreślone i most przejezdny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... MarioJ Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Z fejsa. Świętujemy z Kobietami z okazji ich święta! W dniu 8 marca 2015 karnet dzienny dla każdej Pani w cenie 10 zł. Dodatkowo wśród Pań, które odwiedzą Łysą Górę w weekend, wykonają swoje zdjęcie z elementem charakterystycznym dla SKI ARAENA ŁYSA GÓRA i prześlą zdjęcie na adres [email protected] wraz ze zgodą na publikację zdjęcia na naszej stronie internetowej i profilu Facebook, rozlosujemy 3 SUPER KARNETY na przyszły sezon oraz dla każdej autorki zdjęcia nagroda niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Z fejsa. Świętujemy z Kobietami z okazji ich święta! W dniu 8 marca 2015 karnet dzienny dla każdej Pani w cenie 10 zł. Dodatkowo wśród Pań, które odwiedzą Łysą Górę w weekend, wykonają swoje zdjęcie z elementem charakterystycznym dla SKI ARAENA ŁYSA GÓRA i prześlą zdjęcie na adres [email protected] wraz ze zgodą na publikację zdjęcia na naszej stronie internetowej i profilu Facebook, rozlosujemy 3 SUPER KARNETY na przyszły sezon oraz dla każdej autorki zdjęcia nagroda niespodzianka. To biere miotłę i lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Śnieg na łysej widziałam, byli też narciarze, sama nie jeździłam bo sabat miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... Kaem Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Byłem w niedzielę, trzy dni temu. Moje (niestety ) pierwsze nartowanie w tym sezonie ........ kwadratowo, na okrągło i w ogółe ddddooooppppppppppppa .. znaczy , chyba. A poza tym: - cudna słoneczna pogoda i lekki mróz - bajka - doskonale przygotowane trasy ( 2 x1000 m długości, łatwe stanowczo ) - na stokach mimo sporej ilości aut na parkingu nie było tłoczno - dobra praca wyciągów ( z malutkią przerwą orczyka) , czas oczekiwania około 6-8 minut - dwa fajne barki z dobrymi cenami Byłem w Dziwiszowie po raz pierwszy. Mój towarzysz po instruktorskiej lekcji odpuścił pług i nawet zaczął równolegle skręcać!!!! Moja lepsza połówka cała zakręcona, bo stok fajny, łatwy i dobrze zrobiony i pogoda cudna!! Ja też kontent jestem - kolega zrobił zacne postępy, Kobieta życia szczęśliwa no i okoliczności przyrody cudne !! Ps. Miałem okazję poznać i wymienić kilka słów z Panem Michałem Rażniewskim - jestem bardzo bardzo happy! Szkoda, że Tacy ludzie są odsuwani na margines ,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Aha...zapomniałem, ze będę tam znów z tą samą ekipą w sobotę tzn. 23 bm. Jakby ktoś z forum był, to dajcie znać na priva, odezwę się i może wypijemy wspólnie kawę czy czekoladkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Kaem, dnia 20 Sty 2016 - 23:37, napisał: Aha...zapomniałem, ze będę tam znów z tą samą ekipą w sobotę tzn. 23 bm. Jakby ktoś z forum był, to dajcie znać na priva, odezwę się i może wypijemy wspólnie kawę czy czekoladkę??? ciekaw jestem czy nie będziesz miał tłoku w sobotę. Osobiście mam ogromny sentyment do tego miejsca, a i jazdę na krawędzi da się tam świetnie ćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Łysa Góra - Dziwiszów
MarioJ Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Warunki śniegowe super. Cały dzień sypało. Myślę że spadło do 20 cm nowego. Pogodowo ciężko bo jeszcze zawiewalo często mocniej. Ludzi mało jeździło się w koło. Max 2-3 minuty stania. Jutro powinna być bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nordic78 Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Warunki śniegowe super. Cały dzień sypało. Myślę że spadło do 20 cm nowego. Pogodowo ciężko bo jeszcze zawiewalo często mocniej. Ludzi mało jeździło się w koło. Max 2-3 minuty stania. Jutro powinna być bajka. Ja jednak chyba się nie wybiorę.Znajomy nie chcę jechać,a samemu mi się nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Jakby ktoś się wybierał drogą Wrocław - Łysa Góra, to można jechać przez Jawor, Świerzawa. Przed Jaworem jest most w remoncie w miejscowości Luboradz, o czym informują znaki na drodze 345. Można jednak jechać drogą 363 na Jawor i objechać remontowany most krótko przez Marcinowice-Targoszyn i powrót na 363. W Świerzawie też jest jakiś most w remoncie i są znaki zakaz ruchu, ale obecnie przekreślone i most przejezdny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Z fejsa. Świętujemy z Kobietami z okazji ich święta! W dniu 8 marca 2015 karnet dzienny dla każdej Pani w cenie 10 zł. Dodatkowo wśród Pań, które odwiedzą Łysą Górę w weekend, wykonają swoje zdjęcie z elementem charakterystycznym dla SKI ARAENA ŁYSA GÓRA i prześlą zdjęcie na adres [email protected] wraz ze zgodą na publikację zdjęcia na naszej stronie internetowej i profilu Facebook, rozlosujemy 3 SUPER KARNETY na przyszły sezon oraz dla każdej autorki zdjęcia nagroda niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Z fejsa. Świętujemy z Kobietami z okazji ich święta! W dniu 8 marca 2015 karnet dzienny dla każdej Pani w cenie 10 zł. Dodatkowo wśród Pań, które odwiedzą Łysą Górę w weekend, wykonają swoje zdjęcie z elementem charakterystycznym dla SKI ARAENA ŁYSA GÓRA i prześlą zdjęcie na adres [email protected] wraz ze zgodą na publikację zdjęcia na naszej stronie internetowej i profilu Facebook, rozlosujemy 3 SUPER KARNETY na przyszły sezon oraz dla każdej autorki zdjęcia nagroda niespodzianka. To biere miotłę i lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Śnieg na łysej widziałam, byli też narciarze, sama nie jeździłam bo sabat miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... Kaem Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Byłem w niedzielę, trzy dni temu. Moje (niestety ) pierwsze nartowanie w tym sezonie ........ kwadratowo, na okrągło i w ogółe ddddooooppppppppppppa .. znaczy , chyba. A poza tym: - cudna słoneczna pogoda i lekki mróz - bajka - doskonale przygotowane trasy ( 2 x1000 m długości, łatwe stanowczo ) - na stokach mimo sporej ilości aut na parkingu nie było tłoczno - dobra praca wyciągów ( z malutkią przerwą orczyka) , czas oczekiwania około 6-8 minut - dwa fajne barki z dobrymi cenami Byłem w Dziwiszowie po raz pierwszy. Mój towarzysz po instruktorskiej lekcji odpuścił pług i nawet zaczął równolegle skręcać!!!! Moja lepsza połówka cała zakręcona, bo stok fajny, łatwy i dobrze zrobiony i pogoda cudna!! Ja też kontent jestem - kolega zrobił zacne postępy, Kobieta życia szczęśliwa no i okoliczności przyrody cudne !! Ps. Miałem okazję poznać i wymienić kilka słów z Panem Michałem Rażniewskim - jestem bardzo bardzo happy! Szkoda, że Tacy ludzie są odsuwani na margines ,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Aha...zapomniałem, ze będę tam znów z tą samą ekipą w sobotę tzn. 23 bm. Jakby ktoś z forum był, to dajcie znać na priva, odezwę się i może wypijemy wspólnie kawę czy czekoladkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Kaem, dnia 20 Sty 2016 - 23:37, napisał: Aha...zapomniałem, ze będę tam znów z tą samą ekipą w sobotę tzn. 23 bm. Jakby ktoś z forum był, to dajcie znać na priva, odezwę się i może wypijemy wspólnie kawę czy czekoladkę??? ciekaw jestem czy nie będziesz miał tłoku w sobotę. Osobiście mam ogromny sentyment do tego miejsca, a i jazdę na krawędzi da się tam świetnie ćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
zeberkaa Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Śnieg na łysej widziałam, byli też narciarze, sama nie jeździłam bo sabat miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Byłem w niedzielę, trzy dni temu. Moje (niestety ) pierwsze nartowanie w tym sezonie ........ kwadratowo, na okrągło i w ogółe ddddooooppppppppppppa .. znaczy , chyba. A poza tym: - cudna słoneczna pogoda i lekki mróz - bajka - doskonale przygotowane trasy ( 2 x1000 m długości, łatwe stanowczo ) - na stokach mimo sporej ilości aut na parkingu nie było tłoczno - dobra praca wyciągów ( z malutkią przerwą orczyka) , czas oczekiwania około 6-8 minut - dwa fajne barki z dobrymi cenami Byłem w Dziwiszowie po raz pierwszy. Mój towarzysz po instruktorskiej lekcji odpuścił pług i nawet zaczął równolegle skręcać!!!! Moja lepsza połówka cała zakręcona, bo stok fajny, łatwy i dobrze zrobiony i pogoda cudna!! Ja też kontent jestem - kolega zrobił zacne postępy, Kobieta życia szczęśliwa no i okoliczności przyrody cudne !! Ps. Miałem okazję poznać i wymienić kilka słów z Panem Michałem Rażniewskim - jestem bardzo bardzo happy! Szkoda, że Tacy ludzie są odsuwani na margines ,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Aha...zapomniałem, ze będę tam znów z tą samą ekipą w sobotę tzn. 23 bm. Jakby ktoś z forum był, to dajcie znać na priva, odezwę się i może wypijemy wspólnie kawę czy czekoladkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Kaem, dnia 20 Sty 2016 - 23:37, napisał: Aha...zapomniałem, ze będę tam znów z tą samą ekipą w sobotę tzn. 23 bm. Jakby ktoś z forum był, to dajcie znać na priva, odezwę się i może wypijemy wspólnie kawę czy czekoladkę??? ciekaw jestem czy nie będziesz miał tłoku w sobotę. Osobiście mam ogromny sentyment do tego miejsca, a i jazdę na krawędzi da się tam świetnie ćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi