philologus Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Cześć, Czy mieliście może jakieś doświadczenie z ubraniami oferowanymi w tym sklepie? Sprzedaż idzie z magazynu z Szwecji. https://www.ridestor...ASAAEgILwfD_BwE chodzi mi o spodnie narciarskie. Rozglądam się za czymś ciekawym jakościowo do 800pln. Ewentualnie kojarzycie od strony jakościowej marki Dare2b lub Picture? https://www.dare2b.c...i-pants-black/# https://www.picture-...k_blue/3-size-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Dare2b to taki nasz Decathlon. Póki nie pada ta membrana "20000" jest ok, wczoraj po 2h padającego mokrego śniegu przemiękły mi rękawy pomiędzy dłonią a łokciem. Na plus szybko schnie i nawet w wilgotnej było cieplo, mimo ostrego wiatru. Spodnie jak spodnie, wygodne bo lekko rozciągliwe. Ale z wierzch materiał lekko włochaty a nie śliski i łatwo się brudzą (pewnie nie dotyczy czarnego koloru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Ewentualnie kojarzycie od strony jakościowej marki Dare2b lub Picture? Mogę wypowiedzieć się o kurtce SS tej firmy - doskonale zaprojektowana (dosłownie jedyna spełniająca wszystkie moje oczekiwania) i okazała się trwała (parę lat intensywnego użytkowania). Jestem bardzo zadowolony - szkoda, że takich już nie produkują... W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... philologus Napisano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Mogę wypowiedzieć się o kurtce SS tej firmy - doskonale zaprojektowana (dosłownie jedyna spełniająca wszystkie moje oczekiwania) i okazała się trwała (parę lat intensywnego użytkowania). Jestem bardzo zadowolony - szkoda, że takich już nie produkują... W Dzięki za info. Dla doprecyzowania, piszesz o Picture, czy może jednak Dare2b? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 wczoraj po 2h padającego mokrego śniegu przemiękły mi rękawy pomiędzy dłonią a łokciem. to czesto sie dzieje przez to ze woda dostaje sie miedzy rekawiczke a rekaw kurtki i tam wilgoc jest "zaciagana" w gore do lokcia itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Kupił bym te z magazynu szwedzkiego. Kiedyś, dawno, dawno temu kupiłem sobie na aukcji spodnie NorthFace, za 100zł używane przywiezione ze Szwecji.. Były super. Za rok albo dwa znowu trafiłem na aukcję z identycznymi, ale kupionymi już w Polsce, w jakimś sklepie narciarskim. Cena była znowu okazyjna więc kupiłem sobie jako rezerwowe, na zapas. Jedne i drugie to niebo a ziemia. Te ze sprzedaży u nas nawet sprawiały lepsze wrażenie bo prawie nowe i miały fartuchy przeciwśnieżne ale ustępowały tamtym pod każdym innym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Dzięki za info. Dla doprecyzowania, piszesz o Picture, czy może jednak Dare2b? O Dare2B W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Jak masz rozmiar L to mam fajne nowe portki marki Rip Curl z membraną 20k na sprzedaż. Kolor zielony. W cenie 350 zł Kupiłem kiedyś w okazyjnej cenie, ale tylko leżą w szafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... philologus Napisano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Jak masz rozmiar L to mam fajne nowe portki marki Rip Curl z membraną 20k na sprzedaż. Kolor zielony. W cenie 350 zł Kupiłem kiedyś w okazyjnej cenie, ale tylko leżą w szafie.To byłaby opcja, akurat kolor nie mój, ale cena ok. W międzyczasie zamówiłem już jednak spodnie, w sumie jeszcze inne. Może ktoś inny z forum się zdecyduje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... jan koval Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 a po co? robisz tury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Zbliża się sezon i postanowiłem nieco uzupełnić swoje narciarskie wyposazenie. Mianowicie zastanawiam sie nad kupieniem sobie ochraniaczy.Mam na oku ochraniacze na nogi firmy Salewa i ciekaw jestem czy ktoś miał z nimi do czynienia. Polecicie czy moze jednak warto jest rozejrzec sie za czymś innym? Dodam, ze funduszy nie mam zbyt dużych oraz chciałbym przeznaczyć na ochraniacze maksymalnie 200 zł. A najlepiej coś w okolicach 150 zł: Ja mam takie, albo jakieś inne, ale firma ta sama. Są ok, pod warunkiem, że rozmiar pasuje do łydki. Tylko, jak widać na obrazku, to nie jest wyposażenie narciarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... Gabrik Napisano 20 Października 2021 Udostępnij Napisano 20 Października 2021 Aby nie tworzyć nowego tematu. Znacie firmę Ziener od strony spodni/kurtek, jak jakość i wykonanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 21 Października 2021 Udostępnij Napisano 21 Października 2021 23 godziny temu, Gabrik napisał: Aby nie tworzyć nowego tematu. Znacie firmę Ziener od strony spodni/kurtek, jak jakość i wykonanie? W tej cenie co obecnie w TK Maxx to warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria spodnie narciarskie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Bacek Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Dare2b to taki nasz Decathlon. Póki nie pada ta membrana "20000" jest ok, wczoraj po 2h padającego mokrego śniegu przemiękły mi rękawy pomiędzy dłonią a łokciem. Na plus szybko schnie i nawet w wilgotnej było cieplo, mimo ostrego wiatru. Spodnie jak spodnie, wygodne bo lekko rozciągliwe. Ale z wierzch materiał lekko włochaty a nie śliski i łatwo się brudzą (pewnie nie dotyczy czarnego koloru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Ewentualnie kojarzycie od strony jakościowej marki Dare2b lub Picture? Mogę wypowiedzieć się o kurtce SS tej firmy - doskonale zaprojektowana (dosłownie jedyna spełniająca wszystkie moje oczekiwania) i okazała się trwała (parę lat intensywnego użytkowania). Jestem bardzo zadowolony - szkoda, że takich już nie produkują... W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... philologus Napisano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Mogę wypowiedzieć się o kurtce SS tej firmy - doskonale zaprojektowana (dosłownie jedyna spełniająca wszystkie moje oczekiwania) i okazała się trwała (parę lat intensywnego użytkowania). Jestem bardzo zadowolony - szkoda, że takich już nie produkują... W Dzięki za info. Dla doprecyzowania, piszesz o Picture, czy może jednak Dare2b? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 wczoraj po 2h padającego mokrego śniegu przemiękły mi rękawy pomiędzy dłonią a łokciem. to czesto sie dzieje przez to ze woda dostaje sie miedzy rekawiczke a rekaw kurtki i tam wilgoc jest "zaciagana" w gore do lokcia itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Kupił bym te z magazynu szwedzkiego. Kiedyś, dawno, dawno temu kupiłem sobie na aukcji spodnie NorthFace, za 100zł używane przywiezione ze Szwecji.. Były super. Za rok albo dwa znowu trafiłem na aukcję z identycznymi, ale kupionymi już w Polsce, w jakimś sklepie narciarskim. Cena była znowu okazyjna więc kupiłem sobie jako rezerwowe, na zapas. Jedne i drugie to niebo a ziemia. Te ze sprzedaży u nas nawet sprawiały lepsze wrażenie bo prawie nowe i miały fartuchy przeciwśnieżne ale ustępowały tamtym pod każdym innym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Dzięki za info. Dla doprecyzowania, piszesz o Picture, czy może jednak Dare2b? O Dare2B W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Jak masz rozmiar L to mam fajne nowe portki marki Rip Curl z membraną 20k na sprzedaż. Kolor zielony. W cenie 350 zł Kupiłem kiedyś w okazyjnej cenie, ale tylko leżą w szafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... philologus Napisano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Jak masz rozmiar L to mam fajne nowe portki marki Rip Curl z membraną 20k na sprzedaż. Kolor zielony. W cenie 350 zł Kupiłem kiedyś w okazyjnej cenie, ale tylko leżą w szafie.To byłaby opcja, akurat kolor nie mój, ale cena ok. W międzyczasie zamówiłem już jednak spodnie, w sumie jeszcze inne. Może ktoś inny z forum się zdecyduje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... jan koval Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 a po co? robisz tury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Zbliża się sezon i postanowiłem nieco uzupełnić swoje narciarskie wyposazenie. Mianowicie zastanawiam sie nad kupieniem sobie ochraniaczy.Mam na oku ochraniacze na nogi firmy Salewa i ciekaw jestem czy ktoś miał z nimi do czynienia. Polecicie czy moze jednak warto jest rozejrzec sie za czymś innym? Dodam, ze funduszy nie mam zbyt dużych oraz chciałbym przeznaczyć na ochraniacze maksymalnie 200 zł. A najlepiej coś w okolicach 150 zł: Ja mam takie, albo jakieś inne, ale firma ta sama. Są ok, pod warunkiem, że rozmiar pasuje do łydki. Tylko, jak widać na obrazku, to nie jest wyposażenie narciarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... Gabrik Napisano 20 Października 2021 Udostępnij Napisano 20 Października 2021 Aby nie tworzyć nowego tematu. Znacie firmę Ziener od strony spodni/kurtek, jak jakość i wykonanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 21 Października 2021 Udostępnij Napisano 21 Października 2021 23 godziny temu, Gabrik napisał: Aby nie tworzyć nowego tematu. Znacie firmę Ziener od strony spodni/kurtek, jak jakość i wykonanie? W tej cenie co obecnie w TK Maxx to warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria spodnie narciarskie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
philologus Napisano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Mogę wypowiedzieć się o kurtce SS tej firmy - doskonale zaprojektowana (dosłownie jedyna spełniająca wszystkie moje oczekiwania) i okazała się trwała (parę lat intensywnego użytkowania). Jestem bardzo zadowolony - szkoda, że takich już nie produkują... W Dzięki za info. Dla doprecyzowania, piszesz o Picture, czy może jednak Dare2b? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 wczoraj po 2h padającego mokrego śniegu przemiękły mi rękawy pomiędzy dłonią a łokciem. to czesto sie dzieje przez to ze woda dostaje sie miedzy rekawiczke a rekaw kurtki i tam wilgoc jest "zaciagana" w gore do lokcia itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Kupił bym te z magazynu szwedzkiego. Kiedyś, dawno, dawno temu kupiłem sobie na aukcji spodnie NorthFace, za 100zł używane przywiezione ze Szwecji.. Były super. Za rok albo dwa znowu trafiłem na aukcję z identycznymi, ale kupionymi już w Polsce, w jakimś sklepie narciarskim. Cena była znowu okazyjna więc kupiłem sobie jako rezerwowe, na zapas. Jedne i drugie to niebo a ziemia. Te ze sprzedaży u nas nawet sprawiały lepsze wrażenie bo prawie nowe i miały fartuchy przeciwśnieżne ale ustępowały tamtym pod każdym innym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Dzięki za info. Dla doprecyzowania, piszesz o Picture, czy może jednak Dare2b? O Dare2B W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Jak masz rozmiar L to mam fajne nowe portki marki Rip Curl z membraną 20k na sprzedaż. Kolor zielony. W cenie 350 zł Kupiłem kiedyś w okazyjnej cenie, ale tylko leżą w szafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... philologus Napisano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Jak masz rozmiar L to mam fajne nowe portki marki Rip Curl z membraną 20k na sprzedaż. Kolor zielony. W cenie 350 zł Kupiłem kiedyś w okazyjnej cenie, ale tylko leżą w szafie.To byłaby opcja, akurat kolor nie mój, ale cena ok. W międzyczasie zamówiłem już jednak spodnie, w sumie jeszcze inne. Może ktoś inny z forum się zdecyduje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... jan koval Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 a po co? robisz tury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Zbliża się sezon i postanowiłem nieco uzupełnić swoje narciarskie wyposazenie. Mianowicie zastanawiam sie nad kupieniem sobie ochraniaczy.Mam na oku ochraniacze na nogi firmy Salewa i ciekaw jestem czy ktoś miał z nimi do czynienia. Polecicie czy moze jednak warto jest rozejrzec sie za czymś innym? Dodam, ze funduszy nie mam zbyt dużych oraz chciałbym przeznaczyć na ochraniacze maksymalnie 200 zł. A najlepiej coś w okolicach 150 zł: Ja mam takie, albo jakieś inne, ale firma ta sama. Są ok, pod warunkiem, że rozmiar pasuje do łydki. Tylko, jak widać na obrazku, to nie jest wyposażenie narciarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... Gabrik Napisano 20 Października 2021 Udostępnij Napisano 20 Października 2021 Aby nie tworzyć nowego tematu. Znacie firmę Ziener od strony spodni/kurtek, jak jakość i wykonanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 21 Października 2021 Udostępnij Napisano 21 Października 2021 23 godziny temu, Gabrik napisał: Aby nie tworzyć nowego tematu. Znacie firmę Ziener od strony spodni/kurtek, jak jakość i wykonanie? W tej cenie co obecnie w TK Maxx to warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria spodnie narciarskie
christof Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 wczoraj po 2h padającego mokrego śniegu przemiękły mi rękawy pomiędzy dłonią a łokciem. to czesto sie dzieje przez to ze woda dostaje sie miedzy rekawiczke a rekaw kurtki i tam wilgoc jest "zaciagana" w gore do lokcia itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Kupił bym te z magazynu szwedzkiego. Kiedyś, dawno, dawno temu kupiłem sobie na aukcji spodnie NorthFace, za 100zł używane przywiezione ze Szwecji.. Były super. Za rok albo dwa znowu trafiłem na aukcję z identycznymi, ale kupionymi już w Polsce, w jakimś sklepie narciarskim. Cena była znowu okazyjna więc kupiłem sobie jako rezerwowe, na zapas. Jedne i drugie to niebo a ziemia. Te ze sprzedaży u nas nawet sprawiały lepsze wrażenie bo prawie nowe i miały fartuchy przeciwśnieżne ale ustępowały tamtym pod każdym innym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Dzięki za info. Dla doprecyzowania, piszesz o Picture, czy może jednak Dare2b? O Dare2B W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Jak masz rozmiar L to mam fajne nowe portki marki Rip Curl z membraną 20k na sprzedaż. Kolor zielony. W cenie 350 zł Kupiłem kiedyś w okazyjnej cenie, ale tylko leżą w szafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... philologus Napisano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Jak masz rozmiar L to mam fajne nowe portki marki Rip Curl z membraną 20k na sprzedaż. Kolor zielony. W cenie 350 zł Kupiłem kiedyś w okazyjnej cenie, ale tylko leżą w szafie.To byłaby opcja, akurat kolor nie mój, ale cena ok. W międzyczasie zamówiłem już jednak spodnie, w sumie jeszcze inne. Może ktoś inny z forum się zdecyduje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... jan koval Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 a po co? robisz tury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Zbliża się sezon i postanowiłem nieco uzupełnić swoje narciarskie wyposazenie. Mianowicie zastanawiam sie nad kupieniem sobie ochraniaczy.Mam na oku ochraniacze na nogi firmy Salewa i ciekaw jestem czy ktoś miał z nimi do czynienia. Polecicie czy moze jednak warto jest rozejrzec sie za czymś innym? Dodam, ze funduszy nie mam zbyt dużych oraz chciałbym przeznaczyć na ochraniacze maksymalnie 200 zł. A najlepiej coś w okolicach 150 zł: Ja mam takie, albo jakieś inne, ale firma ta sama. Są ok, pod warunkiem, że rozmiar pasuje do łydki. Tylko, jak widać na obrazku, to nie jest wyposażenie narciarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... Gabrik Napisano 20 Października 2021 Udostępnij Napisano 20 Października 2021 Aby nie tworzyć nowego tematu. Znacie firmę Ziener od strony spodni/kurtek, jak jakość i wykonanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 21 Października 2021 Udostępnij Napisano 21 Października 2021 23 godziny temu, Gabrik napisał: Aby nie tworzyć nowego tematu. Znacie firmę Ziener od strony spodni/kurtek, jak jakość i wykonanie? W tej cenie co obecnie w TK Maxx to warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria spodnie narciarskie
Rega Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Kupił bym te z magazynu szwedzkiego. Kiedyś, dawno, dawno temu kupiłem sobie na aukcji spodnie NorthFace, za 100zł używane przywiezione ze Szwecji.. Były super. Za rok albo dwa znowu trafiłem na aukcję z identycznymi, ale kupionymi już w Polsce, w jakimś sklepie narciarskim. Cena była znowu okazyjna więc kupiłem sobie jako rezerwowe, na zapas. Jedne i drugie to niebo a ziemia. Te ze sprzedaży u nas nawet sprawiały lepsze wrażenie bo prawie nowe i miały fartuchy przeciwśnieżne ale ustępowały tamtym pod każdym innym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Dzięki za info. Dla doprecyzowania, piszesz o Picture, czy może jednak Dare2b? O Dare2B W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Jak masz rozmiar L to mam fajne nowe portki marki Rip Curl z membraną 20k na sprzedaż. Kolor zielony. W cenie 350 zł Kupiłem kiedyś w okazyjnej cenie, ale tylko leżą w szafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... philologus Napisano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Jak masz rozmiar L to mam fajne nowe portki marki Rip Curl z membraną 20k na sprzedaż. Kolor zielony. W cenie 350 zł Kupiłem kiedyś w okazyjnej cenie, ale tylko leżą w szafie.To byłaby opcja, akurat kolor nie mój, ale cena ok. W międzyczasie zamówiłem już jednak spodnie, w sumie jeszcze inne. Może ktoś inny z forum się zdecyduje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... jan koval Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 a po co? robisz tury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Zbliża się sezon i postanowiłem nieco uzupełnić swoje narciarskie wyposazenie. Mianowicie zastanawiam sie nad kupieniem sobie ochraniaczy.Mam na oku ochraniacze na nogi firmy Salewa i ciekaw jestem czy ktoś miał z nimi do czynienia. Polecicie czy moze jednak warto jest rozejrzec sie za czymś innym? Dodam, ze funduszy nie mam zbyt dużych oraz chciałbym przeznaczyć na ochraniacze maksymalnie 200 zł. A najlepiej coś w okolicach 150 zł: Ja mam takie, albo jakieś inne, ale firma ta sama. Są ok, pod warunkiem, że rozmiar pasuje do łydki. Tylko, jak widać na obrazku, to nie jest wyposażenie narciarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... Gabrik Napisano 20 Października 2021 Udostępnij Napisano 20 Października 2021 Aby nie tworzyć nowego tematu. Znacie firmę Ziener od strony spodni/kurtek, jak jakość i wykonanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 21 Października 2021 Udostępnij Napisano 21 Października 2021 23 godziny temu, Gabrik napisał: Aby nie tworzyć nowego tematu. Znacie firmę Ziener od strony spodni/kurtek, jak jakość i wykonanie? W tej cenie co obecnie w TK Maxx to warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Deco79 Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Jak masz rozmiar L to mam fajne nowe portki marki Rip Curl z membraną 20k na sprzedaż. Kolor zielony. W cenie 350 zł Kupiłem kiedyś w okazyjnej cenie, ale tylko leżą w szafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
philologus Napisano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Jak masz rozmiar L to mam fajne nowe portki marki Rip Curl z membraną 20k na sprzedaż. Kolor zielony. W cenie 350 zł Kupiłem kiedyś w okazyjnej cenie, ale tylko leżą w szafie.To byłaby opcja, akurat kolor nie mój, ale cena ok. W międzyczasie zamówiłem już jednak spodnie, w sumie jeszcze inne. Może ktoś inny z forum się zdecyduje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 a po co? robisz tury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Zbliża się sezon i postanowiłem nieco uzupełnić swoje narciarskie wyposazenie. Mianowicie zastanawiam sie nad kupieniem sobie ochraniaczy.Mam na oku ochraniacze na nogi firmy Salewa i ciekaw jestem czy ktoś miał z nimi do czynienia. Polecicie czy moze jednak warto jest rozejrzec sie za czymś innym? Dodam, ze funduszy nie mam zbyt dużych oraz chciałbym przeznaczyć na ochraniacze maksymalnie 200 zł. A najlepiej coś w okolicach 150 zł: Ja mam takie, albo jakieś inne, ale firma ta sama. Są ok, pod warunkiem, że rozmiar pasuje do łydki. Tylko, jak widać na obrazku, to nie jest wyposażenie narciarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... Gabrik Napisano 20 Października 2021 Udostępnij Napisano 20 Października 2021 Aby nie tworzyć nowego tematu. Znacie firmę Ziener od strony spodni/kurtek, jak jakość i wykonanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 21 Października 2021 Udostępnij Napisano 21 Października 2021 23 godziny temu, Gabrik napisał: Aby nie tworzyć nowego tematu. Znacie firmę Ziener od strony spodni/kurtek, jak jakość i wykonanie? W tej cenie co obecnie w TK Maxx to warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Gabrik Napisano 20 Października 2021 Udostępnij Napisano 20 Października 2021 Aby nie tworzyć nowego tematu. Znacie firmę Ziener od strony spodni/kurtek, jak jakość i wykonanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 21 Października 2021 Udostępnij Napisano 21 Października 2021 23 godziny temu, Gabrik napisał: Aby nie tworzyć nowego tematu. Znacie firmę Ziener od strony spodni/kurtek, jak jakość i wykonanie? W tej cenie co obecnie w TK Maxx to warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi