star Napisano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 Pojawiło się badanie, w którym lek przeciwmalaryczny- hydroksychlorohina wydaje się zwiększył śmiertelność. ( u ciężko chorych.... ) ...dzięki Bogu, że siostra forumowicza-Andrzeja z anosmią... lekko to przeszła) A Remdesivir na Ebola podobno skraca okres wypisu z OIMOu do 6 dni. Gilead’a akcje poszły w górę po nielegalnym przecieku informacji z konferencji lekarskiej w Chicago. Po czym Bostońska grupa próbowała zdementować te fascynacje jako przedwczesne. U mnie pojawiły się testy na Koronę.... które można zakupić, zrobić sobie wymaz i wysłać pocztą do badania. Tak myślę, że jakby Polski rząd się postarał, to każdy mógłby z kartą do głosowania wrzucić do tej samej skrzynki próbkę na badanie.... nie jestem pewna czy wymaga to plucia do probówki .... więc jeśli większość z nas tak jak ja nie umie pluć precyzyjnie wiec jest duża szansa zebrania się materiałów na innych ważnych kartach. slyszalem, ze wirus zachowuje sie takze w kale, po co pluc do tych kopert? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 812 Dodano 4 l Ostatniej odpowiedzi 4 l Top użytkownicy w tym temacie 37 110 30 35 Popularne dni 24 Lut 71 25 Lut 43 1 Kwi 41 22 Mar 40 Top użytkownicy w tym temacie paw1 37 odpowiedzi wkg 110 odpowiedzi JacekMa 30 odpowiedzi star 35 odpowiedzi Popularne dni 24 Lut 2020 71 odpowiedzi 25 Lut 2020 43 odpowiedzi 1 Kwi 2020 41 odpowiedzi 22 Mar 2020 40 odpowiedzi Joanna Sm Napisano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 slyszalem, ze wirus zachowuje sie takze w kale, po co pluc do tych kopert? Wierz mi na słowo pluciem łatwiej wycelować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 Wierz mi na słowo pluciem łatwiej wycelować . Ja bym nie byl az taki drobiazgowy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 32 z 33 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Joanna Sm Napisano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 slyszalem, ze wirus zachowuje sie takze w kale, po co pluc do tych kopert? Wierz mi na słowo pluciem łatwiej wycelować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 Wierz mi na słowo pluciem łatwiej wycelować . Ja bym nie byl az taki drobiazgowy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 32 z 33 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi