brachol Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Witam Za tydzień wybieram się do Włoch i podczas wyjazdu chciałbym tak co powiedzmy 2 dni podostrzyć krawędzie. Jaki przyrząd polecacie którym da się naostrzyć krawędzie. Na rynku jest kilka modeli ostrzałek nie bardzo wiem w którą zainwestować. W przyszłości planuję sam robić cały serwis nart więc ostrzałka może być już taka "przyszłościowa" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Witam Za tydzień wybieram się do Włoch i podczas wyjazdu chciałbym tak co powiedzmy 2 dni podostrzyć krawędzie. Jaki przyrząd polecacie którym da się naostrzyć krawędzie. Na rynku jest kilka modeli ostrzałek nie bardzo wiem w którą zainwestować. W przyszłości planuję sam robić cały serwis nart więc ostrzałka może być już taka "przyszłościowa" pozdrawiam Pilnik drobny, dowolny diament 300-400 i katownik ( nie ostrzalka). Proste, lekkie i przyszlosciowe też. Kątownik oczywiście na kat bocznej krawędzi w Twoich nartach. Na wyjazd zwykle wystarczy pilnik diamentowy. Do kpl guma do podniesienia skistopow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Możesz zacząć od tej ostrzałki https://sklepnarciar...harp-p-830.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakalolo Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Witam Za tydzień wybieram się do Włoch i podczas wyjazdu chciałbym tak co powiedzmy 2 dni podostrzyć krawędzie. Jaki przyrząd polecacie którym da się naostrzyć krawędzie. Na rynku jest kilka modeli ostrzałek nie bardzo wiem w którą zainwestować. W przyszłości planuję sam robić cały serwis nart więc ostrzałka może być już taka "przyszłościowa" pozdrawiam jaki jest sens ostrzenia krawędzi co 2 dzień? będziesz 10 godzin dziennie po lodzie jeździł? będziesz miał warunki żeby zrobić to zgodnie ze sztuką? Sugeruję co najwyżej delikatnie diamentem przelecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 jaki jest sens ostrzenia krawędzi co 2 dzień? będziesz 10 godzin dziennie po lodzie jeździł? będziesz miał warunki żeby zrobić to zgodnie ze sztuką? Sugeruję co najwyżej delikatnie diamentem przelecieć Ale diamenty od 100 - 400-600-1000? Czy tylko drobniejsze żeby wypolerować? Może przesadziłem z tym ostrzeniem co dwa dni. Ale teraz już też mam narty po 4 dniach w Aplach i przed wyjazdem też musiałbym podostrzyć. Rozumiem, że pilniki też musiałbym mieć co najmniej dwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Możesz zacząć od tej ostrzałkihttps://sklepnarciar...harp-p-830.html Pozdrawiam A dolną krawędź nią też zrobię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 A dolną krawędź nią też zrobię? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 jaki jest sens ostrzenia krawędzi co 2 dzień? będziesz 10 godzin dziennie po lodzie jeździł? będziesz miał warunki żeby zrobić to zgodnie ze sztuką? Sugeruję co najwyżej delikatnie diamentem przelecieć Tyle co wróciłem z trzygodzinnego treningu u Bartka Ptaka, warunki pucharowe, beton, miejscami łaty lodu - narty muszę ostrzyć, jest trochę drutu na krawędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 ja zaproponuje porządny uniwersalny zestaw 1. katownik 88' 2. pilnik sredni lub drobny 3. diament 400 4. scisk zeby dociskac pilnik/diament do katownika 5. dwie gumki do skistoperow ew. zlaczyc 2-3 trytytki i podciagnac na wymiar Ja mam oznaczone strony w nartach i zamieniam w zaleznosci od sytuacji/warunkow/zuzycia. 1-2 dni pojezdzisz na jednej krawedzi. Drugie tyle na drugiej. Pozniej liznac pilnikiem i wygladzic diamentem. Dołu nie rob, latwo schrzanic. Jak masz dol zrobiony (na serwisie na maszynie) to przeostrzasz tylko bok. Taki zestaw posluzy Ci dlugo. Ewentualnie jak jestes pedant i masz czas, to diamentem codziennie bok. Dol robi sie jak slizg jest poharatany lub krawedz dostala/zaokraglila sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 ja zaproponuje porządny uniwersalny zestaw 1. katownik 88' 2. pilnik sredni lub drobny 3. diament 400 4. scisk zeby dociskac pilnik/diament do katownika 5. dwie gumki do skistoperow ew. zlaczyc 2-3 trytytki i podciagnac na wymiar Ja mam oznaczone strony w nartach i zamieniam w zaleznosci od sytuacji/warunkow/zuzycia. 1-2 dni pojezdzisz na jednej krawedzi. Drugie tyle na drugiej. Pozniej liznac pilnikiem i wygladzic diamentem. Dołu nie rob, latwo schrzanic. Jak masz dol zrobiony (na serwisie na maszynie) to przeostrzasz tylko bok. Taki zestaw posluzy Ci dlugo. Ewentualnie jak jestes pedant i masz czas, to diamentem codziennie bok. Dol robi sie jak slizg jest poharatany lub krawedz dostala/zaokraglila sie. Jeszcze pazur, bez tego ani rusz-pazur można samemu zrobić(pomysłowy Dobromir) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Masz racje zapomnialem o pazurze. Kolejna stowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Masz racje zapomnialem o pazurze. Kolejna stowa Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... tylko przy narcie ktora nie byla recznie robiona chyba trzeba ja pazurem przejechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 tylko przy narcie ktora nie byla recznie robiona chyba trzeba ja pazurem przejechac.Trzeba. Najlepiej z nartą w imadlach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... Chyba żartujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... To zależy kto ile jeździ i po czym... Nie generalizuj :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 To zależy kto ile jeździ i po czym... Nie generalizuj :-)Pytanie było o sprzęt na wyjazd. Serio chcesz zabrać cały warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Ależ Migu, (warsztat) to przecie mała walizeczka jest a ile radości w sobie skrywa. Serwisowanie Nart na wyjeździe sprawia, że trafiający do Narciarni znikają w niej do późnych godzin nocnych. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu Ostrzenie krawędzi na wyjeździe × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 jaki jest sens ostrzenia krawędzi co 2 dzień? będziesz 10 godzin dziennie po lodzie jeździł? będziesz miał warunki żeby zrobić to zgodnie ze sztuką? Sugeruję co najwyżej delikatnie diamentem przelecieć Ale diamenty od 100 - 400-600-1000? Czy tylko drobniejsze żeby wypolerować? Może przesadziłem z tym ostrzeniem co dwa dni. Ale teraz już też mam narty po 4 dniach w Aplach i przed wyjazdem też musiałbym podostrzyć. Rozumiem, że pilniki też musiałbym mieć co najmniej dwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Możesz zacząć od tej ostrzałkihttps://sklepnarciar...harp-p-830.html Pozdrawiam A dolną krawędź nią też zrobię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 A dolną krawędź nią też zrobię? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 jaki jest sens ostrzenia krawędzi co 2 dzień? będziesz 10 godzin dziennie po lodzie jeździł? będziesz miał warunki żeby zrobić to zgodnie ze sztuką? Sugeruję co najwyżej delikatnie diamentem przelecieć Tyle co wróciłem z trzygodzinnego treningu u Bartka Ptaka, warunki pucharowe, beton, miejscami łaty lodu - narty muszę ostrzyć, jest trochę drutu na krawędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 ja zaproponuje porządny uniwersalny zestaw 1. katownik 88' 2. pilnik sredni lub drobny 3. diament 400 4. scisk zeby dociskac pilnik/diament do katownika 5. dwie gumki do skistoperow ew. zlaczyc 2-3 trytytki i podciagnac na wymiar Ja mam oznaczone strony w nartach i zamieniam w zaleznosci od sytuacji/warunkow/zuzycia. 1-2 dni pojezdzisz na jednej krawedzi. Drugie tyle na drugiej. Pozniej liznac pilnikiem i wygladzic diamentem. Dołu nie rob, latwo schrzanic. Jak masz dol zrobiony (na serwisie na maszynie) to przeostrzasz tylko bok. Taki zestaw posluzy Ci dlugo. Ewentualnie jak jestes pedant i masz czas, to diamentem codziennie bok. Dol robi sie jak slizg jest poharatany lub krawedz dostala/zaokraglila sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 ja zaproponuje porządny uniwersalny zestaw 1. katownik 88' 2. pilnik sredni lub drobny 3. diament 400 4. scisk zeby dociskac pilnik/diament do katownika 5. dwie gumki do skistoperow ew. zlaczyc 2-3 trytytki i podciagnac na wymiar Ja mam oznaczone strony w nartach i zamieniam w zaleznosci od sytuacji/warunkow/zuzycia. 1-2 dni pojezdzisz na jednej krawedzi. Drugie tyle na drugiej. Pozniej liznac pilnikiem i wygladzic diamentem. Dołu nie rob, latwo schrzanic. Jak masz dol zrobiony (na serwisie na maszynie) to przeostrzasz tylko bok. Taki zestaw posluzy Ci dlugo. Ewentualnie jak jestes pedant i masz czas, to diamentem codziennie bok. Dol robi sie jak slizg jest poharatany lub krawedz dostala/zaokraglila sie. Jeszcze pazur, bez tego ani rusz-pazur można samemu zrobić(pomysłowy Dobromir) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Masz racje zapomnialem o pazurze. Kolejna stowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Masz racje zapomnialem o pazurze. Kolejna stowa Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... tylko przy narcie ktora nie byla recznie robiona chyba trzeba ja pazurem przejechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 tylko przy narcie ktora nie byla recznie robiona chyba trzeba ja pazurem przejechac.Trzeba. Najlepiej z nartą w imadlach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... Chyba żartujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... To zależy kto ile jeździ i po czym... Nie generalizuj :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 To zależy kto ile jeździ i po czym... Nie generalizuj :-)Pytanie było o sprzęt na wyjazd. Serio chcesz zabrać cały warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Ależ Migu, (warsztat) to przecie mała walizeczka jest a ile radości w sobie skrywa. Serwisowanie Nart na wyjeździe sprawia, że trafiający do Narciarni znikają w niej do późnych godzin nocnych. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu Ostrzenie krawędzi na wyjeździe × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Możesz zacząć od tej ostrzałkihttps://sklepnarciar...harp-p-830.html Pozdrawiam A dolną krawędź nią też zrobię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 A dolną krawędź nią też zrobię? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 jaki jest sens ostrzenia krawędzi co 2 dzień? będziesz 10 godzin dziennie po lodzie jeździł? będziesz miał warunki żeby zrobić to zgodnie ze sztuką? Sugeruję co najwyżej delikatnie diamentem przelecieć Tyle co wróciłem z trzygodzinnego treningu u Bartka Ptaka, warunki pucharowe, beton, miejscami łaty lodu - narty muszę ostrzyć, jest trochę drutu na krawędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 ja zaproponuje porządny uniwersalny zestaw 1. katownik 88' 2. pilnik sredni lub drobny 3. diament 400 4. scisk zeby dociskac pilnik/diament do katownika 5. dwie gumki do skistoperow ew. zlaczyc 2-3 trytytki i podciagnac na wymiar Ja mam oznaczone strony w nartach i zamieniam w zaleznosci od sytuacji/warunkow/zuzycia. 1-2 dni pojezdzisz na jednej krawedzi. Drugie tyle na drugiej. Pozniej liznac pilnikiem i wygladzic diamentem. Dołu nie rob, latwo schrzanic. Jak masz dol zrobiony (na serwisie na maszynie) to przeostrzasz tylko bok. Taki zestaw posluzy Ci dlugo. Ewentualnie jak jestes pedant i masz czas, to diamentem codziennie bok. Dol robi sie jak slizg jest poharatany lub krawedz dostala/zaokraglila sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 ja zaproponuje porządny uniwersalny zestaw 1. katownik 88' 2. pilnik sredni lub drobny 3. diament 400 4. scisk zeby dociskac pilnik/diament do katownika 5. dwie gumki do skistoperow ew. zlaczyc 2-3 trytytki i podciagnac na wymiar Ja mam oznaczone strony w nartach i zamieniam w zaleznosci od sytuacji/warunkow/zuzycia. 1-2 dni pojezdzisz na jednej krawedzi. Drugie tyle na drugiej. Pozniej liznac pilnikiem i wygladzic diamentem. Dołu nie rob, latwo schrzanic. Jak masz dol zrobiony (na serwisie na maszynie) to przeostrzasz tylko bok. Taki zestaw posluzy Ci dlugo. Ewentualnie jak jestes pedant i masz czas, to diamentem codziennie bok. Dol robi sie jak slizg jest poharatany lub krawedz dostala/zaokraglila sie. Jeszcze pazur, bez tego ani rusz-pazur można samemu zrobić(pomysłowy Dobromir) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Masz racje zapomnialem o pazurze. Kolejna stowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Masz racje zapomnialem o pazurze. Kolejna stowa Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... tylko przy narcie ktora nie byla recznie robiona chyba trzeba ja pazurem przejechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 tylko przy narcie ktora nie byla recznie robiona chyba trzeba ja pazurem przejechac.Trzeba. Najlepiej z nartą w imadlach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... Chyba żartujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... To zależy kto ile jeździ i po czym... Nie generalizuj :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 To zależy kto ile jeździ i po czym... Nie generalizuj :-)Pytanie było o sprzęt na wyjazd. Serio chcesz zabrać cały warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Ależ Migu, (warsztat) to przecie mała walizeczka jest a ile radości w sobie skrywa. Serwisowanie Nart na wyjeździe sprawia, że trafiający do Narciarni znikają w niej do późnych godzin nocnych. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu Ostrzenie krawędzi na wyjeździe × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
labas Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 A dolną krawędź nią też zrobię? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 jaki jest sens ostrzenia krawędzi co 2 dzień? będziesz 10 godzin dziennie po lodzie jeździł? będziesz miał warunki żeby zrobić to zgodnie ze sztuką? Sugeruję co najwyżej delikatnie diamentem przelecieć Tyle co wróciłem z trzygodzinnego treningu u Bartka Ptaka, warunki pucharowe, beton, miejscami łaty lodu - narty muszę ostrzyć, jest trochę drutu na krawędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 ja zaproponuje porządny uniwersalny zestaw 1. katownik 88' 2. pilnik sredni lub drobny 3. diament 400 4. scisk zeby dociskac pilnik/diament do katownika 5. dwie gumki do skistoperow ew. zlaczyc 2-3 trytytki i podciagnac na wymiar Ja mam oznaczone strony w nartach i zamieniam w zaleznosci od sytuacji/warunkow/zuzycia. 1-2 dni pojezdzisz na jednej krawedzi. Drugie tyle na drugiej. Pozniej liznac pilnikiem i wygladzic diamentem. Dołu nie rob, latwo schrzanic. Jak masz dol zrobiony (na serwisie na maszynie) to przeostrzasz tylko bok. Taki zestaw posluzy Ci dlugo. Ewentualnie jak jestes pedant i masz czas, to diamentem codziennie bok. Dol robi sie jak slizg jest poharatany lub krawedz dostala/zaokraglila sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 ja zaproponuje porządny uniwersalny zestaw 1. katownik 88' 2. pilnik sredni lub drobny 3. diament 400 4. scisk zeby dociskac pilnik/diament do katownika 5. dwie gumki do skistoperow ew. zlaczyc 2-3 trytytki i podciagnac na wymiar Ja mam oznaczone strony w nartach i zamieniam w zaleznosci od sytuacji/warunkow/zuzycia. 1-2 dni pojezdzisz na jednej krawedzi. Drugie tyle na drugiej. Pozniej liznac pilnikiem i wygladzic diamentem. Dołu nie rob, latwo schrzanic. Jak masz dol zrobiony (na serwisie na maszynie) to przeostrzasz tylko bok. Taki zestaw posluzy Ci dlugo. Ewentualnie jak jestes pedant i masz czas, to diamentem codziennie bok. Dol robi sie jak slizg jest poharatany lub krawedz dostala/zaokraglila sie. Jeszcze pazur, bez tego ani rusz-pazur można samemu zrobić(pomysłowy Dobromir) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Masz racje zapomnialem o pazurze. Kolejna stowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Masz racje zapomnialem o pazurze. Kolejna stowa Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... tylko przy narcie ktora nie byla recznie robiona chyba trzeba ja pazurem przejechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 tylko przy narcie ktora nie byla recznie robiona chyba trzeba ja pazurem przejechac.Trzeba. Najlepiej z nartą w imadlach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... Chyba żartujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... To zależy kto ile jeździ i po czym... Nie generalizuj :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 To zależy kto ile jeździ i po czym... Nie generalizuj :-)Pytanie było o sprzęt na wyjazd. Serio chcesz zabrać cały warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Ależ Migu, (warsztat) to przecie mała walizeczka jest a ile radości w sobie skrywa. Serwisowanie Nart na wyjeździe sprawia, że trafiający do Narciarni znikają w niej do późnych godzin nocnych. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu Ostrzenie krawędzi na wyjeździe × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
labas Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 jaki jest sens ostrzenia krawędzi co 2 dzień? będziesz 10 godzin dziennie po lodzie jeździł? będziesz miał warunki żeby zrobić to zgodnie ze sztuką? Sugeruję co najwyżej delikatnie diamentem przelecieć Tyle co wróciłem z trzygodzinnego treningu u Bartka Ptaka, warunki pucharowe, beton, miejscami łaty lodu - narty muszę ostrzyć, jest trochę drutu na krawędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 ja zaproponuje porządny uniwersalny zestaw 1. katownik 88' 2. pilnik sredni lub drobny 3. diament 400 4. scisk zeby dociskac pilnik/diament do katownika 5. dwie gumki do skistoperow ew. zlaczyc 2-3 trytytki i podciagnac na wymiar Ja mam oznaczone strony w nartach i zamieniam w zaleznosci od sytuacji/warunkow/zuzycia. 1-2 dni pojezdzisz na jednej krawedzi. Drugie tyle na drugiej. Pozniej liznac pilnikiem i wygladzic diamentem. Dołu nie rob, latwo schrzanic. Jak masz dol zrobiony (na serwisie na maszynie) to przeostrzasz tylko bok. Taki zestaw posluzy Ci dlugo. Ewentualnie jak jestes pedant i masz czas, to diamentem codziennie bok. Dol robi sie jak slizg jest poharatany lub krawedz dostala/zaokraglila sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 ja zaproponuje porządny uniwersalny zestaw 1. katownik 88' 2. pilnik sredni lub drobny 3. diament 400 4. scisk zeby dociskac pilnik/diament do katownika 5. dwie gumki do skistoperow ew. zlaczyc 2-3 trytytki i podciagnac na wymiar Ja mam oznaczone strony w nartach i zamieniam w zaleznosci od sytuacji/warunkow/zuzycia. 1-2 dni pojezdzisz na jednej krawedzi. Drugie tyle na drugiej. Pozniej liznac pilnikiem i wygladzic diamentem. Dołu nie rob, latwo schrzanic. Jak masz dol zrobiony (na serwisie na maszynie) to przeostrzasz tylko bok. Taki zestaw posluzy Ci dlugo. Ewentualnie jak jestes pedant i masz czas, to diamentem codziennie bok. Dol robi sie jak slizg jest poharatany lub krawedz dostala/zaokraglila sie. Jeszcze pazur, bez tego ani rusz-pazur można samemu zrobić(pomysłowy Dobromir) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Masz racje zapomnialem o pazurze. Kolejna stowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Masz racje zapomnialem o pazurze. Kolejna stowa Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... tylko przy narcie ktora nie byla recznie robiona chyba trzeba ja pazurem przejechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 tylko przy narcie ktora nie byla recznie robiona chyba trzeba ja pazurem przejechac.Trzeba. Najlepiej z nartą w imadlach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... Chyba żartujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... To zależy kto ile jeździ i po czym... Nie generalizuj :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 To zależy kto ile jeździ i po czym... Nie generalizuj :-)Pytanie było o sprzęt na wyjazd. Serio chcesz zabrać cały warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Ależ Migu, (warsztat) to przecie mała walizeczka jest a ile radości w sobie skrywa. Serwisowanie Nart na wyjeździe sprawia, że trafiający do Narciarni znikają w niej do późnych godzin nocnych. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu Ostrzenie krawędzi na wyjeździe
nikon255 Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 ja zaproponuje porządny uniwersalny zestaw 1. katownik 88' 2. pilnik sredni lub drobny 3. diament 400 4. scisk zeby dociskac pilnik/diament do katownika 5. dwie gumki do skistoperow ew. zlaczyc 2-3 trytytki i podciagnac na wymiar Ja mam oznaczone strony w nartach i zamieniam w zaleznosci od sytuacji/warunkow/zuzycia. 1-2 dni pojezdzisz na jednej krawedzi. Drugie tyle na drugiej. Pozniej liznac pilnikiem i wygladzic diamentem. Dołu nie rob, latwo schrzanic. Jak masz dol zrobiony (na serwisie na maszynie) to przeostrzasz tylko bok. Taki zestaw posluzy Ci dlugo. Ewentualnie jak jestes pedant i masz czas, to diamentem codziennie bok. Dol robi sie jak slizg jest poharatany lub krawedz dostala/zaokraglila sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 ja zaproponuje porządny uniwersalny zestaw 1. katownik 88' 2. pilnik sredni lub drobny 3. diament 400 4. scisk zeby dociskac pilnik/diament do katownika 5. dwie gumki do skistoperow ew. zlaczyc 2-3 trytytki i podciagnac na wymiar Ja mam oznaczone strony w nartach i zamieniam w zaleznosci od sytuacji/warunkow/zuzycia. 1-2 dni pojezdzisz na jednej krawedzi. Drugie tyle na drugiej. Pozniej liznac pilnikiem i wygladzic diamentem. Dołu nie rob, latwo schrzanic. Jak masz dol zrobiony (na serwisie na maszynie) to przeostrzasz tylko bok. Taki zestaw posluzy Ci dlugo. Ewentualnie jak jestes pedant i masz czas, to diamentem codziennie bok. Dol robi sie jak slizg jest poharatany lub krawedz dostala/zaokraglila sie. Jeszcze pazur, bez tego ani rusz-pazur można samemu zrobić(pomysłowy Dobromir) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Masz racje zapomnialem o pazurze. Kolejna stowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Masz racje zapomnialem o pazurze. Kolejna stowa Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... tylko przy narcie ktora nie byla recznie robiona chyba trzeba ja pazurem przejechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 tylko przy narcie ktora nie byla recznie robiona chyba trzeba ja pazurem przejechac.Trzeba. Najlepiej z nartą w imadlach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... Chyba żartujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... To zależy kto ile jeździ i po czym... Nie generalizuj :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 To zależy kto ile jeździ i po czym... Nie generalizuj :-)Pytanie było o sprzęt na wyjazd. Serio chcesz zabrać cały warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Ależ Migu, (warsztat) to przecie mała walizeczka jest a ile radości w sobie skrywa. Serwisowanie Nart na wyjeździe sprawia, że trafiający do Narciarni znikają w niej do późnych godzin nocnych. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu Ostrzenie krawędzi na wyjeździe
nikon255 Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Masz racje zapomnialem o pazurze. Kolejna stowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Masz racje zapomnialem o pazurze. Kolejna stowa Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... tylko przy narcie ktora nie byla recznie robiona chyba trzeba ja pazurem przejechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 tylko przy narcie ktora nie byla recznie robiona chyba trzeba ja pazurem przejechac.Trzeba. Najlepiej z nartą w imadlach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... Chyba żartujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... To zależy kto ile jeździ i po czym... Nie generalizuj :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 To zależy kto ile jeździ i po czym... Nie generalizuj :-)Pytanie było o sprzęt na wyjazd. Serio chcesz zabrać cały warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Ależ Migu, (warsztat) to przecie mała walizeczka jest a ile radości w sobie skrywa. Serwisowanie Nart na wyjeździe sprawia, że trafiający do Narciarni znikają w niej do późnych godzin nocnych. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 tylko przy narcie ktora nie byla recznie robiona chyba trzeba ja pazurem przejechac.Trzeba. Najlepiej z nartą w imadlach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... Chyba żartujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... To zależy kto ile jeździ i po czym... Nie generalizuj :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 To zależy kto ile jeździ i po czym... Nie generalizuj :-)Pytanie było o sprzęt na wyjazd. Serio chcesz zabrać cały warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Ależ Migu, (warsztat) to przecie mała walizeczka jest a ile radości w sobie skrywa. Serwisowanie Nart na wyjeździe sprawia, że trafiający do Narciarni znikają w niej do późnych godzin nocnych. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
mig Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Ale to nie na wyjazd. Wystarczy raz na rok lub na 2.... To zależy kto ile jeździ i po czym... Nie generalizuj :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 To zależy kto ile jeździ i po czym... Nie generalizuj :-)Pytanie było o sprzęt na wyjazd. Serio chcesz zabrać cały warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Ależ Migu, (warsztat) to przecie mała walizeczka jest a ile radości w sobie skrywa. Serwisowanie Nart na wyjeździe sprawia, że trafiający do Narciarni znikają w niej do późnych godzin nocnych. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi