mig Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siano Napisano 21 Października 2021 Udostępnij Napisano 21 Października 2021 W dniu 13.02.2021 o 14:51, mig12345 napisał: Pobudka "skoro swit", czyli przed 7... Miała być Czantoria, ale już o 830 parking pełny, więc pozostaje manewr awaryjny. Do centrum nawet nie próbowałem, skręt do Jawornika i do Hotelu Stok (dawniej Kiczera). Gdy był tam jeszcze orczyk zawsze można było liczyc na brak kolejek. Dzisiaj o dziwo tez... Fajny stok -chociaż krótki, ale jazda na okrągło, do 12 kolejek brak... lepsze to niz 20 min stania na popularniejszych górkach. Załączone miniatury Mig12345 a jak tam z drogą do Wisły nie orientujesz się czasami kiedy mają zamiar skończyć tę drogę bo coś mi się o uszy obiło że grudzień 2021 ale ... Po tym co tam się wyrabia w letnie weekendy to jak wszystkie wyciągi ruszą ( mam taką nadzieję ) to będzie dramat z dojazdem. Znajomy teraz w zwykły piątek około 11-00 stał na wahadle 30 minut bez ruchu a tych wahadeł jest kilka .... Pozdrawiam Siano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Października 2021 Udostępnij Napisano 22 Października 2021 Obawiam się że tego nie wiedzą nawet w Urzędzie Miasta Wisła... Ale spróbuję się zorientować.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi