Arek1982 Napisano 12 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 Wybieram się tam w terminie 25.03-29.03.20 Co polecacie. ? Ja myślałem o ośrodkach które są położone wyżej , czyli : - Solden - Obergurgl - SFL - Sankt Anton - Obertauern. PS. W Ischgl byłem na otwarciu sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 12 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 Wybieram się tam w terminie 25.03-29.03.20 Co polecacie. ? Ja myślałem o ośrodkach które są położone wyżej , czyli : - Solden - Obergurgl - SFL - Sankt Anton - Obertauern. PS. W Ischgl byłem na otwarciu sezonu. Dobrze celujesz , odrzuć tylko beznadziejne Obertauern. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek1982 Napisano 12 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 Dobrze celujesz , odrzuć tylko beznadziejne Obertauern. A we Włoszech w tym terminie można gdzieś wysoko pośmigać ? Co sądzisz o Livigno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 12 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 A we Włoszech w tym terminie można gdzieś wysoko pośmigać ? Co sądzisz o Livigno ? pośmigasz w większości ośrodków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 12 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 Livigno chwalą nawet na początku kwietnia - wtedy są darmowe skipassy. Choć po południu robi się miękko - jak wszędzie. Gurgle zawsze fajne no i jeden karnet z Solden (mi się jakoś Solden znudziło). Jak ktoś się odważy czegoś nowego wkoło pełno fajnych schronisk i celów skiturowych Wypożyczyć sprzęt pewnie można. SFL jakoś mnie nie zachwyciło ale może to pierwsze wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 12 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 A we Włoszech w tym terminie można gdzieś wysoko pośmigać ? Co sądzisz o Livigno ? Livigno jest narciarsko słabe. Owszem ma free-ski, tanią gorzałę, dużo dyskotek i nawet całkiem niezły mikroklimat, który powoduje, że śnieg leży długo. Natomiast same stoki są nudne i niekoniecznie dobrze przygotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Jaki osrodek w Austrii lub we Włoszech polecacie pod koniec marca.
pakalolo Napisano 12 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 A we Włoszech w tym terminie można gdzieś wysoko pośmigać ? Co sądzisz o Livigno ? pośmigasz w większości ośrodków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 12 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 Livigno chwalą nawet na początku kwietnia - wtedy są darmowe skipassy. Choć po południu robi się miękko - jak wszędzie. Gurgle zawsze fajne no i jeden karnet z Solden (mi się jakoś Solden znudziło). Jak ktoś się odważy czegoś nowego wkoło pełno fajnych schronisk i celów skiturowych Wypożyczyć sprzęt pewnie można. SFL jakoś mnie nie zachwyciło ale może to pierwsze wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 12 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 A we Włoszech w tym terminie można gdzieś wysoko pośmigać ? Co sądzisz o Livigno ? Livigno jest narciarsko słabe. Owszem ma free-ski, tanią gorzałę, dużo dyskotek i nawet całkiem niezły mikroklimat, który powoduje, że śnieg leży długo. Natomiast same stoki są nudne i niekoniecznie dobrze przygotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
wkg Napisano 12 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 Livigno chwalą nawet na początku kwietnia - wtedy są darmowe skipassy. Choć po południu robi się miękko - jak wszędzie. Gurgle zawsze fajne no i jeden karnet z Solden (mi się jakoś Solden znudziło). Jak ktoś się odważy czegoś nowego wkoło pełno fajnych schronisk i celów skiturowych Wypożyczyć sprzęt pewnie można. SFL jakoś mnie nie zachwyciło ale może to pierwsze wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 12 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 A we Włoszech w tym terminie można gdzieś wysoko pośmigać ? Co sądzisz o Livigno ? Livigno jest narciarsko słabe. Owszem ma free-ski, tanią gorzałę, dużo dyskotek i nawet całkiem niezły mikroklimat, który powoduje, że śnieg leży długo. Natomiast same stoki są nudne i niekoniecznie dobrze przygotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi