Alojz Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Na te forum zaglądam od święta jak i przez natłok zadań na głowie nie napisałem jakie są koleje tej sprawy. A więc założyłem sprawę sądową którą prowadzi kancelaria i może zacytuję moje forum z mojego postu... "A więc tak, o dziwo od kilku dni dostawałem SMSy od Harpii że kolumny są gotowe i mogę je sobie odebrać, umówiliśmy się wg. wskazań Harpii w Krakowie na parkingu IKEA ( ......) oczywiście zgadzam się by nikt potem nie mówił że nie chcę odebrać itd. Wczoraj o 15.30 kontaktuje się ze mną telefonicznie Harpia i oznajmia że w czerwonym Seicento który stoi obok IKEI mogę odebrać kolumny. Idąc szukam samochodu i widzę pewną Panią ( ........) a nie Harpię.... Oświadczam że podjadę samochodem i najpierw sprawdzę sobie kolumny. Niezadowolona Pani mówi że nie ma czasu , korki i inne tego rodzaju bzdety (......). Podjeżdżam z przyjacielem Michasiem który to miał UPSa 3.0KW podłączamy i sprawdzamy - mimochodem dostrzegam niepewność i jakby strach w zachowaniu Pani. Podpisuję odbiór kolumn i życzę mimo wszystko kobiecie spokojnych i radosnych Świąt jak i przesyłam życzenia Jurkowi z którym na prawdę chciałem się osobiście spotkać!Nie oceniam już zachowania i "profesjonalizmu" Harpii, myślę ze sami macie swoje zdanie. Dałem znać do kancelarii prawniczej o odbiorze kolumn.Zobaczymy co dalej. " To tyle od mnie. Przepraszam za zamieszanie PS. aha Jurek jeśli już to tak się nie załatwia spraw, jeśli masz kłopoty to oddzwaniam, piszę zawiadamiam a nie uciekam i zaszywam się pod ziemię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Na te forum zaglądam od święta jak i przez natłok zadań na głowie nie napisałem jakie są koleje tej sprawy.A więc założyłem sprawę sądową którą prowadzi kancelaria i może zacytuję moje forum z mojego postu..."A więc tak, o dziwo od kilku dni dostawałem SMSy od Harpii że kolumny są gotowe i mogę je sobie odebrać, umówiliśmy się wg. wskazań Harpii w Krakowie na parkingu IKEA ( ......) oczywiście zgadzam się by nikt potem nie mówił że nie chcę odebrać itd. Wczoraj o 15.30 kontaktuje się ze mną telefonicznie Harpia i oznajmia że w czerwonym Seicento który stoi obok IKEI mogę odebrać kolumny. Idąc szukam samochodu i widzę pewną Panią ( ........) a nie Harpię....Oświadczam że podjadę samochodem i najpierw sprawdzę sobie kolumny. Niezadowolona Pani mówi że nie ma czasu , korki i inne tego rodzaju bzdety (......). Podjeżdżam z przyjacielem Michasiem który to miał UPSa 3.0KW podłączamy i sprawdzamy - mimochodem dostrzegam niepewność i jakby strach w zachowaniu Pani. Podpisuję odbiór kolumn i życzę mimo wszystko kobiecie spokojnych i radosnych Świąt jak i przesyłam życzenia Jurkowi z którym na prawdę chciałem się osobiście spotkać!Nie oceniam już zachowania i "profesjonalizmu" Harpii, myślę ze sami macie swoje zdanie. Dałem znać do kancelarii prawniczej o odbiorze kolumn.Zobaczymy co dalej. "To tyle od mnie.Przepraszam za zamieszaniePS. aha Jurek jeśli już to tak się nie załatwia spraw, jeśli masz kłopoty to oddzwaniam, piszę zawiadamiam a nie uciekam i zaszywam się pod ziemię!Po co piszesz o seicento, czerwonym, o niepewności, o pani? Czy nie chodzi tylko o to, że kolumny odebrałeś? Wersal już był. Jego czas chyba bezpowrotnie minął? PS dodam, że od pół roku czekam na naprawę auta. Wierzę, że gościu w końcu ściągnie silnik i go zrobi, może to i naiwne, choć postęp w pracach jest... ale telefonu nie odbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Po co piszesz o seicento, czerwonym, o niepewności, o pani? Czy nie chodzi tylko o to, że kolumny odebrałeś? Wersal już był. Jego czas chyba bezpowrotnie minął? PS dodam, że od pół roku czekam na naprawę auta. Wierzę, że gościu w końcu ściągnie silnik i go zrobi, może to i naiwne, choć postęp w pracach jest... ale telefonu nie odbiera. Wiara góry przenosi.... Ale w oddzwonieniu nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Wiara góry przenosi.... Ale w oddzwonieniu nie pomaga. Wiesz jak jest. Najlepszą formą zaufania jest kontrola. Kilka razy tam podjechałem jednak i tak jak pisałem postępy są. Auto trafiło z placu do warsztatu, potem rozłożył co mógł. Potem zmieniło lokalizację na kanał, a teraz rozumiem, że został tylko do przełożenia silnik. No ale już kilka tygodni temu nie byłem w Rawie, więc nie wiem jak dalsze postępy. No i w międzyczasie kupiłem inne, więc wyluzowałem trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 PS dodam, że od pół roku czekam na naprawę auta. Wierzę, że gościu w końcu ściągnie silnik i go zrobi, może to i naiwne, choć postęp w pracach jest... ale telefonu nie odbiera. Dlaczego sam nie kupiłeś i nie przywiozłeś tego silnika? Jeśli przez 1-2 tyg. gość go nie ściągnął, to raczej nie zamierzał tego zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Wiesz jak jest. Najlepszą formą zaufania jest kontrola. Kilka razy tam podjechałem jednak i tak jak pisałem postępy są. Auto trafiło z placu do warsztatu, potem rozłożył co mógł. Potem zmieniło lokalizację na kanał, a teraz rozumiem, że został tylko do przełożenia silnik. No ale już kilka tygodni temu nie byłem w Rawie, więc nie wiem jak dalsze postępy. No i w międzyczasie kupiłem inne, więc wyluzowałem trochę. Czy ten mechanik jest forumowiczem ? Zapłaciłeś mu z góry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Właściwie napisałem już wszystko. Poniżej podobno brat Aloiza Racemana , jak on sam utrzymuje. Oceńcie sami z kim miałem do czynienia. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 A tak z czystej ciekawości - jaki sąd, karny czy cywilny i pod kątem jakiego art.??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Alojz Napisano 3 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Właściwie napisałem już wszystko. Poniżej podobno brat Aloiza Racemana , jak on sam utrzymuje. Oceńcie sami z kim miałem do czynienia. Tak to jest mój brat Bartek także zarejestrowany na tym forum. Jurek na Miłość Boską , pozostało Ci tylko te forum, na pozostałych jesteś "pogrążony po uszy " - czego jeszcze oczekujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Czy ten mechanik jest forumowiczem ? Zapłaciłeś mu z góry ? Zapłaciłem z góry, większość kwoty. Choć nie to jest największym przecież problemem. Mam unieruchomione auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Właściwie napisałem już wszystko. Poniżej podobno brat Aloiza Racemana , jak on sam utrzymuje. Oceńcie sami z kim miałem do czynienia. ...ale patola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 @sstar Bez urazy, ale dlaczego takk bronisz harpie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 @sstar Bez urazy, ale dlaczego takk bronisz harpie? Niespecjalnie bronie. Nie pasi mi retoryka Alojza. Mają konflikt, to po co miesza do tego zlekniona kobitke w seicento. Słabe to zwyczajnie. PS a tego mechanika, który z rodziny i wcześniej zrobił mi 10x porządnie naprawy na cito zwyczajnie rozumiem, myślę że wtopil z silnikiem u pośrednika i stara się z tego wyjść jakoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Sprawa Harpii - sprostowanie. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Spiochu Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 PS dodam, że od pół roku czekam na naprawę auta. Wierzę, że gościu w końcu ściągnie silnik i go zrobi, może to i naiwne, choć postęp w pracach jest... ale telefonu nie odbiera. Dlaczego sam nie kupiłeś i nie przywiozłeś tego silnika? Jeśli przez 1-2 tyg. gość go nie ściągnął, to raczej nie zamierzał tego zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Wiesz jak jest. Najlepszą formą zaufania jest kontrola. Kilka razy tam podjechałem jednak i tak jak pisałem postępy są. Auto trafiło z placu do warsztatu, potem rozłożył co mógł. Potem zmieniło lokalizację na kanał, a teraz rozumiem, że został tylko do przełożenia silnik. No ale już kilka tygodni temu nie byłem w Rawie, więc nie wiem jak dalsze postępy. No i w międzyczasie kupiłem inne, więc wyluzowałem trochę. Czy ten mechanik jest forumowiczem ? Zapłaciłeś mu z góry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Właściwie napisałem już wszystko. Poniżej podobno brat Aloiza Racemana , jak on sam utrzymuje. Oceńcie sami z kim miałem do czynienia. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 A tak z czystej ciekawości - jaki sąd, karny czy cywilny i pod kątem jakiego art.??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Alojz Napisano 3 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Właściwie napisałem już wszystko. Poniżej podobno brat Aloiza Racemana , jak on sam utrzymuje. Oceńcie sami z kim miałem do czynienia. Tak to jest mój brat Bartek także zarejestrowany na tym forum. Jurek na Miłość Boską , pozostało Ci tylko te forum, na pozostałych jesteś "pogrążony po uszy " - czego jeszcze oczekujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Czy ten mechanik jest forumowiczem ? Zapłaciłeś mu z góry ? Zapłaciłem z góry, większość kwoty. Choć nie to jest największym przecież problemem. Mam unieruchomione auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Właściwie napisałem już wszystko. Poniżej podobno brat Aloiza Racemana , jak on sam utrzymuje. Oceńcie sami z kim miałem do czynienia. ...ale patola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 @sstar Bez urazy, ale dlaczego takk bronisz harpie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 @sstar Bez urazy, ale dlaczego takk bronisz harpie? Niespecjalnie bronie. Nie pasi mi retoryka Alojza. Mają konflikt, to po co miesza do tego zlekniona kobitke w seicento. Słabe to zwyczajnie. PS a tego mechanika, który z rodziny i wcześniej zrobił mi 10x porządnie naprawy na cito zwyczajnie rozumiem, myślę że wtopil z silnikiem u pośrednika i stara się z tego wyjść jakoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Sprawa Harpii - sprostowanie.
Harpia Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Właściwie napisałem już wszystko. Poniżej podobno brat Aloiza Racemana , jak on sam utrzymuje. Oceńcie sami z kim miałem do czynienia. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 A tak z czystej ciekawości - jaki sąd, karny czy cywilny i pod kątem jakiego art.??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alojz Napisano 3 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Właściwie napisałem już wszystko. Poniżej podobno brat Aloiza Racemana , jak on sam utrzymuje. Oceńcie sami z kim miałem do czynienia. Tak to jest mój brat Bartek także zarejestrowany na tym forum. Jurek na Miłość Boską , pozostało Ci tylko te forum, na pozostałych jesteś "pogrążony po uszy " - czego jeszcze oczekujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Czy ten mechanik jest forumowiczem ? Zapłaciłeś mu z góry ? Zapłaciłem z góry, większość kwoty. Choć nie to jest największym przecież problemem. Mam unieruchomione auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Właściwie napisałem już wszystko. Poniżej podobno brat Aloiza Racemana , jak on sam utrzymuje. Oceńcie sami z kim miałem do czynienia. ...ale patola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 @sstar Bez urazy, ale dlaczego takk bronisz harpie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 @sstar Bez urazy, ale dlaczego takk bronisz harpie? Niespecjalnie bronie. Nie pasi mi retoryka Alojza. Mają konflikt, to po co miesza do tego zlekniona kobitke w seicento. Słabe to zwyczajnie. PS a tego mechanika, który z rodziny i wcześniej zrobił mi 10x porządnie naprawy na cito zwyczajnie rozumiem, myślę że wtopil z silnikiem u pośrednika i stara się z tego wyjść jakoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Sprawa Harpii - sprostowanie.
star Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Czy ten mechanik jest forumowiczem ? Zapłaciłeś mu z góry ? Zapłaciłem z góry, większość kwoty. Choć nie to jest największym przecież problemem. Mam unieruchomione auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Właściwie napisałem już wszystko. Poniżej podobno brat Aloiza Racemana , jak on sam utrzymuje. Oceńcie sami z kim miałem do czynienia. ...ale patola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 @sstar Bez urazy, ale dlaczego takk bronisz harpie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 @sstar Bez urazy, ale dlaczego takk bronisz harpie? Niespecjalnie bronie. Nie pasi mi retoryka Alojza. Mają konflikt, to po co miesza do tego zlekniona kobitke w seicento. Słabe to zwyczajnie. PS a tego mechanika, który z rodziny i wcześniej zrobił mi 10x porządnie naprawy na cito zwyczajnie rozumiem, myślę że wtopil z silnikiem u pośrednika i stara się z tego wyjść jakoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
master32 Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Właściwie napisałem już wszystko. Poniżej podobno brat Aloiza Racemana , jak on sam utrzymuje. Oceńcie sami z kim miałem do czynienia. ...ale patola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 @sstar Bez urazy, ale dlaczego takk bronisz harpie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 @sstar Bez urazy, ale dlaczego takk bronisz harpie? Niespecjalnie bronie. Nie pasi mi retoryka Alojza. Mają konflikt, to po co miesza do tego zlekniona kobitke w seicento. Słabe to zwyczajnie. PS a tego mechanika, który z rodziny i wcześniej zrobił mi 10x porządnie naprawy na cito zwyczajnie rozumiem, myślę że wtopil z silnikiem u pośrednika i stara się z tego wyjść jakoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
valdi3 Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 @sstar Bez urazy, ale dlaczego takk bronisz harpie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 @sstar Bez urazy, ale dlaczego takk bronisz harpie? Niespecjalnie bronie. Nie pasi mi retoryka Alojza. Mają konflikt, to po co miesza do tego zlekniona kobitke w seicento. Słabe to zwyczajnie. PS a tego mechanika, który z rodziny i wcześniej zrobił mi 10x porządnie naprawy na cito zwyczajnie rozumiem, myślę że wtopil z silnikiem u pośrednika i stara się z tego wyjść jakoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi