szplukasz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Ktoś chętny na Chopok w ten weekend? Wyjazd z Bemowa około 2 w nocy w sobotę, powrót do Warszawy około 20 w niedziele. Ma być ładna pogoda. Jak ktoś chętny proszę o PW, albo kontakt telefoniczny 60zero356trzy55 Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szplukasz Napisano 6 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Lampa przez cały weekend https://www.snow-for...Chopok/6day/mid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toro Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Ktoś chętny na Chopok w ten weekend? Wyjazd z Bemowa około 2 w nocy w sobotę, powrót do Warszawy około 20 w niedziele. Ma być ładna pogoda. My z kumpelą jedziemy jutro, wracamy wtorek. Do zobaczenia na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Jakim autem wyjazd i ile osób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 6 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Jakim autem wyjazd i ile osób? Na razie jestem sam, mam parcie na śnieg i na słońce więc jadę na 100%, auto to Vectra C Tak jak pisałem wyjazd z piątku na sobotę w nocy, dwa dni na nartach My z kumpelą jedziemy jutro, wracamy wtorek. Do zobaczenia na stoku Toro do zobaczenia stoku, może jakieś piwko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lu5asz Napisano 7 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 Gdzie nocleg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 7 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 Gdzie nocleg? Gdzie chcesz, możesz spać nawet w Hiltonie. Chyba nie myślisz że wykupiłem już nocleg dla potencjalnych osób które ze mną pojadą? Ja mam rezerwacje w Penzion Cestar w Liptowskim Mikulaszu, z tego co widzę są jeszcze wolne miejsca edit. mam pokój dwuosobowy zarezerwowany dla jednej osoby, więc pewnie można zmienić na 2, tylko ja chrapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Chopok 8-9/02 z Warszawy
Gabrik Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Jakim autem wyjazd i ile osób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szplukasz Napisano 6 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Jakim autem wyjazd i ile osób? Na razie jestem sam, mam parcie na śnieg i na słońce więc jadę na 100%, auto to Vectra C Tak jak pisałem wyjazd z piątku na sobotę w nocy, dwa dni na nartach My z kumpelą jedziemy jutro, wracamy wtorek. Do zobaczenia na stoku Toro do zobaczenia stoku, może jakieś piwko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lu5asz Napisano 7 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 Gdzie nocleg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 7 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 Gdzie nocleg? Gdzie chcesz, możesz spać nawet w Hiltonie. Chyba nie myślisz że wykupiłem już nocleg dla potencjalnych osób które ze mną pojadą? Ja mam rezerwacje w Penzion Cestar w Liptowskim Mikulaszu, z tego co widzę są jeszcze wolne miejsca edit. mam pokój dwuosobowy zarezerwowany dla jednej osoby, więc pewnie można zmienić na 2, tylko ja chrapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Chopok 8-9/02 z Warszawy
lu5asz Napisano 7 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 Gdzie nocleg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szplukasz Napisano 7 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 Gdzie nocleg? Gdzie chcesz, możesz spać nawet w Hiltonie. Chyba nie myślisz że wykupiłem już nocleg dla potencjalnych osób które ze mną pojadą? Ja mam rezerwacje w Penzion Cestar w Liptowskim Mikulaszu, z tego co widzę są jeszcze wolne miejsca edit. mam pokój dwuosobowy zarezerwowany dla jednej osoby, więc pewnie można zmienić na 2, tylko ja chrapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność