mig Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Jak wyżej - wrażenia z piątku. Dolny odcinek niebieskiej -dojazdówki zatłoczony mocno. Trzeba jechać z prędkością tłumu i uważać na plecy. Niestety nie działa talerzyk przy tej trasie wiec wszyscy zjeżdżają do kanapy. Czerwona wręcz pusta. Warunki b. dobre -jak wszędzie teraz. Korków w stronę Katow nie zauważono o 14 tej wjazd do Wisły -katastrofa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 3 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Tego talerzyka to chyba nawet nie mają w planach uruchamiać skoro liny gołe i żadne talerze na nich nie wiszą. Szkoda bo dolny odcinek niebieskiej jak i kanapę by to trochę odciążyło. Tak czy siak jeździ się tam fajnie - też byłem w zeszły piątek i potwierdzam słowa poprzednika. Te tależyki to się szybko montuje - myślałem że go nie uruchamiają bo było mało ludzi (pierwsza połowa stycznia). Ale skoro nie uruchamiają teraz - to jest to niezrozumiałe i szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 3 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 To chyba szybka tatrapoma. Talerzyki wczepiaja się same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... bubol.T Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Byliśmy z Krzyśkiem (Moruniek) na porannej jeździe 8-11 ,nie ma to jak dobrze zacząć tydzień . Dziękuję za wspólną jazdę , warunki okazały się bardzo dobre ,rano twardo ,bez przetarć , lodu i kamieni ,z upływem czasu robiło się miękko,ale jak na taką temperaturę i tydzień deszczu ,to warunki były na prawdę świetne. Myślę ,że właściciele niektórych stoków powinni jechać na Soszów na korepetycje z przygotowania tras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Byliśmy z Krzyśkiem (Moruniek) na porannej jeździe 8-11 ,nie ma to jak dobrze zacząć tydzień . Dziękuję za wspólną jazdę , warunki okazały się bardzo dobre ,rano twardo ,bez przetarć , lodu i kamieni ,z upływem czasu robiło się miękko,ale jak na taką temperaturę i tydzień deszczu ,to warunki były na prawdę świetne. Myślę ,że właściciele niektórych stoków powinni jechać na Soszów na korepetycje z przygotowania tras. Po naszej jeździe, jeździłem jeszcze 2 godziny w Klepkach z dzieciakami. Tam była mokra kasza i liczne muldy. Wiec mamy pierwszy przykład jak nie należy przygotowywać stoku. Soszów rewelacja. Raz jeszcze dzięki za wspólną jazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Po prostu Soszow to północny stok ( dokładnie to pn-wsch) a Klepki prawie południowy. Można przygotowywać do tzw. us. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Po prostu Soszow to północny stok ( dokładnie to pn-wsch) a Klepki prawie południowy. Można przygotowywać do tzw. us. .. Pewnie masz rację, niemniej jednak mam wrażenie, że to też praca ludzi od śniegu, sposobu naśnieżania, budowy podłoża itp. Cieńków który jest po drugiej stronie drogi (więc powinien mieć ekspozycję północną), też jest przygotowany zdecydowanie gorzej od Soszowa, więc prawda pewnie leży gdzieś pośrodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Pewnie masz rację, niemniej jednak mam wrażenie, że to też praca ludzi od śniegu, sposobu naśnieżania, budowy podłoża itp. Cieńków który jest po drugiej stronie drogi (więc powinien mieć ekspozycję północną), też jest przygotowany zdecydowanie gorzej od Soszowa, więc prawda pewnie leży gdzieś pośrodku. Jestem w Wiśle od soboty i ujeżdżam w/w stoki , potwierdzam wszystko to co zostało napisane , lecz stwierdzam że jezdzić należy po wszystkim , oprócz kamieni i trawy .... Dziś również od rana pomykałem po Soszowie (8-11) , więc pewnie gdzieś się mijaliśmy , lub nawet siedzieliśmy razem na kanapie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Jestem w Wiśle od soboty i ujeżdżam w/w stoki , potwierdzam wszystko to co zostało napisane , lecz stwierdzam że jezdzić należy po wszystkim , oprócz kamieni i trawy .... Dziś również od rana pomykałem po Soszowie (8-11) , więc pewnie gdzieś się mijaliśmy , lub nawet siedzieliśmy razem na kanapie ;-) Pewnie, że tak. Ja nie narzekam, stwierdzam jedynie fakt, że jedne stoki są przygotowane lepiej a inne gorzej. Jutro jestem od rana na Szczyrkowskim a w środę prawdopodobnie Stożek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Po prostu Soszow to północny stok ( dokładnie to pn-wsch) a Klepki prawie południowy. Można przygotowywać do tzw. us. .. tak samo jak wspominany w innym wątku BSA ,a tam jakoś nie potrafią odpowiednio zadbać o stok , nie wystarczy nasypać 2 metry śniegu. Nie byłem na BSA ,to nie mam porównania ,ale opinie są jednoznaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... bodex4 Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Ciekawe czy warto jutro pojechać na ostatni wekeend sezonu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Ciekawe czy warto jutro pojechać na ostatni wekeend sezonu??? Wg mnie warto! Jutro koniec sezonu a szkoda bo warunki idealne. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... bubol.T Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Jest nowy cennik http://www.soszow.pl...ipassow.pl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... bodex4 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Czy był ktoś dzisiaj/wczoraj na Soszowie bo ciekaw jestem warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Czy był ktoś dzisiaj/wczoraj na Soszowie bo ciekaw jestem warunków Od 8-12 warunki śniegowe super. Jeżeli chodzi o kolejki praktycznie na okrągło. Jedynie co bolało to dużo ludzi bez umiejętności i chyba ich te lekkie górki przerażały. Co najgorsze duży ścisk na płaskim dojazdowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Od 8-12 warunki śniegowe super. Jeżeli chodzi o kolejki praktycznie na okrągło. Jedynie co bolało to dużo ludzi bez umiejętności i chyba ich te lekkie górki przerażały. Co najgorsze duży ścisk na płaskim dojazdowym. Czyli dużo ludzi. Ciekawe jak będzie jutro bo ten płaski dojazd z tymi kamikadze przeraża. Może do 10.00 luźniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Czyli dużo ludzi. Ciekawe jak będzie jutro bo ten płaski dojazd z tymi kamikadze przeraża. Może do 10.00 luźniej? Wyjazd w pn bardzo się udał - zero ludzi:) Nagrałem dwa filmiki ze zjazdów - w domu oglądając lekko byłem zszokowany: - pierwszy o 9.00 - na trasie nie ma żadnej osoby w czasie przejazdu - drugi o 10.30 - na trasie minąłem 1 narciarza i na stacji dolnej 5 osób Trasy idealne - nie wiem o co chodzi czy wszyscy pojechali do Szczyrku czy nie dopisała warszawska tura ferii. Zresztą na Zagroniu kilka dni wcześniej w sobotę też był totalny luz :) Jak się okazuje nawet najlepszy Osrodek przy tłumach traci na atrakcyjności i odwrotnie. Dlatego na razie nie ciągnie mnie na SON.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 https://www.fotosik....047e009b23883a6 Puste kanapy w poniedziałek, ciekawy ten sezon w Wiśle.... A najbardziej zaskakujacy jest film ale nie wiem jak dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... se7 Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Wczoraj zakończyłem sezon na Soszowie. Warunki do 9 idealne, później robiło się coraz bardziej miękko chociaż w miejscach zacienionych ciągle był fajny śnieg. Ludzi mało na stoku, pogoda wyśmienita. Dzisiaj ostatni dzień czynny wyciąg a śniegu pod dostatkiem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... bubol.T Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Widzę ,że w tym sezonie Soszów nie dorobił się jeszcze wpisu, więc niech mają Wybór padł na Soszów i był bardzo dobry , nie było mgły ani chmur , a w wyższych partiach Beskidów było je widać. Rano ludzi bardzo mało ,do 11 jeździłem sam na krzesełkach, później się zagęściło ,ale jazda bez przerwy,bez kolejek. Otwarte 3 warianty zjazdu,co skutecznie rozładowało ludzi,to o czym rozmawialiśmy w temacie Szczyrku. Górna polana niestety nieczynna ,ale jutro lub w niedzielę mają ją uruchomić ,były już próbne ruchy orczyka, tory pod orczyk przejechane ratrakiem, ostro naśnieżają trasę nr 3 ,jak ruszy będzie super i na pewno tam wrócę w tym sezonie. Pojeździłem i dzień uważam za bardzo udany, bez kolejek,bezpiecznie na prawie pustych trasach, dobrze przygotowanych. Dużo dobrze jeżdżących narciarzy i stosunkowo dużo deskarzy ,a myślałem , że ten stan umysłu już wymiera. Ogólnie wydało mi się jakoś kulturalnie i kameralnie, obsługa też dbała o wszystko , jak tylko zaczęło sypać , to pan z dmuchawą wyganiał śnieg z krzesełek , karczma i bary otwarte, szkółka też mimo niewielkiej liczby uczących się dzieci. Tak sobie myślę, że może ucieczka narciarzy z Wisły , Ustronia i okolic do Szczyrku przyczyni się do poprawy jakości usług w tych właśnie mniejszych ośrodkach? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Widzę ,że w tym sezonie Soszów nie dorobił się jeszcze wpisu, więc niech mają Wybór padł na Soszów i był bardzo dobry , nie było mgły ani chmur , a w wyższych partiach Beskidów było je widać. Rano ludzi bardzo mało ,do 11 jeździłem sam na krzesełkach, później się zagęściło ,ale jazda bez przerwy,bez kolejek. Otwarte 3 warianty zjazdu,co skutecznie rozładowało ludzi,to o czym rozmawialiśmy w temacie Szczyrku. Górna polana niestety nieczynna ,ale jutro lub w niedzielę mają ją uruchomić ,były już próbne ruchy orczyka, tory pod orczyk przejechane ratrakiem, ostro naśnieżają trasę nr 3 ,jak ruszy będzie super i na pewno tam wrócę w tym sezonie. Pojeździłem i dzień uważam za bardzo udany, bez kolejek,bezpiecznie na prawie pustych trasach, dobrze przygotowanych. Dużo dobrze jeżdżących narciarzy i stosunkowo dużo deskarzy ,a myślałem , że ten stan umysłu już wymiera. Ogólnie wydało mi się jakoś kulturalnie i kameralnie, obsługa też dbała o wszystko , jak tylko zaczęło sypać , to pan z dmuchawą wyganiał śnieg z krzesełek , karczma i bary otwarte, szkółka też mimo niewielkiej liczby uczących się dzieci. Tak sobie myślę, że może ucieczka narciarzy z Wisły , Ustronia i okolic do Szczyrku przyczyni się do poprawy jakości usług w tych właśnie mniejszych ośrodkach? Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Tak bardzo boi się suwerena, czy nadgorliwość SOP? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Poważnie mówisz, czy żartujesz? Jak prezydentem był Bronisław Komorowski , to spotkaliśmy go z żoną w kolejce do wyciągu na Soszowie, stał w kolejce jak zwykły obywatel, porozmawiał z nami chwilę. Widocznie nie miał powodów do obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Tak bardzo boi się suwerena, czy nadgorliwość SOP? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Poważnie mówisz, czy żartujesz? Jak prezydentem był Bronisław Komorowski , to spotkaliśmy go z żoną w kolejce do wyciągu na Soszowie, stał w kolejce jak zwykły obywatel, porozmawiał z nami chwilę. Widocznie nie miał powodów do obaw. To był pewnie zbieg okoliczności i akurat zamknęli kanapę po tym jak wsiadł Pan Prezydent ze swoją świtą. Zresztą wybrali trasę na Zbójnicką Kopę, chyba tak żeby wszyscy dali radę zjechać (choć nie dotyczy to akurat naszego Prezydenta). Kto decydował o zamknięciu kanapy nie mam pojęcia, choć podobno chodziła całą noc by dziś nie było awarii. A i jeszcze jedna ciekawostka, jak jeździłem z Wisły do Szczyrku przez przełęcz, to droga przez ostatnie 4 dni była biała, dziś śnieg zdarty do asfaltu (więc też skorzystałem na jego wizycie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 W lutym rok temu było na Soszowie full śniegu i góra nie ruszyła. Dół dobry na kilka godzin. My z dziećmi byliśmy 2 dni i wystarczy na długo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Soszów - Wisła × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 3 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 To chyba szybka tatrapoma. Talerzyki wczepiaja się same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Byliśmy z Krzyśkiem (Moruniek) na porannej jeździe 8-11 ,nie ma to jak dobrze zacząć tydzień . Dziękuję za wspólną jazdę , warunki okazały się bardzo dobre ,rano twardo ,bez przetarć , lodu i kamieni ,z upływem czasu robiło się miękko,ale jak na taką temperaturę i tydzień deszczu ,to warunki były na prawdę świetne. Myślę ,że właściciele niektórych stoków powinni jechać na Soszów na korepetycje z przygotowania tras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Byliśmy z Krzyśkiem (Moruniek) na porannej jeździe 8-11 ,nie ma to jak dobrze zacząć tydzień . Dziękuję za wspólną jazdę , warunki okazały się bardzo dobre ,rano twardo ,bez przetarć , lodu i kamieni ,z upływem czasu robiło się miękko,ale jak na taką temperaturę i tydzień deszczu ,to warunki były na prawdę świetne. Myślę ,że właściciele niektórych stoków powinni jechać na Soszów na korepetycje z przygotowania tras. Po naszej jeździe, jeździłem jeszcze 2 godziny w Klepkach z dzieciakami. Tam była mokra kasza i liczne muldy. Wiec mamy pierwszy przykład jak nie należy przygotowywać stoku. Soszów rewelacja. Raz jeszcze dzięki za wspólną jazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Po prostu Soszow to północny stok ( dokładnie to pn-wsch) a Klepki prawie południowy. Można przygotowywać do tzw. us. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Po prostu Soszow to północny stok ( dokładnie to pn-wsch) a Klepki prawie południowy. Można przygotowywać do tzw. us. .. Pewnie masz rację, niemniej jednak mam wrażenie, że to też praca ludzi od śniegu, sposobu naśnieżania, budowy podłoża itp. Cieńków który jest po drugiej stronie drogi (więc powinien mieć ekspozycję północną), też jest przygotowany zdecydowanie gorzej od Soszowa, więc prawda pewnie leży gdzieś pośrodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Pewnie masz rację, niemniej jednak mam wrażenie, że to też praca ludzi od śniegu, sposobu naśnieżania, budowy podłoża itp. Cieńków który jest po drugiej stronie drogi (więc powinien mieć ekspozycję północną), też jest przygotowany zdecydowanie gorzej od Soszowa, więc prawda pewnie leży gdzieś pośrodku. Jestem w Wiśle od soboty i ujeżdżam w/w stoki , potwierdzam wszystko to co zostało napisane , lecz stwierdzam że jezdzić należy po wszystkim , oprócz kamieni i trawy .... Dziś również od rana pomykałem po Soszowie (8-11) , więc pewnie gdzieś się mijaliśmy , lub nawet siedzieliśmy razem na kanapie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Jestem w Wiśle od soboty i ujeżdżam w/w stoki , potwierdzam wszystko to co zostało napisane , lecz stwierdzam że jezdzić należy po wszystkim , oprócz kamieni i trawy .... Dziś również od rana pomykałem po Soszowie (8-11) , więc pewnie gdzieś się mijaliśmy , lub nawet siedzieliśmy razem na kanapie ;-) Pewnie, że tak. Ja nie narzekam, stwierdzam jedynie fakt, że jedne stoki są przygotowane lepiej a inne gorzej. Jutro jestem od rana na Szczyrkowskim a w środę prawdopodobnie Stożek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Po prostu Soszow to północny stok ( dokładnie to pn-wsch) a Klepki prawie południowy. Można przygotowywać do tzw. us. .. tak samo jak wspominany w innym wątku BSA ,a tam jakoś nie potrafią odpowiednio zadbać o stok , nie wystarczy nasypać 2 metry śniegu. Nie byłem na BSA ,to nie mam porównania ,ale opinie są jednoznaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... bodex4 Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Ciekawe czy warto jutro pojechać na ostatni wekeend sezonu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Ciekawe czy warto jutro pojechać na ostatni wekeend sezonu??? Wg mnie warto! Jutro koniec sezonu a szkoda bo warunki idealne. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... bubol.T Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Jest nowy cennik http://www.soszow.pl...ipassow.pl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... bodex4 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Czy był ktoś dzisiaj/wczoraj na Soszowie bo ciekaw jestem warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Czy był ktoś dzisiaj/wczoraj na Soszowie bo ciekaw jestem warunków Od 8-12 warunki śniegowe super. Jeżeli chodzi o kolejki praktycznie na okrągło. Jedynie co bolało to dużo ludzi bez umiejętności i chyba ich te lekkie górki przerażały. Co najgorsze duży ścisk na płaskim dojazdowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Od 8-12 warunki śniegowe super. Jeżeli chodzi o kolejki praktycznie na okrągło. Jedynie co bolało to dużo ludzi bez umiejętności i chyba ich te lekkie górki przerażały. Co najgorsze duży ścisk na płaskim dojazdowym. Czyli dużo ludzi. Ciekawe jak będzie jutro bo ten płaski dojazd z tymi kamikadze przeraża. Może do 10.00 luźniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Czyli dużo ludzi. Ciekawe jak będzie jutro bo ten płaski dojazd z tymi kamikadze przeraża. Może do 10.00 luźniej? Wyjazd w pn bardzo się udał - zero ludzi:) Nagrałem dwa filmiki ze zjazdów - w domu oglądając lekko byłem zszokowany: - pierwszy o 9.00 - na trasie nie ma żadnej osoby w czasie przejazdu - drugi o 10.30 - na trasie minąłem 1 narciarza i na stacji dolnej 5 osób Trasy idealne - nie wiem o co chodzi czy wszyscy pojechali do Szczyrku czy nie dopisała warszawska tura ferii. Zresztą na Zagroniu kilka dni wcześniej w sobotę też był totalny luz :) Jak się okazuje nawet najlepszy Osrodek przy tłumach traci na atrakcyjności i odwrotnie. Dlatego na razie nie ciągnie mnie na SON.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 https://www.fotosik....047e009b23883a6 Puste kanapy w poniedziałek, ciekawy ten sezon w Wiśle.... A najbardziej zaskakujacy jest film ale nie wiem jak dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... se7 Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Wczoraj zakończyłem sezon na Soszowie. Warunki do 9 idealne, później robiło się coraz bardziej miękko chociaż w miejscach zacienionych ciągle był fajny śnieg. Ludzi mało na stoku, pogoda wyśmienita. Dzisiaj ostatni dzień czynny wyciąg a śniegu pod dostatkiem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... bubol.T Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Widzę ,że w tym sezonie Soszów nie dorobił się jeszcze wpisu, więc niech mają Wybór padł na Soszów i był bardzo dobry , nie było mgły ani chmur , a w wyższych partiach Beskidów było je widać. Rano ludzi bardzo mało ,do 11 jeździłem sam na krzesełkach, później się zagęściło ,ale jazda bez przerwy,bez kolejek. Otwarte 3 warianty zjazdu,co skutecznie rozładowało ludzi,to o czym rozmawialiśmy w temacie Szczyrku. Górna polana niestety nieczynna ,ale jutro lub w niedzielę mają ją uruchomić ,były już próbne ruchy orczyka, tory pod orczyk przejechane ratrakiem, ostro naśnieżają trasę nr 3 ,jak ruszy będzie super i na pewno tam wrócę w tym sezonie. Pojeździłem i dzień uważam za bardzo udany, bez kolejek,bezpiecznie na prawie pustych trasach, dobrze przygotowanych. Dużo dobrze jeżdżących narciarzy i stosunkowo dużo deskarzy ,a myślałem , że ten stan umysłu już wymiera. Ogólnie wydało mi się jakoś kulturalnie i kameralnie, obsługa też dbała o wszystko , jak tylko zaczęło sypać , to pan z dmuchawą wyganiał śnieg z krzesełek , karczma i bary otwarte, szkółka też mimo niewielkiej liczby uczących się dzieci. Tak sobie myślę, że może ucieczka narciarzy z Wisły , Ustronia i okolic do Szczyrku przyczyni się do poprawy jakości usług w tych właśnie mniejszych ośrodkach? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Widzę ,że w tym sezonie Soszów nie dorobił się jeszcze wpisu, więc niech mają Wybór padł na Soszów i był bardzo dobry , nie było mgły ani chmur , a w wyższych partiach Beskidów było je widać. Rano ludzi bardzo mało ,do 11 jeździłem sam na krzesełkach, później się zagęściło ,ale jazda bez przerwy,bez kolejek. Otwarte 3 warianty zjazdu,co skutecznie rozładowało ludzi,to o czym rozmawialiśmy w temacie Szczyrku. Górna polana niestety nieczynna ,ale jutro lub w niedzielę mają ją uruchomić ,były już próbne ruchy orczyka, tory pod orczyk przejechane ratrakiem, ostro naśnieżają trasę nr 3 ,jak ruszy będzie super i na pewno tam wrócę w tym sezonie. Pojeździłem i dzień uważam za bardzo udany, bez kolejek,bezpiecznie na prawie pustych trasach, dobrze przygotowanych. Dużo dobrze jeżdżących narciarzy i stosunkowo dużo deskarzy ,a myślałem , że ten stan umysłu już wymiera. Ogólnie wydało mi się jakoś kulturalnie i kameralnie, obsługa też dbała o wszystko , jak tylko zaczęło sypać , to pan z dmuchawą wyganiał śnieg z krzesełek , karczma i bary otwarte, szkółka też mimo niewielkiej liczby uczących się dzieci. Tak sobie myślę, że może ucieczka narciarzy z Wisły , Ustronia i okolic do Szczyrku przyczyni się do poprawy jakości usług w tych właśnie mniejszych ośrodkach? Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Tak bardzo boi się suwerena, czy nadgorliwość SOP? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Poważnie mówisz, czy żartujesz? Jak prezydentem był Bronisław Komorowski , to spotkaliśmy go z żoną w kolejce do wyciągu na Soszowie, stał w kolejce jak zwykły obywatel, porozmawiał z nami chwilę. Widocznie nie miał powodów do obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Tak bardzo boi się suwerena, czy nadgorliwość SOP? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Poważnie mówisz, czy żartujesz? Jak prezydentem był Bronisław Komorowski , to spotkaliśmy go z żoną w kolejce do wyciągu na Soszowie, stał w kolejce jak zwykły obywatel, porozmawiał z nami chwilę. Widocznie nie miał powodów do obaw. To był pewnie zbieg okoliczności i akurat zamknęli kanapę po tym jak wsiadł Pan Prezydent ze swoją świtą. Zresztą wybrali trasę na Zbójnicką Kopę, chyba tak żeby wszyscy dali radę zjechać (choć nie dotyczy to akurat naszego Prezydenta). Kto decydował o zamknięciu kanapy nie mam pojęcia, choć podobno chodziła całą noc by dziś nie było awarii. A i jeszcze jedna ciekawostka, jak jeździłem z Wisły do Szczyrku przez przełęcz, to droga przez ostatnie 4 dni była biała, dziś śnieg zdarty do asfaltu (więc też skorzystałem na jego wizycie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 W lutym rok temu było na Soszowie full śniegu i góra nie ruszyła. Dół dobry na kilka godzin. My z dziećmi byliśmy 2 dni i wystarczy na długo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Soszów - Wisła × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Po prostu Soszow to północny stok ( dokładnie to pn-wsch) a Klepki prawie południowy. Można przygotowywać do tzw. us. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Po prostu Soszow to północny stok ( dokładnie to pn-wsch) a Klepki prawie południowy. Można przygotowywać do tzw. us. .. Pewnie masz rację, niemniej jednak mam wrażenie, że to też praca ludzi od śniegu, sposobu naśnieżania, budowy podłoża itp. Cieńków który jest po drugiej stronie drogi (więc powinien mieć ekspozycję północną), też jest przygotowany zdecydowanie gorzej od Soszowa, więc prawda pewnie leży gdzieś pośrodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Pewnie masz rację, niemniej jednak mam wrażenie, że to też praca ludzi od śniegu, sposobu naśnieżania, budowy podłoża itp. Cieńków który jest po drugiej stronie drogi (więc powinien mieć ekspozycję północną), też jest przygotowany zdecydowanie gorzej od Soszowa, więc prawda pewnie leży gdzieś pośrodku. Jestem w Wiśle od soboty i ujeżdżam w/w stoki , potwierdzam wszystko to co zostało napisane , lecz stwierdzam że jezdzić należy po wszystkim , oprócz kamieni i trawy .... Dziś również od rana pomykałem po Soszowie (8-11) , więc pewnie gdzieś się mijaliśmy , lub nawet siedzieliśmy razem na kanapie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Jestem w Wiśle od soboty i ujeżdżam w/w stoki , potwierdzam wszystko to co zostało napisane , lecz stwierdzam że jezdzić należy po wszystkim , oprócz kamieni i trawy .... Dziś również od rana pomykałem po Soszowie (8-11) , więc pewnie gdzieś się mijaliśmy , lub nawet siedzieliśmy razem na kanapie ;-) Pewnie, że tak. Ja nie narzekam, stwierdzam jedynie fakt, że jedne stoki są przygotowane lepiej a inne gorzej. Jutro jestem od rana na Szczyrkowskim a w środę prawdopodobnie Stożek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Po prostu Soszow to północny stok ( dokładnie to pn-wsch) a Klepki prawie południowy. Można przygotowywać do tzw. us. .. tak samo jak wspominany w innym wątku BSA ,a tam jakoś nie potrafią odpowiednio zadbać o stok , nie wystarczy nasypać 2 metry śniegu. Nie byłem na BSA ,to nie mam porównania ,ale opinie są jednoznaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... bodex4 Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Ciekawe czy warto jutro pojechać na ostatni wekeend sezonu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Ciekawe czy warto jutro pojechać na ostatni wekeend sezonu??? Wg mnie warto! Jutro koniec sezonu a szkoda bo warunki idealne. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... bubol.T Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Jest nowy cennik http://www.soszow.pl...ipassow.pl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... bodex4 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Czy był ktoś dzisiaj/wczoraj na Soszowie bo ciekaw jestem warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Czy był ktoś dzisiaj/wczoraj na Soszowie bo ciekaw jestem warunków Od 8-12 warunki śniegowe super. Jeżeli chodzi o kolejki praktycznie na okrągło. Jedynie co bolało to dużo ludzi bez umiejętności i chyba ich te lekkie górki przerażały. Co najgorsze duży ścisk na płaskim dojazdowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Od 8-12 warunki śniegowe super. Jeżeli chodzi o kolejki praktycznie na okrągło. Jedynie co bolało to dużo ludzi bez umiejętności i chyba ich te lekkie górki przerażały. Co najgorsze duży ścisk na płaskim dojazdowym. Czyli dużo ludzi. Ciekawe jak będzie jutro bo ten płaski dojazd z tymi kamikadze przeraża. Może do 10.00 luźniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Czyli dużo ludzi. Ciekawe jak będzie jutro bo ten płaski dojazd z tymi kamikadze przeraża. Może do 10.00 luźniej? Wyjazd w pn bardzo się udał - zero ludzi:) Nagrałem dwa filmiki ze zjazdów - w domu oglądając lekko byłem zszokowany: - pierwszy o 9.00 - na trasie nie ma żadnej osoby w czasie przejazdu - drugi o 10.30 - na trasie minąłem 1 narciarza i na stacji dolnej 5 osób Trasy idealne - nie wiem o co chodzi czy wszyscy pojechali do Szczyrku czy nie dopisała warszawska tura ferii. Zresztą na Zagroniu kilka dni wcześniej w sobotę też był totalny luz :) Jak się okazuje nawet najlepszy Osrodek przy tłumach traci na atrakcyjności i odwrotnie. Dlatego na razie nie ciągnie mnie na SON.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 https://www.fotosik....047e009b23883a6 Puste kanapy w poniedziałek, ciekawy ten sezon w Wiśle.... A najbardziej zaskakujacy jest film ale nie wiem jak dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... se7 Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Wczoraj zakończyłem sezon na Soszowie. Warunki do 9 idealne, później robiło się coraz bardziej miękko chociaż w miejscach zacienionych ciągle był fajny śnieg. Ludzi mało na stoku, pogoda wyśmienita. Dzisiaj ostatni dzień czynny wyciąg a śniegu pod dostatkiem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... bubol.T Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Widzę ,że w tym sezonie Soszów nie dorobił się jeszcze wpisu, więc niech mają Wybór padł na Soszów i był bardzo dobry , nie było mgły ani chmur , a w wyższych partiach Beskidów było je widać. Rano ludzi bardzo mało ,do 11 jeździłem sam na krzesełkach, później się zagęściło ,ale jazda bez przerwy,bez kolejek. Otwarte 3 warianty zjazdu,co skutecznie rozładowało ludzi,to o czym rozmawialiśmy w temacie Szczyrku. Górna polana niestety nieczynna ,ale jutro lub w niedzielę mają ją uruchomić ,były już próbne ruchy orczyka, tory pod orczyk przejechane ratrakiem, ostro naśnieżają trasę nr 3 ,jak ruszy będzie super i na pewno tam wrócę w tym sezonie. Pojeździłem i dzień uważam za bardzo udany, bez kolejek,bezpiecznie na prawie pustych trasach, dobrze przygotowanych. Dużo dobrze jeżdżących narciarzy i stosunkowo dużo deskarzy ,a myślałem , że ten stan umysłu już wymiera. Ogólnie wydało mi się jakoś kulturalnie i kameralnie, obsługa też dbała o wszystko , jak tylko zaczęło sypać , to pan z dmuchawą wyganiał śnieg z krzesełek , karczma i bary otwarte, szkółka też mimo niewielkiej liczby uczących się dzieci. Tak sobie myślę, że może ucieczka narciarzy z Wisły , Ustronia i okolic do Szczyrku przyczyni się do poprawy jakości usług w tych właśnie mniejszych ośrodkach? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Widzę ,że w tym sezonie Soszów nie dorobił się jeszcze wpisu, więc niech mają Wybór padł na Soszów i był bardzo dobry , nie było mgły ani chmur , a w wyższych partiach Beskidów było je widać. Rano ludzi bardzo mało ,do 11 jeździłem sam na krzesełkach, później się zagęściło ,ale jazda bez przerwy,bez kolejek. Otwarte 3 warianty zjazdu,co skutecznie rozładowało ludzi,to o czym rozmawialiśmy w temacie Szczyrku. Górna polana niestety nieczynna ,ale jutro lub w niedzielę mają ją uruchomić ,były już próbne ruchy orczyka, tory pod orczyk przejechane ratrakiem, ostro naśnieżają trasę nr 3 ,jak ruszy będzie super i na pewno tam wrócę w tym sezonie. Pojeździłem i dzień uważam za bardzo udany, bez kolejek,bezpiecznie na prawie pustych trasach, dobrze przygotowanych. Dużo dobrze jeżdżących narciarzy i stosunkowo dużo deskarzy ,a myślałem , że ten stan umysłu już wymiera. Ogólnie wydało mi się jakoś kulturalnie i kameralnie, obsługa też dbała o wszystko , jak tylko zaczęło sypać , to pan z dmuchawą wyganiał śnieg z krzesełek , karczma i bary otwarte, szkółka też mimo niewielkiej liczby uczących się dzieci. Tak sobie myślę, że może ucieczka narciarzy z Wisły , Ustronia i okolic do Szczyrku przyczyni się do poprawy jakości usług w tych właśnie mniejszych ośrodkach? Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Tak bardzo boi się suwerena, czy nadgorliwość SOP? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Poważnie mówisz, czy żartujesz? Jak prezydentem był Bronisław Komorowski , to spotkaliśmy go z żoną w kolejce do wyciągu na Soszowie, stał w kolejce jak zwykły obywatel, porozmawiał z nami chwilę. Widocznie nie miał powodów do obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Tak bardzo boi się suwerena, czy nadgorliwość SOP? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Poważnie mówisz, czy żartujesz? Jak prezydentem był Bronisław Komorowski , to spotkaliśmy go z żoną w kolejce do wyciągu na Soszowie, stał w kolejce jak zwykły obywatel, porozmawiał z nami chwilę. Widocznie nie miał powodów do obaw. To był pewnie zbieg okoliczności i akurat zamknęli kanapę po tym jak wsiadł Pan Prezydent ze swoją świtą. Zresztą wybrali trasę na Zbójnicką Kopę, chyba tak żeby wszyscy dali radę zjechać (choć nie dotyczy to akurat naszego Prezydenta). Kto decydował o zamknięciu kanapy nie mam pojęcia, choć podobno chodziła całą noc by dziś nie było awarii. A i jeszcze jedna ciekawostka, jak jeździłem z Wisły do Szczyrku przez przełęcz, to droga przez ostatnie 4 dni była biała, dziś śnieg zdarty do asfaltu (więc też skorzystałem na jego wizycie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 W lutym rok temu było na Soszowie full śniegu i góra nie ruszyła. Dół dobry na kilka godzin. My z dziećmi byliśmy 2 dni i wystarczy na długo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Soszów - Wisła × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Iven Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Pewnie masz rację, niemniej jednak mam wrażenie, że to też praca ludzi od śniegu, sposobu naśnieżania, budowy podłoża itp. Cieńków który jest po drugiej stronie drogi (więc powinien mieć ekspozycję północną), też jest przygotowany zdecydowanie gorzej od Soszowa, więc prawda pewnie leży gdzieś pośrodku. Jestem w Wiśle od soboty i ujeżdżam w/w stoki , potwierdzam wszystko to co zostało napisane , lecz stwierdzam że jezdzić należy po wszystkim , oprócz kamieni i trawy .... Dziś również od rana pomykałem po Soszowie (8-11) , więc pewnie gdzieś się mijaliśmy , lub nawet siedzieliśmy razem na kanapie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Jestem w Wiśle od soboty i ujeżdżam w/w stoki , potwierdzam wszystko to co zostało napisane , lecz stwierdzam że jezdzić należy po wszystkim , oprócz kamieni i trawy .... Dziś również od rana pomykałem po Soszowie (8-11) , więc pewnie gdzieś się mijaliśmy , lub nawet siedzieliśmy razem na kanapie ;-) Pewnie, że tak. Ja nie narzekam, stwierdzam jedynie fakt, że jedne stoki są przygotowane lepiej a inne gorzej. Jutro jestem od rana na Szczyrkowskim a w środę prawdopodobnie Stożek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Po prostu Soszow to północny stok ( dokładnie to pn-wsch) a Klepki prawie południowy. Można przygotowywać do tzw. us. .. tak samo jak wspominany w innym wątku BSA ,a tam jakoś nie potrafią odpowiednio zadbać o stok , nie wystarczy nasypać 2 metry śniegu. Nie byłem na BSA ,to nie mam porównania ,ale opinie są jednoznaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... bodex4 Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Ciekawe czy warto jutro pojechać na ostatni wekeend sezonu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Ciekawe czy warto jutro pojechać na ostatni wekeend sezonu??? Wg mnie warto! Jutro koniec sezonu a szkoda bo warunki idealne. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... bubol.T Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Jest nowy cennik http://www.soszow.pl...ipassow.pl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... bodex4 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Czy był ktoś dzisiaj/wczoraj na Soszowie bo ciekaw jestem warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Czy był ktoś dzisiaj/wczoraj na Soszowie bo ciekaw jestem warunków Od 8-12 warunki śniegowe super. Jeżeli chodzi o kolejki praktycznie na okrągło. Jedynie co bolało to dużo ludzi bez umiejętności i chyba ich te lekkie górki przerażały. Co najgorsze duży ścisk na płaskim dojazdowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Od 8-12 warunki śniegowe super. Jeżeli chodzi o kolejki praktycznie na okrągło. Jedynie co bolało to dużo ludzi bez umiejętności i chyba ich te lekkie górki przerażały. Co najgorsze duży ścisk na płaskim dojazdowym. Czyli dużo ludzi. Ciekawe jak będzie jutro bo ten płaski dojazd z tymi kamikadze przeraża. Może do 10.00 luźniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Czyli dużo ludzi. Ciekawe jak będzie jutro bo ten płaski dojazd z tymi kamikadze przeraża. Może do 10.00 luźniej? Wyjazd w pn bardzo się udał - zero ludzi:) Nagrałem dwa filmiki ze zjazdów - w domu oglądając lekko byłem zszokowany: - pierwszy o 9.00 - na trasie nie ma żadnej osoby w czasie przejazdu - drugi o 10.30 - na trasie minąłem 1 narciarza i na stacji dolnej 5 osób Trasy idealne - nie wiem o co chodzi czy wszyscy pojechali do Szczyrku czy nie dopisała warszawska tura ferii. Zresztą na Zagroniu kilka dni wcześniej w sobotę też był totalny luz :) Jak się okazuje nawet najlepszy Osrodek przy tłumach traci na atrakcyjności i odwrotnie. Dlatego na razie nie ciągnie mnie na SON.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 https://www.fotosik....047e009b23883a6 Puste kanapy w poniedziałek, ciekawy ten sezon w Wiśle.... A najbardziej zaskakujacy jest film ale nie wiem jak dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... se7 Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Wczoraj zakończyłem sezon na Soszowie. Warunki do 9 idealne, później robiło się coraz bardziej miękko chociaż w miejscach zacienionych ciągle był fajny śnieg. Ludzi mało na stoku, pogoda wyśmienita. Dzisiaj ostatni dzień czynny wyciąg a śniegu pod dostatkiem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... bubol.T Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Widzę ,że w tym sezonie Soszów nie dorobił się jeszcze wpisu, więc niech mają Wybór padł na Soszów i był bardzo dobry , nie było mgły ani chmur , a w wyższych partiach Beskidów było je widać. Rano ludzi bardzo mało ,do 11 jeździłem sam na krzesełkach, później się zagęściło ,ale jazda bez przerwy,bez kolejek. Otwarte 3 warianty zjazdu,co skutecznie rozładowało ludzi,to o czym rozmawialiśmy w temacie Szczyrku. Górna polana niestety nieczynna ,ale jutro lub w niedzielę mają ją uruchomić ,były już próbne ruchy orczyka, tory pod orczyk przejechane ratrakiem, ostro naśnieżają trasę nr 3 ,jak ruszy będzie super i na pewno tam wrócę w tym sezonie. Pojeździłem i dzień uważam za bardzo udany, bez kolejek,bezpiecznie na prawie pustych trasach, dobrze przygotowanych. Dużo dobrze jeżdżących narciarzy i stosunkowo dużo deskarzy ,a myślałem , że ten stan umysłu już wymiera. Ogólnie wydało mi się jakoś kulturalnie i kameralnie, obsługa też dbała o wszystko , jak tylko zaczęło sypać , to pan z dmuchawą wyganiał śnieg z krzesełek , karczma i bary otwarte, szkółka też mimo niewielkiej liczby uczących się dzieci. Tak sobie myślę, że może ucieczka narciarzy z Wisły , Ustronia i okolic do Szczyrku przyczyni się do poprawy jakości usług w tych właśnie mniejszych ośrodkach? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Widzę ,że w tym sezonie Soszów nie dorobił się jeszcze wpisu, więc niech mają Wybór padł na Soszów i był bardzo dobry , nie było mgły ani chmur , a w wyższych partiach Beskidów było je widać. Rano ludzi bardzo mało ,do 11 jeździłem sam na krzesełkach, później się zagęściło ,ale jazda bez przerwy,bez kolejek. Otwarte 3 warianty zjazdu,co skutecznie rozładowało ludzi,to o czym rozmawialiśmy w temacie Szczyrku. Górna polana niestety nieczynna ,ale jutro lub w niedzielę mają ją uruchomić ,były już próbne ruchy orczyka, tory pod orczyk przejechane ratrakiem, ostro naśnieżają trasę nr 3 ,jak ruszy będzie super i na pewno tam wrócę w tym sezonie. Pojeździłem i dzień uważam za bardzo udany, bez kolejek,bezpiecznie na prawie pustych trasach, dobrze przygotowanych. Dużo dobrze jeżdżących narciarzy i stosunkowo dużo deskarzy ,a myślałem , że ten stan umysłu już wymiera. Ogólnie wydało mi się jakoś kulturalnie i kameralnie, obsługa też dbała o wszystko , jak tylko zaczęło sypać , to pan z dmuchawą wyganiał śnieg z krzesełek , karczma i bary otwarte, szkółka też mimo niewielkiej liczby uczących się dzieci. Tak sobie myślę, że może ucieczka narciarzy z Wisły , Ustronia i okolic do Szczyrku przyczyni się do poprawy jakości usług w tych właśnie mniejszych ośrodkach? Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Tak bardzo boi się suwerena, czy nadgorliwość SOP? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Poważnie mówisz, czy żartujesz? Jak prezydentem był Bronisław Komorowski , to spotkaliśmy go z żoną w kolejce do wyciągu na Soszowie, stał w kolejce jak zwykły obywatel, porozmawiał z nami chwilę. Widocznie nie miał powodów do obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Tak bardzo boi się suwerena, czy nadgorliwość SOP? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Poważnie mówisz, czy żartujesz? Jak prezydentem był Bronisław Komorowski , to spotkaliśmy go z żoną w kolejce do wyciągu na Soszowie, stał w kolejce jak zwykły obywatel, porozmawiał z nami chwilę. Widocznie nie miał powodów do obaw. To był pewnie zbieg okoliczności i akurat zamknęli kanapę po tym jak wsiadł Pan Prezydent ze swoją świtą. Zresztą wybrali trasę na Zbójnicką Kopę, chyba tak żeby wszyscy dali radę zjechać (choć nie dotyczy to akurat naszego Prezydenta). Kto decydował o zamknięciu kanapy nie mam pojęcia, choć podobno chodziła całą noc by dziś nie było awarii. A i jeszcze jedna ciekawostka, jak jeździłem z Wisły do Szczyrku przez przełęcz, to droga przez ostatnie 4 dni była biała, dziś śnieg zdarty do asfaltu (więc też skorzystałem na jego wizycie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 W lutym rok temu było na Soszowie full śniegu i góra nie ruszyła. Dół dobry na kilka godzin. My z dziećmi byliśmy 2 dni i wystarczy na długo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Soszów - Wisła × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Jestem w Wiśle od soboty i ujeżdżam w/w stoki , potwierdzam wszystko to co zostało napisane , lecz stwierdzam że jezdzić należy po wszystkim , oprócz kamieni i trawy .... Dziś również od rana pomykałem po Soszowie (8-11) , więc pewnie gdzieś się mijaliśmy , lub nawet siedzieliśmy razem na kanapie ;-) Pewnie, że tak. Ja nie narzekam, stwierdzam jedynie fakt, że jedne stoki są przygotowane lepiej a inne gorzej. Jutro jestem od rana na Szczyrkowskim a w środę prawdopodobnie Stożek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Po prostu Soszow to północny stok ( dokładnie to pn-wsch) a Klepki prawie południowy. Można przygotowywać do tzw. us. .. tak samo jak wspominany w innym wątku BSA ,a tam jakoś nie potrafią odpowiednio zadbać o stok , nie wystarczy nasypać 2 metry śniegu. Nie byłem na BSA ,to nie mam porównania ,ale opinie są jednoznaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... bodex4 Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Ciekawe czy warto jutro pojechać na ostatni wekeend sezonu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Ciekawe czy warto jutro pojechać na ostatni wekeend sezonu??? Wg mnie warto! Jutro koniec sezonu a szkoda bo warunki idealne. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... bubol.T Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Jest nowy cennik http://www.soszow.pl...ipassow.pl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... bodex4 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Czy był ktoś dzisiaj/wczoraj na Soszowie bo ciekaw jestem warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Czy był ktoś dzisiaj/wczoraj na Soszowie bo ciekaw jestem warunków Od 8-12 warunki śniegowe super. Jeżeli chodzi o kolejki praktycznie na okrągło. Jedynie co bolało to dużo ludzi bez umiejętności i chyba ich te lekkie górki przerażały. Co najgorsze duży ścisk na płaskim dojazdowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Od 8-12 warunki śniegowe super. Jeżeli chodzi o kolejki praktycznie na okrągło. Jedynie co bolało to dużo ludzi bez umiejętności i chyba ich te lekkie górki przerażały. Co najgorsze duży ścisk na płaskim dojazdowym. Czyli dużo ludzi. Ciekawe jak będzie jutro bo ten płaski dojazd z tymi kamikadze przeraża. Może do 10.00 luźniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Czyli dużo ludzi. Ciekawe jak będzie jutro bo ten płaski dojazd z tymi kamikadze przeraża. Może do 10.00 luźniej? Wyjazd w pn bardzo się udał - zero ludzi:) Nagrałem dwa filmiki ze zjazdów - w domu oglądając lekko byłem zszokowany: - pierwszy o 9.00 - na trasie nie ma żadnej osoby w czasie przejazdu - drugi o 10.30 - na trasie minąłem 1 narciarza i na stacji dolnej 5 osób Trasy idealne - nie wiem o co chodzi czy wszyscy pojechali do Szczyrku czy nie dopisała warszawska tura ferii. Zresztą na Zagroniu kilka dni wcześniej w sobotę też był totalny luz :) Jak się okazuje nawet najlepszy Osrodek przy tłumach traci na atrakcyjności i odwrotnie. Dlatego na razie nie ciągnie mnie na SON.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 https://www.fotosik....047e009b23883a6 Puste kanapy w poniedziałek, ciekawy ten sezon w Wiśle.... A najbardziej zaskakujacy jest film ale nie wiem jak dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... se7 Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Wczoraj zakończyłem sezon na Soszowie. Warunki do 9 idealne, później robiło się coraz bardziej miękko chociaż w miejscach zacienionych ciągle był fajny śnieg. Ludzi mało na stoku, pogoda wyśmienita. Dzisiaj ostatni dzień czynny wyciąg a śniegu pod dostatkiem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... bubol.T Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Widzę ,że w tym sezonie Soszów nie dorobił się jeszcze wpisu, więc niech mają Wybór padł na Soszów i był bardzo dobry , nie było mgły ani chmur , a w wyższych partiach Beskidów było je widać. Rano ludzi bardzo mało ,do 11 jeździłem sam na krzesełkach, później się zagęściło ,ale jazda bez przerwy,bez kolejek. Otwarte 3 warianty zjazdu,co skutecznie rozładowało ludzi,to o czym rozmawialiśmy w temacie Szczyrku. Górna polana niestety nieczynna ,ale jutro lub w niedzielę mają ją uruchomić ,były już próbne ruchy orczyka, tory pod orczyk przejechane ratrakiem, ostro naśnieżają trasę nr 3 ,jak ruszy będzie super i na pewno tam wrócę w tym sezonie. Pojeździłem i dzień uważam za bardzo udany, bez kolejek,bezpiecznie na prawie pustych trasach, dobrze przygotowanych. Dużo dobrze jeżdżących narciarzy i stosunkowo dużo deskarzy ,a myślałem , że ten stan umysłu już wymiera. Ogólnie wydało mi się jakoś kulturalnie i kameralnie, obsługa też dbała o wszystko , jak tylko zaczęło sypać , to pan z dmuchawą wyganiał śnieg z krzesełek , karczma i bary otwarte, szkółka też mimo niewielkiej liczby uczących się dzieci. Tak sobie myślę, że może ucieczka narciarzy z Wisły , Ustronia i okolic do Szczyrku przyczyni się do poprawy jakości usług w tych właśnie mniejszych ośrodkach? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Widzę ,że w tym sezonie Soszów nie dorobił się jeszcze wpisu, więc niech mają Wybór padł na Soszów i był bardzo dobry , nie było mgły ani chmur , a w wyższych partiach Beskidów było je widać. Rano ludzi bardzo mało ,do 11 jeździłem sam na krzesełkach, później się zagęściło ,ale jazda bez przerwy,bez kolejek. Otwarte 3 warianty zjazdu,co skutecznie rozładowało ludzi,to o czym rozmawialiśmy w temacie Szczyrku. Górna polana niestety nieczynna ,ale jutro lub w niedzielę mają ją uruchomić ,były już próbne ruchy orczyka, tory pod orczyk przejechane ratrakiem, ostro naśnieżają trasę nr 3 ,jak ruszy będzie super i na pewno tam wrócę w tym sezonie. Pojeździłem i dzień uważam za bardzo udany, bez kolejek,bezpiecznie na prawie pustych trasach, dobrze przygotowanych. Dużo dobrze jeżdżących narciarzy i stosunkowo dużo deskarzy ,a myślałem , że ten stan umysłu już wymiera. Ogólnie wydało mi się jakoś kulturalnie i kameralnie, obsługa też dbała o wszystko , jak tylko zaczęło sypać , to pan z dmuchawą wyganiał śnieg z krzesełek , karczma i bary otwarte, szkółka też mimo niewielkiej liczby uczących się dzieci. Tak sobie myślę, że może ucieczka narciarzy z Wisły , Ustronia i okolic do Szczyrku przyczyni się do poprawy jakości usług w tych właśnie mniejszych ośrodkach? Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Tak bardzo boi się suwerena, czy nadgorliwość SOP? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Poważnie mówisz, czy żartujesz? Jak prezydentem był Bronisław Komorowski , to spotkaliśmy go z żoną w kolejce do wyciągu na Soszowie, stał w kolejce jak zwykły obywatel, porozmawiał z nami chwilę. Widocznie nie miał powodów do obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Tak bardzo boi się suwerena, czy nadgorliwość SOP? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Poważnie mówisz, czy żartujesz? Jak prezydentem był Bronisław Komorowski , to spotkaliśmy go z żoną w kolejce do wyciągu na Soszowie, stał w kolejce jak zwykły obywatel, porozmawiał z nami chwilę. Widocznie nie miał powodów do obaw. To był pewnie zbieg okoliczności i akurat zamknęli kanapę po tym jak wsiadł Pan Prezydent ze swoją świtą. Zresztą wybrali trasę na Zbójnicką Kopę, chyba tak żeby wszyscy dali radę zjechać (choć nie dotyczy to akurat naszego Prezydenta). Kto decydował o zamknięciu kanapy nie mam pojęcia, choć podobno chodziła całą noc by dziś nie było awarii. A i jeszcze jedna ciekawostka, jak jeździłem z Wisły do Szczyrku przez przełęcz, to droga przez ostatnie 4 dni była biała, dziś śnieg zdarty do asfaltu (więc też skorzystałem na jego wizycie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 W lutym rok temu było na Soszowie full śniegu i góra nie ruszyła. Dół dobry na kilka godzin. My z dziećmi byliśmy 2 dni i wystarczy na długo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Soszów - Wisła × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bubol.T Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Po prostu Soszow to północny stok ( dokładnie to pn-wsch) a Klepki prawie południowy. Można przygotowywać do tzw. us. .. tak samo jak wspominany w innym wątku BSA ,a tam jakoś nie potrafią odpowiednio zadbać o stok , nie wystarczy nasypać 2 metry śniegu. Nie byłem na BSA ,to nie mam porównania ,ale opinie są jednoznaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... bodex4 Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Ciekawe czy warto jutro pojechać na ostatni wekeend sezonu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Ciekawe czy warto jutro pojechać na ostatni wekeend sezonu??? Wg mnie warto! Jutro koniec sezonu a szkoda bo warunki idealne. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... bubol.T Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Jest nowy cennik http://www.soszow.pl...ipassow.pl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... bodex4 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Czy był ktoś dzisiaj/wczoraj na Soszowie bo ciekaw jestem warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Czy był ktoś dzisiaj/wczoraj na Soszowie bo ciekaw jestem warunków Od 8-12 warunki śniegowe super. Jeżeli chodzi o kolejki praktycznie na okrągło. Jedynie co bolało to dużo ludzi bez umiejętności i chyba ich te lekkie górki przerażały. Co najgorsze duży ścisk na płaskim dojazdowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Od 8-12 warunki śniegowe super. Jeżeli chodzi o kolejki praktycznie na okrągło. Jedynie co bolało to dużo ludzi bez umiejętności i chyba ich te lekkie górki przerażały. Co najgorsze duży ścisk na płaskim dojazdowym. Czyli dużo ludzi. Ciekawe jak będzie jutro bo ten płaski dojazd z tymi kamikadze przeraża. Może do 10.00 luźniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Czyli dużo ludzi. Ciekawe jak będzie jutro bo ten płaski dojazd z tymi kamikadze przeraża. Może do 10.00 luźniej? Wyjazd w pn bardzo się udał - zero ludzi:) Nagrałem dwa filmiki ze zjazdów - w domu oglądając lekko byłem zszokowany: - pierwszy o 9.00 - na trasie nie ma żadnej osoby w czasie przejazdu - drugi o 10.30 - na trasie minąłem 1 narciarza i na stacji dolnej 5 osób Trasy idealne - nie wiem o co chodzi czy wszyscy pojechali do Szczyrku czy nie dopisała warszawska tura ferii. Zresztą na Zagroniu kilka dni wcześniej w sobotę też był totalny luz :) Jak się okazuje nawet najlepszy Osrodek przy tłumach traci na atrakcyjności i odwrotnie. Dlatego na razie nie ciągnie mnie na SON.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 https://www.fotosik....047e009b23883a6 Puste kanapy w poniedziałek, ciekawy ten sezon w Wiśle.... A najbardziej zaskakujacy jest film ale nie wiem jak dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... se7 Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Wczoraj zakończyłem sezon na Soszowie. Warunki do 9 idealne, później robiło się coraz bardziej miękko chociaż w miejscach zacienionych ciągle był fajny śnieg. Ludzi mało na stoku, pogoda wyśmienita. Dzisiaj ostatni dzień czynny wyciąg a śniegu pod dostatkiem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... bubol.T Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Widzę ,że w tym sezonie Soszów nie dorobił się jeszcze wpisu, więc niech mają Wybór padł na Soszów i był bardzo dobry , nie było mgły ani chmur , a w wyższych partiach Beskidów było je widać. Rano ludzi bardzo mało ,do 11 jeździłem sam na krzesełkach, później się zagęściło ,ale jazda bez przerwy,bez kolejek. Otwarte 3 warianty zjazdu,co skutecznie rozładowało ludzi,to o czym rozmawialiśmy w temacie Szczyrku. Górna polana niestety nieczynna ,ale jutro lub w niedzielę mają ją uruchomić ,były już próbne ruchy orczyka, tory pod orczyk przejechane ratrakiem, ostro naśnieżają trasę nr 3 ,jak ruszy będzie super i na pewno tam wrócę w tym sezonie. Pojeździłem i dzień uważam za bardzo udany, bez kolejek,bezpiecznie na prawie pustych trasach, dobrze przygotowanych. Dużo dobrze jeżdżących narciarzy i stosunkowo dużo deskarzy ,a myślałem , że ten stan umysłu już wymiera. Ogólnie wydało mi się jakoś kulturalnie i kameralnie, obsługa też dbała o wszystko , jak tylko zaczęło sypać , to pan z dmuchawą wyganiał śnieg z krzesełek , karczma i bary otwarte, szkółka też mimo niewielkiej liczby uczących się dzieci. Tak sobie myślę, że może ucieczka narciarzy z Wisły , Ustronia i okolic do Szczyrku przyczyni się do poprawy jakości usług w tych właśnie mniejszych ośrodkach? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Widzę ,że w tym sezonie Soszów nie dorobił się jeszcze wpisu, więc niech mają Wybór padł na Soszów i był bardzo dobry , nie było mgły ani chmur , a w wyższych partiach Beskidów było je widać. Rano ludzi bardzo mało ,do 11 jeździłem sam na krzesełkach, później się zagęściło ,ale jazda bez przerwy,bez kolejek. Otwarte 3 warianty zjazdu,co skutecznie rozładowało ludzi,to o czym rozmawialiśmy w temacie Szczyrku. Górna polana niestety nieczynna ,ale jutro lub w niedzielę mają ją uruchomić ,były już próbne ruchy orczyka, tory pod orczyk przejechane ratrakiem, ostro naśnieżają trasę nr 3 ,jak ruszy będzie super i na pewno tam wrócę w tym sezonie. Pojeździłem i dzień uważam za bardzo udany, bez kolejek,bezpiecznie na prawie pustych trasach, dobrze przygotowanych. Dużo dobrze jeżdżących narciarzy i stosunkowo dużo deskarzy ,a myślałem , że ten stan umysłu już wymiera. Ogólnie wydało mi się jakoś kulturalnie i kameralnie, obsługa też dbała o wszystko , jak tylko zaczęło sypać , to pan z dmuchawą wyganiał śnieg z krzesełek , karczma i bary otwarte, szkółka też mimo niewielkiej liczby uczących się dzieci. Tak sobie myślę, że może ucieczka narciarzy z Wisły , Ustronia i okolic do Szczyrku przyczyni się do poprawy jakości usług w tych właśnie mniejszych ośrodkach? Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Tak bardzo boi się suwerena, czy nadgorliwość SOP? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Poważnie mówisz, czy żartujesz? Jak prezydentem był Bronisław Komorowski , to spotkaliśmy go z żoną w kolejce do wyciągu na Soszowie, stał w kolejce jak zwykły obywatel, porozmawiał z nami chwilę. Widocznie nie miał powodów do obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Tak bardzo boi się suwerena, czy nadgorliwość SOP? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Poważnie mówisz, czy żartujesz? Jak prezydentem był Bronisław Komorowski , to spotkaliśmy go z żoną w kolejce do wyciągu na Soszowie, stał w kolejce jak zwykły obywatel, porozmawiał z nami chwilę. Widocznie nie miał powodów do obaw. To był pewnie zbieg okoliczności i akurat zamknęli kanapę po tym jak wsiadł Pan Prezydent ze swoją świtą. Zresztą wybrali trasę na Zbójnicką Kopę, chyba tak żeby wszyscy dali radę zjechać (choć nie dotyczy to akurat naszego Prezydenta). Kto decydował o zamknięciu kanapy nie mam pojęcia, choć podobno chodziła całą noc by dziś nie było awarii. A i jeszcze jedna ciekawostka, jak jeździłem z Wisły do Szczyrku przez przełęcz, to droga przez ostatnie 4 dni była biała, dziś śnieg zdarty do asfaltu (więc też skorzystałem na jego wizycie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 W lutym rok temu było na Soszowie full śniegu i góra nie ruszyła. Dół dobry na kilka godzin. My z dziećmi byliśmy 2 dni i wystarczy na długo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Soszów - Wisła × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bodex4 Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Ciekawe czy warto jutro pojechać na ostatni wekeend sezonu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
se7 Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Ciekawe czy warto jutro pojechać na ostatni wekeend sezonu??? Wg mnie warto! Jutro koniec sezonu a szkoda bo warunki idealne. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... bubol.T Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Jest nowy cennik http://www.soszow.pl...ipassow.pl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... bodex4 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Czy był ktoś dzisiaj/wczoraj na Soszowie bo ciekaw jestem warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Czy był ktoś dzisiaj/wczoraj na Soszowie bo ciekaw jestem warunków Od 8-12 warunki śniegowe super. Jeżeli chodzi o kolejki praktycznie na okrągło. Jedynie co bolało to dużo ludzi bez umiejętności i chyba ich te lekkie górki przerażały. Co najgorsze duży ścisk na płaskim dojazdowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Od 8-12 warunki śniegowe super. Jeżeli chodzi o kolejki praktycznie na okrągło. Jedynie co bolało to dużo ludzi bez umiejętności i chyba ich te lekkie górki przerażały. Co najgorsze duży ścisk na płaskim dojazdowym. Czyli dużo ludzi. Ciekawe jak będzie jutro bo ten płaski dojazd z tymi kamikadze przeraża. Może do 10.00 luźniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Czyli dużo ludzi. Ciekawe jak będzie jutro bo ten płaski dojazd z tymi kamikadze przeraża. Może do 10.00 luźniej? Wyjazd w pn bardzo się udał - zero ludzi:) Nagrałem dwa filmiki ze zjazdów - w domu oglądając lekko byłem zszokowany: - pierwszy o 9.00 - na trasie nie ma żadnej osoby w czasie przejazdu - drugi o 10.30 - na trasie minąłem 1 narciarza i na stacji dolnej 5 osób Trasy idealne - nie wiem o co chodzi czy wszyscy pojechali do Szczyrku czy nie dopisała warszawska tura ferii. Zresztą na Zagroniu kilka dni wcześniej w sobotę też był totalny luz :) Jak się okazuje nawet najlepszy Osrodek przy tłumach traci na atrakcyjności i odwrotnie. Dlatego na razie nie ciągnie mnie na SON.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 https://www.fotosik....047e009b23883a6 Puste kanapy w poniedziałek, ciekawy ten sezon w Wiśle.... A najbardziej zaskakujacy jest film ale nie wiem jak dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... se7 Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Wczoraj zakończyłem sezon na Soszowie. Warunki do 9 idealne, później robiło się coraz bardziej miękko chociaż w miejscach zacienionych ciągle był fajny śnieg. Ludzi mało na stoku, pogoda wyśmienita. Dzisiaj ostatni dzień czynny wyciąg a śniegu pod dostatkiem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... bubol.T Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Widzę ,że w tym sezonie Soszów nie dorobił się jeszcze wpisu, więc niech mają Wybór padł na Soszów i był bardzo dobry , nie było mgły ani chmur , a w wyższych partiach Beskidów było je widać. Rano ludzi bardzo mało ,do 11 jeździłem sam na krzesełkach, później się zagęściło ,ale jazda bez przerwy,bez kolejek. Otwarte 3 warianty zjazdu,co skutecznie rozładowało ludzi,to o czym rozmawialiśmy w temacie Szczyrku. Górna polana niestety nieczynna ,ale jutro lub w niedzielę mają ją uruchomić ,były już próbne ruchy orczyka, tory pod orczyk przejechane ratrakiem, ostro naśnieżają trasę nr 3 ,jak ruszy będzie super i na pewno tam wrócę w tym sezonie. Pojeździłem i dzień uważam za bardzo udany, bez kolejek,bezpiecznie na prawie pustych trasach, dobrze przygotowanych. Dużo dobrze jeżdżących narciarzy i stosunkowo dużo deskarzy ,a myślałem , że ten stan umysłu już wymiera. Ogólnie wydało mi się jakoś kulturalnie i kameralnie, obsługa też dbała o wszystko , jak tylko zaczęło sypać , to pan z dmuchawą wyganiał śnieg z krzesełek , karczma i bary otwarte, szkółka też mimo niewielkiej liczby uczących się dzieci. Tak sobie myślę, że może ucieczka narciarzy z Wisły , Ustronia i okolic do Szczyrku przyczyni się do poprawy jakości usług w tych właśnie mniejszych ośrodkach? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Widzę ,że w tym sezonie Soszów nie dorobił się jeszcze wpisu, więc niech mają Wybór padł na Soszów i był bardzo dobry , nie było mgły ani chmur , a w wyższych partiach Beskidów było je widać. Rano ludzi bardzo mało ,do 11 jeździłem sam na krzesełkach, później się zagęściło ,ale jazda bez przerwy,bez kolejek. Otwarte 3 warianty zjazdu,co skutecznie rozładowało ludzi,to o czym rozmawialiśmy w temacie Szczyrku. Górna polana niestety nieczynna ,ale jutro lub w niedzielę mają ją uruchomić ,były już próbne ruchy orczyka, tory pod orczyk przejechane ratrakiem, ostro naśnieżają trasę nr 3 ,jak ruszy będzie super i na pewno tam wrócę w tym sezonie. Pojeździłem i dzień uważam za bardzo udany, bez kolejek,bezpiecznie na prawie pustych trasach, dobrze przygotowanych. Dużo dobrze jeżdżących narciarzy i stosunkowo dużo deskarzy ,a myślałem , że ten stan umysłu już wymiera. Ogólnie wydało mi się jakoś kulturalnie i kameralnie, obsługa też dbała o wszystko , jak tylko zaczęło sypać , to pan z dmuchawą wyganiał śnieg z krzesełek , karczma i bary otwarte, szkółka też mimo niewielkiej liczby uczących się dzieci. Tak sobie myślę, że może ucieczka narciarzy z Wisły , Ustronia i okolic do Szczyrku przyczyni się do poprawy jakości usług w tych właśnie mniejszych ośrodkach? Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Tak bardzo boi się suwerena, czy nadgorliwość SOP? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Poważnie mówisz, czy żartujesz? Jak prezydentem był Bronisław Komorowski , to spotkaliśmy go z żoną w kolejce do wyciągu na Soszowie, stał w kolejce jak zwykły obywatel, porozmawiał z nami chwilę. Widocznie nie miał powodów do obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Tak bardzo boi się suwerena, czy nadgorliwość SOP? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Poważnie mówisz, czy żartujesz? Jak prezydentem był Bronisław Komorowski , to spotkaliśmy go z żoną w kolejce do wyciągu na Soszowie, stał w kolejce jak zwykły obywatel, porozmawiał z nami chwilę. Widocznie nie miał powodów do obaw. To był pewnie zbieg okoliczności i akurat zamknęli kanapę po tym jak wsiadł Pan Prezydent ze swoją świtą. Zresztą wybrali trasę na Zbójnicką Kopę, chyba tak żeby wszyscy dali radę zjechać (choć nie dotyczy to akurat naszego Prezydenta). Kto decydował o zamknięciu kanapy nie mam pojęcia, choć podobno chodziła całą noc by dziś nie było awarii. A i jeszcze jedna ciekawostka, jak jeździłem z Wisły do Szczyrku przez przełęcz, to droga przez ostatnie 4 dni była biała, dziś śnieg zdarty do asfaltu (więc też skorzystałem na jego wizycie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 W lutym rok temu było na Soszowie full śniegu i góra nie ruszyła. Dół dobry na kilka godzin. My z dziećmi byliśmy 2 dni i wystarczy na długo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Soszów - Wisła × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bubol.T Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Jest nowy cennik http://www.soszow.pl...ipassow.pl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Czy był ktoś dzisiaj/wczoraj na Soszowie bo ciekaw jestem warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
se7 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Czy był ktoś dzisiaj/wczoraj na Soszowie bo ciekaw jestem warunków Od 8-12 warunki śniegowe super. Jeżeli chodzi o kolejki praktycznie na okrągło. Jedynie co bolało to dużo ludzi bez umiejętności i chyba ich te lekkie górki przerażały. Co najgorsze duży ścisk na płaskim dojazdowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Od 8-12 warunki śniegowe super. Jeżeli chodzi o kolejki praktycznie na okrągło. Jedynie co bolało to dużo ludzi bez umiejętności i chyba ich te lekkie górki przerażały. Co najgorsze duży ścisk na płaskim dojazdowym. Czyli dużo ludzi. Ciekawe jak będzie jutro bo ten płaski dojazd z tymi kamikadze przeraża. Może do 10.00 luźniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Czyli dużo ludzi. Ciekawe jak będzie jutro bo ten płaski dojazd z tymi kamikadze przeraża. Może do 10.00 luźniej? Wyjazd w pn bardzo się udał - zero ludzi:) Nagrałem dwa filmiki ze zjazdów - w domu oglądając lekko byłem zszokowany: - pierwszy o 9.00 - na trasie nie ma żadnej osoby w czasie przejazdu - drugi o 10.30 - na trasie minąłem 1 narciarza i na stacji dolnej 5 osób Trasy idealne - nie wiem o co chodzi czy wszyscy pojechali do Szczyrku czy nie dopisała warszawska tura ferii. Zresztą na Zagroniu kilka dni wcześniej w sobotę też był totalny luz :) Jak się okazuje nawet najlepszy Osrodek przy tłumach traci na atrakcyjności i odwrotnie. Dlatego na razie nie ciągnie mnie na SON.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 https://www.fotosik....047e009b23883a6 Puste kanapy w poniedziałek, ciekawy ten sezon w Wiśle.... A najbardziej zaskakujacy jest film ale nie wiem jak dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... se7 Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Wczoraj zakończyłem sezon na Soszowie. Warunki do 9 idealne, później robiło się coraz bardziej miękko chociaż w miejscach zacienionych ciągle był fajny śnieg. Ludzi mało na stoku, pogoda wyśmienita. Dzisiaj ostatni dzień czynny wyciąg a śniegu pod dostatkiem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... bubol.T Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Widzę ,że w tym sezonie Soszów nie dorobił się jeszcze wpisu, więc niech mają Wybór padł na Soszów i był bardzo dobry , nie było mgły ani chmur , a w wyższych partiach Beskidów było je widać. Rano ludzi bardzo mało ,do 11 jeździłem sam na krzesełkach, później się zagęściło ,ale jazda bez przerwy,bez kolejek. Otwarte 3 warianty zjazdu,co skutecznie rozładowało ludzi,to o czym rozmawialiśmy w temacie Szczyrku. Górna polana niestety nieczynna ,ale jutro lub w niedzielę mają ją uruchomić ,były już próbne ruchy orczyka, tory pod orczyk przejechane ratrakiem, ostro naśnieżają trasę nr 3 ,jak ruszy będzie super i na pewno tam wrócę w tym sezonie. Pojeździłem i dzień uważam za bardzo udany, bez kolejek,bezpiecznie na prawie pustych trasach, dobrze przygotowanych. Dużo dobrze jeżdżących narciarzy i stosunkowo dużo deskarzy ,a myślałem , że ten stan umysłu już wymiera. Ogólnie wydało mi się jakoś kulturalnie i kameralnie, obsługa też dbała o wszystko , jak tylko zaczęło sypać , to pan z dmuchawą wyganiał śnieg z krzesełek , karczma i bary otwarte, szkółka też mimo niewielkiej liczby uczących się dzieci. Tak sobie myślę, że może ucieczka narciarzy z Wisły , Ustronia i okolic do Szczyrku przyczyni się do poprawy jakości usług w tych właśnie mniejszych ośrodkach? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Widzę ,że w tym sezonie Soszów nie dorobił się jeszcze wpisu, więc niech mają Wybór padł na Soszów i był bardzo dobry , nie było mgły ani chmur , a w wyższych partiach Beskidów było je widać. Rano ludzi bardzo mało ,do 11 jeździłem sam na krzesełkach, później się zagęściło ,ale jazda bez przerwy,bez kolejek. Otwarte 3 warianty zjazdu,co skutecznie rozładowało ludzi,to o czym rozmawialiśmy w temacie Szczyrku. Górna polana niestety nieczynna ,ale jutro lub w niedzielę mają ją uruchomić ,były już próbne ruchy orczyka, tory pod orczyk przejechane ratrakiem, ostro naśnieżają trasę nr 3 ,jak ruszy będzie super i na pewno tam wrócę w tym sezonie. Pojeździłem i dzień uważam za bardzo udany, bez kolejek,bezpiecznie na prawie pustych trasach, dobrze przygotowanych. Dużo dobrze jeżdżących narciarzy i stosunkowo dużo deskarzy ,a myślałem , że ten stan umysłu już wymiera. Ogólnie wydało mi się jakoś kulturalnie i kameralnie, obsługa też dbała o wszystko , jak tylko zaczęło sypać , to pan z dmuchawą wyganiał śnieg z krzesełek , karczma i bary otwarte, szkółka też mimo niewielkiej liczby uczących się dzieci. Tak sobie myślę, że może ucieczka narciarzy z Wisły , Ustronia i okolic do Szczyrku przyczyni się do poprawy jakości usług w tych właśnie mniejszych ośrodkach? Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Tak bardzo boi się suwerena, czy nadgorliwość SOP? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Poważnie mówisz, czy żartujesz? Jak prezydentem był Bronisław Komorowski , to spotkaliśmy go z żoną w kolejce do wyciągu na Soszowie, stał w kolejce jak zwykły obywatel, porozmawiał z nami chwilę. Widocznie nie miał powodów do obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Tak bardzo boi się suwerena, czy nadgorliwość SOP? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Poważnie mówisz, czy żartujesz? Jak prezydentem był Bronisław Komorowski , to spotkaliśmy go z żoną w kolejce do wyciągu na Soszowie, stał w kolejce jak zwykły obywatel, porozmawiał z nami chwilę. Widocznie nie miał powodów do obaw. To był pewnie zbieg okoliczności i akurat zamknęli kanapę po tym jak wsiadł Pan Prezydent ze swoją świtą. Zresztą wybrali trasę na Zbójnicką Kopę, chyba tak żeby wszyscy dali radę zjechać (choć nie dotyczy to akurat naszego Prezydenta). Kto decydował o zamknięciu kanapy nie mam pojęcia, choć podobno chodziła całą noc by dziś nie było awarii. A i jeszcze jedna ciekawostka, jak jeździłem z Wisły do Szczyrku przez przełęcz, to droga przez ostatnie 4 dni była biała, dziś śnieg zdarty do asfaltu (więc też skorzystałem na jego wizycie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 W lutym rok temu było na Soszowie full śniegu i góra nie ruszyła. Dół dobry na kilka godzin. My z dziećmi byliśmy 2 dni i wystarczy na długo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Soszów - Wisła × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bodex4 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Od 8-12 warunki śniegowe super. Jeżeli chodzi o kolejki praktycznie na okrągło. Jedynie co bolało to dużo ludzi bez umiejętności i chyba ich te lekkie górki przerażały. Co najgorsze duży ścisk na płaskim dojazdowym. Czyli dużo ludzi. Ciekawe jak będzie jutro bo ten płaski dojazd z tymi kamikadze przeraża. Może do 10.00 luźniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Czyli dużo ludzi. Ciekawe jak będzie jutro bo ten płaski dojazd z tymi kamikadze przeraża. Może do 10.00 luźniej? Wyjazd w pn bardzo się udał - zero ludzi:) Nagrałem dwa filmiki ze zjazdów - w domu oglądając lekko byłem zszokowany: - pierwszy o 9.00 - na trasie nie ma żadnej osoby w czasie przejazdu - drugi o 10.30 - na trasie minąłem 1 narciarza i na stacji dolnej 5 osób Trasy idealne - nie wiem o co chodzi czy wszyscy pojechali do Szczyrku czy nie dopisała warszawska tura ferii. Zresztą na Zagroniu kilka dni wcześniej w sobotę też był totalny luz :) Jak się okazuje nawet najlepszy Osrodek przy tłumach traci na atrakcyjności i odwrotnie. Dlatego na razie nie ciągnie mnie na SON.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 https://www.fotosik....047e009b23883a6 Puste kanapy w poniedziałek, ciekawy ten sezon w Wiśle.... A najbardziej zaskakujacy jest film ale nie wiem jak dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... se7 Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Wczoraj zakończyłem sezon na Soszowie. Warunki do 9 idealne, później robiło się coraz bardziej miękko chociaż w miejscach zacienionych ciągle był fajny śnieg. Ludzi mało na stoku, pogoda wyśmienita. Dzisiaj ostatni dzień czynny wyciąg a śniegu pod dostatkiem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... bubol.T Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Widzę ,że w tym sezonie Soszów nie dorobił się jeszcze wpisu, więc niech mają Wybór padł na Soszów i był bardzo dobry , nie było mgły ani chmur , a w wyższych partiach Beskidów było je widać. Rano ludzi bardzo mało ,do 11 jeździłem sam na krzesełkach, później się zagęściło ,ale jazda bez przerwy,bez kolejek. Otwarte 3 warianty zjazdu,co skutecznie rozładowało ludzi,to o czym rozmawialiśmy w temacie Szczyrku. Górna polana niestety nieczynna ,ale jutro lub w niedzielę mają ją uruchomić ,były już próbne ruchy orczyka, tory pod orczyk przejechane ratrakiem, ostro naśnieżają trasę nr 3 ,jak ruszy będzie super i na pewno tam wrócę w tym sezonie. Pojeździłem i dzień uważam za bardzo udany, bez kolejek,bezpiecznie na prawie pustych trasach, dobrze przygotowanych. Dużo dobrze jeżdżących narciarzy i stosunkowo dużo deskarzy ,a myślałem , że ten stan umysłu już wymiera. Ogólnie wydało mi się jakoś kulturalnie i kameralnie, obsługa też dbała o wszystko , jak tylko zaczęło sypać , to pan z dmuchawą wyganiał śnieg z krzesełek , karczma i bary otwarte, szkółka też mimo niewielkiej liczby uczących się dzieci. Tak sobie myślę, że może ucieczka narciarzy z Wisły , Ustronia i okolic do Szczyrku przyczyni się do poprawy jakości usług w tych właśnie mniejszych ośrodkach? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Widzę ,że w tym sezonie Soszów nie dorobił się jeszcze wpisu, więc niech mają Wybór padł na Soszów i był bardzo dobry , nie było mgły ani chmur , a w wyższych partiach Beskidów było je widać. Rano ludzi bardzo mało ,do 11 jeździłem sam na krzesełkach, później się zagęściło ,ale jazda bez przerwy,bez kolejek. Otwarte 3 warianty zjazdu,co skutecznie rozładowało ludzi,to o czym rozmawialiśmy w temacie Szczyrku. Górna polana niestety nieczynna ,ale jutro lub w niedzielę mają ją uruchomić ,były już próbne ruchy orczyka, tory pod orczyk przejechane ratrakiem, ostro naśnieżają trasę nr 3 ,jak ruszy będzie super i na pewno tam wrócę w tym sezonie. Pojeździłem i dzień uważam za bardzo udany, bez kolejek,bezpiecznie na prawie pustych trasach, dobrze przygotowanych. Dużo dobrze jeżdżących narciarzy i stosunkowo dużo deskarzy ,a myślałem , że ten stan umysłu już wymiera. Ogólnie wydało mi się jakoś kulturalnie i kameralnie, obsługa też dbała o wszystko , jak tylko zaczęło sypać , to pan z dmuchawą wyganiał śnieg z krzesełek , karczma i bary otwarte, szkółka też mimo niewielkiej liczby uczących się dzieci. Tak sobie myślę, że może ucieczka narciarzy z Wisły , Ustronia i okolic do Szczyrku przyczyni się do poprawy jakości usług w tych właśnie mniejszych ośrodkach? Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Tak bardzo boi się suwerena, czy nadgorliwość SOP? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Poważnie mówisz, czy żartujesz? Jak prezydentem był Bronisław Komorowski , to spotkaliśmy go z żoną w kolejce do wyciągu na Soszowie, stał w kolejce jak zwykły obywatel, porozmawiał z nami chwilę. Widocznie nie miał powodów do obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Tak bardzo boi się suwerena, czy nadgorliwość SOP? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Poważnie mówisz, czy żartujesz? Jak prezydentem był Bronisław Komorowski , to spotkaliśmy go z żoną w kolejce do wyciągu na Soszowie, stał w kolejce jak zwykły obywatel, porozmawiał z nami chwilę. Widocznie nie miał powodów do obaw. To był pewnie zbieg okoliczności i akurat zamknęli kanapę po tym jak wsiadł Pan Prezydent ze swoją świtą. Zresztą wybrali trasę na Zbójnicką Kopę, chyba tak żeby wszyscy dali radę zjechać (choć nie dotyczy to akurat naszego Prezydenta). Kto decydował o zamknięciu kanapy nie mam pojęcia, choć podobno chodziła całą noc by dziś nie było awarii. A i jeszcze jedna ciekawostka, jak jeździłem z Wisły do Szczyrku przez przełęcz, to droga przez ostatnie 4 dni była biała, dziś śnieg zdarty do asfaltu (więc też skorzystałem na jego wizycie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 W lutym rok temu było na Soszowie full śniegu i góra nie ruszyła. Dół dobry na kilka godzin. My z dziećmi byliśmy 2 dni i wystarczy na długo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Soszów - Wisła × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bodex4 Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 https://www.fotosik....047e009b23883a6 Puste kanapy w poniedziałek, ciekawy ten sezon w Wiśle.... A najbardziej zaskakujacy jest film ale nie wiem jak dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
se7 Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Wczoraj zakończyłem sezon na Soszowie. Warunki do 9 idealne, później robiło się coraz bardziej miękko chociaż w miejscach zacienionych ciągle był fajny śnieg. Ludzi mało na stoku, pogoda wyśmienita. Dzisiaj ostatni dzień czynny wyciąg a śniegu pod dostatkiem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Widzę ,że w tym sezonie Soszów nie dorobił się jeszcze wpisu, więc niech mają Wybór padł na Soszów i był bardzo dobry , nie było mgły ani chmur , a w wyższych partiach Beskidów było je widać. Rano ludzi bardzo mało ,do 11 jeździłem sam na krzesełkach, później się zagęściło ,ale jazda bez przerwy,bez kolejek. Otwarte 3 warianty zjazdu,co skutecznie rozładowało ludzi,to o czym rozmawialiśmy w temacie Szczyrku. Górna polana niestety nieczynna ,ale jutro lub w niedzielę mają ją uruchomić ,były już próbne ruchy orczyka, tory pod orczyk przejechane ratrakiem, ostro naśnieżają trasę nr 3 ,jak ruszy będzie super i na pewno tam wrócę w tym sezonie. Pojeździłem i dzień uważam za bardzo udany, bez kolejek,bezpiecznie na prawie pustych trasach, dobrze przygotowanych. Dużo dobrze jeżdżących narciarzy i stosunkowo dużo deskarzy ,a myślałem , że ten stan umysłu już wymiera. Ogólnie wydało mi się jakoś kulturalnie i kameralnie, obsługa też dbała o wszystko , jak tylko zaczęło sypać , to pan z dmuchawą wyganiał śnieg z krzesełek , karczma i bary otwarte, szkółka też mimo niewielkiej liczby uczących się dzieci. Tak sobie myślę, że może ucieczka narciarzy z Wisły , Ustronia i okolic do Szczyrku przyczyni się do poprawy jakości usług w tych właśnie mniejszych ośrodkach? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Widzę ,że w tym sezonie Soszów nie dorobił się jeszcze wpisu, więc niech mają Wybór padł na Soszów i był bardzo dobry , nie było mgły ani chmur , a w wyższych partiach Beskidów było je widać. Rano ludzi bardzo mało ,do 11 jeździłem sam na krzesełkach, później się zagęściło ,ale jazda bez przerwy,bez kolejek. Otwarte 3 warianty zjazdu,co skutecznie rozładowało ludzi,to o czym rozmawialiśmy w temacie Szczyrku. Górna polana niestety nieczynna ,ale jutro lub w niedzielę mają ją uruchomić ,były już próbne ruchy orczyka, tory pod orczyk przejechane ratrakiem, ostro naśnieżają trasę nr 3 ,jak ruszy będzie super i na pewno tam wrócę w tym sezonie. Pojeździłem i dzień uważam za bardzo udany, bez kolejek,bezpiecznie na prawie pustych trasach, dobrze przygotowanych. Dużo dobrze jeżdżących narciarzy i stosunkowo dużo deskarzy ,a myślałem , że ten stan umysłu już wymiera. Ogólnie wydało mi się jakoś kulturalnie i kameralnie, obsługa też dbała o wszystko , jak tylko zaczęło sypać , to pan z dmuchawą wyganiał śnieg z krzesełek , karczma i bary otwarte, szkółka też mimo niewielkiej liczby uczących się dzieci. Tak sobie myślę, że może ucieczka narciarzy z Wisły , Ustronia i okolic do Szczyrku przyczyni się do poprawy jakości usług w tych właśnie mniejszych ośrodkach? Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Tak bardzo boi się suwerena, czy nadgorliwość SOP? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Poważnie mówisz, czy żartujesz? Jak prezydentem był Bronisław Komorowski , to spotkaliśmy go z żoną w kolejce do wyciągu na Soszowie, stał w kolejce jak zwykły obywatel, porozmawiał z nami chwilę. Widocznie nie miał powodów do obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Tak bardzo boi się suwerena, czy nadgorliwość SOP? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Poważnie mówisz, czy żartujesz? Jak prezydentem był Bronisław Komorowski , to spotkaliśmy go z żoną w kolejce do wyciągu na Soszowie, stał w kolejce jak zwykły obywatel, porozmawiał z nami chwilę. Widocznie nie miał powodów do obaw. To był pewnie zbieg okoliczności i akurat zamknęli kanapę po tym jak wsiadł Pan Prezydent ze swoją świtą. Zresztą wybrali trasę na Zbójnicką Kopę, chyba tak żeby wszyscy dali radę zjechać (choć nie dotyczy to akurat naszego Prezydenta). Kto decydował o zamknięciu kanapy nie mam pojęcia, choć podobno chodziła całą noc by dziś nie było awarii. A i jeszcze jedna ciekawostka, jak jeździłem z Wisły do Szczyrku przez przełęcz, to droga przez ostatnie 4 dni była biała, dziś śnieg zdarty do asfaltu (więc też skorzystałem na jego wizycie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 W lutym rok temu było na Soszowie full śniegu i góra nie ruszyła. Dół dobry na kilka godzin. My z dziećmi byliśmy 2 dni i wystarczy na długo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Soszów - Wisła
kordiankw Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Tak bardzo boi się suwerena, czy nadgorliwość SOP? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Bardzo dobry wybór. Na SMR i COS jeździł rano Pan Prezydent, więc raczej byś nie pojeździł bo zamykali wówczas trasy dla zwykłych narciarzy. Poważnie mówisz, czy żartujesz? Jak prezydentem był Bronisław Komorowski , to spotkaliśmy go z żoną w kolejce do wyciągu na Soszowie, stał w kolejce jak zwykły obywatel, porozmawiał z nami chwilę. Widocznie nie miał powodów do obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Tak bardzo boi się suwerena, czy nadgorliwość SOP? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Poważnie mówisz, czy żartujesz? Jak prezydentem był Bronisław Komorowski , to spotkaliśmy go z żoną w kolejce do wyciągu na Soszowie, stał w kolejce jak zwykły obywatel, porozmawiał z nami chwilę. Widocznie nie miał powodów do obaw. To był pewnie zbieg okoliczności i akurat zamknęli kanapę po tym jak wsiadł Pan Prezydent ze swoją świtą. Zresztą wybrali trasę na Zbójnicką Kopę, chyba tak żeby wszyscy dali radę zjechać (choć nie dotyczy to akurat naszego Prezydenta). Kto decydował o zamknięciu kanapy nie mam pojęcia, choć podobno chodziła całą noc by dziś nie było awarii. A i jeszcze jedna ciekawostka, jak jeździłem z Wisły do Szczyrku przez przełęcz, to droga przez ostatnie 4 dni była biała, dziś śnieg zdarty do asfaltu (więc też skorzystałem na jego wizycie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 W lutym rok temu było na Soszowie full śniegu i góra nie ruszyła. Dół dobry na kilka godzin. My z dziećmi byliśmy 2 dni i wystarczy na długo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Soszów - Wisła
moruniek Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Tak bardzo boi się suwerena, czy nadgorliwość SOP? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Poważnie mówisz, czy żartujesz? Jak prezydentem był Bronisław Komorowski , to spotkaliśmy go z żoną w kolejce do wyciągu na Soszowie, stał w kolejce jak zwykły obywatel, porozmawiał z nami chwilę. Widocznie nie miał powodów do obaw. To był pewnie zbieg okoliczności i akurat zamknęli kanapę po tym jak wsiadł Pan Prezydent ze swoją świtą. Zresztą wybrali trasę na Zbójnicką Kopę, chyba tak żeby wszyscy dali radę zjechać (choć nie dotyczy to akurat naszego Prezydenta). Kto decydował o zamknięciu kanapy nie mam pojęcia, choć podobno chodziła całą noc by dziś nie było awarii. A i jeszcze jedna ciekawostka, jak jeździłem z Wisły do Szczyrku przez przełęcz, to droga przez ostatnie 4 dni była biała, dziś śnieg zdarty do asfaltu (więc też skorzystałem na jego wizycie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 W lutym rok temu było na Soszowie full śniegu i góra nie ruszyła. Dół dobry na kilka godzin. My z dziećmi byliśmy 2 dni i wystarczy na długo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 6 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
Ali2 Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 W lutym rok temu było na Soszowie full śniegu i góra nie ruszyła. Dół dobry na kilka godzin. My z dziećmi byliśmy 2 dni i wystarczy na długo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi