galczych Napisano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 Może ktos z was sie orientuje jaka narta zastapiła Ficher progressor F19? Ostatnie 4 lata jeżdziłem na progresorach 900 ( ostatni model 900ki). Byłem z nich bardzo zadowolony, no może decko mocniej mogły by kopać z tyłu, ale z drugiej strony patrząc to świetnie sie sprawdzały przy całodziennym jeżdzeniu. Dzis wydaje mi sie że się trochę zużyły i sa mniej sprężyste. Stąd pomysł na wymianę. Fischer zrezygnował z lini progressor i wprowadził jakies nowe oznaczenie. Niestety ale nie wiem które narty beda podobne i tak wszechstronne, gdyz przegladając szerokośc pod butem to nie moge znaleźć odpowiednika. Niby sprzedawca mówił że teraz jest Fischer RC ONE 73 jako następca progressora f19, ale przegladając internet i parametry to mam mieszane uczucia . Może jakis użytkownik f19, 900etek próbował juz nowe wynalazki od Fischera. A moze ktos wie który z nowych modeli będzie najblizszy f-19ką? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 Było ostatnio w jakimś wklejonym tu filmiku o testach. Chyba któraś z RC One. Pod względem promienia i dostępnych długości to raczej 86 niż 73, ew Brillant RC One. Ot nowa linia, więc inaczej wszystko i przy okazji titanal się rozlał i po innych modelach. Taliowanie w sumie bardziej pasuje do Brillant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 Może ktos z was sie orientuje jaka narta zastapiła Ficher progressor F19? https://www.fischers...9.9002972404825 https://www.fischers...9.9002972405402 Te dwa, czyli najwyższe modele. Jednak F19 z poprzedniego sezonu jeszcze można dostać w dobrych pieniądzach, więc poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 W sumie ten Brillant ma double radious, więc bardziej zbliżony geometrią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 Też ma triple radius. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 A faktycznie w Features jest Double a ja spojrzałem na Technologies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 Popatrz na linie the curv. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Bacek Napisano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 W sumie ten Brillant ma double radious, więc bardziej zbliżony geometrią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 Też ma triple radius. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 A faktycznie w Features jest Double a ja spojrzałem na Technologies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 Popatrz na linie the curv. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi