Skocz do zawartości

Zwardoń-Ski

Administrator

Rekomendowane odpowiedzi

41 minut temu, Adam ..DUCH napisał:

Kochani serdecznie zapraszam na "slalomowe wtorki" a być może piątki. Zaczynamy w najbliższy wtorek o godz. 16.30. Koszt to 50 pln za 2 h jazdy (bez karnetu). Nie ma pomiaru czasu - do dyspozycji 20 długich i 10 kolanówek. Slalom będzie wydzielony z trasy i dostępny tylko dla indywidualnych klientów. Impreza ma charakter zabawy, zapoznania się, przygotowania do egzaminu PI. W związku z tym iż jest na ten moment oferta stacji udostępniam nr tel. 605-944-155. 

Cześć

Ty to jednak potrafisz wku.....ć nas jak rzadko, Przyjacielu Drogi.... 20 długich a 10 kolanówek... - nie jadę.

Fajny pomysł zgodny z ideą stoku.

Pozdro

• Haha 1

14 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

Ty to jednak potrafisz wku.....ć nas jak rzadko, Przyjacielu Drogi.... 20 długich a 10 kolanówek... - nie jadę.

Fajny pomysł zgodny z ideą stoku.

Pozdro

Cześć

No i co Lexi - takie śmieszne? Ile masz na najbliższy stok? Do Adasia pewnie masz ile 100km - jak jedziesz tym swoim autobusem to może niecałe dwie godzinki.

A MY MAMY DO ADASIA 460 km W JEDNĄ STRONĘ I TO NIE JEST KURWA ŚMIESZNE! NO! 🙂

Pozdro

Edytowane przez Mitek
  • Haha 2

13 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

No i co Lexi - takie śmieszne? Ile masz na najbliższy stok? Do Adasia pewnie masz ile 100km - jak jedziesz tym swoim autobusem to może niecałe dwie godzinki.

Pozdro

Wypucha!!!!... wiem że zara w Alpach będziesz się śmiał z takich biedaków jak ja.. 😛

• Like 1

Cześć

O nie ja nie jestem taki jak Ty. Z kolegów się nie śmieję.

Ale... mamy jeszcze wolne miejsca w tym domu i jeżeli tylko dopasuje się logistyka to zapraszamy. Miejsce jest zajebiste. Jedyna niedogodność, że do wyciągu jest jakieś 140... no może 145m i pod górkę.

Pozdro

2 hours ago, Adam ..DUCH said:

Kochani serdecznie zapraszam na "slalomowe wtorki" a być może piątki. Zaczynamy w najbliższy wtorek o godz. 16.30. Koszt to 50 pln za 2 h jazdy (bez karnetu). Nie ma pomiaru czasu - do dyspozycji 20 długich i 10 kolanówek. Slalom będzie wydzielony z trasy i dostępny tylko dla indywidualnych klientów. Impreza ma charakter zabawy, zapoznania się, przygotowania do egzaminu PI. W związku z tym iż jest na ten moment oferta stacji udostępniam nr tel. 605-944-155. 

Ochraniacze na golenie są już w drodze. Jest szansa, że w poniedziałek będe miał je u siebie. Delikatnym problemem jest wymiana dwumasy w Doblo, ale w razie W mamy jeszcze >>Za tydzień<< 🙂

43 minuty temu, Mitek napisał:

Cześć

O nie ja nie jestem taki jak Ty. Z kolegów się nie śmieję.

Ale... mamy jeszcze wolne miejsca w tym domu i jeżeli tylko dopasuje się logistyka to zapraszamy. Miejsce jest zajebiste. Jedyna niedogodność, że do wyciągu jest jakieś 140... no może 145m i pod górkę.

Pozdro

Ok.. dawaj namiar... ooo nie, 150m to nie przejdzie - można zamówić jakąś taksówkę?

1 godzinę temu, Mitek napisał:

Cześć

Pozdro

Cześć

Ooo Panie 460 km to blisko ja mam 510 km od siebie z domu i właśnie się zastanawiam gdzie tu pojechać w najbliższym tygodniu. Moja Żona mówi, że trzeba gdzieś pojeździć, żeby sobie utrwalić nauki u Tadeo.

Trochę się boję tłumów z mazowieckiego.

pozdro

1 godzinę temu, Lexi napisał:

460 km

8 minut temu, brachol napisał:

510 km

Patrząc na to trochę z szerszej perspektywy to mając taki kawał drogi to 100km w tę czy w tamtą stronę nie robi różnicy więc niee ma probleemu.. a co ja mam zrobić jak mam ~75km do Kasiny, do Myślenic, do Korbielowa, do Spytkowic i do Szczyrku...gdzie mam jechać?.. 😉 

• Like 1

4 minuty temu, Lexi napisał:

Patrząc na to trochę z szerszej perspektywy to mając taki kawał drogi to 100km w tę czy w tamtą stronę nie robi różnicy więc niee ma probleemu.. a co ja mam zrobić jak mam ~75km do Kasiny, do Myślenic, do Korbielowa, do Spytkowic i do Szczyrku...gdzie mam jechać?.. 😉 

Zostań w domu co tam będziesz kombinował, jeszcze źle wybierzesz i klops.

• Haha 1

38 minut temu, Lexi napisał:

Dzięki stary... wybierzcie się gdzieś w pobliże to za radę chętnie piwo postawię.. (Korbielów rekomenduję - lub do Adama na tyczki)

Jak tylko się pojawimy w okolicy to dam znać. Poznaniak nie przepuści darmowego piwa..

Edytowane przez brachol