Mitek Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego 41 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Kochani serdecznie zapraszam na "slalomowe wtorki" a być może piątki. Zaczynamy w najbliższy wtorek o godz. 16.30. Koszt to 50 pln za 2 h jazdy (bez karnetu). Nie ma pomiaru czasu - do dyspozycji 20 długich i 10 kolanówek. Slalom będzie wydzielony z trasy i dostępny tylko dla indywidualnych klientów. Impreza ma charakter zabawy, zapoznania się, przygotowania do egzaminu PI. W związku z tym iż jest na ten moment oferta stacji udostępniam nr tel. 605-944-155. Cześć Ty to jednak potrafisz wku.....ć nas jak rzadko, Przyjacielu Drogi.... 20 długich a 10 kolanówek... - nie jadę. Fajny pomysł zgodny z ideą stoku. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego (edytowane) 14 minut temu, Mitek napisał: Cześć Ty to jednak potrafisz wku.....ć nas jak rzadko, Przyjacielu Drogi.... 20 długich a 10 kolanówek... - nie jadę. Fajny pomysł zgodny z ideą stoku. Pozdro Cześć No i co Lexi - takie śmieszne? Ile masz na najbliższy stok? Do Adasia pewnie masz ile 100km - jak jedziesz tym swoim autobusem to może niecałe dwie godzinki. A MY MAMY DO ADASIA 460 km W JEDNĄ STRONĘ I TO NIE JEST KURWA ŚMIESZNE! NO! 🙂 Pozdro Edytowane 1 Lutego przez Mitek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego 13 minut temu, Mitek napisał: Cześć No i co Lexi - takie śmieszne? Ile masz na najbliższy stok? Do Adasia pewnie masz ile 100km - jak jedziesz tym swoim autobusem to może niecałe dwie godzinki. A MY MAMY DO ADASIA 460 km W JEDNĄ STRONĘ I TO NIE JEST KURWA ŚMIESZNE! NO! 🙂 Pozdro Wypucha!!!!... wiem że zara w Alpach będziesz się śmiał z takich biedaków jak ja.. 😛 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego Cześć O nie ja nie jestem taki jak Ty. Z kolegów się nie śmieję. Ale... mamy jeszcze wolne miejsca w tym domu i jeżeli tylko dopasuje się logistyka to zapraszamy. Miejsce jest zajebiste. Jedyna niedogodność, że do wyciągu jest jakieś 140... no może 145m i pod górkę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego 2 hours ago, Adam ..DUCH said: Kochani serdecznie zapraszam na "slalomowe wtorki" a być może piątki. Zaczynamy w najbliższy wtorek o godz. 16.30. Koszt to 50 pln za 2 h jazdy (bez karnetu). Nie ma pomiaru czasu - do dyspozycji 20 długich i 10 kolanówek. Slalom będzie wydzielony z trasy i dostępny tylko dla indywidualnych klientów. Impreza ma charakter zabawy, zapoznania się, przygotowania do egzaminu PI. W związku z tym iż jest na ten moment oferta stacji udostępniam nr tel. 605-944-155. Ochraniacze na golenie są już w drodze. Jest szansa, że w poniedziałek będe miał je u siebie. Delikatnym problemem jest wymiana dwumasy w Doblo, ale w razie W mamy jeszcze >>Za tydzień<< 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego 1 minutę temu, lubeckim napisał: Delikatnym problemem jest wymiana dwumasy w Doblo, ale w razie W mamy jeszcze >>Za tydzień<< 🙂 ..bedzie bolało .. ale da sie to obejść z tego co pamiętam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego 43 minuty temu, Mitek napisał: Cześć O nie ja nie jestem taki jak Ty. Z kolegów się nie śmieję. Ale... mamy jeszcze wolne miejsca w tym domu i jeżeli tylko dopasuje się logistyka to zapraszamy. Miejsce jest zajebiste. Jedyna niedogodność, że do wyciągu jest jakieś 140... no może 145m i pod górkę. Pozdro Ok.. dawaj namiar... ooo nie, 150m to nie przejdzie - można zamówić jakąś taksówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego (edytowane) 5 minutes ago, Lexi said: ..bedzie bolało .. ale da sie to obejść z tego co pamiętam.. Boleć to będzie jak wezmę tyczke na jaja 😆 Edytowane 1 Lutego przez lubeckim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego 1 hour ago, Mitek said: A MY MAMY DO ADASIA 460 km W JEDNĄ STRONĘ I TO NIE JEST KURWA ŚMIESZNE! NO! 🙂 Achh te korki w Węgierskiej Górce. Teraz to nawet da się sprawnie objechać, ale jutro kurde może być dużo aut przed rondami i na wjeździe w Milówce 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego 1 godzinę temu, Mitek napisał: Cześć No i co Lexi - takie śmieszne? Ile masz na najbliższy stok? Do Adasia pewnie masz ile 100km - jak jedziesz tym swoim autobusem to może niecałe dwie godzinki. A MY MAMY DO ADASIA 460 km W JEDNĄ STRONĘ I TO NIE JEST KURWA ŚMIESZNE! NO! 🙂 Pozdro Cześć Ooo Panie 460 km to blisko ja mam 510 km od siebie z domu i właśnie się zastanawiam gdzie tu pojechać w najbliższym tygodniu. Moja Żona mówi, że trzeba gdzieś pojeździć, żeby sobie utrwalić nauki u Tadeo. Trochę się boję tłumów z mazowieckiego. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego 1 godzinę temu, Lexi napisał: 460 km 8 minut temu, brachol napisał: 510 km Patrząc na to trochę z szerszej perspektywy to mając taki kawał drogi to 100km w tę czy w tamtą stronę nie robi różnicy więc niee ma probleemu.. a co ja mam zrobić jak mam ~75km do Kasiny, do Myślenic, do Korbielowa, do Spytkowic i do Szczyrku...gdzie mam jechać?.. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego Przypomnij @Lexi ty mieszkasz w Łączanach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego 4 minuty temu, Lexi napisał: Patrząc na to trochę z szerszej perspektywy to mając taki kawał drogi to 100km w tę czy w tamtą stronę nie robi różnicy więc niee ma probleemu.. a co ja mam zrobić jak mam ~75km do Kasiny, do Myślenic, do Korbielowa, do Spytkowic i do Szczyrku...gdzie mam jechać?.. 😉 Zostań w domu co tam będziesz kombinował, jeszcze źle wybierzesz i klops. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego 1 minutę temu, brachol napisał: Zostań w domu co tam będziesz kombinował, jeszcze źle wybierzesz i klops. Dzięki stary... wybierzcie się gdzieś w pobliże to za radę chętnie piwo postawię.. (Korbielów rekomenduję - lub do Adama na tyczki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego (edytowane) 38 minut temu, Lexi napisał: Dzięki stary... wybierzcie się gdzieś w pobliże to za radę chętnie piwo postawię.. (Korbielów rekomenduję - lub do Adama na tyczki) Jak tylko się pojawimy w okolicy to dam znać. Poznaniak nie przepuści darmowego piwa.. Edytowane 1 Lutego przez brachol 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Kaszana czy przymarzlo troche? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu I te tłumy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 10 minut temu, mig napisał: Kaszana czy przymarzlo troche? Kasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 55 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Kasza Robi sie bezchmurnie, jest szansa na nocny mroz.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) W dniu 1.02.2025 o 20:47, brachol napisał: Jak tylko się pojawimy w okolicy to dam znać. Poznaniak nie przepuści darmowego piwa.. Pilsko dziś fenomenalne wyglądało - posypało w nocy świeżym chyba bo rano cudownie na kamerach a o 10 odsypy po kolanal, rewelacja ., jest szansa że jutro może być podobnie Edytowane 6 godzin temu przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Jakby Pilsko było bliżej to rano bym był pod bramkami. Jak na razie jadę z żoną w środę po południu do Czech. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, brachol napisał: Jakby Pilsko było bliżej to rano bym był pod bramkami. Jak na razie jadę z żoną w środę po południu do Czech. Brawo Wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi