krzysio15 Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 "Właśnie dostałem oficjalne informacje od zarządu spółki CTE. Całkowicie wycofują się z Korbielowa, Buczynka nie zostanie uruchomiona w tym sezonie, czekają na nowego inwestora, który będzie w stanie wykupić to co tam zostawiają." (wypowiedź z forum korbielow.com). Ciekawe tylko czy znajdzie się jakiś inwestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 781 Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 1 Sty Top użytkownicy w tym temacie 43 38 60 64 Popularne dni 27 Gru 23 21 Sty 12 24 Lut 10 4 Sty 9 Top użytkownicy w tym temacie abstinent 43 odpowiedzi daro65_del 38 odpowiedzi loockas 60 odpowiedzi bubol.T 64 odpowiedzi Popularne dni 27 Gru 2018 23 odpowiedzi 21 Sty 2013 12 odpowiedzi 24 Lut 2011 10 odpowiedzi 4 Sty 2015 9 odpowiedzi Popularne posty Robur82 1 Stycznia 31.12 Jeździłem na orczykach, warunki rewelacyjne. Późno zaczeliśmy chyba 10.30 a stok super, może na samym końcu trasy pod dolnym orczykiem jakiś sporadyczny kamień wystawal i chyba w jednym czy dwóc Dodane grafiki Adam ..DUCH Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 http://korbielow.net/oj musi być bardzo źle skoro reklamują Groniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Jak tal dalej pójdzie z "inwestowaniem" w ten ośrodek, to wszystkie orczyki się pourywają, a krzesełka na Szczawiny pospadają ze starości. Jestem zakochany w tym miejscu i trudno patrzeć jak ośrodek z takim potencjałem górskim się marnuje. Szczyrk się za to zaczyna budzić. Jak zrealizują założone plany, to może chociaż Szczyrk powróci na szczyt polskich kurortów narciarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 O witam kolegę z trzepaka widzę że nie jestem jedynym sieciowcem wypatrującym zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Podobno zaczęli śnieżyć w Korbielowie. Buczynka na pewno nie ruszy w tym roku. O witam kolegę z trzepaka widzę że nie jestem jedynym sieciowcem wypatrującym zimy Jaki ten Internet mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tedii Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Piękny ośrodek. Dawno tam nie byłem. Ten orczyk jadący z górki jeszcze jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Piękny ośrodek. Dawno tam nie byłem. Ten orczyk jadący z górki jeszcze jest? Niestety nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... loockas Napisano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Solisko startuje w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Zdjęcie bardzo kiepskiej jakości,na dodatek forumowe towarzystwo nie chciało się ustawić widać za to piękną pogodę i działający stok Śniegu mogło by być więcej bo latały miejscami luźne kamyki,ale nie było to bardzo uciążliwe, jak widać armatki działają i można fajnie pojeździć. wg. informacji za tydzień planowane jest uruchomienie kolejnych tras,informacja ma być na stronie w piątek. Nie ma też wspólnego karnetu z Babą,choć cennik jest całkiem ok. za cenę 2godzinnego karnetu w Białce tu można jeździć 4godziny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... loockas Napisano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Ktoś był ostatnio na Pilsku? Na stronie informują o kamieniach na trasie Miziowa-Szczawiny. Faktycznie tak źle i lepiej poczekać na lepsze warunki, czy da się bezstresowo pojeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Doczekaliśmy lepszych warunków. Jutro zamierzam się wybrać z Dąbrowy Górniczej na Pilsko - chce być na miejscu przed 8:00 i jeździć do 12:00. Napisz koniecznie po powrocie jak warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Doczekaliśmy lepszych warunków. Jutro zamierzam się wybrać z Dąbrowy Górniczej na Pilsko - chce być na miejscu przed 8:00 i jeździć do 12:00. Mam miejsca w samochodzie więc mogę zabrać kogoś po drodze lub najlepiej z DG. Gdyby ktoś był zainteresowany proszę o info na priv dzsiaj do godziny 16:00. I jak tam był ktoś w Korbielowie po ostatnich opadach ,jak tak ,to napiszcie jak z warunkami i frekwencją ,planuję się wybrać w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Wygląda to bardzo dobrze http://korbielow.net...ews/2017/01/06/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Niestety nie mogłem jechać ale wybieram się jutro albo na Pilsko albo do Szczyrku. Po powrocie napisze co i jak. Też planuję gdzieś jutro,tylko gdzie może być luźniej.?? Pilsko ,Szczyrk a może by na W Raczę,jeszcze nie byłem a piszą że wszystko działa..a może coś innego jeszcze.. Jestem chętny na jakieś towarzystwo na stoku,zawsze raźniej,szczególnie w mroźny poranek gdyby ktoś z moich stron to mam miejsca w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Też planuję gdzieś jutro,tylko gdzie może być luźniej.?? Pilsko ,Szczyrk a może by na W Raczę,jeszcze nie byłem a piszą że wszystko działa..a może coś innego jeszcze.. Jestem chętny na jakieś towarzystwo na stoku,zawsze raźniej,szczególnie w mroźny poranek gdyby ktoś z moich stron to mam miejsca w aucie. Cześć Adam my planujemy wyskoczyć gdzieś w niedzielę ,w grę wchodzi właśnie Wielka Racza. bo wygląda dobrze ,albo Pilsko ,jutro dam znać gdzie jedziemy .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Cześć Adam my planujemy wyskoczyć gdzieś w niedzielę ,w grę wchodzi właśnie Wielka Racza. bo wygląda dobrze ,albo Pilsko ,jutro dam znać gdzie jedziemy .Pozdrawiam Hej Tomek widziałem że się wybieracie,szkoda że nie jutro.. w niedzielę właśnie nie wiem czy będę mógł,ale ma być cieplej Z doświadczenia gdzie byś jutro pojechał ? na Raczy bywają tłumy i kolejki? chyba z miejsc które wymieniłem najwięcej tam było by jazdy w tej chwili,choć Korbielów mam najbliżej. Najbardziej nie lubię na stoku właśnie kolejek.. no i tłoku, przeglądając niektóre kamery dziś sytuacja nie zachęca,ale dnia szkoda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Hej Tomek widziałem że się wybieracie,szkoda że nie jutro.. w niedzielę właśnie nie wiem czy będę mógł,ale ma być cieplej Z doświadczenia gdzie byś jutro pojechał ? na Raczy bywają tłumy i kolejki? chyba z miejsc które wymieniłem najwięcej tam było by jazdy w tej chwili,choć Korbielów mam najbliżej. Najbardziej nie lubię na stoku właśnie kolejek.. no i tłoku, przeglądając niektóre kamery dziś sytuacja nie zachęca,ale dnia szkoda.. Na Raczy rzadko bywają kolejki, jak już są to na Dedovce w godzinach szczytu,wtedy przenosimy się na Laliki i Marguske,tam stoisz max kilka minut ,ja bym jechał na Raczę na pewno Ci się spodoba ,jest gdzie pojeździć ,warunki będą bardzo dobre. Pilsko ma otwarte w zasadzie dwie trasy ,bo nie liczę dolnego krótkiego krzesełka. Kolejek nie powinno być też w Szczyrku na Son,w Sylwestra nie było ludzi ,jazda na okrągło. Jutro nie damy rady ,bo idziemy dzisiaj na koncert i się raczej nie zwleczemy z rana. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Na pewno na Pilsku będzie mniej ludzi niż na Raczy, ale na Raczy jest zdecydowanie bardziej cywilizowanie, a od rana da się pojeździć bez tłoku. Na Lalikach jest zwykle pusto, bo tam raczej rodziny z dziećmi się nie wybierają. Z tego co widzę wciąż można nabyć groupona i cieszyć się dniem na Raczy za 70zł. Biorąc pod uwagę kurs euro, to naprawdę warto: https://www.groupon....-raca-oscadnica Jak jeszcze nie byłeś, to polecam. Ja bardzo lubię ten ośrodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Pogoda jednak dziś wygrała nie jestem w stanie odczuwać przyjemności na nartach poniżej -20stopni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 czy odcinek trasy 5 pomiędzy Hala Szczawiny a Polana strugi jest otwarty, czy trzeba wracać na dół krzesłem? łącznik 6 z hali miziowej do szlakówki jest otwarty? Takie jest oficjalne stanowisko: Powrót z górnych partii możliwy koleją Szczawiny lub trasa nr 6 przez Buczynkę a nie oficjalnie to pewnie będzie można zjechać na sam dół trasą nr 5, wiadomo trzeba uważać na jakieś większe kamienie, ale przy takiej ilości śniegu chyba nie powinno być źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 czy odcinek trasy 5 pomiędzy Hala Szczawiny a Polana strugi jest otwarty, czy trzeba wracać na dół krzesłem? łącznik 6 z hali miziowej do szlakówki jest otwarty? Trasa 5 na tym odcinku - nie atrakcyjna i nigdy nie przygotowywana - niezależnie od zimy zawsze kamienie. Szkoda nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Kolega był wczoraj. Zjechał na dół 5-tką ale mówi, że drugi raz by tego nie zrobił. Są miejsca ze sporą ilością kamieni. Patrząc dzisiaj na kamerki wydaje mi się, że Korbielów będzie dobrą bazą wypadową na czas ferii. Tłoków na Miziowej raczej nie było. Z resztą nie ma co ukrywać, to kiepskie miejsce na rodzinny wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 byłem w sobotę, warunki całkiem niezłe prawie igła, kolejek brak, na dół przez buczynkę, wszystko przygotowane i przejezdne najbardziej żal krzesła na buczynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Pojawiła się drobna szansa - na FB, na profilu "Korbielów.net" admin odpisał w komentarzach, że przy dogadaniu się kilku stron, jest szansa jeszcze w tym sezonie na otwarcie Buczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 To może zacytuję post, bo też śledzę uważnie ich profil: Na dzień dzisiejszy Nie. Zarząd spółki CTE Sp. z o.o. właściel stacji podjął decyzję o zamknięciu wyciągu do odwołania. Uważam, że jeśli dojdzie do porozumienia stron jest możliwość uruchomienia tej kolejki. Jeśli będzie taka decyzja będziemy informować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 32 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Korbielów Pilsko - Ośrodek narciarski × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Adam ..DUCH Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 http://korbielow.net/oj musi być bardzo źle skoro reklamują Groniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loockas Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Jak tal dalej pójdzie z "inwestowaniem" w ten ośrodek, to wszystkie orczyki się pourywają, a krzesełka na Szczawiny pospadają ze starości. Jestem zakochany w tym miejscu i trudno patrzeć jak ośrodek z takim potencjałem górskim się marnuje. Szczyrk się za to zaczyna budzić. Jak zrealizują założone plany, to może chociaż Szczyrk powróci na szczyt polskich kurortów narciarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linek Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 O witam kolegę z trzepaka widzę że nie jestem jedynym sieciowcem wypatrującym zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Podobno zaczęli śnieżyć w Korbielowie. Buczynka na pewno nie ruszy w tym roku. O witam kolegę z trzepaka widzę że nie jestem jedynym sieciowcem wypatrującym zimy Jaki ten Internet mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tedii Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Piękny ośrodek. Dawno tam nie byłem. Ten orczyk jadący z górki jeszcze jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Piękny ośrodek. Dawno tam nie byłem. Ten orczyk jadący z górki jeszcze jest? Niestety nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... loockas Napisano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Solisko startuje w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Zdjęcie bardzo kiepskiej jakości,na dodatek forumowe towarzystwo nie chciało się ustawić widać za to piękną pogodę i działający stok Śniegu mogło by być więcej bo latały miejscami luźne kamyki,ale nie było to bardzo uciążliwe, jak widać armatki działają i można fajnie pojeździć. wg. informacji za tydzień planowane jest uruchomienie kolejnych tras,informacja ma być na stronie w piątek. Nie ma też wspólnego karnetu z Babą,choć cennik jest całkiem ok. za cenę 2godzinnego karnetu w Białce tu można jeździć 4godziny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... loockas Napisano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Ktoś był ostatnio na Pilsku? Na stronie informują o kamieniach na trasie Miziowa-Szczawiny. Faktycznie tak źle i lepiej poczekać na lepsze warunki, czy da się bezstresowo pojeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Doczekaliśmy lepszych warunków. Jutro zamierzam się wybrać z Dąbrowy Górniczej na Pilsko - chce być na miejscu przed 8:00 i jeździć do 12:00. Napisz koniecznie po powrocie jak warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Doczekaliśmy lepszych warunków. Jutro zamierzam się wybrać z Dąbrowy Górniczej na Pilsko - chce być na miejscu przed 8:00 i jeździć do 12:00. Mam miejsca w samochodzie więc mogę zabrać kogoś po drodze lub najlepiej z DG. Gdyby ktoś był zainteresowany proszę o info na priv dzsiaj do godziny 16:00. I jak tam był ktoś w Korbielowie po ostatnich opadach ,jak tak ,to napiszcie jak z warunkami i frekwencją ,planuję się wybrać w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Wygląda to bardzo dobrze http://korbielow.net...ews/2017/01/06/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Niestety nie mogłem jechać ale wybieram się jutro albo na Pilsko albo do Szczyrku. Po powrocie napisze co i jak. Też planuję gdzieś jutro,tylko gdzie może być luźniej.?? Pilsko ,Szczyrk a może by na W Raczę,jeszcze nie byłem a piszą że wszystko działa..a może coś innego jeszcze.. Jestem chętny na jakieś towarzystwo na stoku,zawsze raźniej,szczególnie w mroźny poranek gdyby ktoś z moich stron to mam miejsca w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Też planuję gdzieś jutro,tylko gdzie może być luźniej.?? Pilsko ,Szczyrk a może by na W Raczę,jeszcze nie byłem a piszą że wszystko działa..a może coś innego jeszcze.. Jestem chętny na jakieś towarzystwo na stoku,zawsze raźniej,szczególnie w mroźny poranek gdyby ktoś z moich stron to mam miejsca w aucie. Cześć Adam my planujemy wyskoczyć gdzieś w niedzielę ,w grę wchodzi właśnie Wielka Racza. bo wygląda dobrze ,albo Pilsko ,jutro dam znać gdzie jedziemy .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Cześć Adam my planujemy wyskoczyć gdzieś w niedzielę ,w grę wchodzi właśnie Wielka Racza. bo wygląda dobrze ,albo Pilsko ,jutro dam znać gdzie jedziemy .Pozdrawiam Hej Tomek widziałem że się wybieracie,szkoda że nie jutro.. w niedzielę właśnie nie wiem czy będę mógł,ale ma być cieplej Z doświadczenia gdzie byś jutro pojechał ? na Raczy bywają tłumy i kolejki? chyba z miejsc które wymieniłem najwięcej tam było by jazdy w tej chwili,choć Korbielów mam najbliżej. Najbardziej nie lubię na stoku właśnie kolejek.. no i tłoku, przeglądając niektóre kamery dziś sytuacja nie zachęca,ale dnia szkoda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Hej Tomek widziałem że się wybieracie,szkoda że nie jutro.. w niedzielę właśnie nie wiem czy będę mógł,ale ma być cieplej Z doświadczenia gdzie byś jutro pojechał ? na Raczy bywają tłumy i kolejki? chyba z miejsc które wymieniłem najwięcej tam było by jazdy w tej chwili,choć Korbielów mam najbliżej. Najbardziej nie lubię na stoku właśnie kolejek.. no i tłoku, przeglądając niektóre kamery dziś sytuacja nie zachęca,ale dnia szkoda.. Na Raczy rzadko bywają kolejki, jak już są to na Dedovce w godzinach szczytu,wtedy przenosimy się na Laliki i Marguske,tam stoisz max kilka minut ,ja bym jechał na Raczę na pewno Ci się spodoba ,jest gdzie pojeździć ,warunki będą bardzo dobre. Pilsko ma otwarte w zasadzie dwie trasy ,bo nie liczę dolnego krótkiego krzesełka. Kolejek nie powinno być też w Szczyrku na Son,w Sylwestra nie było ludzi ,jazda na okrągło. Jutro nie damy rady ,bo idziemy dzisiaj na koncert i się raczej nie zwleczemy z rana. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Na pewno na Pilsku będzie mniej ludzi niż na Raczy, ale na Raczy jest zdecydowanie bardziej cywilizowanie, a od rana da się pojeździć bez tłoku. Na Lalikach jest zwykle pusto, bo tam raczej rodziny z dziećmi się nie wybierają. Z tego co widzę wciąż można nabyć groupona i cieszyć się dniem na Raczy za 70zł. Biorąc pod uwagę kurs euro, to naprawdę warto: https://www.groupon....-raca-oscadnica Jak jeszcze nie byłeś, to polecam. Ja bardzo lubię ten ośrodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Pogoda jednak dziś wygrała nie jestem w stanie odczuwać przyjemności na nartach poniżej -20stopni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 czy odcinek trasy 5 pomiędzy Hala Szczawiny a Polana strugi jest otwarty, czy trzeba wracać na dół krzesłem? łącznik 6 z hali miziowej do szlakówki jest otwarty? Takie jest oficjalne stanowisko: Powrót z górnych partii możliwy koleją Szczawiny lub trasa nr 6 przez Buczynkę a nie oficjalnie to pewnie będzie można zjechać na sam dół trasą nr 5, wiadomo trzeba uważać na jakieś większe kamienie, ale przy takiej ilości śniegu chyba nie powinno być źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 czy odcinek trasy 5 pomiędzy Hala Szczawiny a Polana strugi jest otwarty, czy trzeba wracać na dół krzesłem? łącznik 6 z hali miziowej do szlakówki jest otwarty? Trasa 5 na tym odcinku - nie atrakcyjna i nigdy nie przygotowywana - niezależnie od zimy zawsze kamienie. Szkoda nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Kolega był wczoraj. Zjechał na dół 5-tką ale mówi, że drugi raz by tego nie zrobił. Są miejsca ze sporą ilością kamieni. Patrząc dzisiaj na kamerki wydaje mi się, że Korbielów będzie dobrą bazą wypadową na czas ferii. Tłoków na Miziowej raczej nie było. Z resztą nie ma co ukrywać, to kiepskie miejsce na rodzinny wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 byłem w sobotę, warunki całkiem niezłe prawie igła, kolejek brak, na dół przez buczynkę, wszystko przygotowane i przejezdne najbardziej żal krzesła na buczynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Pojawiła się drobna szansa - na FB, na profilu "Korbielów.net" admin odpisał w komentarzach, że przy dogadaniu się kilku stron, jest szansa jeszcze w tym sezonie na otwarcie Buczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 To może zacytuję post, bo też śledzę uważnie ich profil: Na dzień dzisiejszy Nie. Zarząd spółki CTE Sp. z o.o. właściel stacji podjął decyzję o zamknięciu wyciągu do odwołania. Uważam, że jeśli dojdzie do porozumienia stron jest możliwość uruchomienia tej kolejki. Jeśli będzie taka decyzja będziemy informować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 32 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Korbielów Pilsko - Ośrodek narciarski × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
loockas Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Podobno zaczęli śnieżyć w Korbielowie. Buczynka na pewno nie ruszy w tym roku. O witam kolegę z trzepaka widzę że nie jestem jedynym sieciowcem wypatrującym zimy Jaki ten Internet mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tedii Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Piękny ośrodek. Dawno tam nie byłem. Ten orczyk jadący z górki jeszcze jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Piękny ośrodek. Dawno tam nie byłem. Ten orczyk jadący z górki jeszcze jest? Niestety nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... loockas Napisano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Solisko startuje w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Zdjęcie bardzo kiepskiej jakości,na dodatek forumowe towarzystwo nie chciało się ustawić widać za to piękną pogodę i działający stok Śniegu mogło by być więcej bo latały miejscami luźne kamyki,ale nie było to bardzo uciążliwe, jak widać armatki działają i można fajnie pojeździć. wg. informacji za tydzień planowane jest uruchomienie kolejnych tras,informacja ma być na stronie w piątek. Nie ma też wspólnego karnetu z Babą,choć cennik jest całkiem ok. za cenę 2godzinnego karnetu w Białce tu można jeździć 4godziny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... loockas Napisano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Ktoś był ostatnio na Pilsku? Na stronie informują o kamieniach na trasie Miziowa-Szczawiny. Faktycznie tak źle i lepiej poczekać na lepsze warunki, czy da się bezstresowo pojeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Doczekaliśmy lepszych warunków. Jutro zamierzam się wybrać z Dąbrowy Górniczej na Pilsko - chce być na miejscu przed 8:00 i jeździć do 12:00. Napisz koniecznie po powrocie jak warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Doczekaliśmy lepszych warunków. Jutro zamierzam się wybrać z Dąbrowy Górniczej na Pilsko - chce być na miejscu przed 8:00 i jeździć do 12:00. Mam miejsca w samochodzie więc mogę zabrać kogoś po drodze lub najlepiej z DG. Gdyby ktoś był zainteresowany proszę o info na priv dzsiaj do godziny 16:00. I jak tam był ktoś w Korbielowie po ostatnich opadach ,jak tak ,to napiszcie jak z warunkami i frekwencją ,planuję się wybrać w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Wygląda to bardzo dobrze http://korbielow.net...ews/2017/01/06/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Niestety nie mogłem jechać ale wybieram się jutro albo na Pilsko albo do Szczyrku. Po powrocie napisze co i jak. Też planuję gdzieś jutro,tylko gdzie może być luźniej.?? Pilsko ,Szczyrk a może by na W Raczę,jeszcze nie byłem a piszą że wszystko działa..a może coś innego jeszcze.. Jestem chętny na jakieś towarzystwo na stoku,zawsze raźniej,szczególnie w mroźny poranek gdyby ktoś z moich stron to mam miejsca w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Też planuję gdzieś jutro,tylko gdzie może być luźniej.?? Pilsko ,Szczyrk a może by na W Raczę,jeszcze nie byłem a piszą że wszystko działa..a może coś innego jeszcze.. Jestem chętny na jakieś towarzystwo na stoku,zawsze raźniej,szczególnie w mroźny poranek gdyby ktoś z moich stron to mam miejsca w aucie. Cześć Adam my planujemy wyskoczyć gdzieś w niedzielę ,w grę wchodzi właśnie Wielka Racza. bo wygląda dobrze ,albo Pilsko ,jutro dam znać gdzie jedziemy .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Cześć Adam my planujemy wyskoczyć gdzieś w niedzielę ,w grę wchodzi właśnie Wielka Racza. bo wygląda dobrze ,albo Pilsko ,jutro dam znać gdzie jedziemy .Pozdrawiam Hej Tomek widziałem że się wybieracie,szkoda że nie jutro.. w niedzielę właśnie nie wiem czy będę mógł,ale ma być cieplej Z doświadczenia gdzie byś jutro pojechał ? na Raczy bywają tłumy i kolejki? chyba z miejsc które wymieniłem najwięcej tam było by jazdy w tej chwili,choć Korbielów mam najbliżej. Najbardziej nie lubię na stoku właśnie kolejek.. no i tłoku, przeglądając niektóre kamery dziś sytuacja nie zachęca,ale dnia szkoda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Hej Tomek widziałem że się wybieracie,szkoda że nie jutro.. w niedzielę właśnie nie wiem czy będę mógł,ale ma być cieplej Z doświadczenia gdzie byś jutro pojechał ? na Raczy bywają tłumy i kolejki? chyba z miejsc które wymieniłem najwięcej tam było by jazdy w tej chwili,choć Korbielów mam najbliżej. Najbardziej nie lubię na stoku właśnie kolejek.. no i tłoku, przeglądając niektóre kamery dziś sytuacja nie zachęca,ale dnia szkoda.. Na Raczy rzadko bywają kolejki, jak już są to na Dedovce w godzinach szczytu,wtedy przenosimy się na Laliki i Marguske,tam stoisz max kilka minut ,ja bym jechał na Raczę na pewno Ci się spodoba ,jest gdzie pojeździć ,warunki będą bardzo dobre. Pilsko ma otwarte w zasadzie dwie trasy ,bo nie liczę dolnego krótkiego krzesełka. Kolejek nie powinno być też w Szczyrku na Son,w Sylwestra nie było ludzi ,jazda na okrągło. Jutro nie damy rady ,bo idziemy dzisiaj na koncert i się raczej nie zwleczemy z rana. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Na pewno na Pilsku będzie mniej ludzi niż na Raczy, ale na Raczy jest zdecydowanie bardziej cywilizowanie, a od rana da się pojeździć bez tłoku. Na Lalikach jest zwykle pusto, bo tam raczej rodziny z dziećmi się nie wybierają. Z tego co widzę wciąż można nabyć groupona i cieszyć się dniem na Raczy za 70zł. Biorąc pod uwagę kurs euro, to naprawdę warto: https://www.groupon....-raca-oscadnica Jak jeszcze nie byłeś, to polecam. Ja bardzo lubię ten ośrodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Pogoda jednak dziś wygrała nie jestem w stanie odczuwać przyjemności na nartach poniżej -20stopni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 czy odcinek trasy 5 pomiędzy Hala Szczawiny a Polana strugi jest otwarty, czy trzeba wracać na dół krzesłem? łącznik 6 z hali miziowej do szlakówki jest otwarty? Takie jest oficjalne stanowisko: Powrót z górnych partii możliwy koleją Szczawiny lub trasa nr 6 przez Buczynkę a nie oficjalnie to pewnie będzie można zjechać na sam dół trasą nr 5, wiadomo trzeba uważać na jakieś większe kamienie, ale przy takiej ilości śniegu chyba nie powinno być źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 czy odcinek trasy 5 pomiędzy Hala Szczawiny a Polana strugi jest otwarty, czy trzeba wracać na dół krzesłem? łącznik 6 z hali miziowej do szlakówki jest otwarty? Trasa 5 na tym odcinku - nie atrakcyjna i nigdy nie przygotowywana - niezależnie od zimy zawsze kamienie. Szkoda nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Kolega był wczoraj. Zjechał na dół 5-tką ale mówi, że drugi raz by tego nie zrobił. Są miejsca ze sporą ilością kamieni. Patrząc dzisiaj na kamerki wydaje mi się, że Korbielów będzie dobrą bazą wypadową na czas ferii. Tłoków na Miziowej raczej nie było. Z resztą nie ma co ukrywać, to kiepskie miejsce na rodzinny wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 byłem w sobotę, warunki całkiem niezłe prawie igła, kolejek brak, na dół przez buczynkę, wszystko przygotowane i przejezdne najbardziej żal krzesła na buczynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Pojawiła się drobna szansa - na FB, na profilu "Korbielów.net" admin odpisał w komentarzach, że przy dogadaniu się kilku stron, jest szansa jeszcze w tym sezonie na otwarcie Buczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 To może zacytuję post, bo też śledzę uważnie ich profil: Na dzień dzisiejszy Nie. Zarząd spółki CTE Sp. z o.o. właściel stacji podjął decyzję o zamknięciu wyciągu do odwołania. Uważam, że jeśli dojdzie do porozumienia stron jest możliwość uruchomienia tej kolejki. Jeśli będzie taka decyzja będziemy informować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 32 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Korbielów Pilsko - Ośrodek narciarski × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Tedii Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Piękny ośrodek. Dawno tam nie byłem. Ten orczyk jadący z górki jeszcze jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Piękny ośrodek. Dawno tam nie byłem. Ten orczyk jadący z górki jeszcze jest? Niestety nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... loockas Napisano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Solisko startuje w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Zdjęcie bardzo kiepskiej jakości,na dodatek forumowe towarzystwo nie chciało się ustawić widać za to piękną pogodę i działający stok Śniegu mogło by być więcej bo latały miejscami luźne kamyki,ale nie było to bardzo uciążliwe, jak widać armatki działają i można fajnie pojeździć. wg. informacji za tydzień planowane jest uruchomienie kolejnych tras,informacja ma być na stronie w piątek. Nie ma też wspólnego karnetu z Babą,choć cennik jest całkiem ok. za cenę 2godzinnego karnetu w Białce tu można jeździć 4godziny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... loockas Napisano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Ktoś był ostatnio na Pilsku? Na stronie informują o kamieniach na trasie Miziowa-Szczawiny. Faktycznie tak źle i lepiej poczekać na lepsze warunki, czy da się bezstresowo pojeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Doczekaliśmy lepszych warunków. Jutro zamierzam się wybrać z Dąbrowy Górniczej na Pilsko - chce być na miejscu przed 8:00 i jeździć do 12:00. Napisz koniecznie po powrocie jak warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Doczekaliśmy lepszych warunków. Jutro zamierzam się wybrać z Dąbrowy Górniczej na Pilsko - chce być na miejscu przed 8:00 i jeździć do 12:00. Mam miejsca w samochodzie więc mogę zabrać kogoś po drodze lub najlepiej z DG. Gdyby ktoś był zainteresowany proszę o info na priv dzsiaj do godziny 16:00. I jak tam był ktoś w Korbielowie po ostatnich opadach ,jak tak ,to napiszcie jak z warunkami i frekwencją ,planuję się wybrać w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Wygląda to bardzo dobrze http://korbielow.net...ews/2017/01/06/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Niestety nie mogłem jechać ale wybieram się jutro albo na Pilsko albo do Szczyrku. Po powrocie napisze co i jak. Też planuję gdzieś jutro,tylko gdzie może być luźniej.?? Pilsko ,Szczyrk a może by na W Raczę,jeszcze nie byłem a piszą że wszystko działa..a może coś innego jeszcze.. Jestem chętny na jakieś towarzystwo na stoku,zawsze raźniej,szczególnie w mroźny poranek gdyby ktoś z moich stron to mam miejsca w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Też planuję gdzieś jutro,tylko gdzie może być luźniej.?? Pilsko ,Szczyrk a może by na W Raczę,jeszcze nie byłem a piszą że wszystko działa..a może coś innego jeszcze.. Jestem chętny na jakieś towarzystwo na stoku,zawsze raźniej,szczególnie w mroźny poranek gdyby ktoś z moich stron to mam miejsca w aucie. Cześć Adam my planujemy wyskoczyć gdzieś w niedzielę ,w grę wchodzi właśnie Wielka Racza. bo wygląda dobrze ,albo Pilsko ,jutro dam znać gdzie jedziemy .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Cześć Adam my planujemy wyskoczyć gdzieś w niedzielę ,w grę wchodzi właśnie Wielka Racza. bo wygląda dobrze ,albo Pilsko ,jutro dam znać gdzie jedziemy .Pozdrawiam Hej Tomek widziałem że się wybieracie,szkoda że nie jutro.. w niedzielę właśnie nie wiem czy będę mógł,ale ma być cieplej Z doświadczenia gdzie byś jutro pojechał ? na Raczy bywają tłumy i kolejki? chyba z miejsc które wymieniłem najwięcej tam było by jazdy w tej chwili,choć Korbielów mam najbliżej. Najbardziej nie lubię na stoku właśnie kolejek.. no i tłoku, przeglądając niektóre kamery dziś sytuacja nie zachęca,ale dnia szkoda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Hej Tomek widziałem że się wybieracie,szkoda że nie jutro.. w niedzielę właśnie nie wiem czy będę mógł,ale ma być cieplej Z doświadczenia gdzie byś jutro pojechał ? na Raczy bywają tłumy i kolejki? chyba z miejsc które wymieniłem najwięcej tam było by jazdy w tej chwili,choć Korbielów mam najbliżej. Najbardziej nie lubię na stoku właśnie kolejek.. no i tłoku, przeglądając niektóre kamery dziś sytuacja nie zachęca,ale dnia szkoda.. Na Raczy rzadko bywają kolejki, jak już są to na Dedovce w godzinach szczytu,wtedy przenosimy się na Laliki i Marguske,tam stoisz max kilka minut ,ja bym jechał na Raczę na pewno Ci się spodoba ,jest gdzie pojeździć ,warunki będą bardzo dobre. Pilsko ma otwarte w zasadzie dwie trasy ,bo nie liczę dolnego krótkiego krzesełka. Kolejek nie powinno być też w Szczyrku na Son,w Sylwestra nie było ludzi ,jazda na okrągło. Jutro nie damy rady ,bo idziemy dzisiaj na koncert i się raczej nie zwleczemy z rana. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Na pewno na Pilsku będzie mniej ludzi niż na Raczy, ale na Raczy jest zdecydowanie bardziej cywilizowanie, a od rana da się pojeździć bez tłoku. Na Lalikach jest zwykle pusto, bo tam raczej rodziny z dziećmi się nie wybierają. Z tego co widzę wciąż można nabyć groupona i cieszyć się dniem na Raczy za 70zł. Biorąc pod uwagę kurs euro, to naprawdę warto: https://www.groupon....-raca-oscadnica Jak jeszcze nie byłeś, to polecam. Ja bardzo lubię ten ośrodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Pogoda jednak dziś wygrała nie jestem w stanie odczuwać przyjemności na nartach poniżej -20stopni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 czy odcinek trasy 5 pomiędzy Hala Szczawiny a Polana strugi jest otwarty, czy trzeba wracać na dół krzesłem? łącznik 6 z hali miziowej do szlakówki jest otwarty? Takie jest oficjalne stanowisko: Powrót z górnych partii możliwy koleją Szczawiny lub trasa nr 6 przez Buczynkę a nie oficjalnie to pewnie będzie można zjechać na sam dół trasą nr 5, wiadomo trzeba uważać na jakieś większe kamienie, ale przy takiej ilości śniegu chyba nie powinno być źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 czy odcinek trasy 5 pomiędzy Hala Szczawiny a Polana strugi jest otwarty, czy trzeba wracać na dół krzesłem? łącznik 6 z hali miziowej do szlakówki jest otwarty? Trasa 5 na tym odcinku - nie atrakcyjna i nigdy nie przygotowywana - niezależnie od zimy zawsze kamienie. Szkoda nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Kolega był wczoraj. Zjechał na dół 5-tką ale mówi, że drugi raz by tego nie zrobił. Są miejsca ze sporą ilością kamieni. Patrząc dzisiaj na kamerki wydaje mi się, że Korbielów będzie dobrą bazą wypadową na czas ferii. Tłoków na Miziowej raczej nie było. Z resztą nie ma co ukrywać, to kiepskie miejsce na rodzinny wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 byłem w sobotę, warunki całkiem niezłe prawie igła, kolejek brak, na dół przez buczynkę, wszystko przygotowane i przejezdne najbardziej żal krzesła na buczynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Pojawiła się drobna szansa - na FB, na profilu "Korbielów.net" admin odpisał w komentarzach, że przy dogadaniu się kilku stron, jest szansa jeszcze w tym sezonie na otwarcie Buczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 To może zacytuję post, bo też śledzę uważnie ich profil: Na dzień dzisiejszy Nie. Zarząd spółki CTE Sp. z o.o. właściel stacji podjął decyzję o zamknięciu wyciągu do odwołania. Uważam, że jeśli dojdzie do porozumienia stron jest możliwość uruchomienia tej kolejki. Jeśli będzie taka decyzja będziemy informować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 32 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Korbielów Pilsko - Ośrodek narciarski × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
loockas Napisano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Solisko startuje w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamski10 Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Zdjęcie bardzo kiepskiej jakości,na dodatek forumowe towarzystwo nie chciało się ustawić widać za to piękną pogodę i działający stok Śniegu mogło by być więcej bo latały miejscami luźne kamyki,ale nie było to bardzo uciążliwe, jak widać armatki działają i można fajnie pojeździć. wg. informacji za tydzień planowane jest uruchomienie kolejnych tras,informacja ma być na stronie w piątek. Nie ma też wspólnego karnetu z Babą,choć cennik jest całkiem ok. za cenę 2godzinnego karnetu w Białce tu można jeździć 4godziny Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loockas Napisano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Ktoś był ostatnio na Pilsku? Na stronie informują o kamieniach na trasie Miziowa-Szczawiny. Faktycznie tak źle i lepiej poczekać na lepsze warunki, czy da się bezstresowo pojeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loockas Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Doczekaliśmy lepszych warunków. Jutro zamierzam się wybrać z Dąbrowy Górniczej na Pilsko - chce być na miejscu przed 8:00 i jeździć do 12:00. Napisz koniecznie po powrocie jak warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Doczekaliśmy lepszych warunków. Jutro zamierzam się wybrać z Dąbrowy Górniczej na Pilsko - chce być na miejscu przed 8:00 i jeździć do 12:00. Mam miejsca w samochodzie więc mogę zabrać kogoś po drodze lub najlepiej z DG. Gdyby ktoś był zainteresowany proszę o info na priv dzsiaj do godziny 16:00. I jak tam był ktoś w Korbielowie po ostatnich opadach ,jak tak ,to napiszcie jak z warunkami i frekwencją ,planuję się wybrać w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Wygląda to bardzo dobrze http://korbielow.net...ews/2017/01/06/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Niestety nie mogłem jechać ale wybieram się jutro albo na Pilsko albo do Szczyrku. Po powrocie napisze co i jak. Też planuję gdzieś jutro,tylko gdzie może być luźniej.?? Pilsko ,Szczyrk a może by na W Raczę,jeszcze nie byłem a piszą że wszystko działa..a może coś innego jeszcze.. Jestem chętny na jakieś towarzystwo na stoku,zawsze raźniej,szczególnie w mroźny poranek gdyby ktoś z moich stron to mam miejsca w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Też planuję gdzieś jutro,tylko gdzie może być luźniej.?? Pilsko ,Szczyrk a może by na W Raczę,jeszcze nie byłem a piszą że wszystko działa..a może coś innego jeszcze.. Jestem chętny na jakieś towarzystwo na stoku,zawsze raźniej,szczególnie w mroźny poranek gdyby ktoś z moich stron to mam miejsca w aucie. Cześć Adam my planujemy wyskoczyć gdzieś w niedzielę ,w grę wchodzi właśnie Wielka Racza. bo wygląda dobrze ,albo Pilsko ,jutro dam znać gdzie jedziemy .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Cześć Adam my planujemy wyskoczyć gdzieś w niedzielę ,w grę wchodzi właśnie Wielka Racza. bo wygląda dobrze ,albo Pilsko ,jutro dam znać gdzie jedziemy .Pozdrawiam Hej Tomek widziałem że się wybieracie,szkoda że nie jutro.. w niedzielę właśnie nie wiem czy będę mógł,ale ma być cieplej Z doświadczenia gdzie byś jutro pojechał ? na Raczy bywają tłumy i kolejki? chyba z miejsc które wymieniłem najwięcej tam było by jazdy w tej chwili,choć Korbielów mam najbliżej. Najbardziej nie lubię na stoku właśnie kolejek.. no i tłoku, przeglądając niektóre kamery dziś sytuacja nie zachęca,ale dnia szkoda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Hej Tomek widziałem że się wybieracie,szkoda że nie jutro.. w niedzielę właśnie nie wiem czy będę mógł,ale ma być cieplej Z doświadczenia gdzie byś jutro pojechał ? na Raczy bywają tłumy i kolejki? chyba z miejsc które wymieniłem najwięcej tam było by jazdy w tej chwili,choć Korbielów mam najbliżej. Najbardziej nie lubię na stoku właśnie kolejek.. no i tłoku, przeglądając niektóre kamery dziś sytuacja nie zachęca,ale dnia szkoda.. Na Raczy rzadko bywają kolejki, jak już są to na Dedovce w godzinach szczytu,wtedy przenosimy się na Laliki i Marguske,tam stoisz max kilka minut ,ja bym jechał na Raczę na pewno Ci się spodoba ,jest gdzie pojeździć ,warunki będą bardzo dobre. Pilsko ma otwarte w zasadzie dwie trasy ,bo nie liczę dolnego krótkiego krzesełka. Kolejek nie powinno być też w Szczyrku na Son,w Sylwestra nie było ludzi ,jazda na okrągło. Jutro nie damy rady ,bo idziemy dzisiaj na koncert i się raczej nie zwleczemy z rana. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Na pewno na Pilsku będzie mniej ludzi niż na Raczy, ale na Raczy jest zdecydowanie bardziej cywilizowanie, a od rana da się pojeździć bez tłoku. Na Lalikach jest zwykle pusto, bo tam raczej rodziny z dziećmi się nie wybierają. Z tego co widzę wciąż można nabyć groupona i cieszyć się dniem na Raczy za 70zł. Biorąc pod uwagę kurs euro, to naprawdę warto: https://www.groupon....-raca-oscadnica Jak jeszcze nie byłeś, to polecam. Ja bardzo lubię ten ośrodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Pogoda jednak dziś wygrała nie jestem w stanie odczuwać przyjemności na nartach poniżej -20stopni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 czy odcinek trasy 5 pomiędzy Hala Szczawiny a Polana strugi jest otwarty, czy trzeba wracać na dół krzesłem? łącznik 6 z hali miziowej do szlakówki jest otwarty? Takie jest oficjalne stanowisko: Powrót z górnych partii możliwy koleją Szczawiny lub trasa nr 6 przez Buczynkę a nie oficjalnie to pewnie będzie można zjechać na sam dół trasą nr 5, wiadomo trzeba uważać na jakieś większe kamienie, ale przy takiej ilości śniegu chyba nie powinno być źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 czy odcinek trasy 5 pomiędzy Hala Szczawiny a Polana strugi jest otwarty, czy trzeba wracać na dół krzesłem? łącznik 6 z hali miziowej do szlakówki jest otwarty? Trasa 5 na tym odcinku - nie atrakcyjna i nigdy nie przygotowywana - niezależnie od zimy zawsze kamienie. Szkoda nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Kolega był wczoraj. Zjechał na dół 5-tką ale mówi, że drugi raz by tego nie zrobił. Są miejsca ze sporą ilością kamieni. Patrząc dzisiaj na kamerki wydaje mi się, że Korbielów będzie dobrą bazą wypadową na czas ferii. Tłoków na Miziowej raczej nie było. Z resztą nie ma co ukrywać, to kiepskie miejsce na rodzinny wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 byłem w sobotę, warunki całkiem niezłe prawie igła, kolejek brak, na dół przez buczynkę, wszystko przygotowane i przejezdne najbardziej żal krzesła na buczynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Pojawiła się drobna szansa - na FB, na profilu "Korbielów.net" admin odpisał w komentarzach, że przy dogadaniu się kilku stron, jest szansa jeszcze w tym sezonie na otwarcie Buczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 To może zacytuję post, bo też śledzę uważnie ich profil: Na dzień dzisiejszy Nie. Zarząd spółki CTE Sp. z o.o. właściel stacji podjął decyzję o zamknięciu wyciągu do odwołania. Uważam, że jeśli dojdzie do porozumienia stron jest możliwość uruchomienia tej kolejki. Jeśli będzie taka decyzja będziemy informować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 32 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Korbielów Pilsko - Ośrodek narciarski × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bubol.T Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Doczekaliśmy lepszych warunków. Jutro zamierzam się wybrać z Dąbrowy Górniczej na Pilsko - chce być na miejscu przed 8:00 i jeździć do 12:00. Mam miejsca w samochodzie więc mogę zabrać kogoś po drodze lub najlepiej z DG. Gdyby ktoś był zainteresowany proszę o info na priv dzsiaj do godziny 16:00. I jak tam był ktoś w Korbielowie po ostatnich opadach ,jak tak ,to napiszcie jak z warunkami i frekwencją ,planuję się wybrać w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Wygląda to bardzo dobrze http://korbielow.net...ews/2017/01/06/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Niestety nie mogłem jechać ale wybieram się jutro albo na Pilsko albo do Szczyrku. Po powrocie napisze co i jak. Też planuję gdzieś jutro,tylko gdzie może być luźniej.?? Pilsko ,Szczyrk a może by na W Raczę,jeszcze nie byłem a piszą że wszystko działa..a może coś innego jeszcze.. Jestem chętny na jakieś towarzystwo na stoku,zawsze raźniej,szczególnie w mroźny poranek gdyby ktoś z moich stron to mam miejsca w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Też planuję gdzieś jutro,tylko gdzie może być luźniej.?? Pilsko ,Szczyrk a może by na W Raczę,jeszcze nie byłem a piszą że wszystko działa..a może coś innego jeszcze.. Jestem chętny na jakieś towarzystwo na stoku,zawsze raźniej,szczególnie w mroźny poranek gdyby ktoś z moich stron to mam miejsca w aucie. Cześć Adam my planujemy wyskoczyć gdzieś w niedzielę ,w grę wchodzi właśnie Wielka Racza. bo wygląda dobrze ,albo Pilsko ,jutro dam znać gdzie jedziemy .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Cześć Adam my planujemy wyskoczyć gdzieś w niedzielę ,w grę wchodzi właśnie Wielka Racza. bo wygląda dobrze ,albo Pilsko ,jutro dam znać gdzie jedziemy .Pozdrawiam Hej Tomek widziałem że się wybieracie,szkoda że nie jutro.. w niedzielę właśnie nie wiem czy będę mógł,ale ma być cieplej Z doświadczenia gdzie byś jutro pojechał ? na Raczy bywają tłumy i kolejki? chyba z miejsc które wymieniłem najwięcej tam było by jazdy w tej chwili,choć Korbielów mam najbliżej. Najbardziej nie lubię na stoku właśnie kolejek.. no i tłoku, przeglądając niektóre kamery dziś sytuacja nie zachęca,ale dnia szkoda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Hej Tomek widziałem że się wybieracie,szkoda że nie jutro.. w niedzielę właśnie nie wiem czy będę mógł,ale ma być cieplej Z doświadczenia gdzie byś jutro pojechał ? na Raczy bywają tłumy i kolejki? chyba z miejsc które wymieniłem najwięcej tam było by jazdy w tej chwili,choć Korbielów mam najbliżej. Najbardziej nie lubię na stoku właśnie kolejek.. no i tłoku, przeglądając niektóre kamery dziś sytuacja nie zachęca,ale dnia szkoda.. Na Raczy rzadko bywają kolejki, jak już są to na Dedovce w godzinach szczytu,wtedy przenosimy się na Laliki i Marguske,tam stoisz max kilka minut ,ja bym jechał na Raczę na pewno Ci się spodoba ,jest gdzie pojeździć ,warunki będą bardzo dobre. Pilsko ma otwarte w zasadzie dwie trasy ,bo nie liczę dolnego krótkiego krzesełka. Kolejek nie powinno być też w Szczyrku na Son,w Sylwestra nie było ludzi ,jazda na okrągło. Jutro nie damy rady ,bo idziemy dzisiaj na koncert i się raczej nie zwleczemy z rana. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Na pewno na Pilsku będzie mniej ludzi niż na Raczy, ale na Raczy jest zdecydowanie bardziej cywilizowanie, a od rana da się pojeździć bez tłoku. Na Lalikach jest zwykle pusto, bo tam raczej rodziny z dziećmi się nie wybierają. Z tego co widzę wciąż można nabyć groupona i cieszyć się dniem na Raczy za 70zł. Biorąc pod uwagę kurs euro, to naprawdę warto: https://www.groupon....-raca-oscadnica Jak jeszcze nie byłeś, to polecam. Ja bardzo lubię ten ośrodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Pogoda jednak dziś wygrała nie jestem w stanie odczuwać przyjemności na nartach poniżej -20stopni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 czy odcinek trasy 5 pomiędzy Hala Szczawiny a Polana strugi jest otwarty, czy trzeba wracać na dół krzesłem? łącznik 6 z hali miziowej do szlakówki jest otwarty? Takie jest oficjalne stanowisko: Powrót z górnych partii możliwy koleją Szczawiny lub trasa nr 6 przez Buczynkę a nie oficjalnie to pewnie będzie można zjechać na sam dół trasą nr 5, wiadomo trzeba uważać na jakieś większe kamienie, ale przy takiej ilości śniegu chyba nie powinno być źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 czy odcinek trasy 5 pomiędzy Hala Szczawiny a Polana strugi jest otwarty, czy trzeba wracać na dół krzesłem? łącznik 6 z hali miziowej do szlakówki jest otwarty? Trasa 5 na tym odcinku - nie atrakcyjna i nigdy nie przygotowywana - niezależnie od zimy zawsze kamienie. Szkoda nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Kolega był wczoraj. Zjechał na dół 5-tką ale mówi, że drugi raz by tego nie zrobił. Są miejsca ze sporą ilością kamieni. Patrząc dzisiaj na kamerki wydaje mi się, że Korbielów będzie dobrą bazą wypadową na czas ferii. Tłoków na Miziowej raczej nie było. Z resztą nie ma co ukrywać, to kiepskie miejsce na rodzinny wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 byłem w sobotę, warunki całkiem niezłe prawie igła, kolejek brak, na dół przez buczynkę, wszystko przygotowane i przejezdne najbardziej żal krzesła na buczynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Pojawiła się drobna szansa - na FB, na profilu "Korbielów.net" admin odpisał w komentarzach, że przy dogadaniu się kilku stron, jest szansa jeszcze w tym sezonie na otwarcie Buczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 To może zacytuję post, bo też śledzę uważnie ich profil: Na dzień dzisiejszy Nie. Zarząd spółki CTE Sp. z o.o. właściel stacji podjął decyzję o zamknięciu wyciągu do odwołania. Uważam, że jeśli dojdzie do porozumienia stron jest możliwość uruchomienia tej kolejki. Jeśli będzie taka decyzja będziemy informować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 32 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Korbielów Pilsko - Ośrodek narciarski × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
loockas Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Wygląda to bardzo dobrze http://korbielow.net...ews/2017/01/06/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamski10 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Niestety nie mogłem jechać ale wybieram się jutro albo na Pilsko albo do Szczyrku. Po powrocie napisze co i jak. Też planuję gdzieś jutro,tylko gdzie może być luźniej.?? Pilsko ,Szczyrk a może by na W Raczę,jeszcze nie byłem a piszą że wszystko działa..a może coś innego jeszcze.. Jestem chętny na jakieś towarzystwo na stoku,zawsze raźniej,szczególnie w mroźny poranek gdyby ktoś z moich stron to mam miejsca w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Też planuję gdzieś jutro,tylko gdzie może być luźniej.?? Pilsko ,Szczyrk a może by na W Raczę,jeszcze nie byłem a piszą że wszystko działa..a może coś innego jeszcze.. Jestem chętny na jakieś towarzystwo na stoku,zawsze raźniej,szczególnie w mroźny poranek gdyby ktoś z moich stron to mam miejsca w aucie. Cześć Adam my planujemy wyskoczyć gdzieś w niedzielę ,w grę wchodzi właśnie Wielka Racza. bo wygląda dobrze ,albo Pilsko ,jutro dam znać gdzie jedziemy .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Cześć Adam my planujemy wyskoczyć gdzieś w niedzielę ,w grę wchodzi właśnie Wielka Racza. bo wygląda dobrze ,albo Pilsko ,jutro dam znać gdzie jedziemy .Pozdrawiam Hej Tomek widziałem że się wybieracie,szkoda że nie jutro.. w niedzielę właśnie nie wiem czy będę mógł,ale ma być cieplej Z doświadczenia gdzie byś jutro pojechał ? na Raczy bywają tłumy i kolejki? chyba z miejsc które wymieniłem najwięcej tam było by jazdy w tej chwili,choć Korbielów mam najbliżej. Najbardziej nie lubię na stoku właśnie kolejek.. no i tłoku, przeglądając niektóre kamery dziś sytuacja nie zachęca,ale dnia szkoda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Hej Tomek widziałem że się wybieracie,szkoda że nie jutro.. w niedzielę właśnie nie wiem czy będę mógł,ale ma być cieplej Z doświadczenia gdzie byś jutro pojechał ? na Raczy bywają tłumy i kolejki? chyba z miejsc które wymieniłem najwięcej tam było by jazdy w tej chwili,choć Korbielów mam najbliżej. Najbardziej nie lubię na stoku właśnie kolejek.. no i tłoku, przeglądając niektóre kamery dziś sytuacja nie zachęca,ale dnia szkoda.. Na Raczy rzadko bywają kolejki, jak już są to na Dedovce w godzinach szczytu,wtedy przenosimy się na Laliki i Marguske,tam stoisz max kilka minut ,ja bym jechał na Raczę na pewno Ci się spodoba ,jest gdzie pojeździć ,warunki będą bardzo dobre. Pilsko ma otwarte w zasadzie dwie trasy ,bo nie liczę dolnego krótkiego krzesełka. Kolejek nie powinno być też w Szczyrku na Son,w Sylwestra nie było ludzi ,jazda na okrągło. Jutro nie damy rady ,bo idziemy dzisiaj na koncert i się raczej nie zwleczemy z rana. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Na pewno na Pilsku będzie mniej ludzi niż na Raczy, ale na Raczy jest zdecydowanie bardziej cywilizowanie, a od rana da się pojeździć bez tłoku. Na Lalikach jest zwykle pusto, bo tam raczej rodziny z dziećmi się nie wybierają. Z tego co widzę wciąż można nabyć groupona i cieszyć się dniem na Raczy za 70zł. Biorąc pod uwagę kurs euro, to naprawdę warto: https://www.groupon....-raca-oscadnica Jak jeszcze nie byłeś, to polecam. Ja bardzo lubię ten ośrodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Pogoda jednak dziś wygrała nie jestem w stanie odczuwać przyjemności na nartach poniżej -20stopni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 czy odcinek trasy 5 pomiędzy Hala Szczawiny a Polana strugi jest otwarty, czy trzeba wracać na dół krzesłem? łącznik 6 z hali miziowej do szlakówki jest otwarty? Takie jest oficjalne stanowisko: Powrót z górnych partii możliwy koleją Szczawiny lub trasa nr 6 przez Buczynkę a nie oficjalnie to pewnie będzie można zjechać na sam dół trasą nr 5, wiadomo trzeba uważać na jakieś większe kamienie, ale przy takiej ilości śniegu chyba nie powinno być źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 czy odcinek trasy 5 pomiędzy Hala Szczawiny a Polana strugi jest otwarty, czy trzeba wracać na dół krzesłem? łącznik 6 z hali miziowej do szlakówki jest otwarty? Trasa 5 na tym odcinku - nie atrakcyjna i nigdy nie przygotowywana - niezależnie od zimy zawsze kamienie. Szkoda nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Kolega był wczoraj. Zjechał na dół 5-tką ale mówi, że drugi raz by tego nie zrobił. Są miejsca ze sporą ilością kamieni. Patrząc dzisiaj na kamerki wydaje mi się, że Korbielów będzie dobrą bazą wypadową na czas ferii. Tłoków na Miziowej raczej nie było. Z resztą nie ma co ukrywać, to kiepskie miejsce na rodzinny wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 byłem w sobotę, warunki całkiem niezłe prawie igła, kolejek brak, na dół przez buczynkę, wszystko przygotowane i przejezdne najbardziej żal krzesła na buczynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Pojawiła się drobna szansa - na FB, na profilu "Korbielów.net" admin odpisał w komentarzach, że przy dogadaniu się kilku stron, jest szansa jeszcze w tym sezonie na otwarcie Buczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 To może zacytuję post, bo też śledzę uważnie ich profil: Na dzień dzisiejszy Nie. Zarząd spółki CTE Sp. z o.o. właściel stacji podjął decyzję o zamknięciu wyciągu do odwołania. Uważam, że jeśli dojdzie do porozumienia stron jest możliwość uruchomienia tej kolejki. Jeśli będzie taka decyzja będziemy informować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 32 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Korbielów Pilsko - Ośrodek narciarski × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bubol.T Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Też planuję gdzieś jutro,tylko gdzie może być luźniej.?? Pilsko ,Szczyrk a może by na W Raczę,jeszcze nie byłem a piszą że wszystko działa..a może coś innego jeszcze.. Jestem chętny na jakieś towarzystwo na stoku,zawsze raźniej,szczególnie w mroźny poranek gdyby ktoś z moich stron to mam miejsca w aucie. Cześć Adam my planujemy wyskoczyć gdzieś w niedzielę ,w grę wchodzi właśnie Wielka Racza. bo wygląda dobrze ,albo Pilsko ,jutro dam znać gdzie jedziemy .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Cześć Adam my planujemy wyskoczyć gdzieś w niedzielę ,w grę wchodzi właśnie Wielka Racza. bo wygląda dobrze ,albo Pilsko ,jutro dam znać gdzie jedziemy .Pozdrawiam Hej Tomek widziałem że się wybieracie,szkoda że nie jutro.. w niedzielę właśnie nie wiem czy będę mógł,ale ma być cieplej Z doświadczenia gdzie byś jutro pojechał ? na Raczy bywają tłumy i kolejki? chyba z miejsc które wymieniłem najwięcej tam było by jazdy w tej chwili,choć Korbielów mam najbliżej. Najbardziej nie lubię na stoku właśnie kolejek.. no i tłoku, przeglądając niektóre kamery dziś sytuacja nie zachęca,ale dnia szkoda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Hej Tomek widziałem że się wybieracie,szkoda że nie jutro.. w niedzielę właśnie nie wiem czy będę mógł,ale ma być cieplej Z doświadczenia gdzie byś jutro pojechał ? na Raczy bywają tłumy i kolejki? chyba z miejsc które wymieniłem najwięcej tam było by jazdy w tej chwili,choć Korbielów mam najbliżej. Najbardziej nie lubię na stoku właśnie kolejek.. no i tłoku, przeglądając niektóre kamery dziś sytuacja nie zachęca,ale dnia szkoda.. Na Raczy rzadko bywają kolejki, jak już są to na Dedovce w godzinach szczytu,wtedy przenosimy się na Laliki i Marguske,tam stoisz max kilka minut ,ja bym jechał na Raczę na pewno Ci się spodoba ,jest gdzie pojeździć ,warunki będą bardzo dobre. Pilsko ma otwarte w zasadzie dwie trasy ,bo nie liczę dolnego krótkiego krzesełka. Kolejek nie powinno być też w Szczyrku na Son,w Sylwestra nie było ludzi ,jazda na okrągło. Jutro nie damy rady ,bo idziemy dzisiaj na koncert i się raczej nie zwleczemy z rana. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Na pewno na Pilsku będzie mniej ludzi niż na Raczy, ale na Raczy jest zdecydowanie bardziej cywilizowanie, a od rana da się pojeździć bez tłoku. Na Lalikach jest zwykle pusto, bo tam raczej rodziny z dziećmi się nie wybierają. Z tego co widzę wciąż można nabyć groupona i cieszyć się dniem na Raczy za 70zł. Biorąc pod uwagę kurs euro, to naprawdę warto: https://www.groupon....-raca-oscadnica Jak jeszcze nie byłeś, to polecam. Ja bardzo lubię ten ośrodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Pogoda jednak dziś wygrała nie jestem w stanie odczuwać przyjemności na nartach poniżej -20stopni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 czy odcinek trasy 5 pomiędzy Hala Szczawiny a Polana strugi jest otwarty, czy trzeba wracać na dół krzesłem? łącznik 6 z hali miziowej do szlakówki jest otwarty? Takie jest oficjalne stanowisko: Powrót z górnych partii możliwy koleją Szczawiny lub trasa nr 6 przez Buczynkę a nie oficjalnie to pewnie będzie można zjechać na sam dół trasą nr 5, wiadomo trzeba uważać na jakieś większe kamienie, ale przy takiej ilości śniegu chyba nie powinno być źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 czy odcinek trasy 5 pomiędzy Hala Szczawiny a Polana strugi jest otwarty, czy trzeba wracać na dół krzesłem? łącznik 6 z hali miziowej do szlakówki jest otwarty? Trasa 5 na tym odcinku - nie atrakcyjna i nigdy nie przygotowywana - niezależnie od zimy zawsze kamienie. Szkoda nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Kolega był wczoraj. Zjechał na dół 5-tką ale mówi, że drugi raz by tego nie zrobił. Są miejsca ze sporą ilością kamieni. Patrząc dzisiaj na kamerki wydaje mi się, że Korbielów będzie dobrą bazą wypadową na czas ferii. Tłoków na Miziowej raczej nie było. Z resztą nie ma co ukrywać, to kiepskie miejsce na rodzinny wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 byłem w sobotę, warunki całkiem niezłe prawie igła, kolejek brak, na dół przez buczynkę, wszystko przygotowane i przejezdne najbardziej żal krzesła na buczynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Pojawiła się drobna szansa - na FB, na profilu "Korbielów.net" admin odpisał w komentarzach, że przy dogadaniu się kilku stron, jest szansa jeszcze w tym sezonie na otwarcie Buczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 To może zacytuję post, bo też śledzę uważnie ich profil: Na dzień dzisiejszy Nie. Zarząd spółki CTE Sp. z o.o. właściel stacji podjął decyzję o zamknięciu wyciągu do odwołania. Uważam, że jeśli dojdzie do porozumienia stron jest możliwość uruchomienia tej kolejki. Jeśli będzie taka decyzja będziemy informować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 32 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Korbielów Pilsko - Ośrodek narciarski × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
adamski10 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Cześć Adam my planujemy wyskoczyć gdzieś w niedzielę ,w grę wchodzi właśnie Wielka Racza. bo wygląda dobrze ,albo Pilsko ,jutro dam znać gdzie jedziemy .Pozdrawiam Hej Tomek widziałem że się wybieracie,szkoda że nie jutro.. w niedzielę właśnie nie wiem czy będę mógł,ale ma być cieplej Z doświadczenia gdzie byś jutro pojechał ? na Raczy bywają tłumy i kolejki? chyba z miejsc które wymieniłem najwięcej tam było by jazdy w tej chwili,choć Korbielów mam najbliżej. Najbardziej nie lubię na stoku właśnie kolejek.. no i tłoku, przeglądając niektóre kamery dziś sytuacja nie zachęca,ale dnia szkoda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Hej Tomek widziałem że się wybieracie,szkoda że nie jutro.. w niedzielę właśnie nie wiem czy będę mógł,ale ma być cieplej Z doświadczenia gdzie byś jutro pojechał ? na Raczy bywają tłumy i kolejki? chyba z miejsc które wymieniłem najwięcej tam było by jazdy w tej chwili,choć Korbielów mam najbliżej. Najbardziej nie lubię na stoku właśnie kolejek.. no i tłoku, przeglądając niektóre kamery dziś sytuacja nie zachęca,ale dnia szkoda.. Na Raczy rzadko bywają kolejki, jak już są to na Dedovce w godzinach szczytu,wtedy przenosimy się na Laliki i Marguske,tam stoisz max kilka minut ,ja bym jechał na Raczę na pewno Ci się spodoba ,jest gdzie pojeździć ,warunki będą bardzo dobre. Pilsko ma otwarte w zasadzie dwie trasy ,bo nie liczę dolnego krótkiego krzesełka. Kolejek nie powinno być też w Szczyrku na Son,w Sylwestra nie było ludzi ,jazda na okrągło. Jutro nie damy rady ,bo idziemy dzisiaj na koncert i się raczej nie zwleczemy z rana. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Na pewno na Pilsku będzie mniej ludzi niż na Raczy, ale na Raczy jest zdecydowanie bardziej cywilizowanie, a od rana da się pojeździć bez tłoku. Na Lalikach jest zwykle pusto, bo tam raczej rodziny z dziećmi się nie wybierają. Z tego co widzę wciąż można nabyć groupona i cieszyć się dniem na Raczy za 70zł. Biorąc pod uwagę kurs euro, to naprawdę warto: https://www.groupon....-raca-oscadnica Jak jeszcze nie byłeś, to polecam. Ja bardzo lubię ten ośrodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Pogoda jednak dziś wygrała nie jestem w stanie odczuwać przyjemności na nartach poniżej -20stopni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 czy odcinek trasy 5 pomiędzy Hala Szczawiny a Polana strugi jest otwarty, czy trzeba wracać na dół krzesłem? łącznik 6 z hali miziowej do szlakówki jest otwarty? Takie jest oficjalne stanowisko: Powrót z górnych partii możliwy koleją Szczawiny lub trasa nr 6 przez Buczynkę a nie oficjalnie to pewnie będzie można zjechać na sam dół trasą nr 5, wiadomo trzeba uważać na jakieś większe kamienie, ale przy takiej ilości śniegu chyba nie powinno być źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 czy odcinek trasy 5 pomiędzy Hala Szczawiny a Polana strugi jest otwarty, czy trzeba wracać na dół krzesłem? łącznik 6 z hali miziowej do szlakówki jest otwarty? Trasa 5 na tym odcinku - nie atrakcyjna i nigdy nie przygotowywana - niezależnie od zimy zawsze kamienie. Szkoda nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Kolega był wczoraj. Zjechał na dół 5-tką ale mówi, że drugi raz by tego nie zrobił. Są miejsca ze sporą ilością kamieni. Patrząc dzisiaj na kamerki wydaje mi się, że Korbielów będzie dobrą bazą wypadową na czas ferii. Tłoków na Miziowej raczej nie było. Z resztą nie ma co ukrywać, to kiepskie miejsce na rodzinny wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 byłem w sobotę, warunki całkiem niezłe prawie igła, kolejek brak, na dół przez buczynkę, wszystko przygotowane i przejezdne najbardziej żal krzesła na buczynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Pojawiła się drobna szansa - na FB, na profilu "Korbielów.net" admin odpisał w komentarzach, że przy dogadaniu się kilku stron, jest szansa jeszcze w tym sezonie na otwarcie Buczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 To może zacytuję post, bo też śledzę uważnie ich profil: Na dzień dzisiejszy Nie. Zarząd spółki CTE Sp. z o.o. właściel stacji podjął decyzję o zamknięciu wyciągu do odwołania. Uważam, że jeśli dojdzie do porozumienia stron jest możliwość uruchomienia tej kolejki. Jeśli będzie taka decyzja będziemy informować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 32 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Korbielów Pilsko - Ośrodek narciarski
bubol.T Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Hej Tomek widziałem że się wybieracie,szkoda że nie jutro.. w niedzielę właśnie nie wiem czy będę mógł,ale ma być cieplej Z doświadczenia gdzie byś jutro pojechał ? na Raczy bywają tłumy i kolejki? chyba z miejsc które wymieniłem najwięcej tam było by jazdy w tej chwili,choć Korbielów mam najbliżej. Najbardziej nie lubię na stoku właśnie kolejek.. no i tłoku, przeglądając niektóre kamery dziś sytuacja nie zachęca,ale dnia szkoda.. Na Raczy rzadko bywają kolejki, jak już są to na Dedovce w godzinach szczytu,wtedy przenosimy się na Laliki i Marguske,tam stoisz max kilka minut ,ja bym jechał na Raczę na pewno Ci się spodoba ,jest gdzie pojeździć ,warunki będą bardzo dobre. Pilsko ma otwarte w zasadzie dwie trasy ,bo nie liczę dolnego krótkiego krzesełka. Kolejek nie powinno być też w Szczyrku na Son,w Sylwestra nie było ludzi ,jazda na okrągło. Jutro nie damy rady ,bo idziemy dzisiaj na koncert i się raczej nie zwleczemy z rana. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Na pewno na Pilsku będzie mniej ludzi niż na Raczy, ale na Raczy jest zdecydowanie bardziej cywilizowanie, a od rana da się pojeździć bez tłoku. Na Lalikach jest zwykle pusto, bo tam raczej rodziny z dziećmi się nie wybierają. Z tego co widzę wciąż można nabyć groupona i cieszyć się dniem na Raczy za 70zł. Biorąc pod uwagę kurs euro, to naprawdę warto: https://www.groupon....-raca-oscadnica Jak jeszcze nie byłeś, to polecam. Ja bardzo lubię ten ośrodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Pogoda jednak dziś wygrała nie jestem w stanie odczuwać przyjemności na nartach poniżej -20stopni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 czy odcinek trasy 5 pomiędzy Hala Szczawiny a Polana strugi jest otwarty, czy trzeba wracać na dół krzesłem? łącznik 6 z hali miziowej do szlakówki jest otwarty? Takie jest oficjalne stanowisko: Powrót z górnych partii możliwy koleją Szczawiny lub trasa nr 6 przez Buczynkę a nie oficjalnie to pewnie będzie można zjechać na sam dół trasą nr 5, wiadomo trzeba uważać na jakieś większe kamienie, ale przy takiej ilości śniegu chyba nie powinno być źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 czy odcinek trasy 5 pomiędzy Hala Szczawiny a Polana strugi jest otwarty, czy trzeba wracać na dół krzesłem? łącznik 6 z hali miziowej do szlakówki jest otwarty? Trasa 5 na tym odcinku - nie atrakcyjna i nigdy nie przygotowywana - niezależnie od zimy zawsze kamienie. Szkoda nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Kolega był wczoraj. Zjechał na dół 5-tką ale mówi, że drugi raz by tego nie zrobił. Są miejsca ze sporą ilością kamieni. Patrząc dzisiaj na kamerki wydaje mi się, że Korbielów będzie dobrą bazą wypadową na czas ferii. Tłoków na Miziowej raczej nie było. Z resztą nie ma co ukrywać, to kiepskie miejsce na rodzinny wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 byłem w sobotę, warunki całkiem niezłe prawie igła, kolejek brak, na dół przez buczynkę, wszystko przygotowane i przejezdne najbardziej żal krzesła na buczynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Pojawiła się drobna szansa - na FB, na profilu "Korbielów.net" admin odpisał w komentarzach, że przy dogadaniu się kilku stron, jest szansa jeszcze w tym sezonie na otwarcie Buczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 To może zacytuję post, bo też śledzę uważnie ich profil: Na dzień dzisiejszy Nie. Zarząd spółki CTE Sp. z o.o. właściel stacji podjął decyzję o zamknięciu wyciągu do odwołania. Uważam, że jeśli dojdzie do porozumienia stron jest możliwość uruchomienia tej kolejki. Jeśli będzie taka decyzja będziemy informować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 32 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Korbielów Pilsko - Ośrodek narciarski
loockas Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Na pewno na Pilsku będzie mniej ludzi niż na Raczy, ale na Raczy jest zdecydowanie bardziej cywilizowanie, a od rana da się pojeździć bez tłoku. Na Lalikach jest zwykle pusto, bo tam raczej rodziny z dziećmi się nie wybierają. Z tego co widzę wciąż można nabyć groupona i cieszyć się dniem na Raczy za 70zł. Biorąc pod uwagę kurs euro, to naprawdę warto: https://www.groupon....-raca-oscadnica Jak jeszcze nie byłeś, to polecam. Ja bardzo lubię ten ośrodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamski10 Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Pogoda jednak dziś wygrała nie jestem w stanie odczuwać przyjemności na nartach poniżej -20stopni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas8295200 Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 czy odcinek trasy 5 pomiędzy Hala Szczawiny a Polana strugi jest otwarty, czy trzeba wracać na dół krzesłem? łącznik 6 z hali miziowej do szlakówki jest otwarty? Takie jest oficjalne stanowisko: Powrót z górnych partii możliwy koleją Szczawiny lub trasa nr 6 przez Buczynkę a nie oficjalnie to pewnie będzie można zjechać na sam dół trasą nr 5, wiadomo trzeba uważać na jakieś większe kamienie, ale przy takiej ilości śniegu chyba nie powinno być źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 czy odcinek trasy 5 pomiędzy Hala Szczawiny a Polana strugi jest otwarty, czy trzeba wracać na dół krzesłem? łącznik 6 z hali miziowej do szlakówki jest otwarty? Trasa 5 na tym odcinku - nie atrakcyjna i nigdy nie przygotowywana - niezależnie od zimy zawsze kamienie. Szkoda nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Kolega był wczoraj. Zjechał na dół 5-tką ale mówi, że drugi raz by tego nie zrobił. Są miejsca ze sporą ilością kamieni. Patrząc dzisiaj na kamerki wydaje mi się, że Korbielów będzie dobrą bazą wypadową na czas ferii. Tłoków na Miziowej raczej nie było. Z resztą nie ma co ukrywać, to kiepskie miejsce na rodzinny wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 byłem w sobotę, warunki całkiem niezłe prawie igła, kolejek brak, na dół przez buczynkę, wszystko przygotowane i przejezdne najbardziej żal krzesła na buczynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Pojawiła się drobna szansa - na FB, na profilu "Korbielów.net" admin odpisał w komentarzach, że przy dogadaniu się kilku stron, jest szansa jeszcze w tym sezonie na otwarcie Buczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 To może zacytuję post, bo też śledzę uważnie ich profil: Na dzień dzisiejszy Nie. Zarząd spółki CTE Sp. z o.o. właściel stacji podjął decyzję o zamknięciu wyciągu do odwołania. Uważam, że jeśli dojdzie do porozumienia stron jest możliwość uruchomienia tej kolejki. Jeśli będzie taka decyzja będziemy informować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 32 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 czy odcinek trasy 5 pomiędzy Hala Szczawiny a Polana strugi jest otwarty, czy trzeba wracać na dół krzesłem? łącznik 6 z hali miziowej do szlakówki jest otwarty? Trasa 5 na tym odcinku - nie atrakcyjna i nigdy nie przygotowywana - niezależnie od zimy zawsze kamienie. Szkoda nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Kolega był wczoraj. Zjechał na dół 5-tką ale mówi, że drugi raz by tego nie zrobił. Są miejsca ze sporą ilością kamieni. Patrząc dzisiaj na kamerki wydaje mi się, że Korbielów będzie dobrą bazą wypadową na czas ferii. Tłoków na Miziowej raczej nie było. Z resztą nie ma co ukrywać, to kiepskie miejsce na rodzinny wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 byłem w sobotę, warunki całkiem niezłe prawie igła, kolejek brak, na dół przez buczynkę, wszystko przygotowane i przejezdne najbardziej żal krzesła na buczynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Pojawiła się drobna szansa - na FB, na profilu "Korbielów.net" admin odpisał w komentarzach, że przy dogadaniu się kilku stron, jest szansa jeszcze w tym sezonie na otwarcie Buczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 To może zacytuję post, bo też śledzę uważnie ich profil: Na dzień dzisiejszy Nie. Zarząd spółki CTE Sp. z o.o. właściel stacji podjął decyzję o zamknięciu wyciągu do odwołania. Uważam, że jeśli dojdzie do porozumienia stron jest możliwość uruchomienia tej kolejki. Jeśli będzie taka decyzja będziemy informować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 32 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
loockas Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Kolega był wczoraj. Zjechał na dół 5-tką ale mówi, że drugi raz by tego nie zrobił. Są miejsca ze sporą ilością kamieni. Patrząc dzisiaj na kamerki wydaje mi się, że Korbielów będzie dobrą bazą wypadową na czas ferii. Tłoków na Miziowej raczej nie było. Z resztą nie ma co ukrywać, to kiepskie miejsce na rodzinny wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abstinent Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 byłem w sobotę, warunki całkiem niezłe prawie igła, kolejek brak, na dół przez buczynkę, wszystko przygotowane i przejezdne najbardziej żal krzesła na buczynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyflyer Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Pojawiła się drobna szansa - na FB, na profilu "Korbielów.net" admin odpisał w komentarzach, że przy dogadaniu się kilku stron, jest szansa jeszcze w tym sezonie na otwarcie Buczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loockas Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 To może zacytuję post, bo też śledzę uważnie ich profil: Na dzień dzisiejszy Nie. Zarząd spółki CTE Sp. z o.o. właściel stacji podjął decyzję o zamknięciu wyciągu do odwołania. Uważam, że jeśli dojdzie do porozumienia stron jest możliwość uruchomienia tej kolejki. Jeśli będzie taka decyzja będziemy informować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi