Adam ..DUCH Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Też uderzam... AMATOR..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 781 Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 1 Sty Top użytkownicy w tym temacie 43 38 60 64 Popularne dni 27 Gru 23 21 Sty 12 24 Lut 10 4 Sty 9 Top użytkownicy w tym temacie abstinent 43 odpowiedzi daro65_del 38 odpowiedzi loockas 60 odpowiedzi bubol.T 64 odpowiedzi Popularne dni 27 Gru 2018 23 odpowiedzi 21 Sty 2013 12 odpowiedzi 24 Lut 2011 10 odpowiedzi 4 Sty 2015 9 odpowiedzi Popularne posty Robur82 1 Stycznia 31.12 Jeździłem na orczykach, warunki rewelacyjne. Późno zaczeliśmy chyba 10.30 a stok super, może na samym końcu trasy pod dolnym orczykiem jakiś sporadyczny kamień wystawal i chyba w jednym czy dwóc Dodane grafiki .Beata. Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Też uderzam... AMATOR..... Zasmaczyłam tej...lepszejsza ..moja jest już pusta amatoreczka? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Też uderzam... Mnie się kojarzy z kawiarnią w WDW w Juracie. Zaraz po kawie po kapitańsku „siedem dziewcząt z Albatrosaaaaaa... tyś jedynaaaaaa” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Zasmaczyłam tej...lepszejsza ..moja jest już pusta amatoreczka? Beata weź przestań..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Tylko ta XO. Klasyczna jest za bardzo drewniana. Chociaż na bezrybiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Tylko ta XO. Klasyczna jest za bardzo drewniana. Chociaż na bezrybiu... Na bezrybiu darowanemu kuniewi... PS jakieś takie staropolskie powiedzenie było, może ktoś skojarzy i dokończy;-) może być też nowe, świeckie, choć tradycyjne;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Już w nadchodzącą sobotę i niedzielę (9-10.01.2021) rusza kolej Buczynka !!! https://www.facebook...134043303292424 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Już w nadchodzącą sobotę i niedzielę (9-10.01.2021) rusza kolej Buczynka !!! https://www.facebook...134043303292424 Czyli "Pilsko" wraca do gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Czyli "Pilsko" wraca do gry Wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Już w nadchodzącą sobotę i niedzielę (9-10.01.2021) rusza kolej Buczynka !!! https://www.facebook...134043303292424Udało mi się uciec przed tłumami. Pięknie było po prostu bajkowo. Śniegu niestety niewiele, poszliśmy z buta i to był dobry wybór. Rano start spod wyciągu Baba, po 1.40 h byliśmy na Miziowej, pół godziny później na szczycie. Zjechać od biedy się da, ale kamieni sporo. Buczynka raczej nieprzejezdna. Pilsko i Miziowa do Szczawin można spróbować, ale może być ciężko. Ale to moje zdanie, byłem pieszo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marek_s Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 W kamerkach pilsko.org jest "Hala Walacowa". Co to za miejsce, gdzie to jest? Dół Buczynki? - widać jakieś oświetlenie trasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Tak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... loockas Napisano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 "Drodzy Narciarze, Snowboardziści i wszyscy dla których zima jest czymś wyjątkowym ⛷⛷ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... loockas Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 https://korbielow.ne...kat-narciarski/ Ładnie. Udało się reanimować talerzyk aby wydostać się z Buczynki pod Szczawiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 https://korbielow.ne...kat-narciarski/ Ładnie. Udało się reanimować talerzyk aby wydostać się z Buczynki pod Szczawiny Czy dobrze to zrozumiałem, że będzie czynna trasa z Buczynki 1098m npm do Soliska? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Tak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 TakWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Super To jest świetna wiadomość. Sztos trasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... harnaÅ› Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Do Korbielowa sporo osób przyjeżdża przed 8. Ale problemów z parkowaniem nie było. W pobliżu dolnej stacji krzesła na Buczynkę jest nowy spory parking. Myślę, że były tam wolne miejsce przez cały dzień, bo o 12:20 końcówka parkingu miała ciągle nie zajęte miejsca a część samochodów już zaczęła znikać. Nowe krzesło na Buczynkę może nie jest tak wolne jak się wydaje za pierwszym razem. Największy minus dla mnie to plastikowe siedzisko, które przewodzi ciepło - jest min na nim zimno, a nie należę do osób, którym by tyłek odmarzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Ja nie miałem żadnego problemu z zaparkowaniem, po prostu wjechałem w pierwsze wolne miejsce. Problemem był "punkt poboru opłat" który robił sztuczny korek. No i trochę irytujące jest jak podchodzi pan z obsługi 4x prosząc o opłate, bo nie pamięta że już raz skasował.... Faktycznie przy dolnej stacji jest spory parking, nie wiedziałem o nim wcześniej. Co ciekawe jest tam też kasa z karnetami. Co do kanapy. To ona jest stara wbrew pozorom Cieszmy się, że jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... harnaÅ› Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Ja nie miałem żadnego problemu z zaparkowaniem, po prostu wjechałem w pierwsze wolne miejsce. Problemem był "punkt poboru opłat" który robił sztuczny korek. No i trochę irytujące jest jak podchodzi pan z obsługi 4x prosząc o opłate, bo nie pamięta że już raz skasował.... Faktycznie przy dolnej stacji jest spory parking, nie wiedziałem o nim wcześniej. Co ciekawe jest tam też kasa z karnetami. Co do kanapy. To ona jest stara wbrew pozorom Cieszmy się, że jest Ta kanapa ma dwie duże zalety dla mnie: 1. Można dostać się na Halę Miziową z Soliska i potem mieć długi zjazd w dół. 2. Skupia ruch początkujących narciarzy, dzięki czemu nie ma dużo ludzi na wyciągu z Soliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 1. Można dostać się na Halę Miziową z Soliska i potem mieć długi zjazd w dół. No nie to, że nie lubię staroci ale miło było dzisiaj nie używać krzesła z Polany Strugi Wolę się na nartach przemieścić do Szczawin. Tak więc jak najbardziej zgadzam się z tym. Krótko mówiąc jest dobrze Na takie Pilsko czekałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Tragiczny w skutkach wypadek na 6-ce https://bielskobiala...eRedirects=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet A co z Rachowcem? Ruszy kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Do Korbielowa sporo osób przyjeżdża przed 8. Ale problemów z parkowaniem nie było. W pobliżu dolnej stacji krzesła na Buczynkę jest nowy spory parking. Myślę, że były tam wolne miejsce przez cały dzień, bo o 12:20 końcówka parkingu miała ciągle nie zajęte miejsca a część samochodów już zaczęła znikać. Nowe krzesło na Buczynkę może nie jest tak wolne jak się wydaje za pierwszym razem. Największy minus dla mnie to plastikowe siedzisko, które przewodzi ciepło - jest min na nim zimno, a nie należę do osób, którym by tyłek odmarzał. Na takie mrożące krzesełka bardzo fajnie działają „fartuszki” pod cztery litery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 26 27 28 29 30 31 32 Dalej Strona 31 z 32 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Korbielów Pilsko - Ośrodek narciarski × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
.Beata. Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Też uderzam... AMATOR..... Zasmaczyłam tej...lepszejsza ..moja jest już pusta amatoreczka? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Też uderzam... Mnie się kojarzy z kawiarnią w WDW w Juracie. Zaraz po kawie po kapitańsku „siedem dziewcząt z Albatrosaaaaaa... tyś jedynaaaaaa” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Zasmaczyłam tej...lepszejsza ..moja jest już pusta amatoreczka? Beata weź przestań..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Tylko ta XO. Klasyczna jest za bardzo drewniana. Chociaż na bezrybiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Tylko ta XO. Klasyczna jest za bardzo drewniana. Chociaż na bezrybiu... Na bezrybiu darowanemu kuniewi... PS jakieś takie staropolskie powiedzenie było, może ktoś skojarzy i dokończy;-) może być też nowe, świeckie, choć tradycyjne;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Już w nadchodzącą sobotę i niedzielę (9-10.01.2021) rusza kolej Buczynka !!! https://www.facebook...134043303292424 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Już w nadchodzącą sobotę i niedzielę (9-10.01.2021) rusza kolej Buczynka !!! https://www.facebook...134043303292424 Czyli "Pilsko" wraca do gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Czyli "Pilsko" wraca do gry Wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Już w nadchodzącą sobotę i niedzielę (9-10.01.2021) rusza kolej Buczynka !!! https://www.facebook...134043303292424Udało mi się uciec przed tłumami. Pięknie było po prostu bajkowo. Śniegu niestety niewiele, poszliśmy z buta i to był dobry wybór. Rano start spod wyciągu Baba, po 1.40 h byliśmy na Miziowej, pół godziny później na szczycie. Zjechać od biedy się da, ale kamieni sporo. Buczynka raczej nieprzejezdna. Pilsko i Miziowa do Szczawin można spróbować, ale może być ciężko. Ale to moje zdanie, byłem pieszo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marek_s Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 W kamerkach pilsko.org jest "Hala Walacowa". Co to za miejsce, gdzie to jest? Dół Buczynki? - widać jakieś oświetlenie trasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Tak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... loockas Napisano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 "Drodzy Narciarze, Snowboardziści i wszyscy dla których zima jest czymś wyjątkowym ⛷⛷ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... loockas Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 https://korbielow.ne...kat-narciarski/ Ładnie. Udało się reanimować talerzyk aby wydostać się z Buczynki pod Szczawiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 https://korbielow.ne...kat-narciarski/ Ładnie. Udało się reanimować talerzyk aby wydostać się z Buczynki pod Szczawiny Czy dobrze to zrozumiałem, że będzie czynna trasa z Buczynki 1098m npm do Soliska? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Tak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 TakWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Super To jest świetna wiadomość. Sztos trasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... harnaÅ› Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Do Korbielowa sporo osób przyjeżdża przed 8. Ale problemów z parkowaniem nie było. W pobliżu dolnej stacji krzesła na Buczynkę jest nowy spory parking. Myślę, że były tam wolne miejsce przez cały dzień, bo o 12:20 końcówka parkingu miała ciągle nie zajęte miejsca a część samochodów już zaczęła znikać. Nowe krzesło na Buczynkę może nie jest tak wolne jak się wydaje za pierwszym razem. Największy minus dla mnie to plastikowe siedzisko, które przewodzi ciepło - jest min na nim zimno, a nie należę do osób, którym by tyłek odmarzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Ja nie miałem żadnego problemu z zaparkowaniem, po prostu wjechałem w pierwsze wolne miejsce. Problemem był "punkt poboru opłat" który robił sztuczny korek. No i trochę irytujące jest jak podchodzi pan z obsługi 4x prosząc o opłate, bo nie pamięta że już raz skasował.... Faktycznie przy dolnej stacji jest spory parking, nie wiedziałem o nim wcześniej. Co ciekawe jest tam też kasa z karnetami. Co do kanapy. To ona jest stara wbrew pozorom Cieszmy się, że jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... harnaÅ› Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Ja nie miałem żadnego problemu z zaparkowaniem, po prostu wjechałem w pierwsze wolne miejsce. Problemem był "punkt poboru opłat" który robił sztuczny korek. No i trochę irytujące jest jak podchodzi pan z obsługi 4x prosząc o opłate, bo nie pamięta że już raz skasował.... Faktycznie przy dolnej stacji jest spory parking, nie wiedziałem o nim wcześniej. Co ciekawe jest tam też kasa z karnetami. Co do kanapy. To ona jest stara wbrew pozorom Cieszmy się, że jest Ta kanapa ma dwie duże zalety dla mnie: 1. Można dostać się na Halę Miziową z Soliska i potem mieć długi zjazd w dół. 2. Skupia ruch początkujących narciarzy, dzięki czemu nie ma dużo ludzi na wyciągu z Soliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 1. Można dostać się na Halę Miziową z Soliska i potem mieć długi zjazd w dół. No nie to, że nie lubię staroci ale miło było dzisiaj nie używać krzesła z Polany Strugi Wolę się na nartach przemieścić do Szczawin. Tak więc jak najbardziej zgadzam się z tym. Krótko mówiąc jest dobrze Na takie Pilsko czekałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Tragiczny w skutkach wypadek na 6-ce https://bielskobiala...eRedirects=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet A co z Rachowcem? Ruszy kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Do Korbielowa sporo osób przyjeżdża przed 8. Ale problemów z parkowaniem nie było. W pobliżu dolnej stacji krzesła na Buczynkę jest nowy spory parking. Myślę, że były tam wolne miejsce przez cały dzień, bo o 12:20 końcówka parkingu miała ciągle nie zajęte miejsca a część samochodów już zaczęła znikać. Nowe krzesło na Buczynkę może nie jest tak wolne jak się wydaje za pierwszym razem. Największy minus dla mnie to plastikowe siedzisko, które przewodzi ciepło - jest min na nim zimno, a nie należę do osób, którym by tyłek odmarzał. Na takie mrożące krzesełka bardzo fajnie działają „fartuszki” pod cztery litery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 26 27 28 29 30 31 32 Dalej Strona 31 z 32 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Korbielów Pilsko - Ośrodek narciarski × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Adam ..DUCH Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Zasmaczyłam tej...lepszejsza ..moja jest już pusta amatoreczka? Beata weź przestań..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Tylko ta XO. Klasyczna jest za bardzo drewniana. Chociaż na bezrybiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Tylko ta XO. Klasyczna jest za bardzo drewniana. Chociaż na bezrybiu... Na bezrybiu darowanemu kuniewi... PS jakieś takie staropolskie powiedzenie było, może ktoś skojarzy i dokończy;-) może być też nowe, świeckie, choć tradycyjne;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Już w nadchodzącą sobotę i niedzielę (9-10.01.2021) rusza kolej Buczynka !!! https://www.facebook...134043303292424 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Już w nadchodzącą sobotę i niedzielę (9-10.01.2021) rusza kolej Buczynka !!! https://www.facebook...134043303292424 Czyli "Pilsko" wraca do gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Czyli "Pilsko" wraca do gry Wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Już w nadchodzącą sobotę i niedzielę (9-10.01.2021) rusza kolej Buczynka !!! https://www.facebook...134043303292424Udało mi się uciec przed tłumami. Pięknie było po prostu bajkowo. Śniegu niestety niewiele, poszliśmy z buta i to był dobry wybór. Rano start spod wyciągu Baba, po 1.40 h byliśmy na Miziowej, pół godziny później na szczycie. Zjechać od biedy się da, ale kamieni sporo. Buczynka raczej nieprzejezdna. Pilsko i Miziowa do Szczawin można spróbować, ale może być ciężko. Ale to moje zdanie, byłem pieszo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marek_s Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 W kamerkach pilsko.org jest "Hala Walacowa". Co to za miejsce, gdzie to jest? Dół Buczynki? - widać jakieś oświetlenie trasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Tak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... loockas Napisano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 "Drodzy Narciarze, Snowboardziści i wszyscy dla których zima jest czymś wyjątkowym ⛷⛷ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... loockas Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 https://korbielow.ne...kat-narciarski/ Ładnie. Udało się reanimować talerzyk aby wydostać się z Buczynki pod Szczawiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 https://korbielow.ne...kat-narciarski/ Ładnie. Udało się reanimować talerzyk aby wydostać się z Buczynki pod Szczawiny Czy dobrze to zrozumiałem, że będzie czynna trasa z Buczynki 1098m npm do Soliska? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Tak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 TakWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Super To jest świetna wiadomość. Sztos trasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... harnaÅ› Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Do Korbielowa sporo osób przyjeżdża przed 8. Ale problemów z parkowaniem nie było. W pobliżu dolnej stacji krzesła na Buczynkę jest nowy spory parking. Myślę, że były tam wolne miejsce przez cały dzień, bo o 12:20 końcówka parkingu miała ciągle nie zajęte miejsca a część samochodów już zaczęła znikać. Nowe krzesło na Buczynkę może nie jest tak wolne jak się wydaje za pierwszym razem. Największy minus dla mnie to plastikowe siedzisko, które przewodzi ciepło - jest min na nim zimno, a nie należę do osób, którym by tyłek odmarzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Ja nie miałem żadnego problemu z zaparkowaniem, po prostu wjechałem w pierwsze wolne miejsce. Problemem był "punkt poboru opłat" który robił sztuczny korek. No i trochę irytujące jest jak podchodzi pan z obsługi 4x prosząc o opłate, bo nie pamięta że już raz skasował.... Faktycznie przy dolnej stacji jest spory parking, nie wiedziałem o nim wcześniej. Co ciekawe jest tam też kasa z karnetami. Co do kanapy. To ona jest stara wbrew pozorom Cieszmy się, że jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... harnaÅ› Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Ja nie miałem żadnego problemu z zaparkowaniem, po prostu wjechałem w pierwsze wolne miejsce. Problemem był "punkt poboru opłat" który robił sztuczny korek. No i trochę irytujące jest jak podchodzi pan z obsługi 4x prosząc o opłate, bo nie pamięta że już raz skasował.... Faktycznie przy dolnej stacji jest spory parking, nie wiedziałem o nim wcześniej. Co ciekawe jest tam też kasa z karnetami. Co do kanapy. To ona jest stara wbrew pozorom Cieszmy się, że jest Ta kanapa ma dwie duże zalety dla mnie: 1. Można dostać się na Halę Miziową z Soliska i potem mieć długi zjazd w dół. 2. Skupia ruch początkujących narciarzy, dzięki czemu nie ma dużo ludzi na wyciągu z Soliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 1. Można dostać się na Halę Miziową z Soliska i potem mieć długi zjazd w dół. No nie to, że nie lubię staroci ale miło było dzisiaj nie używać krzesła z Polany Strugi Wolę się na nartach przemieścić do Szczawin. Tak więc jak najbardziej zgadzam się z tym. Krótko mówiąc jest dobrze Na takie Pilsko czekałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Tragiczny w skutkach wypadek na 6-ce https://bielskobiala...eRedirects=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet A co z Rachowcem? Ruszy kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Do Korbielowa sporo osób przyjeżdża przed 8. Ale problemów z parkowaniem nie było. W pobliżu dolnej stacji krzesła na Buczynkę jest nowy spory parking. Myślę, że były tam wolne miejsce przez cały dzień, bo o 12:20 końcówka parkingu miała ciągle nie zajęte miejsca a część samochodów już zaczęła znikać. Nowe krzesło na Buczynkę może nie jest tak wolne jak się wydaje za pierwszym razem. Największy minus dla mnie to plastikowe siedzisko, które przewodzi ciepło - jest min na nim zimno, a nie należę do osób, którym by tyłek odmarzał. Na takie mrożące krzesełka bardzo fajnie działają „fartuszki” pod cztery litery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 26 27 28 29 30 31 32 Dalej Strona 31 z 32 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Korbielów Pilsko - Ośrodek narciarski
moruniek Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Czyli "Pilsko" wraca do gry Wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Już w nadchodzącą sobotę i niedzielę (9-10.01.2021) rusza kolej Buczynka !!! https://www.facebook...134043303292424Udało mi się uciec przed tłumami. Pięknie było po prostu bajkowo. Śniegu niestety niewiele, poszliśmy z buta i to był dobry wybór. Rano start spod wyciągu Baba, po 1.40 h byliśmy na Miziowej, pół godziny później na szczycie. Zjechać od biedy się da, ale kamieni sporo. Buczynka raczej nieprzejezdna. Pilsko i Miziowa do Szczawin można spróbować, ale może być ciężko. Ale to moje zdanie, byłem pieszo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marek_s Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 W kamerkach pilsko.org jest "Hala Walacowa". Co to za miejsce, gdzie to jest? Dół Buczynki? - widać jakieś oświetlenie trasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Tak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... loockas Napisano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 "Drodzy Narciarze, Snowboardziści i wszyscy dla których zima jest czymś wyjątkowym ⛷⛷ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... loockas Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 https://korbielow.ne...kat-narciarski/ Ładnie. Udało się reanimować talerzyk aby wydostać się z Buczynki pod Szczawiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 https://korbielow.ne...kat-narciarski/ Ładnie. Udało się reanimować talerzyk aby wydostać się z Buczynki pod Szczawiny Czy dobrze to zrozumiałem, że będzie czynna trasa z Buczynki 1098m npm do Soliska? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Tak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 TakWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Super To jest świetna wiadomość. Sztos trasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... harnaÅ› Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Do Korbielowa sporo osób przyjeżdża przed 8. Ale problemów z parkowaniem nie było. W pobliżu dolnej stacji krzesła na Buczynkę jest nowy spory parking. Myślę, że były tam wolne miejsce przez cały dzień, bo o 12:20 końcówka parkingu miała ciągle nie zajęte miejsca a część samochodów już zaczęła znikać. Nowe krzesło na Buczynkę może nie jest tak wolne jak się wydaje za pierwszym razem. Największy minus dla mnie to plastikowe siedzisko, które przewodzi ciepło - jest min na nim zimno, a nie należę do osób, którym by tyłek odmarzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Ja nie miałem żadnego problemu z zaparkowaniem, po prostu wjechałem w pierwsze wolne miejsce. Problemem był "punkt poboru opłat" który robił sztuczny korek. No i trochę irytujące jest jak podchodzi pan z obsługi 4x prosząc o opłate, bo nie pamięta że już raz skasował.... Faktycznie przy dolnej stacji jest spory parking, nie wiedziałem o nim wcześniej. Co ciekawe jest tam też kasa z karnetami. Co do kanapy. To ona jest stara wbrew pozorom Cieszmy się, że jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... harnaÅ› Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Ja nie miałem żadnego problemu z zaparkowaniem, po prostu wjechałem w pierwsze wolne miejsce. Problemem był "punkt poboru opłat" który robił sztuczny korek. No i trochę irytujące jest jak podchodzi pan z obsługi 4x prosząc o opłate, bo nie pamięta że już raz skasował.... Faktycznie przy dolnej stacji jest spory parking, nie wiedziałem o nim wcześniej. Co ciekawe jest tam też kasa z karnetami. Co do kanapy. To ona jest stara wbrew pozorom Cieszmy się, że jest Ta kanapa ma dwie duże zalety dla mnie: 1. Można dostać się na Halę Miziową z Soliska i potem mieć długi zjazd w dół. 2. Skupia ruch początkujących narciarzy, dzięki czemu nie ma dużo ludzi na wyciągu z Soliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 1. Można dostać się na Halę Miziową z Soliska i potem mieć długi zjazd w dół. No nie to, że nie lubię staroci ale miło było dzisiaj nie używać krzesła z Polany Strugi Wolę się na nartach przemieścić do Szczawin. Tak więc jak najbardziej zgadzam się z tym. Krótko mówiąc jest dobrze Na takie Pilsko czekałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Tragiczny w skutkach wypadek na 6-ce https://bielskobiala...eRedirects=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet A co z Rachowcem? Ruszy kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Do Korbielowa sporo osób przyjeżdża przed 8. Ale problemów z parkowaniem nie było. W pobliżu dolnej stacji krzesła na Buczynkę jest nowy spory parking. Myślę, że były tam wolne miejsce przez cały dzień, bo o 12:20 końcówka parkingu miała ciągle nie zajęte miejsca a część samochodów już zaczęła znikać. Nowe krzesło na Buczynkę może nie jest tak wolne jak się wydaje za pierwszym razem. Największy minus dla mnie to plastikowe siedzisko, które przewodzi ciepło - jest min na nim zimno, a nie należę do osób, którym by tyłek odmarzał. Na takie mrożące krzesełka bardzo fajnie działają „fartuszki” pod cztery litery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 26 27 28 29 30 31 32 Dalej Strona 31 z 32 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Korbielów Pilsko - Ośrodek narciarski
bubol.T Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Już w nadchodzącą sobotę i niedzielę (9-10.01.2021) rusza kolej Buczynka !!! https://www.facebook...134043303292424Udało mi się uciec przed tłumami. Pięknie było po prostu bajkowo. Śniegu niestety niewiele, poszliśmy z buta i to był dobry wybór. Rano start spod wyciągu Baba, po 1.40 h byliśmy na Miziowej, pół godziny później na szczycie. Zjechać od biedy się da, ale kamieni sporo. Buczynka raczej nieprzejezdna. Pilsko i Miziowa do Szczawin można spróbować, ale może być ciężko. Ale to moje zdanie, byłem pieszo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_s Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 W kamerkach pilsko.org jest "Hala Walacowa". Co to za miejsce, gdzie to jest? Dół Buczynki? - widać jakieś oświetlenie trasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Tak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loockas Napisano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 "Drodzy Narciarze, Snowboardziści i wszyscy dla których zima jest czymś wyjątkowym ⛷⛷ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loockas Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 https://korbielow.ne...kat-narciarski/ Ładnie. Udało się reanimować talerzyk aby wydostać się z Buczynki pod Szczawiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elosawa Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 https://korbielow.ne...kat-narciarski/ Ładnie. Udało się reanimować talerzyk aby wydostać się z Buczynki pod Szczawiny Czy dobrze to zrozumiałem, że będzie czynna trasa z Buczynki 1098m npm do Soliska? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Tak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elosawa Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 TakWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Super To jest świetna wiadomość. Sztos trasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harnaÅ› Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Do Korbielowa sporo osób przyjeżdża przed 8. Ale problemów z parkowaniem nie było. W pobliżu dolnej stacji krzesła na Buczynkę jest nowy spory parking. Myślę, że były tam wolne miejsce przez cały dzień, bo o 12:20 końcówka parkingu miała ciągle nie zajęte miejsca a część samochodów już zaczęła znikać. Nowe krzesło na Buczynkę może nie jest tak wolne jak się wydaje za pierwszym razem. Największy minus dla mnie to plastikowe siedzisko, które przewodzi ciepło - jest min na nim zimno, a nie należę do osób, którym by tyłek odmarzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loockas Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Ja nie miałem żadnego problemu z zaparkowaniem, po prostu wjechałem w pierwsze wolne miejsce. Problemem był "punkt poboru opłat" który robił sztuczny korek. No i trochę irytujące jest jak podchodzi pan z obsługi 4x prosząc o opłate, bo nie pamięta że już raz skasował.... Faktycznie przy dolnej stacji jest spory parking, nie wiedziałem o nim wcześniej. Co ciekawe jest tam też kasa z karnetami. Co do kanapy. To ona jest stara wbrew pozorom Cieszmy się, że jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harnaÅ› Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Ja nie miałem żadnego problemu z zaparkowaniem, po prostu wjechałem w pierwsze wolne miejsce. Problemem był "punkt poboru opłat" który robił sztuczny korek. No i trochę irytujące jest jak podchodzi pan z obsługi 4x prosząc o opłate, bo nie pamięta że już raz skasował.... Faktycznie przy dolnej stacji jest spory parking, nie wiedziałem o nim wcześniej. Co ciekawe jest tam też kasa z karnetami. Co do kanapy. To ona jest stara wbrew pozorom Cieszmy się, że jest Ta kanapa ma dwie duże zalety dla mnie: 1. Można dostać się na Halę Miziową z Soliska i potem mieć długi zjazd w dół. 2. Skupia ruch początkujących narciarzy, dzięki czemu nie ma dużo ludzi na wyciągu z Soliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 1. Można dostać się na Halę Miziową z Soliska i potem mieć długi zjazd w dół. No nie to, że nie lubię staroci ale miło było dzisiaj nie używać krzesła z Polany Strugi Wolę się na nartach przemieścić do Szczawin. Tak więc jak najbardziej zgadzam się z tym. Krótko mówiąc jest dobrze Na takie Pilsko czekałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Tragiczny w skutkach wypadek na 6-ce https://bielskobiala...eRedirects=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet A co z Rachowcem? Ruszy kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Do Korbielowa sporo osób przyjeżdża przed 8. Ale problemów z parkowaniem nie było. W pobliżu dolnej stacji krzesła na Buczynkę jest nowy spory parking. Myślę, że były tam wolne miejsce przez cały dzień, bo o 12:20 końcówka parkingu miała ciągle nie zajęte miejsca a część samochodów już zaczęła znikać. Nowe krzesło na Buczynkę może nie jest tak wolne jak się wydaje za pierwszym razem. Największy minus dla mnie to plastikowe siedzisko, które przewodzi ciepło - jest min na nim zimno, a nie należę do osób, którym by tyłek odmarzał. Na takie mrożące krzesełka bardzo fajnie działają „fartuszki” pod cztery litery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 26 27 28 29 30 31 32 Dalej Strona 31 z 32 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
loockas Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 1. Można dostać się na Halę Miziową z Soliska i potem mieć długi zjazd w dół. No nie to, że nie lubię staroci ale miło było dzisiaj nie używać krzesła z Polany Strugi Wolę się na nartach przemieścić do Szczawin. Tak więc jak najbardziej zgadzam się z tym. Krótko mówiąc jest dobrze Na takie Pilsko czekałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Tragiczny w skutkach wypadek na 6-ce https://bielskobiala...eRedirects=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet A co z Rachowcem? Ruszy kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Do Korbielowa sporo osób przyjeżdża przed 8. Ale problemów z parkowaniem nie było. W pobliżu dolnej stacji krzesła na Buczynkę jest nowy spory parking. Myślę, że były tam wolne miejsce przez cały dzień, bo o 12:20 końcówka parkingu miała ciągle nie zajęte miejsca a część samochodów już zaczęła znikać. Nowe krzesło na Buczynkę może nie jest tak wolne jak się wydaje za pierwszym razem. Największy minus dla mnie to plastikowe siedzisko, które przewodzi ciepło - jest min na nim zimno, a nie należę do osób, którym by tyłek odmarzał. Na takie mrożące krzesełka bardzo fajnie działają „fartuszki” pod cztery litery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 26 27 28 29 30 31 32 Dalej Strona 31 z 32 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
Adam ..DUCH Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loockas Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Tragiczny w skutkach wypadek na 6-ce https://bielskobiala...eRedirects=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet A co z Rachowcem? Ruszy kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Do Korbielowa sporo osób przyjeżdża przed 8. Ale problemów z parkowaniem nie było. W pobliżu dolnej stacji krzesła na Buczynkę jest nowy spory parking. Myślę, że były tam wolne miejsce przez cały dzień, bo o 12:20 końcówka parkingu miała ciągle nie zajęte miejsca a część samochodów już zaczęła znikać. Nowe krzesło na Buczynkę może nie jest tak wolne jak się wydaje za pierwszym razem. Największy minus dla mnie to plastikowe siedzisko, które przewodzi ciepło - jest min na nim zimno, a nie należę do osób, którym by tyłek odmarzał. Na takie mrożące krzesełka bardzo fajnie działają „fartuszki” pod cztery litery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi