a_senior Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Takie coś mi podpowiedział YT. Nakręcony zjazd ze szczytu prawie do Kuźnic. Dalej się nie dało. Niezłe warunki, zwłaszcza na górze. Brak muld. Miło mi się zrobiło, bo w dzieciństwie i młodości bywałem tam często. W zasadzie tylko tam i na Gubałówce. Dopiero potem pojawił się Szczyrk. Piękne czasy, bo człek był młody i silny. I to pomimo wiadomych okoliczności. Niewiele się tam zmieniło, by nie powiedzieć nic. Doszły jakieś pomarańczowe zabezpieczenia w dolnym odcinku. W każdym razie cieplutko mi się zrobiło. https://www.youtube....h?v=kYEzBAeGSEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Takie coś mi podpowiedział YT. Nakręcony zjazd ze szczytu prawie do Kuźnic. Dalej się nie dało. Niezłe warunki, zwłaszcza na górze. Brak muld. Miło mi się zrobiło bo w dzieciństwie i młodości bywałem tak często. W zasadzie tylko tam i na Gubałówce. Dopiero potem pojawił się Szczyrk. Piękne czasy, bo człek był młody i silny. I to pomimo wiadomych okoliczności. Niewiele się tam zmieniło, by nie powiedzieć nic. Doszły jakieś pomarańczowe zabezpieczenia w dolnym odcinku. W każdym razie cieplutko mi się zrobiło. Dla leniwych;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi