brachol Napisano 11 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Witam W przyszłym tygodniu w środę będę wracał z Zakopanego do Poznania chciałbym po drodze gdzieś pojeździć na nartach. Generalnie w tym rejonie znam tylko Harendę, Witów, Małe Ciche, Białkę i Kasporowy. Kusi mnie Szczyrk ale odstraszają kolejki do wyciągów. Polecicie jakieś ciekawe ośrodki po drodze? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakalolo Napisano 11 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Witam W przyszłym tygodniu w środę będę wracał z Zakopanego do Poznania chciałbym po drodze gdzieś pojeździć na nartach. Generalnie w tym rejonie znam tylko Harendę, Witów, Małe Ciche, Białkę i Kasporowy. Kusi mnie Szczyrk ale odstraszają kolejki do wyciągów. Polecicie jakieś ciekawe ośrodki po drodze? pozdrawiam to już lepiej Pilsko, idealnie po drodze jeżeli wybierzesz wariant jazdy przez Słowację do Korbielowa (na pewno nie będzie korków ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Jutro ma być słonecznie ale najlepiej sam sobie sprawdź oba ośrodki bo są diametralnie różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 15 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2020 No dziś w Korbielowie była fantastyczna pogoda i nie gorsze warunki. Super się śmigało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 16 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 No dziś w Korbielowie była fantastyczna pogoda i nie gorsze warunki. Super się śmigało pomyślę i zobaczę jaka będzie pogoda bo dopiero w środę będę szukał jakoś stoków po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 No dziś w Korbielowie była fantastyczna pogoda i nie gorsze warunki. Super się śmigało No ja wiem ze Pilsko dziala jak narkotyk i potrafi oszolomic;) tez tak mam... ale jesli dzis byla fantastyczna pogoda to co napisac jak nie bedzie wialo i slonce na maksa? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 No ja wiem ze Pilsko dziala jak narkotyk i potrafi oszolomic;) tez tak mam... ale jesli dzis byla fantastyczna pogoda to co napisac jak nie bedzie wialo i slonce na maksa? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka jednak mój wybór wczoraj padł na Kasprowy Pilsko musi poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Szczyrk czy inne ośrodki?
spyder Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Jutro ma być słonecznie ale najlepiej sam sobie sprawdź oba ośrodki bo są diametralnie różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 15 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2020 No dziś w Korbielowie była fantastyczna pogoda i nie gorsze warunki. Super się śmigało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 16 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 No dziś w Korbielowie była fantastyczna pogoda i nie gorsze warunki. Super się śmigało pomyślę i zobaczę jaka będzie pogoda bo dopiero w środę będę szukał jakoś stoków po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 No dziś w Korbielowie była fantastyczna pogoda i nie gorsze warunki. Super się śmigało No ja wiem ze Pilsko dziala jak narkotyk i potrafi oszolomic;) tez tak mam... ale jesli dzis byla fantastyczna pogoda to co napisac jak nie bedzie wialo i slonce na maksa? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 No ja wiem ze Pilsko dziala jak narkotyk i potrafi oszolomic;) tez tak mam... ale jesli dzis byla fantastyczna pogoda to co napisac jak nie bedzie wialo i slonce na maksa? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka jednak mój wybór wczoraj padł na Kasprowy Pilsko musi poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
christof Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 No dziś w Korbielowie była fantastyczna pogoda i nie gorsze warunki. Super się śmigało No ja wiem ze Pilsko dziala jak narkotyk i potrafi oszolomic;) tez tak mam... ale jesli dzis byla fantastyczna pogoda to co napisac jak nie bedzie wialo i slonce na maksa? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 No ja wiem ze Pilsko dziala jak narkotyk i potrafi oszolomic;) tez tak mam... ale jesli dzis byla fantastyczna pogoda to co napisac jak nie bedzie wialo i slonce na maksa? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka jednak mój wybór wczoraj padł na Kasprowy Pilsko musi poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi