Chertan Napisano 18 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 Oj tam, tyle razy będzie próbował, aż mu się wreszcie uda. Trza mieć wiarę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Marca 2020 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 No i już po sezonie. Prawdopodobnie zerwany Achilles i nie na nartach a podczas biegania „beep test”. Szlag by to trafił. Chyba zmęczenie materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Marca 2020 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 No i już po sezonie. Prawdopodobnie zerwany Achilles i nie na nartach a podczas biegania „beep test”. Szlag by to trafił. Chyba zmęczenie materiału. Szkoda. Zdrowia! A co to ten beep test? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Marca 2020 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 Szkoda. Zdrowia! A co to ten beep test? https://trening-pilk...esty/beep-test/ Wyrok zapadł, zerwany Achilles, operacja jeszcze dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Marca 2020 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 Trzymaj sie! Bieganie szkodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Marca 2020 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 https://trening-pilk...esty/beep-test/ Wyrok zapadł, zerwany Achilles, operacja jeszcze dziś. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 7 Marca 2020 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 No i już po sezonie. Prawdopodobnie zerwany Achilles i nie na nartach a podczas biegania „beep test”. Szlag by to trafił. Chyba zmęczenie materiału. Zdrowia Witek. Przyszły sezon też będzie fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Trzymam kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Na razie 6 tygodni w gipsie, później do pół roku w ortezie. Lekarz mówi, żeby nie zaczynać zbyt wcześnie rehabilitacji, bo ponownie zerwany świeżo pozszywany Achilles, to duży problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Na razie 6 tygodni w gipsie, później do pół roku w ortezie. Lekarz mówi, żeby nie zaczynać zbyt wcześnie rehabilitacji, bo ponownie zerwany świeżo pozszywany Achilles, to duży problem. Znaczy operacja się udała i co więcej pacjent żyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Pacjent żyje, a czy operacja się udała zobaczymy po tym, jak szybko wróci do poprzedniej sprawności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Nienawidzę biegania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Pacjent żyje, a czy operacja się udała zobaczymy po tym, jak szybko wróci do poprzedniej sprawności. A kto kroił? Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Na Barskiej w Wawie. Nie wiem kto kroił bo spałem, ale do lekarki która przyszła na nocną zmianę, wszyscy obecni na bloku zwracali się szefowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Na Barskiej w Wawie. Nie wiem kto kroił bo spałem, ale do lekarki która przyszła na nocną zmianę, wszyscy obecni na bloku zwracali się szefowo. Zdążyłes przed corona, to ważne. Aldona czy Katarzyna? Dzień kobiet:-)https://placowki.mp.....html?id=696250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Pacjent żyje, a czy operacja się udała zobaczymy po tym, jak szybko wróci do poprzedniej sprawności. Wróci. Ale bieganie bym sobie odpuścił. Nudne i szkodliwe. Zwłaszcza w Twoim przypadku aktywnego rowerzysty i pływaka (BTW też nudne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Nie biegałem dwadzieścia lat, musiałem przygotować się do egzaminu i ostatnio dużo biegałem. Nie miałem żadnych symptomów, że coś się dzieje. Pewnie to zmęczenie materiału po latach intensywnego treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Wróci. Ale bieganie bym sobie odpuścił. Nudne i szkodliwe. Zwłaszcza w Twoim przypadku aktywnego rowerzysty i pływaka (BTW też nudne). Achilles i bieganie się absolutnie nie kłóci. Jeżeli odpuścić to z innych względów - nadwaga, kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Tym niemniej jest to aktywnosc mocno niefizjologiczna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Tym niemniej jest to aktywnosc mocno niefizjologiczna.... Cześć Oczywiście, bo rower lub pływanie są dla nas ewolucyjnie absolutnie naturalne. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Charvel Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Cześć Oczywiście, bo rower lub pływanie są dla nas ewolucyjnie absolutnie naturalne. A już najbardziej jazda na nartach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 To nie argument. Spacer 40km nie jest problemem ( oprocz wolnego dnia), a bieg na tym dystansie to proba dla wybranych. Dziesiatki ( setki) tysiecy uderzen stóp o podloze nie zostają bez śladu. A poza tym to ja sie nie znam. To opinia pewnego widocznie kiepskiego ortopedy z zorskiej sportkliniki.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 To nie argument. Spacer 40km nie jest problemem ( oprocz wolnego dnia), a bieg na tym dystansie to proba dla wybranych. Dziesiatki ( setki) tysiecy uderzen stóp o podloze nie zostają bez śladu. A poza tym to ja sie nie znam. To opinia pewnego widocznie kiepskiego ortopedy z zorskiej sportkliniki.... :-) Cześć To po prostu dupek i tyle. Twierdze nie na zasadzie: przeciętny człowiek nie przebiegnie 5 km więc niech nikt nie biega - bzdura Michał. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Przychylam sie jednak do zdania, ze to rozrywka dla Masajow. Mlodych. Wiem, bo kiedys też bylem murzynem i biegalem, nawet sporo. Niektorzy lekarze podejrzewali ze tym sprowokowalem chorobe kregoslupa. Uprzedzam: wiem juz ze to dupki :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Przychylam sie jednak do zdania, ze to rozrywka dla Masajow. Mlodych. Wiem, bo kiedys też bylem murzynem i biegalem, nawet sporo. Niektorzy lekarze podejrzewali ze tym sprowokowalem chorobe kregoslupa. Uprzedzam: wiem juz ze to dupki :-) Pozdrawiam jasne ze tak i Twoja ironia nie jest tu na miejscu : NIE MA zwiazku miedzy bieganiem a : zmainami zwyriodnieniowymi kolan czy kregoslupa - nastepne Urban Legend tak samo - dobrze zagojoony Achilles moze "sluzyc do biegania" przez nastepne X lat udanego powrotu do aktywnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 4 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie ACL robić na miejscu czy czekać do pl × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wkg Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Trzymam kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Na razie 6 tygodni w gipsie, później do pół roku w ortezie. Lekarz mówi, żeby nie zaczynać zbyt wcześnie rehabilitacji, bo ponownie zerwany świeżo pozszywany Achilles, to duży problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Na razie 6 tygodni w gipsie, później do pół roku w ortezie. Lekarz mówi, żeby nie zaczynać zbyt wcześnie rehabilitacji, bo ponownie zerwany świeżo pozszywany Achilles, to duży problem. Znaczy operacja się udała i co więcej pacjent żyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Pacjent żyje, a czy operacja się udała zobaczymy po tym, jak szybko wróci do poprzedniej sprawności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Nienawidzę biegania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Pacjent żyje, a czy operacja się udała zobaczymy po tym, jak szybko wróci do poprzedniej sprawności. A kto kroił? Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Na Barskiej w Wawie. Nie wiem kto kroił bo spałem, ale do lekarki która przyszła na nocną zmianę, wszyscy obecni na bloku zwracali się szefowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Na Barskiej w Wawie. Nie wiem kto kroił bo spałem, ale do lekarki która przyszła na nocną zmianę, wszyscy obecni na bloku zwracali się szefowo. Zdążyłes przed corona, to ważne. Aldona czy Katarzyna? Dzień kobiet:-)https://placowki.mp.....html?id=696250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Pacjent żyje, a czy operacja się udała zobaczymy po tym, jak szybko wróci do poprzedniej sprawności. Wróci. Ale bieganie bym sobie odpuścił. Nudne i szkodliwe. Zwłaszcza w Twoim przypadku aktywnego rowerzysty i pływaka (BTW też nudne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Nie biegałem dwadzieścia lat, musiałem przygotować się do egzaminu i ostatnio dużo biegałem. Nie miałem żadnych symptomów, że coś się dzieje. Pewnie to zmęczenie materiału po latach intensywnego treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Wróci. Ale bieganie bym sobie odpuścił. Nudne i szkodliwe. Zwłaszcza w Twoim przypadku aktywnego rowerzysty i pływaka (BTW też nudne). Achilles i bieganie się absolutnie nie kłóci. Jeżeli odpuścić to z innych względów - nadwaga, kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Tym niemniej jest to aktywnosc mocno niefizjologiczna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Tym niemniej jest to aktywnosc mocno niefizjologiczna.... Cześć Oczywiście, bo rower lub pływanie są dla nas ewolucyjnie absolutnie naturalne. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Charvel Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Cześć Oczywiście, bo rower lub pływanie są dla nas ewolucyjnie absolutnie naturalne. A już najbardziej jazda na nartach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 To nie argument. Spacer 40km nie jest problemem ( oprocz wolnego dnia), a bieg na tym dystansie to proba dla wybranych. Dziesiatki ( setki) tysiecy uderzen stóp o podloze nie zostają bez śladu. A poza tym to ja sie nie znam. To opinia pewnego widocznie kiepskiego ortopedy z zorskiej sportkliniki.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 To nie argument. Spacer 40km nie jest problemem ( oprocz wolnego dnia), a bieg na tym dystansie to proba dla wybranych. Dziesiatki ( setki) tysiecy uderzen stóp o podloze nie zostają bez śladu. A poza tym to ja sie nie znam. To opinia pewnego widocznie kiepskiego ortopedy z zorskiej sportkliniki.... :-) Cześć To po prostu dupek i tyle. Twierdze nie na zasadzie: przeciętny człowiek nie przebiegnie 5 km więc niech nikt nie biega - bzdura Michał. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Przychylam sie jednak do zdania, ze to rozrywka dla Masajow. Mlodych. Wiem, bo kiedys też bylem murzynem i biegalem, nawet sporo. Niektorzy lekarze podejrzewali ze tym sprowokowalem chorobe kregoslupa. Uprzedzam: wiem juz ze to dupki :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Przychylam sie jednak do zdania, ze to rozrywka dla Masajow. Mlodych. Wiem, bo kiedys też bylem murzynem i biegalem, nawet sporo. Niektorzy lekarze podejrzewali ze tym sprowokowalem chorobe kregoslupa. Uprzedzam: wiem juz ze to dupki :-) Pozdrawiam jasne ze tak i Twoja ironia nie jest tu na miejscu : NIE MA zwiazku miedzy bieganiem a : zmainami zwyriodnieniowymi kolan czy kregoslupa - nastepne Urban Legend tak samo - dobrze zagojoony Achilles moze "sluzyc do biegania" przez nastepne X lat udanego powrotu do aktywnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 4 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie ACL robić na miejscu czy czekać do pl × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Nie biegałem dwadzieścia lat, musiałem przygotować się do egzaminu i ostatnio dużo biegałem. Nie miałem żadnych symptomów, że coś się dzieje. Pewnie to zmęczenie materiału po latach intensywnego treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Wróci. Ale bieganie bym sobie odpuścił. Nudne i szkodliwe. Zwłaszcza w Twoim przypadku aktywnego rowerzysty i pływaka (BTW też nudne). Achilles i bieganie się absolutnie nie kłóci. Jeżeli odpuścić to z innych względów - nadwaga, kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Tym niemniej jest to aktywnosc mocno niefizjologiczna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Tym niemniej jest to aktywnosc mocno niefizjologiczna.... Cześć Oczywiście, bo rower lub pływanie są dla nas ewolucyjnie absolutnie naturalne. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Charvel Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Cześć Oczywiście, bo rower lub pływanie są dla nas ewolucyjnie absolutnie naturalne. A już najbardziej jazda na nartach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 To nie argument. Spacer 40km nie jest problemem ( oprocz wolnego dnia), a bieg na tym dystansie to proba dla wybranych. Dziesiatki ( setki) tysiecy uderzen stóp o podloze nie zostają bez śladu. A poza tym to ja sie nie znam. To opinia pewnego widocznie kiepskiego ortopedy z zorskiej sportkliniki.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 To nie argument. Spacer 40km nie jest problemem ( oprocz wolnego dnia), a bieg na tym dystansie to proba dla wybranych. Dziesiatki ( setki) tysiecy uderzen stóp o podloze nie zostają bez śladu. A poza tym to ja sie nie znam. To opinia pewnego widocznie kiepskiego ortopedy z zorskiej sportkliniki.... :-) Cześć To po prostu dupek i tyle. Twierdze nie na zasadzie: przeciętny człowiek nie przebiegnie 5 km więc niech nikt nie biega - bzdura Michał. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Przychylam sie jednak do zdania, ze to rozrywka dla Masajow. Mlodych. Wiem, bo kiedys też bylem murzynem i biegalem, nawet sporo. Niektorzy lekarze podejrzewali ze tym sprowokowalem chorobe kregoslupa. Uprzedzam: wiem juz ze to dupki :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Przychylam sie jednak do zdania, ze to rozrywka dla Masajow. Mlodych. Wiem, bo kiedys też bylem murzynem i biegalem, nawet sporo. Niektorzy lekarze podejrzewali ze tym sprowokowalem chorobe kregoslupa. Uprzedzam: wiem juz ze to dupki :-) Pozdrawiam jasne ze tak i Twoja ironia nie jest tu na miejscu : NIE MA zwiazku miedzy bieganiem a : zmainami zwyriodnieniowymi kolan czy kregoslupa - nastepne Urban Legend tak samo - dobrze zagojoony Achilles moze "sluzyc do biegania" przez nastepne X lat udanego powrotu do aktywnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 4 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie ACL robić na miejscu czy czekać do pl × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Tym niemniej jest to aktywnosc mocno niefizjologiczna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Tym niemniej jest to aktywnosc mocno niefizjologiczna.... Cześć Oczywiście, bo rower lub pływanie są dla nas ewolucyjnie absolutnie naturalne. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Charvel Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Cześć Oczywiście, bo rower lub pływanie są dla nas ewolucyjnie absolutnie naturalne. A już najbardziej jazda na nartach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 To nie argument. Spacer 40km nie jest problemem ( oprocz wolnego dnia), a bieg na tym dystansie to proba dla wybranych. Dziesiatki ( setki) tysiecy uderzen stóp o podloze nie zostają bez śladu. A poza tym to ja sie nie znam. To opinia pewnego widocznie kiepskiego ortopedy z zorskiej sportkliniki.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 To nie argument. Spacer 40km nie jest problemem ( oprocz wolnego dnia), a bieg na tym dystansie to proba dla wybranych. Dziesiatki ( setki) tysiecy uderzen stóp o podloze nie zostają bez śladu. A poza tym to ja sie nie znam. To opinia pewnego widocznie kiepskiego ortopedy z zorskiej sportkliniki.... :-) Cześć To po prostu dupek i tyle. Twierdze nie na zasadzie: przeciętny człowiek nie przebiegnie 5 km więc niech nikt nie biega - bzdura Michał. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Przychylam sie jednak do zdania, ze to rozrywka dla Masajow. Mlodych. Wiem, bo kiedys też bylem murzynem i biegalem, nawet sporo. Niektorzy lekarze podejrzewali ze tym sprowokowalem chorobe kregoslupa. Uprzedzam: wiem juz ze to dupki :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Przychylam sie jednak do zdania, ze to rozrywka dla Masajow. Mlodych. Wiem, bo kiedys też bylem murzynem i biegalem, nawet sporo. Niektorzy lekarze podejrzewali ze tym sprowokowalem chorobe kregoslupa. Uprzedzam: wiem juz ze to dupki :-) Pozdrawiam jasne ze tak i Twoja ironia nie jest tu na miejscu : NIE MA zwiazku miedzy bieganiem a : zmainami zwyriodnieniowymi kolan czy kregoslupa - nastepne Urban Legend tak samo - dobrze zagojoony Achilles moze "sluzyc do biegania" przez nastepne X lat udanego powrotu do aktywnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 4 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie ACL robić na miejscu czy czekać do pl
Charvel Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Cześć Oczywiście, bo rower lub pływanie są dla nas ewolucyjnie absolutnie naturalne. A już najbardziej jazda na nartach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 To nie argument. Spacer 40km nie jest problemem ( oprocz wolnego dnia), a bieg na tym dystansie to proba dla wybranych. Dziesiatki ( setki) tysiecy uderzen stóp o podloze nie zostają bez śladu. A poza tym to ja sie nie znam. To opinia pewnego widocznie kiepskiego ortopedy z zorskiej sportkliniki.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 To nie argument. Spacer 40km nie jest problemem ( oprocz wolnego dnia), a bieg na tym dystansie to proba dla wybranych. Dziesiatki ( setki) tysiecy uderzen stóp o podloze nie zostają bez śladu. A poza tym to ja sie nie znam. To opinia pewnego widocznie kiepskiego ortopedy z zorskiej sportkliniki.... :-) Cześć To po prostu dupek i tyle. Twierdze nie na zasadzie: przeciętny człowiek nie przebiegnie 5 km więc niech nikt nie biega - bzdura Michał. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Przychylam sie jednak do zdania, ze to rozrywka dla Masajow. Mlodych. Wiem, bo kiedys też bylem murzynem i biegalem, nawet sporo. Niektorzy lekarze podejrzewali ze tym sprowokowalem chorobe kregoslupa. Uprzedzam: wiem juz ze to dupki :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Przychylam sie jednak do zdania, ze to rozrywka dla Masajow. Mlodych. Wiem, bo kiedys też bylem murzynem i biegalem, nawet sporo. Niektorzy lekarze podejrzewali ze tym sprowokowalem chorobe kregoslupa. Uprzedzam: wiem juz ze to dupki :-) Pozdrawiam jasne ze tak i Twoja ironia nie jest tu na miejscu : NIE MA zwiazku miedzy bieganiem a : zmainami zwyriodnieniowymi kolan czy kregoslupa - nastepne Urban Legend tak samo - dobrze zagojoony Achilles moze "sluzyc do biegania" przez nastepne X lat udanego powrotu do aktywnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 4 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie ACL robić na miejscu czy czekać do pl
mig Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 To nie argument. Spacer 40km nie jest problemem ( oprocz wolnego dnia), a bieg na tym dystansie to proba dla wybranych. Dziesiatki ( setki) tysiecy uderzen stóp o podloze nie zostają bez śladu. A poza tym to ja sie nie znam. To opinia pewnego widocznie kiepskiego ortopedy z zorskiej sportkliniki.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 To nie argument. Spacer 40km nie jest problemem ( oprocz wolnego dnia), a bieg na tym dystansie to proba dla wybranych. Dziesiatki ( setki) tysiecy uderzen stóp o podloze nie zostają bez śladu. A poza tym to ja sie nie znam. To opinia pewnego widocznie kiepskiego ortopedy z zorskiej sportkliniki.... :-) Cześć To po prostu dupek i tyle. Twierdze nie na zasadzie: przeciętny człowiek nie przebiegnie 5 km więc niech nikt nie biega - bzdura Michał. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Przychylam sie jednak do zdania, ze to rozrywka dla Masajow. Mlodych. Wiem, bo kiedys też bylem murzynem i biegalem, nawet sporo. Niektorzy lekarze podejrzewali ze tym sprowokowalem chorobe kregoslupa. Uprzedzam: wiem juz ze to dupki :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Przychylam sie jednak do zdania, ze to rozrywka dla Masajow. Mlodych. Wiem, bo kiedys też bylem murzynem i biegalem, nawet sporo. Niektorzy lekarze podejrzewali ze tym sprowokowalem chorobe kregoslupa. Uprzedzam: wiem juz ze to dupki :-) Pozdrawiam jasne ze tak i Twoja ironia nie jest tu na miejscu : NIE MA zwiazku miedzy bieganiem a : zmainami zwyriodnieniowymi kolan czy kregoslupa - nastepne Urban Legend tak samo - dobrze zagojoony Achilles moze "sluzyc do biegania" przez nastepne X lat udanego powrotu do aktywnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 4 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mig Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Przychylam sie jednak do zdania, ze to rozrywka dla Masajow. Mlodych. Wiem, bo kiedys też bylem murzynem i biegalem, nawet sporo. Niektorzy lekarze podejrzewali ze tym sprowokowalem chorobe kregoslupa. Uprzedzam: wiem juz ze to dupki :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 8 Marca 2020 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Przychylam sie jednak do zdania, ze to rozrywka dla Masajow. Mlodych. Wiem, bo kiedys też bylem murzynem i biegalem, nawet sporo. Niektorzy lekarze podejrzewali ze tym sprowokowalem chorobe kregoslupa. Uprzedzam: wiem juz ze to dupki :-) Pozdrawiam jasne ze tak i Twoja ironia nie jest tu na miejscu : NIE MA zwiazku miedzy bieganiem a : zmainami zwyriodnieniowymi kolan czy kregoslupa - nastepne Urban Legend tak samo - dobrze zagojoony Achilles moze "sluzyc do biegania" przez nastepne X lat udanego powrotu do aktywnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 4 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi