mariusz-net Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Ja ale ty w ogóle jeździsz na nartach? czy tylko robisz filozofię o suszeniu butów! siedzisz w butach przed kompem a potem suszysz... czy odwrotnie? Kolega zapytał o "ozonator do butów narciarskich", a ponieważ akurat tym się teraz bawie to przedstawiłem opcje. Może skorzysta, może nie. Pomóc chciałem, wymienić doświadczenia. Twoje posty nie wniosły nic nowego. Obrazić nie jesteś mnie w stanie = skończyliśmy rozmowe = trafiasz do ignorowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdi3 Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 @arnoldd A masz dowody ze nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Kolega zapytał o "ozonator do butów narciarskich", a ponieważ akurat tym się teraz bawie to przedstawiłem opcje. Może skorzysta, może nie. Pomóc chciałem, wymienić doświadczenia. Twoje posty nie wniosły nic nowego. Obrazić nie jesteś mnie w stanie = skończyliśmy rozmowe = trafiasz do ignorowanych. Ale mnie przestraszyłeś! łał! Ja jestem praktykiem a nie piszę, że jeżdżę! Moje buty schną na grzejnikach, są suszone grzałkami z OZONEM! i wyobraź sobie, że po 4 sezonach (40-50 dni na stoku) nie śmierdzą! mało...nie wydzielają żadnego zapachu! szok! praktyka czyni cuda a nie pisanie bredni wyczytanych z neta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 1 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Ale mnie przestraszyłeś! łał! Ja jestem praktykiem a nie piszę, że jeżdżę! Moje buty schną na grzejnikach, są suszone grzałkami z OZONEM! i wyobraź sobie, że po 4 sezonach (40-50 dni na stoku) nie śmierdzą! mało...nie wydzielają żadnego zapachu! szok! praktyka czyni cuda a nie pisanie bredni wyczytanych z neta!Gdybyś używał grzalek bez mitycznego ozonu to też by nie smierdzialy... Po prostu niektórzy tak mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Zanim się niektórzy całkiem zaozonują, a inni pobiją , proponuję najlepszy dezodorant do stóp, jaki spotkałam. Jest skuteczny, przeciwgrzybiczy, nie zostawia białego osadu i o dziwo, dobrze pachnie . Jednocześnie jest do butów, z tym że chyba nie do narciarskich. Do kupienia w aptekach (np. Superpharm) i w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 1 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Panowie - proponuję wizytę u lekarza, aby rozwiązać problemy z nadmierną potliwością i takimi różnymi przypadłościami. Konieczność stosowania suszarek z nanotechnologią oraz stealth odejdzie wówczas w niepamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 1 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 proponuję najlepszy dezodorant do stóp, jaki spotkałam. Ja wolę mydło i ciepłą wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Ja wolę mydło i ciepłą wodę. Ciepłą?! Twardziel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 1 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Gdybyś używał grzalek bez mitycznego ozonu to też by nie smierdzialy... Po prostu niektórzy tak mają. Dokładnie tak. Miałem kiedyś takie za 13zł i był ten sam efekt. Ważne aby wysuszyć. PS. A nawiasem... jak to jest, że adidasy albo inne buty "walą trupem" po 6-8h chodzenia a narciarskie po kilku latach użytkowania nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu Jak suszyć buty narciarskie?
mig Napisano 1 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Ale mnie przestraszyłeś! łał! Ja jestem praktykiem a nie piszę, że jeżdżę! Moje buty schną na grzejnikach, są suszone grzałkami z OZONEM! i wyobraź sobie, że po 4 sezonach (40-50 dni na stoku) nie śmierdzą! mało...nie wydzielają żadnego zapachu! szok! praktyka czyni cuda a nie pisanie bredni wyczytanych z neta!Gdybyś używał grzalek bez mitycznego ozonu to też by nie smierdzialy... Po prostu niektórzy tak mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 1 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Zanim się niektórzy całkiem zaozonują, a inni pobiją , proponuję najlepszy dezodorant do stóp, jaki spotkałam. Jest skuteczny, przeciwgrzybiczy, nie zostawia białego osadu i o dziwo, dobrze pachnie . Jednocześnie jest do butów, z tym że chyba nie do narciarskich. Do kupienia w aptekach (np. Superpharm) i w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 1 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Panowie - proponuję wizytę u lekarza, aby rozwiązać problemy z nadmierną potliwością i takimi różnymi przypadłościami. Konieczność stosowania suszarek z nanotechnologią oraz stealth odejdzie wówczas w niepamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 1 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 proponuję najlepszy dezodorant do stóp, jaki spotkałam. Ja wolę mydło i ciepłą wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 1 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Ja wolę mydło i ciepłą wodę. Ciepłą?! Twardziel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 1 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Gdybyś używał grzalek bez mitycznego ozonu to też by nie smierdzialy... Po prostu niektórzy tak mają. Dokładnie tak. Miałem kiedyś takie za 13zł i był ten sam efekt. Ważne aby wysuszyć. PS. A nawiasem... jak to jest, że adidasy albo inne buty "walą trupem" po 6-8h chodzenia a narciarskie po kilku latach użytkowania nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu Jak suszyć buty narciarskie?
Estka Napisano 1 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Ja wolę mydło i ciepłą wodę. Ciepłą?! Twardziel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 1 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Gdybyś używał grzalek bez mitycznego ozonu to też by nie smierdzialy... Po prostu niektórzy tak mają. Dokładnie tak. Miałem kiedyś takie za 13zł i był ten sam efekt. Ważne aby wysuszyć. PS. A nawiasem... jak to jest, że adidasy albo inne buty "walą trupem" po 6-8h chodzenia a narciarskie po kilku latach użytkowania nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Jasiek. Napisano 1 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Gdybyś używał grzalek bez mitycznego ozonu to też by nie smierdzialy... Po prostu niektórzy tak mają. Dokładnie tak. Miałem kiedyś takie za 13zł i był ten sam efekt. Ważne aby wysuszyć. PS. A nawiasem... jak to jest, że adidasy albo inne buty "walą trupem" po 6-8h chodzenia a narciarskie po kilku latach użytkowania nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność