.Beata. Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 Masz dużo ładniejszą pogodę niż ja miałem w czwartek Miłego jeżdżenia. Na popołudniowej też byłeś? Czego nic nie mówiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 Byłem od 10.30 do 14.30 w tym między 12-14 na szkoleniu. Adam mówił, że masz przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 Byłem od 10.30 do 14.30 w tym między 12-14 na szkoleniu. Adam mówił, że masz przyjechać. To zadzwoń do Beaty i spytaj co x9 robią z początkującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 To zadzwoń do Beaty i spytaj co x9 robią z początkującym A jak naostrzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 To zadzwoń do Beaty i spytaj co x9 robią z początkującym Spytam przy okazji chyba, że sama zamieści jakieś wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 https://gratka.pl/ni...don/ob/20248867 Czy to czasem nie jest teren trasy narciarskiej z Rachowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 To zadzwoń do Beaty i spytaj co x9 robią z początkującym ...wymiatają Spytam przy okazji chyba, że sama zamieści jakieś wrażenia. No cóż, początkujący to typ siedzący, 190 wzrostu, 108 kg, lat 50. Wrażenia na gorąco w przerwie po pierwszej lekcji: o qrwa, ja pierd..., co to jest! + mokry jak z pod prysznica, mina niespecjalna. Po drugiej lekcji: przestały palić uda, zmęczony ale zadowolony, choć z wątpliwością w słuszności wyboru nart. Dzień następny, lekcja trzecia: „ jak one zapierda....! - z uśmiechem na twarzy. Komentarz na zimno: „teraz wiem, co znaczy zjeżdżać na nartach; stabilne, trudne - bo na tych z wypożyczalni było łatwiej. Trzeba tu znowu przyjechać, ale muszę ruszyć dupę z fotela”. Mój komentarz - laika obserwatora: x9 rozdziewiczyły początkującego. Przestał jeździć siłowo, ślizgać się, pływać kraulem i tanecznie zarzucać biodrami. Łapie równowagę, przyjmuje poprawną sylwetkę, wycina skręty. Narty go trochę wywożą. Kupując X9 i ucząc się na nich - nie ma bata - będziesz dobrym narciarzem, bo inaczej na nich się nie da. Komentarz snowboardzistów: „ No teraz to ty zjeżdżasz!” Dziękujemy Adam. Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 ...wymiatają No cóż, początkujący to typ siedzący, 190 wzrostu, 108 kg, lat 50. Wrażenia na gorąco w przerwie po pierwszej lekcji: o qrwa, ja pierd..., co to jest! + mokry jak z pod prysznica, mina niespecjalna. Po drugiej lekcji: przestały palić uda, zmęczony ale zadowolony, choć z wątpliwością w słuszności wyboru nart. Dzień następny, lekcja trzecia: „ jak one zapierda....! - z uśmiechem na twarzy. Komentarz na zimno: „teraz wiem, co znaczy zjeżdżać na nartach; stabilne, trudne - bo na tych z wypożyczalni było łatwiej. Trzeba tu znowu przyjechać, ale muszę ruszyć dupę z fotela”. Mój komentarz - laika obserwatora: x9 rozdziewiczyły początkującego. Przestał jeździć siłowo, ślizgać się, pływać kraulem i tanecznie zarzucać biodrami. Łapie równowagę, przyjmuje poprawną sylwetkę, wycina skręty. Narty go trochę wywożą. Kupując X9 i ucząc się na nich - nie ma bata - będziesz dobrym narciarzem, bo inaczej na nich się nie da. Komentarz snowboardzistów: „ No teraz to ty zjeżdżasz!” Dziękujemy Adam. Do zobaczenia! Dzięki za wrażenia. Rozumiem, że przy tym wzroście wybrane najdłuższe z oferty 181 cm? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Dzięki za wrażenia. Rozumiem, że przy tym wzroście wybrane najdłuższe z oferty 181 cm? Pozdrawiam Tak, zielone, standardowo ostrożne. Czy mogę się dowiedzieć, czemu ma służyć mój komentarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Tak, zielone, standardowo ostrożne. Czy mogę się dowiedzieć, czemu ma służyć mój komentarz? Pytałem Adama o narty dla mnie między innymi o model X9 miał mi coś napisać ale wyręczył się Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Pytałem Adama o narty dla mnie między innymi o model X9 miał mi coś napisać ale wyręczył się Tobą To ci Spryciarz... Pochwal się wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Z ciekawości, X9wb (takie „zepsute” x9) też rekomendacja obejmuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Z ciekawości, X9wb (takie „zepsute” x9) też rekomendacja obejmuje ? Jestem niewinna! Początkujący posiada „S”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 To ci Spryciarz... Pochwal się wyborem. Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. a ten prynt Ci nie wadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. Piotrek daj mi jeszcze parę chwil. Ale jak już coś to nic szerokiego pod butem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Piotrek daj mi jeszcze parę chwil. Ale jak już coś to nic szerokiego pod butem Spoko. Na narty nie mam jak jechać to siedzę i wymyślam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... .Beata. Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 11 godzin temu, .Beata. napisał: Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 6 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 sie o to postaram 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 9 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 Jakbyście gdzieś wywozili to może się dołączę 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 18 minut temu, Adam ..DUCH napisał: W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Z Hanysami trza konkretnie widzę 😂😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 32 minuty temu, Marcos73 napisał: Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Tak,,,,z małym sprostowaniem - blokując dojazd nie był właścicielem działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 5 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Zwardoń-Ski × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bubol.T Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 https://gratka.pl/ni...don/ob/20248867 Czy to czasem nie jest teren trasy narciarskiej z Rachowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 To zadzwoń do Beaty i spytaj co x9 robią z początkującym ...wymiatają Spytam przy okazji chyba, że sama zamieści jakieś wrażenia. No cóż, początkujący to typ siedzący, 190 wzrostu, 108 kg, lat 50. Wrażenia na gorąco w przerwie po pierwszej lekcji: o qrwa, ja pierd..., co to jest! + mokry jak z pod prysznica, mina niespecjalna. Po drugiej lekcji: przestały palić uda, zmęczony ale zadowolony, choć z wątpliwością w słuszności wyboru nart. Dzień następny, lekcja trzecia: „ jak one zapierda....! - z uśmiechem na twarzy. Komentarz na zimno: „teraz wiem, co znaczy zjeżdżać na nartach; stabilne, trudne - bo na tych z wypożyczalni było łatwiej. Trzeba tu znowu przyjechać, ale muszę ruszyć dupę z fotela”. Mój komentarz - laika obserwatora: x9 rozdziewiczyły początkującego. Przestał jeździć siłowo, ślizgać się, pływać kraulem i tanecznie zarzucać biodrami. Łapie równowagę, przyjmuje poprawną sylwetkę, wycina skręty. Narty go trochę wywożą. Kupując X9 i ucząc się na nich - nie ma bata - będziesz dobrym narciarzem, bo inaczej na nich się nie da. Komentarz snowboardzistów: „ No teraz to ty zjeżdżasz!” Dziękujemy Adam. Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 ...wymiatają No cóż, początkujący to typ siedzący, 190 wzrostu, 108 kg, lat 50. Wrażenia na gorąco w przerwie po pierwszej lekcji: o qrwa, ja pierd..., co to jest! + mokry jak z pod prysznica, mina niespecjalna. Po drugiej lekcji: przestały palić uda, zmęczony ale zadowolony, choć z wątpliwością w słuszności wyboru nart. Dzień następny, lekcja trzecia: „ jak one zapierda....! - z uśmiechem na twarzy. Komentarz na zimno: „teraz wiem, co znaczy zjeżdżać na nartach; stabilne, trudne - bo na tych z wypożyczalni było łatwiej. Trzeba tu znowu przyjechać, ale muszę ruszyć dupę z fotela”. Mój komentarz - laika obserwatora: x9 rozdziewiczyły początkującego. Przestał jeździć siłowo, ślizgać się, pływać kraulem i tanecznie zarzucać biodrami. Łapie równowagę, przyjmuje poprawną sylwetkę, wycina skręty. Narty go trochę wywożą. Kupując X9 i ucząc się na nich - nie ma bata - będziesz dobrym narciarzem, bo inaczej na nich się nie da. Komentarz snowboardzistów: „ No teraz to ty zjeżdżasz!” Dziękujemy Adam. Do zobaczenia! Dzięki za wrażenia. Rozumiem, że przy tym wzroście wybrane najdłuższe z oferty 181 cm? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Dzięki za wrażenia. Rozumiem, że przy tym wzroście wybrane najdłuższe z oferty 181 cm? Pozdrawiam Tak, zielone, standardowo ostrożne. Czy mogę się dowiedzieć, czemu ma służyć mój komentarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Tak, zielone, standardowo ostrożne. Czy mogę się dowiedzieć, czemu ma służyć mój komentarz? Pytałem Adama o narty dla mnie między innymi o model X9 miał mi coś napisać ale wyręczył się Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Pytałem Adama o narty dla mnie między innymi o model X9 miał mi coś napisać ale wyręczył się Tobą To ci Spryciarz... Pochwal się wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Z ciekawości, X9wb (takie „zepsute” x9) też rekomendacja obejmuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Z ciekawości, X9wb (takie „zepsute” x9) też rekomendacja obejmuje ? Jestem niewinna! Początkujący posiada „S”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 To ci Spryciarz... Pochwal się wyborem. Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. a ten prynt Ci nie wadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. Piotrek daj mi jeszcze parę chwil. Ale jak już coś to nic szerokiego pod butem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Piotrek daj mi jeszcze parę chwil. Ale jak już coś to nic szerokiego pod butem Spoko. Na narty nie mam jak jechać to siedzę i wymyślam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... .Beata. Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 11 godzin temu, .Beata. napisał: Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 6 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 sie o to postaram 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 9 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 Jakbyście gdzieś wywozili to może się dołączę 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 18 minut temu, Adam ..DUCH napisał: W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Z Hanysami trza konkretnie widzę 😂😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 32 minuty temu, Marcos73 napisał: Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Tak,,,,z małym sprostowaniem - blokując dojazd nie był właścicielem działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 5 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Zwardoń-Ski × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
.Beata. Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Dzięki za wrażenia. Rozumiem, że przy tym wzroście wybrane najdłuższe z oferty 181 cm? Pozdrawiam Tak, zielone, standardowo ostrożne. Czy mogę się dowiedzieć, czemu ma służyć mój komentarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Tak, zielone, standardowo ostrożne. Czy mogę się dowiedzieć, czemu ma służyć mój komentarz? Pytałem Adama o narty dla mnie między innymi o model X9 miał mi coś napisać ale wyręczył się Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Pytałem Adama o narty dla mnie między innymi o model X9 miał mi coś napisać ale wyręczył się Tobą To ci Spryciarz... Pochwal się wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Z ciekawości, X9wb (takie „zepsute” x9) też rekomendacja obejmuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Z ciekawości, X9wb (takie „zepsute” x9) też rekomendacja obejmuje ? Jestem niewinna! Początkujący posiada „S”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 To ci Spryciarz... Pochwal się wyborem. Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. a ten prynt Ci nie wadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. Piotrek daj mi jeszcze parę chwil. Ale jak już coś to nic szerokiego pod butem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Piotrek daj mi jeszcze parę chwil. Ale jak już coś to nic szerokiego pod butem Spoko. Na narty nie mam jak jechać to siedzę i wymyślam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... .Beata. Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 11 godzin temu, .Beata. napisał: Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 6 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 sie o to postaram 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 9 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 Jakbyście gdzieś wywozili to może się dołączę 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 18 minut temu, Adam ..DUCH napisał: W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Z Hanysami trza konkretnie widzę 😂😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 32 minuty temu, Marcos73 napisał: Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Tak,,,,z małym sprostowaniem - blokując dojazd nie był właścicielem działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 5 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Zwardoń-Ski
.Beata. Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Pytałem Adama o narty dla mnie między innymi o model X9 miał mi coś napisać ale wyręczył się Tobą To ci Spryciarz... Pochwal się wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Z ciekawości, X9wb (takie „zepsute” x9) też rekomendacja obejmuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Z ciekawości, X9wb (takie „zepsute” x9) też rekomendacja obejmuje ? Jestem niewinna! Początkujący posiada „S”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 To ci Spryciarz... Pochwal się wyborem. Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. a ten prynt Ci nie wadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. Piotrek daj mi jeszcze parę chwil. Ale jak już coś to nic szerokiego pod butem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Piotrek daj mi jeszcze parę chwil. Ale jak już coś to nic szerokiego pod butem Spoko. Na narty nie mam jak jechać to siedzę i wymyślam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... .Beata. Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 11 godzin temu, .Beata. napisał: Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 6 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 sie o to postaram 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 9 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 Jakbyście gdzieś wywozili to może się dołączę 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 18 minut temu, Adam ..DUCH napisał: W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Z Hanysami trza konkretnie widzę 😂😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 32 minuty temu, Marcos73 napisał: Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Tak,,,,z małym sprostowaniem - blokując dojazd nie był właścicielem działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 5 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Zwardoń-Ski
nikon255 Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. a ten prynt Ci nie wadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. Piotrek daj mi jeszcze parę chwil. Ale jak już coś to nic szerokiego pod butem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Piotrek daj mi jeszcze parę chwil. Ale jak już coś to nic szerokiego pod butem Spoko. Na narty nie mam jak jechać to siedzę i wymyślam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... .Beata. Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 11 godzin temu, .Beata. napisał: Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 6 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 sie o to postaram 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 9 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 Jakbyście gdzieś wywozili to może się dołączę 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 18 minut temu, Adam ..DUCH napisał: W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Z Hanysami trza konkretnie widzę 😂😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 32 minuty temu, Marcos73 napisał: Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Tak,,,,z małym sprostowaniem - blokując dojazd nie był właścicielem działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 5 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów
Adam ..DUCH Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. Piotrek daj mi jeszcze parę chwil. Ale jak już coś to nic szerokiego pod butem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Piotrek daj mi jeszcze parę chwil. Ale jak już coś to nic szerokiego pod butem Spoko. Na narty nie mam jak jechać to siedzę i wymyślam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... .Beata. Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 11 godzin temu, .Beata. napisał: Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 6 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 sie o to postaram 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 9 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 Jakbyście gdzieś wywozili to może się dołączę 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 18 minut temu, Adam ..DUCH napisał: W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Z Hanysami trza konkretnie widzę 😂😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 32 minuty temu, Marcos73 napisał: Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Tak,,,,z małym sprostowaniem - blokując dojazd nie był właścicielem działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 5 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3
.Beata. Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 11 godzin temu, .Beata. napisał: Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 6 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 sie o to postaram 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 9 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 Jakbyście gdzieś wywozili to może się dołączę 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 18 minut temu, Adam ..DUCH napisał: W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Z Hanysami trza konkretnie widzę 😂😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 32 minuty temu, Marcos73 napisał: Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Tak,,,,z małym sprostowaniem - blokując dojazd nie był właścicielem działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi