Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 41 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Kochani serdecznie zapraszam na "slalomowe wtorki" a być może piątki. Zaczynamy w najbliższy wtorek o godz. 16.30. Koszt to 50 pln za 2 h jazdy (bez karnetu). Nie ma pomiaru czasu - do dyspozycji 20 długich i 10 kolanówek. Slalom będzie wydzielony z trasy i dostępny tylko dla indywidualnych klientów. Impreza ma charakter zabawy, zapoznania się, przygotowania do egzaminu PI. W związku z tym iż jest na ten moment oferta stacji udostępniam nr tel. 605-944-155. Cześć Ty to jednak potrafisz wku.....ć nas jak rzadko, Przyjacielu Drogi.... 20 długich a 10 kolanówek... - nie jadę. Fajny pomysł zgodny z ideą stoku. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 14 minut temu, Mitek napisał: Cześć Ty to jednak potrafisz wku.....ć nas jak rzadko, Przyjacielu Drogi.... 20 długich a 10 kolanówek... - nie jadę. Fajny pomysł zgodny z ideą stoku. Pozdro Cześć No i co Lexi - takie śmieszne? Ile masz na najbliższy stok? Do Adasia pewnie masz ile 100km - jak jedziesz tym swoim autobusem to może niecałe dwie godzinki. A MY MAMY DO ADASIA 460 km W JEDNĄ STRONĘ I TO NIE JEST KURWA ŚMIESZNE! NO! 🙂 Pozdro Edytowane 5 godzin temu przez Mitek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Mitek napisał: Cześć No i co Lexi - takie śmieszne? Ile masz na najbliższy stok? Do Adasia pewnie masz ile 100km - jak jedziesz tym swoim autobusem to może niecałe dwie godzinki. A MY MAMY DO ADASIA 460 km W JEDNĄ STRONĘ I TO NIE JEST KURWA ŚMIESZNE! NO! 🙂 Pozdro Wypucha!!!!... wiem że zara w Alpach będziesz się śmiał z takich biedaków jak ja.. 😛 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Cześć O nie ja nie jestem taki jak Ty. Z kolegów się nie śmieję. Ale... mamy jeszcze wolne miejsca w tym domu i jeżeli tylko dopasuje się logistyka to zapraszamy. Miejsce jest zajebiste. Jedyna niedogodność, że do wyciągu jest jakieś 140... no może 145m i pod górkę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 hours ago, Adam ..DUCH said: Kochani serdecznie zapraszam na "slalomowe wtorki" a być może piątki. Zaczynamy w najbliższy wtorek o godz. 16.30. Koszt to 50 pln za 2 h jazdy (bez karnetu). Nie ma pomiaru czasu - do dyspozycji 20 długich i 10 kolanówek. Slalom będzie wydzielony z trasy i dostępny tylko dla indywidualnych klientów. Impreza ma charakter zabawy, zapoznania się, przygotowania do egzaminu PI. W związku z tym iż jest na ten moment oferta stacji udostępniam nr tel. 605-944-155. Ochraniacze na golenie są już w drodze. Jest szansa, że w poniedziałek będe miał je u siebie. Delikatnym problemem jest wymiana dwumasy w Doblo, ale w razie W mamy jeszcze >>Za tydzień<< 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, lubeckim napisał: Delikatnym problemem jest wymiana dwumasy w Doblo, ale w razie W mamy jeszcze >>Za tydzień<< 🙂 ..bedzie bolało .. ale da sie to obejść z tego co pamiętam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 43 minuty temu, Mitek napisał: Cześć O nie ja nie jestem taki jak Ty. Z kolegów się nie śmieję. Ale... mamy jeszcze wolne miejsca w tym domu i jeżeli tylko dopasuje się logistyka to zapraszamy. Miejsce jest zajebiste. Jedyna niedogodność, że do wyciągu jest jakieś 140... no może 145m i pod górkę. Pozdro Ok.. dawaj namiar... ooo nie, 150m to nie przejdzie - można zamówić jakąś taksówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 5 minutes ago, Lexi said: ..bedzie bolało .. ale da sie to obejść z tego co pamiętam.. Boleć to będzie jak wezmę tyczke na jaja 😆 Edytowane 4 godziny temu przez lubeckim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 hour ago, Mitek said: A MY MAMY DO ADASIA 460 km W JEDNĄ STRONĘ I TO NIE JEST KURWA ŚMIESZNE! NO! 🙂 Achh te korki w Węgierskiej Górce. Teraz to nawet da się sprawnie objechać, ale jutro kurde może być dużo aut przed rondami i na wjeździe w Milówce 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Mitek napisał: Cześć No i co Lexi - takie śmieszne? Ile masz na najbliższy stok? Do Adasia pewnie masz ile 100km - jak jedziesz tym swoim autobusem to może niecałe dwie godzinki. A MY MAMY DO ADASIA 460 km W JEDNĄ STRONĘ I TO NIE JEST KURWA ŚMIESZNE! NO! 🙂 Pozdro Cześć Ooo Panie 460 km to blisko ja mam 510 km od siebie z domu i właśnie się zastanawiam gdzie tu pojechać w najbliższym tygodniu. Moja Żona mówi, że trzeba gdzieś pojeździć, żeby sobie utrwalić nauki u Tadeo. Trochę się boję tłumów z mazowieckiego. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Lexi napisał: 460 km 8 minut temu, brachol napisał: 510 km Patrząc na to trochę z szerszej perspektywy to mając taki kawał drogi to 100km w tę czy w tamtą stronę nie robi różnicy więc niee ma probleemu.. a co ja mam zrobić jak mam ~75km do Kasiny, do Myślenic, do Korbielowa, do Spytkowic i do Szczyrku...gdzie mam jechać?.. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Przypomnij @Lexi ty mieszkasz w Łączanach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Lexi napisał: Patrząc na to trochę z szerszej perspektywy to mając taki kawał drogi to 100km w tę czy w tamtą stronę nie robi różnicy więc niee ma probleemu.. a co ja mam zrobić jak mam ~75km do Kasiny, do Myślenic, do Korbielowa, do Spytkowic i do Szczyrku...gdzie mam jechać?.. 😉 Zostań w domu co tam będziesz kombinował, jeszcze źle wybierzesz i klops. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, brachol napisał: Zostań w domu co tam będziesz kombinował, jeszcze źle wybierzesz i klops. Dzięki stary... wybierzcie się gdzieś w pobliże to za radę chętnie piwo postawię.. (Korbielów rekomenduję - lub do Adama na tyczki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 38 minut temu, Lexi napisał: Dzięki stary... wybierzcie się gdzieś w pobliże to za radę chętnie piwo postawię.. (Korbielów rekomenduję - lub do Adama na tyczki) Jak tylko się pojawimy w okolicy to dam znać. Poznaniak nie przepuści darmowego piwa.. Edytowane 2 godziny temu przez brachol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi