zBerek Napisano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 Zwolniło mi się 1 miejsce na wyjazd snowbordowo-narciarski (klasyczna 4-dniówka) w terminie 06-09.03.2020 do Nassfeld Wyjazd z Warszawy około godziny 18.00 05.03.2020, powrót 10.03.2020 około godziny 3.00 w Warszawie. Mogę zabrać zainteresowanych po trasie Sulejówek-Warszawa-Piotrków Tryb.-Gliwice. Przejazd wygodnym busem, zakwaterowanie w dużym apartamencie. W ramach wyjazdu organizuje smaczne domowe jedzonko (obfite śniadanie na ciepło, obiadokolacja, napoje). Przejazd, zakwaterowanie, transfer na stok i wyżywienie to tylko - 900 zł. Cena karnetów około 185e. Preferuje kontakt telefoniczny +48 533 333 033. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_z_Lublina Napisano 25 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Zwolniło mi się 1 miejsce na wyjazd snowbordowo-narciarski (klasyczna 4-dniówka) w terminie 06-09.03.2020 do Nassfeld Wyjazd z Warszawy około godziny 18.00 05.03.2020, powrót 10.03.2020 około godziny 3.00 w Warszawie. Mogę zabrać zainteresowanych po trasie Sulejówek-Warszawa-Piotrków Tryb.-Gliwice. Teraz taki wyjazd to exclusive bo pozbawiony coronavirusa gdyż w Austrii. Z daleka od zamkniętych gmin włoskich. Nic tylko korzystać skoro Austria wolna jest od zachorowań. A są inne wyjazdy? Ale w grę wchodzi tylko i wyłącznie Austria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 25 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Już nie. Zgłoszono zachorowania w Austrii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zBerek Napisano 2 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2020 Zwolniło mi się jedno miejsce na ten wyjazd oferta last minute 700 zł. Jest też opcja odstąpienia drugiego miejsca. Proszę dzwonić 533 333 033. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zBerek Napisano 4 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 Super last minute. 2 miejsca po 600 zł (dojazd, zakwaterowanie, wyżywienie HB) zainteresowanych zapraszam tylko telefonicznie 533 333 033 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert_z_Lublina Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Super last minute. 2 miejsca po 600 zł (dojazd, zakwaterowanie, wyżywienie HB) zainteresowanych zapraszam tylko telefonicznie 533 333 033 No tak... Miejsc brak do Nassfeld... Spóźniłem się... Zapodaj kilka zdjęć z tego Nassfeld. Bo za dwa tygodnie chyba znów jedziesz? Napisz jak tam w Nassfeld łapiecie koronawirusa na stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Chertan Napisano 25 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Już nie. Zgłoszono zachorowania w Austrii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zBerek Napisano 2 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2020 Zwolniło mi się jedno miejsce na ten wyjazd oferta last minute 700 zł. Jest też opcja odstąpienia drugiego miejsca. Proszę dzwonić 533 333 033. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zBerek Napisano 4 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 Super last minute. 2 miejsca po 600 zł (dojazd, zakwaterowanie, wyżywienie HB) zainteresowanych zapraszam tylko telefonicznie 533 333 033 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_z_Lublina Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Super last minute. 2 miejsca po 600 zł (dojazd, zakwaterowanie, wyżywienie HB) zainteresowanych zapraszam tylko telefonicznie 533 333 033 No tak... Miejsc brak do Nassfeld... Spóźniłem się... Zapodaj kilka zdjęć z tego Nassfeld. Bo za dwa tygodnie chyba znów jedziesz? Napisz jak tam w Nassfeld łapiecie koronawirusa na stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi