bodex4 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Był ktoś dzisiaj 26.01 Jakie są warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 830 - 1230 bez kolejek - max kilkanaście osób za bramkami. Trasy wytrzymały w bardzo dobrym stanie. Czynny tylko dół, bez polany szczytowej. Wiatru brak, teren jest dobrze osłonięty. Ogólnie opcja warta rozważenia na kilka godzin. O 8 dojazd bezproblemowy, choć już powoli kolumna samochodów formowala sie. W każdym razie pewnie lepsza alternatywa niż szczyrkowskie kolejki. Widok na Skrzyczne Trasa czerwona Bar pod dwoma kotami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 830 - 1230 bez kolejek - max kilkanaście osób za bramkami. Trasy wytrzymały w bardzo dobrym stanie. Czynny tylko dół, bez polany szczytowej. Wiatru brak, teren jest dobrze odsłonięty. Ogólnie opcja warta rozważenia na kilka godzin. O 8 dojazd bezproblemowy, choć już powoli kolumna samochodów formowala sie. W każdym razie pewnie lepsza alternatywa niż szczyrkowskie kolejki. Widok na Skrzyczne Trasa czerwona Bar pod dwoma kotami..... Też dzisiaj tam jechałem ale w ostatniej chwili pojechałem prosto na Skolnity bo tydzień temu byłem na Soszowie i też było mało ludzi ,pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 29 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 Dzisiaj na Sosowie zima na całego - śniegu bardzo dużo, lekkie słoneczko, lekki mrozik z rana. Warunki bardzo dobre. Do 11.00 bez kolejki lub z minimalnym czekaniem. przewżnie max. 60% kanap zajetych No ale teraz mamy zimę "na godziny", czyli WCZORAJ miekko bo świeży śnieg, DZISIAJ idealnie a JUTRO jak będzie na plusie to pewnie szybko się zdegraduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeus Napisano 29 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 Dzisiaj na Sosowie zima na całego - śniegu bardzo dużo, lekkie słoneczko, lekki mrozik z rana. Warunki bardzo dobre. Do 11.00 bez kolejki lub z minimalnym czekaniem. przewżnie max. 60% kanap zajetych No ale teraz mamy zimę "na godziny", czyli WCZORAJ miekko bo świeży śnieg, DZISIAJ idealnie a JUTRO jak będzie na plusie to pewnie szybko się zdegraduje. A orczyk u góry był czynny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 29 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 A orczyk u góry był czynny ? Nie był. Zresztą w tym roku nie był ani razu uruchomiony.. Bez tego orczyka Ośrodek jest trochę "wtkastrowany" i dlatego koszystamy z genilnych tras w czeskim Karlovie gdzie nawet na nocnej jeździe jest multum tras i prakktycznie zawsze idealne warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 1 Marca 2020 Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 No ale teraz mamy zimę "na godziny", czyli WCZORAJ miekko bo świeży śnieg, DZISIAJ idealnie a JUTRO jak będzie na plusie to pewnie szybko się zdegraduje. Dzisiaj do 10 nic takiego się nie działo. Zero przetarć, trasy w 100% przygotowane perfekcyjnie. Nawiasem mówiąc trochę mnie dziwi, że ludzie jakoś unikają tego ośrodka. Z drugiej strony jestem zadowolony z braku kolejek i ścisku na trasach. Reasumując jeszcze się nie zdarzyło abym był niezadowolony z przygotowania tras ( startuję od otwarcia max 4 godziny jazda na okrągło ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Wczoraj 05.03.2020 Soszów.Warunki bardzo dobre ,po nocnym mrozie stok trzymał się znakomicie do południa ,kapitalna jazda i równie wspaniały słoneczny dzionek ,super . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Wczoraj 05.03.2020 Soszów.Warunki bardzo dobre ,po nocnym mrozie stok trzymał się znakomicie do południa ,kapitalna jazda i równie wspaniały słoneczny dzionek ,super .20200305_094822.jpg Ktoś się jutro wybiera? Będę 7.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 A o ktorej otwieraja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 A o ktorej otwieraja? 7.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 To trzeba byc na starcie. Nieco to okrutne... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 To trzeba byc na starcie. Nieco to okrutne... ;-) Kwestia przyzwyczajenia. Myślałem jeszcze o Pilsku, bo tam warunki dobre, ale jutro pogoda niepewna, a Soszów niżej może obędzie się bez mgły, sam nie wiem co lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Ponoc fajne warunki w jesenikach.... (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 7 Marca 2020 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 W/g stacji narciarskiej Soszów ,najnowsza norweska prognoza pogody dla tego regionu przewiduje ok.16 marca obfite opady śniegu i mróz w okolicy -9 st.Cytując ich "nie chowajcie sprzętu "zima wraca ale tym razem prawdziwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 7 Marca 2020 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 W/g stacji narciarskiej Soszów ,najnowsza norweska prognoza pogody dla tego regionu przewiduje ok.16 marca obfite opady śniegu i mróz w okolicy -9 st.Cytując ich "nie chowajcie sprzętu "zima wraca ale tym razem prawdziwa. Dzisiaj to wyglądało raczej jak końcówka, przy tej aurze i braku mrozu będą mieli ciężko dociągnąć do przyszłego weekendu. Mimo wszystko udany dzień. Michał dzięki za wspólną jazdę, Tobie i Twojej córce. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 7 Marca 2020 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 Dzisiaj to wyglądało raczej jak końcówka, przy tej aurze i braku mrozu będą mieli ciężko dociągnąć do przyszłego weekendu. Mimo wszystko udany dzień. Michał dzięki za wspólną jazdę, Tobie i Twojej córce. Pozdrowienia Już teraz na kamerach wygląda na świeżą dostawę śniegu. Jak przymrozi w nocy będzie dobrze jutro. Dzisiaj 2,5g trochę się zmęczyłem na końcu. Pierwsze 1,5g rewelacja. Startowałem o 7,30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 7 Marca 2020 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 Już teraz na kamerach wygląda na świeżą dostawę śniegu. Jak przymrozi w nocy będzie dobrze jutro. Dzisiaj 2,5g trochę się zmęczyłem na końcu. Pierwsze 1,5g rewelacja. Startowałem o 7,30. Ja tak w czwartek non stop bez kolejek od 8 do 13 a górka jest już jakaś tam ,ze 20 razy obróciłem i też już potem mi się znudziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... bubol.T Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Pierwszy wpis o Soszowie na SF w tym sozonie. Pozwólcie, że was wyprowadzę z równowagi. Poniedziałek po udanym weekendzie spędzonym ze znajomymi w Beskidzie Małym, było trochę nart na Czarnym Groniu, trochę spacerów po bezludnych szlakach. Zapadła decyzja o przedłużeniu weekendu, żona ma dziś urodziny, więc wybrała , lepiej chyba nie mogła. Nie będę więcej pisał, zdjęcia to lepiej wyrażają. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Pierwszy wpis o Soszowie na SF w tym sozonie. Pozwólcie, że was wyprowadzę z równowagi. Poniedziałek po udanym weekendzie spędzonym ze znajomymi w Beskidzie Małym, było trochę nart na Czarnym Groniu, trochę spacerów po bezludnych szlakach. Zapadła decyzja o przedłużeniu weekendu, żona ma dziś urodziny, więc wybrała , lepiej chyba nie mogła. Nie będę więcej pisał, zdjęcia to lepiej wyrażają. Wklejanie takich zdjęć powinno być karalne Choć Mitek zaraz napisze, ze mogę się przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Wklejanie takich zdjęć powinno być karalne Choć Mitek zaraz napisze, ze mogę się przeprowadzić Sam wiesz, że byłem niedawno nad tym Twoim bajorem i zimą robi słabe wrażenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Sam wiesz, że byłem niedawno nad tym Twoim bajorem i zimą robi słabe wrażenie . No teraz tak źle nie jest. Zatoka zamarznięta, można na snowkita wskoczyć, widoki ładne. Ja przy okazji zacząłem na skiturach tutaj chodzić i odkryłem, że tutejsze górki są całkiem strome do podejścia. A w lecie będę wrzucał zdjęcia golasów z Chałup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... narciarz_nr2 Napisano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2021 15.12 2021 - ruszył Soszów. Super - moze będzie długi sezon 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mikoski Napisano 5 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Wybieram się jutro rano tak by być na otwarcie , ktoś może będzie ? Orczyk na samą górę też chodzi , szlakiem też pewnie da się zjechać ⛷️ jest nieźle a że mam wiślańskie wouczery po 60 zeta za cały dzień to trzeba korzystać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 6 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Dzisiaj kilka godzin z rodziną na Soszowie zaliczone,warunki bardzo dobre korzystałem z okazji że chodził orczyk na górę i kilka razy zjechałem leśnym szlakiem który jest Polsko-Czeską wiele osób nie wie że tam przebiega granica. Wszystkie trasy do godziny 13 w dobrym stanie z lekkimi odsypami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 9 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Soszów - Wisła × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bodex4 Napisano 29 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 A orczyk u góry był czynny ? Nie był. Zresztą w tym roku nie był ani razu uruchomiony.. Bez tego orczyka Ośrodek jest trochę "wtkastrowany" i dlatego koszystamy z genilnych tras w czeskim Karlovie gdzie nawet na nocnej jeździe jest multum tras i prakktycznie zawsze idealne warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 1 Marca 2020 Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 No ale teraz mamy zimę "na godziny", czyli WCZORAJ miekko bo świeży śnieg, DZISIAJ idealnie a JUTRO jak będzie na plusie to pewnie szybko się zdegraduje. Dzisiaj do 10 nic takiego się nie działo. Zero przetarć, trasy w 100% przygotowane perfekcyjnie. Nawiasem mówiąc trochę mnie dziwi, że ludzie jakoś unikają tego ośrodka. Z drugiej strony jestem zadowolony z braku kolejek i ścisku na trasach. Reasumując jeszcze się nie zdarzyło abym był niezadowolony z przygotowania tras ( startuję od otwarcia max 4 godziny jazda na okrągło ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Wczoraj 05.03.2020 Soszów.Warunki bardzo dobre ,po nocnym mrozie stok trzymał się znakomicie do południa ,kapitalna jazda i równie wspaniały słoneczny dzionek ,super . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Wczoraj 05.03.2020 Soszów.Warunki bardzo dobre ,po nocnym mrozie stok trzymał się znakomicie do południa ,kapitalna jazda i równie wspaniały słoneczny dzionek ,super .20200305_094822.jpg Ktoś się jutro wybiera? Będę 7.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 A o ktorej otwieraja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 A o ktorej otwieraja? 7.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 To trzeba byc na starcie. Nieco to okrutne... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 To trzeba byc na starcie. Nieco to okrutne... ;-) Kwestia przyzwyczajenia. Myślałem jeszcze o Pilsku, bo tam warunki dobre, ale jutro pogoda niepewna, a Soszów niżej może obędzie się bez mgły, sam nie wiem co lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Ponoc fajne warunki w jesenikach.... (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 7 Marca 2020 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 W/g stacji narciarskiej Soszów ,najnowsza norweska prognoza pogody dla tego regionu przewiduje ok.16 marca obfite opady śniegu i mróz w okolicy -9 st.Cytując ich "nie chowajcie sprzętu "zima wraca ale tym razem prawdziwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 7 Marca 2020 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 W/g stacji narciarskiej Soszów ,najnowsza norweska prognoza pogody dla tego regionu przewiduje ok.16 marca obfite opady śniegu i mróz w okolicy -9 st.Cytując ich "nie chowajcie sprzętu "zima wraca ale tym razem prawdziwa. Dzisiaj to wyglądało raczej jak końcówka, przy tej aurze i braku mrozu będą mieli ciężko dociągnąć do przyszłego weekendu. Mimo wszystko udany dzień. Michał dzięki za wspólną jazdę, Tobie i Twojej córce. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 7 Marca 2020 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 Dzisiaj to wyglądało raczej jak końcówka, przy tej aurze i braku mrozu będą mieli ciężko dociągnąć do przyszłego weekendu. Mimo wszystko udany dzień. Michał dzięki za wspólną jazdę, Tobie i Twojej córce. Pozdrowienia Już teraz na kamerach wygląda na świeżą dostawę śniegu. Jak przymrozi w nocy będzie dobrze jutro. Dzisiaj 2,5g trochę się zmęczyłem na końcu. Pierwsze 1,5g rewelacja. Startowałem o 7,30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 7 Marca 2020 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 Już teraz na kamerach wygląda na świeżą dostawę śniegu. Jak przymrozi w nocy będzie dobrze jutro. Dzisiaj 2,5g trochę się zmęczyłem na końcu. Pierwsze 1,5g rewelacja. Startowałem o 7,30. Ja tak w czwartek non stop bez kolejek od 8 do 13 a górka jest już jakaś tam ,ze 20 razy obróciłem i też już potem mi się znudziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... bubol.T Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Pierwszy wpis o Soszowie na SF w tym sozonie. Pozwólcie, że was wyprowadzę z równowagi. Poniedziałek po udanym weekendzie spędzonym ze znajomymi w Beskidzie Małym, było trochę nart na Czarnym Groniu, trochę spacerów po bezludnych szlakach. Zapadła decyzja o przedłużeniu weekendu, żona ma dziś urodziny, więc wybrała , lepiej chyba nie mogła. Nie będę więcej pisał, zdjęcia to lepiej wyrażają. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Pierwszy wpis o Soszowie na SF w tym sozonie. Pozwólcie, że was wyprowadzę z równowagi. Poniedziałek po udanym weekendzie spędzonym ze znajomymi w Beskidzie Małym, było trochę nart na Czarnym Groniu, trochę spacerów po bezludnych szlakach. Zapadła decyzja o przedłużeniu weekendu, żona ma dziś urodziny, więc wybrała , lepiej chyba nie mogła. Nie będę więcej pisał, zdjęcia to lepiej wyrażają. Wklejanie takich zdjęć powinno być karalne Choć Mitek zaraz napisze, ze mogę się przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Wklejanie takich zdjęć powinno być karalne Choć Mitek zaraz napisze, ze mogę się przeprowadzić Sam wiesz, że byłem niedawno nad tym Twoim bajorem i zimą robi słabe wrażenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Sam wiesz, że byłem niedawno nad tym Twoim bajorem i zimą robi słabe wrażenie . No teraz tak źle nie jest. Zatoka zamarznięta, można na snowkita wskoczyć, widoki ładne. Ja przy okazji zacząłem na skiturach tutaj chodzić i odkryłem, że tutejsze górki są całkiem strome do podejścia. A w lecie będę wrzucał zdjęcia golasów z Chałup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... narciarz_nr2 Napisano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2021 15.12 2021 - ruszył Soszów. Super - moze będzie długi sezon 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mikoski Napisano 5 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Wybieram się jutro rano tak by być na otwarcie , ktoś może będzie ? Orczyk na samą górę też chodzi , szlakiem też pewnie da się zjechać ⛷️ jest nieźle a że mam wiślańskie wouczery po 60 zeta za cały dzień to trzeba korzystać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 6 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Dzisiaj kilka godzin z rodziną na Soszowie zaliczone,warunki bardzo dobre korzystałem z okazji że chodził orczyk na górę i kilka razy zjechałem leśnym szlakiem który jest Polsko-Czeską wiele osób nie wie że tam przebiega granica. Wszystkie trasy do godziny 13 w dobrym stanie z lekkimi odsypami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 9 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Soszów - Wisła × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
se7 Napisano 1 Marca 2020 Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 No ale teraz mamy zimę "na godziny", czyli WCZORAJ miekko bo świeży śnieg, DZISIAJ idealnie a JUTRO jak będzie na plusie to pewnie szybko się zdegraduje. Dzisiaj do 10 nic takiego się nie działo. Zero przetarć, trasy w 100% przygotowane perfekcyjnie. Nawiasem mówiąc trochę mnie dziwi, że ludzie jakoś unikają tego ośrodka. Z drugiej strony jestem zadowolony z braku kolejek i ścisku na trasach. Reasumując jeszcze się nie zdarzyło abym był niezadowolony z przygotowania tras ( startuję od otwarcia max 4 godziny jazda na okrągło ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Wczoraj 05.03.2020 Soszów.Warunki bardzo dobre ,po nocnym mrozie stok trzymał się znakomicie do południa ,kapitalna jazda i równie wspaniały słoneczny dzionek ,super . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Wczoraj 05.03.2020 Soszów.Warunki bardzo dobre ,po nocnym mrozie stok trzymał się znakomicie do południa ,kapitalna jazda i równie wspaniały słoneczny dzionek ,super .20200305_094822.jpg Ktoś się jutro wybiera? Będę 7.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 A o ktorej otwieraja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 A o ktorej otwieraja? 7.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 To trzeba byc na starcie. Nieco to okrutne... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 To trzeba byc na starcie. Nieco to okrutne... ;-) Kwestia przyzwyczajenia. Myślałem jeszcze o Pilsku, bo tam warunki dobre, ale jutro pogoda niepewna, a Soszów niżej może obędzie się bez mgły, sam nie wiem co lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Ponoc fajne warunki w jesenikach.... (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 7 Marca 2020 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 W/g stacji narciarskiej Soszów ,najnowsza norweska prognoza pogody dla tego regionu przewiduje ok.16 marca obfite opady śniegu i mróz w okolicy -9 st.Cytując ich "nie chowajcie sprzętu "zima wraca ale tym razem prawdziwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 7 Marca 2020 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 W/g stacji narciarskiej Soszów ,najnowsza norweska prognoza pogody dla tego regionu przewiduje ok.16 marca obfite opady śniegu i mróz w okolicy -9 st.Cytując ich "nie chowajcie sprzętu "zima wraca ale tym razem prawdziwa. Dzisiaj to wyglądało raczej jak końcówka, przy tej aurze i braku mrozu będą mieli ciężko dociągnąć do przyszłego weekendu. Mimo wszystko udany dzień. Michał dzięki za wspólną jazdę, Tobie i Twojej córce. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 7 Marca 2020 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 Dzisiaj to wyglądało raczej jak końcówka, przy tej aurze i braku mrozu będą mieli ciężko dociągnąć do przyszłego weekendu. Mimo wszystko udany dzień. Michał dzięki za wspólną jazdę, Tobie i Twojej córce. Pozdrowienia Już teraz na kamerach wygląda na świeżą dostawę śniegu. Jak przymrozi w nocy będzie dobrze jutro. Dzisiaj 2,5g trochę się zmęczyłem na końcu. Pierwsze 1,5g rewelacja. Startowałem o 7,30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 7 Marca 2020 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 Już teraz na kamerach wygląda na świeżą dostawę śniegu. Jak przymrozi w nocy będzie dobrze jutro. Dzisiaj 2,5g trochę się zmęczyłem na końcu. Pierwsze 1,5g rewelacja. Startowałem o 7,30. Ja tak w czwartek non stop bez kolejek od 8 do 13 a górka jest już jakaś tam ,ze 20 razy obróciłem i też już potem mi się znudziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... bubol.T Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Pierwszy wpis o Soszowie na SF w tym sozonie. Pozwólcie, że was wyprowadzę z równowagi. Poniedziałek po udanym weekendzie spędzonym ze znajomymi w Beskidzie Małym, było trochę nart na Czarnym Groniu, trochę spacerów po bezludnych szlakach. Zapadła decyzja o przedłużeniu weekendu, żona ma dziś urodziny, więc wybrała , lepiej chyba nie mogła. Nie będę więcej pisał, zdjęcia to lepiej wyrażają. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Pierwszy wpis o Soszowie na SF w tym sozonie. Pozwólcie, że was wyprowadzę z równowagi. Poniedziałek po udanym weekendzie spędzonym ze znajomymi w Beskidzie Małym, było trochę nart na Czarnym Groniu, trochę spacerów po bezludnych szlakach. Zapadła decyzja o przedłużeniu weekendu, żona ma dziś urodziny, więc wybrała , lepiej chyba nie mogła. Nie będę więcej pisał, zdjęcia to lepiej wyrażają. Wklejanie takich zdjęć powinno być karalne Choć Mitek zaraz napisze, ze mogę się przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Wklejanie takich zdjęć powinno być karalne Choć Mitek zaraz napisze, ze mogę się przeprowadzić Sam wiesz, że byłem niedawno nad tym Twoim bajorem i zimą robi słabe wrażenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Sam wiesz, że byłem niedawno nad tym Twoim bajorem i zimą robi słabe wrażenie . No teraz tak źle nie jest. Zatoka zamarznięta, można na snowkita wskoczyć, widoki ładne. Ja przy okazji zacząłem na skiturach tutaj chodzić i odkryłem, że tutejsze górki są całkiem strome do podejścia. A w lecie będę wrzucał zdjęcia golasów z Chałup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... narciarz_nr2 Napisano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2021 15.12 2021 - ruszył Soszów. Super - moze będzie długi sezon 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mikoski Napisano 5 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Wybieram się jutro rano tak by być na otwarcie , ktoś może będzie ? Orczyk na samą górę też chodzi , szlakiem też pewnie da się zjechać ⛷️ jest nieźle a że mam wiślańskie wouczery po 60 zeta za cały dzień to trzeba korzystać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 6 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Dzisiaj kilka godzin z rodziną na Soszowie zaliczone,warunki bardzo dobre korzystałem z okazji że chodził orczyk na górę i kilka razy zjechałem leśnym szlakiem który jest Polsko-Czeską wiele osób nie wie że tam przebiega granica. Wszystkie trasy do godziny 13 w dobrym stanie z lekkimi odsypami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 9 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Soszów - Wisła
JG77 Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Wczoraj 05.03.2020 Soszów.Warunki bardzo dobre ,po nocnym mrozie stok trzymał się znakomicie do południa ,kapitalna jazda i równie wspaniały słoneczny dzionek ,super . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Wczoraj 05.03.2020 Soszów.Warunki bardzo dobre ,po nocnym mrozie stok trzymał się znakomicie do południa ,kapitalna jazda i równie wspaniały słoneczny dzionek ,super .20200305_094822.jpg Ktoś się jutro wybiera? Będę 7.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 A o ktorej otwieraja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 A o ktorej otwieraja? 7.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 To trzeba byc na starcie. Nieco to okrutne... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 To trzeba byc na starcie. Nieco to okrutne... ;-) Kwestia przyzwyczajenia. Myślałem jeszcze o Pilsku, bo tam warunki dobre, ale jutro pogoda niepewna, a Soszów niżej może obędzie się bez mgły, sam nie wiem co lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Ponoc fajne warunki w jesenikach.... (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 7 Marca 2020 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 W/g stacji narciarskiej Soszów ,najnowsza norweska prognoza pogody dla tego regionu przewiduje ok.16 marca obfite opady śniegu i mróz w okolicy -9 st.Cytując ich "nie chowajcie sprzętu "zima wraca ale tym razem prawdziwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 7 Marca 2020 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 W/g stacji narciarskiej Soszów ,najnowsza norweska prognoza pogody dla tego regionu przewiduje ok.16 marca obfite opady śniegu i mróz w okolicy -9 st.Cytując ich "nie chowajcie sprzętu "zima wraca ale tym razem prawdziwa. Dzisiaj to wyglądało raczej jak końcówka, przy tej aurze i braku mrozu będą mieli ciężko dociągnąć do przyszłego weekendu. Mimo wszystko udany dzień. Michał dzięki za wspólną jazdę, Tobie i Twojej córce. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
se7 Napisano 7 Marca 2020 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 Dzisiaj to wyglądało raczej jak końcówka, przy tej aurze i braku mrozu będą mieli ciężko dociągnąć do przyszłego weekendu. Mimo wszystko udany dzień. Michał dzięki za wspólną jazdę, Tobie i Twojej córce. Pozdrowienia Już teraz na kamerach wygląda na świeżą dostawę śniegu. Jak przymrozi w nocy będzie dobrze jutro. Dzisiaj 2,5g trochę się zmęczyłem na końcu. Pierwsze 1,5g rewelacja. Startowałem o 7,30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 7 Marca 2020 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 Już teraz na kamerach wygląda na świeżą dostawę śniegu. Jak przymrozi w nocy będzie dobrze jutro. Dzisiaj 2,5g trochę się zmęczyłem na końcu. Pierwsze 1,5g rewelacja. Startowałem o 7,30. Ja tak w czwartek non stop bez kolejek od 8 do 13 a górka jest już jakaś tam ,ze 20 razy obróciłem i też już potem mi się znudziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... bubol.T Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Pierwszy wpis o Soszowie na SF w tym sozonie. Pozwólcie, że was wyprowadzę z równowagi. Poniedziałek po udanym weekendzie spędzonym ze znajomymi w Beskidzie Małym, było trochę nart na Czarnym Groniu, trochę spacerów po bezludnych szlakach. Zapadła decyzja o przedłużeniu weekendu, żona ma dziś urodziny, więc wybrała , lepiej chyba nie mogła. Nie będę więcej pisał, zdjęcia to lepiej wyrażają. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Pierwszy wpis o Soszowie na SF w tym sozonie. Pozwólcie, że was wyprowadzę z równowagi. Poniedziałek po udanym weekendzie spędzonym ze znajomymi w Beskidzie Małym, było trochę nart na Czarnym Groniu, trochę spacerów po bezludnych szlakach. Zapadła decyzja o przedłużeniu weekendu, żona ma dziś urodziny, więc wybrała , lepiej chyba nie mogła. Nie będę więcej pisał, zdjęcia to lepiej wyrażają. Wklejanie takich zdjęć powinno być karalne Choć Mitek zaraz napisze, ze mogę się przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Wklejanie takich zdjęć powinno być karalne Choć Mitek zaraz napisze, ze mogę się przeprowadzić Sam wiesz, że byłem niedawno nad tym Twoim bajorem i zimą robi słabe wrażenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Sam wiesz, że byłem niedawno nad tym Twoim bajorem i zimą robi słabe wrażenie . No teraz tak źle nie jest. Zatoka zamarznięta, można na snowkita wskoczyć, widoki ładne. Ja przy okazji zacząłem na skiturach tutaj chodzić i odkryłem, że tutejsze górki są całkiem strome do podejścia. A w lecie będę wrzucał zdjęcia golasów z Chałup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... narciarz_nr2 Napisano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2021 15.12 2021 - ruszył Soszów. Super - moze będzie długi sezon 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mikoski Napisano 5 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Wybieram się jutro rano tak by być na otwarcie , ktoś może będzie ? Orczyk na samą górę też chodzi , szlakiem też pewnie da się zjechać ⛷️ jest nieźle a że mam wiślańskie wouczery po 60 zeta za cały dzień to trzeba korzystać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 6 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Dzisiaj kilka godzin z rodziną na Soszowie zaliczone,warunki bardzo dobre korzystałem z okazji że chodził orczyk na górę i kilka razy zjechałem leśnym szlakiem który jest Polsko-Czeską wiele osób nie wie że tam przebiega granica. Wszystkie trasy do godziny 13 w dobrym stanie z lekkimi odsypami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 9 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Soszów - Wisła
JG77 Napisano 7 Marca 2020 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 Już teraz na kamerach wygląda na świeżą dostawę śniegu. Jak przymrozi w nocy będzie dobrze jutro. Dzisiaj 2,5g trochę się zmęczyłem na końcu. Pierwsze 1,5g rewelacja. Startowałem o 7,30. Ja tak w czwartek non stop bez kolejek od 8 do 13 a górka jest już jakaś tam ,ze 20 razy obróciłem i też już potem mi się znudziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Pierwszy wpis o Soszowie na SF w tym sozonie. Pozwólcie, że was wyprowadzę z równowagi. Poniedziałek po udanym weekendzie spędzonym ze znajomymi w Beskidzie Małym, było trochę nart na Czarnym Groniu, trochę spacerów po bezludnych szlakach. Zapadła decyzja o przedłużeniu weekendu, żona ma dziś urodziny, więc wybrała , lepiej chyba nie mogła. Nie będę więcej pisał, zdjęcia to lepiej wyrażają. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Pierwszy wpis o Soszowie na SF w tym sozonie. Pozwólcie, że was wyprowadzę z równowagi. Poniedziałek po udanym weekendzie spędzonym ze znajomymi w Beskidzie Małym, było trochę nart na Czarnym Groniu, trochę spacerów po bezludnych szlakach. Zapadła decyzja o przedłużeniu weekendu, żona ma dziś urodziny, więc wybrała , lepiej chyba nie mogła. Nie będę więcej pisał, zdjęcia to lepiej wyrażają. Wklejanie takich zdjęć powinno być karalne Choć Mitek zaraz napisze, ze mogę się przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Wklejanie takich zdjęć powinno być karalne Choć Mitek zaraz napisze, ze mogę się przeprowadzić Sam wiesz, że byłem niedawno nad tym Twoim bajorem i zimą robi słabe wrażenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Sam wiesz, że byłem niedawno nad tym Twoim bajorem i zimą robi słabe wrażenie . No teraz tak źle nie jest. Zatoka zamarznięta, można na snowkita wskoczyć, widoki ładne. Ja przy okazji zacząłem na skiturach tutaj chodzić i odkryłem, że tutejsze górki są całkiem strome do podejścia. A w lecie będę wrzucał zdjęcia golasów z Chałup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... narciarz_nr2 Napisano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2021 15.12 2021 - ruszył Soszów. Super - moze będzie długi sezon 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mikoski Napisano 5 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Wybieram się jutro rano tak by być na otwarcie , ktoś może będzie ? Orczyk na samą górę też chodzi , szlakiem też pewnie da się zjechać ⛷️ jest nieźle a że mam wiślańskie wouczery po 60 zeta za cały dzień to trzeba korzystać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 6 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Dzisiaj kilka godzin z rodziną na Soszowie zaliczone,warunki bardzo dobre korzystałem z okazji że chodził orczyk na górę i kilka razy zjechałem leśnym szlakiem który jest Polsko-Czeską wiele osób nie wie że tam przebiega granica. Wszystkie trasy do godziny 13 w dobrym stanie z lekkimi odsypami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 9 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
bubol.T Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Wklejanie takich zdjęć powinno być karalne Choć Mitek zaraz napisze, ze mogę się przeprowadzić Sam wiesz, że byłem niedawno nad tym Twoim bajorem i zimą robi słabe wrażenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Sam wiesz, że byłem niedawno nad tym Twoim bajorem i zimą robi słabe wrażenie . No teraz tak źle nie jest. Zatoka zamarznięta, można na snowkita wskoczyć, widoki ładne. Ja przy okazji zacząłem na skiturach tutaj chodzić i odkryłem, że tutejsze górki są całkiem strome do podejścia. A w lecie będę wrzucał zdjęcia golasów z Chałup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... narciarz_nr2 Napisano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2021 15.12 2021 - ruszył Soszów. Super - moze będzie długi sezon 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mikoski Napisano 5 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Wybieram się jutro rano tak by być na otwarcie , ktoś może będzie ? Orczyk na samą górę też chodzi , szlakiem też pewnie da się zjechać ⛷️ jest nieźle a że mam wiślańskie wouczery po 60 zeta za cały dzień to trzeba korzystać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 6 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Dzisiaj kilka godzin z rodziną na Soszowie zaliczone,warunki bardzo dobre korzystałem z okazji że chodził orczyk na górę i kilka razy zjechałem leśnym szlakiem który jest Polsko-Czeską wiele osób nie wie że tam przebiega granica. Wszystkie trasy do godziny 13 w dobrym stanie z lekkimi odsypami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 9 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
narciarz_nr2 Napisano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2021 15.12 2021 - ruszył Soszów. Super - moze będzie długi sezon 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 5 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Wybieram się jutro rano tak by być na otwarcie , ktoś może będzie ? Orczyk na samą górę też chodzi , szlakiem też pewnie da się zjechać ⛷️ jest nieźle a że mam wiślańskie wouczery po 60 zeta za cały dzień to trzeba korzystać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 6 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Dzisiaj kilka godzin z rodziną na Soszowie zaliczone,warunki bardzo dobre korzystałem z okazji że chodził orczyk na górę i kilka razy zjechałem leśnym szlakiem który jest Polsko-Czeską wiele osób nie wie że tam przebiega granica. Wszystkie trasy do godziny 13 w dobrym stanie z lekkimi odsypami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi